RSS

Microchips: is Zweden ook al gek geworden?

13 feb
engelse vlag

ENG

Al eerder schreef ik over de RFID chip, en waarschuwde voor het feit dat dit echt gaat gebeuren als we niet massaal in opstand komen tegen de regerende elite, die de mens tot robot willen maken.

Microchip_rfid_riceZweedse kantoren implanteren medewerkers met microchips: We noemen het een toevoeging voor de mensheid‘, schrijft De Washington Times.  Welke krant anders, zou je kunnen vragen. De hele zieke agenda wordt immers van daaruit uitgerold dus dit project heeft de goedkeuring van de Washington Times uiteraard. Maar ook de Volkskrant neemt blijkbaar zo’n bericht  graag over ter promotie.

Zo lezen we verder: het epicentrum complex in Stockholm, Zweden, is begonnen met het plaatsen van microchips onder de huid van medewerkers met hun instemming, die dan gebruik kunnen maken van de technologie om door gewoon te zwaaien deuren te openen of toegang te krijgen tot kopieer- en printapparatuur.

We noemen het een uitbreiding voor de mensheid,” vertelde Faith Popcorn, de auteur van “Woordenboek van de Toekomst“, aan de New York Daily News. We voorzien een toekomst waarin iedereen een geïmplanteerde chip heeft en daar ook profijt van zal hebben in het persoonlijk leven“.

De chip vergelijkbaar met het type dat gebruikt wordt bij huisdieren is ontworpen door Biohacking Group, meldde de New York Daily News. Het is een klein apparaatje ter grootte van een rijstkorrel en zendt radiogolven uit.

Een professionele tatoeëerder implanteert de chips, heeft de New York Daily News  gemeld. En aanhangers van de technologie zeggen dat het slechts een kwestie van tijd voordat meer bedrijven, in meer landen, beginnen om met behulp van microchips om toegang te verschaffen tot het openbaar vervoer, te betalen voor boodschapprfid-chip teksten – en volgen hiermee zelfs de vooruitgang van jouw vitaliteit en fitness. (klinkt heel erg ‘agenda 21’)

Toch is de technologie nog niet perfect. “Vandaag” toen verslaggever Keir Simmons probeerde met de chip een deur te openen, werkte het niet. Dat is slechts één probleem van de technologie  – privacy voorstanders zeggen dat de chip een nachtmerrie is voor de rechten van het individu, terwijl de onderzoekers suggereren dat over-afhankelijkheid van computers de ondergang van het land kan blijken te zijn.

Ook BBC-journalist Rory Cellan-Jones liet zich volgens de Volkskrant al chippen. Ik wens ze heel veel plezier en succes ermee! Spijt krijgen is er helaas niet meer bij, na zo’n domme actie.

pijnappelklier descartes

Epifyse, ons orgaan van ‘helderziendheid’ moet afgedicht worden!

We zijn al teveel overweldigd met  technologie en als het dan een deel van je is, creëert dat nog meer een obsessie.aldus Larry Rosen, een technologie-expert aan de California State University Dominguez Hills,

Sinds we weten dat de nieuwere auto’s, vliegtuigen etc. met behulp van microchips op afstand te bedienen zijn en daarmee overgenomen en bestuurbaar kunnen worden is dit de volgende stap. De remote controlled ‘mens’…  Omdat we steeds meer onze multidimensionaliteit ontdekken en de epifyse ofwel de pijnappelklier ontwikkelen, dat hèt orgaan is voor helderzien, helderweten en telepatische kennis, moet er razendsnel een halt aan worden toegeroepen, vindt men blijkbaar.  Lees ook dit artikel erover op ‘Stop de bankiers’.  Laten we het gebeuren of gaan we nu eindelijk eens opstaan tegen dit soort zieke ontwikkelingen en gaan we gewoon weer terug naar de natuur.  Een ‘gezonde natuur’ wel te verstaan, die we eerst nog even met elkaar moeten herstellen!

 

© Irma Schiffers

 

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘humanity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits voorzien van bronvermelding.

 
17 reacties

Geplaatst door op februari 13, 2015 in Helderziendheid, Politiek, Wetenschap

 

Tags: , , , , ,

17 Reacties op “Microchips: is Zweden ook al gek geworden?

 1. JanmetdePet

  februari 13, 2015 at 2:58 pm

  Science Fiction boeken hadden het er al 50 jaar geleden over. Verbaast me dus niets.

  Like

   
 2. Jeanine Hoefnagels

  februari 13, 2015 at 3:39 pm

  Maar WIE laat zoiets VRIJWILLIG doen??????? Dan ben je toch al niet meer te redden? Met vriendelijke groet, jeanine uit Heerlen.

  Like

   
 3. alienfocus

  februari 13, 2015 at 4:08 pm

  Nu is het nog “vrijwillig”. Jaren geleden al waren er experimenten in een uitgaansgelegenheid in Amsterdam, waar de gasten zich konden laten chippen om binnen te komen. Jongeren waren daar de doelgroep. In Europa is men er ook hard mee bezig. Zie ook http://europa.eu/legislation_summaries/information_society/radiofrequencies/l24120a_nl.htm
  en hier: http://www.stopdebankiers.eu/rfid-chip-het-wordt-blijkbaar-serieus-let-op-bevat-schokkende-beelden/

  Like

   
 4. noel demeulenaere

  februari 13, 2015 at 4:34 pm

  de wereld is om zeep, er gebeuren rare dingen om ons heen
  eigenlijk erg dat mensen zich zo laten behandelen ………..waar blijft de ethiek

  Like

   
 5. Pastoor Geudens

  februari 13, 2015 at 4:52 pm

  Dit is op 2012-2019: de grote verdrukking herblogd.

  Like

   
 6. nanet

  februari 13, 2015 at 5:32 pm

  Hoi
  Dit moeten we met z’n allen toch niet willen. Het kan gigantisch misbruikt worden. Want de mensheid waar we mee te maken hebben zijn/is (die het verzinnen) nog steeds niet veranderd. De mens moet/mag eerst nog veranderen. Alles van wat al verzonnen is, wordt misbruik van gemaakt. En kan blijkbaar niet beveiligd worden, door niemand. Maar de realiteit gaat door. Er wordt geschreven: als je niets te verbergen heb kan je het toelaten. Ik hoop voor mijzelf dat ik in (genoeg) liefde sta en in mijn eigen kracht, dat het tegen kan houden. Dat ik mijn eigen weg kan vinden.
  Vriendelijk groet, mede aardbol bewoonster
  .

  Like

   
 7. Pastoor Geudens

  februari 13, 2015 at 7:15 pm

  http://911ww3.wordpress.com/2015/02/13/valse-christussen-en-de-komst-van-de-antichrist/ —> Irma, kijk eens de hele video af, op 35.00 minuten: staat het doel van die chips…

  Like

   
  • Irma Schiffers

   februari 13, 2015 at 7:26 pm

   Dank, ga ik even doen zo ;-) Ik vraag me alleen af: waarom laten we het gebeuren? Is dat de bedoeling…?

   Like

    
   • Pastoor Geudens

    februari 13, 2015 at 8:28 pm

    Nee, het is niet ONZE bedoeling. Wij moeten alles doen om mensen – gelovigen en mensen van goede wil en intentie – bewust te laten worden wat er gaande is. En proberen een oplossing te vinden om een andere wending daaraan te geven. Dus… laten we doorgaan met schrijven hierover… dat is al heel wat.

    Like

     
    • Irma Schiffers

     februari 13, 2015 at 10:44 pm

     Mooie, goede documentaire. Het bewust worden gaat langzaam en inderdaad, blijven schrijven is al heel wat! Die kaarten van de illuminati had ik al op mijn PC opgeslagen. Wilde daar nog eens een artikel over schrijven. Ik blijf het heel erg triest vinden dat het al zover is gekomen met al wat we dagelijks kunnen lezen (en zelf over ‘moeten’ schrijven), maar het geloof, de hoop en het vertrouwen is nooit verloren, dat blijkt maar weer. Dank voor de video en het ‘blog’. We gaan door…

     Geliked door 1 persoon

      
    • jhon

     februari 14, 2015 at 9:32 am

     Het is op dieren getest dus………..V

     Klik om toegang te krijgen tot albrecht-microchip-cancer-synopsis.pdf

     Geliked door 1 persoon

      
     • Irma Schiffers

      februari 15, 2015 at 1:04 am

      En ontwikkelt zich bij dieren dus kanker in bepaalde gevallen? Ik las daar al vaker over, maar hoe krijgen ze anders de overbevolking naar de 500 miljoen… (11 van de 12 mensen moeten verdwijnen). Zoals ze tegenwoordig vliegtuigen en auto’s overnemen en laten ontploffen van klokkenluidende journalisten, kunnen ze gelijk een levende bom van alles maken dat gechipt is. Het wordt echt tijd voor de grootschalige arrestaties, en volgens de bepaalde bronnen wordt er wel vooruitgang geboekt. Nu maar hopen dat de meeste ‘weldenkenden’ hier niet intuinen ;-)

      Like

       
 8. Ilse Lichthart

  februari 14, 2015 at 12:36 pm

  De mens wordt steeds mondiger en dt moet onderdrukt en overheerst worden door middel van oa chips, vaccinaties en het vrij verkrijgen van bepaalde chemische medicijnen. Laat mensen maar zoveel mogelijk medicijnen slikken want dat onderdrukt het GEVOEL ofwel de Wijsheid van de Ziel, zodat mensen geen eigen keuzes meer, maar monddood gemaakt worden. Ook dit is bewust gedaan. Mensen wees allert en ga goed op je gevoel af!!

  Like

   
  • Irma Schiffers

   februari 18, 2015 at 4:41 pm

   Ja Ilse, informatie blijven delen, dat is alles wat we kunnen doen. Wie niet wakker wil worden is niet wakker te krijgen en moet je ook eigenlijk niet willen, al hopen we daar wel een keertje op… In mijn omgeving kom ik alleen maar angst tegen, ook (of moet ik zeggen ‘juist’) van mensen met een goed verstand die heel goed onderlegd zijn. Angsthazen en wegkijkers…voor hen besta je dan gewoon blijkbaar niet. Heel triest maar waar!

   Like

    
 9. nanet

  februari 25, 2015 at 7:52 pm

  Mijn vraag is ondertussen, na verschillende berichtern evt..?. werelijkheid te worden. Hoe toekomstige ouders/ ouders van nu het tegen kunnen houden. En nee ik ben geen ouder van kinderen.. Maar ik vind het wel belangrijk voor de kinderen van nu en in de toekomst.Ik zit niet meer in die genaratie, maar zou evt wel willen, mocht ik het tegen komen,om het tegen te houden. Ik heb soms het idee dat ze met hun moet willige gedrag van nu, om ons te onwetenen.Om ons te onderkenen, en te ontmoedigen, de toekomstige ouders, onder druk maar hun kinderen te laten……NEE

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: