RSS

Chemtrails: een piloot aan het woord

06 jan

engelse vlag

NU NEDERLANDS ONDERTITELD

Of lees het transcript van onderstaande video in het Nederlands
chemtrail 2Mijn neef die werd ontslagen door onze ‘dictator’, stuurde mij informatie door van een vriend, die nog steeds Air Force piloot is en dit aan hem had gegeven. Deze piloot zegt dat hij op deze chemtrail-vluchten vliegt!

Hij vertelde mijn neef dat deze wereldwijde technische vluchten worden uitgevoerd onder de naam “Indigo Skyfold”. Althans, binnen de kring van piloten en luchtvaart bemanning, waar hij mee werkt. Hen wordt opgedragen dat ze specifieke routes moeten vliegen, en dat de communicatie-satellieten de patronen controleren die door het sproeien worden verspreid. Hij zegt dat ze alleen koerscorrecties hebben, van tijd tot tijd, en starts en landingen uitvoeren. De piloten, navigatie- en onderhoudsbemanningen worden voortdurend gewisseld, en men werkt ongeveer 18 maanden bij een bepaalde basis. Hij zegt, “dat is om piloten en hun families af te houden van het maken van teveel vrienden, zodat voorkomen wordt dat ze te loslippig worden”. Daarnaast draaien ze ook dag en nachtvluchten. Er is een basis voor dagvluchten, en één voor de nacht. Elke basiss heeft een 250 mijl-zone, en elke vloot (squadron) van vliegtuigen kan drie Staten coveren, of een nog grotere strook over de oceaan.

Hen wordt verteld dat ze gewoon hun werk moeten doen en verder “Shut the F * ck Up!”
Hun superieuren vertellen ze alleen. “Het is een kwestie van nationale veiligheid” en
“zonder deze vluchten, kunnen onze vijanden met nieuwste technologische oorlogswapens gemakkelijk doordringen in het luchtruim van Amerika”. Wij zijn immers toegewijd en betrokken bij het veilig houden van onze bondgenoten, die ons vanuit de lucht bedreigen. Zo breiden we de ‘arm van bescherming’ uit, om die landen te beschermen die onze inspanningen ondersteunen. Vijandige volken bouwen ook atmospherische schilden, terwijl ze met hezelfde bezig zijn; het proberen de kwetbare plekken te vinden in onze altijd zich ontwikkelende en verkennende lucht en ruimte-gebaseerde technologie.”

Klinkt meer als een PR-statement voor mij.
Ik denk dat deze piloot gelooft wat hem wordt verteld, of hij probeert gewoon hun genocide-project te vergoeilijken.

Op 8 december detecteerde mijn firewall meerdere inbraakpogingen toen ik de Indigo code probeerde te googlen. Nul info te vinden op het internet over deze operatie en dat is uniek.
Ik kreeg een vrij uitgebreid antwoord van de chemtrail-piloot. Hier is die tekst, uit zijn (of haar) e-mail.

‘Allereerst zou ik willen zeggen dat ik het niet eens ben met mijn missie die mij wordt opgedragen. Maar, wat doen soldaten meestal werkelijk?
Velen van ons hebben het afgeschoven op de hogere rangen, en zijn soms gewoon zonder officiële toestemming afwezig. (AWOL).

We tasten in het duister, als het aankomt op eerlijke beantwoording van onze vragen over wat we werkelijk aan het sproeien zijn.
Zouden ze ontdekken dat wij of onze families actief op onderzoek gaan naar, wat je noemt ‘chemtrails’, dan zouden er zeer spoedig discipinaire maatregelen tegen ons genomen worden. HAARP en Radar, zijn twee andere onderwerpen die voor ons verboden zijn om te onderzoeken.
Tenzij onze kinderen op de basisschool leren over deze onderwerpen, kunnen we onszelf daar niets over leren, of onze kinderen onderwijzen via een publiek onderwijssysteem. Ik zou niet met opzet mijn kinderen of familie willen besproeien met giftige stoffen. Maar, je moet weten dat 80% of meer van hen geen familie heeft, of kinderen. Indigo piloten worden gekozen uit de hoogste rangen, binnen de luchtmacht, marine en kustwacht. Het merendeel van de piloten zijn “gestaald en gehard ten opzichte van de mensheid”, en hebben minder zorg over het doden en uitroeien van ongewenste ‘aspecten’ van Amerika en de wereld. Ik zweer het je. De meerderheid van de piloten zijn als robots of machines. Ik noem ze Tanker Terminators.

geo-engineering-chemtrails-715x400Ik moet u dit eigenlijk niet vertellen. Maar bijna een derde van alle vluchten worden georganiseerd vanaf kleine eilanden zonder naam. Waar nieuwe bases worden gebouwd, met een snelheid van acht per jaar. Op deze extreem afgelegen eilanden, worden rijen HAARP-stations opgetrokken van elk mogelijk ontwerp. Met veel programma’s rond deze eilanden, tot in de diepten van de oceaan zelf. De marine heeft geavanceerde onderwater-technologie ontwikkeld. Die het mogelijk maakt volledig autonome robotduikboten aan te sturen, om over grote afstanden te reizen, en ze produceren zelfs onderdelen voor deze enorme onder water-series, naarmate ze verder ontwikkeld worden voor de open zeebodem. Iedere keer dat je ziet of hoort over militaire oefeningen op zee, zijn deze er in principe voor ondersteuning en ter aanvulling van de voorraad, voor hun leger van onderwaterrobots. Er is misschien één aquatische robot per vliegtuig, en dat zal binnenkort het dubbele zijn.

Je zult nooit in staat zijn om op Google Earth te zoeken naar deze zaken. Anders dan af en toe door een fout in de vervaging van sommige bases, of via vlekkerige beelden van onderwater-accommodaties. Het is onmogelijk om deze objecten te vinden. Ze hebben zelfs nepwolken geschilderd, boven een aantal van onze eilandinstallaties, om nieuwsgierige ogen weg te houden. Ik kreeg sommige van deze beelden via civiele vrienden. Dat is de reden dat ik dit weet.

Ik begrijp uw zorg voor de veiligheid van de mensen.
Maar, hier is de tegenwerping.

sproeivliegtuig-binnenEr zijn ons video’s getoond in onze opleiding, van catastrofale vernietiging van ons vaderland, door zeer geavanceerde wapens.

Toen vertelden ze ons, dat dit de gevolgen zullen zijn als we niet vliegen. Onze inspanningen met het bouwen van een defensief atmosferisch wapenschild, zijn de enige missies in hun soort in de wereld. We krijgen meer betaald dan een andere piloot, voor onze service. Behalve de Air Force-1 piloten. Die verdienen net zoveel of zelfs meer dan dat, we bevinden ons in een geheime wereld ter eigen bescherming. Ze vertellen ons dat geheimhouding dient voor onze eigen bescherming en dat we niet moeten luisteren naar openbare argumenten.

We weten allemaal over het cyber-programma “Flashpoint”, of FP-03 zoals het bekend staat binnen de veteranen gemeenschap. Dit programma is er een van zelfvernietiging, dat op afstand kan worden geactiveerd, overal vandaan, vanuit water, onderwater bases, of vanuit een andere lucht mobiele eenheid. Het signaal wordt gecodeerd door “drie” satellieten, en kan niet worden opengebroken of geblokkeerd
Op het bewuste moment krijg je 15 seconden om vrede te sluiten met ‘Uw God’.

Ze vertellen ons dat FP bestaat, om te voorkomen dat onze vliegtuigen bij een ongeluk neerkomen in dichtbevolkte gebieden. Ze kunnen op afstand onze vliegtuigen tot ontploffing brengen, boven veilige zones. Maar ergens diep van binnen zijn we er vrijwel zeker van, dat dit een beveiligings programma is om piloten te weerhouden van het overhandigen van informatie aan openbare, private of civiele autoriteiten.

Heb je ooit een lid van de bemanning van de weinige crashes die zich hebben voorgedaan nog levend gezien? Elk vliegtuig dat naar beneden is gekomen, werd volledig verwoest. Er is een goede reden voor, dat weet ik zeker.

We riskeren ons leven, in meer dan één opzicht, elke keer dat we vliegen. Vooral nachtvluchten. Ze dragen ons op om op steeds lagere en lagere hoogten te vliegen. We voelen ons als enorme ‘duistere krachten’ in het keizerrijk, en weten dat op een avond ‘Bubba’, of Billy Joe op ons zullen schieten. Wanneer we onder het maanlicht over hun ‘Mary Jane-gewassen en velden sproeien.

Ik weet dat sommige vliegtuigen werden beschoten en vervolgens neergehaald. Door voornamelijk Russische, Chinese en Koreaanse wapens.Cabin_nose_section_of_747-8I_prototype Maar, de media zullen deze gebeurtenissen nooit vermelden. Aangezien het hen niet is toegestaan om over deze vluchten te rapporteren. Dat moet wel waar zijn, want ik heb nog geen gedetailleerd of diepgaand openbaar verslag van onze missies gezien. Anders dan in conspiracy programma’s en op anti-overheids-websites.

Ik riskeer alles voor deze openbaarmaking van zo veel informatie, en je zult er maar weinig vinden zoals ik. Zelfs mijn eigen cockpitbemanning zou hebben me gearresteerd en voor de krijgsraad brengen, als ze wisten van deze dialoog. Dat is de reden waarom ik je niet direct kan e-mailen.
Maar, van wat je neef me vertelt, u riskeert ook van alles, alleen maar om deze informatie naar buiten te krijgen naar uw collega’s.
Een saluut voor u, omdat u opstaat tegen de overheid en tegen Big Brother.

Ik zou graag naar huis gaan morgen, en zonder nog één enkele minuut vliegtijd. Behalve in een klein lichtgewicht vliegtuigje, of op een motor.

Ik mis die prachtige blauwe luchten uit mijn jeugd, en ik schaam me dat ik die droom kapot maak. Misschien dat er meer piloten hievan horen of hierover lezen en besluiten om ook naar voren te treden. Ik ken alleen maar een klein deel van het grotere plaatje, omdat ze alles in compartimenten opdelen. Zodra ik over nieuwe belangrijke ontwikkelingen beschik, dan zal ik je neef een email sturen.

En dit is de man waar ik mee in contact sta, en die zegt: ‘Hij voelt een weifeling binnen de gelederen, en voelt dat er een soort van muiterij wordt bekokstoofd dat aan de oppervlakte komt, voor deze hele geo-engineering ..
Global Witwassen. “Als je begrijpt wat ik bedoel?”

Mijn neef heeft nog steeds vrienden ook op hoge plaatsen. Ja, dat helpt om hem te beschermen.
Het laatste woord van “piloot”, was:

“Alle piloten op verlof, zijn verplicht om zich te melden bij hun CO op Dec.15. Voor speciale training operaties, om ze te kwalificeren voor vluchten, zogeheten Indigo Fase II. Naar verwachting zullen deze worden gestart op januari 21.”
Dat waren zijn woorden. Niet het werkelijke Air Force bericht. Hij wilde dat ik dat benadrukte.

Hij is van mening dat de focus van hun vluchten naar gebieden zullen worden verplaatst ten oosten van Californië en Texas. Voor de bevordering van de droogte, verder naar het binnenland.
Plus, hij voelt dat er een heel nieuw “zeer giftig” chemtrail mix, zal worden gespoten. Met behulp van nieuwe technologie, dat deze speciale chemtrails, volledig onzichtbaar maakt.

‘Atmosferisch Schild van Bescherming.’
Hij gelooft dat ook niet!

(ZIE en DEEL OOK (!) deze belangrijke en volledige Italiaanse info-video over chemtrails, vertaald en NL ondertiteld)

Zie hier de originele video, met Nederlandse ondertiteling: (eventueel aanzetten door rechtsonder op het rechthoekje te klikken)

© Vertaling: Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘humanity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits voorzien van bronvermelding

 
 

Tags: , , ,

175 Reacties op “Chemtrails: een piloot aan het woord

 1. Sophietje

  augustus 5, 2015 at 7:06 pm

  http://www.zengardner.com/standing-face-insanity/

  Chemtrails in particular are extremely nasty and a prime example of this agenda. What results from their compounded degradation of our our environment and immune system ultimately results in sub-human control as well as fungal growth. Many are being diagnosed with pneumonia today or some such advanced condition when in fact it is a fungal infection exacerbated by the continued break down of our immune system. There are naturopathic remedies for this including the continual boosting of our immune systems by healthy eating and regular detoxification.

  This is just one example.

  Fungal is schimmel en een kennis van mij ( een andere dan in mn eerdere comment) was ook met longonsteking opgenomen antibiotica hielp niet bleek later ook schimmel te zijn. Vraag de arts dit te onderzoeken aub

  Zwarte Komijn in huis halen = is tegen schimmel
  ..en 4 thieves vinegar van deze site gebruik ik persoonlijk bij kwakkeldagen na chemwolken en “chemtrailgriep “..
  http://www.kitchendoctor.com/essays/four_thieves.php
  let erop dat je essentiële olie gebruikt die voor oraal gebruik is.
  (Wel naar de dokkiedok/dokter gaan he want dat ben ik niet! dit is een tip die ik zelf heb mogen ontvangen en voor MIJ werkt het geweldig.)

  Like

   
 2. Ria

  augustus 6, 2015 at 10:28 pm

  hallo allen,

  sophietje
  ik heb een vraagje ,wat is 4 thieves vinegar,??
  en kan je zwarte komijn overal kopen, wand ik ken het helemaal niet.
  ik kwakkel elke dag, en ook elke dag zit de lucht vol gespoten met chemtrails ,het is niet normaal meer.
  word er zo moedeloos van, wanneer houd het eens op!!
  ik heb gelezen dat buitenaardse veel doen zoals kernkoppen uitschakelen.
  maar waarom niet H.A.A.R.P die weer verbonden is met de chemtrails.
  wie kan daar een antwoord op geven??
  alvast bedankt.

  groetjes Ria

  Like

   
  • Sophietje

   augustus 7, 2015 at 9:35 am

   hallo Ria
   ik heb de link van de 4 thieves vinegar erbij geplaatst tis het laatste recept met die oliën. Olie is helaas wel duur in aanschaf maar bij je gebruikt er zeer weinig van op het geheel dus gaat wel lang mee.. ..ik doe er nog meer weerstands middeltjes bij en bv knoflook enzo..
   Ik wil toch wel benadrukken als je je ziek voelt eerst een dokter te raadplegen. Als het echt niet meer is dan grieperig en blijkt het ook te zijn dan kun je de thieves nemen,Nogmaals bij mij werkt het goed, na de trails voel ik me altijd grieperig, keelpijn hoesterig.. met de thieves is het zo weer weg bij mij.
   Over aliens kan ik geen antwoord geven ik neem verantwoordelijkheid liever zelf en ga niet wachten tot anderen iets gaan doen Ik ben al aan het mailen met de “kamer.”en deel zoveel mogelijk info opdat mensen weten wat er speelt. Ik alleen kan niet veel, het moet massaal wil het gaan helpen.

   WAKE UP mensen en het stopt pas wanneer WIJ het niet meer accepteren, heb je geen aliens voor nodig!

   WE ARE THE ONES WE ARE WAITING FOR.

   Like

    
   • Vally

    oktober 7, 2018 at 7:06 pm

    Idd massaal in active komen. Maar ook vooral tegen onze regering want zei staan alles toe en vullen zelf hun zakken net als die piloten zwijg geld. Man de wereld die ons word voorgeschoteld is een leugen en word beheerst door aantal duivelse systemen.

    Like

     
  • harrynl007

   augustus 7, 2015 at 8:18 pm

   Hallo Ria en de anderen,

   Het is nog veel erger als we denken, gezien onderstaande Foto:

   Manipulatie van de ionosfeer in combinatie met chemtrails veroorzaakt extreem weer en een totale vernietiging van het leven op aarde.

   Like

    
   • Ria

    augustus 7, 2015 at 8:26 pm

    goedenavond Sacha,

    ik ken dat zeker, daarom schreef ik al in mijn berichtje hier boven kunnen de buitenaardse dat niet uit schakelen.

    groetjes van RIA

    Like

     
 3. Simon

  augustus 15, 2015 at 11:46 pm

  Sinds een tijdje wordt ook Europa, net als Amerika, geteisterd door uitzonderlijk extreme zomerstormen. Op onderstaande site wordt het verband gelegd met H.A.A.R.P. en geoengineering. Met verschillende interessante YouTube filmpjes, waaronder de docu ‘HAARP, holes in heaven’ met Nederlandse ondertiteling.

  https://sites.google.com/site/alarmuwordtvergiftigduf/h-a-a-r-p-veroorzaakt-aardbevingen

  Like

   
  • Ria

   augustus 16, 2015 at 3:16 pm

   dank je wel Simon,
   ik weet er al veel van, maar het lezen waard
   en Nederlands ondertiteling is wel prettig

   Like

    
 4. asfaltrocker

  februari 2, 2016 at 8:58 pm

  H.A.A.R.P.volg ik ongeveer 3 jaar..alaska is de eerste basis met 80 antennes met capaciteit van 5.5 mega watt.inmiddels zijn er 9 basis stations verdeeld op de hele globe.de uitvinder tesla wilde een draadloos stroom bouwen.door middel van ionen de grond in te schieten..daar mee kon hij lampen fittingen in de woestijn verlichten.tot er een die ionenstraal niet in de grond maar de stratossfeer schoot.maar het ketst af op de atmossfeer als soort flipper kast langs de aarde schiet..de geluiden van het afketsen
  Hoor je op de aarde als digilido pijp .haarp opstarten en draaien komt duizende graden vrij wat de aarde beinvloed op het klimaat..buiten dat haarp het weer kan beinvloeden
  De tsunami in thaihiti en japan kan dit aparaat ook mindcontrolle uitvoeren.wtc invliegen is een van de opties
  Ook is het verder ontwikkeld..bij de tot zover bekend is dat daar 50.000 antennes staan…met capaciteit van 1.5 kilowatt
  Per antenne…de eerste week dat het geluid hoorbaar was in nederland …exact een week later spoelde de walvissen aan.
  Die raken door de ionen straal de wegkwijt.
  Men zou ook de oorlog kunnen beinvloeden.
  H.A.A.R.P Staat voor High Auroral Active Researsch Project
  En gesponsort door de allerrijksten op aarde..de illuminati.

  Like

   
 5. Marije

  mei 12, 2016 at 12:01 pm

  Wat bezielt “mensen” toch om gif in de lucht te spuiten. Zijn ze echt zo dom????? In mijn ogen zijn het geen mensen maar een soort robots. Mogen we die vernietigen????

  Like

   
  • Antal

   augustus 4, 2016 at 5:10 pm

   Wij zijn zo dom om niks te doen tegen dit we zouden massaal de straat op moeten

   Like

    
 6. Janny

  mei 14, 2016 at 10:24 pm

  Sinds ik laatst op een muur de woorden: STOP CHEMTRAILS, They kill us al’ heb gelezen ben ik me er van bewust geworden dat er ook ‘andere’ strepen bestaan. VERSCHRIKKELIJK! Nu heb ik even geleden zelf deze strepen kunnen fotograferen boven onze stad.Ik vraag mij af hoe vaak er wordt gespoten (NL) en in welke landen wel/niet/soms? Volgens mij kun je nu het beste je eigen voedsel telen in een grote tuinkas :S

  Like

   
 7. Arthur Meerdervoort

  mei 17, 2016 at 12:22 am

  Er is een wedloop van universiteiten over de hele wereld, NL niet uitgezonderd om binnenhalen ruim voorhanden fondsen voor ontwikkelen van climate engenering, en chem trails. Vakidioten te over. Niet geremd door verantwoordelijheidsgevoel voor mens en milieu.

  “Chemtrails: Bill Gates and Monsanto To Monopolize Food Production and Kill Billions

  Under the Pretext of Fighting Global Warming, Bill Gates & Monsanto to Monopolize Food Production Using Chemtrails as Herbicidal Warfare:

  The Plan to Dump 20 Megatons of Sulfuric Acid Into the Atmosphere From Custom-Designed Drone Airships To Benefit Monsanto’s ‘Climate Stress’ Seed Patents

  Efficient formation of stratospheric aerosol for climate engineering by emission of condensible vapor from aircraft (David Keith, et. al.)
  GEOPHYSICAL RESEARCH LETTERS, VOL. 37, L18805, 5 PP., 2010 ”
  http://verytopsecret.info/part-ii-bill-gates-published-plan-to-drench-the-earth-with-sulfuric-acid-5/

  TTIP is een belangrijke stap in het legaliseren van deze milieudelicten, en misdaden tegen de menselijkheid. Met TTIP accepteert de EU de onderwerping aan de VS.
  Vandaar dat de tekst door onbekende lobbyisten wordt opgesteld, geheim wordt gehouden, en wij onder druk en dwang worden gezet BLIND TE TEKENEN. Op z’n best Russische Roulette, maar daarbij heb je nog kans(en), ‘JA’ tegen TTIP is COLLECTIEVE ZELFMOORD.

  In 2001, US Rep., Dennis Kucinich introduced NOTE: A second edition of Chemtrails (232 pages) was published for a subsequent Fall class of Air Force cadets. (Circa 1992) http://chemtrailsplanet.net/2014/12/23/new-documents-reveal-chemtrails-originated-by-department-of-defense/

  TTIP is vehikel om de VN’s ‘Agenda 2030’ te realiseren. O.a. ‘diversiteit’ (witte genocide), transhumanisme, digitalisering van de maatschappij, depopulatie, en ook klimaatbeinvloeding als dekmantel van de opzet het kapitalisme te vernietigen en een nieuw economisch stelstel op te dringen waarin de totalitaire VN de fiscus is en herverdeler. Het hangt allemaal samen, het duivelse plan is al 100 jaar in voorbereiding. Nooit waren de globalisten zo dicht bij hun natte droom. Billderberg 2106 deze zomer, in Dresden n.b.!, zal ‘Remia’ Rutte en z’n leugenachtige ministersploeg de laatste instructies geven. Zwaar bewaakt, afgegrendeld voor de wereld van echte mensen, mensen wie het allemaal aangaat.

  Like

   
 8. harrynl007

  mei 17, 2016 at 2:06 pm

  Piloot vergeet chemtrails uit te zetten bij het landen…..

  Is er nog meer bewijs nodig???

  Like

   
 9. Treowd

  juli 5, 2016 at 9:15 pm

  Wat nu als men chemtrails inzet om de wolken in te sluiten slechts boven bepaalde zones neem b.v. europa en de sommige oceanen waardoor er daar overmatig regen valt en op andere plekken juist niet en daar ongekende droge perioden ontstaan met alle gevolgen van dien.
  Google of zoek eens op de term — worst drought 2016 — bevestigd dat niet een beetje dat vermoeden? Men stuurt de regengebieden aan, telkens weer opnieuw om de paar dagen is het weer bewolkt en bepakt met wolken gebieden waar geen enkele ruimte in zit….

  Like

   
 10. Johnny

  augustus 4, 2016 at 8:29 pm

  . Ik denk dat degenen die deze complot theorie blijven geloven behoorlijk dom. Van de vele complot theorieën is dit wel de meest onderzochte en bewezen onmogelijk te zijn.

  Het doel er van bijvoorbeeld geo engenering is totaal onlogisch. Waarom zouden we hier in Nederland het weer willen beïnvloeden?Het is hier van nature al eeuwen afwisselend genoeg.
  Waarom zouden duistere groeperingen op een dergelijke peperdure inefficiënte manier ons en daarmee zichzelf en hun kinderen willen vergiftigen?
  Waarom is er na decennia bekendheid nog steeds geen echt bewijs? Complotten bestaan, maar deze is al zo oud als er vliegtuigen bestaan.
  Compleet gebaseerd op angst en onwetendheid.

  Ik weet dat deze reactie vast niet zult plaatsen want Irma, de onderzoeker en kenner van de enige echte waarheid over geheimen die eigenlijk niemand mag weten maar welke zich op miraculeuze wijze aan haar alziend oog hebben ontsproten en die pretendeert open en eerlijk te zijn duldt namelijk geen enkel tegengeluid. Ze censureert structureel alle commentaren die niet in haar straatje passen gewoon weg en plaatst alleen berichten die in haar straatje van passen.

  Nou beste Irma, toon je voor één keer een ware waarheidszoekster en belicht je onderwerpen ook eens van de andere kant en plaats ook eens berichten van mensen die een wat andere mening zijn toebedeeld.

  Je zou toch niet voor dictator uit willen worden gemaakt toch?

  Like

   
  • Irma Schiffers

   augustus 4, 2016 at 9:05 pm

   Vooringenomenheid/vooroordelen hebben de wereld nog nooit vooruit geholpen. Integendeel ;-)

   Like

    
   • Johnny

    augustus 4, 2016 at 9:23 pm

    Grote dank Irma, voor het plaatsen van mijn overigens niet vlekkeloos getypt bericht. Helaas is je website op mobiel niet goed te zien en het typen op een mobiel in een hobbelige bus helpt ook al niet.

    Maar nu ik zie dat er ook tegengeluiden worden geplaatst wil ik best uitleg doen over vermeende bewijzen, zogenaamde getuigenverklaringen en de echte herkomst van vele “bewijs” filmpjes die er circuleren. Dan zie je pas echt beide kanten en kunnen mensen zelf oordelen.

    Maar dat doe ik dan liever even thuis achter een fatsoenlijke pc.

    Like

     
    • Sophietje

     augustus 5, 2016 at 11:21 am

     Johnny

     Ik denk dat je gewoon wat pdf’s van de royal society moet gaan lezen en wetenschappelijke Pdfs onder de zoeker ( Bio) geoengineering, sai albedo -management en ga zo maar door. Er zijn veel universiteiten die zich er mee bezig houden. En veel wetenschappers die zich er TEGEN uitspreken om de gevaren die het meebrengt. Ik heb in de oudere reacties genoeg achtergelaten voor ieder om te onderzoeken.En mail ook eens de sp, Zij erkennen gewoon dat er geëxperimenteerd wordt in de lucht hoor.

     Klik om toegang te krijgen tot rz_150715_eutrace_digital.pdf

     Like

      
   • E.van Zuijlen-Wensveen

    mei 14, 2017 at 8:10 am

    Het is een heel gedoe zeg, om vingegar en zwarte komijn aan te bevelen, tegen die lelijke chemtrails !! Zeker niks anders er doen.

    Like

     
    • Sophietje

     mei 15, 2017 at 12:18 pm

     Niet tegen de chemtrail maar eventuele “griepgevolelens” door de chemtrails.Ze gebruiken ook bacterien en virussen.

     Laat ook de vitamine d eens controleren. Dat is een gevolg van o.a.te weinig zonlicht.
     Fijn dat er wat dingetjes zijn als ehbo bij chemtrails maar het is geen langdurige oplossing.
     Wat te doen aan de longen die al deze stoffen en deeltje binnen krijgen en de hersenen die al deze zware metalen te verduren hebben etc.
     Het moet gewoon gestopt! Het is een slow kill op meerdere fronten.
     Een oogst komt niet tot stand door te weinig zon uren en 20 procent minder zon, schimmels worden normaal gesproken door het zonlicht ondemijnt.
     Vandaag ook trailday, Vorige week ook dagelijks en erna hevige stortbuien.

     Ik ben pisnijdig!

     Ik heb wel degelijk veel te doen, maar verkies er ook voor mensen te informeren.
     De volgende gaat meer over de informatie oorlog die de mensen ondergaan.

     An Eye Opening Presentation on Geo-Engineering, AKA “chemtrails”

     Met dank aan Bernadette. :-)
     Ps
     plant voor de grap een bio moestuin plantje , zie hoe de groei stagneert door de vele trail-dagen en het blokkeren van de zon.
     Pas op het moment dat de zon vrij spel heeft schiet het de grond uit.
     Wat zegt dit voor de toekomst van nederlandse boeren en onze voedselvoorraad??

     Like

      
   • Jack Smits

    april 12, 2018 at 3:33 pm

    Dat de US zoiets zou doen daar kan ik wel iets mee. Echter die bases die verdekt worden? Er zijn namelijk niet alleen de US die in de ruimte zit. Zelfs Rusland, China, Japan, Iran India zitten in de ruimte, oja Europa, en die vegen echt niet die bases allemaal weg.

    Like

     
  • Madeloes

   november 26, 2016 at 6:51 pm

   @ Johny even de ingetypte woorden van jezelf aanhalen ‘Ik denk dat degenen die deze complot theorie blijven geloven behoorlijk dom’

   http://motherboard.vice.com/nl/read/wat-is-dom

   Like

    
  • Henk

   oktober 14, 2019 at 7:02 pm

   Johnny, ezel wat je bent, anderen voor dom uitmaken.
   Je hoeft alleen maar naar boven te kijken om met je eigen ogen te zien hoe blauwe lucht veranderd naar een grijze sluier, als vliegtuigen “strepen” trekken van horizon naar horizon.
   Dat zijn dan volgens jou gewone uitstoot van de motoren, Contrails genaamd.
   Droom maar lekker verder, Contrails blijven niet hangen en zijn binnen 20 minuten verdwenen.
   Krijg je misschien betaald om die lulkoek uit te kramen ?

   Like

    
   • harrynl007

    oktober 15, 2019 at 1:57 am

    Ach Henk, laat die ezel toch. Zalig zijn de simpele van geest en daar heb je er een heleboel van in NL. > 90% interesseert het geen moer als ze vergiftigd worden.

    Like

     
 11. Treowd

  november 25, 2016 at 10:02 pm

  Regenwater analyse Sacramento, California USA mei 2016
  http://stopsprayingus-sf.com/aluminum-4700%CE%BCgl-in-sacramento-rain-5-5-16/
  Het laat een verhoogde concentratie zien van alluminium, barium en strontium aanwezig in het opgevangen regenwater al daar en aangezien er gelijke activiteiten op vele plekken op de wereld uitgevoerd worden mag men aannemen dat het hier in o.a. Nederland ook een redelijk gelijke uitslag bij metingen zal gaan geven. 400 maal de overschrijding van de voor de volksgezondsheid toegestane hoeveelheid en men heeft het dan slechts over een natuurlijke verschijning niet over een chemische samenstelling. Velen onder ons zien dagelijks vliegtuigen deze persistent contrails achter zich laten ook wel bekend onder de naam chemtrails. Wetenschappers zijn op de hoogte en behoren in dienst van de Nedrelandse overheid voor de mensheid actie te ondernemen, maar ze laten dit na.

  Like

   
 12. Treowd

  november 25, 2016 at 10:58 pm

  Like

   
 13. Madeloes

  november 26, 2016 at 7:01 pm

   
 14. Treowd

  november 27, 2016 at 5:22 pm

  Look Up! Climate Engineering Happening Now – GeoEngineering And Weather Modification

  Like

   
 15. Treowd

  december 13, 2016 at 3:45 pm

  Een wat andere kijk op chemtrails en deze in verbinding te bezien met de mogelijkheid van buitenaardse inmeniging e.d (wat in deze ivm flat earth onderzoeken wat ‘buitenaards’ kan overkomen). Opmerking: vaak wordt er desinfo verspreid via info met een hoog waarheidsgehalte om zodoende de ontvanger ontvankelijk te maken om juist de desinfo ook mede op te nemen en dus het totale aangeboden als waar te accepteren. Waarmee dat hier niet richting opzet wenst te wijzen, het kan zijn dat men ook echt in buitenaardsen gelooft, …after all, who are we to judge.. Dus blijf kritisch obseveren en wees bewust.

  Like

   
 16. modilanto

  december 21, 2016 at 10:41 am

  Dit is op Mijn Blog magilando herblogden reageerde:
  Herblogd op magilando.wordpress.com d.d. woensdag,21-12-2016.

  Like

   
 17. Treowd

  mei 28, 2017 at 11:17 pm

  Chemtrails 100% Proof Geoengineering

  Like

   
 18. Treowd

  mei 28, 2017 at 11:19 pm

  SHADE the Motion Picture

  Like

   
 19. Treowd

  mei 28, 2017 at 11:31 pm

  ABSOLUTE DOCUMENTED PROOF CHEMTRAILS

  Like

   
  • Treowd

   mei 28, 2017 at 11:33 pm

   RELATING TO HEALTH AND SAFETY THE GEOENGINEERING ACT OF 2017
   https://legiscan.com/RI/text/H6011/2017

   Like

    
   • Sophietje

    mei 29, 2017 at 7:35 pm

    Dit is het begin van de zo, door de daders, gewenste regulering. Dat wil zeggen eigenlijk geen goed nieuws. Regels glijden al snel af, zeker als er geld mee verdient kan worden. Bedenk maar een weer belasting, “oeh er moet nu echt regen komen hoor mensen” P.R.S.

    De agenda 21 “clean water act ” is ook zon fraaie, al het water behoort de staat, als er een meertje of slootje op of langs de akker van een boer ligt mag de boer niet ploegen zonder vergunning. Er loopt nu een proces tegen de staat omdat de boer zelf ziet dat dit betekend dat er weinig tot geen voedsel verbouwd kan worden met deze idiote regulering. Er mag geen zand in het water komen want dan vervuilt het namelijk! das niet goed voor het kroost!!

    https://www.technocracy.news/index.php/2017/05/25/farmer-plows-field-faces-2-8-million-fine-no-permit/

    Ben nog zoekende wat de clean air act inhoudt ten nadele van ons. Ik hou mn hart vast.. laat me raden bbq? roken in het openbaar? open haardjes? Houtkorfjes?
    O-0

    Like

     
 20. Sophietje

  september 9, 2017 at 8:01 pm

  Top Scientist Tells CBS: HAARP Responsible For Recent Hurricanes –

  Like

   
 21. Wouter

  december 9, 2017 at 5:08 am

  Ik woon sinds 3 jaar in Pakistan. Ik woon precies onder een belangrijke vliegroute (bangkok-west Europa). Ik woon ook 20 kilometer van een internationaal vliegveld. Het valt mij op dat ik hier nooit dergelijke strepen zie die ik wel in Nederland zie.

  Like

   
  • Treowd

   december 9, 2017 at 10:45 pm

   Dank je beste Wouter voor dat te bevestigen / naar voren te brengen. Het is gewoonweg niet normaal zulke melkachtige luchten op sommige tijden. Als het heeft geregend voel je gewoon dat er meer zuivere zuurstof aanwezig is dan anders, dan is het even feest voor de longen….

   Like

    
 22. angel

  december 16, 2017 at 9:29 pm

  Ik zag ineens in 2007/2008 allemaal kruizen ennstrepen in de lucht. Nooit eerder gezien en sinds ik het weet..dagelijks vliegen ze boven Houten ..en steeds meer. Tiendertijd ook gelet op gewone vliegtuigen..die streep blikft niet hangen. Llater vond ik info hierover. Nadat ik het zelf waargenomen heb. Oude fotos zie je deze lucht niet. Ik wil hier weg. Voel me onveilig. Als ik in de zon heb gelegen..wat ik alleen doe als het rustig is in de lucht. Voel ok me doodmoe daarna. Het ergste os niemand gelooft me. Denken complottheorie..maar het is waar. Ik heb het zelf gezien. Het ergste vind ik nog voor de dieren en natuur..mensen zijn dom die hebben ogen en kunnen opstaan. Dieren zijn weerloos .Mensen die gewoon kinderen nemen Nu..snap niets.meer van. Is iedereen blimd!? Chemtrails..agenda 21. Schiet mij maar direct lek.

  Like

   
 23. Ed

  april 18, 2018 at 8:59 am

  Nu op dit moment, 18-April-2018′ 9:00 uur in de ochtend, zie ik ze ook weer in de lucht… Overal van die kruizen die blijven hangen. Het is echt bizar dit. Mensen moeten hier vollop over gaan praten. Niet verstoppen, maar naar buiten brengen.

  Like

   
 24. Roos

  juli 18, 2018 at 6:16 pm

  Hoi Ed,
  Ik praat er volop over maar ze snappen totaal niet waar ik het over heb.Ze worden zelfs misselijk van me.Wat te doen? De meeste mensen hebben het te druk met LEVEN? Stress,en geen tijd om te researchen.Je weet wel,druk met de kids,belasting,rekeningen,ik heb toch nog maar een paar jaar te leven,etc.Of dat ik zon iemand ben met een tin foil hat.Het is triest,denk dat ik voortaan mn smoel maar houd.
  Roos.

  Like

   
  • Sophietje

   juli 23, 2018 at 11:53 am

   Beste Roos,

   Zulke mensen zijn er inderdaad nog, dat zijn se mensen die liever hun kop in het zand steken, wellicht doen ze dat met elk onderwerp. Helaas kan men dat wel doen , maar de deeltjes worden hoe dan ook ingeademt.
   Als jij vanaf nu je mond gaat houden hoor je bij de zwijgende… zo te lezen is dat niet passend. :)
   je kan toch alleen maar zijn wie je bent? Deel de info, en laat ze verder zelf beslissen wat er mee te doen. Het gaat er om dat jij zelf de verantwoordelijkheid hebt genomen, je medemens te informeren op de risicos, en dus heb jij hun vrije wil en keuze vrijheid gerespecteerd.
   Verder gaat men het via de mainstreammedia zelf openbaren, via de wetenschapscolumns. Doen ze al hoor.
   Ik ben geen aluhoedje , maar een alubehoeder.
   En jij ook.

   Like

    
 25. Treowd

  november 19, 2018 at 8:28 pm

  Wat verder doordenken en punten verbinden, dan zie je mogelijk net als mij een verbindintenis van de grote droogtes , hevige regenval met de overactiviteit in chemtrailen in bepaalde gebieden… Weathercontrol en dan waar het ter agenda nodig is. Hevige regenval voor het veroorzaken van overstromingen (regelmatig in het nieuws) tjing de kassalade gaat wederom open. Ook in andere gebieden extreme droogte ter depopulatieagenda en emigratie , verplaatsing / urbanisatie / herstructureringen. Tevens ook hevige bosbranden en de gewenste plannen kunnen nu wel plaatsvinden onder de noemer natuurlijke klimaatsverandering… Do the math….We also control the weather….
  Zeer interessante video verder let op het moment 14:21 en kijk naar de jaartallen en neem daarbij in overweging de toegenomen hevigheid in chemtrailing in de afgelopen twee jaren…
  Ja en ook in de states klaagde men erover…

  Like

   
 26. Treowd

  november 19, 2018 at 8:35 pm

  “tjing de kassalade gaat wederom open.”
  Zie dat in verbinding met diegenen die het weer controleren via chemtrailing…
  Uw ellende brengt ons nieuwe winsten in de toekomst….
  (Investment banking….we think ahead!)

  Like

   
 27. Treowd

  november 20, 2018 at 3:14 pm

  De narrator in deze video benoemt een paar voorbeelden van weerssturing, zou men dat ook ten behoeve van een bepaalde agenda kunnen inzetten zoals in de eerdere reactie beschreven. Zou men b.v. in lege luchtruimtes kunstmatige wolken kunnen inbrengen zodat de natuurlijke stroom onderbroken zal worden en daarmee eigenlijk regenval richting bepaalde gebieden kunnen sturen? Of Droogte? Of daarmee climatechange ogen-schijnlijk-bekrachtigen, dus faken ter agenda?

  1960 Classified CIA Weather Warfare Document Created Chemtrails, HAARP

  Like

   
 28. Treowd

  november 24, 2018 at 2:52 pm

  Hoe bont kun je het hebben…?
  In de volgende aflevering van vroege vogels zie in de eerste minuten links en rechts wat chemtrails aka contrails en op de 6e minuut zelfs een sproeiend vliegtuig in actie voorbijkomen. En later zie je een lijnvliegtuig dat waarvan iedereen aanneemt dat dat al die andere vliegtuigstrepentrekkers zouden zijn paseren, op het tijdstip 8:33 en dan zie je dat een gewoon lijnvliegtuig geen enkel streepje nalaat….
  Bijzonder…

  https://www.npostart.nl/vroege-vogels/23-11-2018/BV_101389055

  Like

   
 29. Piet Kuub Kokkelkorn

  december 29, 2018 at 9:46 am

  Er is een gore grote rotzooi op de wereld bezig waar de mensen zich zorgen over moeten maken. Het word tijd dat al deze smerige hufters verwijderd worden op de wereld.Ze vermoorden veel mensen , en zitten thuis op hun stoel om te kijken ho het werkt. Begin de wereld schoon te vegen door deze hufters op te ruimen, de wereld zit vol kwaad.Het zijn wereld vernietigers, die de doodstraf verdienen, niemand uitgezonderd.

  Like

   
  • Treowd

   december 29, 2018 at 6:35 pm

   WHAT IS NATURAL LAW? – Mark Passio

   Like

    
 30. Treowd

  januari 23, 2019 at 2:39 pm

  Possibly the Most Comprehensive Chemtrail Site – The Carnicom Institute
  https://carnicominstitute.org/wp/research-library-listing/

  Like

   
 31. Treowd

  maart 4, 2020 at 10:01 pm

  Caught On Camera, Military Geoengineering Jets Spraying Chemtrails

  Like

   
 32. Treowd

  maart 11, 2020 at 11:26 pm

  Look Up – (2020 Documentary)

  Like

   
 33. Treowd

  april 15, 2020 at 11:47 pm

  Bij deze graag wat aandacht voor de laatste bevindingen dat het zogeheten covid-19 virus juist versterkt aanwezig kan zijn in een omgeving alwaar luchtverontreiniging een rol speelt.

  Alwaar dus een connectie met chemtrailing snel gemaakt lijkt te kunnen worden als men luchtvervuiling in het algemeen in beschouwing neemt. En wat wijst dat onderzoek nu juist uit:

  The Harvard research has confirmed what scientists had already strongly suspected to be true: Exposure to air pollution exacerbates the worst effects of the virus.

  Dat geldt dan natuurlijk ook voor de vervuiling via b.v. chemtrailing en industrieele verontreiniging, maar tevens ook elektro-smog en dus straling welke afkomstig is van 4G Wi-Fi en zo dadelijk een nog sterkere verontreiniging. (zo mogelijk 10 x zo sterk als het huidige 4G netwerk) Dit van een nog krachtigere onzichtbare aanwezige omgevingsverontreiniger nl. 5G Wi-Fi dit ter implementatie van algemene inbedding in de samenlevingen, het IOT ( I nternet O/b> f T hings)

  Trump’s EPA Is Unleashing the Pollution That Makes Us Vulnerable to COVID-19

  Een kort impressie uit het artikel (veelzeggend ook …voor de oplettende lezer….)

  The Harvard research has confirmed what scientists had already strongly suspected to be true: Exposure to air pollution exacerbates the worst effects of the virus. Just one unit more of long-term exposure to hazardous fine particulate matter , the researchers found, is correlated with an increase in COVID-19 mortality of 15 percent. Inhaling pollutants like fine particulate matter can weaken the respiratory system and lead to conditions like asthma, which is known to worsen COVID-19 for certain patients. (The study, which has not yet been peer reviewed, has been submitted for publication at the New England Journal of Medicine.) etc.

  https://truthout.org/articles/trumps-epa-is-unleashing-the-pollution-that-makes-us-vulnerable-to-covid-19/

  Like

   
 34. Treowd

  april 15, 2020 at 11:54 pm

  Dus een risico factor van 15 procent meer volgens dat artikel. Tegelijk kan een kritisch logisch lezer ontwaren dat er eigenlijk een onderliggende agenda lijkt te doorschemeren, en dat is om het mogelijk zo over te brengen via woordenmagie alsof de wetenschap het eenduidig bewezen acht dat er externe virussen zouden kunnen bestaan. Maar vraag uzelf dat nu eens even kritisch af, is dat daadwerkelijk wel zo?

  Het laatste aangehaalde highlight uit het artikel baart nl. verder ook wat zorgen, met name dit gedeelte :
  The study, which has not yet been peer reviewed.

  Dit omdat er een zeer sterke lobby een agenda wenst uit te rollen via de maskerade van een zogeheten dodelijk virus en dat het er vervolgens dan ook alle schijn van heeft dat ‘de slager zijn eigen vlees wenst te keuren’.
  Dit omdat via de verschillende zetels in allerlei takken van de wetenschap er een topdown aangestuurde occulte hierarchie dit zelfregulerend filter behoorlijk kan beinvloeden.

  Dit juist in het voordeel van die occulte hierarchie en hun verdere agenda. Een lobby die juist aangestuurd wordt door o.a. de Rockefellers , Rothschilds e.d. en zij hebben juist een toekomstig IOT zeer noodzakelijk nodig om tot een mogelijke Technocratische Dystopie te kunnen komen…

  Dit dan b.v. via een onzichtbare vijand waarvan de symptomen van een ziektebeeld van een naar voren geschoven en gehypt virus bijna wel gelijk lijken te zijn aan de symptomen van luchtverontreiniging alwaar men al jaren het weer mee lijkt te manipuleren. Idealer kan het niet voor ze worden ter verdere duistere agendavoering….
  Dat dus de ene agenda die van klimaatsverandering de anderen lijken te verstevigen.
  Vergeet daarbij niet in gedachte mee te nemen dat een virus eigenlijk de reactie van het lichaam op omgevingsverontreiniging is. Zoals b.v. EMF en Chemtrailing, voedselmanipulatie en, en ,en…..
  Externe virussen die de mens zouden kunnen bedreigen bestaan er simpelweg niet, een virus is een lichaamseigen reactie op externe factoren. Een gegeven wat o.a. dr. Andrew Kaufman en verschillende collega’s wetenschappelijk kunnen en durven onderbouwen.
  Te beluisteren in volgend interview:

  I need a Diaper change and my Imaginary Crown

  Like

   
  • Treowd

   april 15, 2020 at 11:57 pm

   En volgend interview wat verder ingaand op het corona gegeven:

   You Have the Ball but Don’t take the Shot

   Like

    
 35. Treowd

  april 16, 2020 at 12:20 am

  Nog wat verdere info aangaande het zogeheten virus:
  https://aanirfan.blogspot.com/2020/01/coronavirus.html

  Like

   
 36. Sophietje

  december 27, 2020 at 1:52 pm

  http://geoarchitektur.blogspot.com/p/what-is-geoengineering.html
  Methods Geoengineering
  Underground Geoengineering
  Ground Geoengineering
  Onsurface Geoengineering
  Tropospheric Geoengineering
  Stratospheric Geoengineering
  Ionospheric Geoengineering
  Social Geoengineering
  Bio-Geoengineering
  Orbital Geoengineering
  Genetic Geoengineering
  Psychological Geoengineering
  Financial Geoengineering
  Confirmation by the Geoengineering-Lobby

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: