RSS

Poetin meest populair: Westen pas op!

17 feb
engelse vlag

ENG

 

Paul_Craig_Roberts

Dr. Paul Craig Rpberts

Paul Craig Roberts: Poetin waarschuwde zojuist dat het westen angstaanjagende gevolgen moet inzien

Met de ogen van de wereld gericht op de oorlog in Oekraïne en de impasse in de onderhandelingen tussen de Grieken en de EU, heeft de voormalige Amerikaanse minister van Financiën, Dr. Paul Craig Roberts, aan King World News uitgelegd waarom de Russische president, Vladimir Poetin, het Westen waarschuwde dat zij geconfronteerd worden met de angstaanjagende gevolgen.

Dr. Paul Craig Roberts: “De Amerikaanse demonisering van Rusland en de Russische president Vladimir Poetin, heeft geresulteerd in een vervreemding van de Russen die voorstander waren van het Westen en de Verenigde Staten. De constante demonisering van Rusland en Poetin heeft het Russische volk steviger doen staan achter hun president.

Poetin populairder dan elke leider in de wereld

Zo werd vandaag vermeld dat de Russische president, Vladimir Poetin, maar liefst 85 Vladimir-Poetinprocent goedkeuring heeft volgens de rating in Rusland. Geen enkele politicus in het Westen of ergens anders in de wereld heeft zo’n groot percentage van erkenning, of komt zelfs daarbij in de buurt. Dus het Westen heeft volledig en volkomen gefaald in haar poging om een verandering in de politieke leiding in Rusland af te dwingen.

Oekraïne vernederd en Verslagen

Nu is de vraag: Hoe zit het met Oekraïne? Het Oekraïense leger heeft gefaald in het oosten van Oekraïne. Het pro-Russische volk en hun krachten hebben het Oekraïense leger verslagen op alle fronten en het leger wordt grondig gedemoraliseerd en vernederd.

IMF breekt de regels om de oorlogsinspanning van failliet Oekraïne te steunen

Nu is de vraag: Hoe zit het met het voortbestaan van de Oekraïense regering? Onder hun eigen regels kan het IMF niet lenen aan landen die in oorlog zijn. Het is niet de bedoeling dat het IMF hun fondsen aanweden om een oorlog te steunen of om een conflict aan de kant van één partij te voeren.

En het is ook niet de bedoeling van het IMF om geld te lenen aan failliete landen. Echter, Oekraïne is duidelijk failliet. Maar westerse instellingen volgen de leiding van Washington en sinds Washington wetteloos is, zijn alle instituties in het Westen wetteloos geworden.

Merkel en Hollande bezorgd

merkel en HollandeOndertussen kan schaakmeester Poetin gewoon afwachten, totdat Oekraïne economisch instort, en later dit jaar ook militair gezien. Oekraïne wordt nu geconfronteerd met economische en militaire ineenstorting en Merkel en Hollande proberen wanhopig om Washington te stoppen voor het verergeren van de crisis. Ze hebben zich gerealiseerd dat Washington zich niet bekommert om het lot van Europa of de risico’s waaraan Washington de Europeanen onderwerpt, omdat Washington streeft naar heerschappij over Rusland.

Oorlog met Rusland een daad van zelfmoord

Europa heeft zich gerealiseerd dat Washington ze in een oorlog duwt. Duitsland en Frankrijk weten dat een oorlog met Rusland een daad van zelfmoord zou zijn. Ze zijn niet van plan om daarin mee te gaan. Ze zijn afstand aan het nemen van het agressieve beleid van Washington.

Poetin waarschuwt het Westen voor de angstaanjagende gevolgen

Rusland heeft zojuist de grootste nucleaire oefeningen gehouden in de geschiedenis. Poetin herinnert het Westen eraan dat Rusland niet zijn nationale belangen opoffert volgens de eisen van Washington. Poetin kan niet toestaan dat Rusland wordt aangevallen. De enige manier waarop Rusland kan worden aangevallen is als de militaire strijdkrachten via Europa naar het oostfront optrekken. Poetin heeft met zijn nucleaire oefeningen duidelijk gemaakt dat dit ernstige gevolgen voor Europa zal hebben.

Poetin heeft de Europese regeringen laten weten dat als ze Washington in staat stellen de agressie tegen Rusland voor te zetten, dat ze in gevaar zijn. Met andere woorden, Poetin zal niet toestaan dat Europa Washington in staat stelt om de oorlog tegen Rusland te beginnen, zonder gevolgen voor Europa, aldus Paul Craig Roberts. (Bron: King World News)

Voor meer informatie over het standpunt en de toekomstvisie van Vladimir Poetin en Rusland, kun je deze in het Nederlandse vertaalde toespraak lezen en dan ook nog maar eens deze zeer uitgebreide persconferentie, die ik ook in het Nederlands heb vertaald. Beiden zijn zeer lezenswaardig en de moeite waard, al was het alleen maar om te zien waarom deze man de meest populaire leider is!

Kijk ook eventjes naar deze schitterend gemaakte video (NL ondertiteld, circa 8 minuten) om nog eens even extra wakker te worden; bedenk: WIJ maken het verschil!

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden volledig belangeloos geschreven ten bate van ‘humanity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits voorzien van bronvermelding

 
19 reacties

Geplaatst door op februari 17, 2015 in Politiek, Rusland

 

Tags: , , , , , ,

19 Reacties op “Poetin meest populair: Westen pas op!

 1. Euro-nee

  februari 18, 2015 at 12:38 am

  De mening in het Westen begint inderdaad verdeeld te worden, een groot gevaar zijn sommige voormalige Oost-blok landen. In het bijzonder Polen en de Baltische staten. De Balkan landen zijn aardig op de hand van Rusland.
  De Oekraïne kan mogelijk bewapend worden door Polen of de Baltische staten.

  Een ding is zeker Rusland zal niet ten onder gaan, er is een tweede Gas-deal gesloten met China er liggen diverse accoorden klaar. Griekenland houdt Brussel in zijn greep, wat daar gaat gebeuren weet niemand. Maar de nieuwe premier is geen gemakkelijke voor Dijsselbloem.
  Ook GB weet dat het zo fout gaat een oorlog in Europa en een mogelijke aanval op gebieden die GB heeft geconfisqueerd over de rest van de Wereld kunnen ze niet verdedigen.
  Tenminste 2 grootmachten strijden om de macht nu. NATO ( G6 + Europa, of de Bilderberg clan, IMF ) tegen BRICS, die steeds meer steun krijgt. Iran en bijna heel Zuid-Amerika zitten onder de hoed.
  http://www.presstv.com/Detail/2015/02/16/397862/Moscow-to-boost-LatAm-military-ties
  Europa is verdeeld, een deel is in dienst van de Eu, een deel verdient er goed aan. Een deel is wakker, en ziet dat er veel fouten zijn gemaakt door de Eu en NATO, een steeds groter deel begint te ontwaken en begint fouten te zien. En een gedeelte zal altijd blijven slapen. Dit geldt voor de EU maar ook voor Amerika.
  Dat NWO onmogelijk is op deze manier is zeker voor de G6 en de EU en NATO.
  Israel krijgt steeds meer tegenstand. Het grootste gevaar nu is ergens een False-Flag situatie.
  China heeft het druk met een opstandig Hong-Kong, Rusland met de Oekraine.
  Laten we gewoon eerlijk zijn iedereen kan weten zowel NATO als Rusland heeft er geheime troepen. Ook in Georgie zal het drukker worden, de NATO wil daar een oefenkamp hebben.
  Turkije en Amerika willen rebellen gaan trainen in Syrië.
  http://www.presstv.com/Detail/2015/02/17/398023/US-Turkey-agree-to-train-militants-

  Kortom de hele wereld staat op zijn kop. Sommige landen hebben een poppenkast regering, zoals wij. Maar ook Irak en Jemen, die in Jemen heeft nu bijna niets meer te vertellen.

  Oorlog met Rusland is niet alleen Militaire zelfmoord maar ook politieke er zullen mensen in opstand komen tegen Brussel en / of eigen regering.Niet met een meerderheid helaas, maar het verzet zal groeien.
  http://www.presstv.com/Detail/2015/02/17/397970/France-should-admit-Crimea-as-Russian

  Ik ben pertinent tegen het beleid van IS of enige andere rebellen groep, maar is de NATO eigenlijk anders.
  http://www.presstvdoc.com/Default/Detail/13116

  Je Suis Charlie heeft Europa veranderd, de Coup in Kiev ook. Er is haat aan het groeien tegen de Islam, terwijl een hoop de reden van de opkomst niet begrijpen. Net zoals er een haat groeit tegen Rusland en zelfs tegen Amerika.

  Misschien zie ik het simpel, geef ieder land gewoon zijn eigen cultuur en welvaart. Een leuke en interessante link.
  http://www.presstv.com/Detail/2015/02/15/397630/Iran-to-boost-drug-exports
  Medicijn firma’s in Europa en Amerika zullen niet blij zijn.

  Met het proberen in te nemen van de Oekraine heeft de EU en NATO zich vergist. Terwijl de NATO schaak speelt op 2 borden, speelt Dhr. Putin het op 20.

  Brics zal tijd nodig hebben, maar achter de schermen zijn er al lang meer dan 6 landen, eigenlijk ieder land dat onderdrukt wordt of uitgebuit.
  Grote vraag is welke kant kiest de Arabische wereld of zijn die een derde macht.

  Europa zit tussen het kwaad van Amerika, het kwaad of boosheid van Rusland en ook het kwaad of boosheid van de Arabische wereld. En daartussen hebben we de profiteurs, die uit iedere deal winst maken.

  Ik wordt dit jaar 50, ik ken mensen van 20 die bang zijn voor WW III.
  Voor iedereen die zich verrijkt met de Euro of met wapens, ook uw kleinkind krijgt te maken met een andere toekomst. Ik zal met mijn grote mond niet uitgenodigd worden voor een Bilderberg feestje. Wat hun plannen zijn weet ik niet, speculaties die er zijn, zijn alleen vriendelijk voor de Elite. Dus 1 %, 1 % kan het meest geld hebben, 99% hebben wel meer macht.
  Liever een herhaling van 1781 of 1917 dan van 1914 of 1939.

  Met alle respect naar de meeste volgers, er zijn ook andere lezers. Indien u uw kop in het zand wil houden voor beter gewin prima, geef in ieder geval uw naasten de kans een eigen mening te maken. Van de Westerse pers inclusief onze staats-omroep mag dat niet.

  Irma bedankt voor het artikel, sorry voor mijn uitspatting. Je artikel en links zijn goed, net als van sommige andere bloggers. Op Nu,jij.nl zitten betaalde Trollen om iedereen die negatief is het onmogelijk te maken. Ben je in de Westerse pers negatief tegen Rusland en China, krijg je pluspunten, ben je negatief tegen de VS of Euro. Ben je afval. Niet voor mij persoonlijk, ook niet voor +/- 34 % dat wakker is. Alleen 34 % is niet genoeg.

  Voor mij is welvaart niet het toverwoord, persoonlijke welvaart gaat altijd over de rug van een ander. Vrede en harmonie geeft veel meer vreugd. In Bulgarije vindt je het nog terug met wat geluk, jij teveel uien, ik teveel tomaten. Ik net een varken geslacht, jij wijn gemaakt. Het resultaat is twee avonden feest. Zonder enige winst voor ieder. Maar wel feest en harmonie.
  Misschien een idee, voor mensen zonder vreugde, financiele winst is slechts betrekkelijk.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   februari 18, 2015 at 1:13 am

   Je ‘spat maar uit’ hier, hoor! Mijn blog is daarvoor op het internet! Al die leugens, al die propaganda, al die slapers die dat als waarheid slikken uit angst om uit hun luie stoel te komen en iets te gaan doen voor de wereld, het milieu, onze medemensen, mededieren, en de nieuwe generatie… Het is om kotsmisselijk van te worden toch? Dus ja, laten er plaatsen zijn waar trollen niet ‘durven’ komen, omdat ze linea recta door mij naar Trollenland (lees het kabinet olv. Opstelten) teruggestuurd worden, naar degene die ze vet betaalt. Dus plak je visie, je ongenoegen hier alsjeblieft maar neer; vrijheid van meningsuiting is het beste wat er bestaat en dat moeten we verdedigen. We zijn allemaal uniek en dat is niet meer geoorloofd in deze tijd. Maar wel een mening die vanuit de mens komt, en dan bedoel ik dus de individuen met een ‘hart’. En niet die hybride monsters die gecloond zijn en sinds 26.000 jaar de aarde hebben gekaapt en bij die 1% horen. Die kunnen er beter het zwijgen toe doen, maar hen zal vanzelf de mond gesnoerd worden. Keep it up!

   Like

    
  • gert

   februari 18, 2015 at 3:22 pm

   Beste Euro-nee,

   Zeer goed stuk tekst maar een paar opmerkingen

   1939, als je daarmee verwijst naar WW2 wil ik je toch graag wijzen op het feit dat dat een oorlog is en dat er in een oorlog gruwelijke dingen gebeuren.
   OORLOG, het is een woord waar bijna iedereen heel makkelijk mee omgaat en waar nog makkelijker over gepraat wordt. Maar oorlog is iets zonder regels, als ik weet waar je woont sla ik je de hersens in want dat is oorlog. Als ik zin hebt om je kinderen met kokend water te overgieten dan doe ik dat want het kan, het is immers oorlog.
   Als ik je heel langzaam aan een takel in een destructor wil laten zakken dan kan dat, ook tegenwoordig nog want er is oorlog. Daar heb je het weer, dat woord dat iedereen zo gewoon vind. Er mag geen oorlog zijn maar iedereen lijkt het normaal te vinden.
   Als je over een oorlog wil praten wil je over de gruwelijkheden praten, mensen die het snappen zullen over de oorzaak en aanloop van die oorlog praten maar omdat de Victorers (Overwinnaars) tot nu toe nog steeds de complete doctrine in handen hebben werden en worden de verliezers zo gruwelijk en meedogenloos mogelijk afgebeeld.
   Dus WAT er in een oorlog gebeurde (ik heb het nog steeds over WW2), hoe verschrikkelijk ook, mag niet worden gebruikt/misbruikt om de oorzaak te verdoezelen. Die oorzaak was een gevolg van iets wat al in 1913 in gang gezet was door een groep mensen die zich in het geheim na de dood van Theodor Herzl hebben verenigd.
   Terug naar 1939, Hitler werd net zo hard in het nauw gedreven als (ik wou zeggen Putin maar dat is geen goeie vergelijking). Hij werd dermate in het nauw gedreven dat hij een beslissing heeft genomen waarvan we nu weten dat dat tientallen Miljoenen mensen het leven heeft gekost. Maar over de oorzaak, die overduidelijk nog aanwezig is, hoor ik maar sporadisch iets. Gelukkig zijn er mensen die het ook snappen en ik ben blij ze hier te ontmoeten.

   nog wat
   Op Nu,jij.nl zitten betaalde Trollen om iedereen die negatief is het onmogelijk te maken.

   Heb je daar iets van een link voor want daar ben ik nog steeds naar op zoek, ik had 10 jaar geleden al de indruk dat dat gebeurde maar kon er nooit echt het detail van vinden; R. Stegeman heeft er een uitzending aan gewijd (Betaalde Internet-spammers) maar daarin wordt jammergenoeg niet of nauwelijks over die “betaalde Trollen” gesproken. Ik bedoel niet de officieele overheidspersonen belast met de monitoring van het Internet maar een kleine groep van mensen die opzettelijk de boel proberen te saboteren. Het topic compleet off te laten gaan met overgroei. Zo is wel ergens bekend dat het cidi met alles meekijkt, die lezen dus ook dit stukje, dat heb ik jaren geleden al geaccepteerd. Maar ik heb nog steeds nergens iets gevonden over die kleine groep die op forums en Blogs de boel saboteren. Tot mijn grote vreugde is dit blog er nog steeds van gevrijwaard.

   Vrede en harmonie, perfect verwoord. Dat was even lekker leesvoer.

   Like

    
  • Euro-nee

   februari 18, 2015 at 9:25 pm

   Beste Gert
   Een hoop informatie ben ik kwijt, stond op Nu.jij.nl . Ik heb daar een Ip ban. Is te omzeilen maar daar heb ik geen zin in.
   Hier een link naar een aantal links, een hoop ken je waarschijnlijk zelf.100% bewijs is er niet.
   http://startgoogle.startpagina.nl/?start=0&q=eu%20zet%20trollen%20in
   Wel is er verborgen draadje op Nu.jij.nl, je ziet het af en toe onder laatste reacties, je ziet daar regelmatig berichten welkom terug wiedanook, leuke Nick heb je nu. Indien je negatief ben over de Euro of EU. En je ben in verweer met iemand, en jij staat sterker met woorden, krijgt de ander snel hulp uit het verborgen draadje. Bekijk de uren dat mensen online zijn bewijs is het niet, wel toevallig alle puzzel stukjes. Verder zijn vele bekenden van mij toentertijd van Nu.jij.nl verwijderd omdat ze negatief waren over de EU of Euro.
   http://www.nujij.nl/overig/ot-174.31141063.lynkx

   Over oorlog dat is inderdaad verschrikkelijk zie ook de documentaire
   http://www.presstvdoc.com/Default/Detail/13116 staat ook in bovenstaande bericht.
   Een andere over Afrika http://www.presstvdoc.com/Default/Detail/13140 met op 17:40 ook een van de redenen.

   Ik ben het met je eens er mag geen oorlog zijn niet in Syrië niet in Libië niet in Afrika, dichterbij huis de Oekraïne, nergens niet. Het is het groot kapitaal dat wapens levert, het is het groot kapitaal dat wapens maakt, de burger moet belasting betalen om wapens te leveren om het probleem te stoppen. Met de keuze 1781 of 1917 en 1914 of 1939 bedoel ik liever een revolutie om het grootkapitaal af te zetten, dan ons in WW III te storten voor het grootkapitaal. ( alleen dan hebben we geen Napoleon figuur nodig of een Stalin. )Eigenlijk zou het heel simpel zijn de VN neemt een besluit tegen alle wapenhandel, alleen daar heb je het weer. Het grootkapitaal steunt de VN. Indien de VS geen wapens meer mag verkopen ligt de economie plat.

   Eten is een kwestie van vraag en aanbod, wapens ook. Die 99% van de Nederlanders die niet bij de ‘’Elite’’ hoort heeft bij elkaar het geld niet om ergens een Coup op te zetten om een regering af te zetten. Waarschijnlijk de nazaten van het groepje wat u bedoelt wel.

   Het is inderdaad belangrijker te kijken naar de oorzaak dan naar de uitwerking, een dode was niet de oorzaak van WW I, Hitler had zonder financiële steun nooit een zo groot militair apparaat kunnen opbouwen. Je Suis Charlie schijnt financiële steun te krijgen uit Israel, een Minister van ons ook. Beiden beledigen de Islam, NATO gooit al 20 jaar hun huizen plat.
   Laat ik het netjes schrijven, bijna onder ieder geloof of richting. Heb je extremistische stromingen. En gewoonte maakt het snel neutraal.

   Rusland is in de periode 1991-2000 bijna leeg geroofd. Dat weet de bevolking van Rusland heel goed, Dhr. Putin heeft het weer opgebouwd. Indien de Westerse of Zionistische banken terug komen gebeurt weer hetzelfde. Stop de bankiers zou een wereld wijde actie moeten worden.

   Als de politiek en media de verhalen eerlijk vertellen, waren problemen in ieder geval makkelijker op te lossen. Ook ik ben zeker dat het cidi meekijkt. Ik hoop dat indien er genoeg soortgelijke meldingen zijn, zoals van sommige Bloggers en reacties dat er in ieder geval over gepraat wordt, waarschijnlijk wel. Anders zijn er geen wetten in de maak om internet nog meer te monitoren.

   Nog 3 interessante links.
   http://www.presstv.com/Detail/2015/02/18/398160/Rebels-in-Syria-to-call-in-US-strikes-
   http://www.presstv.com/Detail/2015/02/18/398181/US-military-spending-brings-peace
   http://galeboetticher.com/2015/02/18/president-soedan-cia-en-mossad-achter-isis/
   De laatste heeft een eigen blog met soms goede informatie.

   Inderdaad Gert een hoop mensen begrijpen het probleem hier, alleen de een heeft die bronnen en kennis en andere weer andere. Gelukkig kunnen we het delen op een betrouwbare blog en meer kennis opdoen. En hopen dat meer mensen het lezen of laten lezen aan anderen.

   Like

    
   • gert

    februari 20, 2015 at 3:48 pm

    Wederom perfect….Eindelijk weer eens een paar uur ergens aan besteedt met een positief gevolg. Ben heel erg blij met die video van Bashir; Ik heb de lange gekeken en viel door de hoeveelheid feiten en omstandigheden bijna van mn stoel. Ik heb daar zoveel extra informatie bij, het was 20 jaar geleden al zo en nu hoor ik het van (meerdere, Putin was mn eerste) belangrijke Volksvertegenwoordigers (zwart op wit); Het is niet verbazingwekkend dat onze onder zware druk staande regering gewoon meedoet met al die ellende terwijl de feiten ondertussen als bergen overal boven uitsteken. Al MEER dan 20 JAAR !! Dat moet iemand een keer aan het Nederlandse Volk kunnen vertellen maar hoelang gaat het duren voordat dat gebeurt, ik weet het niet. Ik denk wel te weten hoe je dat kan forceren.

    Like

     
    • Euro-nee

     februari 25, 2015 at 1:34 am

     Bedankt Gert voor het compliment.
     Je moet het niet proberen te forceren, zoals die jongen 3 weken geleden bij de NOS.
     Irma schreef daar een artikel over. Hoe krijg je zendtijd bij de NOS?
     Verder zijn er wel media progamma’s die aandacht proberen te krijgen, zie.
     http://tegenlicht.vpro.nl/afleveringen/2011-2012/Doelwit-Iran.html
     http://www.nrc.nl/boeken/2015/02/20/terugkijken-joris-luyendijk-en-de-londense-bankiers/

     Maar een groot deel van de kijkers geeft de voorkeur aan RTL en SBS.
     Tevens zijn er vele manieren waardoor mensen gehersenspoeld worden, media, muziek, school en reclame. http://startgoogle.startpagina.nl/?start=0&q=kinderen%20worden%20gehersenspoeld%20over%20de%20Eu

     Onder de colom van de video informatie over Bashir. Kun je nog meer informatie vinden
     http://www.presstvdoc.com/Default/Detail/13500
     Onder archief.
     Presstv heeft ook een TV kanaal, maar is in vele landen verboden te vertonen op openbare kanalen.
     http://www.demorgen.be/buitenland/charlie-hebdo-9-11-de-moord-op-kennedy-waarom-zien-we-overal-complotten-a2225850/
     Wat heeft deze informatie voor zin. Juist diegene die begint te twijfelen over wat is waar, weer even terug op het pad van de Westerse / Zionistische pers te krijgen. Er is propaganda en antipropaganda, daarom is het moeilijk de aandacht te krijgen.
     Het is tegenwoordig moeilijk in te schatten wat waar is, zolang niets bewezen is. Kan je alles zien als propaganda. Maar ik ben wederom weer een paar links tegen gekomen. Die voor sommigen interessant kunnen zijn. Voorlopig zeg ik, iedereen bepaalt z’n eigen waarheid tot iets bewezen is.
     http://www.vrijechroniqueurs.nl/mh17-toch-een-su-25-betrokken/
     Over MH-17.

     http://www.zamanvandaag.nl/nieuws/turkije/7827/documenten-erdo%C4%9F-heeft-654-miljoen-dollar-betaald-aan-isra%C3%ABl-lobby

     http://www.zamanvandaag.nl/nieuws/opinie/7719/onthutsende-sisi-leaks-over-staatsfinanci%C3%Abn
     Duistere praktijken in het Midden-Oosten.
     Een nieuwe onbekende krant voor mij, of een weblog. Met meer informatie.

     Zoals Irma schreef onder een link naar Youtube in haar nieuwe artikel, alles gaat in een stroomversnelling nu, Obama heeft niet alleen met de Westerse pers te maken, maar ook die in het Midden-Oosten en Rusland. Daar kan niet alles afgedaan worden als propaganda.
     http://www.presstv.com/Detail/2015/02/22/398724/US-targeting-Iran-because-of-Israel
     http://www.presstv.com/Detail/2015/02/22/398732/Israel-opens-dams-gates-floods-Gaza
     http://www.presstv.com/Detail/2015/02/22/398708/US-embassy-wrote-Ukraine-coup-script
     http://www.presstv.com/Detail/2015/02/22/398707/Russia-to-fulfill-2015-arms-export-plan

     In de laatste informatie dat Rusland zijn banden aanhaalt met niet NATO landen. Mogelijk dat de VS daarom toch voorzichtiger aan het worden is met de Oekraïne en Israel.
     De tijd val het leren.

     Zelf heb ik geen weblog, Ik probeer een paar weblogs te ondersteunen. Ook door gevonden informatie te delen. Soms word het door een Blogger opgepakt en maakt er zijn eigen artikel van.Via een andere weblog heb ik contact met een andere weblogger. Die ook meer contact wenst met de media !!!

     Vanuit de tijd bij Nu.jij.nl ken ik ook Pensioenactivist link staat onder Meer alternatieve media van deze site. Geeft ook goede informatie. In een eerdere reactie hier bij Irma, heb ik geschreven dat ik het zo zie. Dat we eigenlijk bij het ondergronds verzet zitten. Vandaar ook dat de cidi ons afluistert. Voor mij zijn het gewoon profiteurs betaald door de Elite. Een stel hypocrieten die niet geven om hun familie of nazaten.
     Ik heb zonder meer de aandacht van het cidi, door te praten over een revolutie. Jij heb de aandacht door te schrijven, Ik heb een idee hoe het af te dwingen.

     Schrijf PM via Irma, indien gewenst en mogelijk. Alles beschrijven hier is niet goed ;-).

     Gert, ik volg veel Presstv en RT.com, is het propaganda of antipropaganda, lok reacties uit op YouTube en je krijgt antwoord. Een antwoord herinner ik me nog heel goed. Een activiste op Maiden die niet betaald kreeg. Haar antwoord was de Coup, is gestolen van ons. Er zijn altijd, tenminste 3 ‘’waarheden’’ van de profiteur, van de verliezer en van de winnaar. De echte waarheid ligt in het midden.

     Een andere reactie die ik kreeg door reacties uit te lokken is deze, al wat langer bekend, maar nu officieel bevestigd.
     http://www.state.gov/p/eur/rls/rm/2013/dec/218804.htm
     Waarin zwart op wit staat dat de VS al 5 miljard heeft geïnvesteerd. Voor de democratie van de Oekraïne. Al gedurende jaren.

     Vaak zijn politieke of economische belangen belangrijker dan de echte waarheid. Morele vraag is dan natuurlijk, dien je het volk of het groot kapitaal. Beurs berichten zijn belangrijker dan de waarheid. Apple meer dan 700 Miljard, waarde eigen bezit misschien 7 miljard. Indien wereldwijd niemand een Apple product koopt is hun waarde slechts die 7 Miljard. Mij heb je daar niet mee, ik heb geen Apple-aandelen.
     Accepteer wat het grootkapitaal wenst. Leef wereldwijd 3 maanden op water en brood en ga op de fiets naar je werk. Gebruik slechts het hoogst nodige.
     Geen enkel bedrijf is wat waard, zonder verkochte producten. Geen enkele economie draait indien het geld kost.

     Gert, zelf ben ik bezig met een afspeellijst opYouTube, http://youtu.be/rkhamL0WDLQ
     Staat nog niet veel eigen materiaal op, maar indien je op de naam, ‘’ Nederlands’’ klikt krijg je ook het materiaal in de afspeel lijst.

     Gert en ieder ander, ik wens je weer veel lees plezier en kijk plezier. Misschien ook een idee voor je, zonder het hoeven af te dwingen. Maak je eigen YouTube account en plaats clips die voor jouw van belang zijn, koppel de accounts. Eventueel met die van Irma. Misschien is het mogelijk op de site van Irma een koppeling te plakken naar een YouTube kanaal.

     Irma streeft naar Vrede en harmonie, jij, ik en vele bloggers of mensen die het verspreiden via een video clip. Gert er zijn er velen die strijden naar de waarheid en vrede en harmonie.
     Een die min of meer het verhaal laat zien. Een Muzikaal beter, verhaal achter dit lied, is dat Estland onafhankelijk is geworden doordat de gehele bevolking aan een ketting langs de weg stond en dit lied zong, gedurende enkele dagen.

     Deze mensen hebben laten zien, met samenwerking. Dat het mogelijk is hun zin te krijgen zonder geweld. De tegenpartij lied ook geen geweld zien. De Baltische-staten zijn zonder oorlog met Rusland onafhankelijk geworden. Dus iedereen moet ook maar eens vergeten dat Rusland uit is op ellende. Alleen het beschermt eigen volk. Ok, Stalin was niet een voorbeeld, Hitler, Napoleon ook niet. Over de Pruisen en Romeinen kunnen we ook wel wat schrijven. Voor iedere Trol die het leest, in iedere tijd en plaats waren er lijders fout.

     Ik ben beroepsmilitair geweest, ik heb trouw gezworen aan de Staat der Nederlanden, niet aan een onderdeel van NWO. Rusland wil respect en vrede, NATO wil alleen onderwerpen. Geen haar op mijn hoofd die zal vechten voor de ‘’Elite”. Er is geen grondwet meer, alleen een verdrag van Lissabon. Wat ons ondemocratisch door onze strot is geduwd. In dat geval voel ik me, volledig vrij om lak te hebben. Aan het verdrag van Lissabon.
     De vraag voor de ‘’Elite” zal ik vechten voor NWO of vrijheid. De Nederlandse staat heeft ons verraden in vele opzichten. Net zoals de NATO vele vijanden heeft gemaakt, heeft de staat dat ook.

     Ik ben uniek, net als mijn kinderen en toekomstige kleinkinderen en ieder ander. Ik ben geen loonslaaf en zal me verzetten tegen ieder die dat wenst. Ok, ik ben eerlijk en openlijk. Hoeveel vluchtelingen denken niet als ik. Omdat NATO hun huis en familie naar de andere wereld heeft geholpen.

     Haat word slechts gedeeld, door niet geaccepteerd zijn.
     Karma is de Duivel of Engel. Je eigen keus, wat je wenst. Maar inderdaad, vergeet nooit. Oorzaak > gevolg….

     Op de valreep nog een interessante link. Voor sommige. Amerika en het Westen zijn verantwoordelijk voor het verstoren van Vrede. Volgens de Russen, ik kan hun geen ongelijk geven.
     http://www.presstv.com/Detail/2015/02/23/398895/Russia-raps-US-West-for-chaos-in-ME

     Like

      
     • gert

      februari 25, 2015 at 3:56 am

      even snel want er staat teveel.
      Die link van Gaza onder water
      http://www.presstv.com/Detail/2015/02/22/398732/Israel-opens-dams-gates-floods-Gaza
      is vorig jaar (en keren ervoor) ook al gebeurt, uiteindelijk gaf Israel toe (na zeer kostbare protesten van de rest van de wereld) dat ze het doen als tegenmaatregel voor de tunnels. Anti-terrorisme en daardoor kan de “wereld” er niets tegen in brengen. Dus tegenwoordig doen ze het geheel ongestraft; Zelfs onze door de watersnoodramp getroffen volksvertegenwoordigers lijken plotseling heel opvallend de andere kant op te kijken.
      Nu ga ik eens op mn gemak de tekst en de links lezen.

      Like

       
      • Irma Schiffers

       februari 25, 2015 at 4:17 am

       Wat betreft dat laatste: het griezelige is dat ze het ‘bewust’ steeds opvallender doen, omdat hun agenda reeds is uitgerold. Dus het lijkt niet alleen zo, het is zo. Alleen nog een massale opstand wereldwijd kan dit stoppen en dat weten ze heel goed. Als je het mij vraagt gaat alles volgens een lang geleden ‘geschreven’ plan, zoals we weten ‘don’t trust the corporate media’, die ons soms bewust anders doet geloven…. Wat een wereld!

       Like

        
     • Irma Schiffers

      februari 25, 2015 at 4:19 am

      Petje af voor deze uitgebreide, openhartige reactie! ;-)

      Like

       
  • Moskalev

   maart 28, 2015 at 6:28 pm

   VS en NATO zijn dom bezig, een slapende beer moet je niet wakker maken, maar ze hebben Rusland wakker gemaakt en nu wordt die alleen maar sterker en onafhankelijker van het Westen. En als we in Rusland weer een Stalinistische regime krijgen en tot de tanden gewapende land dan moeten ze hier in het Westen niet roepen dat Rusland een agressieve militaire staat is, maar het is gewoon aan het Westen zelf altijd te danken geweest.

   Like

    
 2. yvonne

  februari 18, 2015 at 10:28 am

  Wat een heerlijk reactie Euro-nee, komt recht uit het hart en ben het er helemaal mee eens, meer van die mensen…………!! En kijk eens wat er nog meer in dit rare land gebeurd, je weet het en toch schrik je iedere keer weer, http://blikopnosjournaal.blogspot.nl/2015/02/fysieke-straatconfrontatie-voor-deur.html

  Like

   
 3. formidabele

  februari 18, 2015 at 3:43 pm

  Op zich niet zo gek maaaaaaar……
  Zowel EUropa, als media daar sturen ze op aan, maar vergeten jullie niet, dat met veranderen van euro, dat de elite alweer hun zakken vullen en de verliezen die de burgers niet moeten lijden?
  Met de overgang ernaartoe ben ik nde helft van vermogen verloren en nu weer terug?
  Dan is de euro geen 1,20 meer maar stukkken lager!

  Like

   
  • Irma Schiffers

   februari 18, 2015 at 3:54 pm

   Tijd voor de ruilhandel misschien…? ;-)

   Like

    
   • yolo

    februari 27, 2015 at 4:45 pm

    geen ene cent meer voor de multinational!!
    Wel voor de kleine zelfstandige!
    30j geleden waren er al mensen die protesteerden op te houden met ‘KOPEN’
    mijn bestedingsbedrag per jaar is minimaal en geld verdienen interesseert
    sindsdien heb ik me toegelegd op voedsel kruiden (tuintje) en uit de natuur
    Mijn ervaring op paddo’s en kruiden (kennissen, heb hierin mijn vertrouwen gewonnen,terwijl er driftig om ons heen vernietigd wordt!)is alleen maar toegenomen en kan aardig overleven!

    Like

     
 4. Pastoor Geudens

  februari 18, 2015 at 10:17 pm

  Dit is op 2012-2019: de grote verdrukking herblogd.

  Like

   
 5. Euro-nee

  februari 19, 2015 at 12:20 am

  Een interessante link voor de liefhebber over het IMF en de Oekraine.
  http://www.dewereldmorgen.be/artikel/2015/02/17/de-andere-oorlog-in-oekraine-imf-tegen-volledige-bevolking

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: