RSS

GMO´s: laten we onszelf echt vergiftigen?

06 mrt
engelse vlag

ENG

GMO-sm1Het gaat fantastisch met onze voedselketen en watervoorziening, om nog maar te zwijgen over ons milieu! Dit artikel, en mijn volgende artikel gaan hierover, want ik maak me daar echt zorgen over. Binnenkort verschuif ik mijn focus naar de lucht, maar we beginnen eerst op de grond.

Het is natuurlijk al ten hemel schreiend dat Nestlé-baas Peter Brabeck heeft verkondigd dat water geen mensenrecht is, dus water moet worden geprivatiseerd, aldus Brabeck. Ditzelfde verschrikkelijke bedrijf zorgt ook voor GMO’s in babyvoeding, wat vol zit met genetische gemodificeerde maïs en soja. Het is niet voor niets dat deze nieuwe generatie ‘gevoelige’ kinderen allerlei allergieën ontwikkelen voor van alles en nog wat.

En dan hebben we natuurlijk wereldwijd het grote probleem van de veelvuldige aanvragen van patenten ten behoeve van genetisch gemanipuleerd voedsel (GMO’s) die door foute multinationals als Monsanto (o.a. producent van het giftige product Round-Up) en Syngenta, bedrijven die naast bestrijdingsmiddelen en pesticiden ook de ooit zo gezonde (kankerbestrijdende) broccoli, maïs en soja modificeren. Wist je dat in het bedrijfsrestaurant van Monsanto ‘geen’ GMO’s verkocht en geserveerd worden? En wel om redenen dat hun eigen personeel gezond en wel voor ze moet kunnen blijven werken. Zelf nuttigen ze het ook niet in de huiselijke sfeer horen we steeds vaker van interne bronnen.

monsantoWat het met ratten doet na diverse onderzoeken kun je op deze foto’s zien, maar dat mag de pret van het enorme winstbejag niet drukken. monsanto ratten
Gilles-Eric Séralini, professor en onderzoeker aan de Universiteit van Caen en specialist in GMO’s en pesticiden kwam met resultaten uit een onderzoek waarin ratten GMO maïs te eten kregen. Zie hier het resultaat, tumoren zo groot als tennisballen. Uiteraard werd hij en zijn onderzoek plus de resultaten van tafel geveegd en beschimpt (de meesten worden gewoon koud gemaakt) maar gelukkig zijn er ook nog eerlijke wetenschappers die hem ondersteunen in de resultaten van het onderzoek. Hoe zoiets wereldwijd in z’n werk gaat zie je nog eens extra bevestigd in de video in mijn volgende artikel.

Ik hoorde al van diverse kanten dat het programma ´Zembla´ aandacht zou besteden aan voedselpatenten en dus uiteraard onder andere aan Monsanto. Mainstream media, en dus als propagandakanaal volledig in handen van deze multinationals, maar we gaan even kijken…

Hun insteek: grote bedrijven vragen in groeiende mate patenten aan op natuurlijke eigenschappen van gewone groenten, zoals broccoli. maìs en dergelijke. Deze methode is omstreden, wetenschappers en politici (?) maken zich zorgen. Wat betekent het voor onze voedselzekerheid als multinationals de baas worden over onze groente? Dat vraagt het televisieprogramma Zembla zich af in deze uitzending van afgelopen woensdagavond.

De tien grootste groentezaadbedrijven ter wereld hebben op dit moment negentien patenten op natuurlijke eigenschappen van groenten. 132 patenten liggen op dit moment te wachten op goedkeuring van het Europese Octrooibureau, meldt Zembla.
Met patenten kunnen grote multinationals een monopolie positie krijgen en vanuit die machtige positie kunnen ze de vrije toegang tot groentenmaterialen blokkeren.

We kunnen ook lezen in de pers dat Sharon Dijksma, staatssecretaris van Economische Zaken, in gesprek met Zembla zegt verontrust te zijn over de patenten: “Ik vind het zorgelijk dat de wereldvoedselvoorziening dreigt te worden geconcentreerd bij een paar multinationals. Ik vrees dat dit ten koste gaat van de keuzevrijheid van kwekers, telers en consumenten. Dit kan negatieve gevolgen hebben voor de voedselzekerheid. Tijdens het Nederlandse voorzitterschap van de Europese Unie volgend jaar zal ik initiatieven nemen om dit te bespoedigen”, aldus Dijksma.

Ik mis weer eens iets. Zou ze niet moeten zeggen: Dit kan negatieve gevolgen hebben voor de volksgezondheid”? En: volgend jaar pas? De monsanto-boter ligt ook bij haar weer met ladingen op het hoofd, want wat hierin verborgen ligt is dat ze eigenlijk bang is dat de multinationals de Nederlandse economie om zeep helpen omdat er niets meer te verdienen valt! De troep die we binnenkrijgen via dit gemanipuleerde voedsel is niet van belang. Ook niet voor Zembla, want die stelt daar in de hele uitzending geen enkele vraag over.

Een zorgwekkende ontwikkeling die alleen maar weer de grote multinationals, zoals de farmaceutische industrie in de kaart speelt. De omzet uit het aantal chemotherapieën en medicijnenverkoop zal tot dramatische winsten leiden en daar is het ze uiteindelijk alleen nog maar om te doen. Maar ook geen woord daarover uiteraard.

In deze uitzending van Zembla is Monsanto woordvoerder Mark Buckingham te zien (rond 24’30). Voer voor psychologen, maar je hoeft geen psychologische achtergrond te hebben om te zien dat deze ‘clown’ niet spoort, draait, liegt en zaken verdoezelt wanneer hij telkens zegt dat hij ergens niet van op de hoogte is. Zembla stelt GEEN vragen over de gevolgen voor de gezondheid. Keurige propaganda volgens het mainsteam media-protocol!

En van hogerhand hoeven we niets te verwachten. Tenslotte is diezelfde overheid in het kielzog van Amerika bezig de bevolking dagelijks te vergiftigen door het sproeien van barium, aluminium, kobalt, zink, e-coli bacteriën, etc. via chemtrails die door zowel de burgerluchtvaart als de luchtmacht in de lucht worden verspreid. Ze kunnen het laten regenen, aardverschuivingen veroorzaken, of gebieden uit laten drogen zodat bedrijven als Monsanto die grond kunnen opkopen voor hun genetisch gemanipuleerde rotzooi, hetgeen nu ook o.a. in Oekraïne gebeurt. Zie de link tussen al deze zaken: een kwestie van ‘connecting the dots’. Alles vanwege economische belangen en het schoont lekker op volgens plan!

moestuinje ahAls je bij Albert Heijn je inkopen doet krijg je sinds een paar weken een ‘moestuintje’. Vanzelfsprekend vertrouw ik dit niet, zeker gezien het feit dat Monsanto (gelukkig) verlies aan het lijden is, dus ze moeten hun troep ergens kwijt.  Erg leuk voor de kinderen om te wennen aan GMO-zaden en voedsel. Je krijgt een kartonnetje mee met een ‘tablet’ die je van water moet voorzien zodat je je eigen ‘groente’ kunt kweken. Waar komt dit vandaan? Ik zoek even op de verpakking waar sowieso al allerlei waarschuwingen op staan. Het komt van Megapromotions Worldwide BV. Als we daar even een kijkje gaan nemen kom je onder andere in hun partner- en cliëntenbestand terecht en daar treffen we onder andere de volgende –inmiddels beruchte bedrijven- aan die in handen zijn van de nietsontziende elite. Je ziet o.a. ‘Nestlé’ (zie bovenaan dit artikel), Warner Brothers, Coca Cola, Visa, ABN-AMRO, ING, Disney, Universal, Shell, en ga zo maar door! Bedrijven in handen van… ja die!

Ik hoop dat genoeg mensen beseffen dat we hier zo snel mogelijk een halt aan moeten toeroepen en dat we onze kinderen niet moedwillig gaan vergiftigen met deze troep.

We lezen op nu.nl inmiddels een bericht met de kop: ‘Nederlanders willen in tegenstelling tot politiek enkel biologische veehouderij’ Kijk, hier worden de uiteenlopende belangen en agenda’s zichtbaar. Wordt de Nederlandse bevolking echt wakker?

Wat we eten wordt niet vanuit het zaaien in de grond alleen vergiftigd, maar ook nog eens vanuit de lucht. De afgelopen 10 dagen ben ik –met enorm veel tegenwerking dus het duurt daarom zo lang- bezig met het vertalen en ondertitelen van een Italiaanse documentaire waarin wetenschappers tot op de draad uit de doeken doen wat wij binnenkrijgen, waarom, wie hierachter zitten, en hoe het werkt. Dermate interessant en een ‘MUST SEE’, dat ik het de moeite van dit intensieve werk meer dan waard vind.

Zeer binnenkort kun je deze documentaire hier zelf bekijken en, hopelijk, zoveel mogelijk verspreiden. De wetenschappers die aan het woord zijn roepen medici, fysici, biologen etc. op om hier vanuit hun expertise zo snel mogelijk iets tegen te doen voordat het echt te laat is.

Zoals M. Haring, hoogleraar Plantenbiologie in de TV-uitzending van Zembla zegt: ´Het is net als bij Risk, je neemt langzaam de planeet over´.

Gaan we dit echt laten gebeuren?

UPDATE 8 maart: Artsen bevestigen dood door GMO’s (EN)

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘humanity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits voorzien van bronvermelding

 
52 reacties

Geplaatst door op maart 6, 2015 in Bewustwording, Politiek

 

Tags: , , , , ,

52 Reacties op “GMO´s: laten we onszelf echt vergiftigen?

 1. JanmetdePet

  maart 6, 2015 at 3:17 pm

  Die AH zaaizaken heb ik in m` n Jumbo zak gestopt en op de vuilnisbelt gemikt.
  Alles nadat ik beruchte namen in het artikel had gelezen.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   maart 6, 2015 at 3:30 pm

   Heel verstandig! blijf wakker!

   Like

    
  • Euro-nee

   maart 6, 2015 at 5:15 pm

   Goed artikel Irma, ik denk ook veel aan het proces van GMO’s. Gisteren toevallig nieuwe informatie tegen gekomen op YouTube. Nog geen tijd gehad om het hele artikel te lezen.
   Maar zie de reactie van @ Janmet de Pet. En zie de clip, is in het Nederlands.
   Weggooien is goed, indien u zeker bent dat het verbrand wordt. Het schijnt een manier te zijn om het zonder vermelding op te dringen aan een land.
   Zeer waardevolle informatie.

   Like

    
 2. joepiejee

  maart 6, 2015 at 4:06 pm

  Heb altijd gedacht, dat GMO-voedsel a.g.v handels-voedsel-verdrag niet tot Europa toegelaten werd?
  Klopt het dan dat Ah dit gewoon verspreid?
  Heb gedemonstreerd nooit het handelsverdrag met de VS-Multinationals te tekenen, maar R… schijnt er wel voor te zijn!
  Kunnen we hem niet tegen houden? Want hij krabbelt maar al te graag zijn naam.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   maart 6, 2015 at 4:27 pm

   Dat schijnt ook zo te zijn, maar voorlopig zit het her en der in, zoals in babyvoeding. Als je die documentaire ziet, waar ik mee bezig ben, begrijp je ook dat ze zich er totaal niet druk om maken, sterker nog: er volop aan meewerken. Er zijn volgens mij nauwelijks nog gewone of veilige zaden, je zult de goedwillende bedrijven moeten zoeken in Nederland. Blijf zelf onderzoeken, denken en je intuïtie vertrouwen! Overigens heeft Putin Monsanto in de ban gedaan in Rusland, maar omdat het westen die vreselijke nazi-puppets in Oekraine heeft neergezet, krijgt Monsanto daar alle kans om al het land op te kopen. Zie hier ook dit artikel, over wat je zelf kunt doen: http://www.100goededaden.nl/om-over-na-te-denken/hoe-gmos-onze-levenswijze-bedreigen/

   Like

    
   • Irma Schiffers

    maart 6, 2015 at 4:42 pm

    Zie ook dit artikel. http://www.buitenbant.nl/genetische-manipulatie
    Het nare van deze hele kwestie is dat we geheel overgeleverd zijn aan de EU en VS en niets meer te vertellen hebben. Dus voor je het weet zijn dat soort verdragen met voeten getreden. De bevolking zal hier zelf tegen in opstand moeten komen want daar is het hoog tijd voor,

    Like

     
   • bartelo

    maart 8, 2015 at 11:33 am

    Het is zelfs zo dat Monsanto met de Oekraïne een achterdeur heeft gevonden om haar producten toch Rusland in de krijgen. Oekraïne heeft andere handelsverdragen met Rusland dan de EU en de VS. Daardoor hun zaden en hun groentes zo via de Oekraïne naar Rusland getransporteerd worden.

    En ook de EU is niet veilig want middels het TTIP verdrag kunnen multinationals de EU en andere landen voor miljoenen, zo niet miljarden gaan aanklagen omdat een verbod op gentech zaden gezien kan worden als bemoeienis met en beperking op de vrije handel tussen bedrijven.

    Afgelopen woensdagavond (4 maart) zond Zembla een reportage uit over hoe o.a. Monsanto en Syngenta de macht over ons voedsel probeert te verkrijgen door planteigenschappen te patenteren.

    Een Must See: De Monsanto Methode http://www.npo.nl/zembla/04-03-2015/VARA_101372907

    En zojuist stuitte ik op deze petitie: Hart voor Biodiversiteit, Geen Octrooi Op Leven: http://petities.nl/petitie/hart-voor-biodiversiteit-geen-octrooi-op-leven

    Like

     
    • Irma Schiffers

     maart 8, 2015 at 11:38 am

     Dat kwam ik al tegen toen ik de toespraken van Poetin vertaalde, want dat is waar hij ook ergens in de speech op doelde, die achterdeur die het westen heeft gecreëerd, niet alleen om een derde wereldoorlog uit te lokken, maar ook producten binnen te sluizen via Oekraïne. Poetin is heel slim, die heeft dat in de gaten dus dat gaat niet zomaar lukken. Oekraïne is niet het paard van Troje wat EU en VS ervan hoopte dat het zou zijn. Alles wordt anders….

     Het artikel hierboven gaat o.a. over de uitzending van Zembla van 4 maart ;-)

     Like

      
     • bartelo

      maart 8, 2015 at 3:00 pm

      Ach ja, ik lees voor het gemak gewoon even over je link heen, sorry Irma :-)

      Like

       
 3. loveulongtime2

  maart 6, 2015 at 5:19 pm

  Hoi Irma,

  Herinner je nog het bericht dat in India de helft van de oogst verloren ging door de luchtvervuiling. Dat is in Nederland al veel langer aan de gang. Daarom is de glastuinbouw ook zo enorm gegroeid. Luchtvervuiling zorgt voor chronisch zieken en ook de gewassen worden chronisch ziek. Zonder luchtvervuiling hadden zaadveredelingsbedrijven nooit zo groot kunnen worden

  https://schafderenteaf.wordpress.com/2015/02/15/de-echte-onderste-steen-het-verdien-en-controle-model-van-het-moderne-roofkapitalisme/

  Like

   
  • Irma Schiffers

   maart 6, 2015 at 5:27 pm

   Inderdaad kom ik dat in die documentaire die ik aan het vertalen ben, ook tegen. Kassen staan nog ‘het minste’ (!) bloot aan vervuiling, daar zitten de minst giftige stoffen in, omdat ze vanuit de lucht niet besproeid worden. Het is echt een gevecht tegen de machtselite. En daarom is het belangrijk dat we een vuist maken tegen dit soort praktijken die momenteel zeer snel terrein winnen!

   Like

    
   • loveulongtime2

    maart 6, 2015 at 6:27 pm

    Hoi Irma,

    Het volk is intussen op grote schaal wakker aan het worden. Wat we missen zijn pasklare oplossingen waar mensen direct mee aan de slag kunnen. We moeten ervoor gaan zorgen dat het bestaande systeem overbodig wordt door gebruik te maken van alternatieven. Ikzelf woon in Thailand en ben afhankelijk van geld uit Nederland waardoor ik gedwongen ben om van banken gebruik te maken. Zo is het met veel mensen ze weten niet hoe ze het bestaande systeem kunnen omzeilen. Wat er bijvoorbeeld nu weer aan de hand is is dat al die mensen die overschakelen op zonnepanelen aan een smartgrid en internet of things gekoppeld gaan worden waardoor ze hun vrijheid van energie (off the grid) direct weer kwijtraken.

    Like

     
    • Irma Schiffers

     maart 6, 2015 at 6:32 pm

     het probleem is inderdaad mega. Tegelijkertijd worden er zeker op de achtergrond al alternatieven uitgerold en volgens mij duurt dat ook niet zo lang meer voordat het in één klap omvalt en er een nieuwe start gemaakt kan gaan worden. Het gegeven is inderdaad dat velen denken dat er niets aan te doen is en dat is niet de juiste houding. De Mindcontrol-programmering zit zo roestvast in de mensheid gebeiteld dat het voor velen moeilijk is om zelf verantwoordelijkheid te nemen en daarmee dus voor ‘elkaar’. Weet je, de boel is hier al lang failliet maar ze vertikken het om dat te vertellen (gezichts- en ‘vermogens-‘verlies). Maar daar gaan wij ze dit jaar een beetje bij ‘helpen’ ;-)

     Like

      
   • bartelo

    maart 8, 2015 at 11:49 am

    De info is een beetje via een omweg verkregen. De garagehouder waar ik altijd m’n autootje voor onderhoud breng vertelde me het volgende. Zijn vrouw werkt bij Monsanto in Bleiswijk. In de kassen waar al die planten groeien waar ze onderzoek mee doen, daar is geen wifi en je mag er ook niet met je mobiele telefoon komen etc. Alles wat maar elektromagnetische straling afgeeft of ontvangt is daar verboden want het maakt de planten ziek.

    Like

     
 4. M.Suithoff

  maart 6, 2015 at 5:31 pm

  Het echt smerige is dat ze het het niet op de etiketten willen hebben, we mogen niet eens kiezen van hun. Zal ook wel weer zooo jaren zeventig zijn en geen mensenrecht natuurlijk. Schijnbaar zijn rechten het voorrecht van het bedrijfsleven. Vakbonden zijn ook overbodig, alle onderhandelingen
  over loon kunnen best in goed vertrouwen onderling gebeuren. Ging vroeger ook zo goed toch.
  Mensen word wakker !!

  Like

   
 5. Maarten Tiggeler

  maart 6, 2015 at 6:04 pm

  Het lijkt wel onbegonnen werk dit, er is zoveel niet in orde dat je er bijna moedeloos van wordt. Maar goed er is ook nog wat om voor te vechten; hoe gaan we in godsnaam de hersenloosheid van die machtshebbers te lijf? Mooi artikel weer in ieder geval, dat helpt sowieso!

  Like

   
  • Irma Schiffers

   maart 6, 2015 at 6:33 pm

   Maart, ik corrigeer je een heel klein beetje: hersenloosheid is het niet, het is harteloosheid. Die hersenen werken voor macht en geld en dat kunnen ze vrij goed. Het probleem zit fysiek gezien ietsje lager, as you know…

   Like

    
   • Maarten Tiggeler

    maart 7, 2015 at 2:35 pm

    ja da’s waar, matters of the heart should it be

    Like

     
 6. Stefan

  maart 7, 2015 at 6:30 am

  Hallo Irma,
  Mooi artikel, n.a.v. ervan sprak ik gisteren een boer uit de omgeving, die zei dat iedere boer GMO
  voedsel aan zijn dieren geeft. Wie dat niet doet heeft geen kans op overleving domweg omdat het biologische voedsel onbetaalbaar is geworden. Ik woon in een agrarisch gebied en spreek vaker met de boeren. Het is diep triest wat er massaal aan het gebeuren is, het zijn niet alleen de gewassen waarmee verplichtingen opgelegd worden. Het lijkt wel op een, één tweetje met de banken, om “mee te mogen en kunnen draaien” werden de boeren verplicht tot meer efficiëntie. Ze moesten dure voederinstallaties kopen met eigen vermogen, aangevuld met geleend geld van de bank die agrariërs helpt! De prijzen die ze kregen voor hun eieren of vlees daalde enorm en konden het “dure” gezonde voedsel voor de dieren niet meer betalen en werden zo dus vrijwillig verplicht om de aangeboden alternatieven te kopen. De prijzen van eieren en vlees kwamen nog verder onder druk te staan, de kostprijs werd hoger dan de verkoopprijs van het eindproduct. Laat ik je raden wie er eigenaar zal worden van het bedrijf indien de boer de financiering niet meer terug kan betalen. Zo hebben de boeren met hun eigen vermogen geïnvesteerd in hun eigen ondergang.
  De failliete bedrijven, volledig gemoderniseerd met gloednieuwe geautomatiseerde installaties en een relatieve kleine restschuld kunnen op deze manier goedkoop doorverkocht worden aan de gewassen/zaden fabrikanten. Waardoor de boer achter blijft met de restschuld en als loonslaaf verder kan werken om zijn schuld af te lossen in het bedrijf dat ooit van hem zelf was. Zo krijgen de banken en de gewassen/zaden fabrikanten de volledige macht over de zaden en veeteelt dus over de gehele voedselketen. Dit laten we toch niet gebeuren!

  Like

   
  • Irma Schiffers

   maart 8, 2015 at 1:34 am

   De boeren zijn inderdaad ook kansloos en vaak machteloos. Ik wilde alleen maar dat mensen gaan beseffen als ze hun I-Pad, IPhone of andere ‘loner-zaken’ eens los kunnen laten, dat we met elkaar veel sterker zijn dan die 1% die inmiddels de wereld in hun zak heeft. Dan komen de ‘boeren’ ook weer aan bod en kunnen we werken aan een gezondere toekomst voor onze nazaten. Ik heb ze niet, laat niemand achter en toch maak ik me daar zorgen over…. Why…

   Like

    
 7. Gerrit Tienkamp

  maart 7, 2015 at 9:29 am

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

   
 8. Ronald Verhaagen

  maart 7, 2015 at 9:52 am

  Kijk ook eens naar de documentaire van Zembla van woensdag 25 februari over gezondheidsproblemen in Argentinië waar de GMO soja velden worden besproeid met roundup.
  En volg March Against Monsanto via website en op facebook.
  Gelukkig heeft Victor Oban GMO verboden in Hongarije, waar wij wonen.
  Maar volgens de Zembla doc gaat TAFTA ons uiteindelijk de das omdoen: dan worden de boetes die de GMO werende landen worden opgelegd zo hoog dat het financieel niet haalbaar blijft GMO te verbieden.

  Like

   
 9. De goednieuwskrant

  maart 7, 2015 at 10:13 am

  Wellicht vind je dit interessant, een interview met Martijn van Staveren over buitenaards contact

  Groetjes, Lilian

  Like

   
 10. Pastoor Geudens

  maart 7, 2015 at 11:11 am

  Dit is op 2012-2019: de grote verdrukking herblogd.

  Like

   
 11. Irma Schiffers

  maart 7, 2015 at 12:30 pm

   
 12. maud

  maart 7, 2015 at 3:25 pm

  http://deanderewaarheid.blogspot.nl/2015/03/octrooien-op-planten-smaakt-bitter.html
  Steun bionext zij gaan aan de gang met het octrooi op de rode paprika te laten verbieden.

  Like

   
 13. ko

  maart 7, 2015 at 3:41 pm

  goed artikel, als al je artikelen met een mengeling van instemming en stijgende woede gelezen. frappant detail: ik ben net terug van 2 1/2 maand rondreizen in Kenya, Tanzania, Uganda en Rwanda, en heb in mijn meerdere bezoeken aan dat deel van de wereld nog Nooit een chemtrail gezien.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   maart 7, 2015 at 3:53 pm

   Ik ben inderdaad heel benieuwd hoe dat zit. Het schijnt dat in het zuiden van Spanje ook dit niet wordt gezien, terwijl, zoals je hierboven ziet, in andere delen, dat wel zo is. Dat moet te maken hebben met het openstellen van het luchtruim daarvoor. Nederland is in ieder geval een heel fervent voorstander van dit sproeien van gif, helaas… En laten we blij zijn dat ze die delen van de wereld die jij noemt, op dat vlak met rust laten. In de documentaire die eraan komt (ik ben met de afronding bezig) wordt ook gezegd hoe zoiets zit in dat soort warme gebieden. Ten hemel schreiend, maar goed om te weten.

   Like

    
  • loveulongtime2

   maart 7, 2015 at 7:45 pm

   Rijden de auto’s op water daar? Of zijn het allemaal elektrische auto’s? Iedereen is zo verblind door het chemtrails verhaal, maar nooit wil iemand naar zijn eigen auto kijken.

   Like

    
  • joepiejee

   maart 13, 2015 at 4:02 pm

   Irma, helaas worden de filmpjes met storingen geteisterd, echter ben zelf al jaren bezig uit de natuur de paddenstoelen te eten, die het seizoen levert mn champions, eekhoorntjesbrood e.a. door heel het jaar en winters mn fluweelpootjes en oesterzwammen.
   Voel me erg goed bij en heb geen last meer van de vroegere vage buikklachten en andere kwaaltjes.
   Met mijn expertise opgebouwd op dit vakgebied, dat grotendeels door mij empirisch gebaseerd is, zijn mijn zusjes razend enthousiast dezelfde lijn gaan volgen
   Daarnaast onkruiden, die met de methoden door de grote duivelse multionationals op voedingsgebied en pharmacie agv round up gedoemd zijn te verdwijnen.
   We moeten samenspannen tegen deze satanisten, die alleen een doel nastreven mn vernietiging van leefbaarheid van deze aardkloot.

   Like

    
   • Irma Schiffers

    maart 17, 2015 at 10:05 pm

    Mee eens hoor. Ik hoor dat van meerdere mensen paddestoelen (geen paddo’s :-) ) eten… Ik denk dat we weer naar dat tijdperk toe moeten, alleen met wat er uit de lucht over ons heen gestrooid wordt zullen we nog wel even tijd nodig hebben om de ecologie naar totale gezondheid te herstellen

    Like

     
 14. Euro-nee

  maart 17, 2015 at 10:01 pm

  Monsanto krijgt het toch steeds moeilijker. Een link naar Russische media. Omdat je het niet snel in de Westerse pers zal lezen.
  http://rt.com/usa/241581-san-diego-monsanto-lawsuit/

  Like

   
 15. Euro-nee

  maart 22, 2015 at 10:09 pm

  Grote tegenvaller voor Monsanto: Ironisch genoeg, de bekendste en meest winstgevende product, plantaardige gif Roundup, is gekomen onder verdenking van kanker. Een studie van de WHO straft eerdere studies leugens en ziet de mogelijkheid van een koppeling van Roundup en kanker. Wanneer Monsanto ongewoon nerveus reageren.
  Link is in Duits.
  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/03/21/who-studie-roundup-von-monsanto-kann-krebs-ausloesen/

  Like

   
 16. Euro-nee

  maart 28, 2015 at 8:49 pm

  Twee artikelen in het Engels. Over Monsanto en CAFTA ( Centraal Amerikaanse verdrag voor vrije handel ) tegenhanger van TTIP.
  Ondanks protesten van Monsanto en de Amerikaanse overheid.
  Stapt De bevolking met hulp van de regering van El Salvador, weer over op lokale zaden. Artikel geeft deels een probleem weer van een handelsverdrag met de VS.

  http://www.truth-out.org/news/item/29419-farmer-cooperatives-not-monsanto-supply-el-salvador-with-seeds
  http://www.truth-out.org/news/item/29670-el-salvador-farmers-successfully-defy-monsanto

  Like

   
 17. Euro-nee

  april 3, 2015 at 12:07 am

  Het is verder stil in de media, zowel de Mainstream media als de alternatieve media.

  De EU staat onder druk, door tegenstrijdige belangen, het IMF staat onder druk van de massale belangstelling voor de AIIB. De NATO staat onder druk door het verzet en de belangstelling voor BRICS. Ik kwam in twee dagen tijd een link tegen die het vermelden waart is.

  In Hongarije worden grote hoeveelheden landbouw grond afgebrandt, die voorheen was beplant met Monsanto producten.
  http://www.nationofchange.org/all-hail-hungary-country-bravely-destroys-all-monsanto-gmo-corn-again-1377179931

  Like

   
 18. Karin Polderman

  april 4, 2015 at 1:36 am

  Irma, goed dat je het onder de aandacht brengt.
  Gmo’s zijn 1 van de vele pijlers onder het plan in uitvoering om de wereldbevolking te reduceren. Soft killing. Gmo’s, vergiftiging van bodem, lucht en water, vaccins en virussen:

  Niet voor niks dat Dijksma, Rutte, Regering, VwA, Wageningen, VNO-NCW, PVVDcdA, EFSA, E.C. vol inzetten op dit alles, deze natte droom van de globalisten.
  Vol achter de Plofkippen, megastallen, patentering van alles wat leeft op de planeet – bakken met subsidies er tegen aan – economisch speerpunt n.b.!

  De globalisten hebben hun vizier niet alleen maar op armen in het Zuiden gericht.
  Ook de Westerse middenklasse gaat voor de bijl. En dat ligt goed op schema.
  TTIP beoogt dit plan nog in de hoogste versnelling te gooien:

  Boeren kampen met grote aantallen stuks vee dat dood neervalt in de stallen.
  Boeren, hun medewerkers, vrouwen en kinderen – een explosie van chronische aandoeningen. ARTE toont dit wel, Nederlandse media, politiek, en ‘wetenschap’ blijven -tegen beter weten in – hardnekkig ontkennen en doorgaan op deze letterlijk DOODLOPENDE weg: http://www.arte.tv/guide/de/050772-000/tote-tiere-kranke-menschen

  Jeffrey Smith interviewt de vrouw die heeft onderzocht hoe glyfosaat onze gezondheid ondermijnt. Het verwoest de werking van onze darmflora, leidt tot gebrekziekten, ondermijnt de enzymactiviteit in de lever die zorg draagt voor afbraak van toxische verbindingen. Je hoeft geen astronaut te zijn om te snappen dat TTIP bedoeld is om de bevolking te reduceren. De natte droom van de globalisten.:: https://www.youtube.com/watch?v=h_AHLDXF5aw&feature=youtu.be

  http://www.wanttoknow.nl/nieuws/monsantos-roundup-vernietigt-ook-mannelijke-vruchtbaarheid/

  http://eugenicsanddepopulation.blogspot.nl/2011/01/eugenics-alert-use-of-gmo-food-to.html

  http://www.theorganicprepper.ca/codex-alimentarius-an-introduction-to-soft-kill-eugenics-2-12102012

  gmo The Eugenics Connection – F. William Engdahl Farm Wars: http://farmwars.info/?p=11879 http://climategate.nl/2011/11/11/wageningen-ur-voedt-de-wereld-in-2050-met-geleuter/ http://www.stopdebankiers.eu/pas-op-monsanto-vergiftig-nu-al-onze-kinderen/

  Nederlandse Universiteiten zitten vuistdiep in de samenwerking met deze eugenisten. Wageningen, Twente, Leiden en Erasmus m.n.. De laatste is wereldvermaard in de ontwikkelen van dodelijke virussen voor biologische oorlogsvoering en eugenitische doelstellingen. Uiteraard met volle instemming van de Regering.

  Like

   
 19. bernadette

  juni 4, 2016 at 4:31 pm

  Citaat ;
  Mensen zijn van nature in staat om eigen huizen te bouwen, eigen voedsel verbouwen en eigen kleding te maken. Sinds de Romeinse tijd zijn wij in Europa in contact gekomen met geld en het leven binnen een imperium zoals dat van de Romeinen. Sinds deze tijd zijn wij mensen stelselmatig afhankelijk gemaakt van zo een imperium en geld. Amerika is nu het grootste imperium die de wereld probeert te domineren. We zien dat landen waar Amerika de hand op heeft weten te leggen op oa. voedsel de levensverwachting van de bevolking drastisch verslechterd! Landen als Mexico zijn door slimme marketing verknocht en afhankelijk geraakt aan Amerikaans goedkoop voedsel met veel slechte vetten en suiker. Amerika exporteert goedkoop te produceren troep en met de hulp van lobbies en de Amerikaanse overheid moet deze troep in oa. Europa en armere landen worden verkocht. TTIP is in het leven geroepen omdat Amerika niet meer de dominerende economische factor is! Landen als China zijn te groot geworden en TTIP is noodzakelijk om Amerika op de markten te kunnen laten domineren! Dankzij TTIP wordt onze Europese voedselveiligheid aan banden gelegd en kunnen goedkope en slechte etenswaren en andere producten uit Amerika makkelijk aan de man worden gebracht.

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: