RSS

Belastingstelsel achterkamertjes-politiek. En Bilderberg dan?

12 jun

De oppositiepartijen in de Tweede Kamer willen van premier Rutte weten waarom hij alleen “in achterkamertjes” over een belastingherziening wil praten, aldus de NOS gisteren.

BilderbergDan ga ik me weer eens afvragen of dit een zoveelste ‘afleidingsmanoeuvre’ is die de mainstream media moet halen. Waarschijnlijk wel. Natuurlijk is het belachelijk dat die achterkamertjes er zijn; het belastingstelstel gaat iedereen aan, maar waar geen vragen over gesteld worden is de vergadering waar Rutte, Dijsselbloem en prinses Beatrix zich deze dagen ophouden. De Bilderberg-conferentie in Oostenrijk. Daar worden nog veel belangrijker zaken besproken in achterkamertjes sinds jaar en dag en over zaken waar we ons echt zorgen over moeten maken. Zie hier de lijst van deelnemers en de onderwerpen in mijn artikel van gisteren. De schaduwregering bepaalt daar alles en de politieke puppets worden uitgenodigd om die plannen uit te voeren onder strikte geheimhouding.

Waar is de Tweede Kamer als het daarop aankomt? Of zou het ze zelfs al verboden zijn om daar überhaupt een vraag over te stellen. En als dat soort dingen verboden zijn, wat houdt democratie dan nog in?

Vorig jaar werd Diederik Samsom nog ondervraagd toen hij zich plotseling tussen de journalisten begaf. Onder andere Info Wars journalist Paul Joseph Watson sprak hem aan, dat kun je hier lezen op Gewoon-nieuws.

stuk tekst uit guidebookOok sprak Samsom over het probleem van overbevolking en depopulatie dat op de agenda stond, vooral een probleem in landen als Denemarken en Nederland. In het boek wat bij het optrekken van de Georgia Guidestones was geschreven konden we ook al lezen dat Nederland tot één van de probleemlanden hoort, en ook hoe ze dat probleem willen oplossen. De wereldbevolking reduceren tot maximaal 500 miljoen, dus 1 op de 12 mensen mag hier blijven volgens de club van de NWO. Samsom zei daar het volgende over:

 

Dit jaar is het heel erg streng beveiligd. Je komt niet in de wijde omtrek van het gebouw in Oostenrijk, maar nog vreemder is een mast die daar geplaatst is op een wagen en die alle communicatie verstoort die je daar probeert te versturen. Bovendien wordt er door de zware beveiligingscordons gedreigd met vijf jaar gevangenisstraf wanneer je in de buurt probeert te komen. Zie deze video van Info Wars die normaal gesproken ieder jaar eerste rang staan om het e.e.a. te verslaan.

Gaan we dan in de Nederlandse politiek lopen zaniken over de achterkamertjespolitiek van het belastingstelsel, terwijl men dit normaal vindt of is het dus toch een bewuste afleidingsmanoeuvre. Ik schreef onlangs -en nog maar eens de link– over de griezelige agenda (21) die ze in september a.s. gaan uitrollen. Info Wars schrijft: 7 belangrijke gebeurtenissen die eind september plaatsvinden (waaronder operatie Jade Helm) en Zero Hedge schreef ook al met grote argwaan over deze ‘duistere agenda’.

Dat deze in duisternis is gehuld is duidelijk, dit jaar zelfs in een grote stilte met een geïnstalleerde mast die alle communicatie en ‘afluistermogelijkheden’ stil legt. Zijn onze volksvertegenwoordigers nu echt zo naïef en dom dat ze daar niets tegen doen, of juist zo gewiekst dat ze de boel bewust afleiden van datgene wat er werkelijk toe doet en de vraag is dan ook wat erger is. We gaan het snel genoeg zien, want het is zo september!

 

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘humanity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits het auteursrecht en de bron worden gerespecteerd

 
22 reacties

Geplaatst door op juni 12, 2015 in Maatschappij, Politiek

 

Tags: , , , , , , ,

22 Reacties op “Belastingstelsel achterkamertjes-politiek. En Bilderberg dan?

 1. Irma Schiffers

  juni 13, 2015 at 12:06 am

  Deze reactie zet ik ook maar even hier neer:

  Sophietje reageerde op: Ogen en oren open voor de nieuwe ‘agenda!’

  Wie kent de site van Sustainable Development 2015? Volgens mij bijna niemand. Vandaar dat ik er even flink licht op wil zetten. …

  jade helm en agenda 21

  RETIRED GENERAL ON JADE HELM, & THE COMING CHAOS; GREAT INTERVIEW; PLEASE CIRCULATE.

  Like

   
 2. ezra70

  juni 13, 2015 at 12:38 pm

  Dank Irma!

  Hieronder nog een paar films om ernstig over na te denken.
  An Army General Discusses 911, Military Drills On US Soil, And Geoengineering Full:
  https://www.youtube.com/watch?v=Qf6jhFothAo (56.00)

  Jade Helm Logo exposed
  https://www.youtube.com/watch?v=JbInwkRoTmk (3.31)

  Gepubliceerd op 20 apr. 2015
  I ask that you do a little digging for yourself on the the wooden clog.
  You will see for yourself that it represents exactly what i said it did in the video. Then you have to ask yourself, Why would this be hidden in Plain Sight, In the Middle of the Jade Helm Logo!
  To Me, It shows its True Intentions!

  You can find more info on it here:

  Walmart Logo Change: China and the Art of War
  https://www.youtube.com/watch?v=P3XmhCARXzA (27.21)

  Gepubliceerd op 20 apr. 2015
  Just as there are two different United States, there are also two different Chinas. Does one control Walmart? Does the logo change in 2008 give us a clue?

  Het baart ons zorgen maar ik weet dat er achter de schermen goede krachten zijn die ons te hulp komen als de nood het hoogst is. Als de nood het hoogst is, is de hulp nabij.
  Zie deze link:

  http://exopolitics.org/

  Ik geloof dat het goede altijd zal overwinnen!!!
  De cabal leeft in het duister en opereert ook in het duister. Ze kunnen niet tegen het licht.
  Als iedereen en dat klinkt misschien zweverig, licht stuurt naar degenen die ons kapot willen maken dan kunnen ze niets meer. Het licht zal hun verblinden.

  Niet boos zijn is 1 van de dingen waar ze van leven. Dus proberen niet boos te zijn dat werkt al positief.

  Like

   
 3. yolo

  juni 13, 2015 at 1:33 pm

  Ze hebben Rutte zeker gekozen om zijn eigen belangen voor de toekomst veilig te stellen.?

  Like

   
 4. theyknew

  juni 13, 2015 at 1:39 pm

  Zo zei voormalig secretaris-generaal van de NAVO, Willy Claes, eens in een radio interview:

  “Tijdens de conferentie krijgen alle genodigden 10 minuten spreektijd – en daar wordt zeer streng aan vastgehouden, jahaha – en na afloop stelt de ‘rapporteur’ een rapport op van wat er besproken is. De aanwezigen worden dan natuurlijk wel geacht gebruik te maken van dit rapport bij het uitzetten van hun beleid in de milieus waarin ze invloed hebben.”

  [“Pardon, kunt u dat nog eens herhalen? Zei u daar nu echt dat de aanwezigen wel geacht worden gebruik te maken van dit rapport bij het uitzetten van hun beleid in de milieus waarin ze verkeren,”]

  Like

   
 5. Irma Schiffers

  juni 13, 2015 at 2:55 pm

  Ook deze reactie van Sophietje (onder Heb jij een link) zet ik even hier neer, want deze hoort bij dit onderwerp :-)

  Sophietje reageerde met:

  hier een klein beetje goed nieuws
  Het ACM is een waakhond die kartelvorming moet signaleren en tegenhouden, zij zien het agenda 21 duurzaamheidsbeleid als kartel vorming en ze hebben gelijk!
  Hier de link van acm

  https://www.acm.nl/nl/onderwerpen/concurrentie-en-marktwerking/duurzaamheid-en-mededinging/kennisbank-duurzaamheid/

  Dikke pluim voor ACM. De strijd is nog niet gestreden omdat de “groene”(geld) lobby acceptteerd het niet en vraagt wel de ruimte aan het kabinet as donderdag.
  en hier de lezing waarin je kan zien hoe het in elkaar steekt en dat ACM het bij het rechte eind heeft.( In de msm wordt uiteraard de boodschap van acm gezien als onterecht… maar daar spreken de stakeholders dus…;-)

  Like

   
 6. JanmetdePet

  juni 13, 2015 at 3:23 pm

  De kruik gaat net zo lang te water ………(pardon kunt u dat nog eens herhalen)!

  Like

   
 7. John

  juni 13, 2015 at 3:33 pm

  En dan worden we in slaap gesust met een ‘aantrekkende economie’. Ofwel van 2 bolletjes ijs naar drie bolletjes…..:-) Ondertussen komt er explosief nieuws van de overkant van de oceaan. Prof. Richard Wolff schets in zijn maandelijkse column een heel ander beeld van dit land waar zogenaamd de economie voorop loopt.

  Deze marxistische econoom die wereldwijd steeds meer aandacht krijgt, weet meer van o.a. de europese economie dan de gemiddelde Nederlandse journalist. A must see.
  Fijn weekend!

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juni 14, 2015 at 8:09 pm

   Geweldig dit, dappere mannen! :-) Maar wederom blijkt hoe crimineel die gasten zijn die daar zitten te vergaderen, dat ze proberen om deze journalisten schuldig te maken aan criminele praktijken!

   Like

    
 8. Sophietje

  juni 16, 2015 at 7:23 pm

  conclusie van dit artikel..

  rich old men that abuse their power…
  u leest het in jawel The telegraph ?!? (MSM ??)

  http://www.telegraph.co.uk/men/thinking-man/11671617/Perhaps-the-worlds-conspiracy-theorists-have-been-right-all-along.html

  is the tide turning?

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juni 16, 2015 at 7:47 pm

   Ja, sommigen kiezen eieren voor hun geld, want de ´exposure´ gaat in een razend tempo. Er zullen vele ´klokkenluiders´ opstaan uit de hoek van de samenzweerders uit angst voor wat komen gaat. Laat maar komen zou ik zeggen. Zeker goed nieuws weer! :-)

   Like

    
 9. jodokus

  juni 19, 2015 at 5:20 pm

  voorkookprogramma van de BIlderberggroep;
  Ze zijn AL BEZIG MET PLANNEN VOOR DE BTW-VERHOGINGSHEFFING VAN DE ONDERNEMINGEN EN DAARVOOR IN DE PLAATS EEN BELASTINGVERLAGING VAN INKOMSTEN
  EN VERDER OM HET CONTANT BETALEN UIT DE MAATSCHAPPIJ TE BANNEN-DOOR DIGITALE INVOERING ERVAN,WANT ZE ZIJN ALS DE DOOD VOOR DE CONTANT-EXIT-VAN-KAPITAAL- VAN- DE-BANKEN

  Like

   
 10. Realpredictor

  juli 14, 2015 at 1:48 am

  Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Dit wordt vaak afgedaan als onderbuikgevoelens! Als dit zo is, waar om dan al die geheimzinnigheid, waarom nnooit1 publicatie, waarom altijd die besturende deelnemers? Het spreekwoord: “waar een vonk is, is vuur”moet in dit geval zijn: ” waar een vonk is, is een smeulende zee van vuur” Wat denken Jullie ervan?

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: