RSS

TU Delft 16 april: Presentatie 9/11 live te volgen!

15 apr

TU delftRichard Gage is één van de ruim 2300 architecten en ingenieurs, de wetenschappers uit de hele wereld die zich lang geleden hebben verenigd in de organisatie AE911Truth (Architects en Engineers for 9/11 Truth) en morgenavond is hij te gast bij de Technische Universiteit in Delft waar hij een lezing zal geven over hun gezamenlijke bevindingen en bewijzen betreffende 9/11, dat de gebouwen zijn opgeblazen met (nucleaire) explosieven. Gecontroleerde explosies met totale vernietiging tot gevolg, waarbij de sterke staalconstructies zijn gesmolten en als vloeibare lava naar beneden liepen. Zoiets kan alleen maar bij extreem hoge temperaturen, veroorzaakt door Nano-thermite.

De lezing wordt georganiseerd door Studium Generale en het mag dus zeer opmerkelijk genoemd worden dat deze organisatie, bij monde van Richard Cage, het woord krijgt en nota bene aan de TU Delft. Op zich weer niet zo vreemd als je nagaat dat er nog relatief een kleine groep mensen is die daar niet van op de hoogte zijn. Maar zoals bij alle ‘False flag-operaties’ mag dit natuurlijk geen gemeengoed worden, noch via mainstream-kanalen worden verkondigd. Alhoewel de schuldigen door de ‘openheid’ via diverse kanalen steeds ‘dommere’ (false flag-)acties gaan uithalen die flink in het oog lopen bij degenen die verder kijken dan hun neus lang is. Dus de kans dat de mainstream media binnenkort afgaan door de zijdeur wordt steeds groter.

Ook binnen de TU is er dan ook onenigheid over deze ‘omstreden’ lezing. Het College van Bestuur wil zich binnenkort opnieuw beraden over het feit of de programmering van Studium Generale die deze lezing op het programma heeft gezet, wel aansluit bij de doelstellingen, de verwachtingen en behoeften van de studentengemeenschap.

Als we ervan uitgaan dat de nieuwe generatie architecten en ingenieurs zelf daar ongetwijfeld ook hun ideeën over hebben en zullen ‘weten’ -maar ook moeten leren-  wat er zogenaamd op 11 september 2011 gebeurde en dat het met deze idiote en schier onmogelijke gevolgen een andere oorzaak moet hebben, dan is het meer dan de hoogste tijd dat deze lezing juist wel hier wordt gegeven.

Voor iedereen die op 16 april niet in de gelegenheid is om naar Delft af te reizen: vergeet om 20.00 uur de flauwekul van het NOS-journaal en kijk mee via live-stream op deze site!

Richard Cage

Richard Cage

Het wordt hoog tijd voor de onthulling van de èchte feiten, voordat de VS en hun bondgenoot Israël nog meer oorlogsmisdaden tegen de mensheid begaan met een wellicht nog wel grotere impact dan 9/11. Stilzitten doen ze momenteel zeker niet, dus hoe eerder iedereen wakker wordt, hoe groter de kans dat we de hele hachelijke situatie waar we ons momenteel in bevinden nog op tijd kunnen keren.

Kijk ook nog even naar deze belachelijke live-nieuwsvideo, (NL ondertiteld) waarin WTC 7 zogenaamd ook al verpulverd was, terwijl het nog fier rechtop stond; Ze hadden het niet eens door, maar het instorten daarvan was pas later en er kwam geen vliegtuig aan te pas. Hoezo geen keurig gepland scenario…!

Kijk dus ook mee donderdagavond 16 april om 20.00 uur naar de livestream van TU Delft!

Zie ook dit artikel over o.a. 9/11, intel, Osama Bin Laden etc


© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘humanity’ en mogen gerepubliceerd worden mits voorzien van bronvermelding

 
8 reacties

Geplaatst door op april 15, 2015 in 9/11

 

Tags: , , , ,

8 Reacties op “TU Delft 16 april: Presentatie 9/11 live te volgen!

 1. Bob Kukler

  april 15, 2015 at 10:01 pm

  Bovengenoemd event is historische gezien één van de ergste manifestaties van massa misleiding die ooit heeft plaatsgevonden. Maar er zijn nog talloze ander gevallen.
  Martijn van Staveren geeft zeer diepgaande inzichten over de rol van de Archontische krachten daarbij. Luister bijgaand interview. Zeer inspirerend.
  http://www.buitenaardscontact.nl/index.php/promo-s

  Geliked door 1 persoon

   
 2. Maarten Bas

  april 15, 2015 at 10:54 pm

  heb m ook gedeeld, thanks keep the good work going ;-)

  Date: Wed, 15 Apr 2015 19:30:38 +0000 To: bas_1957@hotmail.com

  Like

   
 3. Euro-nee

  april 15, 2015 at 10:58 pm

  http://drmaj.ba/donosimo-najnovije-dokaze-11-septembar-je-najveca-namjestaljka-ikad/

  Is in het Servisch, maar bevat een Engels talig gesproken video. Die eigenlijk hetzelfde vertelt als het verhaal. Plus nog een paar eigen-naardigheden.

  Like

   
 4. Aldert

  april 16, 2015 at 7:27 am

  Je verwijst in de vierde alinea naar “9 september 2011”, dat moet 11 september 2001 zijn… :)

  Like

   
 5. Lexie

  april 16, 2015 at 7:52 am

  Heel erg bedankt! Ik was het stuk aan het lezen en zag ineens NOS staan. Ik dacht WTF, maar toen zag ik gelukkig ervoor staan: ‘de flauwekul van het’. :)

  Ik volg heel veel mensen/sites, maar ik vind jou echt één van de boeiendste personen. En het komt ook het meest overeen met het gevoel wat ik heb in deze wereld.

  Thanks!

  O ja, en uiteraard gedeeld op http://www.complottheorist.nl

  Like

   
  • Irma Schiffers

   april 16, 2015 at 4:49 pm

   @Lexie, dank je. ´Boeiend´…? Vooral bruisend van menslievendheid, eerlijkheid en ´waarheid´ die nog steeds ver te zoeken is, maar gelukkig steeds dichterbij komt… Keep it up! ;-)

   Like

    
 6. Ankie

  april 16, 2015 at 7:07 pm

  NOS Lexie, toch min of meer, radio 10 noemde de lezing net in het nieuws van 19.00 uur, dus de MSM is wel degelijk op de hoogte en rapporteert het zowaar ook een keer!!!

  Like

   
  • Alex

   april 16, 2015 at 10:43 pm

   Misschien omdat ze er in dit geval moeilijk omheen kunnen? Bedoel de TU Delft is niet echt een lullige organisatie. ;)

   Like

    

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: