RSS

De wereldnoodklok klinkt steeds luider (Georgia guidestones)

27 sep

engelse vlag

Het begint lekker op te schonen in de wereld. Op deze manier komen we wel aan de 500 miljoen. Vijfhonderd miljoen? Dollars? Welnee, dat zou een armzalige fooi zijn! Euro’s dan? Nee…, Mensen! De wereldbevolking zogezegd, mevrouw, mijnheer! Maar er zijn ruim 6,8 miljard mensen op deze aarde. Dat betekent een reductie waarbij 11 van de 12 mensen moeten verdwijnen. Ach, fluitje van een cent: technologie en biotechnologie (biowapens) zijn immers ruimschoots voorhanden…

Voorhanden? In welke handen? De verkeerde handen helaas. Het moge duidelijk zijn dat het bovenstaande niet uit mijn mond of toetsenbord komt rollen. Dit zijn zulke harteloze woorden dat het alleen maar beesten kunnen zijn die zo’n plan ontvouwen. En dieren niet te na gesproken, die geven ons juist steeds meer signalen af dat er iets niet klopt. Ik heb het over beesten. Moordmachines zonder geweten.

Georgia_Guidestones

Georgia guidestones

De afgelopen weken vroeg ik eens rond onder degenen die ik sprak: ken jij de Georgia guidestones? ‘De watte..?’ was het meest gehoorde antwoord. ‘Geen idee wat dat is’. Een enkeling die deze ‘stenengroep’ blijkbaar wel kende antwoordde met ‘jawel, agenda 21, de NWO (New World Order).’

En terwijl deze agenda voor onze ogen wordt uitgerold door de kleine groep die de hele aarde bezit en runt, blijft iedereen zijn gewone leven leven, zit voor de propagandamachine die we TV noemen, drinkt z’n biertje of glaasje wijn en gaat ervan uit dat de overheid het allemaal wel voor ze oplost. Ze denken werkelijk dat deze ‘puppets on a string’ alles weten wat er speelt en ze wel behoedt voor het kwaad in de wereld. Ondertussen is deze eigen kleine zakagenda van de lieden van de overheid slechts een klein blaadje van de grotere agenda 21 en waarschijnlijk met meer dan één ezelsoor, omgevouwen en dus niet in één oogopslag te zien. We zijn dus allemaal medeschuldig door onszelf in slaap te houden en op deze lieden te stemmen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HAARP station in Alaska

stuk tekst uit guidebook

Elf van de twaalf mensen moeten dus verdwijnen! Ruim 92 %. Rockefeller steekt nooit onder stoelen of banken dat hij nog maar 5% van de wereldbevolking wil overhouden dus dit is nog ‘fideel’ blijkbaar. Toegegeven, met een houten telraam kun je dit niet berekenen, dus laat het maar eens tot je doordringen. Oh ja, en de drie probleemlanden die genoemd worden in het manifest en waar drastisch in gesneden moet worden zijn: Japan, Haïti en Nederland! Het is maar dat je het weet! Japan heeft zijn catastrofe al geserveerd gekregen. De ramp in Fukushima die nog steeds gaande is, laat geen levend wezen meer existeren daar. Ook al blijft het uit het nieuws, dagelijks stromen er duizenden liters nuclear gif de oceaan in. Ook Haïti heeft al een aardbeving te verduren gehad met tussen de twee en driehonderdduizend doden tot gevolg.  Een aantal wetenschappers verklaart dat HAARP (gevestigd in Alaska) heel eenvoudig aardbevingen kan veroorzaken. En waarom is Nederland een grote vervuiler en een dreiging qua overbevolking?

De watte..? De Georgia guidestones!

Dit ‘monument’ van zes meter hoog bestaat uit zes granieten platen en het is op 22 maart 1980 opgetrokken in Georgia. Deze stenen, ook wel de Amerikaanse Stonehenge genoemd, zijn te bezichtigen. Weliswaar onder cameratoezicht, omdat er nogal eens wat graffiti op werd aangetroffen, maar je kunt dit sinistere monument bezoeken mocht je daar op één of andere manier een dringende behoefte toe voelen.

Er staan 10 nieuwe regels op. Zogeheten alternatieve tien geboden in acht talen, namelijk in het Engels, Spaans, Swahili, Hindi, Hebreeuws, Arabisch, Chinees en Russisch. Daarnaast vindt je een korte samenvattende tekst in vier oude talen, te weten Babylonisch, Klassiek Grieks, Sanskriet en Egyptische hiërogliefen. En ook is er dit boek, een manifest waarin op deze zaken nader wordt ingegaan.

Deze ‘tien geboden’ moeten een nieuw tijdperk inluiden, het tijdperk van de Rede. Vijf jaar geleden viel het een bezoeker op dat er een vierkant gat aan de bovenkant van de Engelse steen was uitgehouwen en onlangs is daar een nieuwe steen in geplaatst met het jaartal 2014 erop. Wat dat betekent laat ik aan je eigen fantasie over, maar je hoeft maar om je heen te kijken in de wereld en dan zou je daar wel eens een verband in aan kunnen treffen. Zie hiervoor de video onderaan.

Deze tien richtlijnen voor het nieuwe Tijdperk van de Rede zijn als volgt:

Georgia guidestone-engels

De ‘Engelse steen’

1. Houd het aantal mensen onder de 500 miljoen in duurzaam evenwicht met de natuur.
2. Stuur de voortplanting met verstand, zodat de gezondheid en diversiteit wordt verbeterd.
3. Verenig de mensheid met een levende nieuwe taal
4. Beheers hartstocht, geloof, traditie en alle dingen met gematigde reden
5. Bescherm de landen en volken met eerlijke wetten en rechtvaardige rechtbanken.
6. Laat alle volken hun eigen zaken regelen, maar laat ze hun onderlinge geschillen oplossen voor een wereldrechtbank.
7. Vermijd onzinnige wetten en nutteloze ambtenaren
8. Weeg persoonlijke rechten af tegen sociale plichten
9. Beloon waarheid, schoonheid en liefde, en zoek naar harmonie met het oneindige.
10. Wees geen kankergezwel op aarde. Laat ruimte voor de natuur. Laat ruimte voor de natuur.

Dit aan de bevolking geadresseerde monument heeft een ‘afzender’ met de naam R.C. Christian (Christian R.C.) hetgeen lijkt te staan voor de rozenkruisers (en vrijmetselaars). We kennen ze ook wel als de Bilderberg groep. Ze komen samen in geheime bijeenkomsten en bespreken het lot van de wereld voor het komende jaar. Voor de rest zou ik zeggen, lees ook de artikelen via de links onderaan.

Ondertussen zijn we aanbeland in de laatste maanden van 2014 en we zijn aardig op weg naar een bevolkingsreductie, waarbij de VS ondanks hun totale faillissement voorop lopen en alle andere landen als schoothondjes er achteraan trippelen. Degenen die dat niet doen worden nu met bombardementen, sancties en oorlogszuchtige handelingen vanzelf tot onderwerping gedwongen.

Waar is ons spirituele bewustzijn gebleven? Waar is de honger naar vrede en verdraagzaamheid naar toe verhuisd? Stillen we deze honger met GMO-producten van Monsanto die ons op één of andere dag een sluipende ziekte bezorgen?

Molecular Thoughts

De universele geest

Er is echt een oplossing voor. En er zijn er gelukkig velen die zich dagelijks bezig houden met de grote kentering die de mensheid vanuit humanitair oogpunt moet gaan dienen. Denk aan Karen Hudes, een dappere klokkenluidster die werkzaam is bij de wereldbank en dagelijks al haar stevige aanklachten en correspondentie op het internet publiceert. Terwijl ze alles wat via twitter verwijderd wordt opnieuw blijft plaatsen. Of de Veterans Today, die zich inzetten voor de waarheid o.a. over 9/11 en andere valse vlag-operaties. Bedenk dit, we zijn een absolute meerderheid, tenminste als we wakker willen worden of zijn.

De enige oplossing is, dat wij het fenomeen geld gaan loslaten. Zoals ik al in mijn boek in 2011 schreef: terug naar de ruilhandel. Elkaar ondersteunen met onze eigen authentieke talenten en geproduceerde goederen en voeding. Wanneer geld zijn waarde verliest is deze club sinistere idioten buiten spel gezet. Zij hebben namelijk alles en de mensheid steeds minder. De laatste groep is zo druk bezig met ‘werken’ om dat geld bij elkaar te verdienen en te moeten schrapen dat ze nauwelijks tot geen tijd of energie meer hebben om zich te verdiepen in het feit dat we als ratten in een tredmolentje rondlopen. Die uiteindelijk volgens een simpele natuurwet zal leiden tot de dood. Let wel, stoffelijk wel te verstaan. Zittend op zo’n ‘wolk’ zullen we naar beneden kijken en zien dat we achter iets aanliepen en vergaarden terwijl dat helemaal niet bestaat. Geld is niets meer en minder dan energie en binnen de aardse dampkring is het gecomprimeerde energie die daardoor (slechts tijdelijk) een materiële vorm aanneemt. Terwijl ons bewustzijn ook nu al overstijgend is, hetgeen we –vaak willens en wetens- willen ‘vergeten’ en dus niet willen zien.

Terwijl ik dit schrijf, lees ik dat er inmiddels twee miljoen mensen in Sierra Leone in quarantaine zijn geplaatst terwijl de voedselprijzen exploderen. Waar zijn we mee bezig?

Zo vraag ik me dus in alle realiteit af of ik bij die 500 miljoen wil horen die het ‘mag’ overleven. Zeker niet! Ik ben een grote natuurliefhebber en ik wil niemand in de wereld zien lijden, integendeel. Ik voel me altijd weer geroepen om anderen bij te staan en te helpen om hun persoonlijk leed enigszins te verzachten. Dan zou iemand als ik in het nieuwe Tijdperk van de Rede toch niet misstaan? Echt wel!

Ik houd namelijk heel erg veel van mensen, natuur en van dieren, maar niet van beesten!

© Irma Schiffers

Alle artikelen mogen in zijn geheel worden overgenomen mits alle bronnen worden gerespecteerd.

 

Tags: , , , , , , , , ,

35 Reacties op “De wereldnoodklok klinkt steeds luider (Georgia guidestones)

 1. Lakeside Chap

  oktober 6, 2014 at 10:41 pm

  Jaren geleden kwam ik dit fenomeen al tegen en inderdaad tot op de dag van vandaag vraag ik mij af wie en wat hierachter zit want daar schijnt geen eenduidige antwoord op te vinden te zijn. Een heel minuscule puzzlestukje dat uiteindelijk op zichzelf geen dieper inzicht zal geven in de wereld waar we ons vandaag in bevinden. Er zijn vele soortgelijke voorbeelden te vinden en een daarvan is bijvoorbeeld Denver Airport. Mocht je hier meer over willen lezen dan is dit een aardige introductie;
  http://vigilantcitizen.com/sinistersites/sinister-sites-the-denver-international-airport/
  Maar willen we inderdaad meer weten over al deze minuscule puzzlestukjes of kunnen we door verder weg te stappen van de dagelijkse feiten een beter zicht krijgen op het mega-formaat van het werkelijke plaatje. Zojuist werd mij een artikel uit de hand van Anne Tittensor die een nog grotere stap naar achteren zet om inzicht in het werkelijke plaatje te krijgen.
  http://wakeup-world.com/2014/10/05/planet-mus-lost-civilizations/
  ,

  Like

   
  • irma2014

   oktober 7, 2014 at 12:19 am

   Hi Paulus, ik ga het op mijn gemak lezen (vannacht :-) )

   Like

    
   • irma2014

    oktober 8, 2014 at 4:01 am

    Ik heb het gelezen en de vertaalde versie in het Nederlands staat op Want to know. Zie hier: http://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/denver-het-nwo-vliegveld-creapy/

    Het zijn morbide creeps die aan de touwtjes trekken. We weten dat duisternis alleen door licht kan verdwijnen, en aangezien dit soort informatie steeds meer in het licht komt, zal het steeds moeilijker worden voor de cabal om hun activiteiten voort te zetten. Dit jaar kregen we al te maken met een klokkenluider die meldt dat er inderdaad een groot militair complex ondergronds aanwezig is: zie hier http://www.intellihub.com/exclusive-secret-underground-base-beneath-denver-international-airport-now-revealed-whistle-blower/

    Van bovenaf gezien (op afstand) is het hele complot helder. Helaas wordt er nog steeds naar de details gekeken en dan ben je als het ware met symptoombestrijding bezig. Een gevecht tegen de bierkaai. Wanneer je de bron gaat aanpakken zal het pas kunnen veranderen. Ik heb sterk het gevoel dat er van alles gaande is door grotere groepen dan wij nu weten. Terecht, want ze zijn ondergronds bezig omdat ze anders gedwarsboomd zullen worden. Immers, het is nog steeds zo dat met geld alles te koop is in deze zieke wereld. Maar daar wordt echt aan gerammeld. Hoe meer informatie, hoe beter. Gedachtenkracht is nog altijd de creatieve en scheppende kracht. Dus kennis is macht in dit geval. Maar dat het veel is, soms overweldigend voor velen, is helder. Daarom is het goed dat er stukje bij beetje meer naar boven wordt getild. Het zijn spannende tijden!

    Like

     
    • Michel

     september 26, 2016 at 11:47 am

     Nou, als we dan allemaal 1 euro bijelkaar leggen, dat is hoeveel miljard? Dan kunnen we toch al die elite lui omkopen? Misschien stoppen ze er dan wel mee :P

     Like

      
     • bernadette

      september 26, 2016 at 6:48 pm

      @ Michel..

      Helaas is je optimistische voorstel , geen optie.
      Er zit een grote agenda achter ;

      Like

       
 2. Lakeside Chap

  oktober 8, 2014 at 7:37 pm

  Inderdaad Irma, het is inderdaad belangrijk dat deze informatie naar buiten gebracht wordt want nog teveel mensen leven onder de schaduw van de krantenkoppen in chocolade-letter formaat. Maar als anno 2014 een pasagiers vliegtuig uit de lucht geschoten kan worden en een grote meerderheid van Nederland kan niet tot een andere conclusie komen dat de huidige PM een fantastische job gedaan heeft in het graven naar die onderste steen, dan weet ik niet meer wat er nodig is op ogen te openen. Maar goed de nederlandse populatie is maar een korreltje in het zand en mijn hoop is dus gericht op ieder mens op deze planeet die ontdekt heeft dat zij/hij zelf kan denken, zelf een mening kan vormen en zelf zijn/haar leven kan inrichten met uitgangspunten voortkomende uit pure liefde. Emanuel Kant heeft deze vorm van verlichting heel mooi beschreven (heb de tekst enkel in het engels):
  Enlightenment is man’s leaving his self-caused immaturity.
  Immaturity is the incapacity to use one’s intelligence without the
  guidance of another. Such immaturity is self-caused if it is not caused
  by lack of intelligence, but by lack of determination and courage to
  use one’s intelligence without being guided by another. (Sapere Aude!
  Have the courage to use your own intelligence!)
  Ik denk dus dat het de hoogste tijd is dat we met z’n alle opgroeien zodat we de toekomst een totaal nieuwe wending gaan geven; ondanks alle powers van de few powers that be!.

  Like

   
  • irma2014

   oktober 8, 2014 at 11:48 pm

   Ik ben het met je eens en inderdaad: Kant schreef het precies zo op zoals het zou moeten zijn… Kijk, we zijn al een brug te ver. Als je naar de tijdreiziger kijkt in mijn laatste artikel dan dateert zijn stevige oproep en voorspellingen al van 2005. We zijn verdorie bijna 10 jaar verder en verkeren in hetzelfde coma. Het risico dat de stekker eruit getrokken wordt is dus enorm groot. Dus het grote ontwaken moet nu gebeuren, terwijl we de consequenties onder ogen zien van de afgelopen jaren ‘sheeple’ willen blijven. Het frustrerende voor de ‘frontrunners’ is (zoals voor mij, maar ongetwijfeld ook voor jou) dat ik me sinds de afgelopen -zeker vijf- jaren me ontzettend moegestreden voel, vaak ook niet meer zo nodig verder hoefde met mijn leven, omdat je in je uppie niets, maar dan ook niets bereikt. Sinds dit jaar is het noodzakelijk dat de krachten gebundeld worden en, zoals je al aangaf, via internet komen er wel wat contacten los tussen ‘frontrunners’ (zielsverwanten), maar niet genoeg. Kijk maar eens waar we nu in zitten, wat wij al vreesden en wisten, en we hebben niets kunnen doen behalve wat we al deden. Daarom hoop ik dat door deze schokgolf die de wereld over gaat het grote ontwaken echt tot stand komt…

   Like

    
   • Johanna

    mei 7, 2015 at 11:59 pm

    @Irma, dank voor alles wat je schrijft, Ik ken jouw blog nog niet zo lang maar voel me blij en opgelucht met bijna alles wat je schrijft en uitlegt, ook al is die waarheid soms niet te verteren, niet te bevatten. Je laatste regels van je bovenstaande reaktie, over ons zo moegestreden voelen, ja ik begrijp dit heel goed. Onze frustraties en vermoeidheid, zeker als je al jaren hiermee bezig bent althans wat mij betreft mag daar nu op een of andere manier een einde aankomen…
    Ja, ook voor mij is die schokgolf welkom. Ik vraag me soms oprecht af Irma, of velen nog kunnen en zullen ontwaken. De misleiding gaat zo diep…

    Like

     
 3. Ankie

  november 8, 2014 at 10:29 am

  Hoi Irma, mij is niet helemaal duidelijk waarom Nederland een van de 3 probleemlanden is waar drastisch in gesneden moet worden? Zou je mij dat toe kunnen lichten?

  Like

   
  • irma2014

   november 8, 2014 at 4:22 pm

   hoi Ankie, we zouden in NL de aarde teveel belasten door overbevolking. Zie de illustratie die ernaast staat (een klein stukje geknipt uit het boek wat bij de Georgia guidestones hoort voor de New World Order. Ik heb dat onderstreept. Verder kun je de heel gids van deze ‘warmongers’ (monsters) lezen via de link onder het artikel.

   Like

    
   • nan

    september 19, 2015 at 5:19 pm

    Zie hier nu
    Bijna een jaar later.Een nog grotere bevolking die we nu krijgen dan we al hadden (de vluchtelingen) van nu, op 19-9-2015. We waren al een bedreiging, en nu krijgen een gecreaeerde extra overbevolking. In die zin snap het niet helemaal.Wat is Nederland in zijn eigen kracht dan zo sterk? Van wat zij niet willen. Als het de pensioen pot is, dan is hij zo leeg. En die loopt al leeg wat helaas ook een gecreaeerde systeem is, waar die mensen in trappen. Dus daar geloof ik niet helemaal in. Tweespalt zijen ja daar geloof ik wel in.En ondertussen lezen we niets of weinig meer over griekenland, waar/nu nog zo hevig is. En dat daar nog geen overeenstemmig is??Qua landen?/ die er blijkbaar over beslissen??
    Vriendelijke groet nan

    Like

     
    • Deborah

     juli 7, 2022 at 4:13 pm

     Hi An, Nederland speelt een grote rol op wereldvlak.
     Het is de hersenstam van de wereld.
     Kijk de filmpjes ( vooral van gister ) van Emo-ratio numerologie .
     Super uitgelegd .

     Like

      
 4. Ruben Decloedt

  januari 2, 2015 at 4:05 pm

  Dit is op Het betere wereldnieuws herblogd.

  Like

   
 5. Inform The Media

  januari 2, 2015 at 5:31 pm

  Dit is op informthemedia herblogd.

  Like

   
 6. Marcel Van Andel

  januari 28, 2015 at 5:02 pm

  Irma, geweldig werk. ik ben al sinds 2008 bezig met de nwo,skull&bones, 9/11 vrijmetselaarij, bilderberg, chemtrails, haarp enz.enz. Ik geloof in GOD en denk dat we in de laatste fase van de bijbel zijn beland,het boek openbaringen. maar goed gelovig of niet het staat op de guidestones GESCHREVEN. ben nu bezig in het boek van r.de ruiter,de 13 satanische bloed lijnen. het verbaast me dat 9 van de 10 mensen iets vraag over de nwo “de watte”als antwoord krijg. natuurlijk zijn er een hoop pulp sites,maar complot theorie gaat ook niet meer op. De mensen geloven niet in “het beest”en zijn puppets. rockefellers, dupont en vele andere families. De FEMA kampen zitten ook al vol met daklozen. FEMA kampen, wat zijn dat. Mensen wordt WAKKER,KENNIS IS MACHT!!!!!!!!!!!!!

  Like

   
  • Irma Schiffers

   januari 28, 2015 at 5:15 pm

   Ja, over die bloedlijnen valt heel veel te lezen, maar dat is voor het grootste aantal mensen nog een moeilijk te verteren verhaal. Alles komt tot een climax!

   Like

    
 7. Nicky

  mei 21, 2015 at 12:54 am

  Hier in Nederland hebben ze geen 911 of natuurramp nodig, het 4g netwerk gaat de komende jaren zijn echte werk doen let maar op.

  Like

   
 8. Gerrit Tienkamp

  juli 18, 2015 at 10:20 pm

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

   
 9. Peter Rokers (@TekstBewerker)

  juli 19, 2015 at 9:31 am

  Het zal ze niet lukken. Dit is al zo vaak gedaan. Ze bereiken het tegenovergestelde. Als ze hun plannen niet wijzigen zal de wereld inderdaad overbevolkt raken. De rijken de ruimste plekken en de armen de krapste plekken. Het plan is niet tegen te werken en dat plan kennen ze niet. Daar zijn ze te dom voor. Iedereen of welk beest ook dat dat probeert te verijdelen zal van een koude kermis thuis komen. Het bewustzijn groeit langzaam en gestaag, maar ook dat valt niet tegen te houden. De beerputten zullen thans open vliegen.
  Met tegenwerking zul je alleen jezelf hebben.
  Alle geloven zullen uiteindelijk samen gaan werken en het licht zien ;)

  Like

   
 10. Lapje

  juli 19, 2015 at 2:18 pm

  Mooi verhaal, dank je wel! :-)
  Paar kanttekeningen:
  — Er staat nergens 2014 op de steen! Waarschijnlijker is: 16-8-14-20; of te wel 14 aug. 2016 20 uur (de satanisten draaien alles om/achterste voor!)
  — Je legt nogal de nadruk op geld! Maar geld is slechts een hulpmiddel; een tussenstation! Waarom het echt om draait is negatieve energie! (Zoals: boosheid/woede, angst en onzekerheid, ergernis, frustratie, hebzucht, status, moedeloosheid etc.) Er zijn wezens die daarvan leven. Om voor voldoende negatieve emoties te zorgen, moete de mensen tegen elkaar uit gespeeld worden, dmv. rassen en godsdienst haat, oorlogen opstanden en rebellie. Om dat te verwezenlijken, heb je geld, veel geld nodig voor: infiltratie, oorlogsmaterieel, media beheersing etc.

  Als wij ons niet gek lieten maken door smerige propaganda, valse info, ‘false flag’ operaties etc. hadden “ze” niet meer te eten en waren ‘ze’ zo verdwenen…
  Maar dan moeten we wel onze smoesjes, leugentjes, egoïsme, status idee, onze angst dat we te weinig/te kort hebben (Ego) loslaten…. Laten we daar eens mee beginnen, ipv. de schuld altijd op anderen te projecteren!!
  Zoals ik nu constant overal op FB lees: de Islam, de vluchtelingen, de Oost-Europese-werknemers, de Marokkanen, Rutte, de Grieken, etc. die vreten ons geld op en hebben het allemaal gedaan!
  Ik hoorde eens een channeling van ‘Steve & de Group’. Die zeiden: ISIS probleem? Los het Isis probleem in je zelf op en ‘morgen’ is ISIS opgelost…..
  En zo is ’t maar net!!

  Like

   
 11. Rojelio Febrero

  november 16, 2015 at 6:20 pm

  Alle destructieve krachten in de natuur zijn er om onevenwichten te herstellen. De enige uitzondering is de “homo sapiens”. Hij heeft er een totale janboel van gemaakt, alhoewel hij de kans had om er een paradijs van te maken. Waarom? Door zijn pathologische, onbegrenste zucht naar rijkdom en macht, waardoor hij met een nietsontziende gulzigheid rond zich heen graait naar meer en meer zonder de minste aandacht voor de verwoesting die hij aanricht, zichzelf beschouwend als het meest superieure wezen van het universum. En begin niet met een beschuldigende vinger uit te steken naar bepaalde organisaties, volkeren of rassen, want uiteindelijk zijn ze allemaal hetzelfde. Velen schreeuwen moord en brand, maar als ze op een dag zelf bij de vetpotten geraken, worden ze exact hetzelfde of nog erger dan zij die ze er verdreven hebben. Dat laagje vernis dat beschaving wordt genoemd, is zeeeeer dun en verdwijnt onmiddellijk als het niet meer van pas komt. Einstein zei dat er 2 dingen onbegrensd zijn: het heelal en de menselijke domheid. Volledige mee akkoord! De mens kan niet overweg met vrijheid want dan begaat hij constant desastreuze domheden. Dus moet die vrijheid aan banden worden gelegd. Maar daar wil niemand van horen! We zijn al met zijn 7.000.000.000 en sommige zieke geesten beweren dat onze planeet nog een veel groter aantal aankan. Dus wordt er maar verder gekweekt zonder de minste beperkingen op te leggen zodat de natuur meer en meer wordt verwoest om plaats te maken voor nog meer verwoesters. Wilde planten en wilde dieren verdwijnen aan een ongelofelijk tempo en hier en daar is er wel een enkeling die de alarmklok luidt, maar eens de natuurdocu eindigt op tv, is het tijd voor een coca cola en een pakske chips en met een goeie Hollywoodfilm wordt “al die miserie” zo weer vergeten. De 10 geboden van Georgia? Ik ben er voor!

  Like

   
  • Joop

   november 3, 2020 at 1:36 am

   @Rojelio: Het probleem is niet Homo Sapiens … maar een elite die parasiteert op Homo Sapiens. Een kleine elite bezit van veel minder dan een procent heeft meer dan 90 % van alle aardse goederen zich toe geeigend door list en bedrog. Een kleine satanische elite (Zionisten, Free Masons, Illuminatie) start oorlogen, liegt en bedriegt, martelt, steelt, moordt op een schaal die maakt dat leven op aarde een hel is …. De feiten zijn zo ernstig dat je het de gemiddelde man in de straat niet kunt uit leggen. Het gaat zijn verstand te boven omdat hij denkt dat het niet mogelijk is …..
   De aarde had al heel lang een paradijs kunnen zijn en er zijn tal van technieken om milieuvriendelijk energie vrij te maken. Maar het was de elite die op alle mogelijke manieren leven op aarde kapot wilden maken ….

   Het is de hoogste tijd dat alle schermen weg gaan en dat de praktijken van de satanische Zionisten met hun monsterljike praktijken algemeen bekend worden ….
   En over de geschiedenis van de ZIonisten is op diverse sites heel veel te vinden zoals beforeitsnews.com

   Like

    
 12. Treowd

  februari 8, 2021 at 10:16 pm

  Een interessante video aangaande de Georgia Guidestones een avond , nachtelijk onderzoek….

  Like

   
 13. Pastoor Geudens

  juli 7, 2022 at 8:13 pm

  Dit is op De waarheid achter herblogd.

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: