RSS

Financiële oorlog komt naar een hoogtepunt

21 jan
engelse vlag

ENGLISH

Zwitserland doet mee met Pentagon / UK / BRICS-alliantie

(Ter informatie. Vertaling van het artikel van Benjamin Fulford d.d. 19 januari 2015)

currenciesDe radicale duik van de Euro vorige week tegenover de Yen, de Amerikaanse dollar en vooral de Zwitserse Frank is een duidelijke indicatie van de strijd over de controle van het financiële systeem en over de wereld, komt tot een climax. Zwitserland is bezig om hun Franc los te koppelen van de Euro en die beweging kwam een week voor bijeenkomst van de Elite-top in Davos, Zwitserland gaat naar verwacht van start met een speech van China’s nummer 2, Li Keqiang.

Dit is de eerste keer in vijf jaar dat de Chinese regering een belangrijke afgezant naar Davos heeft gestuurd. De toespraak zal gericht zijn op de aanpak van de internationale situatie door China en zal mogelijke oplossingen aanreiken voor de diverse internationale problemen. Deze meeting in Davos meeting heet “A New Global Context”, een naam die bewust is losgekoppeld van de fascistische New World Order (NWO). In gesloten vergaderingen, zo meldden de Chinese overheidsbronnen, bespreekt Li de Chinese/Zwitserse financiële integratie. Dit geeft duidelijk aan dat de Zwitserse bankwereld, met inbegrip van de centrale bank van de centrale banken van de BIS, zijn toegetreden tot de BRICS-landen / UK / en de Pentagon alliantie.

Dit was de grootste beweging in een week die werd gekenmerkt door veel ogenschijnlijk ongerelateerde dramatische gebeurtenissen. Misschien is de beste manier om alle andere chaotische en vaak bizarre incidenten die vorige week plaatsvonden te begrijpen, door te gaan denken in termen van een bendeoorlog. Dan kunnen we beginnen een aantal van deze zaken met elkaar te verbinden.

Ten eerste, denk nog even Christine Lagarde, het Franse hoofd van het IMF, die eind vorig jaar een ultimatum stelde aan de mensen in Washington DC om ofwel in te stemmen met de hervorming van het IMF, of het IMF zou in januari verder gaan zonder hen. wordleadersToen in januari de Franse president Francois Hollande opriep tot een einde aan de door de Amerikanen georkestreerde sancties tegen Rusland, was er direct daarna een fake attack tegen het Franse Magazine Chalie Hebdo.

Deze werd gevolgd door een grote PR campagne, een bijeenkomst van Europese leiders en de hoofden van sommige ‘clientstates’, zoals je hier kunt zien.

Merk op dat er geen Amerikaanse, Russische, Chinese, Indiase leiders etc. opdagen voor dit PR-evenement. Wat we in plaats daarvan zien, is een bijeenkomst van Rothschild-dienaren. Dit zijn de mensen die zich proberen vast te klampen aan de controle over het financiële stelsel in de wereld, met behulp van de door het IMF uitgegeven SDR’s (Special Drawing Rights) die worden gesteund door de hulpbronnen van de wereld, als vervanging van de dollar ofwel de yuan. Deze groepering roept op tot hervorming van het stemrecht binnen het IMF, maar slechts een beperkte hervorming zodat ze nog steeds de leiding hebben.

In elk geval pleegde na deze grote nep-show en provocatie van religieuze conflicten een Franse politiechef (die belast was met het onderzoek, red.) zelfmoord.

Naar aanleiding daarvan hebben de Russen plotseling alle gas naar Europa via Oekraïne afgesneden en vertelden ze de Europeanen dat zij hun gas via Turkije en Griekenland geleverd moesten krijgen.

De Russen vertelden ook aan de Grieken, wanneer ze de Euro zouden loslaten, dat Rusland enorme hoeveelheden landbouwproducten van ze zou kopen. Deze twee moves vanuit Rusland, kwamen net vóór de Griekse algemene verkiezingen, waarvan wordt verwacht dat men gaat stemmen op een politieke partij die een einde wil maken aan de schuldslavernij van de Euro maffia.

Terwijl al deze zaken speelden, werd de kanaaltunnel die Engeland verbindt met Frankrijk stilgelegd door de rook. Op ditzelfde moment lag een vloot van Chinese oorlogsschepen toevallig aangemeerd in Engeland.

Er waren ook een aantal behoorlijk ‘funky’ dingen gaande vorige week met paus Franciscus in de Filippijnen. Franciscus werd gefotografeerd tijdens het maken van een satanisch teken terwijl hij meldde dat ‘iedereen die zijn moeder beledigt een ‘punch’ zou krijgen’.

Het is vermeldenswaard dat senior P2 van de vrijmetselaarsloge Marco Di Mauro, deze schrijver officieel heeft uitgenodigd voor een ontmoeting met de paus tijdens zijn bezoek aan de Filipijnen. Echter, Di Mauro verdween op mysterieuze wijze voor de aankomst van de paus zodat er geen ontmoeting kon worden geregeld. Di Mauro was in de Filippijnen op zoek naar goud voor een nieuw financieel systeem dat onder controle zou staan van de vrijmetselaars en het Vaticaan. Blijkbaar vond een hogere macht dat geen goed idee.

Het is duidelijk dat zowel de Europeanen en de P2 vrijmetselaars onder vuur liggen om te voorkomen dat ze de controle behouden of herwinnen over het internationale financiële systeem.yuan-euro

Hoe zit het met de situatie in de VS? De zaken gaan daar ook niet goed voor de gangsters in Washington DC.

Al langere tijd liegen ze over de economische situatie terwijl het maar blijft verslechteren. Nu hebben ze weer een deadline in het verschiet als betalingstermijn op 31 januari en daar worstelen ze mee. Zoals alerte nieuwsbrieflezers reeds hebben opgemerkt, heeft de IRS laten doorschemeren dat het is stilgelegd vanwege een gebrek aan financiering.

Bovendien hebben schutters vorige week meerdere schoten afgevuurd op het huis van de Amerikaanse vice-president Joe Biden. Dit kwam tijdens een voortdurende crisis tussen medewerkers van de geheime dienst.

Ondertussen is er ook een enorm document met een dump aan bewijzen gaande tegen George Bush Sr. en zijn zogenaamde Nazi neo-con-groep. Bush is niet gesignaleerd bij het verlaten van het ziekenhuis en veel mensen in zijn netwerk, die zich uit angst verborgen hielden komen nu uit hun schuilplaatsen.

Nu hebben de FBI en het ministerie van Justitie gezegd dat ze aanklachten gaan starten tegen de misdrijven van de voormalige generaal en CIA-hoofd David Petraeus, volgens meerdere zakelijke berichten in de media. Echter, noch de FBI, noch het ministerie van Justitie hebben, zoals ze momenteel worden bestuurd, de morele status die nodig is om een dergelijke aanklacht af te dwingen.

Het Pentagon en de andere agenten moeten het militaire rechtssysteem kunnen uitvoeren op een manier die niet tot een algemene heksenjacht gaat leiden op oorlogsmisdadigers zoals Bush Jr., Donald Rumsfeld, enz.

Ze hebben ook de juridische instrumenten die nodig zijn om corrupte politici uit Washington DC af te zetten. Mensen als George Soros, die is ontmaskerd als een van de degenen die het geld heeft geleverd om de rassenrellen in Ferguson te provoceren, moeten ook gevangen worden gezet zoals de andere criminelen.

Zodra dit is gebeurd, zijn het Pentagon en de ‘white hats agency’ verplicht om de Republiek der Verenigde Staten van Amerika te herstellen en ervoor te zorgen dat de overheidsgelden en de Amerikaanse dollar worden vervangen.

De heerschappij van de Cabal over de wereld in het algemeen kan binnenkort afgelopen zijn als er gecoördineerd een stap wordt gezet door de Britse / BRICS / Pentagon alliantie.

De Satan aanbiddende kabbalisten circelen nu rond oorlogsmisdadiger Benyamin Netanyahu zoals te zien is op de foto in Parijs.

Japanse slaaf-premier Shinzo Abe werd naar Israël geroepen om de slavendrijver Netanyahu te ontmoeten, die Abe zal opdragen om het Japanse financiële stelsel te blijven plunderen voor de Satanisten. Netanyahu, zoals we eerder hebben gezegd, is de man die dreigde om alle Japanse kerncentrales te vernietigen, tenzij dat land hun holdings zouden afstaan. Voor deze en vele andere redenen moet de druk om Netanyahu af te zetten worden voortgezet tot dat beest eindelijk in de gevangenis zit waar hij thuishoort.

Hetzelfde geldt voor de gangster familie die het land Saoedi-Arabië vernoemd hebben naar zichzelf. Insha’ Allah, de nakomelingen van Ibn Saud zullen uit hun huizen gesleept worden en worden vermoord door hun eigen mensen als ze niet de wapens oppakken tegen de Wahab Satanisten.

Ondanks dat heeft de strijd om de cabal omver te werpen het niveau bereikt van zuivering op slechts een paar afzonderlijke gevallen na die nog opgelost moeten worden.

Zodra dat klaar is volgt er een enorme campagne om de armoede te beëindigen, stopt de vernietiging van het milieu en kan deze aarde veranderen in het paradijs zoals het ooit bedoeld was.

————–Einde vertaling artikel Benjamin Fulford—————-

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘humanity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits voorzien van bronvermelding

 
22 reacties

Geplaatst door op januari 21, 2015 in Uncategorized

 

Tags: , ,

22 Reacties op “Financiële oorlog komt naar een hoogtepunt

 1. Linda Woudstra

  januari 21, 2015 at 9:11 pm

  Dank irma voor het vertalen! Hopelijk lezen mensen dit nu eindelijk ook eens! Wie wil nu nog dit oude corrupte, in en in slechte financiele systeem?

  Like

   
 2. Ruben Decloedt

  januari 21, 2015 at 9:25 pm

  Dit is op Het betere wereldnieuws herblogd.

  Like

   
 3. marij

  januari 21, 2015 at 9:48 pm

  hoi irma, mag ik je wederom danken voor je inzet en als je echt zin hebt in een vakantie in midden-limburg…. my invitation stays , ik zou bijna zeggen forever
  gr marij schils

  Like

   
 4. alienfocus

  januari 22, 2015 at 12:38 am

  Dit is op CONSPIRACYPRACTICE – SAMENZWERINGSPRAKTIJKEN herblogden reageerde:
  Nederlandse vertaling van het artikel van Benjamin Fulford d.d. 19 januari 2015. Delen.
  The English version is also available on the website

  Like

   
 5. Gusty

  januari 22, 2015 at 10:15 am

  Die foto van de paus is duidelijk gefotoshopd.. vergelijk de schaduw van de arm van de linkse man.. de schaduw van de hand van de paus valt.. met die lichtinval, op een vreemde plaats? Ook is de hand – naar mijn inziens – iets te klein. Foto is gemanipuleerd om algemene perceptie te bewerkstelligen dat het vaticaan het kwade is.. er zitten rotte appels in het vaticaan.. dat is iets anders.. maar dat raakt de kern niet..

  Like

   
  • Maarten

   januari 22, 2015 at 4:21 pm

   Mijns inziens is het inderdaad een wat vreemde foto maar de lichtinval klopt wel hoor, het licht komt vanuit de richting boven het standpunt van de foto. Maar ja de gehele setting kunnen we onze vraagtekens bij zetten. Maar dat is bij veel zaken zo tegenwoordig!

   Like

    
 6. JanmetdePet

  januari 22, 2015 at 4:17 pm

  De andere Jan met de Pet heeft het veel te druk om de eindjes aan elkaar te knopen om zich hier
  druk om te maken.
  De ECB gaat de geldpersen laten lopen om de huidige deflatie de kop in te drukken.
  Inflatie moeten we hebben en liefst 4% ipv 1,5 %.
  Banken lenen voor 0,05% bij de ECB en ik betaal 6%. Banken en Verzekerings maatschappijen huizen in Paleizen.
  Ik maak me sterk dat ook een Dysselbloem het nog niet eens voor de volle 100% begrijpt.
  Wees Waakzaam dus!!

  Like

   
 7. Nexus

  januari 22, 2015 at 6:52 pm

  Beste Irma,

  Volgens mij was Rusland wel vertegenwoordigd met Lavrov, minister van buitenlandse zaken.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   januari 22, 2015 at 7:16 pm

   ’t zou zomaar kunnen, tenslotte heeft Rusland ook politiek gezien nog iets op te lossen en het was tenslotte een politiek ‘evenement’ met een aantal dubbele bodems. Griezelig!

   Russische schrijver en journalist Nikolai Starikov over Parijs: False Flag!

   Like

    
 8. nanet

  januari 22, 2015 at 10:37 pm

  Ik lees in verwondering het verslag van Benjamin Fulford, en ook niet. Ondanks dat heeft de strijd om de cabal omver te werpen het niveau bereikt enz en de tweede tekst eronder. Vervolg, zodra dat klaar is, volgt een erorme campagne om de armoede te bestrijden. Ik bergrijp eruit dat we er nog niet zijn ondanks zijn idee van zuivering. Ik lees nergens, dat iemand of iets anders opgepakt is of berecht is om zijn daden. Alleen tegen gehouden, wat kan zijn (dat weet ik niet).. Als we er vanuit gaan dat we nu op dit moment strijden tegen de cabal, de frontrunners,lichtwerkers zoals beschreven als onze medewerkers. Of is het de bedoeling, maar hoe houden wij EUROPA tegen met hun wetten

  Like

   
 9. bartelo

  januari 24, 2015 at 7:36 pm

  “Dit geeft duidelijk aan dat de Zwitserse bankwereld, met inbegrip van de centrale bank van de centrale banken van de BIS, zijn toegetreden tot de BRICS-landen / UK / en de Pentagon alliantie.”

  Deze opmerking van Fulford vind bevreemd me. De UK is onderdeel van de cabal en waarom zou de BIS-bank (de bank der banken) zijn macht opgeven. Dat zijn de hoogste bazen in de bankenwereld. Als zij de kant van BRICS zouden hebben gekozen, dan is het spel gespeeld. Dan zouden we nu in een ommekeer zitten die z’n weerga niet kent en dat is alles behalve het geval.

  Ik vraag me serieus af in hoeverre Benjamin Fulford niet onderdeel is van deze Cabal.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   januari 24, 2015 at 7:50 pm

   Ik begrijp je vraag. Ik denk ook dat het goed is dat we ons dat moeten blijven afvragen, maar wel diverse kanten blijven volgen en niet alleen die gecontroleerde en gekochte media. We worden steeds meer uitgedaagd om onze eigen koers te bepalen door middel van onze eigen intuïtie. Alles staat op scherp!

   Like

    
   • bartelo

    januari 25, 2015 at 12:42 am

    Ha Irma, ik snap helemaal wat je bedoelt. Al meerdere jaren lees ik zo af en toe de artikelen van Benjamin Fulford. Vaak hoopvolle berichtgevingen van zijn kant. En ook vaak opmerkingen dat dingen gaan veranderen en dat daarvoor slechts een paar zaken in de weg staan. En ook af en toe opmerkingen die ik bedenkelijk vind zoals wat ik hier aanhaalde.
    Ik krijg bij deze man telkens het gevoel dat hij mooie verhalen schrijft waar de ‘wakkeren’ onder ons gevoelig voor zijn. Maar ik krijg het gevoel dat hij ons ‘aan het lijntje’ houdt, om het zo maar uit te drukken. Telkens artikelen schrijven waar hoop uit spreekt maar er gebeurt nooit echt iets ten goede. Datzelfde heb ik met de man die zich Cobra noemt.
    Tussen de regels stuit ik te vaak op dingen die voor mijn gevoelt tegenstrijdig zijn. Zo zou nu de dollar weer gedekt zijn door goud. Dat heeft Fulford ook verkondigd, althans die conclusie trok hij a.d.v. bepaalde gebeurtenissen. En dat roept bij mij weerstand op.

    Like

     
    • Maarten Tiggeler

     januari 25, 2015 at 10:44 am

     In dit huidige moeras van halve waarheden is het beste wat er te doen valt dit soort analyses uit te wisselen. Ik dank allen hier, opzoek naar de werkelijkheid….

     Like

      
    • Irma Schiffers

     januari 25, 2015 at 8:05 pm

     Bartelo, Hoe ik het zie met betrekking tot de mensen die je noemt is, dat hun intentie goed is. Tijd is niet te zeggen, er wordt wel hard gewerkt op de achtergrond door diverse groeperingen die, zoals ik her en der zie, steeds meer met elkaar in contact treden en dat is goed. Benjamin heeft goede bronnen, maar ze ‘gebruiken’ hem (dat risico lopen wij allemaal, daar moet ik zelf ook op letten) om disinfo te verspreiden. Er zitten dus rotte appelen in zijn contacten. Soms moet hij dan terugkomen op informatie die hij gekregen had van zogenaamde betrouwbare bronnen. Hij is zeer gedreven en soms wat te enthousiast als hij informatie krijgt en hij schrijft dat dan ook op. Niet alles is ‘foutief’, maar er zit nou eenmaal, zoals ik al zei, heel veel tijd tussen bepaalde acties. Er is ook veel geheime informatie die ook hij niet te weten komt, want dat kan de ‘alliantie’ belemmeren in wat ze aan het doen zijn. Vergis je niet in de hacks van de ‘prof-hackers’ groep van Anonymus. Die zijn ook hard bezig om van alles te verzamelen. We willen uiteraard (zo ook Benjamin en zijn ‘contacten’) dat het snel gebeurt. Ik heb eerder het gevoel dat het in één keer’ gaat gebeuren en niet in ‘delen’. Er is een groep die hard bezig is met tegenwerking, en die proberen alle ‘activisten’ in diskrediet te brengen, daar hebben we al langer last van en dat wordt erger. Laat je daardoor ook niet misleiden. Ik blijf zeggen dat je zoveel mogelijk informatie moet zien te verzamelen en dan zelf voelen en blijven zoeken naar de echte waarheid. Het is momenteel echt een chaotische rotzooi en je mag het echt een informatie/internet oorlog noemen, want dat is wat er gaande is. .

     Like

      
     • bartelo

      januari 25, 2015 at 9:46 pm

      Ha Irma bedankt voor je uitgebreide reactie. Misschien heb ik me niet goed uitgedrukt want ik ben me zeker bewust van het feit dat de msm de verkeerde bron is om informatie uit te putten.
      En ja, misschien moet ik me wat milder opstellen tegen o.a. Fulford of minder snel bepaalde conclusies trekken. Al met al denk ik dat we op het moment i.i.g. veel wijzer worden van de alternatieve nieuwsmedia dan de MSM.

      Like

       
      • bartelo

       februari 5, 2015 at 11:14 am

       Ik kwam dit deel uit het laatste interview met Rob Potter en Cobra tegen. Dit zou kunnen verklaren dat de info die Benjamin Fulford doorgeeft niet altijd helemaal correct hoeft te zijn.

       Bron: http://thepromiserevealed.com/2015-jan-20-q-a-with-rob-potter-and-cobra/

       ” Rob – Yes. I love Ben Fulford and he did report to me in one of our interviews, he just reports what people tell him. He doesn’t absolutely know everything correct or true, …”

       Like

        
       • Irma Schiffers

        februari 5, 2015 at 2:34 pm

        Klopt, ik volg die interviews ook. Hij heeft goede bronnen, maar ook bewuste ‘disinfo-‘ bronnen en ook voor hem is het -net als voor ons allemaal- heel lastig om aan te voelen wie er bewust bezig zijn (vanuit die Cabal en sommige inlichtingendiensten) om de alternatieve media te misleiden. Intuïtie -ik zei het al eerder- is onfeilbaar, maar met deze vreselijke ‘oorlog’ die achter de schermen woedt momenteel is het soms moeilijk om daarbij te blijven, want we zijn allemaal mensen en komen nu dus ook ‘angst’ tegen. (= ego) die we moeten proberen te ‘overwinnen’. Fulford is voor mij duidelijk een truthwarrior, maar zou zijn intuïtie wat meer kunnen inzetten… ;-) Toegegeven, dat is een lastig proces en wellicht vooral voor veel mannen. Sinds de polariteit mnl/vrl. energetisch niet meer bestaat is de wereld met zichzelf aan het worstelen en dus met de ander…. Onderstaande animatie kom ik vaker tegen zoals nu ook weer in het astrologisch jaarrapport van Manuela van der Knaap en op Want to know. Mooie illustratie!
        Yin en Yang

        Like

         
  • DonQuijotte

   januari 27, 2015 at 1:47 pm

   @Bartelo Precies, de UK,VS en Israël zijn de Kabal. De BIS bank is een kabal Rothschild instituut. Een heel verwarrend stuk dus van die Benjamin Fulford. Ik heb die man nog nooit vertrouwd met zijn meest fantastische verhalen. Ik lees zijn verhalen echter wel. @Irma weer bedankt voor je vertaalwerk.

   Like

    
   • gert

    februari 6, 2015 at 7:52 am

    de UK,VS en Israël zijn niet de Kabal.; het probleem hier is generalisatie en dat moet je voorkomen. Het Volk van de UK,VS en Israël zijn volgzame mensen die op zich niets met de Kabal te maken hebben. Die mensen volgen hun regeringen maar zijn onwetend van het feit dat die regeringen verantwoording afleggen aan een hogere groep en in die groep moet je de Kabal zoeken. Putin noemt ze de nieuwe rijken. Het is opvallend dat Putin daar wel graag bekendheid aan geeft maar dat het hier in het Westen helemaal dood word gezwegen. De echte Kabal zal je eerder in Monaco, Zwitserland of Andorra tegenkomen.

    Like

     

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: