RSS

MH17: Duitse experts roeren zich opnieuw

07 mei

We blijven in navolging van het vorige artikel over Berlijn nog maar even in Duitsland wat het nieuws betreft.

Al eerder schreef ik een uitgebreid artikel over de MH17 (in september vorig jaar) en noemde ik o.a. de namen van twee Duitse militaire experts, de Duitse luchtvaartexpert en piloot Peter Haisenko en defensie-specialist Bernd Biedermann, gepensioneerd kolonel, die een surface-to-air raketaanval afwezen als oorzaak, maar spraken over kogelgaten van één specifiek kaliber shrapnel-munitie bij de cockpit van het vliegtuigwrak.

Der TodeflugDeze twee mannen laten nu weer van zich horen, naar aanleiding van een uitzending van de ARD op 27 april waar ze beiden ‘de vloer mee aanvegen’ en ze hebben dan ook alle twee een open brief geschreven aan Volker Herres, programmadirecteur van de ARD. Het aloude liedje; de mainstream media die zich volledig laten voorschrijven door de machthebbers (met Rothschild als de eigenaar van alle persbureaus) versus de waarheidszoekers, de activisten, de klokkenluiders. Ik kreeg deze tip onder het vorige artikel ‘Herdenken of bedenken’ en besloot beide brieven te vertalen in het Nederlands. Het zal vooralsnog even niets uithalen, maar het is goed dat er nog mensen zijn die zich niet neerleggen bij deze inmiddels door en door bedriegelijke samenleving die door de media met man en macht in stand wordt gehouden. Er komt een dag dat ze allemaal omvallen. Zie hier de brieven van deze volhouders!

Brief van Bernd Biedermann aan de heer Volker Herres, ARD

In de veronderstelling dat de uitzending van de ARD “Doodsvlucht MH17” niet zonder uw toestemming of mandaat werd uitgezonden op 27 april, wend ik mij tot u in alle openheid.

In verband met deze uitzending wil ik u wat vragen:

 • Hoe kunt u toestaan dat in deze eenzijdige berichtgeving vooral hoofdrolspelers aan het woord kwamen die de stelling van het neerhalen van de MH17 door een BUK-raket onderschrijven?
 • Is het u niet bekend dat een BUK-startinrichting (ten onrechte aangeduid als raketwerpers) geen specifiek doel kan aanvallen zonder het bijbehorende commandostation en een radarstation voor lucht surveillance? Echte BUK specialisten kunnen u dat op elk gewenst moment uitleggen. Van hen had u kunnen leren dat de vernietiging van het wrak van de Boeing niet kan voortkomen uit de scherven van een luchtdoelraket.
 • Waarom heeft uw redactie buiten Ray McGovern geen andere dan een vertegenwoordiger van deze stelling aan het woord gelaten?
 • Waarom heeft u niet onderzocht of de zogenoemde experts feitelijk beschikken over de nodige deskundigheid over wat ze beweren?
 • Weet u niet dat de kroongetuige van uw bijdrage, Eliot Higgins van bellingcat, een dubieuze persoon is die in augustus 2013 onder een andere identiteit heeft gewerkt (als Moses Brown) met bewezen vervalst bewijsmateriaal als het gaat om de oorzaak van Sarin-gebruik in Syrië?
 • Wist uw redactie niet dat in dit verslag van de ARD de optredende piloot Voloshin per decreet door Poroshenko werd bekroond met een medaille voor moed, twee dagen na de crash van MH17 ? (Een dwaas die daar slecht over denkt!)

Ik zou u nog meer vragen kunnen stellen, maar ik wil het hierbij laten.

Vanuit journalistiek oogpunt kan de uitzending door het koppelen van het lot van de families van de slachtoffers met een daarop volgende pseudo-chronologie veel kijkers hebben getrokken, aan de waarheid heeft het niet bijgedragen. De waarheid ligt nog steeds in puin.

Ik weet nog niet wie de MH17 heeft neergeschoten, maar ik weet aan de hand van de beschikbare foto’s dat een luchtdoelraket vanaf de grond kan worden uitgesloten met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid.

Met vriendelijke groet,
Bernd Biedermann

P.S. Als voormalig officier in de luchtverdedigingstroepen van de DDR heb ik een solide technische en tactische opleiding genoten. Na jaren in militaire dienst, studeerde ik aan de Militaire Academie in Dresden, waar ik als officier les gaf op het gebied van luchtdoelraketten. Later werd ik geaccrediteerd bij de militaire opleiding van de NVA en van 1984 tot 1988 als militair attaché bij de ambassade van de Duitse Democratische Republiek in het Koninkrijk België.
Op 31 december 1990 beëindigde ik de actieve dienst als kolonel van de Bundeswehr.

Brief van Peter Haisenko aan de heer Volker Herres, programmadirecteur van de ARD

Geachte heer Herres,

Peter Haisenko

Peter Haisenko

Als programmadirecteur van de ARD bent u waarschijnlijk ook verantwoordelijk voor de uitzending van 27 april, “Het verhaal rond doodsvlucht MH17”. Wanneer u voornemens was een puur anti-Russische propaganda uitzending te maken, kan ik u alleen maar feliciteren met dit “meesterwerk”. Ik heb zelden een meer perfecte en verraderlijk opgebouwde propagandafilm gezien. Meer daarover: ‘MH 17: De ARD als spreekbuis van de CIA’.

Ik ben geschokt hoe u het in uw hoofd haalt een meer dan dubieuze bron als geloofwaardig te certificeren. Mr. Higgins van “bellingcat” moet u reeds bekend zijn, omdat hij onder de naam ‘Moses Brown’ nep-rapporten uit Syrië heeft verspreid.

De eenzijdigheid van dit ‘verhaal’ is moeilijk te overtreffen. U heeft verzuimd aantoonbare technische miltiaire en luchtvaartexperts aan het woord te laten, die de teneur van het ‘verhaal’ gekwalificeerd zouden weerleggen. Ik bedoel, hiermee bijvoorbeeld de ex-kolonel in het leger, de heer Bernd Biedermann, of zelfs mezelf. We hebben allebei zonder twijfel aangetoond dat de MH17 niet kan worden neergeschoten door een BUK-raket, evenals de ondubbelzinnige kogelsporen van boordwapens die aangetroffen zijn in het puin van de MH17 en in de lichamen van de slachtoffers.

Zelfs de Nederlandse onderzoekscommissie heeft als onderdeel van hun onderzoeken naar MH17 om mijn deskundigheid gevraagd en gekregen.

U heeft uw journalistieke zorgvuldigheid schromelijk overspeeld als u heeft toegestaan dat Higgins en bellingcat werd voorgesteld als een betrouwbare bron.
Verder moest ik slordigheden vaststellen bij de vertaling van Russisch-sprekende “getuigen”. Dezelfde nalatigheid bij de presentatie van de heer Babak als “chief engineer” van SU25. Een snel onderzoek naar deze mijnheer zou tot de conclusie moeten leiden dat de heer Babak nooit chief engineer was bij SU25. Hij was betrokken bij de bouw van een proefversie van dit type.

Als programmadirecteur van een openbare instelling bent u verplicht om de betalers van de omroepbijdrage te informeren met stevig onderzochte bijdragen. Deze opdracht heeft u op grove wijze geschonden in dit specifieke geval. Hierbij wil ik dat zeer nadrukkelijk stellen.

Ik verzoek u dringend om mij te informeren, hoe het tot dit verslag heeft kunnen komen op deze propagandistische wijze, die een aanfluiting is voor elke serieuze journalistiek.

Met vriendelijke groet,

Peter Haisenko

Dit maar weer eens ter informatie. Zaken kunnen gesloten lijken, maar niets is minder waar!

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘humanity’ en mogen gerepubliceerd worden mits voorzien van bron wordt gerespecteerd

 
32 reacties

Geplaatst door op mei 7, 2015 in MH17

 

Tags: , , , ,

32 Reacties op “MH17: Duitse experts roeren zich opnieuw

 1. yvonne

  mei 7, 2015 at 10:44 pm

  Ga hem even op twitter delen Irma, dank je wel! Want zelfs Joost Niemöller is nog niet helemaal wakker, maar goed, kan nog komen natuurlijk.

  Like

   
 2. theyknew

  mei 7, 2015 at 11:04 pm

  @Irma,

  Super! Bedankt voor de snelle vertaling en plaatsing.

  Over het verhaal van Syrië heb ik Eliot Higgins/Brown Moses/Bellingcat persoonlijk en op zijn blog opheldering gevraagd. Het is tevens bekend van wie hij de informatie heeft gekregen dat Syrische terroristen over sarin beschikten voordat de aanval op Ghouta plaatsvond, dat was een US contractor met de naam Matthew VanDyke.

  Ik heb overigens geen reactie van Eliot Higgins mogen ontvangen.

  P.S.

  Gezien het feit dat Eliot Higgins zijn mond heeft gehouden over het sarin en hij nu druk bezig is met het aantonen dat de Russen/separatisten MH-17 met een BUK uit de lucht hebben geschoten, doet vermoeden dat Eliot Higgins een bepaalde overheid dient.

  Like

   
 3. Niemands Knegt

  mei 8, 2015 at 12:14 am

  Mijns inziens werkt Eliot Higgins niet voor een overheid maar voor George Soros: http://www.stelling.nl/kleintje/actueel/OXOH1429109939.html
  Laten die twee na Syrië ook weer opduiken in Oekraïne… (Soros heeft ontzettend grote financiële belangen in Oekraïne)

  Like

   
 4. Johan Bosman

  mei 8, 2015 at 8:22 am

  Het lijkt er meer op dat de organisatoren van de aanslag op vlucht MH-17 te vinden zijn onder diegenen die al na drie uur wisten wie de dader was: Putin. Mijn gedachten gaan dan in eerste instantie uit naar Obama, Merkel, Steinmeier, Rutte en Timmermans. En natuurlijk naar de onder deze lieden ressorterende kwaliteitspers: “Putin hat mein Sohn ermordet”.

  Maar de SAM-raket die geen minutenlang zichtbaar spoor aan de hemel achterlaat moet nog uitgevonden worden. En een dergelijk spoor dat is er niet geweest.

  Het is beter dat we niet meer gaan stemmen mensen. Want door te stemmen moedigen we de criminele praktijken van de gangsters die met onze levens want met ons lot spelen alleen maar aan.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   mei 8, 2015 at 3:33 pm

   Hetzelfde gold voor 9/11 en al die andere false flags. Inderdaad stoppen met stemmen; ik ga al lang niet meer stemmen op de slager die me gaat slachten. Het is hun vieze oorlog, niet die van het volk en die oorlog met Rusland zit al heel erg lang in de planning en moet nu worden uitgerold. Maar ik zie het nog niet gebeuren; de tegenkrachten zijn minder zichtbaar maar zeker sterk!

   Like

    
 5. yolo

  mei 8, 2015 at 4:28 pm

  De banken met de multinationals regeren de stappen, die de politiek gedwongen zijn te maken!
  VN, IMF,ECB,NWO zijn hun marionetten!
  Dit moet afgelopen zijn om met bedrog de mensen zand in de ogen te strooien.
  We leven pas in een echte wereld, waarin het leven van de burger gerespecteerd wordt.

  Like

   
 6. Kervin

  mei 8, 2015 at 6:42 pm

  Maar gaan we nu dan ook voorbij aan het rapport van de Russen die zelf onderkennen dat het om een BUK installatie ging? Zowel de MSM als de Russen zelf wijzen nagenoeg dezelfde plek aan waar de lanceerinstallatie gestaan heeft. De vraag die nu gesteld dient te worden is ; Wie?
  De Duitsers hebben inmiddels de propagandarapportage van de Russen al half ge-debunked.

  Maar gooi aub al die waan-iedeeen mbt SU’s en vliegtuigen uit de verzonnen complottheorie om hem nog enigzins geloofwaardig te houden. Zelfs de Russen geloven dat zelf niet.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/05/kak_du_lai.html#more

  Like

   
  • Irma Schiffers

   mei 8, 2015 at 6:55 pm

   Je doet er goed aan om de bron te checken waar dat bericht vandaan komt. Novaja Gazeta is in handen van olicharg George Soros (dat is een hele foute!) en die is ook bezig met anti-Kremlin propaganda net als ‘wij’ in het westen. Het is al heel lang oorlog in de media en er is maar één doel, oorlog met Rusland, al heel lang en volledig gepland, zo ook de coup in Oekraïne en er een fascistische regering installeren (vanuit het westen) die zich had moeten aansluiten bij de EU. De Russen zelf hebben al lang beelden vrijgegeven van wat er gebeurd is, in tegenstelling tot de VS.
   Het zal al de zoveelste troef zijn die wordt uitgespeeld om de Russen te demoniseren en uiteraard gaat onze mainstream media daar helemaal -volgens voorschrift!- op in.

   Like

    
  • theyknew

   mei 8, 2015 at 7:51 pm

   @Kervin,

   “Maar gaan we nu dan ook voorbij aan het rapport van de Russen die zelf onderkennen dat het om een BUK installatie ging?”

   Ja, daar gaan we totaal aan voorbij omdat Novaya Gazeta niet elke Rus vertegenwoordigd en zeker niet het Kremlin.
   Het was daarom veel leuker geweest als je een link van het Kremlin had geplaatst die het bericht uit de Novaya Gazeta had bevestigd. Daar kan je mee thuiskomen.

   “Maar gooi aub al die waan-iedeeen mbt SU’s en vliegtuigen uit de verzonnen complottheorie om hem nog enigzins geloofwaardig te houden.”

   Waanideeën, complottheorie? De verhevigde activiteit om de vlieghoogte van de SU-25 aan te passen op diverse informatiesites zijn zeker ook waanideeën en een complottheorie? Hierover mag je jezelf de vraag gaan stellen: “Als het géén SU-25 is geweest, waarom wordt er dan zoveel moeite gedaan om de vlieghoogte van dat ding aan te passen?” Daarnaast beschikt de Oekraïense Luchtmacht over zeker één gemoderniseerde SU-25, de SU-25M1, die op zijn slofjes de 10.000 meter haalt. Dus, alle moeite ten spijt de gegevens over dat toestel weg te moffelen, er blijven altijd altijd gegevens op internet hangen die ‘vergeten’ is bij te werken. De Nederlandse Wikipedia heeft het zekere voor het onzekere genomen en alle technische specificaties over de SU-25 verwijdert om ‘vergissingen’ te voorkomen. De Engelse Wikipedia maakt het helemaal bont door te stellen dat er een ‘Putinbot’ aan het werk is geweest maar zij lieten per ongeluk wel de gegevens van de SU-25M1 staan, die inmiddels ook zijn verwijderd. Nu bestaat er nog maar één type SU-25, de SU-25K, oftewel de kale SU-25 die door fabrikant Sukhoi wordt geleverd.

   Leuke poging om de westerse propaganda aan anderen op te dringen maar ik trap er niet in.

   Like

    
   • ElveTwelve

    juni 17, 2015 at 7:36 pm

    Een buk raket kan niet worden afgevuurd zonder een begeleidende radar toren. dus niet door een paar wilde rebellen die zomaar even een installatie in een veld parkeren

    Klik om toegang te krijgen tot air_def%201%20defensetechs.pdf

    The combat assets include:
    • one multi-channel 30N6E1 (30N6E)
    illumination and guidance radar providing
    automatic data exchange with the 83M6E,
    Baikal-1E or Senezh-M1E CCS, (30N6E IGR
    ensures this capability only in relation to the
    Senezh-M1E CCS);

    Like

     
  • theyknew

   mei 10, 2015 at 2:12 pm

   Need I say more?

   http://dutchturks.nl/?p=3001

   Like

    
   • Irma Schiffers

    mei 10, 2015 at 2:46 pm

    Goed artikel!

    Like

     
    • theyknew

     mei 10, 2015 at 3:29 pm

     @Irma,

     “Goed artikel!”

     Dat dacht ik ook maar…..wat is er met het brein van de doorsnee Nederlander mis?

     Like

      
     • Irma Schiffers

      mei 10, 2015 at 4:40 pm

      Wat er mis is? Zomaar een greep uit mijn directe omgeving:

      -Ik weet dat je gelijk hebt, maar ik wil het niet weten want dan is mijn leven niet meer leuk
      -Ik wil er gewoon niet aan want dan hang ik mezelf morgen op
      -Ik wil mijn baan graag houden want anders moet ik goedkoper gaan wonen
      -Het helpt toch niet, het was nu eenmaal altijd al zo en zal altijd zo blijven
      -Ach, ieder mens is toch uit op bezit, iedereen denkt aan zichzelf, dat zit in de mens ingebakken!

      (Op die laatste was mijn antwoord: oh verrek, ik dacht tot op heden dat ik ook een ‘mens’ was…)
      Antw.: ja jij, maar jij bent niet normaal! :-P

      Like

       
      • theyknew

       mei 10, 2015 at 4:57 pm

       @Irma,

       “Antw.: ja jij, maar jij bent niet normaal! :-P”

       Verrek, dat zeggen ze ook over mij! :-)

       Like

        
       • ruud

        juni 17, 2015 at 12:30 am

        en ook deze: maak je toch niet zo “bang”, dan heb je geen leven meer…..btw, ik maak me niet bang of druk, ik verzet me tegen die leugens…

        Like

         
 7. Johan Bosman

  mei 8, 2015 at 8:27 pm

  Ik wil hier ook nog even vermelden dat als Obama, Merkel of Rutte ook maar een spat van bewijs hadden gehad tegen de Russen ze dit zeker op tafel zouden hebben gelegd. Maar dat konden ze niet. En vanwaar dat stiekeme gedoe rond de vluchtrecorders van de Boeïng? Waarom werden die niet meteen uitgelezen? Van het onlangs in de Alpen neergestorte toestel van “Germanwings” was de recorder al binnen 24 uur gevonden en uitgelezen.

  Dit zaakje stinkt echt aan alle kanten. Nederland heeft inmiddels wel 140 ton goud van de Amerikanen teruggekregen.

  “Schweigegold” fluisteren de oosterbuurtjes.

  Like

   
 8. Johan Bosman

  mei 9, 2015 at 6:49 pm

  De intensieve anti-Rusland propaganda van de mainstream media doet ondertussen wel zijn “werk”: Rusland is nu omsingeld door vele NATO-bases en het land zal wel gedwongen zijn om zich militair voor te bereiden teneinde het gappen van hun grondstoffen te voorkomen. Want daar gaat het de Amerikanen en hun NATO-vriendjes steeds opnieuw om: gappen van grondstoffen. Alleen met militaire afpersing en gappen kan de zieltogende Dollar (Euro, Pond) nog overeind gehouden worden.

  Als de NATO werkelijk tot de aanval overgaat om de Russen “westerse normen en waarden” bij te brengen hoop ik dat de NATO-landen een onvergetelijk pak slaag krijgen van de Russen.

  Like

   
 9. leon

  mei 11, 2015 at 10:50 am

  het bewijs ligt heel ergens anders ,het is helemaal niet belangrijk of het een bukraket is geweest.
  een korte reconstructie die ik maakte zal ik hier posten bij de redactie en die mag kijken of ik daar gelijk in heb en of ze daar een artikel over schrijven of iets anders mee gaan doen.
  maar dit kan niet over het hoofd zijn gezien.

  Like

   
 10. gert

  mei 18, 2015 at 2:04 am

  Toch even een korte reactie: het is daar oorlog
  dat vliegtuig had daar nooit mogen vliegen.
  het is daar oorlog, daags ervoor waren er ook al vliegtuigen neergehaald, omdat het daar oorlog is; Dat vliegtuig had nooit over dat gebied mogen vliegen , het is daar oorlog, bijna de hele bevolking maakt zich druk over een detail (welles/nietes) van een oorlogshandeling, zoals er zovele gebeuren en maar enkelen het nieuws halen. De beste stuurlui staan aan wal…
  Het is al van de absurde dat we het gewoon door laten etteren maar dat een hele bevolking wordt beziggehouden met DETAILS in een oorlog…JA. oorlog wil je niet, tenminste ik niet. Denk maar aan uitelkaargerukte kinderlichaampjes en geen regels (alles mag). Dat is een regelrechte gang naar de verdoemmenis als de mensen dat laten gebeuren. Het is oorlog, alleen het woord al. Het zou verboden moeten worden.
  Dus hoe erg het ook allemaal is voor alle betrokkenen, MH17 was “collateral damage” in een oorlog, alweer dat woord, ik vind het een vies woord. We moeten ons verzetten tegen nieuwe oorlogen en niet onze energie, inzet en tijd steken in het herdenken (oprakelen) ervan. Het is nog steeds oorlog en omdat het niet gestopt wordt kan jij ook “collateral damage” worden.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   mei 18, 2015 at 2:08 am

   Niemand wil oorlog die een menselijk hart in zijn lijf heeft. Het enige wat diegenen zich moeten gaan beseffen is dat we in een grote meerderheid zijn, en die monsters overal afzetten. Ik blijf zeggen, er wordt aan gewerkt, alleen is het nog geen tijd voor achterover leunen ;-)

   Like

    
 11. levehethiernumaals

  maart 31, 2016 at 9:06 pm

  ik kan snappen wat ik buiten mij waarneem een afspiegeling is van mijzelf…. een holografische projectie… derhalve kies ik te zien vanuit de identificatie met mijn hart dat er alleen maar innerlijke rust en vrede is.. die ik ben en schep…. Hier NU maals….. zo eerlijk en oprecht : een roodborstje!! :)

  Like

   
 12. Henk Gerrits

  mei 9, 2016 at 5:15 pm

  Het was de Oekraiene die het vliegtuig neerhaalde

  Like

   
 13. Leon Vrins

  augustus 16, 2020 at 3:11 pm

  Ik zal niets betwijfelen wat in deze kolommen door anderen is geponeerd, maar wil er, als mosterd na de maaltijd, iets aan toevoegen dat ik vandaag las in NRCHandelsblad van 15 augustus 2020. (foute krant natuurlijk in de ogen van diverse contribuanten hier) Het betreft een onderzoek door o.a. klinisch en forensisch patholoog Bela Kubat (dochter van uit Tsjechoslowakije afkomstige ouders die besloten in Nederland te blijven n.a.v. de Russische inval in hun land in 1968) Zij vond in de lichamelijke overblijfselen van mensen die omkwamen bij de MH17ramp raketdeeltjes. Het rapport schijnt openbaar te zijn, ik heb het niet gelezen.

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: