RSS

MSM: Goed voornemen voor 2015..?

27 dec
engelse vlag

English

 

propagandaIn 2014 hebben de mainstream media er overal ter wereld weer eens een potje van gemaakt. En hoe! Zelfs meer dan ooit, vanwege het feit dat ze de berichten uit de alternatieve media –zo ook die van hun ‘spijtoptant-(ex)-collega’s’- wel degelijk onder ogen krijgen, ze zelfs overal door de strot geduwd krijgen via tweets en in reacties, maar ze gewoon straal negeren!

En dat alles voor geld! Dat stukje materie dat gecreëerd wordt uit het niets en dat alle menselijke normen en waarden nu echt tussen de stinkende en rottende resten van de diverse afvalverwerkingsbedrijven (mooi scrabble woord voor wie nog wat literaire punten wil scoren op oudejaarsavond) heeft doen belanden!

Maar dat mag de pret niet drukken voor de dames en heren van het schrijvende en sprekende journaille uit de mainstream media. Geld en status lijkt nu toch echt vele malen belangrijker dan mensenlevens en je hapt tenslotte niet naar de hand van de baas die je voedt. En die zelf weer een baas heeft met de hoogste baas aan de top van de piramide en die dagelijks kilometers kan zwemmen in het gestolen goud en geld van de mensheid. Je zou ervan in de war raken en dat gebeurt dan ook. Maar dan in de ‘proxy war’. Hartelijk dank namens het Nederlandse volk!

De New York Times begint het door de dreigende achtervolging en arrestaties van deze harteloze topfiguren blijkbaar al benauwd te krijgen en het lijkt dan ook alsof ze ineens hun leven willen beteren tegen het einde van het jaar. We konden in deze mainstream krant zeer recent een artikel lezen met de kop: Prosecute Torturers and Their Bosses gevolgd door o.a. deze redactionele ‘ontboezeming’: ‘Amerikanen hebben al jaren over veel van deze gebeurtenissen geweten, maar de 524 pagina’s tellende samenvatting van het rapport van de ‘Senaat Intelligence Committees’ verwijdert alle resterende twijfel over hun verdorvenheid en illegaliteit.’ Ook de Engelse Daily Mail maakte melding van het feit dat de Engelse Vice-premier Nick Clegg een gerechtelijk onderzoek eist met betrekking tot Engelse deelname aan deze verdorven praktijken. Begint daar iets te dagen of te knagen?

En op 27 december schreef deze zelfde Daily Mail o.a. een artikel over het neerschieten van de MH370 door de Amerikanen in de buurt bij het zeer geheime atol ‘Diego Garcia’. ‘De Morgen’ uit België waagde zich ook aan een artikel hierover en kopte: “MH370 mogelijk neergehaald door Amerikaans leger“.

De vraag is nu, waar blijft de Nederlandse pers met het zoeken naar de waarheid en het loslaten van alle regelrechte propagandistische leugens? We kunnen inmiddels allemaal weten dat de Nederlandse politiek fungeert als het braafste schoothondje van de door de elite gegijzelde Amerikaanse collega’s en van de Brusselse kliek, maar zou het niet de taak van de journalisten van àlle Nederlandse media moeten zijn om hieraan een halt toe te roepen? Of zijn de kijkcijfers en de abonnee-getallen belangrijker dan het verslaan van een op handen zijnde derde wereldoorlog, die deze cijfers ongetwijfeld noodgedwongen weer wat op zullen krikken? Is het uit angst voor gezichtsverlies, verlies van status of inkomen? Schaamteloos, dat is het! ‘Hart voor je vak hebben’ kan het niet zijn wanneer je geen hart hebt voor jezelf en dus voor de mensheid en de planeet!

kop boven het maaiveldEn wanneer een omroep de kop boven het maaiveld uitsteekt met programma’s als bijvoorbeeld TROS-Radar die laat zien dat te implanteren bekkenbodemmatjes zonder blikken of blozen een CE-keurmerk kunnen krijgen wanneer het gewoon een mandarijnen-netje blijkt te zijn met alle desastreuze gevolgen van dien, kijken de journalisten waarschijnlijk net even een andere kant op.

Of wanneer VPRO’s Tegenlicht ‘De biecht van een bankier’ uitzendt, waaruit openlijk blijkt hoe de bankiers de boel belazeren, hebben ze ineens een kabelstoring of zoiets.

Duits kunnen ze blijkbaar niet lezen, want anders hadden ze vast geheel ontluisterd en overmand door achterdocht het boek van Udo Ulfkotte aangeschaft, die daarin haarfijn vertelt hoe journalisten wereldwijd worden omgekocht en door wie, inclusief naam en toenaam.

En ook hun gebrek aan tijd -want tijd is blijkbaar nog altijd geld- zorgt er blijkbaar voor dat ze ‘en masse’ gaan publiceren wat het elite-rapaille hen voorschrijft, zodat we worden vergiftigd en worden voorbereid op een nieuwe oorlog met Syrië omdat er op een klein jochie wordt geschoten, dat in de vuurlinie zijn ‘leven’ geeft voor het redden van een meisje. Dat deze hele in scene gezette verschrikking op kosten van de Noorse overheid door een filmploeg is opgenomen schijnt ze niet te deren. Al hoop ik stiekem op vele slapeloze nachten van alle figuren die dit als ‘de realiteit’ in chocoladeletters durven te brengen in krant of nieuwsuitzending! En dit is nog maar een kleine greep uit het scabreuze nieuwsfestival.

Maar ik zag dit allemaal zeer recentelijk voorbijtrekken en ik lig er in ieder geval wél wakker van. En omdat ik dan toch wakker ben ga ik maar schrijven en daarom heb ik inmiddels ruim 140 pagina’s aan toespraken en een persconferentie vertaald van Vladimir Putin. Omdat de Nederlandse pers het heeft verdomd om dat te doen maar het wel presteert om de trommels -ter aankondiging van een oorlog met Rusland en desnoods met andere staten- steeds harder te slaan.

Ik draai mijn hand er niet voor om, maar ik ben geen journalist, noch vertaler. Het is ook niet mijn job. En weet u, ik krijg er ook niet voor betaald dus voor status of geld hoef ik het ook niet te doen. Ik ben maar gewoon een mens, wel authentiek, dus met een warm kloppend hart voor al wat leeft op deze aarde. En dat zou op zich toch geen ‘fenomeen’ moeten zijn!

We sluiten 2014 af. Een klotejaar! Dat zullen velen met mij eens zijn.

Dames en heren journalisten en verslaggevers: heeft u een hart voor uw medemens? Gefeliciteerd! Dan heeft u namelijk gelukkig ook een hart voor uzelf en dan kan er geen leugen meer uit uw mond of uw pen rollen.

Dat lijkt me meteen een fantastisch voornemen voor 2015. Gelukkig nieuwjaar!

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘humanity’ en mogen geheel of gedeeltelijk worden overgenomen, mits voorzien van bronvermelding.

 

 
17 reacties

Geplaatst door op december 27, 2014 in Column, MH370, Politiek, Rusland, Syrië, Vladimir Putin

 

Tags: , , , , ,

17 Reacties op “MSM: Goed voornemen voor 2015..?

 1. bobkukler

  december 28, 2014 at 12:00 am

  Dank je wel voor je weer zeer verhelderende verhaal. Ja, je column raakt me ten diepste. De precisie in je woorden waarmee je de waarheid blootlegt, echt knap. Als je het allemaal zo bij elkaar leest, dan is het wereldschokkend wat er gaande is. Echt tijd voor een enorme stap in de frequentieverhoging van ons bewustzijn.

  Like

   
 2. alienfocus

  december 28, 2014 at 12:57 am

  Superbelangrijk. Delen maar weer waar we kunnen. Het broodjournalisme is het wapen geworden, waarmee de massa’s dag en nacht gehersenspoeld worden en volgepompt worden met leugens, leugens en nog eens leugens.
  Dank Irma voor jouw betrokkenheid en heldere visie.

  Like

   
 3. alienfocus

  december 28, 2014 at 12:57 am

  Dit is op CONSPIRACYPRACTICE – SAMENZWERINGSPRAKTIJKEN herblogden reageerde:
  De Duitse journalist Udo Ulfkotte onthult in zijn bestseller Gekaufte Journalisten hoe hem geleerd werd ‘te liegen, te verraden en niet de waarheid te vertellen aan het publiek.
  ’ De voormalige journalist van de Frankfurter Allgemeine Zeitung, één van Duitslands grootste dagbladen, werd stiekem betaald door de CIA en de Bundesnachrichtendienst, om het nieuws te manipuleren in het voordeel van de Verenigde Staten en in het nadeel van de vijanden van Amerika. Volgens Ulfkotte is de Westerse media door en door corrupt. “Sommige media zijn niets meer dan propagandadiensten van politieke partijen, geheime diensten en financiële instellingen.”

  Like

   
 4. gert

  december 28, 2014 at 6:32 am

  Ja, dit had ik jaren geleden ook al van de daken willen schreeuwen maar je verhaallijn en verteltrant is vele malen beter en ik heb met een heerlijk gevoel (want ik weet nu dat er nog iemand is die het ziet en goed onder woorden kan brengen) genoten van je schrijfsel; Ik hoop wel dat je gewoon doorgaat met het aanleggen van een collectie van feiten waar (als er ooit een justitieel onderzoek naar gedaan wordt) door niemand omheen kan worden gekeken.
  En de allerbeste wensen voor 2015, ik blijf je in ieder geval volgen

  Like

   
  • Irma Schiffers

   december 28, 2014 at 6:26 pm

   Ik ga door zolang het nodig is, er is voor mij geen andere weg zo blijkt… :-)

   Like

    
   • gert

    december 29, 2014 at 3:29 am

    ik hoop echt dat die weg begaanbaar blijft….;-)

    Like

     
 5. Theodoor

  december 28, 2014 at 8:32 am

  Heerlijk en geruststellend weer eens een schrijfsel te lezen dat je raakt.
  Moge de tijd terugkomen dat je weer een abonnement kunt nemen op een nieuwsblad en niet zoals nu een krant waarvan de info een fout linkse bootschap brengt.

  Like

   
 6. jacart108

  december 28, 2014 at 12:42 pm

  Dank je wel Irma voor deze verhelderende oudejaarsberichten. Dit soort journalistiek en verwoording van datgene wat een groot deel van het wakkere deel van de bevolking bezig houdt is een lafenis voor het hart. Ik wens jou moed en kracht toe om ons ook in het nieuwe jaar van dit soort berichtgeving te voorzien. Ik denk dat het jaar 2015 het jaar van de waarheid gaat worden.

  Like

   
 7. Rick

  december 28, 2014 at 12:54 pm

  Volg sinds een aantal maanden je berichten en mijn ogen zijn geopend, hartelijk dank hier voor en inderdaad het was een heel raar jaar. Hopelijk wordt 2015 een veel beter jaar.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   december 28, 2014 at 8:08 pm

   We krijgen absoluut nog een ‘raar’ jaar. Maar het kan ook iets beter worden als we echt willen en durven zien wat er gaande is met een grotere groep dan nu het geval is. En laten we daar maar echt voor gaan ‘strijden’ en op gaan hopen!

   Like

    
 8. Sjon van Noordt

  december 28, 2014 at 3:02 pm

  Bedankt weer voor het bericht. Het is inderdaad triest onze Westerse Media. Ik volg veel PressTv en RT news. Daar kom ik meer te weten wat er in Spanje en Griekenland afspeelt dan van onze Media. Hier weer een leuke link.
  http://www.presstv.com/detail/2014/12/28/392130/spain-rally-protest-new-security-law/
  http://www.presstv.com/detail/2014/12/28/392154/iran-warns-us-vessel-off-drill-area/
  PressTv maakt het trouwens nog wel mogelijk je mening te vertellen, de eerste paar keer duurt het vrij lang voordat je bericht verschijnt. Nadat je bericht een paar keer is gecontroleerd gaat het sneller.

  Like

   
 9. noel demeulenaere

  december 29, 2014 at 3:38 pm

  een gelukkig jaar 2015 toegewenst , moge je werk door velen gelezen en gerespecteerd worden , en dat hetmag bijdragen tot bewustwording voor een betere wereld
  dank

  Like

   
 10. foxy

  december 31, 2014 at 2:39 pm

  foxy
  dank je voor je oprechte benadering van de politieke mis-toestanden en
  wens je een gezond-en voorspoedig nieuwjaar

  Like

   
 11. BillyBob

  januari 1, 2015 at 7:45 pm

  Irma, wat en hoe jij schrijft is voor mij eigenlijk het beste van wat ik tot nu toe tegenkwam in de zogenaamde alternatieve media. Groot compliment voor jou.

  Ik weet niet hoe je er over denkt maar zelf heb ik het idee dat we achter de schermen te maken hebben met een kwade macht die achter dit alles zit.
  Het valt niet te ontkennen dat de zogenaamde wereldleiders die bijeenkomen op the bohemian grove elk jaar deze macht aanbidden, vereren en er kracht uit putten. Het ritueel “the burning of care” wat daar wordt uitgevoerd is veelzeggend.
  Ook het Britse koningshuis (oa) ligt onder vuur vanwege pedofilie wat ook betrekking heeft op rituelen in het satanisme waar kinderen voor misbruikt worden.
  Helaas is het zo dat in deze de truuk is uitgehaald , de beste truuk van deze kwade macht om voor te doen alsof hij niet bestaat, en tevens de godsdienst onder valse naam voor zigzelf te gebruiken om zo meer mensen aan zijn kant te krijgen.

  We leven in een wereld op dit moment die precies omgekeerd is van wat het zou moeten zijn, zo lijkt het. Ik moest hierbij denken aan het kruis op zijn kop wat als symbool gebruikt wordt voor het satanisme.
  Zoals het licht leven,waarheid en liefde tot streven heeft heeft deze donkere macht een precies tegenovergesteld ideaal en dat is leugen, haat en dood.
  Via slinkse truuken inspelend op de lage driften van de mensheid zal hebzucht afgunst lust enz enz.

  Pas wanneer bij de mens werkelijk het besef gaat doordringen dat wij allemaal deel zijn van 1 geheel, zoals ook de aarde en het leven daarop 1 geheel is waarin alles en iedereen een fuctie heeft om het geheel beter te maken, pas dan , als dat bewustzijn doordringt, kunnen dingen veranderen en beter worden voor allen.

  Het is een soort strijd van het licht tegen het donker en de status quo doet er op dit moment alles aan om het opkomende licht en het groeiend bewustzijn in de mensheid te versmoren.
  Uiteindelijk zal dit niet lukken, maar we gaan nog wel het een en ander meemaken voordat
  de donkere zijde uiteindelijk zal gaan wijken.

  Bedankt voor al je werk in elk geval.
  Groetjesss

  Like

   
  • Irma Schiffers

   januari 3, 2015 at 3:40 pm

   Hallo BillyBob, dank voor je compliment. Wat betreft je vraag:

   Ik weet niet hoe je er over denkt maar zelf heb ik het idee dat we achter de schermen te maken hebben met een kwade macht die achter dit alles zit.

   Daar heb ik weinig aan toe te voegen, helaas is het zo wat je schrijft, maar het is voor velen die geen weet hebben van wat er speelt, heel erg zwaar en moeilijk om dit te accepteren en dan zelf te gaan voelen. Je laatste zinnen kloppen dus ook helemaal wat mij betreft. Er moet eerst heel veel rottigheid naar boven komen. Zolang het NIET in de mainstream media wordt verkondigd worden de artikelen van ons (alternatieve media) weggezet als gestoorde complottheorieën. Vergis je niet in het aantal betaalde overheids ‘trollen’ die dit nog eens extra moeten benadrukken op deze sites. Daar zit het grote gevecht. Maar hoe meer er echt boven water komt (en dat is in een hoog tempo aan het gebeuren) hoe sneller de veranderingen kunnen plaatsvinden. Helaas zal er eerst nog het nodige moeten gebeuren. Dat vind ik zelf het meest pijnlijke. Het had anders gekund. Dat zie je ook aan diverse projecten van de ‘allied forces’ (de zogenaamde waarheidsstrijders over de hele wereld). Het is telkens nog net niet genoeg geweest om de boel om te trekken. Maar het is onontkoombaar inderdaad, en gelukkig maar!

   Like

    
 12. gert

  januari 2, 2015 at 11:03 am

  Ik heb de biecht van de bankier twee keer goed bekeken en ik heb wat punten gevonden waar ik iets meer over weet.

  er wordt op 02.25 gezegd hoe de chaos in 2008 begon op te vallen, vier jaar later dit bericht over iemand die het ook niet meer wilde verbergen.
  http://www.dewereldmorgen.be/artikels/2012/03/14/directeur-goldman-sachs-neemt-ontslag-bank-toxischer-dan-ooit
  dat er uiteindelijk twee jaar later toch iemand wil praten (Voss) verbaasd me niets (anders had een ander het wel gedaan) en ik ben er wel heel blij mee.
  Zijn relaas “Masters of the Universe” heb ik ook bekeken en het valt me op dat in de biecht niet word gesproken over de “prestatiedwang” die door het bankmanagement werd en nog steeds wordt uitgeoefend op de medewerkers en meer lijkt op een strenge selectie van strebers dan van “eerlijke” mensen. Ook het betrekken van de famillie in de werkomgeving (afhankelijk maken) komt in de biecht niet aan de orde. Het is echter een cruciaal onderdeel van het “waarom” mensen tot zulke zaken in staat zijn. Opvallend is ook dat op 01.03.44 onze grote vriend Rutte ook voorbij komt, helaas is niet duidelijk waarom hij erbij is. Waarschijnlijk om de laatste instructies om het Nederlandse Volk verder kaal te laten plukken in ontvangst te nemen. Zou het toeval zijn dat Voss nog geen minuut later verteld over een toendertijd gefabriceerde superscam om een land (Griekenland) met nog meer geld niet bankroet te laten gaan (daardoor zou immers de EU enorm onder druk komen te staan); Dat het Griekse land en het Griekse Volk hierdoor zwaar werden getroffen leek niet van belang. Het ging ook over het maken van fouten en of daar iets van geleerd is; Daarvoor wil ik de geschiedenis van de Great Plains aanhalen, een geschiedenis welke overduidelijk aangeeft dat zonder de juiste leiding (vooruitkijkers) er elke keer opnieuw dezelfde fouten worden gemaakt, dat is menselijk maar met strenge wetgeving wel te voorkomen. Helaas lijken wetten niet echt meer toepasbaar op de ingewikkelde constructies welke door de bankiers zijn bedacht waardoor de fouten zonder adequaat ingrijpen steeds opnieuw gemaakt zullen gaan worden.

  Terug naar de biecht : Op 15.33 viel Napoleons naam in verband met die “chantage” waarover gesproken wordt; Napoleon was daartegen en er zijn stukken waarin hij zijn bezorgdheid uit, waarbij hij spreekt over een machtige groep mensen; Het is dan ook niet verbazingwekkend dat ie door een verbanning van het wereldtoneel verdween. Want zo machtig waren die mensen toen al.
  De chronologie is perfect, ik vind het alleen jammer dat de “Federal Reserve Act” uit 1913, waarmee de bankiers de werkelijke globale controle kregen, niet ter sprake wordt gebracht. Die “controle, overname” gebeurde rond 1978 in Nederland.
  Het veranderen van die wet is best wel makkelijk maar niemand praat erover.

  Op 20.10 wordt gesproken over geld scheppen/creeren; Dit proces heet Usury en is verboden. Als je goed luistert hoor je ook dat er een verschil is tussen Usury en Rente. Het principe van geld schepping is al ouder dan de weg naar Rome en gedurende de gehele geschiedenis steekt het steeds weer de kop op (het is immers uitermate lucratief).
  In 1275 heeft de Engelse regering onder strenge voorwaarden “Private Banking” (Usury) toegestaan.
  In de navolgende 15 jaar werd zeer pijnlijk duidelijk dat het Engelse Volk een wel heel hoge prijs moest betalen voor de bemoeienissen.
  Doordat het nieuwe (private) Usury-systeem nadelig was voor het Engelse Volk en de Kroon werd het door de Engelse Koning Edward I illegaal verklaard. Er is jurisprudentie maar voor mij onvindbaar.

  Op 29.23 wordt gesproken over de staats-schuld, ik kan mij herinneren dat de Maastricht-norm met veel bombarie werd bekendgemaakt in 1992. De schuld zou daarbij niet boven 60% van BNP stijgen. Het werd toen gebracht alsof die woorden en getallen de oplossing van alle problemen zouden zijn. Zo kon het Volk jarenlang een rookgordijn worden voorgehouden. Totdat het te erg was en men de norm niet meer kon verantwoorden/handhaven. Dus die verviel en er kwam een nieuwe op 80%. En er kwam weer een nieuwe. Helaas is ook die nieuwe norm al zwaar vervaagt getuige de verklaring dat wij nu al op 120% zitten.

  Het is ook weer opvallend dat op 43.25 overduidelijk wordt dat er wordt gewacht op beslissingen van de politiek/regering, dezelfde regering waarvan de trouwe lezer ondertussen weet dat ze geheel in de macht van de bankiers en kornuiten zijn. Het is daarom helemaal niet verwonderlijk dat die beslissingen zo lang op zich laten wachten. Het is alleen zo jammer dat er maar een paar mensen zijn die dat heel erg vreemd vinden, de rest doet nog steeds of de neus bloedt.

  “Power tends to corrupt, and absolute power corrupts absolutely.” – John Emerich Edward Dalberg-Acton

  Like

   
  • Irma Schiffers

   januari 3, 2015 at 3:44 pm

   Mooie analyse, Gert! Als er inderdaad jurisprudentie is, waarom zou dat dan echt onvindbaar zijn? Een mooie vraag voor juristen en advocaten!

   Like

    

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: