RSS

Chemtrails: een piloot aan het woord

06 jan

engelse vlag

NU NEDERLANDS ONDERTITELD

Of lees het transcript van onderstaande video in het Nederlands
chemtrail 2Mijn neef die werd ontslagen door onze ‘dictator’, stuurde mij informatie door van een vriend, die nog steeds Air Force piloot is en dit aan hem had gegeven. Deze piloot zegt dat hij op deze chemtrail-vluchten vliegt!

Hij vertelde mijn neef dat deze wereldwijde technische vluchten worden uitgevoerd onder de naam “Indigo Skyfold”. Althans, binnen de kring van piloten en luchtvaart bemanning, waar hij mee werkt. Hen wordt opgedragen dat ze specifieke routes moeten vliegen, en dat de communicatie-satellieten de patronen controleren die door het sproeien worden verspreid. Hij zegt dat ze alleen koerscorrecties hebben, van tijd tot tijd, en starts en landingen uitvoeren. De piloten, navigatie- en onderhoudsbemanningen worden voortdurend gewisseld, en men werkt ongeveer 18 maanden bij een bepaalde basis. Hij zegt, “dat is om piloten en hun families af te houden van het maken van teveel vrienden, zodat voorkomen wordt dat ze te loslippig worden”. Daarnaast draaien ze ook dag en nachtvluchten. Er is een basis voor dagvluchten, en één voor de nacht. Elke basiss heeft een 250 mijl-zone, en elke vloot (squadron) van vliegtuigen kan drie Staten coveren, of een nog grotere strook over de oceaan.

Hen wordt verteld dat ze gewoon hun werk moeten doen en verder “Shut the F * ck Up!”
Hun superieuren vertellen ze alleen. “Het is een kwestie van nationale veiligheid” en
“zonder deze vluchten, kunnen onze vijanden met nieuwste technologische oorlogswapens gemakkelijk doordringen in het luchtruim van Amerika”. Wij zijn immers toegewijd en betrokken bij het veilig houden van onze bondgenoten, die ons vanuit de lucht bedreigen. Zo breiden we de ‘arm van bescherming’ uit, om die landen te beschermen die onze inspanningen ondersteunen. Vijandige volken bouwen ook atmospherische schilden, terwijl ze met hezelfde bezig zijn; het proberen de kwetbare plekken te vinden in onze altijd zich ontwikkelende en verkennende lucht en ruimte-gebaseerde technologie.”

Klinkt meer als een PR-statement voor mij.
Ik denk dat deze piloot gelooft wat hem wordt verteld, of hij probeert gewoon hun genocide-project te vergoeilijken.

Op 8 december detecteerde mijn firewall meerdere inbraakpogingen toen ik de Indigo code probeerde te googlen. Nul info te vinden op het internet over deze operatie en dat is uniek.
Ik kreeg een vrij uitgebreid antwoord van de chemtrail-piloot. Hier is die tekst, uit zijn (of haar) e-mail.

‘Allereerst zou ik willen zeggen dat ik het niet eens ben met mijn missie die mij wordt opgedragen. Maar, wat doen soldaten meestal werkelijk?
Velen van ons hebben het afgeschoven op de hogere rangen, en zijn soms gewoon zonder officiële toestemming afwezig. (AWOL).

We tasten in het duister, als het aankomt op eerlijke beantwoording van onze vragen over wat we werkelijk aan het sproeien zijn.
Zouden ze ontdekken dat wij of onze families actief op onderzoek gaan naar, wat je noemt ‘chemtrails’, dan zouden er zeer spoedig discipinaire maatregelen tegen ons genomen worden. HAARP en Radar, zijn twee andere onderwerpen die voor ons verboden zijn om te onderzoeken.
Tenzij onze kinderen op de basisschool leren over deze onderwerpen, kunnen we onszelf daar niets over leren, of onze kinderen onderwijzen via een publiek onderwijssysteem. Ik zou niet met opzet mijn kinderen of familie willen besproeien met giftige stoffen. Maar, je moet weten dat 80% of meer van hen geen familie heeft, of kinderen. Indigo piloten worden gekozen uit de hoogste rangen, binnen de luchtmacht, marine en kustwacht. Het merendeel van de piloten zijn “gestaald en gehard ten opzichte van de mensheid”, en hebben minder zorg over het doden en uitroeien van ongewenste ‘aspecten’ van Amerika en de wereld. Ik zweer het je. De meerderheid van de piloten zijn als robots of machines. Ik noem ze Tanker Terminators.

Chemtrails-DDeesIk moet u dit eigenlijk niet vertellen. Maar bijna een derde van alle vluchten worden georganiseerd vanaf kleine eilanden zonder naam. Waar nieuwe bases worden gebouwd, met een snelheid van acht per jaar. Op deze extreem afgelegen eilanden, worden rijen HAARP-stations opgetrokken van elk mogelijk ontwerp. Met veel programma’s rond deze eilanden, tot in de diepten van de oceaan zelf. De marine heeft geavanceerde onderwater-technologie ontwikkeld. Die het mogelijk maakt volledig autonome robotduikboten aan te sturen, om over grote afstanden te reizen, en ze produceren zelfs onderdelen voor deze enorme onder water-series, naarmate ze verder ontwikkeld worden voor de open zeebodem. Iedere keer dat je ziet of hoort over militaire oefeningen op zee, zijn deze er in principe voor ondersteuning en ter aanvulling van de voorraad, voor hun leger van onderwaterrobots. Er is misschien één aquatische robot per vliegtuig, en dat zal binnenkort het dubbele zijn.

Je zult nooit in staat zijn om op Google Earth te zoeken naar deze zaken. Anders dan af en toe door een fout in de vervaging van sommige bases, of via vlekkerige beelden van onderwater-accommodaties. Het is onmogelijk om deze objecten te vinden. Ze hebben zelfs nepwolken geschilderd, boven een aantal van onze eilandinstallaties, om nieuwsgierige ogen weg te houden. Ik kreeg sommige van deze beelden via civiele vrienden. Dat is de reden dat ik dit weet.

Ik begrijp uw zorg voor de veiligheid van de mensen.
Maar, hier is de tegenwerping.

sproeivliegtuig-binnenEr zijn ons video’s getoond in onze opleiding, van catastrofale vernietiging van ons vaderland, door zeer geavanceerde wapens.

Toen vertelden ze ons, dat dit de gevolgen zullen zijn als we niet vliegen. Onze inspanningen met het bouwen van een defensief atmosferisch wapenschild, zijn de enige missies in hun soort in de wereld. We krijgen meer betaald dan een andere piloot, voor onze service. Behalve de Air Force-1 piloten. Die verdienen net zoveel of zelfs meer dan dat, we bevinden ons in een geheime wereld ter eigen bescherming. Ze vertellen ons dat geheimhouding dient voor onze eigen bescherming en dat we niet moeten luisteren naar openbare argumenten.

We weten allemaal over het cyber-programma “Flashpoint”, of FP-03 zoals het bekend staat binnen de veteranen gemeenschap. Dit programma is er een van zelfvernietiging, dat op afstand kan worden geactiveerd, overal vandaan, vanuit water, onderwater bases, of vanuit een andere lucht mobiele eenheid. Het signaal wordt gecodeerd door “drie” satellieten, en kan niet worden opengebroken of geblokkeerd
Op het bewuste moment krijg je 15 seconden om vrede te sluiten met ‘Uw God’.

Ze vertellen ons dat FP bestaat, om te voorkomen dat onze vliegtuigen bij een ongeluk neerkomen in dichtbevolkte gebieden. Ze kunnen op afstand onze vliegtuigen tot ontploffing brengen, boven veilige zones. Maar ergens diep van binnen zijn we er vrijwel zeker van, dat dit een beveiligings programma is om piloten te weerhouden van het overhandigen van informatie aan openbare, private of civiele autoriteiten.

Heb je ooit een lid van de bemanning van de weinige crashes die zich hebben voorgedaan nog levend gezien? Elk vliegtuig dat naar beneden is gekomen, werd volledig verwoest. Er is een goede reden voor, dat weet ik zeker.

We riskeren ons leven, in meer dan één opzicht, elke keer dat we vliegen. Vooral nachtvluchten. Ze dragen ons op om op steeds lagere en lagere hoogten te vliegen. We voelen ons als enorme ‘duistere krachten’ in het keizerrijk, en weten dat op een avond ‘Bubba’, of Billy Joe op ons zullen schieten. Wanneer we onder het maanlicht over hun ‘Mary Jane-gewassen en velden sproeien.

Ik weet dat sommige vliegtuigen werden beschoten en vervolgens neergehaald. Door voornamelijk Russische, Chinese en Koreaanse wapens.Cabin_nose_section_of_747-8I_prototype Maar, de media zullen deze gebeurtenissen nooit vermelden. Aangezien het hen niet is toegestaan om over deze vluchten te rapporteren. Dat moet wel waar zijn, want ik heb nog geen gedetailleerd of diepgaand openbaar verslag van onze missies gezien. Anders dan in conspiracy programma’s en op anti-overheids-websites.

Ik riskeer alles voor deze openbaarmaking van zo veel informatie, en je zult er maar weinig vinden zoals ik. Zelfs mijn eigen cockpitbemanning zou hebben me gearresteerd en voor de krijgsraad brengen, als ze wisten van deze dialoog. Dat is de reden waarom ik je niet direct kan e-mailen.
Maar, van wat je neef me vertelt, u riskeert ook van alles, alleen maar om deze informatie naar buiten te krijgen naar uw collega’s.
Een saluut voor u, omdat u opstaat tegen de overheid en tegen Big Brother.

Ik zou graag naar huis gaan morgen, en zonder nog één enkele minuut vliegtijd. Behalve in een klein lichtgewicht vliegtuigje, of op een motor.

Ik mis die prachtige blauwe luchten uit mijn jeugd, en ik schaam me dat ik die droom kapot maak. Misschien dat er meer piloten hievan horen of hierover lezen en besluiten om ook naar voren te treden. Ik ken alleen maar een klein deel van het grotere plaatje, omdat ze alles in compartimenten opdelen. Zodra ik over nieuwe belangrijke ontwikkelingen beschik, dan zal ik je neef een email sturen.

En dit is de man waar ik mee in contact sta, en die zegt: ‘Hij voelt een weifeling binnen de gelederen, en voelt dat er een soort van muiterij wordt bekokstoofd dat aan de oppervlakte komt, voor deze hele geo-engineering ..
Global Witwassen. “Als je begrijpt wat ik bedoel?”

Mijn neef heeft nog steeds vrienden ook op hoge plaatsen. Ja, dat helpt om hem te beschermen.
Het laatste woord van “piloot”, was:

“Alle piloten op verlof, zijn verplicht om zich te melden bij hun CO op Dec.15. Voor speciale training operaties, om ze te kwalificeren voor vluchten, zogeheten Indigo Fase II. Naar verwachting zullen deze worden gestart op januari 21.”
Dat waren zijn woorden. Niet het werkelijke Air Force bericht. Hij wilde dat ik dat benadrukte.

Hij is van mening dat de focus van hun vluchten naar gebieden zullen worden verplaatst ten oosten van Californië en Texas. Voor de bevordering van de droogte, verder naar het binnenland.
Plus, hij voelt dat er een heel nieuw “zeer giftig” chemtrail mix, zal worden gespoten. Met behulp van nieuwe technologie, dat deze speciale chemtrails, volledig onzichtbaar maakt.

‘Atmosferisch Schild van Bescherming.’
Hij gelooft dat ook niet!

(ZIE en DEEL OOK (!) deze belangrijke en volledige Italiaanse info-video over chemtrails, vertaald en NL ondertiteld)

Zie hier de originele video, met Nederlandse ondertiteling: (eventueel aanzetten door rechtsonder op het rechthoekje te klikken)

© Vertaling: Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘humanity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits voorzien van bronvermelding

Dit artikel is gepubliceerd op Gewoon-nieuws

 
 

Tags: , , ,

173 Reacties op “Chemtrails: een piloot aan het woord

 1. fleurtjuh50

  januari 6, 2015 at 2:13 pm

  Ik weet niet hoe het in de rest van Nederland is, maar aan de kust is het vreselijk vandaag.
  Toen ik vanochtend omhoog keek wist ik echt niet wat ik zag want zo erg als nu heb ik het nog niet gezien. Inmiddels is het ’n deken geworden, en nog steeds vliegen ze met nieuwe sporen er tussen door. Afschuwelijk!!

  Like

   
  • Dennis

   januari 6, 2015 at 11:01 pm

   Woon ook aan de kust, Egmond a Zee. Precies zoals ik vanmorgen inderdaad wakker werd, het was schokkend. Het leek minder de afgelopen maanden maar wat ik vanmorgen zag heb ik nooit eerder gezien. Ook de breedte van de trails. Na een uur alle blauwe lucht verdwenen.

   Like

    
  • Irma Schiffers

   januari 6, 2015 at 11:59 pm

   Hadden jullie dit artikel ook al gelezen, voorafgaan aan dat hierboven? Klimaatdeskundige doodsbang voor eigen projecten

   Like

    
   • Fleur

    januari 7, 2015 at 4:32 pm

    Nee Irma dat artikel had ik nog niet gelezen, inmiddels wel maar de video moet ik nog bekijken.
    Ik vind het allemaal doodeng wat er letterlijk boven ons hoofd hangt en waar ze allemaal mee bezig zijn, van alle kanten worden we vergiftigd. Je weet van ellende onderhand ook niet meer wat je moet eten.

    En dan nog zijn er mensen die foto’s op FB plaatsen met de tekst *Kijk eens wat ’n prachtige lucht*! Ik kan toch zo verdrietig worden om zoveel domheid.
    Vandaag zijn ze ook weer goed bezig geweest, lijkt wel of de versnelling hoger is gezet.

    Like

     
   • Irma Schiffers

    januari 8, 2015 at 3:11 am

    En hier kun je een petitie tekenen tegen chemtrails!

    Like

     
 2. Pastoor Geudens

  januari 6, 2015 at 2:26 pm

  Dit is op 2012-2016: de grote verdrukking herblogd.

  Like

   
 3. loveulongtime2

  januari 6, 2015 at 2:35 pm

  Nog een enorme eyeopener. De chemische toevoegingen in de brandstof van verkeersvliegtuigen en ook van het autoverkeer heeft hetzelfde doel als het sproeien van de chemtrails door militaire vliegtuigen. Bekijk ook deze video waarin alle aspecten van chemtrails worden belicht. Waaronder ook de financiële.

  Chemtrails the secret war

  Bekijk ook mijn video:

  Things you don’t know about the air you’re breathing today (Nederlands gesproken)

  Like

   
 4. jacart108

  januari 6, 2015 at 4:05 pm

  Hallo Irma,
  Voordat ik jouw bericht had gezien had ik onderstaande bericht net op Facebook gezet.

  HELLUPPPPP………. we worden vergiftigd!!!!!!!!! Vanmorgen (dinsdag) keek ik naar de lucht en verbaasde en het baarde mij zorg dat er zoveel chemtrails in de lucht waren. De dichtheid waarmee ze in atmosfeer waren gebracht had ik nog nooit op het voormalige eiland meegemaakt. Chemtrails (chemische strepen) bevatten stoffen, zoals aluminium, barium en chemicaliën die bewust door speciale vliegtuigen in de lucht worden gespoten. Zogenaamd om de aardopwarming door de zon tegen te gaan. Maar er zit meer achter. Ik heb een paar foto’s gemaakt van deze strepen. Ik had hier nog nimmer een dergelijke dikke laag chemicaliën gezien. Het is niet alleen dat het in de lucht wordt gesproeid, maar dan is er ook nog een z.g. fall out, die op de grond terecht komt maar die we ook nog eens inademen. Lees hier meer over chemtrails http://en.wikipedia.org/wiki/Chemtrail_conspiracy_theory

  Like

   
 5. ezra70

  januari 6, 2015 at 4:35 pm

  Irma dank je voor dit artikel. Fijn dat je het weer aankaart.
  Hier in Zwolle is het ook verschrikkelijk vandaag.
  Op het schoolplein heb ik iemand duidelijk kunnen maken wat ze aan het doen zijn.
  Er is slechts 1 medestander op het schoolplein en nu misschien 2.
  Gisteren wenste mij iemand in de straat een gelukkig nieuw jaar. Ik keek naar de lucht en zei: Nou, met die vliegtuigen??? Oh, dat zijn contrails. Ik heb een poosje met die man gesproken maar hij geloofde mij echt niet. Ik vroeg of hij dat normaal vond. Ja. zei hij. Echt, mensen kijken niet naar de lucht. Ik heb hem wel te rusten gewenst. Hij lachte en zei dat ik me maar niet zo druk moest maken.
  Wat moet je er nu mee dat je voor aluhoedje wordt versleten?
  Zijn mensen nu zo stom dat ze dat niet zien???

  Like

   
  • Dennis

   januari 6, 2015 at 10:57 pm

   Tegenwoordig zeg ik dat ik nog liever wordt uitgelachen door een schaap of de hele kudde zelfs, dan dat ik bij die kudde hoor. Het lachen zal ze nog wel eens vergaan.

   Like

    
 6. eye-in-sky

  januari 6, 2015 at 9:49 pm

  6 januari 2015, Ja in Zwolle zag ik vanmorgen ook een netwerk in de lucht. Had dit nog nooit zo gezien. Heb ervaring met mensen aanspreken en vragen of ze op de hoogte zijn van het begrip ‘geo-engineering’ of chemtrails. Niet eerder iemand meegemaakt die er bekend mee was. In eigen gezin heb ik eens geprobeerd een documentaire over dit gebeuren te laten zien. Liep uit op boosheid bij diegene die ik het wilde gaan uitleggen. ANGST dus. In familie weet ik op voorhand al dat het niet over komt. Desondanks heb ik een link van de docu naar een familielid gestuurd, die enigszins bezig is met bewustwording van zichzelf. Aan die persoon dan de keuze om te kiezen voor ‘kop in het zand’ of niet. Overigens, ik heb al meermalen de ‘engelen uit de hemel gebeden’ en gevraagd of ze de chemische cocktail kunnen neutraliseren nog vóórdat het gesproeid wordt. En Irma, super-moedig dat je dit publiceert. Je bent een strijder voor transparantie, wow!

  Like

   
 7. Realpredictor

  januari 7, 2015 at 5:50 am

  Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  DIT MOET IEDEREEN LEZEN: EEN ARTIKEL OVER HET GROOTSTE GEHEIME GENOCIDE-PROJECT OP ONZE PLANEET!

  Like

   
 8. vincent

  januari 7, 2015 at 8:54 am

  Wat ik de afgelopen 5 jaar nog nooit, maar dan ook echt nooit iemand heb ‘zien’ schrijven/concluderen, is dat op de dag ervoor of een dag erna helemaal niks te zien is(vandaag, wow, clear blue sky!), terwijl de klimatologische omstandigheden vaak hetzelfde zijn als op een dag zoals gisteren….ook onder de ‘wakkeren’ onder ons….dat geeft me vaak te denken…

  Like

   
  • Fleur

   januari 8, 2015 at 12:37 am

   Ik weet niet waar jij woont Vincent, maar bij mij aan de kust was het absoluut geen clear blue sky. Ze waren weer heel driftig bezig boven mijn hoofd.

   Like

    
   • vincent

    januari 8, 2015 at 8:15 am

    Hoi Fleur(excuses voor de verlate reactie), ik woon in Utrecht, en hier waren het wel 2 dagen met kompleet andere sky lines, en dat onder precies dezelfde weer omstandigheden…. Mijn punt is dat dit mij een goed argument lijkt voor de non-believers/debunkers…

    Like

     
  • Irma Schiffers

   januari 8, 2015 at 12:42 am

   Een clear blue sky duurt hier al heel lang nooit langer dan een uur… Want dan zie je ze al weer aankomen en binnen no time de boel dichtgooien!

   Like

    
   • foxy

    januari 10, 2015 at 3:34 pm

    dat was afgelopen woensdag ook, helder weer- op de fiets geweest- laat op de middag strepen en dichtgroeien van de lucht in een mistsfeer
    Prompt de dagen daarna storm en nu nog steeds storm, niet bepaald gezond, zowel psychisch als somatisch

    Like

     
 9. eye-in-sky

  januari 7, 2015 at 9:47 am

  Hallo, ezra 70, ik lees dat je ook in Zwolle woont, net als ik. Hoe zou het zijn om elkaar eens te ontmoeten. Als je wilt, mag Irma jou mijn emailadres geven. Dan kunnen we afspreken om op een bepaalde dag op een bepaald moment ergens te zijn met beschrijving van welke kleding we dragen.
  Ik ken namelijk niemand in mijn omgeving die op de hoogte is van deze zaken. Het gaat om de toekomst van al het leven.

  Like

   
  • ezra70

   januari 8, 2015 at 11:06 am

   Lees nu pas je reactie. Ben een druk mens van 72 jaar en zorg grotendeels voor mijn kleinkinderen. Mijn dochter en ik wonen samen en als ze werkt draai ik hier de hele boel.
   Vraag Irma mijn mail-adres maar. Dan kunnen we elkaar eerst mailen. Ik maak ook een digitale krant. Die is gratis en wordt iedere avond naar diverse mensen verstuurd.
   Die sturen hem dan weer door. Ook heb ik een eigen website maar gaat over iets héél anders. Ik maak professioneel borduurpatronen. Ik wil hier geen reclame maken maar je wordt er erg vrolijk van als je ze ziet.
   Ik sta ook op Marktplaats.
   Misschien tot mails.

   Like

    
 10. Fleur

  januari 7, 2015 at 12:17 pm

  Mijn Frans is niet zo best maar de beelden in deze video spreken voor zich.
  Zo zag het er hier gisteren uit van bovenaf gezien.

  Like

   
  • ezra70

   januari 8, 2015 at 11:08 am

   Dank je Fleur voor de video.

   Like

    
 11. D.DAY

  januari 7, 2015 at 12:30 pm

  Aan de kust waren veel van deze chemtrails zichtbaar, die zich later als een waas in de lucht verspreidden. Ook dit ervaar ik als één van de weinigen in mijn omgeving. Mensen zijn vaak moeilijk van dingen te overtuigen die zij liever niet willen horen.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   januari 7, 2015 at 5:20 pm

   En hier zit nou precies de hele kern van het probleem. Daar vecht ik mijn hele leven al tegen. Ik heb geen kinderen, en laat verder niets achter, terwijl ik me druk maak om deze en de volgende generatie, moeder aarde, dieren en alle natuur. Soms vraag ik me echt af waarom….

   Like

    
   • ezra70

    januari 8, 2015 at 11:22 am

    Irma, mijn ervaring is dat mensen niet in de lucht kijken. Ze zien het gewoon niet. Als je ze er op attent maakt vinden ze het zelfs moeilijk om naar de lucht te kijken. Ik vraag me ook af waarom dat is.
    Je hoeft geen kinderen te hebben om na te kunnen denken over hetgeen hier allemaal gebeurt. Ik had dat van kinds af aan al. Waarom leven we. Wat doen we hier en waarom gebeurt iets wat mensen niet willen? Waar komen we vandaan?
    Je bent strijdbaar of niet. Als je alles in je schoot geworpen krijgt gaan je ogen niet open.
    Ik denk dat daar de generaties van de jaren 70 last van hebben. Ze hebben veel gekregen van hun ouders omdat die van net na de oorlog zijn en toen was er niets. Alles was kapot en speelgoed hadden we niet. Dus hun kinderen kregen dingen die zij niet hadden. Ik heb er met mijn kinderen erg voor moeten waken dat juist DAT niet gebeurde.
    Als ik kijk wat kinderen van nu hebben dan is dat zorgelijk. Het maakt kinderen niet gelukkig. Ze hoeven maar te knipperen en te drammen en het komt er. Ouders hebben er vaak geen zin in om hun kinderen op te voeden.
    Als ze hier komen voor een “speelafspraak” zijn ze niet meer gewend om b.v. netjes te eten. Ze krijgen een boterham op de vuist met een knakworstje in de vingers gedrukt en eten dat “ergens” in huis op.
    Bij mij wordt er aan tafel gegeten en de boterham gesneden en met een vork opgegeten. Gek? Ouders praten er over dat ik zo ouderwets ben. Maar als er geen fatsoen is aan tafel, wat een sociale gebeurtenis moet zijn, is er na tafel ook vaak geen fatsoen. Alles wordt door de lucht gegooid alsof het niets kost.
    Sorry, het lijkt off topic maar ik denk toch dat alles met elkaar te maken heeft.

    Like

     
    • Irma Schiffers

     januari 8, 2015 at 11:26 am

     Nee niet off-topic denk ik. Alles hangt samen en wat je zegt: met elkaar eten is ook een sociaal gebeuren. Wanneer dat aspect wegvalt leer je op jonge leeftijd niets van dat eenheidsgevoel, altruïsme en de verbondenheid. Denk dat we daarom nu in de mentaliteit zitten van ‘ik zal mijn tijd wel duren’. Vannacht dacht ik nog ‘wat is de mensheid ver afgedwaald van zijn kern’, en dat anno 2015 !

     Like

      
 12. Ankie

  januari 7, 2015 at 4:05 pm

  Gisteren hier in Arnhem hetzelfde liedje, een en al strepen! Terwijl er ook vliegtuigen vlogen die niets achterlieten, dus duidelijk dat het geen contrails zijn.

  Like

   
 13. PeterH

  januari 7, 2015 at 4:34 pm

  Respect Irma om dit te publiceren in een in en in corrupt land als Hol…land.
  Al jaren volg ik dit gebeuren en stel vast dat de domme gehersenspoelde bleeeerende schapen niet eens werkeloos toekijken en de koppen liever onder het onverteerbare GMO-gras in de grond steken en houden.
  Vanuit het buitenland heb ik op een bepaalde dag de volgende vaststellingen gedaan die iedereen gemakkelijk kan doen. Volgens de weerberichten zou het een stralende zonnige dag worden zonder een wolkje aan de hemel.
  En inderdaad scheen om 8.00 s’morgens al de zon zonder 1 wolkje in de lucht.
  Vanaf 8 uur tot 12.00 uur heb ik alle 20 overkomende vliegtuigen waargenomen en alle vluchtgegevens als herkomst (vertrekpunt), route, snelheid, hoogte, type vliegtuig en bestemming genoteerd dat vrij gemakkelijk is m.b.v. het gratis programma: http://www.flightradar24.com/
  Om 12.00 uur moest ik stoppen omdat de chemtrails een grijze bewolking hadden veroorzaakt waardoor ik de vliegtuigen nauwelijks nog kon zien en was de dag verder kapot.
  Van de 20 overgekomen commerciele vliegtuigen gaven er 10 ConTrails en 10 Chemtrails (50%) en waren er geen sproeivliegtuigen van de NATO overgekomen en die niet op Flightradar geregistreerd worden omdat ze geen transponder hebben (zie: https://www.youtube.com/watch?v=_gZG6LTgBi8 ).
  De 10 Chemtrails-vliegtuigen waren van Ryan Air, Virgin Air en UAL (United Airlines) en kwamen van Amsterdam en Frankfurt.
  Conclusies: de “goedkope” vliegmaatschappijen maken desondanks dikke winsten omdat ze met de NATO collaboreren bij het vergiftigen van onze lucht dat we ademen, ons water dat we drinken en ons voedsel dat we eten. Voor United Airlines van de eveneens door Nazi bezette USA(SSR) is dit ook te verwachten.
  De machthebbers in Hol…land zijn naast de NATO mede schuldig aan massamoord omdat
  A: de door hun in bezit zijnde DSM met hun medeweten de toxische chemicalien leveren en
  B: dit tanken van de chemicalien met hun medeweten op Schiphol wordt gedaan
  en dienen als massamoordenaars berecht te worden.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   januari 7, 2015 at 6:32 pm

   Hun geweten zou moeten maken dat ze zichzelf aangeven. Gaan we dat nog beleven?

   Like

    
   • PeterH

    januari 8, 2015 at 1:29 am

    Zal helaas niet gebeuren. We zullen ze moeten dwingen als we al daartoe de kans krijgen en waarvoor een lange weg is te gaan via bewustwording van de massa via websites als die van jou en Herstel de Republiek waarop je website door mij werd gezien.
    We zitten nu op ongeveer een 8% zogenaamde “Global Awareness” van de massa waarbij 10 tot 12% een kritische massa is om de opinie van de massa te beinvloeden, de hersenspoeling door de media te compenseren en een omslag te bewerkstelligen.
    We zijn dus op de goede weg maar zullen alle krachten moeten verenigen omdat wij geen gebruik kunnen maken van gigantische fondsen en False Flag-operaties zoals van vandaag.

    Like

     
  • ezra70

   januari 8, 2015 at 11:26 am

   Hoi PeterH…Herzlich willkommen hier en weer dank voor je voortreffelijke uitleg.

   Like

    
 14. harrynl007

  januari 8, 2015 at 2:21 pm

  Dit is op harrymooren7 herblogd.

  Like

   
 15. harrynl007

  januari 8, 2015 at 2:38 pm

  Uitstekend artikel over een onderwerp wat bij mij al jaren leeft.

  Like

   
 16. antisoof

  januari 8, 2015 at 3:12 pm

  Hallo,
  Ook mij viel het op dat de lucht op 6-1-2015 weer dichtgekliederd werd.
  Het is misschien toeval, maar bij mij is een ernstig vitamine-d tekort vastgesteld. (Gebrek aan zon en vette vis) Daarom had ik pijnlijke gewrichten en spierpijn. Nu slik ik pillen en nam eerst een sterke vitamine-d oplossing.
  Dus, check je vit.d of neem pillen of levertraan voor de zekerheid.

  Like

   
 17. Kees Jansen

  januari 13, 2015 at 1:20 pm

  Jezus Christus. Jullie lijken wel religieuze mensen. Het maakt geen moer uit mensen, waar of niet waar. Stoppen zullen we dit nooit. Het controleren en manipuleren van mensen wordt al eeuwen c.q. millennia gedaan. Nu wordt technologie gebruikt, ze houden ons zwak en zwakzinnig, daar doe je niks tegen. Mensen zullen nooit voorbij kunnen kijken als ze hun leven en toekomst als adequaat beschouwen. Tegenwoordig mag je blij zijn dit en dat…. ;)

  Doe gewoon je ding en wanneer het einde is, is het einde er. Jammer. God bestaat niet. Er is niks na de dood. Relax en drink een kopje thee.

  Like

   
  • harrynl007

   januari 13, 2015 at 5:23 pm

   Als je alleen aan jezelf denkt en niet aan de toekomst van de mensheid zal er inderdaad niks veranderen.

   Ik ga liever strijdend ten onder en laat mij door niets en niemand tegenhouden.

   Het egoïsme van mensen zo als U is inmiddels kenmerkend voor de Nederlandse samenleving en die staat er “geweldig” op.

   Like

    
   • Irma Schiffers

    januari 13, 2015 at 7:09 pm

    Kees, het probleem is dat iedereen in de kern ´religieus´ is, als je daarmee compassie of eenheidsbewustzijn´bedoelt. Het spreekwoord zegt dan ook ´ben je nou helemaal van God los?´ Je schreeuwt de ontkenning daarvan dus uit tegen jezelf. Nou dat zijn we, terug in de oertijd omdat we misleid worden door lieden die zich schuldig maken aan satanische rituelen en menen er een ´religieus´ stempel op te moeten plakken hetgeen gelijk staat tegenwoordig aan onverdraagzaamheid. Laten we het voor jouw gemak even houden bij de evolutietheorie van Darwin. Dan stammen we nóg steeds van dezelfde aap af. En zelfs apen worden in deze snel evoluerende tijd steeds slimmer en menselijker. Kun je nagaan hoever je van je ´oerbron´ af kunt raken! Ik denk dat de apen zich momenteel kapot schamen als ze de mensheid observeren! En gelijk hebben ze ook nog!

    Like

     
  • Sylvana 010

   februari 23, 2015 at 2:21 pm

   Dit is wel de meest domme reactie die ik ooit gelezen heb! Wegkijken! Pfttt

   Like

    
  • Nemo, die in meer gelooft dan alleen geld macht ed

   oktober 5, 2018 at 1:17 pm

   Beste Kees Lees William Guy Carr The pawns in the game en Darwin en evolutie van MS King en je gaat heel anders denken over geloof i.h.a. (in het algemeen).
   Geloof is helaas/gelukkig/??? iets wat in de mensheid gebakken zit. Zelfs de meest ‘primitieve’ (niet dat dat iets doms is nml) een geloof in een metafysische werkelijkheid.
   Er is [ZEKER] meer tussen hemel en aarde zoals men wel zegt.

   Helaas lees ik uit jouw reactie (met alle respect voor jou als persoon) een fatalisme danwel levendelol(welke lol chemtrail-lol zeker) en laatmaar waaien apres moi le deluge.
   (gaarne zelf even de franse accentjes erop zetten)

   Grt Nemo

   Like

    
 18. Sylvana 010

  februari 23, 2015 at 2:19 pm

  Hallo Irma, vol bewondering je website gelezen. Het valt mij op dat mensen die niet in chemtrails ‘geloven’ iedereen uitmaken voor aluhoedje, die het wel serieus nemen. Dat weerhoud mij er niet van om ‘uit te blijven zoeken’ waarom dit gebeurd. Daar ben ik al enkele jaren achter. Vergiftigen van de mensheid, flora en fauna. Op Google zocht ik ooit eens naar: Wat zit er in chemtrails? Nou, daar schrok ik wel van. Hoofdzakelijk alumunium en barium, zijn zeer gevaarlijke stoffen. Sinds een paar jaar vliegen hier dagelijks vliegtuigen zónder transponders aan, en trekken strakke strepen, die later uitwaaiden en als een waas in de lucht hingen. Het viel mij op dat ik na een flinke bui regen, diverse lichamelijke klachten had, ook zeer hoog hoesten. Ik ben nu bezig om mezlef te laten testen via een haartest. Maar dat is zo makkelijk nog niet. De site gaf aan dat die voor mij niet bereikbaar was. Zo was ik ook geabonneerd op SKYDERALERT, en daar kan ik ook niet opkomen, geblokkeerd door mijn provider. Dat valt mij wel op, ze willen dat we niet te wijs worden. Op 16 mei 2014 was het chemtrailday, en op diverse websites vroegen ze om foto’s van jouw omgeving in te zenden. Die kwamen met bosjes tegelijk binnen vanuit heel Nederland. Ik denk dat onze regering hier ook vanaf weet want een vliegtuig zónder transponder aan, zou een spion kunnen zijn en daar zal binnen ‘no time’ een F16 naast moeten komen vliegen. Ik heb ook een video op Youtube gezien waar een piloot bekende dat hij er achter was gekomen wat hij sproeide; chemtrails. Ontslag volgt, als je daarover gaat praten in de buitenwereld. De lucht is niet meer zo mooi blauw als 30 jaar geleden. Mensen worden ziek en waar zou dat nou aan liggen? Complimenten voor je website, moed en durf, om dit naar buiten te brengen.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   februari 23, 2015 at 10:25 pm

   Er zijn steeds meer sites niet meer te bereiken, dat klopt. Het schijnt dat wij maar vier procent van het internet kunnen gebruiken. Dat zal spoedig 1 procent worden, maar gelukkig zijn er groepen wereldwijd actief als Anonymus en die breken alles open met elkaar. Die chemtrails zijn verschrikkelijk, ook hier waar ik woon. Kom amper nog buiten en het is typisch, maar er zijn landen waar totaal niet gevlogen wordt. Dus het ligt wel degelijk aan de overheid en de NL overheid staat helemaal achteraan als het om altruïsme en sociaal-zijn gaat; ze lopen niet voor niets aan de leiband van de VS…

   Like

    
   • Sylvana 010

    februari 24, 2015 at 2:43 am

    Inderdaad Irma, wat voor vrijheid hebben we eigenlijk nog? Als ze nu het internet ook al aan banden gaan leggen, betekent dat toch dat ze niet willen dat we over chemtrails of geo-engineering praten. Ik ga ook niet naar buiten als het regent, want dan krijg je de shit van de chemtrails op je huid. Ik heb zelf ook al drie jaar last van van alles. Ik ben nu bezig om uit te zoeken waar ik een haartest kan laten uitvoeren. Mijn huisarts heb ik daarom gevraagd en die vraag had hij nooit eerder gehad. Ik heb hem ook jouw website gestuurd en die vond hij zeer interessant. Hij was niet op de hoogte van de chemtrails maar sinds ik hem vorig jaar daar over mailde, leest hij alles wat hij van mij krijgt. Ik denk dat hij nu wel weet wat er gaande is. Ik ken behoorlijk wat mensen die de vreemdste dingen hebben. En dat komt gewoon uit de lucht vallen!

    Like

     
    • Irma Schiffers

     februari 24, 2015 at 3:08 am

     Sylvana, ik ben nu (middernacht) bezig met het vertalen en ondertitelen van een razend interessante Italiaanse wetenschappelijke documentaire over chemtrails en wat er allemaal in zit. Ik hoop deze er later vandaag in een artikel op te kunnen zetten… Wordt vervolgd.
     Op zich fijn dat je huisarts ernaar wil luisteren. Waren er maar meer artsen die zich hiervoor open stellen en in gaan zetten. Het is shameless zoals er met de mensheid wordt omgegaan en ik kan me voorstellen dat de wetenschap een leidende rol kan gaan spelen, samen met ons….

     Like

      
     • Sylvana 010

      februari 25, 2015 at 1:41 pm

      Ik ben heel nieuwsgierig naar wat er uit gaat komen, wat betreft de Italiaanse docu. Ik heb inmiddels een website gevonden waar ik een haartest kan laten uitvoeren: http://www.biocoherence.eu/nl/htma/haarmonsters-nemen/
      Ik ga dit even goed doornemen en hopelijk kan ik dit zo spoedig mogelijk laten uitvoeren. De uistlag zal ik hier zeker bekend gaan maken. Tot horens!

      Like

       
      • Irma Schiffers

       februari 25, 2015 at 1:48 pm

       Super Sylvana! :-) Ik ben al twee dagen (en nachten) bezig, Italiaans is niet mijn dagelijkse taal, en het moet natuurlijk perfect ;-) maar ik zit al op 40 minuten van het uur, dus het schiet op. Wie weet vandaag. Een MUST SEE (And share….!)

       Like

        
       • Sylvana 010

        februari 25, 2015 at 2:17 pm

        Zo je bent er maar druk mee, heel goed! Vertalen doe ik altijd in Google Chrome Vertaler, dan staat er hier en daar ook wel wat krom verwoord, maar dat kan je zelf aanpassen.

        Like

         
  • frederika

   augustus 24, 2015 at 9:59 am

   dat heet cognative dissonantie dat is dat gevoel wat je krijgt als je je leven lang iets gelooft hebt en er opeens achterkomt dat het niet waar is je wordt wakker zogezegd
   we moeten goed onthouden dat we al honderderden jaren zoniet duizenden worden gehersenspoeld of gemindfuckt zoals ik het graag noem
   de mensen aan de macht zijn gewoon een stel criminelen die zichzelf tot leider hebben uitgeroepen zodat ze ons legaal kunnen plunderen
   dus mensen wordt wakker en boycot alle bedrijven en instanties die hier aan meewerken zoals unilever monsanto bayer syngenta dupont enz en dat is de enige manier je moet ze niet sponseren
   ik vindt als je dan toch willens en wetens producten koopt van deze bedrijven werk je mee aan het einde van onze aarde dus koop geen spullen van foute bedrijven
   en onze regering tja dat is gewoon een slap aftreksel van amerika
   en ze zijn allemaal fout stuk voor stuk er is maar een manier waarop we allemaal vrij zouden kunnen leven en dat is vrije energie dus ik hoop dat er ergens ter wereld tesla zijn toren wordt gebouwd en die chemtrails kijk maar eens naar ” look up” op you tube dan ga je schrikken
   het is nog veel erger als we denken
   maar ik voel in mijn buik dat het ze niet gaat lukken omdat steeds meer mensen wakker worden
   hoe moeilijk dat ook is ik weet zelfdat dateen lang proces is want je zit met die cognative dissonantie daar vecht je tegen in het begin tot je wakker bent
   en mensen kijk ook eens op de site vrijewereld.org een eyeopener

   Like

    
 19. IVG

  maart 8, 2015 at 12:04 am

  Waar ik benieuwd naar ben is het doel en nut van wat jullie beweren. Als er een groep zou zijn die giftige stoffen in de atmosfeer zou brengen, zij en hun families krijgen dit toch ook binnen? Onze koning en zijn dochters toch ook?? Die zou dat toch niet accepteren?? Jullie beweren dat er in korte tijd meerdere vliegtuigen over een gebied vliegen in Nederland en wereldwijd, al een paar jaar lang.. Dat is logistiek helemaal niet te organiseren, dan praat je over 10.000 + vluchten per dag wereldwijd?? Wie betaald dat dan en wat is het doel? Ziek maken van mensen kan op veel goedkopere en eenvoudigere manieren.. Ik lees geen overtuigende argumenten..

  Like

   
  • Irma Schiffers

   maart 8, 2015 at 12:09 am

   Het meest overtuigende argument is deze video en omhoog kijken in plaats van naar de grond!

   Like

    
  • frederika

   augustus 24, 2015 at 10:02 am

   daar gebruiken ze collodiaal goud voor
   dat zuivert je geest

   Like

    
  • Nemo

   oktober 5, 2018 at 1:29 pm

   @IVG Prima goed dat je een logisch tegengeluid geeft. Inderdaad zit dit f… koningshuis er ook in, maar misschien krijgen die wel een tegengif, sterker nog boven den haag zijn de chemtrails er altijd het weekend en dan zit het hele kabinet op de hei in frankrijk belgenland of waar danook maar niet op hun ”standplaats”.

   Zeker er zijn goedkopere manieren, maar door en via de lucht besproeien heeft andere/meerdere functies dan sigaretten goedkoper maken, drugs idem of wat dan ook b.v. de ijsjes van de supermarkt vergiftigen! Misschien moet e.e.a. wel lekker en zeker en met meer en special effect via de lucht gebeuren.

   Kortom het kan wel en het kan niet
   het is er wel of het is er niet
   etc
   Maar je kop in het zand steken en leve de lol is voor mij geen optie, VOOR JOU WEL??????

   Like

    
 20. IVG

  maart 8, 2015 at 12:16 am

  Zeggen dat iets zo is, is geen argument. Wat is het doel dan?

  Like

   
 21. IVG

  maart 8, 2015 at 12:19 am

  En ik heb de video gezien, maar geen logische verklaring/doel gehoord.

  Like

   
 22. IVG

  maart 8, 2015 at 12:27 am

  Als er zo veel rotzooi over ons heen wordt gestort en ze dit al zo lang doen, dan zou de halve wereld al dood moeten zijn.. Denk je niet?

  Like

   
 23. IVG

  maart 8, 2015 at 11:24 pm

  Ik slaap prima! Jij denkt serieus dat als het buiten 10 graden is, ze de atmosfeer dichtgooien tegen de opwarming van de aarde?? Als je de opwarming van de aarde tegen wilt gaan, kan je beter boven de sahara de lucht dichtgooien. Niet in Nederland bij 10 graden. Maar wie ben ik, ik kijk niet naar boven, maar voorruit. Laat maar eens 1 onafhankelijk rapport zien waar bij meerdere mensen in 1 gebied hoge concentraties gif zijn gevonden als gevolg van wat jullie beweren. Ben benieuwd.. Er zullen best proeven zijn gedaan waar ze deze methode hebben getest, om wat voor reden dan ook. Dat ze dit struktureel doen is onlogisch en niet bewezen. En zeggen dat het zo is is geen bewijs, alleen maar dom. Jullie geloven in Sinterklaas, mijn dochter van 7 ook.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   maart 9, 2015 at 10:06 am

   Je hebt de video in het laatste artikel niet bekeken. Ik zie alleen maar vragen waarin daar door wetenschappers haarfijn antwoord op wordt gegeven. Dat betekent dus dat je niet gekeken hebt, het niet snapt, of niet hebt willen horen… Er is géén opwarming van de aarde zoals je in die video kunt zien en deze video zit vol met documenten! Verder kun je ze op het internet veelvuldig vinden. Doe je eigen werk als je werkelijk geïnteresseerd bent.

   Wanneer jij ‘werkelijk’ een dochter van zeven hebt (kan ik me ook wel afvragen omdat jij dat zomaar beweert, nietwaar?) is het een schande dat iemand zonder kinderen (ik laat niemand na, dus waar maak ik me eigenlijk druk om!) zich dag na dag ‘belangeloos’ inzet voor jouw dochter en haar generatie terwijl elke oprecht liefhebbende ouder dit zou moeten doen, in plaats van het te ontkennen (dat heet cognitieve dissonantie en als er belangen spelen heet het ‘desinformatie’). Angstig voor de waarheid misschien? Wordt volwassen! Ik raad je aan je gewoon bij de ‘mainstream media’ te houden, het propagandakanaal van de overheid, dan kun je je ook niet ergeren. En laat ons dan maar strijden voor de toekomst van de planeet en van jouw dochter, waar men zich terecht ernstig zorgen over maakt! Nogmaals, slaap lekker!

   Like

    
 24. IVG

  maart 10, 2015 at 12:06 am

  Ok, samenvattend, en dan ben ik er wel klaar mee. Je beweerd dat overheden, multinationals, natuurkundigen samenwerken om allerlei giftige stoffen in de atmosfeer te brengen. Om zo zichzelf, hun eigen families en geliefden te vergiftigen, voor wat vage voordelen. Als het zo is is het zo. Als het niet zo is, is het sneu..

  Like

   
  • loveulongtime2

   maart 10, 2015 at 7:28 am

   Hoi IVG

   Bekijk de eerste zin van deze documentaire nog eens en bekijk ook de film die ik heb gemaakt.
   Things you don’t know about the air you’re breathing today (Nederlands gesproken)

   Like

    
  • Sylvana 010

   maart 10, 2015 at 1:36 pm

   Je bent er wel klaar mee? Je bent nog niet eens begonnen! Weer zo’n wegkijkert! Ga je grenzen eens verleggen en wimpel niet zomaar wat af. Chech deze site eens: http://www.flightradar24.com/52.37,4.9/7
   Daar zie je vliegtuigen zónder transponder vliegen, je kan ze volgen. Ze sprayen over gebieden, trekken hel roosters in de lucht met chemtrails. Wat zit daarin? Aluminium en barium zijn twee zeer gevaarlijke stoffen voor mens en natuur. Dat zijn er nog maar twee. Google maar eens: Wat zit er in chemtrails? Dan ga je nog veel harder schrikken. Vliegtuigen zónder transponder zou normaal gesproken een spion kunnen zijn, dan zou er binnen 2 minuten een F16 bij moeten komen vliegen. Dát gebeurt niet, en waarom niet? Omdat de regering hier vanaf weet. De NAVO heeft het zelfs bekend, en dan kom jij vertellen dat het flauwekul is? Ik ken veel mensen over de gehele wereld. Een daarvan liet een haartest uitvoeren, de uitkomst was schrikbarend. Rode cijfers wat betreft; ALUMINIUM en BARIUM. Barium tast je hersens aan, je gaat steeds slechter fungeren, ook herseninfarct loert om de hoek. Aluminium uit chemtrails komt pas naar beneden als het regent. Ik ben een levend bewijs, nu al drie jaar aan het tobben met mijn gezondheid: SOLK, zeggen de specialisten. Dat houdt in: Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten. Ik ben niet meer degene die ik een paar geleden was. Ik kan niet eens meer werken. Dit houdt in dat hierdoor mijn immuunsysteem is aangetast en mijn zenuwgestel is beschadigd. Wat ik mankeer kan je hier lezen, maar dan ook álles wat hier staat, daar heb ik last van: http://www.rvagroep.nl/media/rtf/COZ%20folders/COZSOLK.pdf
   Je hebt geen idee waar je over praat, maar ga niet zeggen dat het flauwekul is.
   Ook het koningshuis ademt, dat klopt. Er is namelijk voor de elite een aparte farmaceutische industrie, dus die zijn niet aangesloten bij een ‘gewone’ zorgverzekering zoals jij en ik. Ook de medicijnen die wij krijgen voorgeschreven, zullen nooit bij Willem Alexander in zijn kastje staan. Overal zijn wel pillen voor te maken. Maar goed… ik stop ermee! Je neemt het aan, of niet!

   Like

    
  • Caesar Lion Cachet

   april 25, 2015 at 11:12 am

   LS…

   Meneer is gewoon laf. Zou geen dochter moeten hebben ! Over sneu gesproken !

   Like

    
   • Caesar Lion Cachet

    april 25, 2015 at 7:53 pm

    PS…

    IVG is een troll, een zuiger en type NSB er die nooit argumenten ziet want daar wordt hij niet voor betaald. Zijn taalgebruik is herkenbaar. Gewoon laten l#llen !

    Like

     
 25. IVG

  maart 10, 2015 at 8:35 am

  Eeeh ja, insecticiden zijn slecht voor mensen. Klopt. Uitlaatgassen, uitstoot van auto’s, vliegtuigen enz. zijn slecht voor mensen en natuur. Ben ik absoluut tegen!! Maar wat heeft dat te maken met chemtrails?

  Like

   
 26. B.

  april 12, 2015 at 3:29 pm

  De massa is niet wakker te krijgen, zelfs niet na een Charlie Hebdo, MH 17 en onlangs Germanwings in de alpen, of wat voor terreuraanslag ook. (b.v. 9/11)
  Met herkauwende maalbewegingen boven het zakje friet, iezen kijken ze je glazig aan en denken dat jij gek bent als je omhoog kijkt.
  Vandaag honderden chemtrails boven Zoetermeer en zo ver ik kijken kan en dat is zeker 30 km in het rond. Ze weven een dicht tapijt, om een stralende dag te verpesten met hun chemicaliën.
  Dat gebeurt ook zeer frequent. We mogen niet meer zonnebaden. (gevaarlijk vanwege het al even mythische Ozon gat)
  Condenssporen (chemtrails) zouden alleen zichtbaar blijven voor een “weersverandering”.
  Hoe komt het dan dat andere vliegtuigen vrijwel geen sporen nalaten op dezelfde dag?
  Moderne motoren hebben geen condenssporen meer volgens de kenners.
  Volgens de KNMI is er dus een “weersverandering” op komst.
  Dat klopt ja, maar die is wel kunstmatig opgewekt.
  Binnen 15 minuten is zo’n spoor uitgegroeid tot een uitgeveegde wolk met een karakteristiek patroon als een lange brede veer.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   april 12, 2015 at 4:03 pm

   Ik weet het, ik zag het vanmorgen al gebeuren hier. We hadden zo een potje schaak kunnen doen in de lucht! En de idioten vliegen nog steeds. Men ziet het inderdaad niet, loopt gewoon lekker met de hond, gaat naar het bos, geniet van het strand en loopt ondertussen met de eigen gezondheid vast een plekje te reserveren in het ziekenhuis of onder de grond… Onbegonnen werk, zo lijkt het. Het enige wat ik kan zeggen is, zorg goed voor jezelf, blijf bewust en laat ieder zijn of haar eigen keuze maken. Dat is ook respect hebben voor degenen die het niet willen zien. Degenen die straks overblijven kunnen een schonere wereld gaan creëren en de keuze is aan ieder van ons of we daaraan willen bijdragen. En laten we hopen (en er maar van uitgaan) dat alle gasten op de topposities daar geen deel van uitmaken, maar die zullen echt zelf tegen hun eigen gezaaide goed gaan aanlopen. Wens ze maar sterkte ermee ;-)

   Like

    
   • jacart108

    april 12, 2015 at 6:39 pm

    Ook op Wieringen kon je een spelletje schaak in de lucht spelen. Ondanks de vrij krachtige wind bleven de trails vrij lang hangen en waaierden tenslotte uit over een groot gebied. Toch vanmiddag gewandeld en de “frisse” lucht ingeademd. Met deze wind zal de fall out van de trails mogelijk niet zo heftig zijn, hoop ik.

    Like

     
 27. Sylvana 010

  april 13, 2015 at 2:45 pm

  Ik heb je link naar de petitie ‘Stop Chemtrails Nu en Weermanipulatie Nu!’ op Twitter en al mijn Facebookpagina’s gezet. Inmiddels zijn er weer 72 handtekeningen bijgekomen. Ik blijf hem nu dagelijks promoten.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   april 14, 2015 at 9:34 pm

   Super hoor! Het begint volgens mij toch wel steeds meer door te dringen bij velen… thanks!!Geef je ze ook die andere link met die ‘vertaalde film’? Die is nog steeds heel helder en duidelijk ;-)

   Like

    
 28. Peter Koot

  april 14, 2015 at 4:39 pm

  Chemtrails zijn allang geen vermoedens meer, zelfs op disco/ nat geo channel hebben ze het laten zien. Wat mij nog ff iets meer dwars zit zijn de¨ cel deling verstoorders¨ noem het radio/ radar/ microgolf etc. het maakt weinig verschil die signalen zijn de wereld langzaam aan in een Magnetron aan het veranderen. De ziektes die daaruit op zeker ontstaan zijn hebben een grote industrie aan het graaien gezet. Diezelfde industrie die andere gevaren niet aan de grote klok hangt, ga hun fluor verhaal maar eens bestuderen bijv. Doe jezelf een groot plezier en zet alle wifi uit en doe die straling jezelf en die dicht bij je niet meer aan, ga een kooi van faraday van je huis(slaapkamer is een goed begin) maken als je de centen ervoor hebt. Ga ver van Groningen ¨de grootste wifi bron/ magnetron van NL¨ wonen, als je cel deling je lief is. Irma je ben prima bezig ;)

  Like

   
 29. Caesar Lion Cachet

  april 17, 2015 at 3:17 pm

  LS…

  Het voordeel van Den Haag is het internationale karakter met veel conferenties en dat soort bullshit. Op dat soort dagen zie je geen chemtrail en is het altijd mooi weer… Hoe zou dat nu komen meneer Rutte ??? Oh nee geen mening want onze Pinoccio heeft het te druk met andere zaken ( huilerige Kamervoorzitter ?) en wordt op alle fronten gechanteerd. Heel Europa trouwens want in elke hoofd stad liggen een of meer nucleaire vuile bommen…

  Like

   
 30. peter trieko gorter

  april 26, 2015 at 8:04 pm

  tanks without family.this is a nickname of clones grown in a tank .In Vitroes are a fictional genetically engineered subspecies of humans . The name is etymologically derived from the Latin phrase “in vitro”, which is used in science to refer to state of being in an artificial environment outside the living organism. Thus, In Vitro refers to the race not only being conceived in a laboratory, but also artificially gestated in glass and metal cylinders, to be “born” as young adults.

  Like

   
 31. Chinkeh

  mei 11, 2015 at 6:04 pm

  Ik denk dat de bron van al het chemtrail geweld terug te leiden is naar de Bilderberg groep. De Linking pin is vandaag de dag niemand minder dan de Koning, die naar alle waarschijnlijkheid de media lees de NOS en alle schapen in zijn zak heeft. De weer man vertelt ons dat de chemtrail zgnd hoogliggende bewolking is, net zo makkelijk al het verdraaien van een uitgebreide interview van Poetin. Zo makkelijk worden wij als eerlijke burgers bediend, gewoon diep ademhalen en doorslikken. Ik ben blij dat er genoeg burgers zijn die eindelijk tussen de regels lezen.

  Like

   
 32. Simon

  juni 7, 2015 at 10:39 pm

  info over de invloed van aluminimum op de bijenpopulatie

  http://worldunity.me/bijenpopulaties-krijgen-een-nieuwe-ramp-te-verwerken-aluminium-video/

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juni 7, 2015 at 11:00 pm

   Dat is inderdaad een groot probleem, en het deert ze helemaal niets. Ze hebben zelfs al bijen gekweekt die resistent zouden zijn tegen round-up. Hoe gestoord moet je zijn!

   Like

    
   • Euro-nee

    juni 8, 2015 at 1:50 am

    Groot, groter, grootst en snel, sneller, snelst. Leidt tot teveel vervuiling en te weinig arbeid te verrichten. Winst blijven maken uit een onderneming en ieder jaar groei. Is niet mogelijk, Oneindig bestaat alleen in de wiskunde, niet in de natuur en niet in de economie. Alleen als de mens terug gaat naar kleinschaligheid is Moeder Aarde te redden of de mensheid.

    Bijen kweken die bestand zijn tegen Roundup is alleen tijdelijk mogelijk misschien.
    Gewassen zijn tijdelijk bestand tegen Roundup en het onkruid niet, maar de natuur genereert sneller als wij. Nu moeten gebieden toch vaker bespoten worden, om het onkruid weg te krijgen. Met als gevolg, de gewassen nemen Roundup op. Wat iedereen dan weer moet eten.

    Bijen die bestand zijn tegen Roundup, leveren honing met Roundup.

    Dus we gaan steeds sneller naar een wereld, waar de mens er pokdalig uitziet vol met onstekingen en noem maar op, omdat we besmet zijn met teveel gifstoffen.

    Een éénjarige plant kan misschien 24 mutaties aan in 25 jaar, De mens doet er langer over. Dus rommelen met de natuur. Is waarschijnlijk niet juist.

    Like

     
 33. Simon

  juni 8, 2015 at 11:35 pm

  Altijd een sterk vermoeden gehad dat die TCP dampen niet de werkelijke of enige oorzaak zijn voor het Aerotoxic Syndrome waar steeds meer piloten last van schijnen te hebben:

  http://www.geoengineeringwatch.org/climate-engineering-contamination-and-aerotoxic-syndrome/?inf_contact_key=6315cd62ddafba5edc669715687a9a8e1018cf07b090b114e7fd6132d1e5a7d5

  Like

   
 34. jacart108

  juni 15, 2015 at 12:26 pm

  Vandaag, 15 juni 2015, weer en hoop sproeiende vliegtuigen boven de Noordkop!

  Like

   
  • Simon

   juni 15, 2015 at 1:50 pm

   hoi Jacart,

   Niet alleen boven de Noordkop! Ook in het zuiden was het vanochtend een groot ‘van voor naar achter van links naar rechts”. Het is ook ijzig koud vandaag, bizar als je bedenkt dat we afgelopen vrijdag bijna liepen te happen naar adem! Heb steeds vaker last van bijholteontstekingen, bloedend neusslijmvliezen en hardnekkige hoofdpijn en ik schijn niet de enige te zijn. Hoe kan het toch dat niet meer mensen hierover gaan nadenken?!

   Misschien dat we d.m.v. onderstaand chemtrail rap wat jonger publiek kunnen bereiken?

   Like

    
   • Irma Schiffers

    juni 15, 2015 at 3:18 pm

    Jacart en Simon, ja het is hier ook weer bal vandaag inderdaad. Ik weet niet of jullie dat ook zien, maar het patroon is heel anders. Ze viegen weer van die kruizen in de lucht, in dit geval boven een aantal ‘gewone’ wolken. Maar ze geven een grijze (inderdaad ijzige) laag en de lucht trekt snel dicht met die grijze damp. Normaal gesproken zie je die kruizen wel een paar uur staan terwijl ze uitwaaieren. De lucht wordt van felblauw heel licht wazig blauw.
    Simon, misschien zo veel mogelijk binnen blijven, het is inderdaad zeer irriterend voor de luchtwegen. Zie hier, de haartesten die je kunt laten doen: http://www.earth-matters.nl/51/8240/chemtrails/haartest-laat-duizelingwekkende-verhoging-aluminium-en-andere-zware-metalen-zien.html
    En dit artikel ken je waarschijnlijk ook al? Ik moet even op zoek naar een link met een video waarin HAARP wordt besproken en waarin wordt gesteld dat ze het station op Alaska gaan ontmantelen want het wordt te duur en ze hebben hun ‘proeven’ daar al gedaan… Ik kom erop terug!
    http://www.earth-matters.nl/51/10585/chemtrails/internationale-media-vol-met-geo-engineering.html

    Like

     
    • Simon

     juni 15, 2015 at 8:34 pm

     Hoi Irma, Inderdaad, vandaag hadden die strepen een vreemd patroon en je kon duidelijk het onderscheid zien tussen natuurlijke en kunstmatige wolken.

     Over de haar test: niet alleen mensen hebben te kampen met te veel zware metalen in hun lijf, dieren ook, zoals onderstaande studie aantoont:

     http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15236778

     waarin volgende passage:

     “The elevations of Ag, Ba and Sr were thought to originate from both natural geochemical and artificial pollutant sources–stemming from the common practise of aerial spraying with ‘cloud seeding’ Ag or Ba crystal nuclei for rain making in these drought prone areas of North America, the atmospheric spraying with Ba based aerosols for enhancing/refracting radar and radio signal communications ……..”

     Als het Amerikaanse ‘National Institute of Health’ er studies over publiceert, dan mogen we er toch vanuit gaan dat dit alles behalve een complottheorie is,of niet?

     Like

      
 35. Chava

  juni 15, 2015 at 12:52 pm

  Hier in de flevopolder is het ook erg druk in de lucht

  Like

   
 36. Sophietje

  juni 16, 2015 at 8:34 pm

   
 37. Sophietje

  juni 17, 2015 at 12:15 pm

  ik kan het gewoon niet hebben hier nogmaals maar via een andere link

  :S

  Like

   
 38. Jan21

  juni 24, 2015 at 4:39 pm

  Wat een verhaal Irma!

  Een paar vraagjes heb ik echter wel.

  Waar vind ik de naam van deze piloot?
  Hoe kan ik controleren dat hij daadwerkelijk piloot is zoals hij zegt?
  Tast het sproeien van chemtrails ook de rijken en de machthebbers (opdrachtgevers) aan?
  Met andere woorden staan deze personen ook aan deze chemtrails bloot?
  Wat is de bedoeling van deze zogenaamde atmospherische schilden?
  Schilden waartegen?

  Waarom zouden “ze” zulke gevaarlijke, giftige en schadelijke technieken willens en wetens toepassen op deze éne aarde waar ook de bedenkers van deze technieken en hun families, kinderen en kleinkinderen net als wij ook op moeten verder leven?
  Willen ze deze dan ook ziek maken of dood laten gaan?

  Klinkt het ‘bedenken’ van de nieuwe generatie onzichtbare chemtrails niet een beetje in je oren als: We bedenken ze onzichtbaar, dan kan niemand meer bewijzen of ontkennen dat ze bestaan.

  En wist je dat deze piloot al lang aan heeft gegeven dat zijn verklaring een wraakactie was omdat hij was ontslagen? Het staat zelfs in het filimpje.
  Deze begint met :

  8 december 2014: Mijn neef die werd ontslagen door onze ‘dictator’, vlak voor hij promotie zou krijgen” stuurde mij informatie door van een vriend die nog steeds piloot is…….”

  Hoe betrouwbaar is zo’n verklaring?
  Waarom wordt zo’n hoogstwaarschijnlijke persoonlijke wraakactie omdat hij ontslagen is voor waar aangenomen en gepubliceerd?

  Misschien kun jij me verder helpen met wat antwoorden.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juni 25, 2015 at 1:07 am

   Beste Jan,
   Ik begrijp je vragen. Het is ook niet te verteren wat er gebeurt.
   Om te beginnen, zou deze man zijn naam vrijgeven, he’s dead! Hij zal de eerste whistleblower niet zijn die er niet meer is. Misschien halen ze het aantal van dode bankiers wel in (78 momenteel).
   Whistleblowers zijn vaak degenen die ontslagen worden en gaan praten, anders ben je zeker niet veilig. Als je het dan minder waard vindt wat ze te melden hebben, mij best.

   Heb je de documentaire gezien die ik heb vertaald? (nadat deze drie keer tegen de finish van mijn PC verdween, dus een klus!) Daarin dappere wetenschappers die wel gewoon in beeld statements maken. Ik denk dat je hen je vragen kunt voorleggen en ook overal antwoord op zult krijgen.
   Zie hier: https://irmaschiffers2014.wordpress.com/2015/03/07/chemtrails-de-geheime-oorlog-nl-ondertiteld/

   Verder kun je kijken naar een hearing van diverse betrokkenen, piloten, wetenschappers etc. Zie hier: https://www.youtube.com/watch?v=gnkWR-MaoCk

   Je kunt zelf ook bij diverse intstanties je een paar haren laten testen. Misschien maar niet doen, want als je angstig bent aangelegd heb je waarschijnlijk een probleem ;-)

   Er staat onder andere een HAARP-station op Alaska (chemtrails vallen ook daaronder). Vorige week heb ik nog in een artikel een video geplaatst waarin het openlijk wordt toegegeven dat het wordt ingezet: https://youtu.be/-kI45dG9pcg

   Ik raad je aan zelf op zoek te gaan. Waarom ‘zij’ die het veroorzaken en hoe ze dat doen? Er is veel meer technologie dan wij (mogen) weten en waar wij niet over beschikken. Wat velen is opgevallen, (ook mij, bizar gewoon) was dat er een paar dagen niet gevlogen werd toen de hele delegatie inclusief Obama in Nederland was. Her waren de enige twee dagen dat ik buiten kon lopen onder een strakblauwe lucht.

   Ik ga geen tijd meer stoppen in de ontkenners, al begrijp ik heel erg goed waarom men dat doet. Het is bepaald geen fijn proces om doorheen te gaan wanneer je dit accepteert, want zoals ik al zei, het is moeilijk te verteren. Maar gelukkig komen er steeds meer klokkenluiders en mensen die wakker worden. Pas dan kunnen we er iets tegen gaan doen. Ontkenning is niet meer nodig; antwoorden op gerichte vragen wel. :-)

   Like

    
 39. harrynl007

  juni 25, 2015 at 1:41 pm

  Dit zijn en is de broeikas veroorzakers CHEMTRAILS .En onze ORANJE BOVEN BILDERBERG MISDAADGROEPS OVERHEID/STAAT zijn de DADERS want die hebben hier voor toestemming geven dat chem sproeivliegtuigen hier al tien tallen jaren het luchtruim volpompen met chemtrails om de ZON en zijn STRALEN te BLOKKEN door deze troep kan ook de warmte niet weg vandaar die vieze benauwdheid al bij 20 graden.

  Like

   
 40. Trees

  augustus 2, 2015 at 3:54 pm

  Weet iemand wanneer dit in Nederland is begonnen? Ik kan me herinneren dat ik in de zomer van 2001(??) op een terras zat en die strepen opmerkte. Mensen lachten me uit en zeiden dat ik wat vaker omhoog moest kijken.

  Like

   
  • Sophietje

   augustus 3, 2015 at 11:16 am

   Het is al 60 jaar aan de gang. Maar wel steeds intensiever en het jaartal wat u noemt destijds ging het mij ook pas opvallen. Van het weekend werd alles hier dicht getrailed..
   Overigens hoor ik van meerdere mensen dat ze de laatste tijd niet kunnen slapen, ook dat kan Haarp doen. Zo krijg je mensen kriegel..
   Ik ga maar weer naar de kamer mailen want ik ben best wel boos erom, de wetenschappers zelf stellen dat het doden oplevert , waarom vind Nederland dat oke wie geeft die vliegtuigen des doods toegang tot het Nederlandse luchtruim.

   De wetenschappers stellen zelf dat het niet etisch is en zelf dat geo engineering gevaarlijk is, droogte veroorzaakt in een gebied en overstromingen in andere gebieden.
   Bovendien is al het leven afhankelijk van fotosynthese, zonlicht, krijg je dit niet ga je eerst ziek worden door gebrek aan vit D, welks niet door een pilletje vervangen kan worden. Oogsten lukken ook niet zonder een specifiek on-onderbroken proces van zonlicht en schimmels worden ook tegengehouden door zonlicht.
   We kunnen dus wel stellen dat we niet zonder kunnen. Ook wetenschappers weten dat.

   Waarom dan toch de levenskracht blokkeren!
   Het is nu al duidelijk dat hart problemen niet meer doodsoorzaak nummer een zijn maar dat longproblemen rap toenemen.
   http://www.lung.org/associations/states/wisconsin/news/chronic-lower-respiratory.html
   Logisch want wat ademen we in..

   Wie neemt er verantwoordelijkheid voor van ons kabinet!
   Zo niet, stop er dan mee.

   Like

    
   • Irma Schiffers

    augustus 3, 2015 at 4:14 pm

    Precies, praat me er niet van. Reis al negen dagen naar het ziekenhuis naar de IC (best friend). Vraag maar waar dat ineens allemaal door komt. Ik kom nauwelijks buiten als ze sproeien, hij vaak… Even na 1996 schijnen ze dit te zijn gaan ontwikkelen/beginnen… En onze overheid rolt uiteraard volledig mind-controlled en/of omgekocht dat programma graag uit!

    Like

     
    • Sophietje

     augustus 4, 2015 at 11:27 am

     Lieve Irma heel veel sterkte..en beterschap aan de best friend..

     Met alles wat ik lees kun je zeker waar het kan beter binnen blijven als ze zo intensief getrailed hebben.
     Ik zie het er nog van komen dat we net als in China mondkapjes gaan dragen..
     Ik wil niemand bang maken maar er zijn heel veel verhalen te vinden van ziekten na het trailen van een bepaald gebied, zorg voor een goede ontgifting, en een optimale weerstand.
     En voor de rest bidden denk ik :-S en weerstand blijven bieden richtig de politici-nie die dit maar prima vinden… En helaas moet die groep nog groeien..
     Ik ga de bushokjes eens informeren denk ik.. ;-)

     mooi plaatje her en der met wat steekwoordjes?
     Tis wel goed zo!

     Like

      
     • Irma Schiffers

      augustus 4, 2015 at 1:57 pm

      En dus ook mijn vader in het ziekenhuis met zijn longen en een fikse ontsteking hoorde ik gisteren. Het verdienmodel levert tevens gratis een groot aantal minder schapen op…!

      Like

       
      • nan

       augustus 5, 2015 at 7:21 pm

       Hallo irma
       Sterkte met je vader en je beste vriend en beterschap.
       Vriendelijke groet nan

       Like

        
 41. Sophietje

  augustus 4, 2015 at 3:06 pm

  Potver zeg! Wederom beterschap!

  Ja ik zie de connectie maar wie verder Irma..

  3.02min

  10.000 doden extra per jaar.. zegt David Keith..en stoppen met sprayen zit er niet in zegt ie dus jaarlijks.. (!)
  Het dunt aardig uit.. :-( let wel bovenop de cijfers van nu over de doden door luchtvervuiling , 50.000! en meestal zijn de cijfers van wetenschappers geflatteerd..)

  hier nog interessante info:

  http://chemtrailsplanet.net/2013/12/10/colbert-report-suggests-government-is-secretly-spraying-aerosols/

  Like

   
  • Sophietje

   augustus 4, 2015 at 3:34 pm

   oeps ik bedoel bovenop de—–> miljoen ! doden per jaar die er al zijn door luchtvervuiling, de vraag is is dat al HUN luchtvervuiling..? Ze ontkennen het in deze video maar iedereen ziet het ze al doen.. :-(

   Like

    
   • Irma Schiffers

    augustus 5, 2015 at 10:41 am

    Ik zit in een horrormovie. Zie mijn facebook. Moet nu weer weg. Tot later!

    Like

     
    • Sophietje

     augustus 5, 2015 at 4:42 pm

     Ik heb geen cia- facebook kan niet kijken wat je overkomt op dit moment maar Sterkte ik stuur een wens het universum in dat het snel normaliseert.

     Hier ook een kennis met longontsteking opgenomen..
     Neem de tijd en let nu ook goed op jezelf (verhoogde stress ,is zelf eerder ziek.. )

     Like

      
 42. harrynl007

  augustus 5, 2015 at 1:05 pm

  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=P994

  Een goed onderbouwd artikel!!

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: