RSS

Vallende Alu-hoedjes en Aluminium ‘vogels’

07 apr
engelse vlag

ENG

 

Wij zijn complotters.
Wij zijn ‘alu-hoedjes’.
Ja, wij zijn paranoïde ‘conspiracy-nuts’.
We geloven namelijk de dagelijkse media niet. Sommigen ‘niet meer’, anderen gewoon ‘niet’.
Nooit!
We hebben namelijk hersenen meegekregen om na te denken. Een linkerhersenhelft om logisch en analytisch aan het werk te sturen wanneer wij iets moeten oplossen en zaken aan elkaar moeten zien te plakken die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben.
Associëren noemen ze dat. En een rechter hersenhelft die creatieve oplossingen ‘voelt’ binnenkomen en in staat is om intuïtieve invallen op te vangen die in sommige gevallen tot ‘Eureka-geroep’ kunnen leiden.

Wij zijn complotters, omdat we deze twee hersenhelften samen kunnen laten werken (associëren); omdat we ze erkennen en de euvele moed hebben om naar Eureka-Moments-in-Your-Businessbeiden te durven luisteren, zodat we onszelf kunnen verstaan en niet maar slechts een deel van ons totale wezen, omdat we dat zo aangeleerd hebben op school en tegenwoordig via krant en journaal maar ook via de lessen die de overheid ons door middel van Psy-ops probeert op te leggen. En onze ‘door de buitenwereld aangemeten alu-hoedjes’ vallen vanzelf steeds weer door de energetische vibraties van ons hoofd af wanneer die synergie aan het werk is. Maar helaas, geen Eureka-gevoel…!

Hoe kun je ‘Eureka’ roepen wanneer je voelt dat er helemaal geen vliegtuig tegen een berg gevlogen is, nadat één of ander zogenaamd ‘zot’ jongmens zijn collega uit de cockpit zou hebben laten verdwijnen en zelfmoord gepleegd zou hebben, daarbij en passant 150 andere slachtoffers meenemend, en nog veel meer, want zijn familie en geliefden hebben daarmee levenslang gekregen, terwijl je medemens met dat ene stukje linkerhersenhelft vanaf de bank voor de TV zit te roepen dat het wel zo is omdat ze dat is verteld door de staatsomroep NOS?

Hoe kun je ‘Eureka’ roepen als je in één luttele seconde ‘weet’ dat de MH17 helemaal niet naar beneden is gehaald door Vladimir Putin en zijn op afstand bestuurbare ‘soldaten’, terwijl er meerdere Vladimirs rondlopen en onze eigen vingerwijzende regeringen ons zeer pijnlijk ronduit bedriegen na het installeren van een nazistisch en fascistisch regime in Oekraïne, opdat ze eindelijk hun gewenste oorlog kunnen krijgen na een poging om van Putin een nieuwe Hitler gemaakt te hebben?

Waarom zou je ‘Eureka’ roepen als er een vliegtuig van de radar verdwijnt waarvan je ‘ziet’ dat het niet meer terug zal keren maar bancaire doelen dient, omdat je weet dat er remote-control technieken worden gebruikt door diezelfde machthebbers die de meest vreselijke misdaden tegen de mensheid begaan en daarom bezig zijn met het uitproberen van massa-vernietigingswapens waarmee ze degenen die hen voor het tribunaal willen brengen ook nog eens economisch hard zullen treffen?

Hoe moet een ‘Eureka’ klinken uit een door emoties dichtgeknepen keel als je in een luttele seconde het hele plaatje krijgt te zien van volledig tot stof verpulverde stalen constructies van gebouwen waar slechts bij enkele gevaporiseerde gebouwen zogenaamd vliegtuigen naar binnen vliegen met piloten uit een land dat er niets mee te maken heeft na een zeer meedogenloze efficiënte planning, maar dat vervolgens kan rekenen op een jarenlange oorlog die nog altijd voortduurt?

Ik wil geen ‘Eureka’ meer hoeven roepen. Ik wil alleen maar een goudeerlijk ‘Eureka-antwoord’ op de vele vragen die wij zouden moeten ‘mogen’ stellen aan de dieven van ons geld; aan de leugenaars, de heersers die ons vergiftigen met GMO’s en troep die uit de lucht komt vallen als het eventjes zonnig weer is; die ons verkwanselen als varkens door een stuk papier te tekenen met de naam TTIP-verdrag, ons zelfs zonder naald en draad weten te naaien met slecht gesponnen ‘garen’ afkomstig uit de vele doofpotten, en door de mensheid oorlog na oorlog in te praten die al zo lang woedt in onze harten door dit verraad en de bezuinigingen ten faveure van die 1% die alles al in bezit heeft; en die durven zeggen ‘als je geen geld hebt, heb je nergens recht op, zelfs niet op zuiver drinkwater’, terwijl ze de banen voor je neus weghalen door het inzetten van robots en door rotzooi met zeer toxische straling te blijven ontwerpen die we moeten aanschaffen omdat we anders nergens meer terecht kunnen en hopeloos buiten spel komen te staan?

Ik wil de TV weer eens aan kunnen zetten, omdat iemand ons de geschiedenis laat zien zoals deze werkelijk was en die ik van heel jongs af aan al kende, waardoor ik altijd in de clinch lag met mijn geschiedenisleraar en veel van zijn collega’s, die mij een dromer noemden, maar wel een intelligent exemplaar, dus lastig!
Ik wil antwoord op vele vragen. Nee sorry…, ik wil ‘bevestiging’ van al die antwoorden die ik al ken zoals velen, net als degenen die al deze vragen dag na dag veroorzaken en die zich ook dag na dag opstapelen en verveelvoudigen in dit ijzige wereldklimaat!

Nee stop maar, ik wil geen antwoord van dat wat zich overheid noemt, van diegenen die geen ‘Eureka’ kunnen roepen omdat ze alleen maar met ‘links’ hun ranzige beleid lopen uit te voeren en ‘rechts’ hun hart hebben ontkend door het naar een hermetisch gesloten kluis te dirigeren waar ook al ‘ons’ geld en goud ligt opgeslagen; een satanisch imperium waar ook de etherische doofpotten staan te rotten.Image-a

En toch had ik vandaag weer een ‘Eureka’ moment. Omdat ik een medemens kon aanvoelen en daarom kon helpen uit een enorme nood. Niet met geld, ook niet met goud; gewoon met inzicht, overzicht, creatieve invallen en vanuit mijn hart, dus met liefde. Er komt een dag dat we dit allemaal weer mogen ervaren. Dat de échte complotters ontmaskerd zijn en de keuze krijgen om hun hart terug te halen of zichzelf daar naar toe te verplaatsen. Het zal antwoorden regenen! Die in het begin voor velen zonder bescherming (cognitieve dissonantie) als hagelstenen kunnen aanvoelen. Dus zet je alu-hoedje maar vast klaar!

©Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘humanity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits voorzien van bronvermelding

 
28 reacties

Geplaatst door op april 7, 2015 in Column, German Wings, MH17, Politiek

 

Tags: , , , , , , , ,

28 Reacties op “Vallende Alu-hoedjes en Aluminium ‘vogels’

 1. Ronald

  april 7, 2015 at 8:54 pm

  Super! Je hart (een beetje) gelucht en dat hoedje staat best charmant……

  Like

   
 2. Sylvana 010

  april 7, 2015 at 9:03 pm

  Heel goed stuk Irma! Ik wordt ook weleens voor alu-hoedje uitgemaakt maar het doet me niks. Ik wéét wat er speelt en jij weet dát ook.

  Like

   
 3. marij schils

  april 7, 2015 at 9:13 pm

  och Irma, geweldig, bedankt voor je niet aflatende strijd maar weer
  en fijn dat je blijft weten dat er een dag komt….
  ook bedankt voor het mooie knutselvoorbeeld
  ik boetseer en ga ter ondersteuning mijn beelden toch ook eens completeren met een alu-hoedje, dat kan dan meteen op mijn volgende visitekaartje
  groetjes uit het zuiden des lands maar weer eens
  marij

  Like

   
 4. yvonne

  april 7, 2015 at 9:39 pm

  helemaal top, precies verwoord zoals ik het voel! Ga hem op twitter zetten, en morgen weer…..

  Like

   
 5. corwalen

  april 7, 2015 at 9:44 pm

  Dit is op Waiting for a sign? herblogd.

  Like

   
 6. jeanine hoefnagels

  april 7, 2015 at 9:52 pm

  hartverwarmend in deze barre tijden. Maar: al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt ze wel………We gaan deze vernietigers stoppen met ons diep verlangen naar waarheid, licht en liefde.

  Like

   
 7. Ilse

  april 7, 2015 at 9:56 pm

  Ach Irma, luisterde gisteren toevallig naar Imagine van John Lennon en dacht ” dit moet maar weer eens een hit worden”.

  Like

   
 8. phpstolle

  april 7, 2015 at 10:20 pm

  Tsja… Irma, ik krijg zo een twee handen op een buik gevoel bij jou. hahaha.. (Y)
  say no more, de dromer op school, het gevoel van ongemak bij zo veel verhalen.
  Het lijkt wel alsof je tegen de bierkaai vecht met zo veel die je reacties op kranten artikelen geheel uit hun MSM uitgebreid intellect, je van alles proberen wijs te maken.
  Zo een strijd laatst met de MH17, ik heb er mer dan driehonderd uur aan gegeven, zelfs uit het diepste spelonk van in cache bewaarde berichten met het koker van een lucht-lucht doelraket restant waar je dus 100% zeker wist dat het een SU25 minstens, het toestel heeft bestoken, dat bij de CNN zelfs! Eerste uur artikel.Hallo zeg, met de helicopter met regerings gasten al het 4de Maleisisch toestel, nadat Maleisie Bush, Blair en anderen voor misdaden tegen de mensheid hebben veroordeeld? Bush rules still at gunpoint in the white house zo te zien.
  9/11 via een CD attent op gemaakt van de ware toedracht. Sandy Hook hoax al in Batman The Dark Knight genoemd en de Aurora massacre ook. Boston Marathon. de Japan aardbeving en tsunami waar de door Rockefeller op die locatie gedwongen is neergezet, dat terwijl Japan bekend staat van mega tsunami’s aan die kant van de kust, de Kursk atoomkoppen, Odessa en HAARP deden de truc.
  BP olieramp,Sandy storm, Katrina storm, Filipijnen mega orkaan die net voor de kust een HAARP puls erbij kreeg en van gemiddeld 250 km/u en van 350 km/u werd.
  West coast droogte en HAARP..of geoengineering, de Madrid spleet die nu de ene aardbeving na de andere verduurt, fracken en depopulatie, Het constante bij het USGS aardbeving site met de constante inductie van HAARP op steevast 10 km diepte, iets wat in IJsland gaande was tijdens het MH17 gedoe, met het gevaar van explosie van het vulkaan en de mogelijke tsunami onze kant uit. Een soort van chantage richting regeringen in de EU om het MH17 verhaal “in goede banen” te geleiden.(wel zo mijn eigen theorie dat) ja al dat soort zaken.
  Maar ook de geschiedenis zit vol shit wil je niet weten. De onafhankelijkheid van Zuid Amerika met hulp van de Schotse loge.houdt me bezig de laatste tijd.
  Maar weet je… Je Suis Verward.
  Tsja…

  Like

   
 9. Pastoor Geudens

  april 7, 2015 at 11:26 pm

  Dit is op 2012-2019: de grote verdrukking herblogden reageerde:
  Heel goed gezegd

  Like

   
 10. Stephan

  april 8, 2015 at 4:48 am

  Is geloven in complottheorieen niet gewoon een nieuw geloof? Het vult een verlangen in je hart, je kunt niet geloven dat dit soort dingen zomaar gebeuren, dat er mensen zijn die dit kunnen of willen veroorzaken, het brengt structuur in de chaos die ons bestaan werkelijk is. Verstop je niet voor het feit dat er mensen zijn die ellende willen veroorzaken, maar geloof niet dat ze zo slim zijn dat ze dit zo groots kunnen organiseren. De mensheid moet nog veel leren en misschien kunnen mensen zoals jij veel betekenen, door mensen wakker te schudden. Maar maak ze en jezelf alsjeblieft niet bang met al deze complotgedachten.

  Like

   
 11. Lexie

  april 8, 2015 at 8:27 am

  Oh wauw , i love it!

  Mag ik dit stuk op mijn site plaatsen uiteraard met bronvermelding?

  Like

   
 12. kristallijnenpoort

  april 8, 2015 at 10:27 am

  Dit is op Kristallijnenpoort herblogd.

  Like

   
 13. ezra70

  april 8, 2015 at 11:44 am

  Dank je Irma voor dit weer uit je hart gegrepen artikel. We geven de strijd nooit op.

  Gisteren weer een wakkere mens ontmoet door een opmerking die ik vorig jaar maakte tijdens het wandelen met onze honden.
  De lucht was vergeven van de witte rotzooi. Stonden een paar mannen op het bruggetje in het park te kletsen en ik keek naar de lucht.
  Wat kijk je daar? Ik vroeg hen of dat normaal was. Ja, was hun antwoord.
  Ik zei dat IK dat niet normaal vond en dat het gifvliegtuigen zijn. Ze keken me aan alsof ik niet goed snik was.
  Ik vertelde verder wat er zoal in die vliegtuigen zat en dat het GEEN personen waren maar grote tanks met gif en andere rotzooi.
  Ze lachten me uit. 1 Persoon lachte niet maar keek me aan alsof hij in een andere wereld beland was. Ben maar doorgelopen.

  Gisteren weer die man tegen gekomen en hij stapte van zijn fiets af.
  Hij keek naar de lucht en zei dat hij dat niet normaal vond. Ik was verrast en vroeg of hij nagedacht had wat ik vorig jaar tegen hen gezegd had.
  Ja. Dat had hij. Hij wist nog veel meer en we kwamen in gesprek. Het deed me goed dat ik toch weer iemand heb kunnen bereiken.

  Dit in tegenstelling tot eerste paasdag met iemand die ik al erg lang ken. Die vond maar dat je niemand mag veroordelen want iedereen is gelijk. Het is maar in welke situatie of iemand komt.
  En dat ze zich niet beter mag voelen dan iemand anders….Ik zei toen dat ze zich niet op 1 lijn mocht stellen met moordenaars die de hele wereld aan het vergiftigen zijn. Ze vroeg als maar of het wel zo was op hetgeen wat ik haar vertelde.
  Ze ging weg en vond dat we in verschillende werelden leefden.
  Ik beaamde dat en heb haar bedankt voor de strijd waar we in waren beland en heb gezegd dat er genoeg jaknikkers op de wereld zijn.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   april 10, 2015 at 9:17 pm

   De afgelopen dagen leek het rustig in de lucht, maar ze waren vanmiddag en in de vooravond weer volop aan het vliegen en strooien. Ook gezien? Benieuwd wanneer ze gestopt worden!

   Like

    
 14. Lexie

  april 8, 2015 at 12:34 pm

   
 15. joepiejee

  april 8, 2015 at 4:43 pm

  nano-deeltjes die zo miniscuul zijn, dat zelf de DNA-cel van de mens er schadelijke bijwerking van heeft

  Like

   
 16. Lezer

  april 8, 2015 at 7:02 pm

  Ik volg de serie “bloedbroeders”. In die serie wordt uit de doeken gedaan wat er gebeurd is 100 jaar geleden in Turkije gedurende het ottomaanse rijk. Precies hetzelfde wat ook nu weer gebeurt. Mensen die verdreven worden van hun grondgebied en zo enorm veel mensen die vermoord zijn en nu worden er ook weer heel veel mensen vermoord. In al die eeuwen is er niets veranderd. Ik denk dat er ook nooit iets zal veranderen. Het leven kan alleen veranderen als wij met z’ n allen de touwtjes in handen gaan nemen. Maar dat gaat niet lukken omdat met z’n allen niet bestaat en de macht van de godsdiensten is ook heel groot.

  Like

   
 17. Maarten Bas

  april 8, 2015 at 10:56 pm

  Sterk stuk, als een razende geschreven; hoedje af trouwens! Over alu-hoedjes gesproken; ik heb er ook over geschreven……https://maartentiggeler.wordpress.com/2015/04/04/complottheorie-of-feiten-negatieve-invloed-op-economie/
  Kom op en laat je stem ook horen, We won’t get fooled again!

  Like

   
 18. Linda Woudstra

  april 8, 2015 at 11:58 pm

  Mijn laatste blog sluit wel aan op jou eureka gevoel, gaf mij genoeg antwoorden https://mijnstrijdtegenkanker.wordpress.com/2015/04/06/eerste-hulp-bij-onvolwassenheid/

  Like

   
  • Irma Schiffers

   april 10, 2015 at 9:19 pm

   Wat een sterk verhaal Linda, je levert een zeer krachtig ´gevecht´ en heel mooi dat je dat deelt! Ik wens je alle succes toe en je inspanning zullen zich zeker ´vertalen´! XX

   Like

    
 19. pepijn71

  april 10, 2015 at 11:32 am

  Ik zat op Donquijotte’s blog in een Crowley discussie , doet me een beetje denken aan een foto van Crowley (zie afbeeldingen google), dat alu hoedje van je. Staat je goed, pas op want je pijnappelklier is in turbo mode nu, ga je nog betere stukken van schrijven, ha ha.
  Die tijd lijkt me nu wel voorbij, dat ze “ons” compleetdenkers kunnen weg zetten als gekkies of aluhoedjes, laatste poging om de geest in de fles te houden, in hoeverre die er niet al uit is.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   april 10, 2015 at 9:20 pm

   Die epifyse is al zo lang in turbo mode, waarschijnlijk houdt dat mijn ´opvliegers´ tegen. Nooit gehad! :-) En ja, die geest is al te lang uit de fles, die kan de weg naar die fles niet eens meer terug vinden!

   Like

    
  • Irma Schiffers

   juni 12, 2015 at 10:08 pm

   Er zijn er velen die die haartest laten doen. De uitslag is vaak vreselijk, maar dan komt de vraag, wat doen we ermee zolang de regering net doet of het niet bestaat!

   Like

    

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: