RSS

Politiek is belediging voor de mens!

08 jan
engelse vlag

ENGLISH

Rutte ping pongWe zijn weer eens getuige van een spelletje ‘ping pongen’ maar in dit geval met de onderste steen van Rutte. Ze zullen daar wel weer een hoop glazen mee ingooien. Want ja, die rampvlucht van de MH17  in juli vorig jaar hangt figuurlijk nog wel steeds in de lucht, die maar niet geklaard wordt. Er komt een onderzoek naar wat Nederlandse inlichtingen- en veiligheidsdiensten wisten over de situatie in Oost-Oekraïne, voordat de ramp met vlucht MH17 plaatsvond, zo konden we onlangs lezen. De onderste stenen ‘bal’ wordt nu weer die kant opgespeeld. En het rijk begint nu ook steeds meer het mikpunt te worden van kritiek.

Ondertussen zijn de sancties tegen Rusland nog steeds goed voor een dreigende oorlog en heeft Europa zichzelf daarmee ook flink in de voet geschoten, want Rusland laat het er ook niet bij zitten en gaat gewoon ter overleving deals sluiten met de BRICS-landen.

Ach, dan gaan we toch gewoon meer aan gaswinning doen in eigen land.  Of de Groningers daar nu blij mee zijn of niet; de meeste huizen staan toch al figuurlijk onder water dus die kunnen ook letterlijk  nog wel een stukje extra ‘in de grond zakken’, gelijk met de inwoners van Groningen, zo vindt de politiek.

Gisteren was daar weer een beving in de buurt van Loppersum. Woudbloem in de gemeente Slochteren was vorige week aan de beurt. Het begint erop te lijken dat we in Nederland ook met sinkholes te maken gaan krijgen als ze zo doorgaan. Dan worden we niet alleen vanuit de lucht bedreigd door sproeiende vliegtuigen, maar ook nog eens door de bodem waar we op leven en waar toch al niet veel goeds uitkomt met de zaden van Monsanto. Maar gelukkig zakken ze zelf achter hun eigen zaden aan de grond in; die tendens is met het wakker-wordende mensdom nu wel ingezet.

Protesten helpen vandaag de dag niet meer. Ze zijn in Den Haag stokdoof geworden voor al degenen die hen blijkbaar het mandaat verstrekt hebben om ons land sociaal en economisch gezien volledig te verzieken. Het zal mij benieuwen hoeveel mensen er op 27 januari aan de demonstratie meedoen op het Binnenhof. Misschien moeten we alle leden van het kabinet eerst nog even voorzien van gehoorapparaten, zodat ze zich niet kunnen verschuilen achter hun dovemansoren.

prullenbak met dossierOndertussen is de onderste steen van de MH17 die velen nog steeds zwaar op het hart drukt, nog niet naar boven gekomen. Integendeel: het lijkt erop als deze alsmaar dieper onder de grond wordt gestopt. Politici hebben tegenwoordig geen prullenmand maar een doofpot naast al hun burelen staan.

Een dappere nabestaande van twee slachtoffers van de ramp met de MH17, die zich Hana 333 noemt heeft een indringende brief geschreven die volledig gepubliceerd mocht worden. Ze schrijft onder andere:

Zoals jullie zich wellicht kunnen voorstellen, kom je als nabestaande terecht in een rookgordijn van ontzetting, ongeloof, chaos, verdriet, ontkenning, woede, en wat al dies meer zij. Een soort shock, zou je kunnen zeggen. Dit zorgt ervoor dat je ahw gehandicapt bent, en niet bij machte om direct en adequaat te reageren. In zo’n situatie blijft er niets anders over dan ervan uit te gaan dat de overheid en onze burgervader je als een kind zullen ondersteunen en bijstaan, en jouw belangen als die van een eigen kind zullen behartigen. Niets blijkt voor mij echter minder waar te zijn!

Eén ding is in ieder geval zeker: de feiten op zichzelf zijn verschrikkelijk, maar wat daarna gebeurt is zo niet nog veel erger. Dat men, zelfs als nabestaanden van de slachtoffers, door de overheid om de tuin wordt geleid, wordt belogen en bedrogen, en niet gedegen wordt geïnformeerd over de ware toedracht van zaken, zorgt voor een torenhoge, extra morele schade, die met niets te vergoeden valt. En dit wordt je ongevraagd bezorgd, gratis en voor niets!!! Dat het onmogelijk is om in deze situatie de gruwelijke gebeurtenissen te verwerken, lijkt de overheid niet te raken.

… Als men dan uiteindelijk, ook als nabestaande, kritische vragen begint te stellen omtrent het onderzoek, wordt men door diezelfde overheid op afstand gehouden en als complotdenker weggezet, of bijna als dader bejegend.

2015 lijkt mij een goed jaar om het woord ‘geheim’ voor eens en voor altijd uit onze vocabulaire te schrappen. Alleen volledige openheid en transparantie kan ons als mensheid naar een hoger niveau tillen.

Ik ben het volledig met haar eens en wil daar graag aan bijdragen in de hoop dat dat steeds meer navolging vindt. Het is onmenselijk om zo met onze samenleving om te gaan. Hana: ‘Ik heb gezocht naar antwoorden, maar zullen die er in alle eerlijkheid wellicht ooit komen? Joost mag het weten’….

En laten we hopen dat er steeds meer mensen naar voren komen die het aandurven om van zich te laten horen, ook al is dat ongewenst in het huidige politieke klimaat. Er komt een dag dat we ons wederom als een ezel aan dezelfde steen gaan stoten en dat kan heel erg pijn doen. Maar dan is die onderste steen wel eindelijk boven ‘water’.

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘humanity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits voorzien van bronvermelding.

 
 

Tags: , , , , , , ,

35 Reacties op “Politiek is belediging voor de mens!

 1. Euro-nee

  januari 8, 2015 at 4:35 pm

  Irma bedankt voor je bericht. 2015 kon wel eens een heel vervelend jaar gaan worden. Van allerlei aanslagen of complotten. Gisteren en vandaag een chaos in Frankrijk, zeer tegenstrijdige berichten. Daders zijn bekend en de ”dader” die zich heeft aangegeven zat volgens zijn klasgenoten op school.Zie http://www.telegraaf.nl/buitenland/23532400/__Klasgenootjes_dader__18____Hij_zat_gewoon_op_school___.html
  De daders waren bekend en in de gaten gehouden, op YouTube is het fatale schot op de agent te zien, In de gecontroleerde media een gekuiste versie. Waar je alleen een idee krijgt wat er gebeurt.
  Duidelijk een verschil te zien, op de ongekuiste versie op YouTube zie je geen bloed of het exploderen van het hoofd. Een link kan ik niet laten zien, want de clip is ondertussen verwijderd, downloaden was niet mogelijk.
  Tevens als aanvulling op je bericht over de Oekraine en MH-17 terwijl er nog steeds allerlei twijfels zijn doet Brussel alvast handje klap met de Oekraine. Zie http://www.telegraaf.nl/buitenland/23533657/__Brussel_zegt_Oekraine_geld_toe__.html
  De Eu staat te wankelen met een slechtte economie en een deflatie met hoge werkloosheid.
  Mogelijk 240 Miljard kwijt aan Griekenland, wordt de Oekraine het volgende zwarte gat.
  Nederland en Europa wordt willens en wetens kapot gemaakt, het TTCP verdrag zal daar wel aan mee helpen.

  Like

   
  • nestorcappaert

   januari 8, 2015 at 6:58 pm

   Op “aangirfan” is de bewuste video nog steeds beschikbaar:
   http://aanirfan.blogspot.be/

   Like

    
   • Irma Schiffers

    januari 8, 2015 at 7:06 pm

    Nestor… Top! Dank je! :-)

    Like

     
    • nestorcappaert

     januari 8, 2015 at 9:10 pm

     Graag gedaan, Irma. Het is weer een toptijd voor de parasieten die zich voeden met angst, schaamte en schuldgevoelens. Bevolkingen worden tegen elkaar opgezet met “fals flag” aanslagen, waarbij slachtoffers blijven vallen. Terecht medeleven wordt uitgebuit, maar weinigen hebben door dat de overheden zelf, via bepaalde onderdelen van leger en geheime diensten, die gevoelens opwekken. Prima getrainde elitetroepen (dus inderdaad eenheden in dienst van de elite), kunnen ongestoord een auto midden op de rijbaan laten staan (niemand van de aangekomen politie-eenheden heeft er aan gedacht om op zijn minst de vluchtauto uit te schakelen) en toch laten die uiterst goed voorbereide “terroristen” zo maar hun identiteitskaart achter (waarop een “mind gecontroleerde patsy” voorkomt, die waarschijnlijk zo bedreigend zal zijn, dat hij moet worden doodgeschoten), en bij hun acties worden kosten noch moeite gespaard om de islam gelovigen als schuldigen aan te wijzen, zodat ook deze mensen met plaatsvervangende schaamte en schuldgevoelens zitten. Het zit zo gedegen in elkaar, dat het niet zo verwonderlijk is dat weinigen het kunnen geloven. Ze hebben dan ook reeds duizenden jaren ervaring met hersenspoelingen door middel van trauma (oorlogen, pedonetwerken, …). Het verwondert mij nog, dat ze dit keer geen kinderen als slachtoffers hebben gebruikt, want dat geniet hun voorkeur omdat het nog meer trauma veroorzaakt (onverklaarbare busongelukken met kinderen op vakantie uitstap, veerboten met hoofdzakelijk kinderen als passagiers, eindejaarsbranden op fuiven met veel tieners, enz.) Persoonlijk hoef ik er geen bewijzen meer voor. Eens je de krijtlijnen door hebt, vertelt je intuïtie wel wanneer het weer zover is. Ik begreep de werking al vooraleer er internet was, maar ik was geïsoleerd. Zit eigenlijk nog steeds in isolement, maar dat wist je al. Maar goed, isolatie is milieuvriendelijk zullen we maar denken.

     Like

      
     • Irma Schiffers

      januari 8, 2015 at 9:49 pm

      Helemaal waar. Eenmaal door hoe de matrix in elkaar zit, en je ziet het van tevoren al aankomen. Jammer dat zo weinigen dat nog (willen of durven) zien. Zolang dat zo is, gaat deze idioterie door! Ik zei het al eerder, duistere figuren in het licht zetten is dodelijk voor hen, want waar licht is kan duisternis niet bestaan. You’re right!

      Like

       
     • gert

      januari 9, 2015 at 3:30 am

      ik wilde eigenlijk niets zeggen omdat het er teveel bovenop ligt maar terwijl ik de biecht van de bankier zat te kijken hoorde ik dat na Griekenland en Portugal nu ook Frankrijk aan de beurt was. Opvallend is dat als er weer een land aan de beurt is er aanslagen volgen. Toen Nederland aan de beurt was hadden we opeens RaRa, nadat onze regering alle eisen van onze grote vrienden hadden ingewilligd verdween RaRa opeens. Er zijn meer dan 130 landen onder invloed van de “Rijken” en het moment van overname of andere vorm van dwang wordt altijd vergezeld van een of andere geheimzinnige aanslag. Dit is redelijk makkelijk in de media terug te vinden. De verbinding (1 + 1 = 2) wordt helaas door niemand(*) begrepen.
      Had ik nu maar weken geleden mijn idee hierover geventileerd, dan had ik nu kunnen zeggen dat ik de toekomst kan voorspellen.
      (*) met uitzondering van de paar mensen die dit blog begrijpen.

      Like

       
     • gert

      januari 9, 2015 at 4:32 am

      ik was nog wat vergeten: kan ik misschien toch in de toekomst kijken. In het verleden werden vaker mensen gebruikt voor dit soort aanslagen; De “daders” werden gedrogeerd en na de aanslag (door anderen) tijdens het bijkomen ergens gedropt waar ze gevonden kunnen worden. Dit soort situaties zijn vaker voorgekomen en het opvallende eraan is dat de “daders” meestal dood gaan en als ze overleven weten ze niets van het voorval te herinneren. Nu maar afwachten wat er gebeurt……..

      Like

       
   • Euro-nee

    januari 8, 2015 at 7:15 pm

    Bedankt ook voor de aanvullende informatie.

    Like

     
    • nestorcappaert

     januari 8, 2015 at 10:48 pm

     Moest het niet zo erg zijn voor de werkelijke slachtoffers die bij zulke gelegenheden ook te betreuren zijn, dan wordt het bijna een humoristische show, door de vele blunders die gemaakt worden. Zeker als slachtoffers er niet kunnen aan weerstaan om net als elk ander mens, tussen het acteerwerk door, een selfie te nemen. Kijk bij de reacties en video’s onder volgend blog:
     https://donquijotte.wordpress.com/2015/01/08/aanslag-parijs-it-blows-your-brains-out/

     Like

      
     • nestorcappaert

      januari 11, 2015 at 9:25 pm

      Totaal off topic, Irma, maar via Don Quichote kwam ik op een andere site terecht op een interessant item. Ik heb er mijn gevoel voor humor door teruggevonden, want ik heb zitten lachen met mijn eigen naïtiviteit tijdens mijn studententijd. Het moet in 1970 geweest zijn, denk ik, dat we in één van de scheikundevakken het principe van de werking van een atoombom kregen uitgelegd. Het was een theoretisch vak, zonder bijhorende laboproeven uiteraard. Stom dat ik daar nog niet aan gedacht heb. De link die ik geef, behandelt ook die theorie, zelfs uitgebreider dan ik toen gekregen heb. Maar het zijn de aanvullingen en conclusies die me hebben doen lachen. Of het 100 % juist is, weet ik niet, want zoals gezegd heb ik de proeven nooit uitgevoerd. Maar zolang ik jou niet ontmoet heb, weet ik ook niet of jij wel 100 % zeker bestaat. Voor mij ligt de geloofwaardigheid ongeveer in dezelfde lijn.
      http://heiwaco.tripod.com/bomb.htm
      Mocht Poetin hier over iets naar buiten brengen, wil je dan zo vriendelijk zijn dit te vertalen ? Als je tijd mocht vinden natuurlijk. Dat zou nog eens nieuws zijn.

      Like

       
 2. JanmetdePet

  januari 8, 2015 at 4:36 pm

  Hoe serveren we zelf als bevolking een regering af. Als we moeten wachten op de oppositie in Nederland dan wordt het met Sint Juttemis. Politiek is iets geworden voor hobbyisten niet meer voor bevlogen mensen.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   januari 8, 2015 at 7:17 pm

   Maar dan wel een hobby die ze heel veel geld oplevert. Geef mij er zo een!

   Like

    
   • nestorcappaert

    januari 9, 2015 at 12:48 pm

    Dat is juist het probleem, Irma, zolang mensen geld belangrijk vinden, vinden ze wel idioten die voor geld de wereld helpen verpesten. Ik pleit al enkele jaren voor het starten van een samenleving zonder geld, maar ik ben blijkbaar nog gekker dan jullie, want vind weinig gehoor. Waarom hebben ze zoveel macht ? Juist omwille van het belang dat aan geld gehecht wordt en omdat we hun macht blijven voeden door hun aandacht te geven. Ook negatieve aandacht, zoals in de alternatieve media, voedt hun ego. Als er maar over hun gepraat wordt, blijven ze belangrijk. Eigenlijk zouden we ze moeten doodzwijgen en ons nog enkel bezig houden met wat we wel willen en er mee starten. Maar blijkbaar is het daar nog te vroeg voor. Zoals gezegd, kom ik beter binnen twee generaties nog eens terug. Misschien dat mensen dan eindelijk eens in hun eigen kracht gaan geloven en niet langer afwachten tot iemand anders de zaken wel heeft opgelost. Ik weet dat we daar van mening over verschillen. Ik oordeel of veroordeel geen mensen, enkel daden. Dus ik geef iedereen de mogelijkheid om te veranderen. Maar dan niet met woorden, maar met daden. De paus mag vertellen wat hij wil om een andere indruk te geven; maar als hij geloofwaardig wil zijn voor mij, zal hij zijn vaticaanschatten moeten verkopen om de slachtoffers van misbruik binnen de kerk of hun nabestaanden te vergoeden. Hetzelfde geldt voor Poetin. Als jet weet dat de pedonetwerken een voornaam onderdeel zijn van de onderlinge chantage tussen de elite en dat de geheime diensten daar een belangrijke rol in spelen; dan is het voor mij duidelijk dat Poetin, als voormalig hoofd van de KGB, er op zijn minst alles oveer weet en mogelijk er aan deelgenomen heeft om die top te bereiken. Als hij dan geloofwaardig wil zijn voor mij, dient hij van deze kennis gebruik te maken om die netwerken bloot te leggen en te ontmantelen. Al de rest is woordenkramerij en ruikt sterk naar het spelletje “good cop – bad cop” om mensen te doen geloven in een nieuwe heerser. Maar ook daar verschillen we van mening. Ik laat ieder in zijn overtuiging en geef enkel mijn mening. Dat is ook zo voor religie. Een verstandige god zou zijn boodschap in zijn schepselen meegeven en het niet overlaten aan mensen om zijn woorden op te schrijven, te manipuleren, te vertalen, te interpreteren, enz. Dat is mijn conclusie en probeer ik mij naar mijn overtuiging te gedragen. Maar ik doe geen moeite om anderen te overtuigen. Ieder moet voor zichzelf nadenken.

    Like

     
    • inhetmeer

     april 21, 2015 at 10:10 am

     Hé Nestor

     Qua dat idee van een geldloze maatschappij…..Google eens op CMN. De Citizens Mulltinational. Kost wat tijd om je er door heen te ploegen, maar het basisidee is m.i. prima. Wat ik overigens verder hoop is dat er een nieuwe politieke partij word opgericht die niets anders gaat doen dan in de Tweede Kamer vragen stellen. Vragen over de Farmaceuten, hun gifmengerspraktijken en hun greep op de ministeries. Vragen over Chemtrails….vragen over dat verdwenen vliegtuig (MH 370)….waar o.a. zes Chinezen in zaten die kennelijk iets hadden ontdekt qua vrije energie en een bedrijf hadden opgezet…..het feit dat er één Amerikaan bij was in die Directie van dat bedrijf die nu alle aandelen in handen heeft en in de stilte is verdwenen…..Chemtrails….Haarp….hoe de media worden gemanipuleerd en wie daar de werkelijke macht over heeft…..dat alle kranten van belang zijn in handen van de Persgroep. Wie bestuurt dat en waar zijn ze aan te linken? Hoe het in Godsvredesnaam mogelijk is dat dat die Nazi-afspraken omtrent die Codex Alimentarius wetgeving hebben kunnen worden en zetbazen van Monsanto (direct gelieerd aan die Codex) topfuncties hebben in het Europese parlement……Zo kan ik er nog tientallen opnoemen. Opentrekken die beerput en dat tuig in dat duistere stinkhol met een brede grijns in het zonnetje zetten. Daar houden ze niet van. er zijn inmiddels héél veel mensen die op zo’n club zouden stemmen. Maak er een spannend theater van en je hébt je publiek. Pim Fortuin deed dat. Je moet alleen zien te voorkomen dat je een partij creëert á la Fortuin, want dan krijg je blaaskaak en co in je kielzog. Dat werkt niet.

     Like

      
  • Fred Vd Sanden

   januari 9, 2015 at 3:54 pm

   “Hoe serveren we zelf als bevolking een regering af. ?”

   Dat is de belangrijkste vraag van dit jaar. Er MOET iets gebeuren, elke dag dat dit kabinet langer zit wordt het een (nog) grotere puinhoop. Een staatsgreep zit er hier niet in, maar als vernederlanders samen moeten we toch actie kunnen ondernemen? Goedschiks zal niet meer lukken, kwaadschiks is m.i. de enige optie nog om het tij te keren. Maar hoe, het geweldsmonopolie ligt bij de overheid, het wapenbezit ook, we kunnen niet eens verdedigen, laat staan de agressor (de politiek) aanvallen…Ik zal met mijn riek niet ver komen op het binnenhof, in mijn uppie… Maar hij staat wel klaar…

   Like

    
 3. Euro-nee

  januari 8, 2015 at 4:54 pm

  Nog twee links, die mijn vertrouwen in 2015 geen goed doen.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/23533737/___Aanslag_door_kortzichtigheid___.html
  http://joods.nl/2015/01/charlie-hebdo-shocking-video-netherlands/
  Maar in beiden berichten zit wel een kern van waarheid, niet dat ik het goed keur. Maar wat doet de EU, VS en Nato wereldwijd. Met Drone aanvallen, steunen van rebellen en bombardementen.

  Probeer een vijand te doden en maak 10 onschuldiggen ongewenst slacht-offer. Misschien krijg je wel 100 vijanden terug.

  Like

   
 4. nestorcappaert

  januari 9, 2015 at 4:24 pm

  De zondebokken (patsy’s) zijn gelokaliseerd en gijzelen 6 mensen in een joodse supermakt: http://www.nu.nl/aanslag-parijs/3967942/live-gijzeling-gaande-in-parijs-klopjacht-daders-aanslag.html

  Like

   
 5. nestorcappaert

  januari 9, 2015 at 5:48 pm

  En de beide anderen zijn (verrassing) omgekomen bij een andere gijzeling:
  http://www.tijd.be/dossier/Europareeks/LIVEBLOG_Gijzeling_in_bedrijf_ten_noorden_van_Parijs.9586581-3140.art

  Like

   
 6. nestorcappaert

  januari 9, 2015 at 5:59 pm

  En nog een verrassing: getraumatiseerde kinderen, want twee scholen in de buurt zijn door de zwaar bewapende troepen geëvacueerd. De schoften hebben dan toch hun portie trauma en angst kunnen verorberen. Hoop dat ze er een indigestie aan overhouden. Het is om moedeloos te worden.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   januari 9, 2015 at 7:00 pm

   Die moedeloosheid ken ik, zo´n beetje mijn hele leven al. Vaak reden om niet langer meer hier te willen blijven. Ik ben echt net als jij op de verkeerde planeet terechtgekomen, maar die discussie hebben we hier al eens eerder gevoerd. :-) Maar zie toch maar hoe belangrijk het is, dat je dit aan het grotere (slapende) publiek laat weten. Helaas is dat mijn ´lot´ op dit moment (signaleren en schrijven) en het werkt ook, maar zoooo langzaam! We gaan voor het domino-effect en ik hoop met jullie mee dat er niets eerst iets vreselijks moet gebeuren, want daar begint het wel steeds meer op te lijken nu!

   Like

    
   • nestorcappaert

    januari 9, 2015 at 8:49 pm

    Net het VRT nieuws bekeken en het verhaal wordt steeds krankzinniger. Gijzelnemers zonder gijzelaar (er was wel iemand binnen, maar dat wisten de “gijzelnemers ?” niet, ergens anders lees je dan dat die verborgen drukkerij medewerker de politie kunnen gidsen heeft. In datzelfde nieuws het bericht van een man die zijn klant in de drukkerij kwam bezoeken en één van de gijzelnemers de hand heeft gedrukt in de veronderstelling dat het een agent was, maar ze lieten hem gaan met de mededeling dat ze geen burgers willen doden. Het wordt echt te belachelijk om nog tijd aan te spenderen.

    Like

     
 7. nestorcappaert

  januari 9, 2015 at 9:24 pm

  Om heel eerlijk te zijn, Irma, is zowel de uitvoering als de verslaggeving op diverse zenders (met missprekingen en waanzinnige verhalen) zo opvallend knullig, dat ik nattigheid begin te voelen en zelfs daar een motief achter zoek. Daar moet een reden voor zijn, maar ik zie ze nog niet direct. Fouten maken, ja, maar zoveel en zo opvallend ? Maar OK, ik draag twee alu hoedjes gelijkertijd zeker.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   januari 9, 2015 at 10:01 pm

   Die natte voeten zijn geen illusie… Maar hahaha, twee aluhoedjes! Volgens sommmigen wel, maar die kennen we! :-D

   Like

    
   • nestorcappaert

    januari 11, 2015 at 10:39 pm

    Die kennissen vinden wel dat ik stom ben om onder mijn eigen naam te schrijven. Iedereen gebruikt een synoniem. Wat als je verdwijnt ? Ik zei “dan is dat zo” (en dacht gelijkertijd: dan kan nog altijd een optocht georganiseerd worden naar Brussel met bordjes “je suis Nestor”) En dan bleek ik een egoïst te zijn, die alleen aan zichzelf denkt en niet aan vrouw en dochter. Dat noem ik nog eens complotdenken, hier, in een democratische maatschappij waar men vrijheid van meningsuiting zo hoog in het vaandel draagt ? En dan moest ik mij in 2012 laten opnemen omdat ik me zaken zou inbeelden. Spijtig dat ik de naam van die vrederechter niet meer weet, anders zou ik die mevrouw een nieuwe klant kunnen bezorgen.

    Like

     
  • Euro-nee

   januari 10, 2015 at 10:10 pm

   Leuk dat je dat schrijft daar zat ik de laatste dagen ook mee. Ik hoop dat ik het fout heb, ik schreef er net over in het laatste artikel van Irma.
   De politiek van Amerika gaat heel goed samen met het Zionisme van de staat Israel, net wederom bevestigd door de Israelische president. Joden kom naar Israel.
   Wordt de IS of verwante groeperingen niet gebruikt om haat te zaaien tussen de Islam en het Westen of Europa.
   Het is slechts een theorie op een complot theorie.

   Like

    
   • Irma Schiffers

    januari 10, 2015 at 10:24 pm

    En dat is precies waar het om gaat. Een oorlog creèren tussen groepen mensen door valse propaganda. Wordt veel geld aan verdiend en het ruimt lekker op! Het bewustzijn van de mensheid dat (eindelijk!) met rasse schreden omhoog gaat, wordt bedreigend!

    Like

     
   • Irma Schiffers

    januari 10, 2015 at 10:29 pm

    Overigens is het wrange aan alles, dat het een complot is. (Feiten dus, en ´theorie´ wordt naar de schimmige delen van de menselijke psyche gedirigeerd). Degenen die het door hebben zijn dus gestoord!

    Like

     
 8. nestorcappaert

  januari 10, 2015 at 11:46 am

  Zo stom dat men voor de echte feiten nauwelijks volk op straat krijgt, maar voor georchestreerde optochten staan de schapen direct klaar wereldwijd met de voorgedrukte pamfletten “Ik ben Charlie”. Ik heb gelukkig alternatieven kunnen opmerken, zoals bij Aangirfan met “Ik ben CIA lie” of ook deze:
  http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.be/2015/01/wissen-sie-ich-bin-manuel-schadwald.html

  Like

   
 9. joehoe

  januari 10, 2015 at 4:13 pm

  deze mensen zijn te kortzichtig en te nauw betrokken met het aangedane leed van betreffende groep of bevolking, daarna, ten gevolge van de emotie, loopt de fossa temporalis leeg, helaas?
  braindamage, door de tranen zien ze het niet meer helder!
  een van de beste methodes voor de politici om het publiek te bespelen
  Jullie kunnen mee naar Paris, maar wel op eigen kosten!

  Like

   
 10. nestorcappaert

  januari 10, 2015 at 8:50 pm

  De Thallys geeft korting om naar Parijs te rijden, Joehoe, heb ik net op VRT nieuws vernomen. En de drukker had zijn medewerker verteld zich te verstoppen en was dan op de terroristen afgestapt om ze af te leiden. Hij vreesde voor zijn leven, maar ze hebben hem laten gaan. En dan probeer ik me dat verhaal voor te stellen en vind geen aanvaardbare uitleg. Bellen die aan of stappen ze het bedrijf binnen ? Ziet hij vanuit de deuropening dat het de terroristen zijn en gaat hij dan eerst terug om zijn medewerker te verwittigen ? Laten de gangsters hem dan gaan om de politie te kunnen verwittigen ? Het houdt allemaal geen steek. Op de duur wordt een mens er sarcastisch bij en denkt: hij zal voorzeker de pamfletten voor de demonstraties mogen drukken hebben en moest die nog uit gaan delen voor de komende optochten. Heb ook de foto’s van de bebloede muren in de kantoren van Charlie Hebdo gezien en vastgesteld dat diegene die voor de bijhorende kogelgaten moest zorgen, waarschijnlijk een snipperdag genomen had.
  Ik denk de nattigheid die ik voel, Irma, is dat men zoveel knulligheden laat zien om de alternatieve nieuwsites en hun medewerkers veel energie te laten besteden. Zolang men daar mee bezig is, zoekt men niet naar oplossingen om een andere manier van samenleven op te bouwen en er daadwerkelijk mee te beginnen. Maar dat is mijn stokpaardje, waar ik weinig respons op kreeg gedurende mijn jaartje facebook. Indien een paar honderd mensen samen een andere samenleving opbouwen en aantonen dat het kan, zou dat een echte dominosteen zijn, die andere in beweging kan brengen. Daarom dat ik gestopt ben om verder aan te tonen wat er fout loopt. Maar noodgedwongen valt er verder weinig te doen zonder medestanders. Het maakt weinig uit of men de (min of meer) juiste toedracht (want niet echt zelf te controleren of getoonde video’s en foto’s ook wel kloppen) via de alternatieve media bekijkt of de geënsceneerde toedracht via de klassieke kanalen; het resultaat is hetzelfde: onmacht, woede en gelatenheid. Passiviteit troef. Er wordt weinig daadwerkelijk ondernomen en ondertussen gaat het traumatiseren via oorlogen, kindermisbruik en armer maken gewoon verder. En mensen met trauma’s kun je niet bewust maken, die moeten eerst hun trauma verwerkt hebben, want dat houdt hen wakker en depressief. Wakker zijn is niet hetzelfde als bewust zijn. Met trauma’s is het eerder een kwestie van overleven dan van leven.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   januari 10, 2015 at 10:26 pm

   Helaas zien we daar veel van: het hele volk is getraumatiseerd en dat wordt nog wel erger als men gaat zien wat er echt allemaal speelt. Dit zijn bizarre tijden!

   Like

    
 11. Euro-nee

  januari 11, 2015 at 12:42 am

  Dit bericht niet gezien in de Westerse pers, maar persoonlijk geloof ik Presstv meer als onze staats-omroep. Volgens dezelfde krant zijn de Amerikanen druk bezig om hun belangen veilig te stellen in het Midden-Oosten met Iran en India enz. De oprichting van de BRICS is mogelijk een vervelende stap voor de Westerse banken en groot kapitalisten, kan positief aflopen ook negatief.
  http://www.presstv.com/Detail/2015/01/09/392250/NATO-to-seek-Russia-antiterror-help
  Dhr.Putin zal echter niet makkelijk toegeven, zowel in Presstv als in RT news kort geleden een bericht: Iran en Rusland voelen zich gesterkt door het groeiende verzet onder de Westerse landen op hun buitenland beleid. Persoonlijk geef ik bij Presstv ook regelmatig commentaar. Ik moet eerlijk zeggen de redactie controleert je bericht goed. Je bent niet vrij om alles te schrijven.
  Ik heb het eerder geschreven, persoonlijk zie ik ons allen als verzet strijder tegen het huidige beleid. In de gecontroleerde pers word ik beschouwd als ” gestoord” :-)
  Natuurlijk wordt Presstv gezien als propaganda media. Maar inlichtingen diensten volgen wel de algemene kritiek. Press tv is het enigste medium dat wij kunnen gebruiken zonder gebruik van veel geld. En ook het duidelijkst, RT news is onduidelijker, soms wel leuk. Want dat wordt ook gebruikt door Oekraiense Trollen. Mensen uit de Oekraine vinden het niet leuk als je laat merken Pro-Russisch te zijn en het hun laat merken, dat ze niet welkom zijn, tenzij ze aan de goede kant staan.
  Ik wil hiermee ook niet zeggen dat ik het eens ben net het beleid van Rusland in alles, maar het gedrag van de NATO vind ik veel erger.
  Bij Presstv laat ik duidelijk merken dat ik van Nederland ben, daar dit hopelijk meer helpt dan een onduidelijke naam.

  Beste Irma, ik heb er geen ervaring mee een web-log, tevens ben ik van mening, dat er een paar goede zijn. Kwantiteit van web-blogs is niet belangrijk wel de kwaliteit. Dus ik probeer het nieuws te volgen uit zoveel mogelijk kanalen. En te reageren en hopelijk een heel klein beetje bij te kunnen dragen aan de kwaliteit. Jij accepteert links naar Presstv. Ik weet zeker dat je ze eerst controleert.

  Presstv wordt wereldwijd gevolgd door het verzet, ik ken mensen uit Australe, uit Canada, uit alle landen van de NATO. Zelfs uit Amerika.
  Heel misschien is het een idee, om gezamenlijk te reageren op berichten van Presstv. Of Presstv er blij mee zal zijn, weet ik niet zeker. Jij hebt andere contacten als ik. In het westen hebben we geen media, waar we onze kronkels over politiek en ellende en het zoeken naar een mogelijke reden. Bij Presstv vindt ik gelijkgestemde personen.

  In een eerder antwoord van jou, op een reactie schreef je propaganda is het probleem. Dat klopt, maar waarom dan geen propaganda medium gebruiken, om onze desillusie te te verspreiden.
  Als jij of ik of iedere blogger tegen de huidige situatie is, of als persoon aanvullend voor het bijdragen aan gewoon persvrijheid. Heel misschien als Presstv een goed punt heeft, zou er een mogelijkheid moeten zijn om die te verspreiden. Ok, die geef je.
  Misschien veel belangrijker, laten we als eenheid van de ”Nederlandse ondergrondse”
  zien aan de buitenwereld dat het aantal Nederlandse opstandelingen of ”gestoorde” (sorry dat ik het zo omschrijf. ) Klinkt vervevelend wanneer u alleen dit bericht leest. Maar ik geloof dat Irma en ik elkaar begrijpen. Dus vriendelijk verzoek, lees alles in dit bericht.

  Maar Irma, jij heb mogelijk meer kennis over journalistiek of over een web-blog, dus mijn kronkel kan jij en andere beter beoordelen. Ik reageer onder “” From the Netherlands”” on Presstv. Dit geeft slechts een persoon aan vanuit Nederland.
  Misschien heb jij de macht of een ander ondergronds medium, dit te laten groeien tot From the Netherlands-**** or even bigger. Sorry, ik kan dit beter antwoorden in het engels. To make all together a statement.
  Wij accepteren de wensen niet van de NATO, en er moet een menselijke manier gevonden worden voor iedereen.

  Like

   
 12. inhetmeer

  april 21, 2015 at 10:34 am

  Ha Irma….toch maar even gecopieerd en nogmaals geplaatst voor jou.
  Qua dat idee van een geldloze maatschappij…..Google eens op CMN. De Citizens Mulltinational. Kost wat tijd om je er door heen te ploegen, maar het basisidee is m.i. prima. Wat ik overigens verder hoop is dat er een nieuwe politieke partij word opgericht die niets anders gaat doen dan in de Tweede Kamer vragen stellen. Vragen over de Farmaceuten, hun gifmengerspraktijken en hun greep op de ministeries. Vragen over Chemtrails….vragen over dat verdwenen vliegtuig (MH 370)….waar o.a. zes Chinezen in zaten die kennelijk iets hadden ontdekt qua vrije energie en een bedrijf hadden opgezet…..het feit dat er één Amerikaan bij was in die Directie van dat bedrijf die nu alle aandelen in handen heeft en in de stilte is verdwenen…..Chemtrails….Haarp….hoe de media worden gemanipuleerd en wie daar de werkelijke macht over heeft…..dat alle kranten van belang zijn in handen van de Persgroep. Wie bestuurt dat en waar zijn ze aan te linken? Hoe het in Godsvredesnaam mogelijk is dat dat die Nazi-afspraken omtrent die Codex Alimentarius wetgeving hebben kunnen worden en zetbazen van Monsanto (direct gelieerd aan die Codex) topfuncties hebben in het Europese parlement……Zo kunnen we er nog tientallen opnoemen. Opentrekken die beerput en dat tuig in dat duistere stinkhol met een brede grijns in het zonnetje zetten. Daar houden ze niet van. Er zijn inmiddels héél veel mensen die op zo’n club zouden stemmen. Maak er een spannend theater van en je hébt je publiek. Pim Fortuin deed dat. Je moet alleen zien te voorkomen dat je een partij creëert á la Fortuin, want dan krijg je blaaskaak en co in je kielzog. Dat werkt niet.

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: