RSS

Putin vervangen door een nieuwe Putin?

20 mrt
vladimir-putin-smiling2

Is dit de echte Putin?

In deze ‘mad, mad world’ weten we helemaal niet meer wat we moeten geloven. En als we het dan over Putin hebben, zeg ik steeds maar weer tegen iedereen dat ik afwacht wanneer hij in het openbaar verschijnt.

Het antwoord staat her en der zegt men dan; ‘hij is gelukkig weer terecht en in het openbaar verschenen!’  Voor mij dus nog steeds niet. Vraag me niet waarom, maar voor mij voelt dat zo en nog steeds. Ik ben niet overtuigd!

Afgelopen week keken mijn collega en vriendin Noëlle en ik samen naar wat berichten op het internet over Putin die terecht zou zijn. Het viel ons op dat het niet de Putin is zoals we hem kennen. We lachten erom en zeiden, we wachten af. Bovendien, zij is astrologe en uurhoekastrologe. Uurhoekastrologie is een zeer aardse, praktische manier (ze is zelf een heel aardse steenbok)  van een antwoord zoeken op een praktische vraag. Je kunt er zelfs je sleutels mee terug vinden of zien wanneer en of je huisdier terug komt en in welke staat het dier verkeert. Eerder wist zij in de actualiteit destijds te melden via de duiding dat de MH370 niet terug gevonden zou worden. Via die methode hebben we samen onze concrete vraag over ‘waar is Putin’ met een uurhoek geprobeerd te duiden. Er kwamen rare, tegenstrijdige maar ook zeer treffende dingen naar boven waardoor we ons gesprek die dag eindigden met ‘oef, nou we gaan het zien’.  Uurhoek betekent het ‘geboortetijdstip van de vraag’ als uitgangspunt nemen. Volgens het natuurlijke principe, zo boven, zo beneden. Dus het valt niet altijd mee om iets goed te duiden wanneer de vraag namelijk al vaker en veel eerder is gesteld in het openbaar. Eigenlijk werkt het dan niet meer. Dus daar moet je dan andere speciale berekeningen op los gaan laten (duiding van een ‘event’ zoals dat heet). En ik was er niet geruster op.

Op 17 maart schreef ik op Facebook dat de verschijning van Putin op de 16e een disinfo-foto was. Ik voelde namelijk geen enkele bevestiging van zijn ‘terugkomst’. Er gebeurt iets raars en er klopt van dit hele verhaal niets. Ik ondersteunde dat met dit artikel.

En waarom is er ineens zoiets, zoals ik het noem, als een ‘demonstratie’ van het leger? Waarom wordt die spanning ineens openlijk opgevoerd naar grotere hoogten? Zie mijn vorige artikel over Putin en de reacties daaronder.

Nu lezen we dit: Putin is dood, en zijn dubbelganger is gebruikt op 16 maart en slachtoffer van een staatsgreep. Er staan foto’s bij die zeer te denken geven. Zie dit artikel op before it’s news!

Ik wil geen definitief standpunt innemen zolang er zoveel desinformatie is, ieder heeft recht op zijn mening en ik houd het altijd dicht bij mezelf en mijn ‘gevoel’, maar dit geeft op zijn minst weer te denken. Opnieuw! Ik stel dingen graag ter discussie met alle desinformatie die we krijgen vanuit de machthebbers. Laten we de vinger aan de pols houden en onze intuïtie blijven gebruiken om staande te blijven in een wereld die compleet op z’n kop staat. Laat je niet gek maken, blijf heel dicht bij jezelf, kijk naar de wereld van een afstand en blijf vooral bij je eigen hart‘. Stay tuned!

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van humanity en mogen worden gerepubliceerd, mits voorzien van bronvermelding

 

 
42 reacties

Geplaatst door op maart 20, 2015 in Vladimir Putin

 

Tags: , , , , , , ,

42 Reacties op “Putin vervangen door een nieuwe Putin?

 1. JanmetdePet

  maart 20, 2015 at 3:41 pm

  Ja. Mij ook al opgevallen…in een land als de Sowjet is er altijd wel een replica te vinden.
  Als dat wordt bewaarheid zijn we als totaal aan het afglijden naar een zwart gat.

  Like

   
  • Lucie

   maart 29, 2015 at 2:34 pm

   In moslimlanden gebeurt dit al jaren.

   Like

    
 2. nestorcappaert

  maart 20, 2015 at 3:54 pm

  Wie niet in zichzelf geloofd, zoekt telkens een nieuwe machthebber om in te geloven en wordt steeds opnieuw bedrogen.

  Like

   
 3. Reikitalia

  maart 20, 2015 at 4:07 pm

  Before it’s news kan worden afgekort tot ‘bin’

  Like

   
  • Irma Schiffers

   maart 20, 2015 at 5:06 pm

   Irma Schiffers kan afgekort worden tot IS. Moet ik bang worden, wat zou dat zeggen?;-)

   Like

    
   • Reikitalia

    maart 20, 2015 at 7:53 pm

    nee hoor, maar beforeit’snews brengt meestal onbewezen en sterk overdreven verhalen :)

    Like

     
    • Irma Schiffers

     maart 20, 2015 at 8:02 pm

     Het is niet de enige site die erover schrijft, ook de ‘Guardian’ en vele andere sites schrijven erover. Botox, veranderingen, is hij het wel etc. Ik vind de foto’s wel erg voor zich sprekend. Ben benieuwd..!

     Like

      
 4. yolo

  maart 20, 2015 at 5:02 pm

  je moet maar zo denken: Nieuwe heren, nieuwe wetten
  en dan is het maar raden, wat je te wachten staat WO3?

  Like

   
 5. nanet

  maart 20, 2015 at 6:48 pm

  Hoi
  Wat verwarrend is dit over Poetin. Ik dacht eerst ik wacht wel af. En nog steeds, we kunnen niets anders. Maar deze foto doet Poetin geen goed. Het voelt voor mij geen Poetin.

  Like

   
 6. Inge

  maart 20, 2015 at 7:49 pm

  Er zijn een aantal filmpjes, deze heb ik via een Russische fb pagina en is van 18 maart, waarop Putin te zien is. http://russian.rt.com/article/80286

  Like

   
 7. Euro-nee

  maart 20, 2015 at 9:46 pm

  Like

   
 8. oxo axioma

  maart 20, 2015 at 10:27 pm

  Wel overtuigend Irma, dit optreden van Poetin bij de Krim-herdenking in Moskou op 18 maart, vind je niet? Wat een afknapper dit burgerlijke festijn trouwens zeg! En kijk, chemtrails boven Moskou ….

  Like

   
  • Irma Schiffers

   maart 21, 2015 at 2:40 am

   Ja, dat is ook zo. Er is momenteel werkelijk een propaganda-media circus gaande. Velen worden ontmaskerd als ‘controlled opposition’. Gekte! En ja, chemtrails… Zieke wereld

   Like

    
  • Euro-nee

   maart 21, 2015 at 12:37 am

   Zie ook het commentaar onderaan en de verwijzing naar Joost Niemöller

   Like

    
   • Euro-nee

    maart 21, 2015 at 11:13 am

    Ik kan de betaalde versie niet lezen. Maar het lijkt dat de Telegraaf, meerdere complot theorieën met elkaar wil gaan vergelijken. Iedere theorie is een complot tot het door onafhankelijke deskundige is onderzocht. Dus ook het onderzoek van Jeroen Akkermans (RTL )
    Ik wil de oproep van de Telegraaf even onder de aandacht brengen.
    http://www.telegraaf.nl/binnenland/23830846/__Onderzoek_MH17_eind_juni_klaar__.html
    Zet de redactie bij de Telegraaf maar aan het werk.

    Like

     
 9. Euro-nee

  maart 21, 2015 at 1:25 am

  Sorry, Irma. Is geheel of-topic. Misschien zijn er mensen. Die het ook willen lezen.
  Mijn reactie daar. Is zeer gemeend naar Den Haag.
  http://www.loyalist.nl/de-europese-grondwet-krijgt-een-eigen-openbaar-ministerie/#comment-287

  Misschien willen meer mensen hun mening kwijt.

  Like

   
 10. Ilse

  maart 21, 2015 at 8:08 am

  Laten we ons niet bezig houden met WO3 Yolo want gedachten zijn krachten.

  Like

   
 11. Nexus

  maart 21, 2015 at 2:57 pm

  Beste Irma,

  Trap niet in de desinfo van die website. Geloof er helemaal niets van. Is een psy op site.

  Bedoeld om serieuze onderzoekers de verkeerde kant op te sturen.
  Meen je werkelijk dat Lavrov het niet zou merken? Zijn vrouw? Iedereen om hem heen die al tientallen jaren met hem werken?

  Kijk naar wat hij doet. Heeft weer talloze akkoorden gesloten met andere landen en heeft zelfs een beschermings vedrag met Zuid Ostetie gesloten, meteen onder de zetel van de Khazaren, Georgië.

  @ Ilse, je kunt een negatieve gedachte ook gebruiken om een positief resultaat te bereiken.

  Like

   
 12. Francis

  maart 21, 2015 at 4:40 pm

  Ik lees net dit, http://yournewswire.com/putins-chief-bodyguard-killed/ maar neemt mijn “gevoel” van de foto,s hierboven niet weg, ik heb het gevoel dat hij vervangen is, en nu het bericht wat ik net gelezen heb, kon dit zo maar eens klopen, en dat zijn chief bodyguard uit de weg is geruimd omdat die te veel risico opleverde

  Like

   
  • Francis

   maart 21, 2015 at 4:41 pm

   klopen moet zijn kloppen

   Like

    
 13. nestorcappaert

  maart 21, 2015 at 8:47 pm

  Wat zou je denken van even puzzelen ?
  Sedert de oorlog in Syrië hebben we een andere Putin te zien gekregen, die niet meer past in het elite-spel.
  Een half jaar geleden of zo was er de opmerking van Merkel, die zich afvroeg of Putin gek geworden was.
  Meerdere maanden geleden zag ik op Aangirfan (vind helaas de link niet terug) waarin foto’s van Putin werden vergeleken met foto’s van enkele jaren geleden en er meerdere verschillen werden vastgesteld.
  Deze Putin 2 verdwijnt uit het zicht voor een week en er komt een Putin te voorschijn die verschillen vertoont met die van een tweetal weken er voor (Putin 3 of opnieuw Putin 1 na wat hersenspoeling en conditionering in die tussenweek ?)
  Het hoofd van de persoonlijke lijfwachten van Putin 2 is ook uit zicht.

  Mogelijke oplossing: er is reeds sinds meerdere jaren een Putin 2 klaargestoomd op een verborgen locatie (Grieks orthodox klooster bij voorbeeld) om op te treden tijdens het eindspel. Omwille van MH17, waarvan de aanslag mogelijk het vliegtuig van Putin als doelwit had en omwille van de moord op Nemtsov op de drempel van het Kremlim, wordt de speler voor het eindspel samen met zijn bodyguard een korte tijd verborgen gehouden om veiligheidsredenen, tot de beslissende eindfase.

  Het is een mogelijke verklaring die vele puzzelstukjes zou doen kloppen.

  Hier nog een interessante link met zijn eigen denkwijze:
  http://eventhorizonchronicle.blogspot.co.uk/2015/03/hey-obama-chess-match-just-started.html

  Like

   
 14. joepiejee

  maart 22, 2015 at 3:04 pm

  heb al enkele weken opgemerkt iets aan zijn huid, hoofd gezien te hebben en betitelde dit als een ‘ opgeblazen’ uiterlijk

  Like

   
  • nestorcappaert

   maart 23, 2015 at 8:11 am

   Er zijn wel meer machthebbers met een opgeblazen uiterlijk. Komt omdat ze veel wind bevatten, waardoor ze voornamelijk lucht verkopen en luchtkastelen beloven. Een speldenprik is voldoende om de opgeblazen kikkers te laten leeglopen.

   Like

    
 15. Boudine

  maart 23, 2015 at 11:27 am

  What the Story of Putin’s “Disappearance” Says about How the West Misunderstands Russia

  A story was spun out of thin air — simply because it fit the West’s fantasy about Russia torn by internal conflict

  http://russia-insider.com/en/2015/03/23/4797

  Like

   
 16. Sophietje

  maart 23, 2015 at 5:43 pm

  hier even off toppic een item over rutte ed

  aub delen?

  Like

   
 17. Euro-nee

  maart 23, 2015 at 11:24 pm

  Beste Irma en anderen.

  Ik stond er maandag eigenlijk niet bij stil, wel veel informatie gelezen in het weekend.
  Maar toen ik je stuk las besefte ik wat er Maandag mogelijk mis was. Ik had ook het gevoel dat hij het niet was. Ja inderdaad vreemd maar waar gevoel. Heb ik wel vaker, zo voelde ik me ook vreemd 17-7-2014 in de middag.

  Het beeld materiaal Maandag was niet juist en het gevoel niet. Inderdaad er werd in het afgelopen weekend wat afgespeculeerd. Van onschuldig tot aan alles. Er was ook veel tromgeroffel. Het is het weekend zelfs Defcon 2 geweest. Er werd ook veel gedreigd over en weer. Zeker is het leven van Dhr. Putin in gevaar, van binnenuit en van buiten uit.

  Zie. http://www.stopdebankiers.eu/ttip-en-de-aanzet-voor-een-nieuwe-wereldorde/

  De ontwikkeling van het nieuwe banken systeem van China word een groot gevaar voor de Petro $. In het weekend waren het 26 landen, daar zijn deze week nog eens GB, Duitsland, Italië en Frankrijk bij gekomen.

  Er zal geen NWO komen zoals de Westerse/ Zionistische banken willen. Het was stil in de media, behalve wat propaganda materiaal tegen Rusland. Je hoorde weinig over Griekenland. Cyprus schijnt ook zijn betrekkingen met Rusland te verbeteren, heeft zelfs een overeenkomst gesloten dat Rusland de havens op Cyprus mag gebruiken.

  Cyprus, Griekenland, Hongarije schijnen een kans te krijgen, producten te verkopen op de Russische markt. Spanje en Italië willen dat ook weer. Iran heeft officieel aansluiting tot de BRICS landen. Rond Georgië, Zuid-Ossetië en Abchazië rommelt het diplomatiek. De EU wil ook Wit-Rusland bij de EU trekken. Kortom de spanningen lopen economisch, diplomatiek en Militair hoog op. Zoals ik net schreef in het weekend was het zelfs Defcon 2 ( Redelijk grote bezorgdheid ) was Maandag weer Defcon 3. Dank aan de link van @Inge, daar heb ik inderdaad weer een goed gevoel bij.

  Misschien hebben ze Maandag wel bewust een Stand-in gebruikt. Om mogelijke aanvallers op een dwaalspoor te zetten. BRICS en hun nieuwe bank zijn in oprichting. Maar hoe stabieler die is, hoe moeilijker Rusland of China nog te raken is. Bijna heel Zuid-Amerika zal voor BRICS kiezen, sommige Arabische landen zijn Israel en Amerika ook zat. Of dat toneel is of niet weet ik niet, maar soms lijkt het of Amerika Israel ook zat is. Voorlopig zullen Europese landen niet kiezen voor toenadering in BRICS op Militair niveau maar de landen in Zuid-Amerika wel en een hoop uit Azië ook. Vietnam en Cambodja, twee oude vijanden van de VS kiezen ook toenadering op militair niveau tot grote woede van de VS, dat speelde het weekend.

  Informatie van een andere blogger.
  http://hetrodevaandel.blogspot.nl/2015/03/een-duistere-nacht.html

  Speech van Dhr. Putin over NWO.

  Als normaal mens is het moeilijk te bevatten wat er allemaal gebeurt in deze tijd op deze wereld.

  De USA en NATO of Bilderberg clan is mogelijk om vele redenen bezorgt over hun oorspronkelijke plannen. De afgelopen weken heeft Rusland z’n banden met heel veel landen verbeterd. O.a. Iran, Venezuela, Cambodja, Noord-Korea, Egypte, Vietnam en mogelijk meer.
  Cyprus heeft een samenwerkingsverband met Rusland, Griekenland is bezig. Hongarije heeft verbeterde banden, Spanje en Italië willen ze ook. Zelfs GB wil opgenomen worden in het nieuwe betalingssysteem ( AIIB )van China. Eigenlijk treed heel Zuid-Amerika mogelijk over naar BRICS. Veel landen in Azië zullen kiezen voor de BRICS. Zelfs Japan , Zuid-Korea, Luxemburg en Zwitserland willen nu toetreden.

  In een heel snel tempo veranderen de economische en / of militaire belangen. Zelfs in het Midden-Oosten veranderen de grenzen omdat sommige de betrekkingen Amerika Israel niet juist. Als een paar landen kiezen voor BRICS en de Petro $ laten vallen dan is Amerika verleden tijd en hun banken ook.

  Ik weet eigenlijk niet waar ik me meer zorgen om moet maken. De leugens van onze media en politici of het vermogen van een hele grote meerderheid van onze bevolking. Om geen eigen mening meer te hebben.

  Er zijn meerdere berichten naar buiten gekomen dit weekend.

  http://www.themoscowtimes.com/news/news/article/putin-russia-prepared-raising-nuclear-readiness-over-crimea/517435.html
  Een om bezorgt over te zijn, maar nog meer is de bewerking van het Westen.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/23803513/__Poetin_dacht_aan_kernwapens__.html

  Een kopie van een andere site:

  http://www.volkskrant.nl/buitenland/rusland-wil-zuid-ossetie-annexeren~a3913589/
  En:
  http://rt.com/politics/241929-russia-ossetia-treaty-alliance/
  Tja, westerse msm, hate-speak, new-speak.
  Een overeenkomst heet nu annexeren.

  Twee berichten, die u zelf kan vergelijken. En kunt zien hoe de Westerse pers alles omdraait.

  Zie een ander artikel van Irma, dat Dhr.Putin geliefd is in het Westen en Midden-Oosten zit sommige wel degelijk dwars. Eigenlijk kan je brief van een groep Republikeinen in Amerika aan Iran omtrent de besprekingen over het Atoomgenooschap. ook zien als een Coup.

  Alles is mogelijk omtrent de niet aanwezigheid van Dhr. Putin. Persoonlijk had ik vandaag een bericht verwacht Maar neem het patriottische gevoel van een Rus in gedachte Ga je er een evenement van maken. Dat Het niet goed gaat met Dhr.Putin. Of dat er een moord of Coup is gepleegd. Het lijdt meteen tot rellen. Dus ik verwacht dat we moeten wachten wat er gaande is, als mijn kronkels gedeeltelijk waar zijn, dan wordt er buiten de pers heel veel besproken. Het kan ook heel onschuldig zijn zoals de griep, zoals Irma aangeeft. Anderzijds alles is mogelijk.

  Een false-flag situatie is niet indenkbaar, een poging om een Coup te plegen ook niet. Daar wil Moskou overigens iets aan gaan beperken. Als buitenlander word het gevaarlijk om in een betoging mee te lopen.

  Overal in Europa groeit het verzet tegen de EU, Euro en NATO. BRICS is nog steeds in ontwikkeling maar ook sterk aan het uitbreiden. De schulden van de EU blijven maar oplopen, volgens sommige gebeuren er vreemde economische beslissingen.
  Wie dan ook verantwoordelijk is voor het overschot aan Olie en Gas, zodat de prijzen dalen. Ieder land produceert meer. Zodat de prijzen voorlopig niet gaan stijgen, de USA is de grote verliezer met z’n dure schalieolie productie. Dit jaar moeten verschillende lopende leningen daarop herzien worden totaal bedrag + /- 500 Miljard. Op z’n bedrag doet een tiende % verhoging op de rente veel pijn, zeker als de bron stillegt.

  Dhr. Putin is terug in beeld, vreemd blijft dat de belangrijke mededeling uitblijft. Persoonlijk denk ik dat er achter de schermen van de media veel afspeelt. Er was veel tromgeroffel Zondag in de Russische pers, waarvan veel verkeert is vertaald of doorgegeven. Probeer eens een verkeerd vertaalt nieuwsitem te rectificeren.
  Zelfs als je het lukt, dan bereikt dat niet de domme massa. Die braaf om 18:00 naar onze staatsomroep kijkt of naar SBS c.q. RTL. Meer dan 90% van de media dient het Grootkapitaal.

  Ieder beschreven complot kan iedere dag waar zijn voor Dhr. Putin. Zoals ook beschreven in Herstel de Republiek, zie een link in commentaar. Zal Rusland in problemen brengen. Dhr. Putin is zeker gehaat bij een kleine groep. Hij is door een grote groep door de hele wereld geliefd.

  Binnen de EU speelt er veel, economisch en op militair gebied. Overal ter wereld worden de kaarten opnieuw geschud. Dhr. Putin is of word gezien achter de uitvoering van BRICS, ook al was het een idee via de Zionistische banken om naast de Petro-$ een tweede systeem te hebben.

  Zie de Petro $ op deze manier, velen vinden de Euro fijn, omdat ze als ze op vakantie gaan. Geen geld hoeven om te wisselen. Een of meerdere keren het geval per jaar. Persoonlijk vond ik het leuk. Een extra gevoel aan je vakantie, in de rij bij het GWK. En terug komen met een hand kleingeld.

  Wat velen niet begrijpen, dat was een probleem, meestal een keer per jaar. Alleen tanken voor onze heilige koe. Doen we bijna iedere week.
  Stel de olie komt uit Rusland en ik wil afrekenen met Euro’s. Moet ik eerst Petro $’s kopen om te kunnen kopen. Dan moet de bank eerst afrekenen met Roebels. Vervolgens moet ik weer afrekenen met Euro’s. Meerdere transacties die ongetwijfeld ingecalculeerd zijn in de kosten, dus met iedere liter benzine. Maakt u de Amerikaanse bank rijker. Olie of gas uit verschillende gebieden heeft een andere prijs.

  Nog een paar berichten die niet vermeld worden in de Westerse media. De situatie in de Oekraïne gaat hard achteruit, heeft het kort geleden nog steun gehad van het IMF. Zijn er drie banken failliet, een groep uit het parlement verzet zich tegen Poroshenko. En het volk verliest het vertrouwen in hem.
  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/03/22/ukraine-drei-banken-pleiten-an-einem-tag/
  http://tass.ru/en/world/784479
  http://tass.ru/en/world/784470
  http://www.presstv.com/Detail/2015/03/23/403073/Ukrainians-reject-Poroshenko-policies
  http://tass.ru/en/world/784484
  Dat er nu een tweede Maiden dreigt zal volgens sommige ook wel de schuld zijn van Rusland.

  Maar alles bij elkaar genoeg reden voor Dhr. Putin om misschien een Stand-in te gebruiken.

  Vooral de AIIB vormt een grote bedreiging voor het IMF en die hebben al aangegeven samen te willen werken. http://www.huffingtonpost.com/2015/03/22/asia-development-bank_n_6918960.html China en Rusland zullen daar niet op zitten te wachten.

  Een kleine verzameling van berichten het afgelopen weekend.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2993631/Has-Putin-disappeared-fending-political-coup-Former-aide-claims-KGB-spy-lined-rumours-suggest-Russian-leader-s-girlfriend-birth.html
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2995335/Vladimir-Putin-neutralised-stealthy-coup-rumours-health-continue-flourish.html#ixzz3USp6AxXW
  http://www.themoscowtimes.com/news/article/putin-expresses-condolences-over-death-of-famed-writer-valentin-rasputin/517440.html
  http://rt.com/news/205339-mh17-air-plane-malaysian/
  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/03/21/washington-nervoes-china-japan-und-suedkorea-vor-allianz/

  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/03/22/falsche-strategie-sanktionen-treffen-eu-haerter-als-russland/

  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/03/22/russland-und-usa-kalter-krieg-um-die-energie-versorgung-von-europa/

  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/03/17/affront-gegen-die-usa-eu-staaten-steigen-bei-china-bank-fuer-entwicklung-ein/

  http://www.zerohedge.com/news/2015-03-21/clinton-foundation%E2%80%99s-deep-financial-ties-ukrainian-oligarch-who-pushed-closer-ties-e

  http://tass.ru/en/world/784270

  http://www.themoscowtimes.com/article.php?id=517839

  Voor een ieder die Duits kan lezen, deutsch-wirtschaft. Is momenteel redelijk openlijk.

  Like

   
 18. Euro-nee

  maart 24, 2015 at 1:55 am

  Sorry net binnen.
  http://tass.ru/en/world/784494
  Een zorgelijke situatie met een veerdeeld Oekraine.

  Like

   
  • Euro-nee

   maart 24, 2015 at 1:58 am

   Excuses moet zijn verdeeld Oekraïne.

   Like

    
 19. Veronica

  maart 24, 2015 at 3:18 am

  Hi Irma, ook Benjamin Fulford noemt Putin in zijn wekelijkse bulletin… het zou de 3e al zijn. Dit bulletin is overigens zeer interessant om te lezen mbt de andere onderwerpen:
  http://hipknowsys.blogspot.nl/2015/03/benjamin-fulford-march-23-2015.html

  Like

   
  • Irma Schiffers

   maart 24, 2015 at 11:22 pm

   Ik volg Fulford inderdaad al langer op de voet. Het is overal ‘oorlog’ maar men heeft het geloof ik nog steeds niet in de gaten. Ik ben nu bezig met de vertaling/ondertiteling van Paul Hellyer, de Canadese minister van Defensie die wel een hele dappere klokkenluider is. Allemaal gaat het om hetzelfde ‘plan’ van oudsher dat nu wordt uitgevoerd. De mensen willen het niet zien en niet weten. Ongelooflijk!

   Like

    
 20. nestorcappaert

  maart 24, 2015 at 10:09 pm

  Weer een straaljager in de buurt van een gecrasht vliegtuig. Nu is het niet de schuld van Putin, maar een gewoon ongeval zonder terrorisme (hoe weten ze dit, zonder onderzoek ?
  http://www.jimstone.is/

  Like

   
  • Irma Schiffers

   maart 24, 2015 at 11:20 pm

   Ze weten het altijd meteen ;-) En hoe zou dat nou komen. Afgelopen week dacht ik, nu zijn Frankrijk en Duitsland aan de beurt want zij maken zich steeds meer los van de warmongers van de VS en de EU die maar met man en macht proberen de derde wereldoorlog uit te lokken. Dus het verbaast me helemaal niets…

   Like

    
 21. nestorcappaert

  maart 25, 2015 at 10:06 am

  Als je naar beneden scrolt in het artikel van Jim Stone, kun je merken dat hij ook overtuigd is dat de huidige Putin een dubbelganger is. Hij merkt ook op dat in Rusland de bunkers uit de koude oorlogstijd opnieuw in gereedheid worden gebracht en veronderstelt dat de echte Putin in een commandobunker heeft plaats genomen. Geen gezellige gedachte, want er zijn nog teveel struisvogels met de kop in het zand.

  Like

   
 22. bandiet

  april 7, 2015 at 7:28 pm

  Beste Irma, hoe zit het met de aangifte van Ad van Rooij in Belgie. Ik deel deze link op meerdere forums, en in mijn optiek past die naadloos in alle andere verhalen,meningen,feiten, en toch heb ik het idee, dat dit genegeerd wordt. Is dit propaganda of……Hoe zit t nu. Ik voel mij genoodzaakt mijn moeder, na het overlijden van mijn Vader, te steunen cq helpen, in het onrecht wat haar aangedaan wordt, door haar uitkering stop te zetten, terwijl zij zelf nog aan het genezen is van een borsttumor, en mijn Vader ook overleden is aan de zelfde vreselijke ziekte! Niemand van die Alternatieve Nieuwssites reageert, maar bij jou heb ik een beter gevoel.

  Klik om toegang te krijgen tot 3-oktober-2012-memorie-met-verantwoording-grondwettelijk-hof-belgie.pdf

  Like

   
  • Irma Schiffers

   april 10, 2015 at 9:30 pm

   @Bandiet, dit is me nogal een document wat je hier plaatst! Daar zal ik eerst eens in moeten duiken; ik zal het naar een paar mensen/collega’s sturen die hier wellicht iets mee willen of kunnen doen. Zelf ga ik er ook nog naar kijken. Er staan uiteraard heel veel feiten in, zo zie ik, die de rechtsgang nauwelijks zullen ‘kunnen’ passeren, want dit zijn geen zaken die boven water mogen komen. Ik ga kijken wat ik of een ander ermee kan. Het is in ieder geval goed dat je het hier hebt neergezet. Alles moet uiteindelijk ‘in the open’.

   Like

    
   • gert

    april 11, 2015 at 6:56 pm

    Helaas is de waarheid nog veel vuiler dan we ons tot op heden hebben voorgesteld; Toch ben ik nog steeds blij dat er iemand (Irma) is die er toch aan blijft trekken, ondertussen heb ik al zoveel, zo verschrikkelijk veel bewijs gezien voor mijn theorie dat ik er nu niet meer aan twijfel.
    Voor ieder die informatie heeft: Blijven posten….. Eens zal alles tegen de boeven gebruikt kunnen gaan worden, misschien maken we dat niet meer mee maar dan hebben we in ieder geval een stevige hoeveelheid waarheidsgetrouwe gegevens verzamelt die anderen te zijner tijd kunnen gebruiken om een “case” te bouwen.

    Like

     

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: