RSS

Ogen en oren open voor de nieuwe ‘agenda!’

18 mei

Wie kent de site van Sustainable Development 2015? Volgens mij bijna niemand. Vandaar dat ik er even flink licht op wil zetten. Na de dreiging die ons boven het hoofd is komen te hangen met het TTIP-verdrag, begint de puzzel wel een beetje in elkaar te vallen. Op 25 september komt de VN namelijk met een nieuwe “Agenda” voor Duurzame Ontwikkeling van de planeet.

Sustainable Development 2015 (Duurzame ontwikkeling 2015) heeft als ondertitel:  Helping stakeholders shape new global goals for humanity’s future. (Ofwel: Het helpen van ‘belanghebbenden‘ om nieuwe wereldwijde doelstellingen voor de toekomst van de mensheid te creëren).  Wij zijn dus geen belanghebbenden, want democratisch is dit geenszins, aangezien we er niets van weten. Bij mij gingen alle alarmbellen rinkelen, dus ik ben even verder gaan zoeken. Dit is een typisch geval van een probleem creëren (milieuvervuiling, oorlogen, GMO’s, chemtrails, vaccinatieschade, etc), dan de reactie afwachten en vervolgens vanuit die chaos de oplossing bieden, zodat de totale macht een feit is (Problem – Reaction – Solution). Zo werkt het al eeuwen. Denk nog maar even aan die dringende oproep en waarschuwing van de Canadese oud-minister en klokkenluider Paul Hellyer. (En denk ook aan het vage doel van operatie ‘Jade Helm’ waar men in de VS zo verontrust over is)

Hieronder zie je een fragment van de Franse minister van buitenlandse zaken samen met John Kerry in mei 2014 in deze korte video en ze vertellen dat ze nog maar 500 dagen hebben om de ‘Climate chaos’ op te lossen. Na een rekensom kom je dan uit op deze data in september waarin deze agenda uitgerold gaat worden. Maar zoals je kunt lezen gaat dat veel verder dan alleen over de ‘zogenaamde chaos’ van het klimaat.

Dus in september lanceert de VN een groots Duurzame Ontwikkeling-agenda voor de hele planeet. En onderaan die site staat: with the financial support of the European Union. Ongetwijfeld! Is dit in ons belang? Ga maar eens goed door die site heen lezen. Het is als je het mij vraagt gewoon een nieuwe ‘vertaling en uitbreiding’ van de 10 regels voor de NWO die op de Georgia Guidestones staan te lezen.

Zo zie je bijvoorbeeld ook een Journalist’s Toolkit: Reporting on the post-2015 development agenda. Daar kunnen journalisten o.a. leren hoe ze hun verslaggeving na 2015 moeten construeren.

Maar ook staat er dit: The UN Member states are expected to adopt the final post-2015 agenda at a High-level Summit on September 25-27th 2015. The High Level Political Forum on Sustainable Development (HLPF) was established in 2013 and is set to become the new institutional home for follow-up on sustainable development and the post-2015 agenda within the United Nations system.

Verkiezingen blijken al langer overbodig, maar dat wordt hiermee wel heel erg duidelijk! De ontwikkeling van dit programma is blijkbaar al een tijd in volle gang. Zie hier de ‘time table’

De VN gaat dus een heel nieuw plan lanceren voor het beheer van de hele wereld tijdens de ‘top van Duurzame Ontwikkeling’ en die zal worden gehouden van 25 september – 27 september a.s. Enkele van de grootste namen op de planeet, met inbegrip van paus Franciscus, zullen spreken tijdens deze top. Dat is nieuw in de hedendaagse geschiedenis. Deze nieuwe duurzame ‘agenda’ richt zich op de ‘zogenaamde klimaatverandering’  maar ook zal specifiek  worden ingegaan op onderwerpen zoals economie, landbouw, onderwijs en gender-gelijkheid. En het wordt gewoon aan ons opgedrongen en als een feit gepresenteerd als het aan hen ligt. Waarom horen we daar niets over in onze zogenaamde democratie? Daar is echt niets meer van over met die stinkende doofpottencultuur.

Dit staat o.a. op de site ‘The economic collapse’: en ik vertaal het even naar het Nederlands:

[…] Voor diegenen die de reikwijdte van “één wereldregering” willen uitbreiden, is duurzame ontwikkeling de perfecte paraplu, want bijna alle menselijke activiteiten zijn van invloed op het milieu op een bepaalde manier. De paraplu ‘voor het welzijn van de planeet’ kan worden gebruikt als een excuus om volledig beheer te krijgen over vrijwel elk aspect van ons leven. Dus voor degenen die bezorgd zijn over de groeiende macht van de Verenigde Naties is deze top in september iets om in de gaten te houden. Nooit eerder was er een dergelijke inspanning om een ​​VN-top over het milieu te organiseren, en deze nieuwe duurzame ontwikkelingsagenda is letterlijk een kader voor het beheer van de hele wereld.

Is deze agenda voor duurzame ontwikkeling nieuw voor je? Het volgende is wat de officiële website van de Verenigde Naties hierover schrijft:

De VN bepaalt op dit moment de doelstellingen van een Duurzame Ontwikkeling als onderdeel van de Nieuwe Duurzame Ontwikkeling Agenda die uiteindelijk de oplossing moet bieden en om niemand uit te sluiten. Deze agenda, die gelanceerd wordt tijdens de ‘Sustainable Development Summit in September 2015’, ligt momenteel ter discussie bij de Algemene Vergadering van de VN waar lidstaten en de burgermaatschappij hun bijdragen leveren aan deze agenda.

Het proces om tot een Ontwikkeling Agenda te komen voor ná 2015 wordt geleid door de Lidstaten, en wordt breed gedragen door de belangrijkste groepen en andere belanghebbenden van het maatschappelijk middenveld. Er zijn talloze bijdragen geleverd aan deze agenda, in het bijzonder doelen voor Duurzame Ontwikkeling, die zijn voorgesteld door een open werkgroep van de Algemene Vergadering, een rapport van het intergouvernementele comité van experts op het gebied van financiering van Duurzame Ontwikkeling.

Hieronder zie je de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen welke tot dusver zijn voorgesteld. Sommige lijken vrij redelijk. Wie wil tenslotte niet een einde maken aan armoede.  Maar als je door deze lijst heen gaat, zul je je al snel realiseren dat alles erbij betrokken wordt. In andere woorden, dit is zeer zeker een sjabloon voor een radicale uitbreiding van een Wereldregering. Ook dit komt rechtstreeks van de officiële VN-website.

 1. Beëindig armoede overal in alle vormen
 2. Beëindig honger, bereik de verzekering van voedsel en verbeterde voeding, en promoot  duurzame landbouw
 3. Verzeker je van gezond leven en promoot welzijn van iedereen op elke leeftijd
 4. Zorg voor integratie en kwaliteit van onderwijs en bevorder de mogelijkheden voor levenslang studeren voor iedereen
 5. Bereik gendergelijkheid en versterk alle vrouwen en meisjes
 6. Verzeker beschikbaarheid en duurzaam beheer van water en sanering voor iedereen
 7. Verzeker de toegang tot betaalbare, betrouwbare, duurzame en moderne energie voor iedereen
 8.  Promoot duurzame, integrale en blijvende economische groei, volledige en productieve arbeid, en fatsoenlijk werk voor iedereen
 9. Bouw een flexibele infrastructuur, promoot integratie van duurzame industrialisatie en stimuleer innovatie
 10. Reduceer ongelijkheid in en rond landen
 11. Creëer integratie van steden en menselijke nederzettingen en maak ze veilig, flexibel en duurzaam
 12. Verzeker duurzame consumptie en productie modellen
 13. Onderneem dringend actie om tegen de klimaatverandering en de impact ervan te vechten (denk hierbij aan de overeenkomsten die vastgelegd zijn door het UNFCCC forum)
 14. Bescherm de oceaan, de zeeën en creëer maritieme middelen voor duurzame ontwikkeling
 15. Bescherm, herstel en bevorder duurzaam gebruik van aardse ecosystemen, duurzaam bosbeheer, de bestrijding van woestijnvorming en de bodemaantasting, alsmede stopzetting van het verlies aan biodiversiteit
 16. Bevorder een vreedzame en integratiegerichte samenleving voor duurzame ontwikkeling, toegang tot de rechter voor iedereen en bouw aan effectieve, verantwoordelijke en integrale instellingen op elk niveau
 17. Versterk de wijze van uitvoering en het revitaliseren van een wereldwijd partnerschap voor duurzame ontwikkeling

Zoals je ziet gaat deze lijst veel verder dan ‘sparen van het milieu’ of vechten tegen klimaatverandering. Het omvat in werkelijkheid zowat elk gebied van menselijke activiteit.

Een ander ding dat deze nieuwe duurzame ontwikkelingsagenda anders maakt, is de ongekende steun die het krijgt van het Vaticaan en van paus Franciscus zelf. De paus reist zelf daadwerkelijk af naar de VN en houdt een toespraak bij de start van de top voor duurzame ontwikkeling op 25 september.

Deze paus is heel open over zijn overtuiging dat de klimaatverandering een van de grootste gevaren is waar onze wereld momenteel mee wordt geconfronteerd. Slechts een paar weken geleden kwam secretaris-generaal van de VN, Ban Ki-moon, naar het Vaticaan om over de klimaatverandering en duurzame ontwikkeling te praten. […]

The New York Times schreef hierover:

[…] De langverwachte milieu encycliek die paus Franciscus van plan is deze zomer uit te geven wordt al vertaald in de belangrijkste wereldtalen vanuit het Latijnse ontwerp, dus er is geen afstemming meer nodig, volgens bronnen die bij het proces betrokken waren. Onder deze paus heeft het Vaticaan veel meer politieke invloed dan voorheen, en duurzame ontwikkeling is uitgegroeid tot politieke kwestie nummer één voor het Vaticaan.[…]

Het wordt echt tijd dat de bevolking massaal wakker wordt. Voor wie de film ‘Thrive’ nog niet kent, zou ik zeggen: kijk met een volledig open mind naar deze documentaire, waarin alles wat er momenteel speelt en mis is, de revue passeert. Je zult halverwege zelfs ineens nog een medelander even in beeld zien, je bent gewaarschuwd! Van wetenschappers tot klokkenluiders hebben het woord en aan het einde wordt ook de echte oplossing geboden om deze aarde en de samenleving werkelijk naar een betere toekomst te leiden! En volgens mij moeten we daar niet meer te lang mee wachten.

Deze versie is Nederlands ondertiteld. Ik zou zeggen, kijk maar gewoon naar ‘Thrive’ en zie of het resoneert.
(Dit is de link op You Tube als je de ingesproken NL tekst wilt beluisteren (dubbed version) En onderstaand met NL ondertiteling.

Thrive

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘humanity’ en mogen gerepubliceerd worden mits voorzien van bronvermelding

 
73 reacties

Geplaatst door op mei 18, 2015 in Bewustwording, Maatschappij, Politiek

 

Tags: , , , ,

73 Reacties op “Ogen en oren open voor de nieuwe ‘agenda!’

 1. loveulongtime2

  mei 18, 2015 at 10:31 am

  Tegelijkertijd neemt de vervuiling door ultrafijnstof enorme afmetingen aan en wordt wereldwijd niet gemeten en verzegen: PM 2.5 (2.5 micometer) is de norm, maar is nog steeds 10 tot 1000x groter dan giftig ultrafijnstof

  De oplossing van de elite voor fijnstof is ULTRAFIJNSTOF. Alle zogenaamde schone technieken veranderen grofstof in ultrafijnstof.

  https://schafderenteaf.wordpress.com/2015/04/06/oplossing-van-het-kapitalisme-voor-fijnstof-ultrafijnstof/

  Terwijl de elite zichzelf wel beschermd tegen uitrafijnstof:

  http://indianexpress.com/article/technology/technology-others/us-embassy-purchased-over-1800-air-purifiers-before-president-obamas-india-visit/

  In de allerduurste auto’s van de elite zitten luchtreinigers die je in peperdure gasmaskers tegenkomt.
  http://www.drive.com.au/motor-news/ford-to-fight-hayfever-with-new-mondeo-20150408-1mfz42.html

  Hun hotel kamers zijn voorzien van de allerbeste luchtreinigers.
  http://www.iqair.com/commercial-hospitality-applications

  De link tussen de volgende 2 zaken wordt angstvallig vermeden door patiënten verenigingen en de wereldwijde media. En is ook deel van deze agenda om de hersenen van de wereldbevolking aan te tasten:

  Mental disorders affect one in four people
  http://www.who.int/whr/2001/media_centre/press_release/en/

  airpollution linked to brain deseases:

  https://www.google.co.th/search?q=airpollution+link+brains&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=ioNZVceQNsrguQTC2YDACw#q=airpollution+link+brains&start=150

  Like

   
 2. loveulongtime2

  mei 18, 2015 at 10:36 am

  Oja we doen het allemaal zelf. De totale liefde voor de eigen auto en onze mobiele devices zorgt ervoor dat we an mass de andere kant opkijken terwijl we tegelijkertijd onze kinderen vergiftigen met magnetische straling en blootstellen aan magnetisch ultrafijnstof van onze autootjes.

  Like

   
 3. loveulongtime2

  mei 18, 2015 at 10:57 am

  @Irma,

  hardop gedacht…

  Na alles wat ik doorgemaakt heb denk ik dat een van de beste wapens tegen de NWO “DE FIETS” is.

  Ik ben daardoor net op een idee gekomen om fietsen veel aantrekkelijker te maken. Met zonnepanelen overdekte fietspaden waarbij aanliggende huizen de zonnepanelen bekostigen. Daarmee kunnen ook eigenaren van onrendabele daken met te weinig zonlicht hun zonnepanelen ergens boven het fietspad kwijt. Hierdoor hoeven fietsers minder in de regen te fietsen en wellicht kunnen met nieuwe snel-laad technieken elektrische fietsen ook opgeladen worden tijdens het fietsen.

  Daarbij moeten we geen smart meters gebruiken, want dat is weer een instrument van de NWO om onze zonne vrijheid in te perken.

  De voordelen van fiets gebruik zijn legio. Helemaal met al die nieuwe leuke electrische ontwikkelingen.

  http://welvaartvooriedereen.nl/2015/05/spring-eens-wat-vaker-op-je-fiets/

  Like

   
  • maup

   mei 18, 2015 at 2:10 pm

   sorry loveulongtime2, denk dat je nog niet door hebt wat de NWO inhoud,
   op de fiets stappen??!!

   We moeten ons zelf organiseren,

   met zelfbeschikking recht,
   rente en schuldvrij geld,
   directe democratie en de kustmatige energie schaarste oplossen (thorium) bvb

   bij de basis beginnen

   groet
   maup

   Like

    
   • loveulongtime2

    mei 18, 2015 at 4:33 pm

    @maup

    Het meeste van wat er fout gaat in de wereld daar zijn wij zelf voor verantwoordelijk. De NWO parasiteert daar op door de problemen die wij zelf veroorzaken op te lossen op een manier waarop zij de totale controle krijgen. Zolang wij de troep blijven kopen die ons door de multinationals door de strot wordt geduwd, zal er niets veranderen.

    En ja de fiets is een van de manieren om op korte termijn van de wereld verstikkende oliemultinationals af te komen waar op hun beurt weer Wallstreet van afhankelijk is. Daar kun je morgen mee beginnen!!! Ik zie morgen nog geen thorium. Daarnaast moeten we lokaal geld gaan gebruiken en onze lokale economieën opbouwen. Dat is er ook al op veel plaatsen. En als het lokaal is dan kan het wel voor een groot deel zonder auto’s en fossiele brandstof.

    1 op de 4 mensen heeft of krijgt hersenbeschadiging door de vergiftiging van fossiele brandstoffen.

    Like

     
   • luca

    mei 18, 2015 at 5:06 pm

    Klinkt als een pleidooi voor waar De Reünie van Vrije Mensen volop mee bezig is, Maup. Dus wie wakker (geworden) is, is uiteraard welkom.

    Like

     
    • maup

     mei 19, 2015 at 2:43 pm

     beste Luca,
     Ik claim mijn naam is een goed initiatief en een begin met Souverein zijn, maar waarom er
     niet schuld en rente vrij geld aankoppelen en directe democratie,dan vang je drie vliegen in een
     klap!!! en kan je een nieuwe samenleving in en naast de oude beginnen.

     You never change things by fighting the existing reality. To change something, build a new model that makes the existing model obsolete – BUCKY FULLER

     Dan kan er onderling een eigen economie gevormd en gebouwd worden en daarmee
     onafhankelijkheid.

     Bij genoeg leden kan er onderhandeld gaan worden met het bestaande systeem.

     Suggesties om het op te zetten:

     Samenwerken met bestaande alternatieve geld systemen,bvb de Florijn
     om een eigen munt te hebben(moet zeker in het begin, euro inwisselbaar zijn)

     Het opzetten van een publieke trust,waar ieder lid ook mede eigenaar word.

     Samenstelling van een groep gekozen uitvoerders, van experts in verschillende gebieden
     die het beleid uitvoert wat de leden bepalen(directe democratie) onder volledige transparantie
     voor de leden

     Een website maken dat een combinatie maakt van rekening openen,betalingen doen en stemmen
     over voorstellen plus het indienen van voorstellen.

     Het maken van de statuten (grondwet) van de publieke trust waar persoonlijke
     Souverein zijn gewaarborgd word.

     En dit is pas het begin.

     Sta op,denk mee en doe mee

     groet
     maup

     Like

      
 4. Lightheart

  mei 18, 2015 at 1:07 pm

  Well done Irma,

  Thank you very much.

  Right indeed I never heard of this Global Sustainability Governance and Sustainable Development 2015 global goals before. Abbreviated SDG.

  This is where the old fashioned fairy tales trickery is continuing.

  It took the Woolf several attempts to get the little goats into opening the door for him.

  This United Nations website with its sustainability program is another Woolf’s attempt to lure the seven goats into opening the housedoor

  http://www.sustainabledevelopment2015.org/index.php/timeline

  What I know about since some global environmental conference in Rio 1992 is the global program called Agenda 21.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Agenda_21

  This SDG seems to be the same Woolf in new clothing to seduce us all.

  We the people are the goats. Some hidden elite powers are the Woolf. These powers as always show us the noble goals. They show us the carots but carefully hide the sticks.

  More than two decades of Mass media propaganda and brainwashing including active environmental destruction by the Woolf on an increasingly global scale which has brought human kind in grave danger will bring the goats to a new test.

  As goats we have to recognize the Woolf’s big feet, his ugly and dangerous head and teeth, his nasty inhuman voice, his manipulative and dangerous claws, his hairy and greyish skin, his bad imitation of Grandma’s presence.

  As goats we have to grow up, do our homework to keep on recognizing the Woolf and we have to keep the door shut.

  Unnecessary nuclear power plants give the Woolf full opportunity to harm and destroy any population by deceptive operations.

  Germany has set a positive example by closing off within a couple of years all their nuclear power plants.

  Compulsory vaccinations will open the door for individualised manipulation of disease, character, behaviour and death.

  Genetically Modified Food and Organisms are another well planned threat of our very existence as a poor people.

  A third World War is attempted to get started and aborted happily by new countervailing power so it seems.

  99.999999 % of the people on the face of the earth are poor.including those earning one million dollars or euros annually.

  Only the 0.000001% controlling all the riches of the earth have been planning and are actively organising their own exclusive survival in the coming disasters.

  Maybe it is not a number of 7000 ultrarich but even a lower number of 700 ultrarich who are organising their total control of the remaining workforce of human brains commanding vast robotic factories to supply the 700 ultrarich with whatever they need apart from hunting in the World Wildlife Fund global hunting grounds

  These 700 global ultrapowerful Woolves want to get rid of the 7000 million useless goats!

  These 700 global ultrapowerful Woolves live in the illusion they can escape the disasters they organise themselves to kill the 7000 million goats. Any threat to the goats will be a threat to the Woolves as well.

  7000 million goats are the many, 700 Woolves with their tremendous resources are the few.

  Goats had better not wait for a Robin Hood to do the job.

  700,000 million worth of derivatives world wide.
  70,000 million worth of Global Net Product.

  It is an estimated 700,000 million worth of derivatives world wide.
  It is an estimated 70,000 million worth of Global Net Product.
  The exact figures are not that important. Important is only how big a portion is controlled by the 700 Woolves.

  It is about time the goats start organizing their own financial and economic system without the 700 Woolves directing their global destruction from unknown and invisible caves.

  It is about time the goats start organizing their own environmentally friendly production system without the 700 Woolves directing their global destruction from unknown and invisible caves.

  It is about time the goats start organizing their own political system without the 700 Woolves directing their global destruction from unknown and invisible caves.

  Like

   
 5. Dick

  mei 18, 2015 at 1:30 pm

  Tja..nu begrijp ik ook ineens waarom WEER DE VARA gisteren met het programma Nederland word groen ( een programma in het teken van duurzaam groen ) kwam. VARA word steeds meer spreekbuis van overheid / Bilderberg en uiteraard ook ANTI Putin Het word steeds subtieler gebracht door de VARA…zo ook heeft DWDD en Pauw hun functie om ” de massa ” te brainstormen op naar de NWO. Wij weten dat…maar zal de massa optijd wakker worden ?

  Like

   
 6. loveulongtime2

  mei 18, 2015 at 1:40 pm

  @Dick

  Het kapitalisme zal alleen “groen” verkopen als er opnieuw heel veel geld mee te verdienen valt. Maar omdat echt groen “welzijn” het tegenovergestelde is van “welvaart” moeten er zaken onder het tapijt geveegd worden. De zaken die ik hierboven geschrijf. Het lijken oplossingen maar zijn het niet.

  Like

   
 7. maup

  mei 18, 2015 at 1:46 pm

  hahahah,
  76% van de vrouwen man en auto keus?
  wat een suffers!!!!!!gezien het echtscheidings en opbreken van relaties percentage
  geen goede manier dus.

  Ben benieuwd hoe de overige 24% een keus maakt.

  Like

   
 8. Rosita

  mei 18, 2015 at 2:45 pm

  Wat een hypocrisie toch weer, die 17 duurzame ontwikkelingsdoelen. Ik kan er alleen maar het volgende op bedenken:

  1) Zet horden wanhopige mensen in gammele bootjes en laat ze de oversteek maken of neem contact op met dhr. A.O. voor de ontwikkeling van een nieuw, levensbedreigend knutselvirus;

  2) Lang leve Monsanto!

  3) Met andere woorden: verlaat zo snel mogelijk deze planeet!

  4) Goed lezen Den Ha ha ha ha –ag!!! meer als 30 leerlingen in een klas en steeds meer overspannen leerkrachten; levenslang studeren (weten waarom is niet belangrijk) en wellicht levenslang kostganger van je ouders;

  5) Jas ‘m erin, dat HPV vaccin!

  6) Nestle:
  http://www.oasen.nl/nieuws/Paginas/Topman-Nestle-ziet-drinkwater-niet-als-basisrecht-Artikel.aspx
  http://www.duurzaamnieuws.nl/recht-op-water-voor-iedereen-of-recht-op-winst-voor-nestle/

  7) Zonne energie zou een optie kunnen zijn zonder chemtrails

  8) Plaats je vestigingen in derde wereldlanden, leg Rusland sancties op en doe het goed (-koop!) met vrijwilligers, stagiaires en studenten!

  9) Alle burgers een OV chipkaart en vooral vergeten om uit te checken;

  10) Hits de lokale bevolking tegen elkaar op en plunder intussen hun land leeg;

  11) Voor de huurprijzen flink op, wordt vrijwilliger bij de Politie (je krijgt er zelfs een vergoeding voor!), bouw wolkenkrabbers die bestand zijn tegen ‘controlled demolition’;

  12) Misschien eens smart phones met onbreekbaar glas en een universele oplader produceren?

  13) Dus alleen nog sprayen boven het Vaticaan en boven Washington;

  14) Zuurstof! Misschien is natrium bicarbonaat (baking soda) een optie voor gezonde oceanen
  (goedkoop maar mogelijk alleen niet patenteerbaar! ) of Shell bannen uit Alaska?

  15) Bla di bla di bla….!

  16) Vreedzame samenleving lukt vast beter met Amerika in quarantaine ; toegang tot de rechter alleen nog voor hen die beschikken over de affiniteiten en kwaliteiten van mensen zoals Tarik Z.

  17) Wereldwijd partnerschap , natuurlijk met Amerika als supervisor en zonder de Russen uiteraard!

  Excuses voor mijn sarcasme!

  Like

   
  • Francis

   mei 18, 2015 at 5:24 pm

   Precies Rosita, excuses zijn overbodig, want je noemt exact op wat er gebeurt

   Like

    
  • Irma Schiffers

   mei 18, 2015 at 5:54 pm

   Er zijn gelukkig nog wakkere mensen! ;-)

   Like

    
   • Sophietje

    mei 19, 2015 at 3:40 pm

    Hoi Irma
    had veel linkjes bij gewoon nieuws gezet maar die zijn weg….
    Dus zet ik ze bij jou zijn er wat veel maar zijn een aanvulling op het artikel.
    Waarvoor grote dank dat je er aandacht aan besteedt.

    Groet

    Like

     
    • Irma Schiffers

     mei 19, 2015 at 3:46 pm

     Protest is gelukkig overal. Dat maakt ook dat er steeds meer focus en licht gezet wordt op deze plannen van die relatief zo kleine groep psychopaten. Dat maakt ook dat ik positief naar de ‘transitie’ kijk die we wereldwijd (moeten) ondergaan. Naar voren halen wat verborgen is, is hoogst noodzakelijk.

     Like

      
     • Sophietje

      mei 19, 2015 at 4:56 pm

      Protest is overal idd zo ook de betaalde protest- smoorders. Men moet zich niet laten ontmoedigen we zijn nog altijd de 99%.

      We zijn bijna zover dat we alles weten, dat is nodig om er tegen te ageren.

      Weet je wat ze willen en hoe zoals de slimme meter ed ( eigenlijk alles wat smart is is er niet voor ons maar voor controle ) dan weet je wat je alvast kan weigeren nu het nog kan.

      .

      even relativeren…

      pfff..

      Ow… they are so going down..

      :-)

      Like

       
      • Irma Schiffers

       mei 20, 2015 at 3:26 am

       Zo simpel, maar misschien wel tè simpel…. Zucht! Ken je deze ‘simpele’ verklaring?

       Like

        
       • Sophietje

        mei 20, 2015 at 11:23 am

        Ja die ken ik. Erg geestig.
        Jij stelt “zo simpel” maar beste Irma, ik verkies de optie ik ben klein maar kan iets doen boven denken dat men zo klein is dat men niets kan doen. Al die kleine maar doelbewuste acties maken absoluut verschil. Helemaal als we het massaal doen.
        Neem nou deze:

        http://www.collective-evolution.com/2015/02/05/canadians-sued-the-bank-of-ca
        nada-won-mainstream-media-government-blacks-out-story/

        Wij zijn geen slachtoffers.
        We moeten onze krachten bundelen. Wake up people!

        <3

        Like

         
 9. nanet

  mei 18, 2015 at 7:20 pm

  Oeps wat een vertaling voor mijn tot 30,31min/uur(video)Mijn dank. Oke eerst de tekst van hier boven via VN siteGroote klimaatverandering een grootse gevaren is waar onze wereld :Als we dat gaan spiegelen. Zijn zij de grootse klimaat verandering, die zij ons willen opdingen.En hoe heeft paus Franciscus (vaticaans)meer politieke invloed gekregen?. Ik bergrijp de overgang van vrije energie (Telpa, verkeerd geschreven))naar helaas de Bank. Maar de kennis van vrij energie bestaat nog en word niet gebruikt.Kopen water voorradig?? Als evt onderdeel van nr 6?? Van af 1.150. (video).Had ik moeite. Econoom/ huurmoordenaar. Zoals hij het stelt. De VN/Amerika/Fed/enz. En gewoon Rockefeller, waar om zijn zij nu dan evt. failliet. Als macht persoon.De gast persoon ziet /voelt zich zelf een beetje als heers -persoon. En daar laat ik het bij
  nanet

  Like

   
 10. hans coudyser

  mei 18, 2015 at 7:23 pm

  Ik ben zinnens om thrive naar de paus te sturen met een vriendelijk verzoek deze eens te bekijken voor hij zijn toespraak houdt voor de VN. Moest ieder dat nu beginnen doen? En dit verzoek verspreiden via de sociale media? Kan iemand mij helpen een contact link de te bezorgen van paus Franciscus? Xhans.

  Like

   
  • gert

   mei 18, 2015 at 11:58 pm

   Als dat gebeurt stuur ik ook een copietje….

   Like

    
   • hans coudyser

    mei 19, 2015 at 12:26 am

    ik houd je op de hoogte Gert. Was toch behoorlijk speurwerk om juiste gegevens de verzamelen. Te laat nu om verder te doen. Xhans.

    Like

     
    • gert

     mei 19, 2015 at 2:32 pm

     Beste Hans, ik heb even gespeurd en het volgende gevonden:

     De emailadressen van de Paus zijn: benedictxvi@vatican.va en benedettoxvi@vatican.va
     Telefoonnummers:
     Office of Papal Charities: tel. +39.06.69883135,
     Vatican Central Telephone Exchange: +39.06.6982

     Het postadres is : Papal Basilica of Saint Peter – Vatican
     Het woon/postadres van de Paus heeft geen straatnaam.
     Wel even vermelden dat het voor de “Pope” is.

     Like

      
     • hans coudyser

      mei 19, 2015 at 2:46 pm

      Ik had dit ook reeds bijeen. Xthanks. Ik zit nog met een porbleem. Mijn taalgebruik is niet zo best. Ik schrijf in het nederlands, ‘denk’ in het Duits, Frans is een ramp, engels actief gaat me niet zo best. Ben op zoek naar iemand die me hierbij kan bijstaan. Xgroetjes, hans.

      Like

       
      • Irma Schiffers

       mei 19, 2015 at 2:52 pm

       Ik ga even kijken of ik iemand kan benaderen die Italiaans kan schrijven/vertalen ;-)
       Overigens is Thrive ook in het Italiaans op You Tube aanwezig, gezien?

       Like

        
       • hans coudyser

        mei 19, 2015 at 2:59 pm

        Franciscus komt uit Argentinië, dus Spaans is wellicht nog beter. En idd in het Spaans en Italiaans is deze film ook ingesproken. Door de aard van verspreiding, hoe ik-we dit wensen te doen zou het meteen de bedoeling zijn ook anderen inzage te bezorgen van gans dit gegeven. Ik vind ‘Thrive’ uitermate toegankelijk en begrijpbaar voorgesteld. Dank je Irma xx

        Like

         
       • Rosita

        mei 19, 2015 at 3:47 pm

        Irma, ik zal proberen contact met je op te nemen. Wordt vervolgd.

        Like

         
      • Sophietje

       mei 19, 2015 at 4:58 pm

       https://www.bing.com/translator/

       asteblieft, je nieuwe buddy. :-P

       Like

        
       • hans coudyser

        mei 19, 2015 at 5:19 pm

        Intussen van Irma een oplossing ontvangen. Dank je allen. Eerst even ga ik er enkele dagjes tussenuit. Maar’t komt voor elkaar. Xhans.

        Like

         
 11. Euro-nee

  mei 18, 2015 at 9:29 pm

  Hoi Irma
  Bedankt weer voor het leesplezier, al is weinig vreugde in.
  Het mag duidelijk zijn dat dit in ieder geval het plan was, het uitbreiden van een wereldregering.
  Wat er gaat gebeuren, ik heb geen idee. Ik heb z’n idee dat de Bilderberg vergadering in Juni een veel bewogen weekend kan gaan worden.

  De VN is tegen TTIP, Japan is tegen TTP. De macht van de VN begint te verwateren.
  Diversen verdragen zijn al opgeschort of opengebroken. De tweestrijd tussen NATO en BRICS wordt steeds openlijker en harder. Onze mainstream media is helemaal stil onder drang van de USA. Ik kan helaas de link niet zo snel vinden tussen alle links, want er zijn vele berichten die de media niet halen.

  Overal groeit het verzet tegen de NATO, er is steeds meer verdeeldheid in Europa en de Wereld. Spanningen in het Midden-Oosten lopen op, in Europa. Vooral de Balkan. Het wordt inderdaad hoog tijd dat de bevolking wakker wordt, niet alleen in Nederland maar ook in Europa en de Wereld. Sommige geven nog steeds Rusland de schuld. Vandaar dat Amerika een verhoogde militaire bewapening hebben in eigen land. In Midden- en Zuid-Amerika. In het Midden-Oosten en bij China.

  Of zou dat allemaal komen door Rusland, ja gedeeltelijk wel. Alle landen die aansluiting zoeken bij AIIB of BRICS worden bedreigd. Iran mag geen atoomwapens hebben SA koopt ze van Pakistan.
  Ik krijg momenteel teveel links per dag om ze allemaal te plaatsen bij jou. Dus daar ben ik even druk mee bezig. Want de reacties op soms 100 links op een dag kan ik ook niet verwerken. En sommige links zijn in het Russisch of Arabisch.
  Een tip vertrouw de Westerse Media niet, waarom is er aandacht voor Macedonië en niet meer voor de Oekraïne.

  EU faces tough choices in the neighborhoods.
  https://euobserver.com/opinion/128728

  Pro-Russia bloc forming in Europe – stay tuned for coups and terrorist attacks!
  https://bperet.wordpress.com/2015/02/21/pro-russia-bloc-forming-in-europe-stay-tuned-for-coups-and-terrorist-attacks/

  S. Arabia calls in off-the-shelf nuke option with Pakistan – report
  http://rt.com/news/259565-saudi-pakistan-nuclear-weapons/

  Ukraine Crisis Report: Military Escalation in Donesk.
  http://www.globalresearch.ca/ukraine-crisis-report-military-escalation-in-donesk/5449758

  America’s Control Over the World Is Rapidly Eroding.
  http://novorossia.today/america-s-control-over-the-world-is-rapidly-eroding/

  Macedonian Opposition Uses CIA and Soros Funds to Hire 2,000 Violent Thugs for Sunday Protest.
  http://macedoniaonline.eu/content/view/27422/45/
  US Bombers to Australia: Washington’s Deployments in the Pacific.
  http://www.globalresearch.ca/us-bombers-to-australia-washingtons-deployments-in-the-pacific/5450168#

  New Strategic Calculus for the Balkans (I)
  http://orientalreview.org/2015/05/18/new-strategic-calculus-for-the-balkans-i/

  America’s Achilles’ Heel.
  http://www.zerohedge.com/news/2015-05-12/americas-achilles-heel

  Like

   
 12. Pastoor Geudens

  mei 18, 2015 at 11:44 pm

  Dit is op hybriden en ander gespuis herblogd.

  Like

   
 13. Lightheart

  mei 21, 2015 at 5:04 pm

  I have seen and heard UN mrs Christina Figueras speech on the youtube including visual comments. It took me three attempts to listen to her. Also without audio it is quite clear what kind of character at the UN is preferred. Her attitude and expression non verbally is telling it all.

  This is one of her non-verbal messages.

  “Listen to me carefully because I am going to tell you what you will be forced to do by UN-law”

  “Listen to me carefully because THIS IS THE ONLY WAY THE GLOBE CAN BE DEVELOPED.”

  Here we have it: somebody with NO BACKGROUND WHATSOEVER TECHNOLOGICALLY SPEAKING, PHYSICALLY SPEAKING, GEOPHYSICALLY SPEAKING.
  She is speaking in an authoritative way, there is no debate nor alternative.

  At the UN Christina Figueras has learned to tell technological and climatological fairy tales. There is no future so it seems unless we go along as a people with their vision and programs.

  Her background is Antropology and Law according to her BIO on: http://figueresonline.com/

  I would love to get into debate with Christina Figueras and her staff about the alternative ways sustainability and environmental protection can be improved without the necessity to concentrate all the people into megacities. Even more so, megacities will be unnecessary with a succesfully designed and executed alternative policy.

  1969 Nobel prize winning Dutch Economist Professor Jan Tinbergen has investigated the global situation some three decades ago. His conclusion was that all the problems relate to ONE MAIN FACTOR: population growth and number of inhabitants in all countries, so this is where you have to start.

  Get the numbers down in a democratic, socially acceptable and righteous way without force by law, police or army. One of Tinbergen’s remedies was to improve economic security and wealth in all countries.
  First and above all we need a program to get the population numbers down. The acceptance of such a program is paramount to produce a downward global population trend. Any effort in any other field is useless unless the population reduction program is decided upon.

  The organisation of stealth population killing programs is NOT a democratic, socially acceptable and righteous way to bring the population numbers down. On the contrary.
  Vaccination by Bill and Melinda Gates all over the world in poor countries, as Bill Gates has stated in a TED lecture recently, will only reduce world population by 10 to 15 percent.

  FIRST:
  this way of population reduction unapproved by full consent by the governments and people amounts to stealth genocide. Bill Gates should be prosecuted by The Hague International Tribunal

  SECOND:
  His statement implies other stealth programmes to kill world population are put into gear. Examples of this are all over the place. GEOENGINEERING, CHEMTRAILS, HAARP, ELECTROSMOG, increasing the number of jabs in regular national vaccination programs, Genetically Modified Organisms for FOOD, pesticides, chemicals in the drinking water, reduction of the availability of drinking water for the poor, increasing numbers and quantities of poison in industrially produced food, chemotherapy to cure cancer in stead of proven performance natural therapies like New German Medicine of Dr. Ryke Geerd Hamer……………the list goes on and on.
  His statement implies the Gates genocidal vaccination program is not enough and implies he is totally aware of all the other measures on a global level to reach the STEALTH population reduction goals.

  Bill Gates should be arrested and prosecuted. 10 – 15% of world population reduction as a consequence of his killing vaccination programs amounts to 700 tot 1050 million people. The Neurenberg tribunal should be made to look like a picknick compared to the tribunal for Bill and Melinda Gates!! Add the numbers killed by Hitler, Stalin and Mao Tse Tung and Gates family manages to get into the World Guinness book of record for genocidal performance.

  Back to mrs. Christina Figueras.

  Cities, even Megacities need not produce their own energy and water and food on their balconies or roofs or building surfaces. The idea is ridiculous. Buildings need not use the big quantities of energy you are talking about. There is a plethora of alternatives ready to be financed and funded.

  It is no coincidence many excellent projects and inventions do not get funding. There is ONE and ONLY reason why this funding is sabotaged. This is because as well as governments as IMF as BIS as ECB as FED as Goldman Sachs as Deutsche Bank as ………………… keep on protecting their interests in fossil fuel, nuclear energy and so on. Governments earn on the taxation of every liter or gallon of gasoline, petrol, cubic meter of gas and so on and so on.
  Why do governments want to earn because they are under the same financial constraints by national debts as anybody else.

  The energyproblem has been solved at least over the last 6 decades. The problem is NOT to produce sustainable energy. The problem is that such energy production alternatives have never been allowed to exist by the same powers that be that have invented and funded the United Nations to bring a new global false democratic illusion, this time not to mislead the people of a specific country, but to mislead the global population as a whole.

  These powers that be have deliberately used their power to suppress any progress in the energy field. Governments have allowed these powers that be to operate outside of their judicial system. These powers that be have brought their untouchable operatives all over the globe to keep their key interests protected by organised crime, organised judicial and prosecutional harassment, violence and murder.

  Inventors have been harassed, killed, mutilated, inventions have not been patented, even not after a long procedure, patents have been put under gag orders, patents have been confiscated by governments, patents have been bought by BIG OIL.

  This is why people like antropologists and lawyers are employed by the UNITED NATIONS.
  They have no clue whatsoever what they are talking about,

  We had better tackle the paramount problem first.

  Like

   
 14. Sophietje

  mei 22, 2015 at 8:28 pm

  terrorisme en climate change vluchtelingen.????…obama door de bocht..

  http://www.infowars.com/obama-links-islamic-terrorism-to-climate-change/

  Like

   
   • Irma Schiffers

    mei 23, 2015 at 12:29 am

    Dit is ronduit een lachertje! Hoe doorzichtig, dit monster!
    Wat er staat is dat we moeten ophouden met tegen ‘geo-engineering’ te zijn, lees: chemtrails. Want zij kunnen daardoor (inderdaad) met hun militairen niet meer de andere landen en hun strategische infrastructuur in gaten houden wanneer ze geen barium meer kunnen sprayen. Bovendien komen ze nooit aan die vijfhondermiljoen mensen, want hoe moeten dan die 11 op de 12 mensen van deze wereld verdwijnen? Ze zetten weer eens een zoveelste ‘oorlogswapen’ in, vooralsnog verbaal, tegen iedereen die ze in de smiezen heeft.
    Het wordt echt hoog tijd dat deze psychopaten van hun plek afgehaald worden!
    Bijna klaar met het vertalen van een video, waarin dit ‘psychopatische gedrag uitgebreid wordt uitgemeten (evenals kindermisbruik) en geanalyseerd. Maar er gaat echt iets veranderen met deze antisociale wezens!

    Like

     
    • hcoudyser

     mei 23, 2015 at 12:37 am

     Idd Irma en H.Clinton, daar huiver ik nu reeds van. Ik maak nog werk van het pauscontact. Fijne nacht, xhans.

     Like

      
     • Irma Schiffers

      mei 23, 2015 at 12:51 am

      Het maakt niet uit hoe degene heet die de leiding krijgt, bij ons of daar of waar dan ook. Het zijn wolven in schaapskleren en stuk voor stuk door zieke ambitie omkoopbaar vanaf dag 1. Als we dat systeem met z’n allen door hebben kunnen we het doorbreken. Hillary? Vreselijk toch!

      Like

       
 15. jah

  mei 24, 2015 at 1:49 pm

  Thrive geeft inderdaad interessante info, maar tegelijkertijd is de oplossing die ze aan het einde geven zeer dubieus . Vooral het idee van community peacekeepers… in handen van wie? Een soort VN?

  Foster Gamble ,de maker van de film Thrive – erfgenaam van de oprichters van Procter & Gamble, één van de meest vervuilende, op macht beluste bedrijven ter wereld.

  http://fabpoli.blogspot.nl/2011/11/thrive-movement-movie-my-take-on-it-all.html

  Like

   
 16. nan

  mei 24, 2015 at 11:23 pm

  Ik heb nu de hele THRIVE video gezien, gezien mijn eerde reactie. De eerste reactie was, wat een poppenkast, schreef ik niet.Maar ik vind het nog steeds een poppenkastQua video, maar even nagedacht dit is Amerika. Het is een You tube van amerikaanse mensen, die vertalen het op hun manier in hun dagelijkse leven. Qua inhoud van video is niets mis mee, van wat er werkelijkheid speelt. Maar de/onze eigen ik/ nederlandese werkelijkheid , speelt het nog even anders..Wij Nederlandse spelen mee, maar de Amerikaanse personen nog meer in hun onwetentheid. En ook in nederland. En wie of wat ben ik in mijn leeftijd.. In de werelijkheid???

  Like

   
  • Euro-nee

   mei 25, 2015 at 12:37 am

   Beste Nan

   Ik heb een tijdje niet geschreven omdat ik met andere dingen bezig ben en het steeds moeilijker wordt om informatie te vinden. Er is genoeg te vinden maar niet via de normale media.
   Ik heb Thrive een tijd geleden gezien. Het klopt inderdaad wat je zegd de Amerikaanse manier om iets duidelijk te maken is heel anders. Daar moet je aan wennen. Veel Amerikanen zijn onwetend maar er zijn er ook veel wakker.

   Ook in Nederland leeft er veel meer dan je denkt. Ik merk het goed op FB, daar krijg ik een deel van mijn links en ik deel weer andere. Links die ik hier deel zijn niet altijd gewenst in de Mainstream media. Oud collega’s durven niet te reageren, maar ze lezen ze wel en ik wordt niet verwijderd uit hun lijst met vrienden. Iemand anders waar ik veel contact mee heb op FB, die heeft dezelfde ervaring. En als we die anderen dan privé spreken, is er ineens waardering voor wat je doet.

   Er is zoveel mis, dat veel mensen bang zijn hun baan te verliezen,
   Je merkt het hier ook, er zijn veel meer mensen die het lezen als mensen die reageren. En dan bijna
   altijd met een Nicknaam.

   Ook in de politiek speelt er veel meer als je denkt. Jij ben iets ouder als ik, maar je ben wakker en probeert te begrijpen wat er speelt. Zoals mijn ouder bv. Die weten het wel, maar zijn te oud of te moe om er iets tegen te doen. Veel jongeren zijn op school al in slaap gesukkeld en worden niet wakker omdat ze naar SBS of RTL zitten te kijken.

   Maar media, banken en grote bedrijven staan allemaal onder controle van dezelfde groep mensen.
   Daarom krijgt iemand als Irma, Joost Niemöller of Ewald Engelen ook geen grote aandacht in de media. Of er zijn er economen of journalisten die het verhaal moeilijk maken. Met een speculair verhaal en foto’s.

   Dus er moet nog een hoop gebeuren, Nederlands is moeilijk omdat weinig mensen het spreken of begrijpen. Naar het Engels heb ik soms wel steun. Berichten uit het Fins, Russisch, Frans, Servisch enz worden gedeeltelijk vertaald naar het Engels. In Nederland en buiten Nederland is er een veel grotere groep actief om de waarheid boven tafel te krijgen. En je hoort en leest vele malen meer dan in de gewone media.

   Als je zou weten wat je te weten komt van Webloggers uit conflict gebieden zoals de Oekraine, Syrie, Palestina, Afrika en overal. Dan zouden veel mensen schrikken. En er zijn ook wel jongeren actief die de waarheid willen weten. Alleen die hebben oms wel een beetje begrip nodig.

   Like

    
 17. Veronica

  mei 27, 2015 at 12:23 am

  Victory of the Light Blog
  2015 May 20 – Q & A with Cobra, transcript

  Rob – Okay. There’s been a recent international symposium that the Pope is actually going to speak at in september
  ;[[;. They’re going to be talking about global warming and this type of thing. Those kinds of questions go back to another thing about the Jade Helm training. I wanted to go into the situation with the Pope on this carbon tax type of thing that they’ve been talking about. It seems as though it’s trying to gain more control and micro-manage people’s lives under some agenda. Do you know anything about this upcoming conference in September that’s sponsored by the UN that the Pope is actually going to be the keynote speaker of?

  COBRA – It’s just part of the overall plan of the Jesuits to have more global impact and they’re now much in agreement with the Rothschild about the whole thing. So this is an engineered attempt of the Jesuits and the Rothschilds to have more global impact. And it goes together with their plan to hijack the formation of the new financial system.

  Rob – And ultimately those plans are going to fail.

  COBRA – Yes, of course.

  http://thepromiserevealed.com/2015-may-20-q-a-with-cobra/

  Like

   
  • Irma Schiffers

   mei 27, 2015 at 12:31 am

   Ja mooi! Ik had die vraag doorgestuurd naar hen. Kreeg al eerder antwoord van Rob ;-) Vroeg me af of zij er ook van wisten…

   Like

    
 18. Sophietje

  mei 28, 2015 at 10:44 am

  Hoi Irma

  Staan er nog zaken in de moderatie?
  Ik heb gister tot twee maal toe een bericht met belangrijke links gepost bij het bericht van lightheart en ze staan er beide niet op…

  Like

   
  • Irma Schiffers

   mei 28, 2015 at 10:45 am

   Ik ga even kijken wat er gebeurd is, zou niet moeten kunnen…?

   Like

    
   • Sophietje

    mei 28, 2015 at 11:17 am

    Nee maar merk t bij meer websites met wordpress.. ineens floep weg..

    ik ga zelf even scannen just in case..
    Mocht ik het later weer proberen en lukt t weer niet kun jij t met dezelfde links proberen dan mail ik ze wel. Kun je kijken of het bij jou ook gebeurd.

    :-)

    #vreemdetijden nsa?

    Like

     
  • Irma Schiffers

   mei 28, 2015 at 11:55 am

   Lieverd, er staat niets in moderatie inderdaad. Zou moeten lukken. Laat me weten als het anders is, okee?

   Like

    
 19. Sophietje

  mei 28, 2015 at 11:58 am

  Morgen , ben n dag kwijt met scannen. Thanx! :-)

  Like

   
 20. Sophietje

  mei 29, 2015 at 8:26 pm

  uhm ik mis nog wat linkjes?

  Hier wat we zelf kunnen doen om agenda 21uitvoerders en de wereld uiteraard een handje te helpen….want we zijn tot overlast he.. :-Z

  omwatminerruimteintenemenopdeaarboltiepikvanafnuaanelkaar

  Like

   
 21. Sophietje

  juni 12, 2015 at 10:05 pm

  jade helm en agenda 21

  RETIRED GENERAL ON JADE HELM, & THE COMING CHAOS; GREAT INTERVIEW; PLEASE CIRCULATE.

  Like

   
 22. ruud

  juni 16, 2015 at 10:26 pm

  Ik zelf denk dat we een beetje laat zijn om iedereen wakker te krijgen. Het is 12.00 uur geweest, helaas….

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juni 16, 2015 at 10:59 pm

   Ik begrijp heel goed wat je zegt. Het heeft ontstellend lang geduurd, maar vergis je niet in de wereldwijde ´alliantie´ (Resistance Movement) die precies weet wat er gaande is, onlangs een hack die daar ongetwijfeld mee te maken heeft :-) , en die ook flink in beweging zijn. Het bewustzijn omhoog krijgen bij de massa blijft een ´nuttige´ bezigheid desondanks. Zag je de link die straks werd geplaatst onder een artikel? Toch weer een stapje verder in de mainstream media http://www.telegraph.co.uk/men/thinking-man/11671617/Perhaps-the-worlds-conspiracy-theorists-have-been-right-all-along.html

   Like

    
   • ruud

    juni 16, 2015 at 11:38 pm

    Nee niet gezien, ik zal eens kijken, maar het is frustrerend dat mensen je gewoon niet meer willen aanspreken omdat je hun zegt hoe het zit en zij slapen maar verder, maar ja aanhouder wint.
    en idd er worden steeds meer mensen “wakker”.

    Like

     
    • ruud

     juni 16, 2015 at 11:41 pm

     *en helaas mijn engels is niet van hoog niveau, wordt wel steeds beter….;)

     Like

      
 23. Sophietje

  juni 17, 2015 at 11:26 am

  ‘Smart Cities’ Are the Next Phase in the 21st Century / agenda 21 ,Surveillance Grid

  http://www.globalresearch.ca/smart-cities-are-the-next-phase-in-the-21st-century-surveillance-grid/5455925

  Duurzaam betekent eigenlijk: groen totalitair en kim jung oen in het kwadraat..

  https://www.occupycorporatism.com/home/agenda-21-ngo-wants-americans-packed-dense-urban-cities/

  uit de urban buurtjes samengedreven in een smartcity, en de rest vd natuur IST VERBOTEN voor de mens.Dit kun je vinden onder rewilding nature.

  Dit is dan Anaheim amerika maar dit is een goed te volgen voorbeelden van wat ook hier gaat gebeuren , ook in Spanje ed zijn ze al aan het rewilden, dwz laat gebieden door gebrek aan onderhoudt “leegstromen” (zo ook door het verhogen van huren ed en biedt dan zogenaamd goedkopere woningen aan, wel in een toekomstige megastad natuurlijk met een natuur corridor ( verboten gebied) een natuurlijke gevangenis….dat is wat het wordt…

  en

  iets meer over rewilding/wildlands

  http://www.theeuroprobe.org/2014-021-the-wildlands-project-unleashes-its-war-on-mankind/

  het wordt wel sexy gebracht, dat wel:

  en dan hier dichterbij de realiteit:

  Like

   
 24. Sophietje

  juni 27, 2015 at 3:44 pm

  agenda 21
  ecoscience ( duurzaamheids wetenschap ) geschreven in 1977 en obama heeft de schrijver John Holdren aangenomen in zijn kabinet.

  “These ideas (among many other equally horrifying recommendations) were put forth by John Holdren, whom Barack Obama has recently appointed Director of the White House Office of Science and Technology Policy, Assistant to the President for Science and Technology, and Co-Chair of the President’s Council of Advisors on Science and Technology — informally known as the United States’ Science Czar. In a book Holdren co-authored in 1977, the man now firmly in control of science policy in this country wrote that:

  • Women could be forced to abort their pregnancies, whether they wanted to or not;
  • The population at large could be sterilized by infertility drugs intentionally put into the nation’s drinking water or in food;
  • Single mothers and teen mothers should have their babies seized from them against their will and given away to other couples to raise;
  • People who “contribute to social deterioration” (i.e. undesirables) “can be required by law to exercise reproductive responsibility” — in other words, be compelled to have abortions or be sterilized.
  • A transnational “Planetary Regime” should assume control of the global economy and also dictate the most intimate details of Americans’ lives — using an armed international police force.”

  http://zombietime.com/john_holdren/

  een kijkje in hun keuken om deze plannen uit te vouwen voor de wereld

  Like

   
 25. sophietje

  juli 25, 2015 at 2:39 pm

  wat agenda 21 “commercials” “remove your footprint” waarin je( een heks imo) :-P hoort dat wij de aarde vernietigen, en wij ons voetprint van de aarde zullen verwijderen, vul zelf even in wat ze bedoelen..

  dit is er een opgenomen via de tv waarin ze stellen dat we de centen beter kunnen gebruiken dan in zieke mensen en kinderen te steken ( afschuwelijke uitspraak!!)

  en hier nog een commercial waarin de ouderen maar “even plaats moeten maken” voor de jeugd .. want zij “hebben een goed leven gehad”


  agenda 21 coming soon: fascisme 2.0

  erg he? is er al iemand boos? Goed zo, want het laat zien waar we heen gaan!

  we zien de ontwikkelingen nu al ouderen en zieken, zorg wordt weggesneden in “bezuiniging beleid”
  zorg wordt bewust onbetaalbaar gemaakt en het “zorgplafond is niet meer taboe maar wordt er al in gesluisd met deze commercials in uw achterhoofd ziet u dat het depop 21 is .

  gruwelijke onmenselijkheid is en wordt het beleid tenzij wij het zien en stoppen.

  Like

   
  • Sophietje

   juli 28, 2015 at 2:52 pm

   Hier een aanvulling wat laat zien dat het al in de kranten zoals de sun gepropageerd wordt dat we “van ouderen af moeten” …
   WAKE UP!!

   Kate Hopkins Sun columnist
   In an interview with the Radio Times, she argued :

   “Although medical science allowed people to live longer, that didn’t necessarily mean it was the right path to choose.”

   “We just have far too many old people,” she said. “It’s ridiculous to be living in a country where we can put dogs to sleep but not people.”

   “We need to accept that just because medical advances mean we can live longer, it’s not necessarily the right thing to do.”

   Her solution to the problem? “Easy. Euthanasia vans – just like ice-cream vans – that would come to your home.”

   “It would all be perfectly charming. They might even have a nice little tune they’d play. I mean this genuinely. I’m super-keen on euthanasia vans,” she said.”

   http://www.rt.com/uk/310944-hopkins-kill-old-people/

   Like

    

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: