RSS

VT in Syrië: onthullend over ISIS en de Cabal

25 dec
engelse vlag

ENGLISH

vt-syria

Harris, Dean, Duff, Hanke, William Stanley and Dr. Bassam Barakat of Syria

Op een belangrijke internationale conferentie over de bestrijding van terrorisme en religieus extremisme begin december in Damascus in Syrië, kregen de aanwezigen met een zeer moedige en bijzondere senioren-delegatie te maken. Gordon Duff en zijn collega’s van Veterans Today (VT) reisden, ondanks diverse geavanceerde pogingen van de ‘Cabal’ om hun aanwezigheid te blokkeren, af naar Syrië en daar hield Gordon Duff een belangrijke en zeer onthullende toespraak over ISIS en wat en wie er nou werkelijk achter het terrorisme schuilgaat.

Vanuit 68 landen over de hele wereld waren er vertegenwoordigers uit het Amerikaanse leger en inlichtingendiensten aanwezig. Hij veranderde met zijn toespraak al snel de toon van de bijeenkomst. Verderop kun je de speech bekijken op de video, maar ook het transcript lezen dat ik heb vertaald in het Nederlands.

Even over Gordon Duff. Gordon is een veteraan die in de oorlog in Vietnam heeft gevochten en hij maakt tegenwoordig deel uit van de Veterans Today, waar ik al eerder over schreef in andere artikelen. Hij is de Managing Director en Senior Editor van Veterans Today (VT) en is een geaccrediteerde diplomaat. Hij wordt algemeen wereldwijd aanvaard als een van de top intelligence specialisten. Hij beheert ’s werelds grootste private inlichtingendienst.

Daarnaast heeft hij veel gereisd, zijn artikelen worden gepubliceerd in de hele wereld en hij is regelmatig te gast op TV en radio in tal van landen. Gordon Duff is een professionele chef-kok, wijn-enthousiast, fervent motorrijder en wapensmid, gespecialiseerd in historische wapens en restauratie. Zijn ervaring in het bedrijfsleven is gericht op energie en defensie technologie. Hij is de directeur van de Adamus Defensie Groep van Zwitserland.

Zijn toespraak is historisch te noemen, want deze is om een aantal redenen van groot belang. Het is de eerste keer in de geschiedenis dat een Amerikaans Intelligence Team van “non-activisten” een militaire briefing gaf voor een publiek zoals dit, waaronder de belangrijkste militaire leiders van diverse Tribal Forces vanuit heel Libanon, Syrië en Irak, samen met een Russische delegatie en vele anderen vanuit de wereld. Vóór deze historische toespraak van Duff, heeft niemand het ooit aangedurfd om de simpele waarheid over de ware problematiek te bespreken; dat het niet gaat om het terrorisme in het Midden-Oosten, maar dat het de effecten zijn van een grootschalige internationale georganiseerde misdaad gepleegd door de Cabal.

Hij verklaarde, dat wat er gaande is in Irak en Syrië met ISIS, niets te maken heeft met terrorisme, maar dat het simpel gezegd een misdaad is. Dat wil zeggen, het is het werk van een internationale misdadige Cabal (ook wel illuminati of ‘kliek’ genoemd, red.) die controle heeft gekregen over het Amerikaanse Congres. Ja, dit is een groot georganiseerd misdaad-probleem dat moet worden begrepen als de simpele oorzaak achter dit terrorisme.

Zijn toespraak verschoof tijdens deze conferentie onmiddellijk de focus  van theoretische discussies over terrorisme en extremisme naar wat er werkelijk gaande is in deze wereld op een praktisch niveau, wie verantwoordelijk is en waarom ze het doen; het stelen van bedrijven en het martelen en doden van burgers, van hun eigen volk.

Duff identificeerde deze misdadige Cabal als Israëlisch en wees erop dat dit wereldwijd een misdaad is op een schaal zoals we nog nooit eerder hebben meegemaakt.

Duff legde uit hoe het illegale besluit van het Hooggerechtshof in 2005 het mogelijk maakte voor de Israëlisch-Amerikaans georganiseerde misdaad-magnaat ‘Sheldon Adelson’, die nu vanuit Macao opereert, om in wezen de controle te kopen over beide kamers van het Congres bij de laatste verkiezingen en hem hiermee de mogelijkheid geboden heeft om het Congres onder controle te brengen van deze International Crime Syndicate, dat gespecialiseerd is in mensenhandel en verdovende middelen.

Duff noemde ook de Amerikaanse generaals McInerney en Vallely, als zijnde betrokken bij de organisatie van Daisch samen met senator John McCain.

Hij wees er ook op dat de minister van Defensie Chuck Hagel (die onlangs ontslag heeft genomen) degene was die de Amerikaanse bombardementen op Syrië heeft kunnen voorkomen in reactie op de valse-Vlag (gas-) aanval in Aleppo in Syrië.

Zie hier Gordon Duff’s historische toespraak op deze video.  Of lees hier het transcript van zijn toespraak in het Nederlands.

In de dagen en weken die volgen is de verwachting dat dit misdaad-systeem zal kunnen veranderen na een dergelijke historische openbaarmaking op basis van harde Intel bewijzen.

Conclusie:

Whydowehavewars2Het is duidelijk dat Gordon Duff en zijn team grote moed hebben getoond door deze conferentie bij te wonen in Damascus en dat ze onze dank verschuldigd zijn voor dit werk waarmee ze de vredesbelangen vertegenwoordigen van de mensheid die hier geen stem in heeft.

Als de stof is neergedaald, zal de tijd moeten leren dat deze toespraak een grote omkering zal brengen in het criminele en schaamteloze misbruik van de Amerikaanse bevolking, nadat ze the US congress en de Amerikaanse generaals hebben gekaapt en gekocht met behulp van hun Intel connecties en met hun misbruik van miljoenen mensen in de wereld in verschillende naties, en met name in het midden oosten.

Geen Cabal of samenzwering van deze omvang kan bestaan behalve in het diepste geheim, maar dit geheim bestaat nu niet langer dankzij deze onthullingen en deze volledige openbaring. Hun misdaden zijn nu niet langer geheim en alle hoop is vervlogen voor deze aan Israël gelinkte criminele Cabal. Sommige zijn geindentificeerd als de IZCS (International Zionist Crime Cabal) die een alliantie hebben gevormd met de BCC (Bush Crime Cabal) die onlangs compleet is blootgelegd over het wereldwijde internet. Nu realiseren velen zich ook dat de BBC gevormd werd toen Bush-1 de moord op Kennedy organiseerde, en daarmee hun macht wist te verkrijgen, om vervolgens met hun operaties tot diep in de CIA binnen te dringen, in het leger, the Congress, het Justitiële apparaat en in de rechterlijke macht.

Als iemand eraan twijfelt dat ISIS / Daish werd opgericht in het kader van de ‘Macht van het geld’ van de Internationale Zionistische Crime Cabal (IZCS) afkomstig uit Israël die nu de controle heeft over het Amerikaanse Congres, overweeg dan dit. Alle ISIS / Daish gewonden worden naar Israël vervoerd voor een medische behandeling, waar alle kosten worden betaald en degenen die dat kunnen, worden teruggestuurd naar Irak of Syrië om daar onschuldige burgers aan te vallen, te martelen, te vermoorden en te beroven en te doen alsof ze islamitische terroristen zijn.

Dit wordt allemaal gedaan om verwarring onder de massa te creëren en om de bestaande regeringen te dwingen tot oplossingen voor hun eigen synthetische terrorisme dat echt niets meer of minder is dan een enorme operatie voor de georganiseerde misdaad om geld te verdienen en nog meer macht te verkrijgen. Hoe weten we dat deze criminele kliek echt controle heeft over het Amerikaanse Congres? We hebben nu de werkelijke specifieke bewijzen die het misdrijf van de Cabal’s controle over het Congres door het gebruik van grote steekpenningen en doodsbedreigingen heeft blootgelegd.

En het ergste van dit alles is het vermogen van de criminele Cabal om de Amerikaanse generaals en een zittende Amerikaanse senator gebruiken voor het opstarten en uitvoeren van ISIS / ISIL / Daish. Dit is echt walgelijk, maar er is eigenlijk nog meer aan de hand. De eerlijke fractie van het Amerikaanse leger is nu gericht op sommige ISIS posities, dus waar we eigenlijk nu mee te maken hebben, is een geheime Amerikaanse Burgeroorlog die wordt uitgevochten in Irak. En nu heeft China de militaire hulp aan de Iraakse regering aangeboden. Tenzij John McCain wordt gestopt in zijn aankomende benoeming tot voorzitter van het Gewapende Dienst Comité, kan hij in staat zijn om ernstige druk uit te oefenen en in staat zijn om Amerika in een andere oorlog dan in Irak te manoeuvreren (misschien Syrië, Iran en Oekraïne) en zijn daden kunnen leiden tot een nucleaire derde wereldoorlog met de Russische Federatie en president Poetin, die er onderhand schoon genoeg van heeft.

Petje af en eerbewijzen voor Gordon Duff en zijn team die nu de zaken recht proberen te zetten en de grote moed hadden die nodig is om dit voor de eerste keer openbaar te maken. Nu de meeste van de veiligheidsdiensten en Intel Units in de wereld deze waarheid kennen die voor vele jaren verborgen is gehouden met behulp van miljarden dollars van de Cabal, weten ze daarnaast ook met grote helderheid wie het zijn die deze terreurdaden plegen.

Binnen twee weken na deze internationale conferentie in Damascus, verscheen Gordon Duff in een talkshow in Engeland en onthulde nog eens een andere aanzienlijke hoeveelheid nieuwe informatie. Op 16 december was hij te gast in de Richie Allen show in Engeland en sommige zaken die ter tafel kwamen in dit interview zijn op zijn zachtst gezegd verbazingwekkend.

Duff knoopte vele eindjes aan elkaar en verhelderde wat eerder erg verwarrend was. Dit interview is waarschijnlijk het meest onthullende interview ooit op het gebied van International Security en Intel zaken.  We gaan het verder afwachten in de komende tijd wat er zal gaan gebeuren…

© Irma Schiffers

Bron: VT Today

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van humanity en mogen gepubliceerd en verspreid worden, mits voorzien van bronvermelding

Dit artikel is gerepubliceerd op Gewoon-nieuws

 
10 reacties

Geplaatst door op december 25, 2014 in Irak, Politiek, Rusland, Syrië

 

Tags: , , , , , ,

10 Reacties op “VT in Syrië: onthullend over ISIS en de Cabal

 1. Sjon van Noordt

  december 25, 2014 at 11:33 pm

  Een hoop weldenkende verwachten dit al jaren, Irak, Libië, Syrië, misschien zelfs de hele Arabische lente. Maar wel goed dat het langzaam naar buiten komt. Natuurlijk nog niet in de Westerse pers, die iedereen te zien krijgt op de TV. Die zijn net zo schijnheilig. En onder controle van het groot kapitaal, onze staats TV staat onder controle van de overheid. Volgens sommige word er over koetjes en kalfjes gepraat op de Bilderberg conferenties, waar ook regeringsleiders worden uitgenodigd. Ik persoonlijk heb het vermoeden dat dit bericht, niet in de openbaarheid komt juist door de genodigden op de Bilderberg conferentie.
  Dus we moeten de kerst boodschap van H.M zwabberbuis. Ook maar met een korreltje zout nemen. Steun en respect uw naasten. Zelf neemt hij het niet zo nauw.
  Irma, bedankt voor dit bericht. Een ieder hier prettige dagen.

  Like

   
 2. alienfocus

  december 26, 2014 at 2:04 am

   
  • Sjon van Noordt

   december 26, 2014 at 3:05 am

   Alleen de vraag, wat is samenzweringspraktijken.dient het de mensheid of de groepering die de mensheid juist zou moeten bestrijden. Ik probeer al via een openbaar forum +/- 4 jaar antwoord te krijgen van de functie van de Bilderberg-groep. Resultaat is dat, ik er achter ben gekomen. Pers-vrijheid bestaat niet.
   Met alle respect, conspiralalypractice- samenzweringspraktijken kan op verschillende manieren ingekleurd worden. Voor of tegen, wederom met respect. naam, middel en doel is mij onduidelijk zonder verklaring. Misschien bent u een bekende van Irma, daar ga ik vanuit. Alleen ik ben nog niet zo lang actief op het web-blog van Irma. Ik ken u niet.
   3 namen die vraagtekens oproepen voor nieuwe lezers, zonder verklaring. Dat roept nieuwe vraag-tekens op. Met alle respect, maar het korte bericht met 3 namen, waar je vraagtekens achter kan stellen, als onbekende lezer. Is mij niet duidelijk, kan aan mij liggen omdat ik hier tekort aanwezig ben. Indien dat zo is mijn excuses, maar een klein beetje tekst en uitleg zou misschien geen kwaad kunnen voor nieuwe lezers.

   Like

    
 3. Ilse Lichthart

  december 31, 2014 at 11:48 am

  Niets kan meer verborgen blijven. De Kosmos zorgt ervoor dat al het kwaad bloot gelegd wordt.
  En zo is dat!

  Like

   
 4. Euro-nee

  maart 19, 2015 at 9:10 pm

  Sorry Irma, dat ik even de aandacht vraag.
  Vandaag deze link ontvangen.

  https://secure.avaaz.org/nl/syria_safe_zone_loc/?bjdFQeb&v=55536

  Nu worden er handtekeningen ingezameld om opnieuw te doen. Wat ervoor heeft gezorgd, dat het in Libië een zooitje is.

  Antwoord aan hun terug.
  Het spijt mij vaak hebben jullie goeie acties.
  Zijn jullie Libië vergeten en Irak.
  Ik kan geen Aktie steunen met een politiek, militaire achtergrond.
  ISIS, IS en ISIL zijn gecreëerd door de Amerikanen.

  Ik hoop dat ik antwoord terug krijg wat jullie wensen..
  Ik vind deze Aktie pure provocatie en ik zal het ook melden aan andere bronnen.
  Amerika en Turkije steunen de rebellen, kan je zelf nalezen in de pers.
  ISIS gesteund door de Amerikanen gebruikt ook gifgas.
  Dus dat steunen jullie met deze petitie.
  Ik hoop dat jullie een goede oplossing hebben. Anders meld ik me af van deze organisatie.
  Het zou beter zijn een petitie te starten die het bewapenen van rebellen en militanten verbiedt en deze aanbieden bij de VN, en UNISEF.

  XXXX

  Like

   
  • Irma Schiffers

   maart 19, 2015 at 9:17 pm

   AVAAZ is helaas in handen van de elite… Helaas niet betrouwbaar dus! Zie hier: http://www.wanttoknow.nl/overige/avaaz-wie-is-oprichter-ricken-patel/

   Like

    
   • M.Lots

    september 4, 2016 at 9:15 am

    Het geld heerst en macht…. Geld manipuleert alles …. en daardoor onstaat er weer meer macht…Hoever zullen groot machten gaan om te beseffen dat wij de aarde nodig hebben en de aarde ons niet nodig heeft ??? Als alles verdort is zullen zij dan misschien gaan beseffen dat het geld niet te eten is ?????

    Like

     
 5. Euro-nee

  maart 19, 2015 at 9:32 pm

  Bedankt Irma voor de link.
  Was mijn Intuïtie om te antwoorden juist.
  Dan zal er wel geen antwoord terug komen.
  Zie je maar zelfs als je kritisch ben kan je in de val, vallen voor een goed doel.

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: