RSS

Rusland op een goede manier in de aanval?

28 mrt
USS-Theodore-Roosevelt

US vliegdekschip lam gelegd door Rusland

In mijn vorige artikel over Putin schreef ik dit:  ‘En waarom is er ineens zoiets, zoals ik het noem, als een ‘demonstratie’ van het leger? Waarom wordt die spanning ineens openlijk opgevoerd naar grotere hoogten?’  Ik kon me niet echt voorstellen dat Rusland het op een provocatie en dientengevolge een confrontatie van grote omvang wilde laten aankomen. Maar nu is de vraag:  heeft Rusland de VS in de val gelokt?  En wel met geavanceerde technologie? En nog steeds: waar is Vladimir Putin zoals we hem kennen?

Zoals je in mijn laatste bericht in de ‘onthullingen van ex-minister Paul Hellyer uit Canada’ kunt zien is er al heel lang geavanceerde technologie die gekaapt is door de Cabal ofwel elite. Daarom hebben wij geen vrije energie tot onze beschikking op alle terreinen en moeten we krom liggen om dat te kunnen betalen, terwijl het een basisrecht is van de mens.

Mijn gevoel dat Rusland over die technologie kan beschikken en daarbij wordt ondersteund wordt nu wel heel sterk bevestigd wanneer we dit lezen op Wanttoknow.nl   (dank Guido!): US vliegdekschip door Russische onderzeeërs uitgeschakeld.  Goed nieuws dus, en als je dit hele artikel even leest begrijp je ook dat de waarschuwing die ze eerder kregen in de VS nu een ultimatum is geworden dat overschreden is.

Blijft het feit dat we niet te vroeg moeten juichen want de VS (lees: de Cabal) zal niet zomaar willen opgeven. Ik voel nog steeds een dreiging die niet te ontkennen is. Ik heb vandaag met mijn ‘voelsprieten’ weer even op het internet gezocht en ik kom ‘inderdaad’ dit artikel tegen waaruit die dreiging nog steeds blijkt te bestaan. En dat Amerika bezig was in de aanval te gaan waar de Russische vloot met oefeningen bezig was, was ook wel te voorspellen en voorvoelen.

Eerder schreef ik al bij mijn schilderijen die ik intuïtief en plotseling maakte, dat ik voor zoiets vreesde en dat vooral de VS het als eerste zou moeten ontgelden. Wat rest is vertrouwen en hoop dat het tij op tijd wordt gekeerd. De video van Paul Hellyer is en wordt ongelooflijk veel gedeeld op heel veel sites en facebookpagina’s. Het is een goed teken dat er steeds meer mensen wakker worden.

Rusland is toch tot een actie overgegaan, en als we kijken in genoemd artikel wat Nucleair ingenieur Mehran Keshe eerder heeft gezegd en geschreven aan President Obama (Want de vliegdekschepen van de VS, zullen niets anders worden dan drijvende badkuipen, wanneer onze Magrev-technologie effectief kan worden ingezet, en de landingsbanen vol met F 16’s en F 18’s en soortgelijke vliegtuigen, zullen niets anders meer zijn dan landingsbaan-museums voor ‘ijzeren vogels’, wanneer deze vliegtuigen hulpeloos aan de grond staan), dan kan ik alleen maar zeggen dat de hoop en het vertrouwen dat ik nog steeds voel, voor een flink deel onderbouwd wordt.

Gelukkig zijn er ook nog goede mensen en wetenschappers die zich, in tegenstelling tot de door Paul Hellyer genoemde nazi’s, keihard inzetten voor de wereldvrede. Laten we hen eren en ons vooral op deze mensen focussen!

 

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘humanity’ en mogen gerepubliceerd worden mits voorzien van bronvermelding

 
17 reacties

Geplaatst door op maart 28, 2015 in Geopolitiek, Politiek, Rusland, Syrië, Vladimir Putin

 

Tags: , , , , , , ,

17 Reacties op “Rusland op een goede manier in de aanval?

 1. Pastoor Geudens

  maart 28, 2015 at 8:48 pm

  Dit is op 2012-2019: de grote verdrukking herblogd.

  Like

   
 2. alienfocus

  maart 28, 2015 at 9:29 pm

   
 3. Dick

  maart 28, 2015 at 9:51 pm

  Weer complimenten voor dit artikel.

  Like

   
 4. Euro-nee

  maart 28, 2015 at 10:03 pm

  Wel leuk op vredelievende wijze een vliegdekschip van Miljarden even lam te leggen. Of zelfs schade aan te kunnen brengen. Indien het veld nog groter wordt.

  Sommige links op andere sites geven interresante informatie. Een gedeelte van de techniek staat nu vrij op internet nadat Dhr. Keshe met de dood is bedreigd.

  Like

   
 5. kristallijnenpoort

  maart 29, 2015 at 7:15 am

  Dit is op Kristallijnenpoort herblogd.

  Like

   
 6. JM

  maart 29, 2015 at 11:42 am

  Als dit waar is dan is dit voor de 2e keer dat een schip electronisch is lam gelegd. Weet dat bij de eerste keer het door andere bronnen werd weersproken.
  Als het de eerste keer waar zou zijn en de Russen hebben laten zien dat ze deze know how hebben waarom zend je nog meer schepen naar de Zwarte Zee?
  Mocht dit wel waar zijn dan zou het weleens spannend kunnen worden.

  Like

   
 7. Willem ; Son en Breugel

  maart 29, 2015 at 12:20 pm

  Ik weet niet wat ik van bovenstaand artikel moet denken ; ik geloof er niet echt in. Maar hier is een artikel over de uitvinder : http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/de-revolutie-van-mehran-keshe/
  Dat verhaal over Mehran Keshe past wel in ‘De eeuw van Azie’ een boek van Kishore Mahbubani – dat ik zelf maar matig vind.

  Like

   
 8. gerda

  maart 29, 2015 at 12:32 pm

  Ja dit is de torsion-field techniek en is al “oude” techniek uit de jaren 50. Het wordt veelvuldig besproken bij jeff rense samen met Tim Rifat. Mooie manier om legers disfunctioneel te maken !.

  Like

   
 9. nestorcappaert

  maart 29, 2015 at 2:01 pm

  In antwoord op je vraag “Waar is Vladimir Putin zoals we hem kennen” kan ik alleen maar stellen “Welke Putin denk je te kennen ?” Ik schreef al eerder dat ik op Aangirfan in het verleden reeds een artikel was tegengekomen over het spel met dubbelgangers, maar de link niet kon vinden. Kwam omdat ik niet ver genoeg terug ban gegaan in de tijd. Ik heb verder gezocht en blijkt dat in oktober 2011 al daarover geschreven werd:
  http://aangirfan.blogspot.be/2011/10/putins-double.html

  Like

   
 10. nestorcappaert

  maart 29, 2015 at 2:11 pm

  En hier een kort videootje van een Putin die zoals we in Vlaanderen stellen, niet echt katholiek bezig is, of zoals ze vermoedelijk in Rusland zouden zeggen, zich niet echt orthodox gedraagt:

  Dat is een beeld van een Putin die wel bij de elite past van banksters, royals en andere pauselijke tiara’s die de kinderen graag tot hun laten komen, maar op een nogal tegennatuurlijke manier.

  Like

   
 11. joepiejee

  maart 29, 2015 at 2:44 pm

  De banken proberen Poetin op hun beurt ook lam te leggen.
  Of de Asian Bank (Wellink, waarom niet pensioen??????)waar Rutte zich nu voor inspant,ook de BRICS-pogingen barricadeert, betwijfel ik, want Amerika(bank of america kan hiermee niet in meegaan?, Kroes zou hierin adviseren?)

  Like

   
 12. Johan Bosman (werktuigkundige)

  maart 29, 2015 at 10:57 pm

  Gelukkig zijn er nog mensen die de moeite nemen om onderzoek te doen -ikzelf ben er zo één!- en de heer Keshe is inmiddels als een redelijk onderlegde charlatan door de mand gevallen. Jammer, want het was een leuk en heel hoopvol bericht!

  Like

   
 13. hadat

  maart 31, 2015 at 5:16 pm

  Rutte, Wellink zijn met hun CHINA-bank ook al in de tegenaanval!
  En Neelie Kroes mag de AMERIKA-bank adviseren in plaats van met pensioen te gaan, geheel vrijwillig en gratis, dat ze alleen voor de mensheid doet? Je krijgt toch de tranen in de ogen.

  Like

   
 14. Sophietje

  april 1, 2015 at 12:04 pm

  Tessst

  Like

   
 15. Sophietje

  april 1, 2015 at 12:06 pm

  he Irma ik heb net een aantal linkjes geplaatst, staan die op moderatie?

  Of eet wordpress ze op?
  :-o

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: