RSS

De propaganda-oorlog is volop gaande

28 jan

Er móet een oorlog komen, anders gaan de failliete VS/EU binnenkort volledig kopje onder. De propaganda-machine draait op volle toeren want het water staat de westerse politieke maffia blijkbaar aan de lippen.  Poetin is nog steeds de hoofdschuldige, want hij is immers het doel op het podium van het volgende oorlogstoneel.

We lezen op 28 januari dit via het ANP:                                                                                Poetin noemt Oekraïens leger ‘legioen van de NAVO’.

Poetin dolfijnen

Poetin bij de dolfijnen. Als Obama dit zou doen zou ie waarschijnlijk naar de ‘haaien’ gaan :-)

Het Oekraiënse leger is in essentie een NAVO-legioen dat niet de nationale belangen van Oekraïne verdedigt, maar Rusland wil beteugelen.

Dat zei de Russische president Vladimir Poetin volgens het staatsmedium ‘Russia Today’ maandag tegen studenten in Sint-Petersburg.  Het Oekraïense leger is volgens Poetin geen leger, “maar een buitenlands legioen. In dit geval een buitenlands NAVO-legioen.”

“We zeggen vaak: het Oekraïense leger, maar wie vecht daar echt? Er zijn inderdaad wat officiële legereenheden, maar over het algemeen vechten daar zogenoemde ‘vrijwillige nationalistische bataljons'”, aldus Poetin. Die bataljons zouden onderdeel uitmaken van het NAVO-legioen.

“Helaas weigeren de officiële autoriteiten in Kiev het pad van een vreedzame oplossing te volgen. Ze willen de crisis niet met politieke middelen oplossen”, aldus Poetin.

Ondertussen ligt Donetsk onder fascisitisch Kiev-vuur, schrijft mr. drs. Boudine Berkenbosch op ‘Boublog’.

De NAVO zou de invloed van Rusland in het gebied willen beperken. Volgens NAVO-topman Stoltenberg hebben juist de Russen de enige buitenlandse troepen in het gebied. Dat is het probleem, zei Stoltenberg.

Het antwoord op de uitspraken van Poetin komt natuurlijk, zoals te verwachten vanuit de VS met deze verklaring: ‘Russia Today (RT) is een terroristische organisatie’ bij monde van de Amerikaanse “Broadcasting Board of Governors”, Andrew Lack.

Vandaag interviewde Russia Today Paul Craig Roberts, de voormalige staatssecretaris van Financiën tijdens het presidentschap van Ronald Reagan,  over deze krankzinnige verklaring.

Roberts zegt: “In de jaren dat de VS nog een ‘gezond’ land was zou de opmerking van Lack ertoe hebben geleid dat hij zou worden uitgelachen en zou het hem de kop hebben gekost. Aftreden en verdwijnen uit het openbare leven had hem te wachten gestaan. Maar vandaag in de schijnwereld van westerse propaganda wordt Andrew Lack’s standpunt serieus genomen en is er dus weer een nieuwe ‘terroristische dreiging’ bijgekomen”.

“Niettemin, wat voor gebrek Andrew Lack ook mag hebben, ik betwijfel het dat hij zijn onzinnige uitspraak dat Russia Today een terroristische organisatie is, zelf gelooft. Dus wat is zijn spel?”

Andrew Lack heeft RT een boodschap afgegeven, en de boodschap luidt; dat ze de voelhorens moeten intrekken en moeten stoppen met de feiten te betwisten zoals Washington deze stelt en de presstitutes die ze rapporteren, kom aan boord of anders….

Die voelhorens brengen mij bij de vraag hoe je dit kunt verklaren: spoel even naar 2’30” en je hoort een duidelijk Engelstalige ‘Oekraïense soldaat’ roepen dat de ‘cameraman’ zich uit de voeten moet maken.

Op Facebook schreef ik al: ben/heb ik nou ook een kleine terroristische organisatie? Ja waarschijnlijk! Ik kan er eigenlijk in het geheel niet mee zitten; het begint zelfs bijna een lachwekkend en zielig schouwspel te worden wat de VS en hun vazallen aan het opvoeren zijn.  Het zijn spannende tijden en ‘spanning’ levert volgens de natuurwet altijd ‘beweging’ op. Laten we hopen dat die beweging heel snel in de richting van een menslievende samenleving gaat!

 

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ´humanity´ en mogen gerepubliceerd worden, mits voorzien van bronvermelding

 
18 reacties

Geplaatst door op januari 28, 2015 in Opinie, Politiek, Vladimir Putin

 

Tags: , , , , , , ,

18 Reacties op “De propaganda-oorlog is volop gaande

 1. formidabele

  januari 28, 2015 at 2:48 pm

  het wordt eens tijd, dat we de POLITIEK achter ons laten!
  Wie gelooft daar nog in?
  Nu we van alle kanten met media bestookt worden!

  Like

   
 2. jacart108

  januari 28, 2015 at 2:55 pm

  Ik heb nog nooit zoiets verschrikkelijks gezien als in één van die filmpjes op boublog. Terrible!

  Like

   
 3. Irma Schiffers

  januari 28, 2015 at 3:10 pm

  Het is inderdaad meer dan verschrikkelijk!!

  Like

   
 4. Gerrit Tienkamp

  januari 28, 2015 at 3:18 pm

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

   
 5. JanmetdePet

  januari 28, 2015 at 4:46 pm

  De VS heeft populairdere tijden meegemaakt.

  Like

   
 6. Pastoor Geudens

  januari 28, 2015 at 6:21 pm

  Beste Irma, je schrijft: “Op Facebook schreef ik al: ben/heb ik nou ook een kleine terroristische organisatie? Ja waarschijnlijk!” Ja inderdaad, waarschiinlijk wel! Of ben je ziek?
  “Je bent het niet eens met de overheid? Je vraagt je af of ze u wel de waarheid vertellen en het goede met je voor hebben, en je bent van plan om hen niet meer in alles te gehoorzamen…?”
  Xander schrijft op zijn blog vervolgens verder: “Dan bent u al vanaf 2013 officieel psychisch ziek en lijdt u aan ODD, Oppositional Defiant Disorder, oftewel een Oppositioneel Opstandige Gedragsstoornis (OOG). Deze omvat alle mensen die ‘zich niet conformeren, en twijfelen aan (de) autoriteiten’. Sommige critici zijn bang dat deze nieuwe stoornis in de toekomst als voorwendsel gebruikt zal worden om alle tegenstanders van bijvoorbeeld de EU en het milieubeleid monddood te maken en desnoods in inrichtingen op te sluiten”.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   januari 28, 2015 at 7:03 pm

   Beste Pastoor, inderdaad postte iemand dat al op mijn facebook. Ik schreef daaronder: “Ja dat is inderdaad bekend. Ook dat hoort bij de ‘oorlog’. Als je hoogsensitief en/of mediamiek bent val je in de reguliere psychiatrie (DSM V) onder psychotypische persoonlijkheidsstoornis. Gaaf, hè? ;-) Heb dat boek zelf in mijn opleiding moeten bestuderen en houd me er verder verre van.
   Bovendien komt het dan tussen ons nog eens tot een gezellige ‘ontmoeting’ in die instelling ;-)

   Like

    
   • Pastoor Geudens

    januari 28, 2015 at 7:59 pm

    Stel je voor, ik denk dat ik het meest zou passen bij autistenafdeling…

    Like

     
    • Irma Schiffers

     januari 28, 2015 at 8:18 pm

     Nee hoor! Dat word je namelijk vanzelf als je je mond niet kunt of mag open doen. Maar we gaan daar niet autistisch zitten doen; gesprekstof genoeg!

     Geliked door 1 persoon

      
  • Nexus

   januari 28, 2015 at 7:28 pm

   Ik heb last van ODD!

    19 maart 2010 /  Redactie /  Berichten, Maatschappij & Politiek

   Demissionair premier Balkenende maakt zich al op voor de volgende democratische vervoeging met andere partijen waarmee hij Nederlands langs zittende en slechts presterende premier ooit zal worden. Geen enkele wet die door de verschillende kabinetten Balkenende gemaakt is heeft de burger, lees het volk, goed gedaan. Economie is het toverwoord geweest in de afgelopen 9 jaren. Eerst het zoet dan het zuur, crisis hier en crisis daar. Telkens weer een andere smoes waarmee vrijheden van de burger weggenomen worden, telkens weer een andere smoes waarom burgers meer zouden moeten gaan betalen. Bezuinigingen, bezuinigingen, bezuinigingen….. Er is geen geld, groot tekort, inflatie, beurskrach, investeren in de toekomst, onze kinderen het gelach niet laten betalen, stabiliteitspact, Europa bij elkaar houden, strengere regels, betere naleving, toezichthouders, etc.etc. Blablablabeeeh…are you (s)cheap?

   Sorry beste lezers maar ik kan mij nog maar nauwelijks inhouden als ik zie hoe er met ons gesold wordt. De meeste mensen schijnen het allemaal maar te slikken of hebben werkelijk geen benul van wat er aan de hand is en welk vreselijk spel er gespeeld wordt door onze zichzelf benoemde elite en dan bedoel ik inclusief ons zo geweldige koningshuis dat zich baadt in alle luxe die de wereld eigenlijk voor iedereen te bieden heeft.

   Vorig jaar zijn wij allemaal getuigen geweest van hoeveel geld er per direct beschikbaar is als de wil er is van overheden om dit geld te scheppen. De nieuwe Uri Geller kan beter gezocht worden in bankenkringen dan onder het klootjesvolk want met een pennenstreek ontstond er zomaar ineens 100 miljard euro waarmee banken weer voldoende saldo hadden om kredieten te verstrekken aan de noodlijdende middenstanders. Dat de banken dit vervolgens niet doen, dat verstrekken van kredieten en daarmee de zelfgeschapen crisis in een nog dieper dal storten, daar hoor je verder niemand meer over.

   Naast bovenstaande gegeven zagen wij ook nog een ander fenomeen. Ministers van verschillende departementen die met een stalen gezicht overstappen naar banken, verzekeraars en andere financiële instellingen of multinationals, de normaalste zaak van de wereld toch? Belangenverstrengeling? Ja, probeer dat maar eens aan te tonen. Alles wat de burger beter niet kan weten is vertrouwelijk of staatsgeheim. Wat niet weet dat niet deert! Zo gemakkelijk is dat. Hoe het besluit genomen is om zogenaamd enkel financieel deel te nemen, dus met onze belastingcenten, aan oorlogen zoals Irak is ook geheim. Met andere woorden, wil men iets niet hoeven verantwoorden dan maken ze het gewoon geheim. Inmiddels wordt dit principe ook geadopteerd door de kerk waar de pauselijke vader, de vertegenwoordiging van de Christelijke God op Aarde, zich kan beroepen op Pauselijke geheimhouding, zelfs als het gaat om duizenden priesters die zich wereldwijd vergrijpen aan onze kinderen. Je zou verwachten dat na alle openbaringen omtrent het laatst genoemde miljoenen mensen de straten in zouden trekken om de kerk ter verantwoording te roepen. Dat zou je ook verwachten nadat door de kredietcrisis duidelijk werd dat de jarenlange bezuinigingen compleet overbodig geweest zijn omdat geld wanneer nodig instant geschapen kan worden. Maar toch blijft de brave burger rustig afwachten welk een ellende vervolgens over ze uitgespeeld wordt. Klimaatcrisis? Pandemie?

   Verder valt het mij op dat vrijwel alle mensen die ons kabinet rijk is in het zakenleven bijzonder succesvol zijn, megawinsten maken maar zodra zij werken voor de burger geeneens de begroting sluitend weten te krijgen en al tientallen jaren met tekorten kampen. Een bijzonder vreemd gegeven.

   Vandaag werd Nederland, en ik garandeer jullie dat deze strategie ook voor de andere Westerse landen zal gaan gelden inclusief de VS, wakker met de mededeling dat het CPB, Centraal Plan Bureau, een door de overheid ingesteld orgaan om onafhankelijk onderzoek te fingeren inzake financiën etc. berekend heeft dat Nederland de volgende 4 jaar 29 miljard moet gaan bezuinigen. Het NOS propagandakanaal van de overheid liet de hardwerkende burger, die net van zijn werk komt en even lekker in de luie stoel zakt, zijn kinderen even snel een aai over de bol geeft, weten dat elke burger 1750 euro extra moet gaan betalen de komende 4 jaar om dit verschil te overbruggen. Het dreigende zwaard van het stabiliteitspact, dat mede tot stand gekomen is door heilig boontje Zalm die inmiddels samen met de frauderende DSB bank ten onder is gegaan maar vanzelfsprekend geen enkele blaam treft, immers de nieuwe inmiddels ook demissionaire minister van financiën de Jager zegt dat zijn oud collega een toffe peer is en daarmee is de baard af.

   Vanzelfsprekend zal het niet alleen gaan om bezuinigingen, lees gelegaliseerde diefstal, maar zal ook de gezondheidszorg weer duurder worden en tegelijkertijd het zorgpakket flink uitgedund. Ook zullen de energieprijzen weer stijgen, de gemeentelijke belastingen, de dagelijkse boodschappen en eigenlijk alles dat wij nodig hebben en/of veel gebruiken.

   Even terug naar die 100 miljard die de banken gekregen hebben want een kei die mij bewijsmateriaal aanreikt waaruit blijkt dat de betrokken banken dit bedrag terugbetalen.

   Ik heb mij afgevraagd wat er gebeurd zou zijn als die 100 miljard verdeeld zou zijn onder alle gezinnen in Nederland. Als ik goed gerekend heb zou ieder gezin zo tussen de 10 en 20 duizend euro ontvangen kunnen hebben uit die 100 miljard. Met zo’n onverwachte meevaller gaan de meeste mensen shoppen, de lang uitgestelde aanbouw eindelijk verwezenlijken, een vakantie boeken, etc. etc. Welke invloed zou dit gehad hebben op de economie en met welk resultaat?

   In de tussentijd horen wij via Tv en de andere mediakanalen dat zo’n 40% van onze volksvertegenwoordigers niet meer terugkomen. Zij zullen de komende jaren in tegenstelling tot alle andere werkende mensen van een riante wachtgeldregeling gebruik kunnen maken en inderdaad rustig en zonder zorgen bij hun gezinnetjes aanwezig zijn. Dit met de wetenschap dat de ontslagregeling voor de gewone man al lang en breed uitgekleed is. Laten wij het al helemaal niet hebben over de WW waarin de gewone burger terecht komt als hij of zij ontslagen wordt, daar kan geen mens met kinderen van rondkomen.

   Ligt het nou aan mij of tekent zich steeds meer een klassenjustitie maar ook klassenwetgeving af?

   Exclusief de huidige demissionaire ministers gebruiken al 180 mensen de wachtgeldregeling. Waarom moet de gewone man zijn huis verkopen als hij ontslagen wordt buiten zijn schuld en rondkomen van een belachelijk laag bedrag terwijl ministers jarenlang gigantische bedragen ontvangen die vanzelfsprekend opgehoest worden door de burger en niet door de volksvertegenwoordiging zelf? Wij moeten ons verzekeren tegen inkomensverlies, waarom kunnen zij dit niet ook op zo’n manier regelen? Voor de wet zou iedereen gelijk moeten zijn maar het is heel duidelijk dat dit niet is. En kom mij aub niet met tegenwerpingen zoals, die mensen werken 24 uur per dag want ook dat is niet waar. Wel eens in de kamer geweest op een doordeweekse dag of op een departement? Ze zijn zo vaak bij elkaar dat sommigen de collegae niet eens van gezicht kennen.

   Ik ben nu zo’n 10 jaar bezig met het wakker schudden van mensen maar soms denk ik wel eens dat hoe harder ik schud, hoe meer de mensen in slaap vallen. De manier waarop de burger bejegend wordt door overheidsdienders, door de media, door de politiek, door de reclamewereld…schrijnend. De autoverkoper die een slaapverhaaltje vertelt aan zijn assortiment, het belachelijke schaap dat ons daadwerkelijk voor schapen uitmaakt, elke avond weer. De wetenschapper die elke andere mening wegwuift omdat die niet wetenschappelijk onderbouwd is. De ontelbare deskundigen die ons vertellen hoe wij moeten denken en de klap op de vuurpijl van de gewone geïndoctrineerde burger, het is altijd zo geweest, zo werkt het systeem nu eenmaal, je hebt het toch goed….en dat soort uitspraken om gruwelijk moedeloos van te worden.

   ODD, je zal er maar mee geboren worden…..

   Dat schreef ik in 2010 over ODD en ik sta daar nog steeds achter. Momenteel zie ik echter tekenen die mij hoopvol stemmen. Griekenland zal als wig fungeren tussen de EU en de mensen die van dat vermaledijde systeem af willen. Meer landen zullen het voorbeeld van IJsland en Griekenland volgen. Parallel hieraan lopen allerlei burgerinitiatieven waarvan er slechts ééntje echt besproken hoeft te worden en uitgevoerd, de geldcreatie. De geest is uit de fles. Drone operators van de VS stoppen met de honderden tegelijkertijd, soldaten in Oekraïne willen niet meer vechten en vluchten de naburige landen in met duizenden tegelijkertijd….ik kan mij vergissen maar het momentum van absolute veranderingen staat voor de deur. Wij leven in een super spannende tijd en zullen, linksom of rechtsom, een betere wereld aan onze kinderen overdragen!

   Like

    
   • Irma Schiffers

    januari 28, 2015 at 8:11 pm

    Nexus, goed stuk! en helaas, helaas nog steeds aan de hand. Ik schreef soortgelijke dingen in mijn boek van 2011, maar ook ik zeg steeds: de geest is uit de fles en die valt er met een tien paarden meer in terug te stoppen. We staan inderdaad voor een gigantische verandering. Maar wat begrijp ik je enorme frustratie. We staan niet alleen tussen het slapende volk! Er zijn wereldwijd zoveel mensen bezig met voorbereidingen dat er voor deze criminelen geen ontsnappingspoging meer is. Dit is inderdaad een super spannende tijd, dat neemt niet weg dat deze weg wel schrijnend lang duurt en dat je daar regelmatig heel moe van wordt. Het is aan ons om met onze ziekte die ze ODD noemen :-), heel sterk en fier rechtop te blijven staan. You can do that, I can….En met ons gelukkig nog een flink aantal anderen. Blijf schrijven, blijf informeren! En vooral: blijf uit de ‘fles’! (figuurlijk)

    Like

     
   • Euro-nee

    januari 28, 2015 at 10:50 pm

    Nexus : Zie de link onderaan.
    Dadelijk alle vrijheid weg, met alle wetten in voorbereiding. Zoals telefoon, internet enz.

    Like

     
  • gert

   januari 29, 2015 at 5:03 am

   wow, ik heb ook oog

   Like

    
 7. Pastoor Geudens

  januari 28, 2015 at 6:23 pm

  Dit is op 2012-2019: de grote verdrukking herblogd.

  Like

   
 8. alienfocus

  januari 28, 2015 at 9:01 pm

   
 9. Euro-nee

  januari 28, 2015 at 10:47 pm

  http://www.demorgen.be/economie/europese-commissie-wil-42-persoonlijke-gegevens-van-alle-vliegtuigpassagiers-verzamelen-a2197611/
  Alle ellende van mogelijke False-Flag gevallen, en media vervalsing krijgen een vervolg.
  De EU op weg naar STASI praktijken, nog even en ze bouwen de muur weer op.

  Like

   
 10. gert

  januari 29, 2015 at 5:29 am

  maargoed, alle gekheid op een stokje, het gaat er uiteindelijk om dat een nogal bekend en mogelijk invloedrijk persoon in het openbaar iets heeft gezegd. Het gaat over de inzet van buitenlandse huurlingen waardoor de oorlog nog steeds gaande is.
  De echte volgers van dit blog weten allang dat dat gaande is maar het overgrote deel van ons Volk, en dan bedoel ik even diegenen die deze vreemde kriebeltjes kunnen lezen, schijnen dat niet echt te willen begrijpen of er van te weten. Dat is de grote kracht erachter. het geheim. Om die kracht te breken is bewustmaking, bewustwording van groot belang. De woorden van zo’n man zou toch meer ogen moeten kunnen openen, ogen die misschien wel met bling-bling en welvaart zijn toegedekt.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   januari 29, 2015 at 2:53 pm

   Klaas Vaak strooide zand in de oogjes zodat we in slaap vielen…. Als we weten wie ´Klaas Vaak´ is laten we ons geen zand meer in de ogen strooien. Daarvoor hoeven we alleen maar naar onze ´bron´ te gaan, maar dat is doodeng als je je aan de bling-bling vasthoudt!

   Like

    

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: