RSS

4 en 5 mei 2015: ‘Herdenken’ of ‘bedenken…’

05 mei

Dodenherdenking-Rheden-2014-715x4084 mei 2015; dodenherdenking.

Herdenking van de slachtoffers die gevallen zijn in de tweede wereldoorlog. En dat is goed, want we zullen ons steeds meer bewust moeten worden van de onmenselijke gruwel van dit soort oorlogen.

Wat het moeilijk maakt voor mij persoonlijk is dat sommigen die zo’n herdenking leiden of voorgaan, daar niet met een zuiver geweten staan. Dagelijks storten ze mensen in de armoede, koude oorlog, fysieke oorlog; dragen bij aan vergiftiging van de mensheid, etc.  Ik kreeg deze link toegespeeld door een lezer, die inmiddels ook is toegevoegd onder ‘Heb jij een link’. Lees die ook maar eens; over het na-oorlogse kabinet waar we mee zitten. We weten dat we nog altijd aan het ‘vechten’ zijn tegen een heel dubieus bewind, waarin financieel gewin voor de grote corporaties en banken prioriteit nummer één is en de sociale en democratische waarden onderaan het prioriteitenlijstje staan.

Hoe ambivalent is dan zo’n ‘dodenherdenking’. Laten we stilstaan bij de slachtoffers die daar gevallen zijn, zeker! Maar laten we ook stilstaan bij de slachtoffers die in Irak, Afghanistan, Syrië, Iran, Libië, Rusland, Oekraïne, Mali, Egypte etc. vallen ten faveure van de wapenindustrie en de banken. En bij alle slachtoffers in eigen land die ten prooi vallen aan dit asociale beleid; werkloos en  dakloos zijn en worden, vergiftigd worden door chemtrails, gmo’s en vaccinaties, medicatie etc.

Herdenken is nodig, maar niet zonder ‘bedenken’ dat het anders moet. Omdat we nog steeds in oorlog zijn met de massamedia, het corrupte systeem van het financiële stelsel en door in het buitenland te participeren aan oorlogen die door het westen worden geïnitieerd en vooral door de VS die wij meedogenloos blijven steunen.

Ik ontving vorige week in dat kader deze mail van een lezer:

[Dag Irma, Ik heb een week of twee geleden per email aan verschillende Euro-parlementsleden gevraagd waar ze aan zullen donbas denken gedurende de 1 minuut stilte op 4 mei. Of de Odessa moorden van vorig jaar hierin passen?
Ik kreeg geen antwoord, behalve van het kantoor van de EU comissie in Den Haag. Zij stuurden mij het Oekraine “factsheet”. De EU gebruikt denk ik een ander woordenboek dan ik, want veel van hun “feiten” hebben weinig met de realiteit te maken. Odessa komt er, uiteraard, niet in voor. De duizenden doden ook niet. De problemen in Donbass zijn logischerwijs veroorzaakt door het Rusland van Putin. Enfin, het bekende gewauwel; tevens zo uitgebreid en onoverzichtelijk dat geen mens het meer snapt, kan volgen of natrekken, als gebruikelijk met EU informatie. Maar als je op het woord Odessa zoekt in de tekst vind je niets. Wij in Europa worden geregeerd door nazi vertegenwoordigers, maakt niet uit, links of rechts. (Zie de link bovenaan van die andere lezer, red.)

De link is te afgrijselijk voor woorden. De recentelijke video laat een executie zien. Een Donbass strijder wordt door leden van het Azov bataljon gekruisigd en levend verbrand. Misschien iets om te verspreiden voor Dodenherdenking, zodat onze politici iets meer hebben om te overpeinzen? Of zijn ze reeds zo ver heen dat dit geen indruk meer maakt? Die 298 vliegtuigdoden blijken achteraf ook niet erg belangrijk. Een weinig gerust stellende gedachte.
We blijven proberen het licht aan het eind van de tunnel te zien maar ik vrees het ergste…]

Tot zover de eerste mail. Even daarna stuurde hij mij nog een email:Donbas1

[Ik wilde je eigenlijk niet meer lastig vallen; je hebt het druk genoeg, maar toch…
Hier is de geschiedenis van de “rechtse sector” duurt een uurtje maar is een eye opener, die iedereen zou moeten zien. In het begin lijkt het alsof we deze beelden reeds vele malen gezien hebben, maar het verloop wordt steeds “interessanter”. Ook een 18+ video overigens, zoals de meeste berichtgevingen over dit land. Oekraïne is heel gevaarlijk voor ons in Europa.
“The Right Sector”: the history, fascist ideology and role in Euromaidan (Ukraine)

We hebben nog een paar clips in het Russisch gevonden met resultaten van het optreden van deze rightwing monsters. Ik zal je het besparen. Deze clips werden gepubliceerd door het Duitstalige KlagemauerTV op youtube. De originele editie was in het Duits. Ik heb gedeeltelijk de Russische editie gezien (ik werd te onpasselijk om het af te zien).
Het is werkelijk ongelooflijk dat onze politici dit land Oekraïne, hun politieke steun toezeggen.
Hoe bestaat het toch dat NEDERLANDSE politici hier blind voor zijn? Wat is er in godsnaam gebeurd met ons ?
Een trieste groet van een vaste lezer.]handen ineenslaan

Inderdaad, wat is er in godsnaam gebeurd met ons? Laten we ‘herdenken’ -dagelijks, niet alleen op 4 mei- en laten we dan ook direct ‘overdenken’ en ‘bedenken’ wat ons leven inhoudt, wat we werkelijk willen en daar ook iets mee gaan doen door de handen ineen te slaan. Ik zet de link naar deze fantastische video hier nog maar eens neer. ‘Oorlogen van morgen hebben geen winnaars’ (NL ondertiteld)

5 mei 2015.  Bevrijdingsdag…?  Laten we daar snel op aansturen, want volgens mij moet die dag nog komen!

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘humanity’ en mogen gerepubliceerd worden mits voorzien van bronvermelding

 
42 reacties

Geplaatst door op mei 5, 2015 in Geopolitiek, Maatschappij, Politiek

 

Tags: , , , , , , ,

42 Reacties op “4 en 5 mei 2015: ‘Herdenken’ of ‘bedenken…’

 1. Pax

  mei 5, 2015 at 3:03 pm

  Kiev is weer begonnen met het bombaderen van de Donbas. De rebellen denken erover hun zware wapens, die ze van het front verwijdert hadden in naleving van Minsk2, weer terug te halen. Het gaat daar weer mis. Kiev en Washington hebben geen belang bij een vreedzame politieke oplossing. Bovendien gaat Oekraine moedwillig rotzooi trappen voor en tijdens de 9 mei oorlogs herdenkingen in Rusland.
  Helaas gaat dit weer een hoop mensenlevens kosten. En onze politici staan erbij en kijken er naar. Met hun kop in het zand weliswaar. De media zwijgt. Maar feiten verzwijgen maakt je medeplichtig.

  Ik zei in mijn functie als kaptein regelmatig tegen mijn bemanning; als je een (technisch) probleem hebt, laat het me weten, dan wordt het ook mijn probleem – en kunnen we er samen wat aan doen.
  Zouden onze politici ook eens moeten toepassen…

   
  • Irma Schiffers

   mei 5, 2015 at 3:07 pm

   @Pax, helemaal waar! Die medeplichtigheid zit mij ook vaak dwars, hebben ze geen idee of geen hart. Dat laatste is beangstigend!

    
   • gert

    mei 5, 2015 at 4:44 pm

    Ik wist dit 15 jaar geleden al, helaas verwacht ik ook dat het niet snel zal veranderen; Die hele herdenkingspoppenkast hoeft voor mij niet zolang er nog oorlogen zijn. Het is alleen maar de Hypocrisie ten top. Opvallend is wel dat als isis iemand in de fik steekt de hele wereld het moet weten terwijl ik over die aan het kruis genagelde en in de fik gestoken soldaat helemaal niets hoor. Het verbaast me eigenlijk niet eens meer. Na “The Money Mafia” verbaast me helemaal niets meer. Irma, blijf schrijven, liefs

     
    • Irma Schiffers

     mei 5, 2015 at 8:18 pm

     Als je inderdaad de tijd en moeite neemt om de eerste link in het artikel (geschiedschrijving over de na-oorlogse nazi-kabinetten) te lezen is het antwoord duidelijk waarom er ‘juist niets’ aan wordt gedaan!

      
  • Euro-nee

   mei 5, 2015 at 3:34 pm

   Beste Pax

   Hier een link, eigenlijk een dagboek van een weblogger in de Oekraine.

   http://www.interpretermag.com/ukraine-live-day-442-shelling-at-highest-level-since-ceasefire-agreement/#8147

    
 2. Irma Schiffers

  mei 5, 2015 at 3:59 pm

  Zie ook deze video over Oekraïne, MH17 en wat erachter zit (NL ondertiteld)

   
 3. Fleur

  mei 5, 2015 at 4:33 pm

  Over vrede gesproken……kijk eens naar deze beelden van indoctrinatie in de Oekraïne. Echt vreselijk!

  Ukraine Nazi Kids

   
 4. Fleur

  mei 5, 2015 at 4:34 pm

  Zou hij al weer zo snel zijn verwijderd? Ik kijk nog even verder of ik het kan vinden.

   
 5. Fleur

  mei 5, 2015 at 4:36 pm

   
  • nestorcappaert

   mei 6, 2015 at 8:44 am

   Ja Fleur, die indoctrinatie vanaf de wieg is echt triest. Het is zelfs beangstigend, want die kinderen vormen de toekomst en laten geen warme toekomst verwachten. De verdelers slagen er duidelijk wel in zeer jonge mensen te hersenspoelen, terwijl wij al zoveel moeite hebben om volwassenen te bereiken en bewust te maken dat het anders moet. Zij bezitten immers meer middelen. Wij kunnen het enkel compenseren door het feit dat wij met meer zijn en echt geloven in onze idealen. Af en toe worden we moedeloos, vallen even stil en herbronnen; maar we mogen niet opgeven, want deze planeet heeft zoveel moois te bieden. Tijd dat het mooie en positieve de aandacht weer opeist, het is het immers waard.

    
   • Irma Schiffers

    mei 6, 2015 at 11:06 pm

    Nestor, gezien onder ‘heb jij een link’? Over kinderen hersenspoelen gesproken…!

     
 6. corwalen

  mei 5, 2015 at 4:46 pm

  Dit is op Heersers en slaven herblogden reageerde:
  Heftig

   
 7. gert

  mei 5, 2015 at 4:49 pm

  Ja Fleur, onze vrienden hebben meer dan een decennia geleden al mensen opgeleid die speciaal worden ingezet om onrust en destabilisatie te veroorzaken; Zoals Ierland vroeger de speeltuin van die boeven was is nu de Oekraine de nieuwe speeltuin.

   
 8. vrijwillig vrij

  mei 5, 2015 at 5:09 pm

  Hallo lieve mensen

  Politici schrijven heeft niet echt zin, je bevestigd ze alleen maar dat je nog steeds hun slaaf ben, als je ze netjes/of boos vraagt om de regels te veranderen. Het is net alsof een slaaf aan de slavenmester vraagt of de slavenmeester hem of een ander een paar minder zweepslagen wil geven, daarmee nog steeds zeggende:
  Ik kan vragen of u de regels veranderd, maar ik zie u als mijn meester.(die ik gehoorzamen moet)
  Als de slaaf zijn slaaf zijn niet meer accepteert en de meester negeert en wegloopt ( het equivalent van niet meer stemmen, gehoorzamen, en alleen het eigen geweten volgen) dan gebeurt er/veranderd er pas wat.

  Lees/kijk tip ; Het meest gevaarlijke bijgeloof van Larken Rose

  Message to the Voting Cattle – Larken Rose – YouTube
  http://www.youtube.com/watch?v=t5FNDRgPOLs

  Offending Activists – YouTube
  Video voor protest larken rose▶ 20:00
  http://www.youtube.com/watch?v=jiAThxUM_Mg

  Ik hoop dat het snel afgelopen is met alle oorlogen, en dat we (iedere wereldbewoner) vrij is
  Groetjes

   
  • Pax

   mei 6, 2015 at 11:46 am

   Een politicus aanschrijven heeft op het eerste gezicht geen effect; de dames en heren hebben het gewoon te druk om het plebs wat aandacht te geven, totdat het uiteraard weer verkiezingstijd is. Tot zover ben ik met U eens. Dat je een politicus aanschrijft en daarmee de indruk bevestigd hun slaaf te zijn vind ik wat ver gezocht. Ik denk dat een politicus er zo nu en dan eens op te wijzen dat er andere meningen bestaan dan die van hen zelf, slechts goed doet. Dat je waarschijnlijk geen (fatsoenlijk) antwoord krijgt, bevestigd slechts wat veel mensen al denken, en dat is niet veel goeds. Wat we zouden moeten doen is allemaal stoppen met stemmen. Stel je voor; niemand stemt meer. Dat zou een flinke paniek veroorzaken onder de dames en heren politici. Stemmen heeft m.i. geen zin omdat er waarschijnlijk gemanipuleerd wordt met de uitkomst en wellicht erger, er is geen enkele politieke partij die zich uiteindelijk aan de verkiezingsbeloftes houdt. Eigenlijk zou dit wettelijk verplicht moeten worden. Dus de beste manier om zittende politici er op te wijzen dat het stemvee wel degelijk een mening heeft is door hen aan te schrijven. Met vriendelijke groet.

    
   • Irma Schiffers

    mei 6, 2015 at 6:42 pm

    @Vrijwillig Vrij en Pax, ik denk ook dat het altijd zin heeft, al lijkt dat inderdaad niet zo. Ik heb ook regelmatig zaken naar politici gestuurd, getwitterd of via FB aanhangig gemaakt. Soms kwam er iets ineens in een Kamerdebat terecht. Maar natuurlijk vegen ze hun gat af met wat wij vinden; hun vreselijke agenda ligt er en wordt uitgerold (denken zij). Maar inderdaad, tegengeluiden laten horen dringt bij sommige politici wel degelijk door; we zouden het in groteren getale moeten doen, zoals inderdaad en masse niet meer stemmen, of gewoon een paar maanden stoppen met hypotheek en huur betalen etc. Omdat te weinigen dat doen, krijgen die de ‘lasten’ te dragen, maar met een grote massa kun je alles bereiken. De hele boel kan in één keer stop gezet worden. Ik blijf zeggen dat ze nog niet klaar zijn met ons. :-) Alleen hoe krijg je degenen in de benen die blijven roepen dat het toch geen zin heeft en zich als ‘schapen naar de slachtbank laten leiden’… Daar zit op dit moment het grootste probleem en ik ben echt bang dat er nog iets (vreselijks) moet gebeuren wil de massa in één keer opstaan en in de benen gaan. Maar ja, ook dat kunnen we niet voorkomen, we kunnen alleen ons best blijven doen de boel wakker te schudden en dan ook maar alleen bij degenen die zelfstandig durven te denken en te ‘voelen’.

     
   • vrijwillig vrij

    mei 7, 2015 at 10:48 am

    Hallo Pax Dat je niet meer gaat stemmen dat is geweldig maar ik denk dat je bedoeld dat voor een bepaalde tijd niemand meer gaat stemmen om af te dwingen dat er naar de bevolking geluistert wordt, en dat je daarna weer gewoon gaat stemmen. Het probleem is niet dat de verkeerde mensen in de regering zitten, het probleem is dat er een regering is. Regering doet alsof het zorgt voor de beschaving, het tegenovergestelde is waar. Wij gewone mensen houden ons in de meeste gevallen aan het NAP, non agressie principe. (niet stelen geengeweld gebruiken niet mooorden behalve uit zelfverdediging) De regering schaad dit principe vanaf dat het begint met regeren. De regering is niet legitiem, nooit niet, maar de mensen denken dat de regering het recht heeft om te doen wat andere gewone mensen niet hebben. En doordat we dat geloven gaan we steeds weer stemmen of petitie of brieven schrijven of demonstreren. we proberen iets aan de speler of het film doek te veranderen tewijl onze lens troebel is.
    we moeten iets aan onzelf veranderen. Ik heb een vraag Kun je een recht dat je zelf (niet stelen moorden of wat je geweten je ook maar zegt) heb delegeren aan iemand anders? kunnen jij en je burman een recht wat jullie niet hebben delegeren aan iemaand anders. kunnen honderd of duizend of miljoenen mensen een recht wat ze zelf niet hebben delegeren aan iemand anders zodat die het recht krijgt om dat te doen wat al die mensen apart niet mogen? Hoe komt regering/overheid dan aan dat recht?

    Belasting=diefstal, politie en legerzijn geweld. door woordmagie orwelliaanse omdraaingen.
    Diefstal is geen diefstal als het belasting genoemd wordt. moord is geen moord als het door het regeringsleger uitgevoerd wordt, ontvoering en gijzeling is geen ontvoering en gijzeling als het door politie uitgevoerd wordt.

    We hebben oorlog om de vrijheid een de vrede te brengen,
    Democratie is vrijheid
    Regering is onze onderdaan
    Wij zijn de regering
    Het collectief gaat voor de individu, Of in de democratie gaat de meerderheid voor de minderheid,
    Zelfde verhaal andere verpakking. Hoeveel individuen zijn er niet vermoord door hun eigen regering mao, stalin, hitler, lenin, en noem maar op, 270miljoen, meer dan alle prive misdaden en oorlogslacht offers bij elkaar, in de oekraiene is dit weer aan de gang. Er is geen oorlog als de mensen zich realiseren dat ze het zelf zijn die de oorlog betalen met het oorlog voeren instemmen als ze gaan stemmen. ze denken de verantwoordelijkheid af te kunnen schuiven op de politici maar de politici nemen die verantwoordelijk heid ook niet. beiden verschuilen zich achter het mytische niet bestaande ding genaamd regering.

    Het is bijna bewonderenswaardig hoe de heerser, de hele wereld gehersenspoeld hebben met woorden
    woorden op papier=wetten,

    lijnen op een kaart van papier die de teritoriale jurisdictie aangeven van de autoritaire overheid (de eigenaren van alles in en op dat gebied) dit wordt door een land genoemd

    In feite is het een belasting boerderij. oftewel een belasting slavenplantage. de slaven wordt voor gehouden dat ze hun slavenmeester kunnen kiezen en ze kunnen demonstreren of verzoekschriften indienen om het aantal zweepslagen te verlagen. of meer van de opbrengst te mogen houden maar de slavenmeester bepaald. Als je nou ook nog alle slaven wijs maakt dat een slaaf die wegloopt, zichzelf steel van de meester, en straf verdient, en dat een slaaf die meer of alles van zijn geplukte katoen zelf wil houden, een dief is en gestraft moet worden. terwijl de slaven de illusie hebben dat ze vrij zijn omdat ze hun slavenmeester mogen kiezen, en dat ze daardoor de baas over de slavenmeester zijn, en dat de slavenmeester hen dient, of de wil van de slaven doet, nou dan heb je het als Slavenmeesters/regeringoverheid gemaakt.

    Een heerser kan NOOIT een onderdaan zijn van het volk.

    Er is nog een facet. de slaven meester maakt de slaven wijs dat hij ze beschermt tegen de slechte slavenmeester van de andere slavenplantage,want die is wel zo slecht, de slavenmeester doet dat door een leger van slaven te maken (het leger wordt uiteraard betaald door alle slaven) om het leger van slaven van de andere plantage aan te vallen hij noemt het leger defensief maar het leger blijf niet op de eigen slavenplantage. nee het gaat offensief naar de andere plantage en probeert die plantage in te nemen. de slavenmeesters worden gespaard natuurlijk want wie moet anders ervoor zorgen dat de twee keer zo grote slavenplantage beschermd en ordelijk gerund (politie- degenen met de zweep) word en we onze vrijheid houden ,denken de slaven in paniek bij zichzelf en zo onstaat nog een groter leger. natuurlijk kunnen de slaven altijd demonstreten en briefen schrijven of de meester aub minder oorlog wil voeren of geen oorloog wil voeren, maar de beslissing ligt uiteindelijk altijd bij de meester niet bij de slaven.
    zolang de slaaf meedoen in het spelletje van stemmen protesteren enz veranderd er niets, als hij gewoon zou weten dat hij geen slaaf hoort te zijn en een vrij mens is, en meerdere zoniet alle slaven dat doen. en dat alle slaven alleen gehoorzamen aan hun eigen autoriteit en niet meer gehoorzamen. dan heeft de meester geen macht meer en verdwijnt het eens oh zo echte lijken de begrip van slavenplantage-land. en het begrip wet-gebod en het idee minister president-paus
    priesters/ambtenaren en het idee leger/politie-inquisitie het begrip crimineel zondaar het begrip rechtbank/biechtstoel, en het begrip god/ regering.

    De regering-god bestaat niet en de paus minister is een oplichter. en wij zijn veel te goedgelovig.
    stop met geloven in de regering god met als zijn zogenaamde rechten.

    Dat je een politicus aanschrijft en daarmee de indruk bevestigd hun slaaf te zijn vind ik wat ver gezocht.

    Het is niet ver gezocht, zoek zelf verder en u zult vinden.

    Het meest gevaarlijke bijgeloof-Larken Rose

    http://achterdesamenleving.nl/wp-content/uploads/2014/09/Het-meest-gevaarlijke-bijgeloof-11.pdf

    en ook

    http://www.mensenrechten.org/wp-content/uploads/2014/05/EindevanalhetKwaad1.pdf

    http://cdn.media.freedomainradio.com/feed/books/HHO/The_Handbook_of_Human_Ownership_by_Stefan_Molyneux_PDF.pdf

    hetzelfde luisterboek op youtube

    http://www.youtube.com/watch?v=k67_imEHTPE

     
 9. theyknew

  mei 6, 2015 at 3:14 pm

  En dit is allemaal toeval, natuurlijk?

  Google Map of Swastika-Shaped Building

   
 10. joepiejee

  mei 6, 2015 at 4:14 pm

  We zullen een andere invulling aan deze gedachte moeten geven, bewijs ligt er….’ wordt nog steeds op los gemoord en oorlog gevoerd’ Heel Afrika, Midden-Oost, Oekraine en in Azie en Zuid-Amerika wordt er al op los gebroeid.
  Kunnen de rijke elite -NWO- geen positieve bijdrage in dit geheel inbrengen?
  Of is dit juist de bedoeling, dat de wereld moet branden?
  DAAR LIJKT HET ONDERHAND WEL OP!

   
  • Irma Schiffers

   mei 6, 2015 at 6:45 pm

   Die elite is een bijzonder ‘ras’, laten we het daar maar op houden. Positief betekent voor hen iets heel anders dan voor ons, helaas!

    
 11. Johan Bosman

  mei 6, 2015 at 7:13 pm

  Natuurlijk zijn we op bevrijdingsdag nergens van bevrijd. Op bevrijdingsdag vieren we de amerikaanse bezetting van 5 mei 1945. En dat vindt iedereen verder heel gewoon.

  Beste mensen: wakker worden!

  Houd alsjeblieft op met stemmen want met stemmen moedigen jullie onze gluiperige politici alleen maar aan. Deze schurken spelen voor dik geld met jullie leven want met jullie lot.

   
 12. theyknew

  mei 6, 2015 at 7:52 pm

  @Irma.

  Dank je wel voor de linken, die artikelen kon ik nog niet.

  Wat betreft de foto’s:
  De bovenste foto is van een Navy Seal trainingscomplex in de VS en de onderste foto is ons eigen nieuwe NAVO hoofdkwartier in Brussel. Er worden al de nodige miljarden €uro’s in een neonazi regime in Kiev gepompt, nu ook nog maar €1,5 miljard voor een gebouw met SS-symbolen.

  Bernd Biedermann en Peter Haisenko hebben open brieven gestuurd naar de ARD n.a.v. de docu „Todesflug MH17“.

  http://www.anderweltonline.com/klartext/klartext-2015/zwei-offene-briefe-an-den-programmdirektor-der-ard-zum-thema-mh-17/

  Vanavond in het nieuws:
  Ook de Russen geloven nu in een BUK. Het oorspronkelijke artikel is afkomstig van Novaya Gazeta wat een George Soros krantje is, dus ik zet mijn vraagtekens bij het verhaal.

  http://sputniknews.com/europe/20150506/1021764384.html#ixzz3ZMPUJsid

   
 13. Hein van Kasbergen

  mei 6, 2015 at 11:50 pm

  Goed om mensen hier te treffen die kritisch zijn naar ” vanzelfsprekendheden”. Bij de herdenkingen rondom de 4/5e mei is het Rode Leger die de grootste slagkracht heeft gegeven aan de vernietiging van het Hitler-fascisme geheel uit de Nederlandse media verdwenen. De Sovjet-Unie verloor bij benadering 26 miljoen burgers en militairen gedurende de 2e Wereldoorlog in de strijd tegen het fascisme.
  De enige mogelijkheid om de helden van het Rode Leger te herdenken is op 9 mei om 11.00 op het Russische Ereveld te Amersfoort.

   
  • Irma Schiffers

   mei 7, 2015 at 12:20 am

   @Hein, goed om daarbij stil te staan! Vanzelfsprekend is er niets te zien in de Nederlandse media over het Rode Leger, want Rusland wordt immers gedemoniseerd. Men stuurt graag aan op een nieuwe oorlog. Misselijkmakend, niet? We zullen echt de krachten moeten bundelen als bevolking en daarom moeten we niet alleen kritisch zijn, maar ook die kritische geluiden blijven laten horen. Dat Hitler-fascisme is wel uit de Nederlandse media verdwenen! De vraag is waarom. Het antwoord lijkt duidelijk, omdat het NIET uit de samenleving is verdwenen en dat moeten zo min mogelijk mensen blijkbaar weten…! Waarvan akte!

    
 14. Johan Bosman

  mei 7, 2015 at 2:01 am

  Die Russen worden eigenlijk al zo lang ik me herinner gedemoniseerd door onze vaderlandse politici en hun ranzige “kwaliteitsmedia”. Ik herinner in dit verband nog even aan die mooie slogan uit de zestiger jaren: “liever een raket (van de Amerikanen) in de tuin dan een Rus in de keuken”. En hoewel de nederlandse bevolking hier destijds echt massaal tegen de straat op ging (veel nederlanders beschikten toen nog over iets heel geks: over gevoel) zijn er desondanks toch amerikaanse kernwapens op vliegveld Volkel gestationeerd waar onze regering niets over te zeggen heeft. Een krachtiger bewijs van de volledige militaire en politieke suprematie van de amerikanen in ons land is natuurlijk niet denkbaar.

  Dat we amerikaanse kernwapens op nederlandse bodem hebben is onlangs nog bevestigd door oud-minister Ruud Lubbers. Nogmaals: we zijn in 1945 nergens van bevrijd.

   
  • Irma Schiffers

   mei 7, 2015 at 2:08 am

   Ondanks alle ellende die hier beschreven wordt heb je me even laten lachen, Johan! :-) Veel Nederlanders beschikten toen nog over iets heel geks: over gevoel. Ja, dat is inderdaad iets heel geks om iedere dag weer mee wakker te worden! :-P Vooral lastig in een wereld waarin dat heel diep begraven lijkt te liggen. Benieuwd wanneer die bevrijding komt, want die komt er. De vraag is hoe en wanneer…

    
  • Euro-nee

   mei 7, 2015 at 2:35 am

   Een Russin kan soms heel goed koken. Ik heb liever een Russin in mijn keuken als een raket in mijn tuin.
   Niemand heeft het over ” gestolen” grondgebied van de NATO. Zelfde oprichters als Bilderberg clan, IMF, UN, ECB. enz. We vieren 70 jaar vrijheid. Alleen de macht die WW II begon was niet Hitler. Hij kreeg het geld ergens vandaan. Dezelfde macht veroorzaakt bijna iedere oorlog.

   Grootgeld was en is het probleem. Ik kan geen oorlog of Coup beginnen.

   1% bezit het geld, maar 99% bezit de macht. Indien juist gebruikt.

   https://sites.google.com/site/universalfederationback/hitler-kabinet-geruisloos-voortgezet-vanuit-nederlands-grondgebied
   1% probeert, de wereld te controleren.

   De vraag is willen we oorlog voor de ”Elite” of revolutie tegen de ” Elite”

    
   • Irma Schiffers

    mei 7, 2015 at 7:00 pm

    Dat laatste, en die gaat er ook komen. We zullen het alleen met een relatief kleine groep moeten ondersteunen, maar dat houdt ons scherp zullen we maar zeggen…

     
 15. vrijwillig vrij

  mei 7, 2015 at 1:22 pm

  Zijn mijn reacties aan pax en aan jou (Irma) gemonitort en afgekeurd of duurt het gewoon wat langer? Of zijn ze niet overgekomen?

  Groetjes

   
  • Irma Schiffers

   mei 7, 2015 at 1:33 pm

   @Vrijwillig vrij, ik begrijp het ook niet. Het mailadres dat je gebruikt is waarschijnlijk aanleiding om het af te keuren in wordpress. Ik zag ze wel aan de achterkant staan, maar moet ze dan handmatig goedkeuren?

    
 16. vrijwillig vrij

  mei 7, 2015 at 2:59 pm

  Bedankt voor het plaatsen. Het zal liggen aan dat ik ten minute mail gebruik.

  Ik zie ook enorm veel taalfouten😀. Nou ja, volgende keer beter.
  Een zin wil ik nog graag corrigeren er staat nu; Kun je een recht wat je zelf heb delegeren aan iemaand anders.

  Daar moet staan, Kun je een recht dat je zelf NIET hebt delegeren aan iemand anders?(je hebt niet het recht om te stelen, geweld te gebruiken of te moorden alleen uit verdediging)Hoe komt de regering aan het recht om dat wel te doen?

   
  • Irma Schiffers

   mei 7, 2015 at 6:57 pm

   @Dat recht heeft de roverheid geheel onwettig gekaapt. Daarom is er geen democratie meer al verkeren velen (teveel) nog in de illusie dat dat het wel zo is. Ze gaan stapje voor stapje verder en als het volk er niet voor gaat liggen gaan ze nog verder en verder.

   Het ligt inderdaad aan je ten minute mail. Dan wordt deze niet herkend en ben je telkens een ´nieuwe reageerder´ die even wordt tegengehouden.

    
 17. theyknew

  mei 7, 2015 at 8:48 pm

  Het zegt eigenlijk genoeg:

  “Één kéér in de 5 jaar mag je je bevrijding vieren.”

  M.a.w. men heeft het liever niet.

   
 18. nan

  mei 8, 2015 at 9:37 pm

  Bedankt irma voor je schrijven.

   
 19. ruud

  juni 17, 2015 at 12:22 am

  ook wel interressant: http://brd-schwindel.org/

   

Reageren: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: