RSS

Wat gebeurt er met onze wereld-1 (chemtrails)

27 aug

English

Serie artikelen over ‘wakker worden’

‘Lekker weertje vandaag, buurman!’ En dat terwijl de goten langs de straten gisteren nog fungeerden als de oevers van een rivier. Het enige wat erin ontbrak waren de vissen zodat je je vishengel op zolder kon laten staan. Een zolder die overigens in een oogwenk ook blank kwam te staan door de exorbitante hoeveelheid neerslag. Allemaal door de klimaatverandering, vaak toegeschreven aan de opwarming van de aarde. Die wij als mensheid hebben veroorzaakt door uitlaatgassen, industrie-uitstoot en spuitbussen met haarlak. Een leugen!

Ik ben razend! Kwaad om alle leugens die jaar in jaar uit, dagelijks het -op zich zo mooie en complexe- aardse leven vergallen. Ook al hebben wij het in Nederland graag over het weer, het is slechts een klein onderdeel van de leugenachtige propagandamachine die ons dagelijks overspoelt. Zijn we domme volgzame schapen? Of zijn we weldenkende, voelende intelligente wezens met een spirituele kern waarin ook een hoger bewustzijn huist, een bewustzijn dat zich laat horen of plaatje op faceookzien tijdens onze dromen of meditatieve (stilte-) momenten. Awareness… een prachtig woord met een zeer diepe betekenis.

Persoonlijk schaar ik mijzelf, voor zolang ik me kan heugen bij deze laatste groep, ook al ben ik een lange tijd –en misschien wel juist daardoor- een (zwart) ‘schaap’ geweest. Maar dat maakte me waarschijnlijk alleen maar bewuster van het ‘anders’ zijn. En wat is daar mis mee? Ieder mens is authentiek en daarmee ‘anders’ en vooral uniek, prachtig toch?

Maar nee, net zoals in het leger, worden we gedwongen om ons als een ‘eenheidsworst’ te gedragen en ons aan te passen aan de massa. En daarmee kom ik terug op de propagandamachine die zich alleen maar kan uiten via de diverse media; een ander woord voor mind-control. En zoals ik al in eerdere artikelen schreef: juist die controle willen we nu steeds meer loslaten omdat we in onszelf ontwaken en een andere visie ontdekken (awareness) die meer als waarheid ‘voelt’. Gelukkig zijn er steeds meer ‘echte’ journalisten die hun vak als ‘onderzoeker’ naar het echte nieuws serieuzer gaan nemen dan ooit en hun eigen onafhankelijke koers gaan varen. Deze zal ik meermalen aanhalen in de vervolg-artikelen. En die zich daarbij niets meer aantrekken van de persburo’s die ook alweer –overigens saillant detail- eigendom zijn van de 85 rijkste mensen op aarde, ook wel elite genoemd. Bekijk het derde en laatste item van de uitzending van ‘KRO’s Brandpunt’ nog maar eens. Een uitzending waarin wij door diezelfde elite benoemd worden als ‘schapen’. Wil je dat blijven?

Life is a chessgame

Life is a chessgame – Olieverf Irma Schiffers

Terugkomend op het weer; weleens naar de hemel gekeken? Is het je ook opgevallen dat er nauwelijks meer blauwe luchten zijn zoals vroeger, en dat je complete rasters als ‘schaakborden’ boven je hoofd ziet verschijnen, die daar urenlang dat prachtige blauw aan je zicht onttrekken? Ze waaieren uit en trekken een soort mist op die het zonlicht filtert. De ‘schapen’ zeggen: ‘dat zijn condensstrepen van vliegtuigen’ (contrails). Schaapjes, slaap lekker verder! Condensstrepen verdwijnen zo ongeveer na een minuut. Dit zijn ‘chemtrails’ (chem = chemical en trails = spoor) en het project heet ‘geo-engineering’ (zie ook HAARP = High Frequency Active Auroral Research Program). Strepen met gifstoffen die volgens een bepaald patroon door vliegtuigen worden uitgezet. Sinds de jaren negentig wordt Geo-engineering uitgevoerd, maar de laatste jaren neemt het exponentieel toe. chemtrail-1Wat er onder andere gesproeid wordt zijn gevaarlijke stoffen als titanium, barium, uranium en cadmium. Stoffen die hevige klachten veroorzaken als hoofdpijn, depressiviteit, lethargie, ademnood, astma, onvruchtbaarheid, vroeggeboorte en miskramen, huidproblemen, concentratieproblemen, achteruitgang van het korte termijngeheugen, kanker etc. Er is genoeg onderzoek naar gedaan door de echt bezorgde en wakkere wetenschappers.

Ja, ik ben razend! Omdat onze planeet en haar bewoners bewust wordt vernietigd. Categorisch en systematisch. En ook omdat onze overheid er niets aan doet, al weet men hiervan. Meer dan eens stuur ik berichten hierover naar betrokken en natuurminnende politici in de tweede kamer. Ik krijg als antwoord dat ze het weten, maar dat er helaas onvoldoende draagkracht in dit kabinet is om er iets tegen te doen. chemtrail 2Razend, omdat er dagelijks bij zonnig weer steeds opnieuw gesproeid wordt. Naast speciale sproeivliegtuigen, ook door passagiersvliegtuigen waarvan de piloot niet eens weet dat zijn toestel deze sporen achterlaat.

Met mijn ultra-gevoeligheid ruik ik het, proef ik het (een metaalachtige smaak) en krijg ik direct tranende ogen en een zere dikke keel wanneer ik met mijn hond langs de zee loop. Ik spoed mij dan naar huis en stel alles in het werk om deze gifstoffen uit mijn lijf te krijgen. Daar heb ik intuïtief de juiste methoden voor. De slapeloosheid waar ik al jaren aan lijd neem ik op de koop toe en dat heeft me geleerd gemakkelijk te mediteren waardoor ik toch kan rusten. Melatonine-tabletten (puur natuur) zijn daarbij ook behulpzaam.

Zoals ik al eerder schreef in het artikel ‘Wakker worden, zijn en blijven!’ worden foto’s die te maken hebben met deze geheime ‘misdaad’ (die gelukkig al lang niet meer geheim is voor iedereen dankzij het internet) op facebook meteen verwijderd (zoek ook eens op twitter met de term #chemtrails) alsmede hele accounts die hierover berichten, zodat de schaapjes vooral schaapjes blijven. Onderdeel van mind control, snapt u?

Er zijn nog veel mensen, ook in mijn omgeving, die liever de mainstream-media volgen omdat de waarheid te bedreigend is. In psychologische termen heet dit ‘cognitieve dissonantie’. Informatie die tegenstrijdig is aan het beeld wat men van de wereld heeft, door opvoeding en ‘paplepel-politiek’ wordt verworpen. Je wilt dan niet uit je comfortzone comfort zone en magicgehaald worden, ook al is deze vaak allerminst comfortabel, het is wel vertrouwd! We leven nu in een tijd waarin we –gelukkig- steeds gevoeliger worden en ons bewustzijn zich uitbreidt naar multidimensionaal bewustzijn. Steeds meer mensen geloven de informatie niet meer die ze toegespeeld krijgen door de mainstream media en ‘voelen’ dat er iets niet klopt of dat de wereld wel heel bedreigend wordt met al die natuurrampen, barbaarse slachtingen, onbehandelbare ziektes en brandhaarden en wereldoorlog III in het vooruitzicht.

De tijd van ‘we kunnen er niets aan doen’ is geweest! Het eerste wat een weldenkend en ‘voelend’ mens te doen staat is je bewust worden van WAT er gebeurt en HOE het gebeurt. De volgende vraag is dan automatisch ‘WAAROM’ het gebeurt. Deze laatste vraag mag en ga ik niet voor jou beantwoorden. Ook al meen ik voor mezelf met grote zekerheid al deze antwoorden te kennen, en niet sinds vandaag of gisteren helaas. Maar wanneer we het ‘wat, hoe en waarom’ voor onszelf kunnen beantwoorden is de basis gelegd voor de grote verandering waar de meesten van ons op hopen en blijkbaar, enigszins flegmatisch, op wachten. Domweg door te zeggen dat we hier tegen in opstand gaan komen en weigeren de ‘mind-controlling’ propaganda nog langer te blijven slikken als zoete koek.

Het is niet aan mij om dát stukje ‘bewustzijn’ in te vullen, omdat het juist de bedoeling is dat je je eigen bewustzijnsproces op je eigen tempo en op je eigen, individuele manier ontwikkelt. Daarom zijn we hier en ieder heeft zijn eigen individuele pad te lopen. En juist dát respecteer ik in ieder levend individu. Wat ik wel voel te moeten doen is het ‘wat en hoe’ door te geven, opdat je zelf kunt bepalen of je deze vragen, for a start, beantwoord wilt hebben vanuit je eigen ‘hogere’ bewustzijn. En dus of je op zoek wilt gaan naar het ‘waarom’.

Met andere woorden: wil je je comfortzone verlaten, zul je je eigen intellect met je intuïtie moeten verenigen (linker- en rechterhersenhelft) om in een nieuwe, onbekende ‘wereld’ te stappen die eruit gaat zien zoals jij -en ik- die wensen!

Binnenkort deel 2:  MH17, een raadselachtige crash

©Irma Schiffers (zie hier deel 2)

Alle artikelen van deze site mogen in zijn geheel overgenomen en verspreid worden, mits voorzien van bronvermelding.

Dit artikel is op Gewoon-nieuws geplaatst en op Bovendien.com

 

Tags: , , , , , , , ,

8 Reacties op “Wat gebeurt er met onze wereld-1 (chemtrails)

 1. nanette

  augustus 27, 2014 at 9:38 pm

  Hallo Irma
  Ik volg jouw column een klein tijdje. Bij deze werpt mijn een aantal vragen op. Wat is het doel van chemtrails, als men hooftpijn,depressivieteit,lethagie enz veroorzaakt? Dan hou je weinig over van de mens. Om evt geld aan te verdienen. En wat is de reden dat men op die manier dat kwijt moet, wellicht kan je dat (chemtrails) op een andere manier verwerken. Dan door de lucht. En waar door wordt die chemtrails veroorzaakt, dat is mijn nog niet helemaal duidelijk, vanwaar onstaat dat.En jouw verwijzing naar KRO Brandpunt, heb ik gezien. Heeft de elite niet door dat zij niets over houden?Als zij door gaan op de weg die zij volgen? Want zij krijgen zich zelf er niet door terug.En Nigel Frage kan iemand zijn, die een voorbeeld is/ van wat hij is. Maar wetten en regels die erdoor weten te halen is iets anders en dan voor alle landen, niet alleen de Britten. En wat bij mijn binnen kwam/schoot: De mens heeft zich zelf onder controle dooropvoeding, opleiding etc en zo hebben (wij) onze politieke mensen gekozen wellicht?Wat nu niet meer voldoet. Ik heb vanaf mijn 18 jaar nooit gestemd, voelde niet goed. Dit jaar heb ik voor het eerst gestemd in mijn gemeente.En ik vond dat mans zat want het zegt mijn nog steeds weinig. En ik ben nu 46 jaar
  Vr groet n ruiter

  Like

   
  • apollosolaris

   augustus 31, 2014 at 1:32 pm

   Beste Nanette, Het is niet mijn bedoeling om mij hier in te gaan mengen maar als je op zoek bent naar een site waar iemand door middel van een 4tal video’s probeert uit te leggen wat er zich op aarde aan het afspelen is dan raad ik je deze site aan. http://21december2012.nl/
   Ik heb ze alweer een tijdje geleden bekeken en ik vond ze prachtig. Hopelijk heb je er wat aan. Heeft niet zo veel met chemtrails te maken maar wel met wat er zich allemaal aan het voltrekken is. En dat is wat Irma ook zegt ons bewustzijn is aan het veranderen. Suc6!

   Like

    
   • irma2014

    augustus 31, 2014 at 6:58 pm

    Hoi Frank, meng je er maar in, hoor ;-) Dank voor de link!

    Like

     
 2. irma2014

  augustus 27, 2014 at 9:58 pm

  Beste Nanette, het doel van de chemtrails is een allerminst zuivere. Laat ik dat voorop stellen. Maar als iedereen ‘weet’ wat ik ‘weet’ (via, laten we het noemen ‘mijn intuitie’) is de schok groot. En dat is nu steeds meer aan het gebeuren, gelukkig. Ik zie dat steeds meer mensen bewust worden en willen worden en ik voel het heel sterk als mijn ‘missie’ (klinkt zwaarder dan het is, tenslotte hebben we allemaal een missie in het leven) om hieraan bij te dragen door erover te schrijven bijvoorbeeld, zoals zo velen onder ons. Maar dat moet ‘voorzichtig’ gebeuren toch? Het psychologische proces van ontwaken is pittig en voor iedereen verschillend op een eigen tempo. Wees eerlijk, als je jaren ergens in geloofd hebt, onvoorwaardelijk en het wordt ineens duidelijk dat dat niet op waarheid berust, geeft dat een crisis. Juist om die reden ontstaat er vaak die zogeheten ‘cognitieve dissonantie’ ofwel eenvoudig gezegd, ontkenning omdat men het niet aan kan. Daar hebben we geen van allen iets aan als mensen dat (blijven) doen en ook wil ik niemand shockeren die zich van niets of weinig bewust is. Daarom kies ik ervoor om er geen ‘waarom-plaatje’ aan te hangen. Dat mag ieder voor zich weten. Laat ik wel stellen dat de chemtrails zogenaamd (is dus een leugen) uitgestrooid worden om het weer te beinvloeden. Dat is de officiele reden, maar dus niet de ware. Gevolg: het weer is in de war overal ter wereld, ziektes en luchtwegproblemen (als ook autisme, ADHD, dementie, Alzheimer etc.) komen overal steeds meer voor en in Californië is momenteel een gigantisch probleem van droogte. Het water is daar op, en komt hier en daar niet eens meer uit de kraan. Op andere plaatsen spoelen we weg door de regen (die dus sterk vervuild is door deze chemicaliën zoals je oa. in het helaas Engelse rapport kunt zien waar ik naar verwijs in het artikel). Er moet heel snel iets gebeuren en diverse wetenschapper met goede bedoelingen waarschuwen daar al langere tijd voor, anders is de planeet snel ter ziele. Alleen een massaal ontwaken kan ons nog redden, maar niet als we lijdzaam blijven toekijken en blijven geloven wat ons wordt voorgeschoteld. Punt 2 is dat de farmaceutische industrie er wel bij vaart. Ook zij horen tot de categorie ‘elite’ en daar wordt veel meer in gefraudeerd dan de meeste mensen weten. Let wel, de meeste mensen (ook die ik spreek) willen het niet weten. Want dan moeten ze er iets aan gaan doen en uit hun comfortzone stappen, bovendien is dat veelal voor velen bedreigend zoals ik al schrijf. En psychologisch gezien ook een begrijpelijke zaak.

  Als je naar de man kijkt die in Brandpunt is geinterviewd is hij bijna triomfantelijk terwijl hij zegt dat wij domweg ons maar in de luren laten leggen. Het is voor die mensen (helaas) niet meer dan game. Een mind-game om steeds meer geld te vergaren. Ik wil hier ook niet dieper op ingaan maar er zit wel een heel gestructureerd plan achter. Er zijn nou eenmaal helaas een aantal figuren op deze aarde waarvan je kunt zeggen dat ze hun hart (ze moeten het ergens nog hebben!) volledig hebben afgesloten. Dan krijg je op zijn zachtst gezegd ‘enge creaturen’ die meer weg hebben van duivels dan van mensen. Helaas, het zij zo, maar we moeten de ogen er niet voor sluiten. Tenslotte zijn ze nog altijd sterk in de minderheid, maar wij als volk overal ter wereld moeten dus door bewustwording gaan beseffen dat wij in de meerheid zijn en dus machtiger dan zij. Daarvoor zullen we ons alleen met elkaar moeten (her-)verbinden. Maar het individuele proces van bewustwording moeten we als keuzevrije wezens, zelf doen. Tenslotte kun je een probleem nooit oplossen als je niet weet dat je een probleem hebt!

  Like

   
 3. apollosolaris

  augustus 31, 2014 at 1:18 pm

  Mooi geschreven Irma! Liefs Frank

  Like

   
 4. Astrid

  oktober 27, 2019 at 11:06 am

  Ademt ‘de elite’ niet dezelfde lucht in dan? Of lopen die met zuurstofmaskers rond?

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: