RSS

Yanis Varoufakis: geheimhouding en onnozele pers slecht voor EU

25 mei
engelse vlag

ENG

 

yanis-varoufakisTerwijl ik bezig ben met de vertaling en ondertiteling van een video voor een nieuw artikel, komt er een in het oog springende mail binnen. Van Yanis Varoufakis, de Griekse minister van Financiën. Zo ook ik alsmaar probeer de waarheid te brengen die we uit de mainstream media en van de politiek in het geheel niet meer kunnen verwachten, zo schrijft ook deze Griekse minister een artikel op zijn blog dat laat zien dat de waarheid continu geweld wordt aangedaan.

Ik meende daarom even dat hele artikel tussendoor te moeten vertalen en wil het dan ook bij deze onder de aandacht brengen. Met de hoop dat het nu voor eens en voor altijd afgelopen is met de leugens en de (soms ook regelrechte oorlogs-) propaganda. We zijn geen achterlijke schapen en wanneer deze media nu weer eens proberen een professor in de economie tot een zwart schaap te maken, wordt het hoog tijd dat we de èchte wolf in schaapskleren eindelijk eens gaan herkennen.

Zie hier de vertaling van het artikel van zondag van Yanis Varoufakis:

De waarheid over Riga

Het was 24 april. De vergadering met de Eurogroep die die dag plaatsvond in Latvia was zeer belangrijk voor Griekenland. Het was de laatste Eurogroep-veradering voorafgaand aan de deadline (30 april 2015) waarover we collectief een afspraak hadden gemaakt (in de Eurogroep-vergadering van 20 februari jl.) voor een overeenkomst over de serie hervormingen die Griekenland zou implementeren om tijdig de impasse te verbreken met onze schuldeisers.

Tijdens die Eurogroep-vergadering, die eindigde in een verschil van mening, begon de media informatie te rapporteren die was ‘gelekt’ uit die vergadering, en kreeg de wereld een absurde valse kijk op datgene wat daarbinnen gezegd was. Gerespecteerde journalisten en eerbiedwaardige media rapporteerden leugens en insinuaties over wat zowel mijn collega’s zogenaamd tegen mij zouden hebben gezegd, als over ook mijn vermeende reacties en mijn presentatie over de Griekse positie.

De dagen en weken die volgden werden gedomineerd door deze valse verhalen, waarvan bijna iedereen (ondanks mijn standvastige, rustige, ontkenningen) veronderstelde dat het nauwkeurige verslaggeving moest zijn.

Het publiek, achter de muur van desinformatie, raakte ervan overtuigd dat, gedurende de Riga Eurogroep-vergadering op 24 april, mijn collega ministers mij beledigende namen gaven (“tijdsverpiller”, “gokker”, “amateur” etc. waren sommige van die gerapporteerde beledigingen) dat ik mijn geduld verloor en dat, als resultaat, mijn Premier mij later “buitenspel” zette bij de onderhandelingen. (Er werd zelfs gezegd dat ik niet bij de volgende Eurogroep-vergadering aanwezig zou zijn, of dat ik zou worden “begeleid” door een andere ministeriële collega).

Uiteraard is niets van het bovenstaande waar, zelfs tot in de verste verten niet.

• Mijn collega-ministers hebben mij nooit op een andere manier benaderd, anders dan collegiaal, beleefd en in respectvolle bewoordingen.
• Ik heb mijn geduld niet verloren tijdens die vergadering of op welk ander moment dan ook.
• Ik ga door met de onderhandelingen met mijn collega-ministers van financiën om de Griekse zijde te vertegenwoordigen tijdens de Eurogroep.

Toen kwam er een verhaal in de New York Times Magazine, dat de mogelijkheid opperde van een opname van die Eurogroep-vergadering. Plotseling begonnen de journalisten en de nieuwsmedia die de leugens en de beledigingen hadden gepropageerd over de Eurogroep-vergadering van 24 april, hun tactiek te wijzigen. Zonder een vleugje van een verontschuldiging voor de stortvloed van onwaarheden die ze wekenlang over mij hadden verkondigd, begonnen ze me nu af te schilderen als een ‘parodie’ die de vertrouwelijkheid van de Eurogroep had ‘verraden’.

Vanmorgen ging ik voor een opname naar de Andrew Marr TV-show (BBC1) over dit onderwerp. Ik greep deze kans aan om de waarheid recht te doen alsook in geschrifte hier, op mijn vertrouwde blog. Dus hier gaan we:

Zoals ik zei tegen Andrew Marr, bij het ontbreken van notulen, neem ik vaak mijn interventies en reacties op, op mijn mobiele telefoon, vooral als ik ze ad lib. nodig heb. Het doel is vanzelfsprekend om zo in staat te zijn om mijn exacte formulering te kunnen doorgeven, dienovereenkomstig mijn premier, het kabinet, parlement etc. te informeren over wat ik precies heb gezegd. Ik deed hetzelfde in de Riga Eurogroep vergadering en heb, daarna terug in Athene, de opnamen gebruikt om te werken aan een kort verslag voor mijn collega’s.

In de daarop volgende dagen en weken, stond ik stevig tegenover de stortvloed aan leugens die wekenlang als uit een ongecontroleerd riool stroomden. Ik zag af van alle provocatie en weigerde om ook maar iets van wat er gezegd was in de vergadering bekend te maken – zelfs niet om de tekst openbaar te maken van mijn eigen speeches (laat staan de opname).

Tot mijn lasteraars heb ik dit te zeggen: U heeft tijdens of na een van mijn bijeenkomsten geen ‘lek’ van mij gehad. Inderdaad, niemand heeft de vertrouwelijkheid van deze bijeenkomsten meer dan ik gerespecteerd – zelfs tijdens de dagen en weken waarin ik werd geprovoceerd door valse, persoonlijke aanvallen van de media met betrekking tot die vergaderingen.

Voor mijn mede-Europeanen voeg ik dit toe: Misschien is het tijd dat we een beetje meer sceptisch staan tegenover de journalistiek waar we als burgers op moeten vertrouwen. En misschien moeten we een vraagteken plaatsen bij Europese instellingen waarin besluiten van monumentaal belang worden gemaakt, namens de Europese burgers, maar waar geen notulen worden gemaakt, noch gepubliceerd.

Geheimhouding en een onnozele pers betekenen niet veel goeds voor de Europese democratie.

Yanis Varoufakis.

Artikel en vertaling: Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘humanity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits voorzien van bronvermelding.

 
33 reacties

Geplaatst door op mei 25, 2015 in Eurozone, Griekenland

 

Tags: , , , , ,

33 Reacties op “Yanis Varoufakis: geheimhouding en onnozele pers slecht voor EU

 1. gert

  mei 25, 2015 at 3:10 am

  Hij durft inderdaad het licht op sommige vuiligheid te zetten. Ik krijg weer hoop. Als ze hem maar niet vermoorden.

  Like

   
 2. JanmetdePet

  mei 25, 2015 at 6:10 am

  Mag die Grieken wel! Ben benieuwd of de Drachme ooit terug komt.

  Like

   
 3. loveulongtime2

  mei 25, 2015 at 8:21 am

  @Irma

  Heb je deze video gezien:

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=9318:denk-jij-dat-je-gedachten-en-herinneringen-van-jou-zijn&catid=38:wetenschap&Itemid=51

  Dat wat ze in deze video laten zien is wereldwijd uit te rollen d.m.v. magnetisch ultra-fijnstof in de gehele aardatmosfeer.

  Ik ben maar ook begonnen om wat frequenter op mijn facebook pagina te gaan berichten ondanks dat ik een enorme hekel heb aan facebook. Ik denk dat ik daar meer onnozel publiek kan bereiken dan preken voor eigen parochie

  https://www.facebook.com/dick.nieuwkoop

  Like

   
 4. rexm

  mei 25, 2015 at 10:41 am

  Hoop dat Griekenland zich snel bij de BRICS landen zal aansluiten.
  Dat zou misschien de redding zijn van Europa.

  Like

   
 5. ezra70

  mei 25, 2015 at 11:54 am

  Dank je Irma. Helaas heb ik niet zo veel tijd om te antwoorden. De kinderen hebben steeds vrij van school en heb mijn taak daarmee te vervullen. Lezen doe ik alles en maak tussendoor mijn “dagelijkse krant”.
  Door dit artikel heb ik me aangemeld op het blog van Yanis Varoufakis zodat we ook uit Griekenland het echte nieuws kunnen lezen.
  Tevens ben ik geabonneerd op een Duitstalig blog dat zéér de moeite waard is. https://techseite.wordpress.com/

  Hier vond ik een “lang” artikel over Griekenland. Het gaat over de Griekse bevolking en hetgeen ze meegemaakt hebben door de eeuwen heen.

  Hieronder de link:

  Das “Spiegelbild” des perfiden Gottes Thor.
  Die Illuminaten haben der Menschheit den Krieg erklärt.
  Die Griechen sind die letzte und einzige Hoffnung der Welt.
  Das große “Geheimnis” der letzten Jahrhunderte.
  Auf der falschen Seite des Atlantiks schauen sich die Völker das deutsche Reich an.

  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2014/02/ragnarok.html

  Ook mij zakt af en toe de moed in de schoenen om door te gaan. Soms is het te veel en als ik dan naar mijn (klein)kinderen kijk met hun onschuldige open gezichtjes ben ik bang voor hetgeen ze te wachten staat…
  Dan geef ik mezelf een schop onder mijn kont en vecht desnoods nog harder. Dan weet ik waarvoor ik het doe.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   mei 25, 2015 at 12:00 pm

   Ik begrijp je heel goed. En toch… ik heb de moed niet verloren, voel dat het goed komt, alleen het duurt lang door de massa die maar blijft slapen en denkt, het zal mijn tijd wel duren. Dat maakt het enorm slopend en vermoeiend. Er moeten echt meer mensen op gaan staan zodat we elkaar kunnen ondersteunen. Maar goed, als….. als…. Dus daar gaan we maar niet op wachten. Schouders eronder en het komt en wij zullen het dan als eerste weten ;-)

   Like

    
  • M. Nieuwenhuysen

   mei 25, 2015 at 12:59 pm

   Niet de moed verliezen. Er moet worden afgebroken en opgebouwd. Heel veel moet worden afgebroken.

   Vergelijk nu eens met “vroeger” toen we alleen maar de krant en het journaal hadden! De informatie vliegt nu de wereld over. We zijn maar een klein groepje die hier gebruik van maken, maar we zijn wel de “avant-garde”. Er komt altijd weer een periode dat wat eerst “avant-garde” was, weer “normaal” wordt.

   Kijk nu eens naar Ierland, waar de eeuwenlange dominantie van de kerk (voorbehoedsmiddelen bij de wet verboden!!!!) ineens afbrokkelt en men nu met een grote meerderheid het homohuwelijk goed keurt!

   Een kleine heel rijke groep heeft altijd een grote massa leeg gezogen. Het is hier de laatste 2000 (of meer) jaren nooit eerlijk aan toe gegaan. Je hoorde er alleen weinig over. Langzaam gaan mensen hier tegen in opstand komen. Het gevecht om de media en het geld zijn de laatste gevechten voordat er grote veranderingen kunnen komen.

   Vergis je niet: er gebeurt al heel veel!

   Like

    
 6. John

  mei 25, 2015 at 3:05 pm

  Met dank aan Irma, die hier toch als een soort engel, ons voorziet van hele belangrijke info. Je kunt er anders moedeloos van worden. Dank daarvoor. Ik wens allen een fijn weekend!

  Like

   
 7. luca

  mei 25, 2015 at 6:33 pm

  Ik heb mij aangemeld voor dit blog van Yanis.
  Geweldig zoals hij zich te weer stelt; en met geluidsopnamen om het allemaal te kunnen bewijzen.
  Een oud collega en radiohost gebruikte de weinig flatteuze term: “hournalisten” om de reguliere mediajournalisten te omschrijven…..
  Tegelijkertijd zien we dezelfde zaken ook in Nederland gebeuren; in een land waar je voor een volksopstand al helemaal niemand warm krijgt. In Griekenland, Spanje, Frankrijk en Portugal gaan ze tenminste nog de straat op.
  Hier in Nederland betalen we ons suf aan belasting en zorgkosten, pinnen bij het leven (zodat contant geld afgeschaft kan worden), nemen we avond aan avond de NOS bagger tot ons om 20.00 uur en blijven vooral weg van confronterende websites.
  “Rare jongens, die Nederlanders”, zou Obelix zeggen.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   mei 26, 2015 at 12:39 am

   Obelix ja… :-) Ik noem ze ook gekscherend vaak zo, ‘hournalisten’. Helaas dekt de term wel behoorlijk de lading! Geld en macht! Zie het artikel over Udo Ulfkotte nog maar eens.

   Like

    
   • Johanna

    juni 1, 2015 at 12:06 am

    … wordt het hoog tijd dat we de èchte wolf in schaapskleren eindelijk eens gaan herkennen…

    Beste Irma, je kan het altijd zo goed uitleggen en opschrijven. Ik lees jouw artikelen met veel aandacht en zou willen dat ik het zo kon neerzetten.
    Maar ik vrees toch dat we met de uitdrukking als hierboven de wolven ernstig tekort doen door ze te vergelijken met psychopaten en dat soort. Ooit las ik een indrukwekkend boek over wolven en hun bijzondere sociale leven. Deze prachtdieren zijn altijd miskend en uitgeroeid. De psychopaat is vals, maar de wolf is dapper…
    Ik ga nadenken over een andere term!

    Like

     
    • Irma Schiffers

     juni 1, 2015 at 8:33 am

     Heel goed! Dieren worden inderdaad vaak ‘misbruikt’ in gezegden. Wat dacht je van een politicus in een engelenkostuum? ;-)

     Like

      
     • John

      juni 1, 2015 at 8:51 am

      Nou ja, ik denk dat de ‘goede verstaander’ het al kan doen met een half woord en de duiding politicus al genoeg is..:-)

      Like

       
      • Irma Schiffers

       juni 1, 2015 at 8:54 am

       Er moeten nog een paar goede verstaanders bijkomen, vind je niet? ;-)

       Like

        
       • John

        juni 1, 2015 at 10:41 am

        Eh ja, daar kan ik me volledig in vinden. Enne, door dit blog worden dat er ook steeds meer. En meer, en meer…;-)

        Like

         
        • Irma Schiffers

         juni 1, 2015 at 10:50 am

         We zijn blijkbaar begonnen met disclosure, op weg naar het ‘event’ dat de grote verandering gaat brengen. En dat doen we op een ‘aanvullend’ blog waar veel geschiedenis wordt onthuld, stukje bij beetje. ;-) Veel vertaalwerk maar wel nodig! Voor degenen die zover willen en durven gaan (want het kan allemaal nog zeer bevreemdend zijn): http://eventnl.wordpress.com

         Like

          
         • John

          juni 1, 2015 at 11:02 am

          Dank hiervoor, je doet goed werk. Ik voel en ervaar ook een soort van ontwaken. Er worden deuren geopend. Beetje bij beetje krijgen we inzicht in waar we zijn aangekomen. Een Joodse vriendin belde me laats er deelde met mij haar droom. Ze vertelde me dat de mens is als een muis. En als hij/zij aankomt op een T-splitsing, hij/zij staat voor een keus; ga ik naar het licht en het stukje kaas? (Bij deze keus er zeker van zijn dat hij/zij het kopje vrijwillig legt op een hakblok, waarna deze er ook af gaat), of kies ik voor de donkere gang waar koude wind vandaan komt en dus ongewis is van de uitkomst, maar waar uiteindelijk de vrijheid zijn/haar deel zal worden? Hij/zij zal kiezen voor dat laatste..;-) En ik kan me daar bij aansluiten Irma. En als ik dit opschrijf schijnt buiten de zon weldadig..;-)

          Like

           
     • Johanna

      juni 1, 2015 at 11:09 pm

      Beste Irma, dat vind ik een veel betere uitdrukking dan die arme wolven in schaapskleren!
      Ik bedacht nog dat die uitdrukking ons al is aangepraat vanuit de Bijbel, brrr…
      Ikzelf werd vanochtend wakker met: een adder (of addergebroed) in een koekoeksnest…

      Like

       
 8. Rosita

  mei 25, 2015 at 11:37 pm

  Vanavond was er een uitzending van Radar Extra, “de prijs van de euro”. Hierin werd o.a. duidelijk welk vals beeld er in de afgelopen jaren is geschetst van de Grieken. Het blijkt namelijk dat dit volk met een 41-urige werkweek het hardst werkt van alle Europeanen!

  http://www.npo.nl/artikelen/radar-extra-de-prijs-van-de-euro

  Like

   
 9. noel demeulenaere

  mei 26, 2015 at 8:03 pm

  ja inderdaad op facebook zijn er enkele mensen die je geschriften en zo serieus nemen , en het met interesse lezen ,maarde meesten houden nog van brood en spelen…….zoveel is de mensheid in 2000 jaar er niet op vooruitgegaan

  Like

   
  • gert

   mei 27, 2015 at 2:15 am

   “zoveel is de mensheid in 2000 jaar er niet op vooruitgegaan”…..
   dat klopt en dat is omdat de welvaart, zorg en vooruitgang moedwillig en opzettelijk wordt geremd.
   Dit is al meerdere keren in de geschiedenis voorgekomen. Er is momenteel een status quo aan de gang; die stilstand wordt opzettelijk en met voorbedachte rade in stand gehouden om een vorm van controle te hebben. Dit is ten koste van de Mens en volgens vele wetten strafbaar maar ze komen ermee weg. Het is dus niet iets van vandaag of gisteren, het speelt al heel erg lang en nog nooit heeft iemand een oplossing kunnen bedenken. Vreemd….we kunnen een mens op de maan zetten en atomen zichtbaar maken maar we zijn niet in staat om een overdreven duidelijk zichtbaar probleem op te lossen laat staan erover praten.
   Zolang de Mens niet wil begrijpen (schouderophalen, wegkijken) wat er gebeurt zal het blijven voortbestaan. Het is het Kwaad. (het is eigenlijk de emotionele vorm van meedogenloosheid). en nu juist dat Kwaad is al duizenden jaren actief, het is niet de kerk of huurlingen , het zijn een ondertussen grote groep van meer dan 10 miljoen mensen die samenwerken om een en ander in stand te houden. Waarom ze dat doen weet ik niet en ik zal geen vermoedens hier neer zetten maar ik zou het ze heel graag eens willen vragen. Daarvoor dienen ze eerst geindexeerd en gecatalogiseerd te worden en dat is op het allerhoogste niveau op dit moment nagenoeg niet mogelijk. DUS ze kunnen nog steeds ongestoord doorgaan… dus zal de vooruitgang mondjesmaat tot nihil wezen.

   Like

    
   • Irma Schiffers

    mei 27, 2015 at 3:03 am

    En juist daarom is die video zo interessant die ik vertaald heb in het laatste artikel. Daarin wordt heel erg duidelijk geschetst, hoe, waarom en door wie. Zeer helder en inderdaad komt het woord ‘meedogenloos’ daar regelmatig in voor!

    Like

     
 10. gert

  juni 2, 2015 at 3:58 am

  Het tweede deel

  http://www.npo.nl/radar-extra/01-06-2015/AT_2028610
  even alweer offtopic maar de volgende uitspraak (24:30) vond ik erg opvallend.

  het gevolg van deze bezuinigingspolitiek is dat er een beleid heerst wat sterfgevallen oplevert terwijl dat niet nodig is en hierdoor ernstig afbreuk doet aan de gezondheidszorg.

  het is zo opvallend aanwezig dat het me echt verbaasd dat zo weinigen het lijken te zien.

  Like

   
 11. Lightheart

  juni 2, 2015 at 3:12 pm

  Beste Irma, beste allen.

  Varoufakis heeft gezegd aan het slot van jouw artikel over de Griekse en Europese situatie:
  “Geheimhouding en een onnozele pers betekenen niet veel goeds voor de Europese democratie.”

  De laatste woorden van Varoufakis slaan de spijker keihard op zijn kop.

  Dit geldt zeker voor de Nederlandse Regering, het Nederlandse Parlement en de Nederlandse Hersenspoelkwaliteitsmedia.

  Vandaag dinsdag 2 juni blijkt, dat Rutte zonder blikken of blozen op verzoek van de EU ESM ECB EU COMMISSION GANG onmiddellijk in de orde van 640 miljoen euro extra heeft overgemaakt naar de Brusselse Organen.
  Deze simpele illustratie van de constante plundering van Nederlandse schatkist door Rutte cum suis en de Brusselse Junta komt met kleine zinnetjes en berichtjes in de krant, zeker niet in de koppen en dit brisante feit krijgt waarschijnlijk geen aandacht in het NOS-angst-oorlogshitserij-kanaal enzovoorts.

  Wel aandacht voor dat kleinere factuurtje van Brussel in de orde van 130 miljoen euro, want dat lijkt lekker laag en wel mee te vallen. Paar dagen later ff en passant het andere overgemaakte bedrag van 640 miljoen euro noemen. Dat kan toch niemand meer volgen en in de gaten houden?

  Diverse mensen in mijn omgeving heb ik verteld, dat je achter dat bedragje maar beter een nulletje kunt zetten om de waarheid te benaderen. Wat ik hiervoor stelde wordt enigszins bewaarheid, want er komt na een paar dagen 640 miljoen euro tevoorschijn en de Tweede Kamer doet natuurlijk deels verontwaardigd, maar dat is allemaal toneelspel voor het electoraat. Ze weten, dat ze hiervoor gekozen hebben om aan deze plunderacties mee te werken, pardon, laat ik het positiever formuleren, ze weten, dat ze hebben getekend voor het Lissabon Verdrag pardon de in een mooi jasje verpakte Grondwet van Europa die door de burgers in Nederland bij meerderheid en referendum werd afgewezen.

  Ze weten ook in het Parlement dat ze stiekum het ESM-verdrag hebben ondertekend wetende, dat geen enkele burger over dit verdrag fatsoenlijk door de Massamedia was geinformeerd. Pas na ondertekening kwamen de (misleidende) (hournalistieke) berichten.

  Nu kruipen Regering en Parlement weg in leugens.

  Varoufakis heeft volkomen gelijk.

  Vermoedelijk hangt ons lot af van wat de Grieken gaan doen, althans de Griekse regering.

  Zie voor actuele achtergrond verder:

  Benjamin Fulford:
  http://blogdogcicle.blogspot.nl/2015/06/benjamin-fulford-asks-will-revolution.html

  De rol van George Soros in de Ukraine oorlogscampagne versus Russian Federation
  http://www.zerohedge.com/news/2015-05-21/george-soros-warns-no-exaggeration-china-us-threshold-world-war-3

  Door CyberBerkuts gehackte emails in het centrum van de fascistische macht in Kiev, fascisten die gesteund worden en georganiseerd en waarschijnlijk ook gefinancierd worden door George Soros, de man die zo nobel de Open Society nastreeft, maar het boek van Karl Popper over de Open Society waarschijnlijk nooit heeft open geslagen.
  Soros is zonder meer van de Manipulatieve en Geheime Society onder assistentie en bekend als machtswellustige assistente prinses Mabel van Oranje, welbekend van de intriges rondom de vernietiging en destabilisatie van voormalig Joegoslavie door de NAVO onder stimulantia van UK Minister Owen en de USA.

  http://www.zerohedge.com/news/2015-06-01/hacked-emails-expose-george-soros-ukraine-puppet-master

  Overigens 1, prinses Mabel is enige tijd intiem geweest volgens berichten met de diplomaat Sacirbey.

  Overigens 2, Tijdens de negentiger jaren destabilisatie/vernietiging van Joegoslavie werkte Mabel samen met Sacirbey die op zijn beurt weer samenwerkte met “president Izegbegovic, leider van de moslems in Bosnie Herzegovina. Interessant is dat deze zich zo “slachtofferig” opstellende danwel in de massahersenspoelmedia als zodanig afgebeelde Izegbegovic in WERELDOORLOG 2 leiding heeft gegeven aan den SS-afdeling aldaar die in gruweldaden de wenkbrauwen deed fronsen van Duitse SS-officieren.
  Vandaar dat het dus niet verbazingwekkend moet worden geacht, dat deze zelfde Mabel met haar Godfather en sponsor George Soros zich menen opnieuw te moeten bedienen van fascistische, nazi-sympathiserende psychopatische battalions en regimes zoals dat van Poroshenko.

  Overigens 3. Het moet toch eenieder die zich ingelezen heeft in de TWeede Wereldoorlog en wat daarna gebeurde met de Bilderberg groep onder oprichtende leiding van Prins der Nederlanden Bernhard duidelijk zijn geworden, dat we hier met dezelfde benadering te maken hebben om meedogenloos gewelddadige idiote psychotaten als soldaten in te zetten om welk willekeurig land dan ook in opdracht van de powers that be te ondermijnen, vernietigen, destabiliseren om de agenda van diezelfde powers that be te bevorderen.
  Kortom, ziehier de dienende, verraderlijke lakeien-rol van het Koningshuis van Oranje. Het Nederlandse Volk doet er totaal niet toe en blijft ogenschijnlijk slapen in een illusie van democratie.

  TOT SLOT ENKELE HOOFDVRAGEN:

  1. Wat is nou het allerergste?
  2. Kan het nog erger?
  3. Staan we toe dat we nog meer belogen worden?
  4. Hoe maken we aan deze leugens en de daaraan verbonden acties een einde?
  5. Welke strategie is het beste om toe te werken naar een one human being one vote system in the Netherlands, zodat we om te beginnen van dat verderfelijke Brussel met bijbehorend valse Grondwet en Verdrag van Lissabon verlost zullen worden?

  Ieder mag zijn persoonlijke antwoord geven op de voorgaande vijf vragen.

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: