RSS

Putin dreigt bewijs inside-job 9/11 vrij te geven

11 feb
engelse vlag

ENG

США боятся обнародования российских спутниковых фото трагедии 9/11

Dit stond in de Pravda van 7 februari jl.  Ofwel:
De VS vrezen de Russische publicatie van satellietfoto’s van de tragedie van 9/11

Al eerder schreef ik artike911truthnow3len over bewijzen die onder andere vanuit Rusland en Snowden zouden komen, dat 9/11 een inside job is van de Amerikanen. De ‘alliantie’ die strijdt voor de bevrijding van het mensdom uit de greep van de psychopatische zichtbare en onzichtbare leiders, zit ondertussen niet stil.  2015, het jaar van de waarheid! Laat het nu eindelijk eens gebeuren…

De Pravda schrijft:  Amerikaanse deskundigen zijn van mening dat, ondanks het feit dat de betrekkingen tussen de VS en Rusland hun grootste dieptepunt hebben bereikt sinds de Koude Oorlog, Poetin slechts voor kleine problemen zorgt voor Obama. Analisten menen dat dit een “stilte voor de storm” is. Poetin gaat één keer slaan, maar dan slaat hij ook hard. Rusland is bezig met de voorbereiding van het vrijgeven van bewijs van betrokkenheid van de Amerikaanse regering en de inlichtingendiensten bij de aanslagen van 11 september. De lijst van bewijzen bevat ook satellietbeelden.

Het gepubliceerde materiaal kan de medeplichtigheid van de Amerikaanse overheid bij de aanslagen van 9/11 en de succesvolle manipulatie van de publieke opinie bewijzen. De aanval was gepland door de Amerikaanse overheid, maar is bij volmacht uitgevoerd, zodat deze aanval op de mensen van de Verenigde Staten eruit zag als een daad van agressie van het internationale terrorisme.

Het motief voor bedrog en moord op hun eigen burgers diende de Amerikaanse oliebelangen en de corporaties van het Midden-Oosten.

Het bewijs zal zo overtuigend zijn dat het het officiële 9/11 ‘verhaal’ dat werd gesteund door de Amerikaanse overheid volkomen ontkracht.

Rusland bewijst dat het Amerika niet vreemd is om terroristische Valse Vlag-operaties in te zetten tegen haar burgers als voorwendsel om militaire interventie in het buitenland te realiseren. In het geval van “de aanslagen van 11 september,” zal het sluitend bewijs opleveren via de satellietbeelden.

Als dat lukt, zouden de gevolgen van Poetin’s tactiek het geheime terroristische beleid van de Amerikaanse regering blootleggen. De geloofwaardigheid van de overheid zal worden ondermijnd en dit moet leiden tot massale protesten en een volksopstand volgens de Amerikaanse analisten.

En als we kijken naar de VS in de politieke arena in de wereld? De geldigheid van Amerika’s positie als leider in de strijd tegen het internationale terrorisme zal volledig worden ondermijnd en leveren onmiddellijk voordeel op voor de schurkenstaten en de islamitische terroristen.
De feitelijke ontwikkeling van de situatie zou veel erger kunnen zijn, waarschuwen experts.

Bron: Gordon Duff – Veterans Today

(Noot van Gordon Duff: Russisch bewijsmateriaal van de satellieten waaruit blijkt dat de gecontroleerde ineenstorting van het World Trade Center met behulp van speciale wapens” is gedaan werd beoordeeld door een VT-editor die in Moskou was. Het artikel hieronder werd doorgestuurd naar ons voor publicatie in de VS en vertaald uit het Russisch. Het is 3 dagen oud, gepubliceerd op 7 februari 2015)

Tja, het is op zich al onbegrijpelijk dat deze ‘feiten’ al zoveel jaren worden afgedaan als conspiracy-theorie en dat degenen die hierover schrijven of spreken weggezet worden als gestoorden met een tunnelvisie. Hoe was het ook alweer?  Oh ja! De pot verwijt de ketel…

© Irma Schiffers

Update 14 februari:  Zie ook deze video!

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘humanity’ en mogen worden gerepubliceerd, mits voorzien van bronvermelding

 
24 reacties

Geplaatst door op februari 11, 2015 in 9/11, Politiek

 

Tags: , , , , ,

24 Reacties op “Putin dreigt bewijs inside-job 9/11 vrij te geven

 1. JanmetdePet

  februari 11, 2015 at 7:31 am

  Schaakmat…?

  Like

   
  • Irma Schiffers

   februari 11, 2015 at 2:35 pm

   Ja dat staan ze al een tijdje, net als de EU, maar ze doen gewoon alsof er niets aan de hand is. Er slaan er straks een aantal op de vlucht…!

   Like

    
 2. Bert

  februari 11, 2015 at 10:27 am

  Het ware te wensen dat dit bewijs geleverd wordt . De Amerikaanse onderklasse is dan,hoop ik, assertief genoeg om de elite,schuldig aan jarenlange neo-liberale onderdrukking , voor een soort van” Neurenberg ” te dagen. Ook zou het voor de rest van de wereld een verlichting zijn en zelfs de politiek van Israel zou eens flink schoon gewassen kunnen worden! In de politiek is het inmiddels usance geworden om via list en bedrog bepaalde ingrepen te rechtvaardigen.( zie de oorlog van Amerika tegen Irak verpakt in een drogreden ).

  Like

   
  • Irma Schiffers

   februari 11, 2015 at 2:37 pm

   De mensen krijgen nog genoeg te verstouwen als ze uit hun comateuze slaap gehaald worden…

   Like

    
   • robvdz

    april 20, 2016 at 6:07 pm

    ‘T is met het rijzen van de Zon wakker worden of als luilak wakker geschopt worden.
    Sommigen kiezen ervoor om dikke gordijnen gesloten te houden voor de ramen waar de Zon aan de buitenkant tegenaan zit te beuken.

    Like

     
    • Irma Schiffers

     april 20, 2016 at 6:28 pm

     En die hebben het straks het moeilijkst. Maar dan hoop ik dat wij de hand kunnen reiken…

     Like

      
 3. Pastoor Geudens

  februari 11, 2015 at 11:50 am

  Dit is op 2012-2019: de grote verdrukking herblogd.

  Like

   
 4. Gerrit Tienkamp

  februari 11, 2015 at 12:00 pm

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

   
 5. Maarten Tiggeler

  februari 11, 2015 at 1:19 pm

  Schaakmat? Tja hij is wel een schaakgrootmeester, ik ben benieuwd hoe het gaat worden…….

  Like

   
 6. Rijst

  februari 11, 2015 at 9:39 pm

  Het orginele bericht zou al van mei 2014 en verzonnen zijn;
  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=8930:broodje-aap-verhaal-over-rusland-en-911-fotos&catid=22:internet&Itemid=35
  (Geen idee of deze website zelf wel betrouwbaar is.)

  Like

   
  • Irma Schiffers

   februari 11, 2015 at 9:51 pm

   Dat bericht lijkt me niet betrouwbaar, want het heeft 7 februari uitgebreid in de Pravda gestaan, dat is de Russische krant. Zie de link in het artikel. Bovendien denk ik dat dit een strategische zet is van Rusland, een soort waarschuwing. Ze worden continu gedemoniseerd door het westen (terecht? Lees alle speeches en de persconferentie die ik vertaald heb en oordeel zelf) en het dreigt op een wereldoorlog uit te draaien. Dit is de ultieme zet om de boel op scherp te zetten. Jammer dat het zo moet, maar ik denk dat Snowden zeker hier een rol in heeft. Die beschikt immers over ‘ALLE’ documenten waarin ook de achtergehouden beroemde 22 pagina’s staan die uit het rapport zijn weggehouden en waarin de participatie van o.a. de Bush-clan, Rumsfeld, Cheney, Israël etc. gewoon benoemd staat. Daar wordt al jaren om gevraagd door de Architecten en Engineers (AE911) en alle nabestaanden. Tot drie keer toe beloofd, maar doen.. nee! Eerst oorlog met Rusland. Deze doorzichtigheid wordt uiteraard een punt op de agenda voor vele landen en dit is de ultieme ‘troef’.

   Like

    
  • JM

   februari 13, 2015 at 12:06 pm

   Heb dit stuk ook gelezen op Niburu.co maar vind het wel overtuigend wat zij schrijven. Van bronvermelding naar bronvermelding en zo zitten voor mei 2014 als eerste vermelding.

   Like

    
   • JM

    februari 13, 2015 at 12:07 pm

    Denk dat Irma het stuk van Niburu niet heeft gelezen.

    Like

     
    • Irma Schiffers

     februari 13, 2015 at 1:16 pm

     Ja, heb ik wel gelezen, maar nogmaals; hier zit meer ‘strategie’ achter. een soort ‘waarschuwing’, die psychologisch werkt. Er zijn echt een paar gevaarlijke zaken aan de hand in de wereld, en rusland weet uiteraard alles over 9/11, (Wie niet onderhand, kun je je afvragen). En dit is meer ‘tanden laten zien’, alleen ben ik bang dat het de amerikanen niet zal afschrikken. Ze zijn bereid tot grotere offers zoals telkens weer blijkt en hebben trouwe vazallen…

     Like

      
     • JM

      februari 13, 2015 at 4:55 pm

      Alleen deze waarschuwing komt uit een Amerikaanse hoek daar dit stuk vorig jaar op een Amerikaanse site is verschenen. Dus Putin laat geen bewijzen zien m.b.t. 9/11. Niburu heeft terdege wel het e.e.a. goed uitgezocht. Wil trouwens niet zeggen dat ik altijd achter hun stukken sta. Over het andere ben ik het met je eens.

      Like

       
 7. gert

  februari 12, 2015 at 12:31 pm

  ik wil niet vervelend zijn maar vlak na 9/11 werd al bekend dat die “piloten” waren opgeleid in een (stiekum) door de CIA gerund terroristisch opleidingskamp. Dat wisten die piloten niet maar de CIA wist precies wat er stond te gebeuren; Omdat er een “gruwelijke” daad nodig was om het Amerikaanse Volk toch mee te krijgen is er niet of nauwelijks iets tegen gedaan met alle gruwelijke gevolgen van dien. Het is ook niet verwonderlijk dat veel (overwegend Joodse mensen) zich die dag ziek hebben gemeld. Verder is het ook niet verwonderlijk dat er iets naar boven borrelt. Als je tientallen jaren bezig bent met liegen en bedriegen en niet iedereen doet mee dan val je een keer door de mand. Nu maar kijken hoelang het duurt voordat Obama ter dood word veroordeeld wegens extreem landverraad. (want dat is wat ie doet); Waarschijnlijk zal er eerst oorlog worden geforceerd want dat is hoe die boeven reageren als ze worden “aangevallen”.

  Like

   
 8. gert

  februari 12, 2015 at 12:33 pm

  Met “aangevallen” bedoel ik eigenlijk : ter verantwoording worden geroepen.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   februari 12, 2015 at 5:01 pm

   Ja, eens! Ik vrees ook dat er nog eerst even iets moet gebeuren dat we oorlog kunnen noemen. Is 2015 het jaar van de waarheid, dan wordt er vervolgens eerst nog iets ´uitgevochten´ dat ook in de komende jaren zichtbaar zal zijn. Maar dan zijn de mensen ook (eindelijk!) eens echt wakker!

   Like

    
 9. Francis

  februari 12, 2015 at 12:55 pm

  Ik kom net dit tegen op niburu, en als bovenstaand verhaal inderdaad afkomstig is vanuit amerika………. dan is verdeel en heers weer flink bezig om de gemoederen bezig te houden! http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=8930:broodje-aap-verhaal-over-rusland-en-911-fotos&catid=22:internet&Itemid=35

  Like

   
  • Irma Schiffers

   februari 12, 2015 at 4:57 pm

   ´Verdeel en heers´ is actiever dan ooit, ze zijn niet blij dat er licht staat op hun duistere activiteiten (van eeuwen). Daarom zeg ik altijd, links kijken, maar ook rechts kijken en dan je eigen beslissingen en keuzes volgen :-)

   Like

    
 10. Irma Schiffers

  februari 13, 2015 at 4:22 am

  Zie hier een interessante video van het voorwerp’ dat de tweede toren in ‘vloog’ https://www.youtube.com/watch?v=LPKq2K2dh6k

  Like

   
 11. Friedrich

  februari 14, 2015 at 2:57 pm

  De CIA heeft de Titanic laten zinken, omdat het een gevaar voor de Bilderberg vormde. En het schijnt zelfs zo te zijn dat de Putin binnenkort bewijs levert dat de maanlanding van Amerika in 1969 nooit heeft plaats gevonden. En ook de Berlijnse muur schijnt nooit bestaan te hebben. Wij worden gefucked door de MSM, die ons vergiftigen met valse berichten.

  Like

   
 12. Jan Johan

  februari 26, 2015 at 6:32 am

  Zelfs als hij dit bewijs naar buiten brengt zenden onze media het nog niet uit. Of wel en dan wordt vervolgens 200x herhaald waarom dit onzin is.

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: