RSS

Nog meer valse propaganda! + update

18 nov
engelse vlag

ENGLISH

Ik kreeg dit keer een video toegespeeld en aangezien ik toch volop bezig ben met het onderwerp ‘misleidende propaganda’ en false flag-operaties die aan het licht komen, kan deze er ook nog wel tussendoor. Voor wie het ontgaan is, er doken onlangs overal artikelen op voor degenen die zich nog laten informeren door de mainstream media, maar ook een dramatische video waarin een jongetje in Syrië een meisje probeerde te redden midden in de vuurlinie.

De mainstream media grepen direct weer de kans om namens ‘onze sinistere vrienden-club’  het Assad-regime in diskrediet te brengen, want op kinderen schieten is wel het meest verderfelijke wat je kunt doen, toch?

De International Business Times schreef:
Dit incident is zeker niet de eerste keer dat de ProAssad schutters zich op kinderen richten in de bijna vier jaar durende bloedige burgeroorlog in Syrië.

Liz Sly, hoofd van de afdelingen Syrië, Libanon en Irak voor de Washington Post, Beiroet, promootte de video zelfs op haar Twitter-paginaSly’s vooringenomenheid en anti-Assad houding pleit gelijk ook maar voor meer betrokkenheid van de VS in Syrië aan de kant van de rebellen. Yes, oorlogspropaganda; die machine moet wel blijven draaien!

De London Daily Telegraph wist te melden dat deskundigen de authenticiteit hebben bevestigd.   Echt waar, jôh? Telegraph…? Lijkt verdacht veel op Telegraaf!

Ja, ook onze eigen fantastische “Pinokkio”-media deden een duit in het zakje. Zie hier het artikel in het AD, maar mocht het binnenkort verdwenen zijn (want in ´wissen´ zijn ze heel goed  geworden als de leugen eenmaal is ontmaskerd, nietwaar NOS?) zie hier een blijvende ‘printscreen’ van het ADbericht.

Eén klein probleempje: het was weer eens fake en dat kwam uit. The Norwegian Film Institute, gefinancierd met $ 30.000 door de overheid van NAVOlid Noorwegen, produceerde de video in Malta en deze werd publiekelijk vrijgegeven zonder medeweten van de kijkers dat het geen authentiek beeldmateriaal was.Zie hier het artikel daarover van de BBC. het artikel daarover van de BBC.

De filmmakers maakten duidelijk aan de Noorse overheid in hun subsidieaanvraag dat men niet zou zien dat de beelden fake waren en de autoriteiten hadden geen bezwaar tegen de operatie.

Tegen de tijd dat de onechtheid was ontdekt, waren reeds miljoenen mensen woedend op de regering Assad. Propaganda is bedoeld om de mening bij de eerste verslaggeving te beïnvloeden.  Niemand leest nog rectificaties wanneer de mening is gevormd (lees: vervormd).

Heel handig gedaan op het moment dat Obama zegt dat dictator Assad weg moet zodat ze ISIS kunnen verslaan. Ze willen Assad vernietigen; ook hij is immers – net als Putin-  geen ‘puppet’ die zich onderwerpt aan de overheersers van het westen.

Nu de waarheid is ontdekt, haasten de filmmakers zich om te vertellen dat ze het hebben gedaan om een discussie uit te lokken over kinderen en oorlogen. Natuurlijk! Dat geloven wij direct. Vooral als we weten waar ISIS vandaan komt, wie ze financieren en hoe castingburo’s acteurs leveren om zich zogenaamd te laten onthoofden.

syrische jongen op malta met filmploeg

Syrische crisisacteur met zijn Noorse filmploeg

De overheden kunnen zich nu proberen te verschuilen achter de sociale media, die overigens allemaal sterk gecontroleerd worden door diezelfde overheden. We kennen allemaal de ‘internet-trolls‘, de door de overheid betaalde krachten die nep-reacties moeten neerzetten onder alternatieve nieuwssites, met de bedoeling strategisch en systematisch de publicisten belachelijk te maken en onderuit te halen. Ook dat leek eens een succesvolle missie, maar sinds zelfs de trollen overal herkend worden neemt ook die ‘macht’ af. Het gaat namelijk al lang niet meer om conspiracy-theories (complottheorieën) maar om conspiracy-facts!  Gewoon harde feiten!

Zie hier met eigen ogen hoe ook kinderen worden betaald om mee te spelen in een videoproductie en hoe de leugen regeert. Behalve wanneer je je totaal kunt losmaken van kranten, TV en radio. Dan regeer je weer helemaal zelf over je eigen leven! En het wordt de hoogste tijd daarvoor. Wat een waanzin!

Update 19 november: kreeg zojuist deze video toegestuurd waarin nog meer zaken ontmaskerd worden

© Irma Schiffers

Zie ook: Journalist onthult: we worden omgekocht

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘humanity’ en mogen in het geheel verspreid of gerepubliceerd worden, mits voorzien van bronvermelding.

 
11 reacties

Geplaatst door op november 18, 2014 in Bewustwording, Column, Maatschappij, Opinie, Politiek

 

Tags: , , , , , , , , ,

11 Reacties op “Nog meer valse propaganda! + update

 1. Kees-jan72@hotmail.com

  november 18, 2014 at 8:40 pm

  Hoi Irma, het is niet in woorden te vatten……
  Ik loop de hele dag aan dit artikel te denken en me zelf af te vragen wat kan ik hier nu aan doen? Ik hou niet van Facebook of andere populaire kijk maar mee sites.
  Ik heb het antwoord nog niet gevonden! Het is zeer te prijzen wat jij allemaal doet en heel erg nodig.
  Ik wil je i.i.g. Bedanken voor alle moeite die je doet om je/het licht op deze git zwarte plekken te laten schijnen. En ik zal in gedachten veel licht sturen en hopen dat je platform steeds groter en bekender wordt. Want het wordt tijd dat we WAKKER worden.

  Liefs,

  Kees-jan

  Like

   
  • irma2014

   november 19, 2014 at 1:43 am

   Hoi Kees-jan, ja zeg dat, niet in woorden te vatten. Dus doen ze het in beelden. Het is ten hemel schreiend wat er gebeurt. En wat je eraan kunt doen, ook ik voel me mijn hele leven al met de rug tegen de muur staan, maar je ziet wat het doet. Facebook of niet, je verspreidt het door het er met anderen over te hebben, ook al moet je door die muur heen van ongeloof en van pure ontkenning (comfortzone). Maar steeds meer mensen gaan zien wat er loos is en men legt de puzzel voor zichzelf. We zitten in dat onomkeerbare proces. Boosheid en woede hebben geen zin, althans niet om van daaruit te reageren. Het gaat om bewustwording, aanvaarding, verwerking en dan handelen. Dat zijn processen die tijd kosten al zouden we dat willen versnellen. Het is zeker hoog tijd dat we massaal wakker worden, maar we gaan zeker stap voor stap steeds een stukje verder en moeten elkaar allemaal meenemen. Ik ben ook al diverse keren naar de ‘andere kant’ gerend, maar dan moeten we terug omdat we dat niet alleen kunnen en mogen doen. Dus licht schijnen op wat in de duisternis zit is het enige wat we kunnen doen en dat verwondt niemand…

   Like

    
 2. Boris

  november 20, 2014 at 10:29 pm

  He Irma,
  Ik had er een vermoeden van dat dit gebeurt, goed van je om dit te plaatsen. Hopelijk worden er eindelijk eens mensen boos. Ik ben zelf al een lange tijd kwaad ( wat heet, woedend) over wat er momenteel gaande is op deze aardbal. Ik vrees alleen dat dit nog maar het begin is. Ga vooral door met je acties, mijn steun heb je.
  groet, Boris

  Like

   
 3. n.ruiter

  november 23, 2014 at 6:48 pm

  Een nu open hart
  Ik heb het gevoel dat ik nu een open hart heb, en ik probeer, te richten op onze voor mijn Nederland qua licht(naar toe te sturen) en hij krimpt in elkaar, gevoelsmatig mijn hart.Dat verrast mij, hiervoor probeerde ik ook al licht te schijnen op nederland, maar meer gevoelsmatig en niet blijkbaar van uit het hart. Van wat ik wel wil. Om samen tot een oplossing te komen van waar we nu met z’n allen in samen zijn. In deze combinatie zoals het nu is. Met allen tegen elkaar en met elkaar. We leven al naast elkaar. En het spijt mij dat het ook goed kan, en wil gaan, dat dat beter belicht word. In de goede zin voor allemaal. Vanuit ieder zijn geloof met elkaar. Dat er mensen naast elkaar leven van wat niet belicht word (beschreven wordt) van wat er wel is. Wij als mensheid mogen met elkaar veranderen.
  Vriendelijke groet nanet

  Like

   
 4. Erwinn

  januari 21, 2015 at 12:23 pm

  Geef het volk brood en spelen.

  Met de smaak en de inhoud van deze tijd natuurlijk.

  Dus heet het tegenwoordig “Vertel het volk de waarheid en maak er een spelletje van”.

  We kennen de steeds langer wordende reclameblokken en de perfecte timing tussen de verschillende zenders op TV.
  We kennen ook de leugenachtige informatie op de verpakkingen van levensmiddelen en het daarbij toegepaste manipulatief taalgebruik en de misleidende keurmerken.

  Zaken waarbij ieder weldenkend mens inmiddels weet dat dat hij of zij daarmee bewust gebrainwashed wordt. De meesten verzetten zich daar helaas al niet meer tegen.
  Deze smaak van ons “brood” en de manier van spelen lijken al volledig decennia lang ingeburgerd.

  Men accepteert het inmiddels als “normaal”, terwijl iedereen weet dat we daarbij openlijk worden beïnvloedt en voorgelogen.
  Tot dusver werd ons dat allemaal op een geraffineerde en onzichtbare wijze voorgeschoteld. Je zag het niet direct maar het manipuleerde wel ons onderbewustzijn. In principe werkt de methode van misleidende propaganda en false flag-operaties prima, maar het is een langdurig proces. Het kan sneller en en moet sneller en dus hanteert men tegenwoordig een effectievere methode.

  Onze hele voedselketen wordt gecontroleerd en gemanipuleerd en de “spelen”, of liever gezegd het vals spel dat er wordt gespeeld laten ze openlijk zien en noemen dat nu entertainment.
  U kent vast ook wel een paar van die populaire TV programma als Mind F*ck, Dynamo: magician impossible, Troy, Brain games, Blow your mind, enz., waar de meest onmogelijk lijkende goocheltrucs worden gedaan.

  Ogenschijnlijk leuk om naar te kijken, maar wat is de echte achterliggende boodschap of bedoeling?
  Het zou mij niets verbazen als dat ook een methodisch onderdeel is van het NWO systeem van bewuste beïnvloeding via de media. Ze wekken een illusie, maar geven ook direct en openlijk toe dat het nep is. Soms wordt er zelfs heel precies uitgelegd hoe het werkt.

  Dat geldt in principe ook voor TV programma’s zoals “De keuringsdienst van waarde”, “ opgelicht”, “Undercover”, “Kassa”, “Red mijn vakantie”, “de smaakpolitie”, “Peter R. De Vries” enz, waarbij ze ons laten zien hoe voedselproducenten, organisaties en louche individuen ons consumenten openlijk en schaamteloos allerlei zaken voorliegen.

  Het “onthullen” van dit alles lijken mooie voorbeelden van goed onderzoeksjournalistiek en is dus allemaal heel erg nobel, maar de werkelijkheid is dat deze onwaarheden en malversaties niet meer worden verzwegen, maar juist onder de noemer van “entertainment”, als “leuk”, “werkelijk” en dus als “realiteit” worden verkondigd.
  Niet de (on)waarheid van de goocheltruc of de ontmaskering van valse productinformatie of de manier van oplichten zelf, maar juist het toegeven en benadrukken van de echtheid van het bestaan van deze oplichtings- en manipulatietechnieken.

  We moeten het maar snel allemaal normaal gaan vinden en er vooral niet te veel meer over nadenken.

  Als je met deze gedachten naar een willekeurig TV programma kijkt dan zul je merken dat je een voortdurende onderstroom kunt waarnemen van feiten die ons doen geloven dat liegen, bedriegen en manipuleren een doodnormaal onderdeel is van ons dagelijks leven.
  Hetzelfde gebeurt nu ook met het dagelijks door de MSM verkondigde nieuws. Indien je de moeite neemt om te analyseren wat daar precies wordt gezegd, geschreven en middels foto’s en video’s wordt verbeeldt, dan merk je al snel dat men vaak niet eens meer de moeite neemt om te verhullen dat de waarheid wordt verdraaid. Sterker nog: het lijkt wel alsof het bewust wordt gedaan.

  Waarom ?
  Omdat het achterhouden van de waarheid vanwege het internet inmiddels onmogelijk is geworden. Mensen prikken er tegenwoordig zeer snel doorheen. Het doen van een poging om de internationale communicatie via het internet te controleren en te censureren na “Je suis Charlie” is politiek gezien praktisch kansloos. Dat weten ze.
  Wat ze wel doen is dat ze door middel van het geven van openheid van zaken iedereen, onder de noemer van veiligheid, u en mij er van proberen te overtuigen dat het goed is om al het internetverkeer en alle reisinformatie van iedereen te controleren.

  Ergo: door openlijk te benadrukken dat wij zwak staan tegenover de door de terroristen, oplichters, manipulators, reclamemakers, grootgrutters, filmproducenten, programmamakers en de MSM in het algemeen, en het schaamteloos herhalen van leugens, en bewust slordig uitgevoerde “false flag” acties, wil men bereiken dat het allemaal blijkbaar gewoon is.
  We raken er op een gegeven moment gewoon aan gewend en “accepteren” het dan allemaal als een voldongen feit.

  Het resultaat is dat het verzet tegen en het ongeloof jegens al die leugens op den duur gebroken wordt en dat is nu precies wat de MSM/NWO wil.

  Dus vertel het volk onder het mom van een spelletje maar gewoon hoe het echt zit. En vooral: wen er maar aan.

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: