RSS

Dochter Whitney Houston: alweer?

02 feb
engelse vlag

ENG

Whitney en dochterAch, welke krant of nieuwsredactie zal ik eens uitkiezen. De Telegraaf maar weer eens, die kunnen namelijk letterlijk liegen dat het gedrukt staat.  Al schrijven meerdere media erover.  We lezen: ‘Net als moeder levenloos in bad’: Drama om dochter Whitney Houston.

Nu word ik nieuwsgierig, want dit bericht is al jaren oud! Of zou het wéér gebeurd zijn?  Is ze  twee keer op dezelfde wijze gevonden, net als Osama Bin Laden twee keer zou zijn overleden namelijk op 13 december 2001 en op 2 mei 2011, zoals ik laatst al schreef?

Ik lees even verder in dit ongeloofwaardige sprookje: ‘In Atlanta, Georgia werd zaterdagmorgen haar dochter en enige erfgename Bobbi Kristina (21) nagenoeg levenloos gevonden, ook in een badkuip, met haar gezicht in het water…  Het was haar echtgenoot Nick Gordon (25) die Bobbi Kristina had aangetroffen.

Ik ga nu toch even terugzoeken in de door mij geregistreerde geschiedenis. Ze werd al eerder bewusteloos in een badkuip aangetroffen volgens dit artikel uit 2012. Nota bene één dag voordat haar moeder Whitney hetzelfde lot onderging, alleen dat liep desastreuzer af, namelijk met de dood tot gevolg. De dochter zou zich onder de naam van haar moeder hebben ingecheckt en verbleef op dezelfde verdieping in een hotelkamer. Ze werd bewusteloos in bad gevonden nadat ze geen respons gaf en de beveiliging haar deur moest forceren.

Blijkbaar was dochterlief dus het verkeerde slachtoffer? Zeker als we dan kijken naar de bevindingen van de door mij eerder aangehaalde Zweedse onderzoeksjournalist Ole Dammegård, die haarfijn uit de doeken doet hoe o.a. Whitney aan haar einde kwam in het artikel en de video: ‘Part 2 – Ole Dammegård: Assassinations of Whitney Houston & Jimmy Hendrix, dan ga je toch weer even anders kijken naar dit ‘verhaal’ van de laatste dagen. Wat is hier nu weer de zin van? We kunnen het vast binnenkort weer aan elkaar knopen.

Opnieuw geldt dus weer: geloof niet alles wat je ziet, leest of hoort in de mainstream media. Maar blijf bij jezelf, je eigen ‘leven’, je eigen opinie, en je eigen toekomst!

 

© Irma Schiffers

 

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van  ‘humanity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits voorzien van bronvermelding.

 
5 reacties

Geplaatst door op februari 2, 2015 in Media, Opinie

 

Tags: , , , , ,

5 Reacties op “Dochter Whitney Houston: alweer?

 1. Euro-nee

  februari 2, 2015 at 11:40 pm

  Beste Irma
  Ik was zelf ook verbaasd over het artikel over de dochter van Whitney Houston. De dagbladen lijken tegenwoordig meer op de Story dan een gewoon nieuws blad, er staat gewoon onzin in of inderdaad dubbel.
  Zelf ben ik vandaag meer bezig geweest met andere berichten.
  http://www.presstv.com/Detail/2015/02/02/395825/US-backing-for-Ukraine-coup-confirmed
  Het schijnt dat Obama zich bij CNN versproken heeft, maar er komen steeds meer berichten over de Oekraine.
  http://www.trouw.nl/tr/nl/30340/Onrust-in-Oekraine/article/detail/3843041/2015/02/02/Rebellen-mikken-op-omsingeling-Oekraiense-troepen-in-de-ketel.dhtml
  Welliswaar stevig gekleurd.
  Het Belgische dagblad HLN.Be begint meer te schrijven met regelmatig de kans te reageren.
  http://www.hln.be/hln/nl/18262/Onrust-in-Oekraine/article/detail/2203385/2015/02/02/Pro-Russische-separatisten-willen-100-000-koppig-leger-op-de-been-krijgen.dhtml

  Het mooiste bericht komt van een ander web-blog over de nieuwe Griekse President die naar het schijnt beveiligd wordt door 125 mensen vanuit Rusland.
  http://www.loyalist.nl/putin-zorgt-voor-de-beveiliging-van-tsipras/#.VM_rMgPG9ZE.nujij
  Zeker terecht dat hij beveiliging krijgt met z’n aanval naar het Westen.

  Like

   
 2. Gerrit Tienkamp

  februari 3, 2015 at 3:50 am

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

   
 3. Ronald Verhaagen

  februari 3, 2015 at 9:03 am

  in ieder geval fijne verjaardag!

  Like

   
 4. gert

  februari 3, 2015 at 1:32 pm

  ze is niet jarig……

  Like

   
  • Irma Schiffers

   februari 3, 2015 at 1:34 pm

   Facebook bekeken? ;-) Er zijn er inderdaad die vinden dat ik nog lang niet jarig ben…

   Like

    

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: