RSS

Remote viewing en de piramide van Gizeh

19 mrt

engelse vlag

De afgelopen weken volgde ik de Facebook-pagina van Dr. Courtney Brown, directeur van The Farsight Institute met veel interesse. Courtney Brown houdt zich bezig met Remote Viewing, een vorm van ‘helderziendheid’ op wetenschappelijke basis.
courtney-brown-header

Remote Viewing werd (wordt?) in het leger gebruikt om bijvoorbeeld bij de vijandelijke natie geheimen te kunnen opsporen en het werd ingezet voor spionagewerk. In 1995 kwam de mededeling dat ze ermee zouden stoppen. Maar ongetwijfeld wordt dit nog steeds toegepast achter de schermen. Als je meer wilt weten over de procedure die wordt gehanteerd bij Remote Viewing (RV) kun je naar de site gaan van The Farsight Institute, waar zelfs een gratis te volgen audio-cursus in 24 lessen te vinden is.

Courtney Brown meldde eind januari dat er een ‘aankondiging’ (The Announcement) aan zat te komen die de wereld vanaf dat moment zou kunnen gaan veranderen. Die veranderingen moeten namelijk vanuit de mensheid gaan komen, en wanneer we meer weten over onze werkelijke geschiedenis en de achtergrond van ons huidige systeem krijgen we een andere kijk op de wereld, maar vooral ook op onszelf. Dus dan is het begrijpelijk dat we anders in het leven gaan staan en terug willen naar onze oorsprong.

Courtney begon daarom met ‘implication’-postings op zijn facebook pagina ter voorbereiding op de onthullingen in The Announcement. Uiteindelijk zou dit op 15 maart plaatsvinden.  Deze volgde ik dus op de voet, omdat het mij mateloos interesseert. Temeer omdat ik jaren geleden onder andere tijdens een aantal lessen in de opleiding Parapsychologie al veel over Remote Viewing had geleerd. Het is een zeer accurate manier om informatie op te halen over een object, een plaats, of gebeurtenis in het verleden, het heden of zelfs soms toekomst en ook op zeer grote afstand (zelfs van een andere planeet). En er zijn een aantal mensen die daar heel erg bedreven en ervaren in zijn. Het is van tevoren nooit bekend bij de Remote Viewer wat, wie of waar ze naar zoeken. Het doel is zogeheten ´blind´. Dat is dus duidelijk anders dan wanneer je gewoon vanuit helderziendheid werkt. Dan zoom je meestal in op iets of iemand wat je wordt gevraagd en wat enigszins beschreven is. Bij dit wetenschappelijke proces werkt het duidelijk heel anders en zeer gestructureerd.

Courtney Brown spreekt over de twee beste Remote Viewers van de wereld wanneer hij Dick Algire en Daz Smith aankondigt als degenen die aan zijn project hebben meegewerkt. Ze zijn inderdaad steengoed in hun werk en ik vind het een genot om naar hun manier van werken te kijken (zie het zelf onder dit artikel).  Bij RV wordt een strak protocol gehanteerd waarbij met behulp van pen en papier data worden verzameld. Data die steeds gedetailleerder worden naarmate het proces vordert.  Deze data worden nadien wetenschappelijk geanalyseerd en uitgewerkt.

Het project waar Courtney Brown zich op heeft gericht is het ontstaan van Piramide van Gizeh de piramide van Gizeh in Egypte. Hoe deze gebouwd is, door wie, waar het materiaal vandaan kwam, hoe het vervoerd werd in die tijd, en vooral ook ‘waarvoor’ deze gebouwd is. Wat was het doel van deze piramide?

Zo’n onderzoek neemt een jaar tijd in beslag en je kunt aan Courtney zien dat deze uitkomsten zelfs zijn eigen verwachtingen hebben overtroffen. Hij is duidelijk met veel passie bezig met dit werk, overigens geheel onbetaald, evenals de andere vrijwilligers die zich hebben verbonden aan het instituut. Een passie die ik met hem deel, want het levert een prachtig stuk realiteit van de geschiedenis op, die helaas altijd volledig verdraaid is geweest ten gunste van een aantal machthebbers in de wereld.

Het meest frappante uit dit hele onderzoek vind ik dat nu via deze wetenschappelijke methode bewezen is dat er buitenaardsen bij betrokken waren en dat de piramide duidelijk een ander doel had dan ons door de geschiedenis heen werd voorgehouden. Iets wat ik altijd al voelde en velen met mij.

Dat er buitenaardsen actief zijn geweest (en nog) is voor mij persoonlijk ook geen nieuws. Ik vind zelf dat het van arrogantie getuigt wanneer we menen dat alles om onze kleine planeet draait en dat wij de enige ‘levenden’ zijn in het uitgestrekte heelal en het universum. Ik heb zelfs het sterke gevoel dat wij mensen een zeer onderontwikkelde soort zijn, primitiever dan diegenen die wij doorgaans de meest ‘primitieve volkeren’ menen te moeten noemen met onze eeuwige zucht naar macht, geld en bezit, ten koste van de mensheid en de aarde.

Over buitenaardsen is al eerder het nodige geschreven en gepubliceerd. Zo schreef de Telegraaf op 27 april 2011 al dat de NSA contact met buitenaardsen bevestigde, terwijl onlangs op 1 januari van dit jaar Paul Hellyer, voormalig minister van Defensie in Canada in dit TV-interview vertelde over het bestaan van ufo’s en buitenaardsen. Rusland en China zetten ook steeds meer pressie op het vrijgeven van informatie daarover.  Wanneer je daarbij optelt dat onlangs voormalig senior-medewerker van de wereldbank en klokkenluider Karen Hudes in een ruim 30 minuten durend TV-interview melding maakt van het bestaan van ‘different species’ hier op aarde die voor de jezuïeten werkzaam zijn, terwijl er wereldwijd dagelijks ufo-waarnemingen worden gemeld, zo ook in Nederland,  hoef je er niet meer over te twijfelen. Er zal steeds meer over bekend gemaakt worden.

Terugkomend op het RV-project van The Farsight Institute die de eerste bevindingen van het onderzoek heeft vrijgegeven, wil ik zeggen dat ik het een zeer interessante ontwikkeling vind dat Remote Viewing als werkwijze bekend wordt gemaakt voor het grote publiek, iets dat jarenlang geheim werd gehouden en zodoende werd gebruikt als controle-middel.  Evenals geavanceerde technieken die de hele aarde ten goede kunnen komen,  alsook de gehele mensheid. Wat er nu allemaal gebeurt is helemaal niet nodig!

Wat dat betreft heb ik diep respect voor Courtney Brown en de Remote Viewers dat ze dit hebben onderzocht en dit nu willen delen met de mensheid, zodat er eindelijk een stuk duidelijkheid komt over onze werkelijke geschiedenis. En dat daarmee de mogelijkheid wordt geschapen tot een groter bewustzijn, teneinde de medemenselijkheid terug te laten keren in het leven zoals het ooit bedoeld was.

Zie hieronder de inleiding tot de complete video, die je tegen een geringe kostenvergoeding (15 dollar, zijnde € 11,13) kunt downloaden op je computer. Ik kan het je zeker aanbevelen want het is de moeite waard om te zien hoe RV werkt, maar ook wat deze mannen hebben ontdekt tijdens hun uitgebreide onderzoek. En zoals Courtney Brown zegt: ´kijk met een ´open mind´ en oordeel zelf´. We maken immers iedere dag onze eigen toekomst!

The great pyramid of Giza

Bestel hier de hele video

 

©Irma Schiffers

Dit artikel mag in zijn geheel worden overgenomen en geplaatst, mits voorzien van bronvermelding.

Dit artikel is gepubliceerd op Gewoon-nieuws.nl  en op Bovendien.com

 

Tags: , , , , , , , , , ,

9 Reacties op “Remote viewing en de piramide van Gizeh

 1. nestorcappaert

  maart 20, 2014 at 3:17 pm

  Je bent alomtegenwoordig Irma, zelfs op je eigen website. Ik heb een vraagje: hoe weet je dat Courtney Brown zijn onderzoek onbetaald uitvoert ?
  En als je de toekomst kunt zien, betekent dit dan dat ze bepaald is en vastligt ?
  Ik ben wel akkoord dat we onze toekomst elke dag zelf maken, zoals je op het einde schrijft. Maar als het al bepaald is, hoeven we ons toch geen zorgen te maken. Dan kun je er toch niets aan wijzigen.

  Like

   
  • irma2014

   maart 21, 2014 at 1:47 am

   Hi Nestor, ik weet vanuit mijn eigen opleiding (parapsychologie) dat deze instituten internationaal zoveel mogelijk samenwerken aan projecten omdat er geen subsidie voor is. Ze hangen af van donaties, of vrienden van het instituut. Het zijn namelijk onderzoeksinstituten die niet gewenst zijn zoals je zult begrijpen door de ‘mainstream’ zal ik maar zeggen. Ook Courtney heeft daarover op zijn FB geschreven, maar is natuurlijk aan Jou om dat niet als waarheid aan te nemen. Ik volg mijn intuitie en ik ‘weet’ voor mezelf dat het waar is wat hij zegt. RV werd altijd alleen maar achter de schermen gebruikt voor de leidende garde in het geheim en niemand mocht daar iets van weten. In 1995 kwam dat naar buiten en zijn ze daar zgn. mee gestopt. Geloof jij dat? Ik niet. En mensen als Courtney Brown en de mannen die in de video te zien zijn, werken nu juist meer voor privé doeleinden. Wat Courtney wilde laten zien is dat iedereen dit kan, dat dit vermogen in ons allemaal ligt en dat we ‘overal’ geinformeerd over kunnen zijn zodra we nu zien hoe het werkt en dat het werkt. Hij geeft daar dus ook al een cursus voor weg (staat al 16 jaar op hun site) die normaal heel veel geld kost, omdat hij hoopt dat iedereen dit vermogen gaat (h)erkennen en het gaat gebruiken. Dan ziet de toekomst er heel anders uit. En dat is wat hij heeft willen beogen.

   Toekomst ligt zeker niet vast, want wij zijn zeer keuzevrij. En het is iedere dag aan ons of we een ‘glas’ half vol of half leeg zien en dat zullen we dienovereenkomstig ook terugzien in ons leven. Wat ‘vast ligt’ zijn potentiele kansen, ontmoetingen met zielsverwanten op een bepaald moment in je leven, maar wat je er daarna van maakt of mee doet is volledig keuzevrij. Veel mensen kiezen voor vluchtprincipes en vluchten in drank of drugs vanuit angst, terwijl ik bij hen een prachtig potentieel verloren zie gaan. Zo jammer, maar wel vrije keuze, waardoor we zelf kiezen of we onze lessen wel of niet gaan leren.

   Hoe je ‘soms’ toekomst kunt zien is omdat je een beeld krijgt of ‘weet’ wat iemand graag wil en je ziet dan de mogelijkheid. Maar ook hier geldt, dat kun je zelf dwarsbomen of aanpakken. Dat is aan ieder voor zich. In dat kader is toekomst dus nooit zeker! En dat zal ik dan ook altijd erbij zeggen: ik zie dit en dat, maar alleen als je daar zelf voor kiest zal zich dat manifesteren… En eigenlijk weten we alles, maar dan ook alles zelf, ook over onze eigen toekomst en keuzes (niemand anders dan jijzelf), alleen moeten we daarvoor wel in contact staan met onze eigen ‘hogere’ bewustzijnsgebieden. En juist daar is dit genoemde project zo mooi voor, omdat een groter ‘publiek’ leert ontdekken dat dat in ons allemaal zit.

   Like

    
 2. n.ruiter

  maart 23, 2014 at 6:45 pm

  Hallo irma
  Ik heb me aan gemeld voor jouw blog/nieuwsbrief.. Maar ik heb een beetje moeite mee van het, het geschrevenen door het oog van de naald. En het rugzakje.. Als je het rugzakje niet heb verwijdert kom je niet door het oog van de naald. Wat houd het dan voor de mensen in die dat niet kunnen volgens jouw idee/visie.. Maar wel willen, maar niet kunnen volgens jouw idee? Want rugzakje? Mensen met goede bedoelingen. En hoe zie jij dat op toekomeste manier Vriendelijk groet n

  Like

   
 3. irma2014

  maart 24, 2014 at 12:45 am

  Het oog van de naald is symbolisch bedoeld voor de ‘smalle’ poort die een fijnere en hogere energie door laat. De poort naar het nieuwe bewustzijn. Wanneer je daar met niet afgesloten zaken uit het verleden voor staat zul je niet naar dat hogere bewustzijn het oog) kunnen gaan. En als het ware niet door de poort naar het ‘nieuwe’ kunnen komen. Zaken die emoties in zich dragen zoals angst, wrok, vastzitten aan materie of geld, zogenaamde zekerheden die je buiten jezelf zoekt, oud verdriet, haat, etc. zullen een hoger bewustzijn blokkeren. Een ‘aards’ voorbeeld: wanneer je aan een nieuwe relatie begint (die in deze tijd sowieso al op een heel ander ‘niveau’ ligt dan wat we ooit kenden, namelijk op basis van onvoorwaardelijke liefde, zielsherkenning en in onafhankelijkheid) en je neemt je rugzak uit het verleden daarin mee, zul je al heel snel ontdekken dat het niet gaat werken. Je legt je pijn en emoties uit het verleden in de nieuwe relatie neer. Die daar echt niet thuishoort. Dus die zul je eerst voor jezelf moeten oplossen zodat je onvoorwaardelijk, authentiek en sterk in jezelf de nieuwe liefde kunt gaan beleven. Zonder projectiedelen. Dat geldt bijv. ook voor werk en andere persoonlijke nieuwe projecten. Jezelf kennen van a tot z, niet meer veroordelen om wat je deed of wat er ‘was’, maar opnieuw beginnen met pure kracht van ‘mogen’ zijn in en voor jezelf (authenticiteit zonder afhankeijkheid) betekent dat je vrij gemakkelijk door dat ‘oog van de naald’ kunt om daarachter je eigen nieuwe toekomst te creëren vanuit vreugde en niet meer vanuit pijn. En ook in de gaten hebt dat jij iedere dag je eigen toekomst schept, zonder die pijn. Degenen die dat niet denken te kunnen, niet durven of niet willen, zullen in de polariteit van 3 D blijven en daar hun leven voortzetten met alle gevolgen van dien. We krijgen steeds meer te weten over alle leugens en corruptie die ons in angst houden, die ons ‘bewustzijn’ klein houden en daar mag je voor kiezen. Al kan ik me niet voorstellen dat daar over pakweg een jaar nog steeds mensen voor kiezen. Wie wil dat immers vrijwillig blijven volgen? Er gaan veel mensen nu weg van deze aarde om ons heen. Zij groeien verder in hun eigen bewustzijnsveld aan de andere kant. En dat mag, daar heeft iedereen recht op als keuzevrij ‘wezen’. En degenen die opnieuw willen beginnen, en dat wordt nu kosmisch heel sterk ondersteund, en naar een nieuwe wereld willen van zorg voor elkaar en voor de natuur, zullen door dat oog kruipen, terwijl ze hun rugzakjes hebben onderzocht en hebben kunnen leegmaken. Vanuit pure innerlijke kracht, diep bewustzijn van de lessen die we hebben geleerd en het nu vol vertrouwen anders gaan doen aan de andere kant van de poort. Daarom, de keuze is aan jou en aan eenieder…

  Like

   
 4. Ria

  april 26, 2014 at 10:57 am

  Hallo Irma,
  In de boeken van Jozef Rulof is te vinden hoe, door wie, waarom en met welke betekenis deze piramide gebouwd is (Ontstaan van het Heelal). Dat gaat nog veel verder en dieper dan we nu zouden kunnen bedenken. Als het je interesseert kijk dan eens op Rulof.org Ik heb de boeken ongeveer anderhalve maand geleden ontdekt en ben al aan mijn 8e boek van de serie van 27 boeken bezig, die, om de diepte te kunnen begrijpen van wat hij doorgeeft, wel in een zekere volgorde moeten worden gelezen. Ik kan gewoon niet stoppen met lezen, in elk geval! Niet voor iedereen misschien maar dat is aan de lezer.

  Like

   
 5. Ria

  april 26, 2014 at 11:09 am

  Jij zit er trouwens heel dicht bij met wat je voelt over wat wij mensen zijn en over die andere planeten e.d. Ook hierop krijg je antwoord op door deze boeken. Waar we vandaan komen, hoe we zijn ontstaan, hoe de evolutie is gegaan, van planeet tot planeet. We zitten nu in de 3e dimensie, onderweg naar de hogere 4e dimensie hebben we nog een lange lange weg te gaan. Leed en ellende zijn alleen voor de aarde weg gelegd, door de mensheid zelf gecreeerd. Die lange weg, de duizenden incarnaties, alles is nodig om tot een hoger bewustzijn te kunnen overgaan. En het zal het allemaal waard zijn!

  Like

   
 6. Pastoor Geudens

  augustus 14, 2016 at 8:57 pm

   
 7. Ilse

  augustus 16, 2016 at 1:32 pm

  We zitten nu al in de 4e dimensie.

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: