RSS

Zand in de ogen gestrooid?

28 jun

engelse vlag

Onlangs schreef ik al aan het begin van een artikel: ‘soms weet ik niet meer waar ik over moet schrijven’. Niet omdat er niets gebeurt, maar juist omdat er teveel gebeurt. En vooral uiteraard achter de schermen, ik ben geen wandelend ‘repetitive syndrom’ van de alles verdraaiende mainstream media. Al wat je hier leest en bij mijn collega’s van de ‘onafhankelijke media’, is meestal juist het tegenovergestelde. Maar vooral datgene wat ‘achter’ het nieuws verscholen ligt en wat wordt verdraaid, gemanipuleerd en vooral verzwegen.

Let wel: ik besef dat we het spel moeten begrijpen en dat we het moeten doorzien. En ik besef ook dat het niet fijn is om dat te Fabeltjeskrantbeseffen en te doorzien, want wat dan? We geloven graag in sprookjes en dat doet de NWO-beluste machtselite ook dus ze vonden ooit ‘Klaas Vaak’ uit die zand in onze ogen strooide zodat we gingen slapen. En de ‘fabeltjeskrant’; oogjes dicht en snaveltjes toe’, zei ‘meneer de uil’.

Jammer, Klaas Vaak heb ik in mijn jeugd al weggestuurd want ik houd niet van zand in mijn ogen en meneer de uil is weggevlogen want het had geen zin om ‘mijn snaveltje toe en mijn oogjes dicht’ te slaan. Bovendien deed ‘Irma de Krekel’ alleen maar tussen 1968 en 1969 mee voordat ze het grote sprookjesbos verliet…

Soms heb ik ook het gevoel dat ik over alles al geschreven heb, en dat komt omdat -voor mij persoonlijk- alles uiteindelijk naar hetzelfde leidt. NWO, New World Order, ofwel Nieuwe Wereld Orde;  depopulatie, totale controle, gechipt, gevaccineerd, vergiftigd tot zombies met een laag bewustzijn en gerobotiseerd. Kortom, agenda 21. (Video: Australische politica exposes NWO; emotioneel betoog).

Het zit bij mensen ingebakken dat ze zaken willen vermijden die niet fijn voelen. Maar ergens zit het ook in de mens ingebakken dat ze problemen willen en moeten aanpakken om het op te lossen, te overstijgen en daar sterker uit te komen. Problemen moeten we anders gaan benoemen, namelijk als ‘uitdagingen’. Dan gaan we er een oplossing voor bedenken in plaats van het ‘wegstoppen’. En juist om deze reden zijn er een flink aantal mensen aan het schrijven geslagen, want als je niet beseft dat er een uitdaging of een probleem ligt, doen we niets. En als we niets doen, verandert er ook niets. Zo simpel is het.

Maar er is een groep duistere psychopaten wel flink in beweging. Die vinden de mensheid een probleem. Als we dat niet inzien, Stop-Wordsgaan zij hun probleem oplossen, met alle gevolgen van dien. Ze hebben inmiddels overal ter wereld de macht, het geld en de middelen om dat voor elkaar te krijgen. En wij -de grote meerderheid-  kunnen zeggen: STOP! Ik doe niet (meer) mee aan jullie sinistere machtsspel.

Hoe ver moeten we nog gaan met onze waarschuwingen; hoeveel mensen kunnen we nog bereiken; hoe lang hebben we nog de tijd om door te dringen tot de wegkijkende massa? Tot september? Precies zou ik het niet weten. Aan de andere kant weet ik dat er steeds meer naar de oppervlakte komt, dat zie je dagelijks, alleen helaas nog steeds in het alternatieve circuit. En er zijn nog heel veel mensen die denken dat iets waar is als het van de door de staat gecontroleerde media komt, of wanneer het uit de mond of de pen van een grote groep -corrupte- wetenschappers rolt.

Nu zag ik bij Zen Gardner op zijn site een prachtig artikel dat zo sterk de lading dekt van wat ik met al die artikelen steeds maar weer probeer duidelijk te maken. Het is vrij lang, maar zo de moeite waard en goed leesbaar dat ik het ben gaan vertalen. In mijn ogen een heel belangrijk artikel dat hopelijk niet alleen vele ogen (nog meer) opent, maar ook zorgt voor actie, en leidt naar verantwoordelijkheid voor jezelf en veiligheid van jezelf. Het uitrollen van agenda 21 is in volle gang en als je dat voor jezelf durft te (h)erkennen en ‘erboven’ blijft staan zal deze sinistere club niet ver kunnen komen. Laten we het bewustzijn op volle toeren laten draaien en vooral het bewustzijn van onze medemensen blijven wakker schudden. Meer kunnen we niet doen; we zijn keuzevrije wezens. Bovenaan een pagina op deze site staat ‘Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.‘ Zen Gardner heeft bovenaan zijn pagina ook een mooie uitspraak staan: ‘We can ignore reality, but we cannot ignore the consequences of ignoring reality’. Beiden zijn heel erg waar. Zie de Nederlandse vertaling van het artikel van Zen Gardner ‘So what’s really happening now?’ Ofwel: ‘En wat gebeurt er nu in werkelijkheid ?

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘humanity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits het auteursrecht en de bron worden gerespecteerd.

 
9 reacties

Geplaatst door op juni 28, 2015 in agenda 21

 

Tags: , , ,

9 Reacties op “Zand in de ogen gestrooid?

 1. loveulongtime2

  juni 28, 2015 at 10:56 am

  Figuurlijk: Zand in de ogen gestrooid? Letterlijk: Ultrafijnstof in de hersenen gestrooid. Ik zat net te luisteren naar een interview van Mark Passio en daar kwam zo duidelijk naar voren dat de elite de mensheid dommer probeert te maken. En dat is ze tot nu toe goed gelukt als ik de reakties op facebook bekijk. We hebben geloof ik nu in Nederland 2 miljoen zwakzinnigen. Is dat niet iets van 8 procent. pffffff

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juni 28, 2015 at 4:07 pm

   Volgens statistici is in het jaar 2025 één op de twee mensen autistisch want dat gaat in een razend tempo. Als er niets zou gebeuren vernietigen ze alle leven op de planeet, maar het gaat ze NIET lukken :-) We zijn wel op een cruciaal punt gekomen dus wakker zijn en blijven (hoe vaak schreef ik het al niet, zie rechts op het plaatje :-D ) is momenteel de beste remedie want een voorbereid mens is altijd in het voordeel!

   Like

    
 2. nan

  juni 28, 2015 at 7:01 pm

  Wat mij nog verbaast is dat we nog een linkse en rechtse partij hebben. Willen we als mens niet allemaal hetzelfde? Gewoon water, eten (gezond), energie, huis en werk van waar we ieder voor zich goed in is en liefde? Of wat diegene wil doen? In mijn gedachten gang missen de linkse als wel de rechtse partij qua levenswijze of gedachtegang, in hun zelf iets. Waar zij voor zich zelf niet aan kunnen voldoen en hebben dat dan van een ander nodig. En daar beschuldigen ze elkaar ervan. Zowel links als rechts. En ik verbaas mij over het feit dat er allemaal dingen worden verzonnen en ontwikkeld worden buiten ons zelf, wat we in ons zelf kunnen ontwikkelen. De cabal heeft goed in de gaten van waar wij zijn qua evolutie(qua gedachten gang en willen) en die ontwikkeling geven zij ons dan, MAAR buiten ons. En zo houden zij ons bezig. Dat wij als mensheid goed bezig zijn, dat wij er aan mee willen werken/denken/ontwikkelen volgens hun problemen die zij verzinnen om op te lossen waar zij geld aan kunnen verdienen.Dat is in mijn ogen ook zand strooien.
  Gegroet nan

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juni 28, 2015 at 7:05 pm

   Uiteraard helemaal waar. Klaas Vaak is er nog steeds, maar zo kunnen we alles wat er op ons afkomt omzetten in hun plannen als je daar zicht op hebt. Ik lees iedere dag even snel de koppen van de NOS. Alles, maar dan ook álles wat ik daar lees kan ik herleiden of doorzien als een voorbereiding op het volgende bericht dat gaat komen. Klaas Vaak heeft het druk want hij werkt overal in de wereld bij alle mainstream media -kanalen :-)
   P.S. Links/rechts is een wassen neus, een lege huls, afleidingsmanoeuvre, daar komen we vandaag de dag toch ook steeds meer achter. Wie de politiek in gaat is verkocht en ‘puppeteer’…

   Like

    
 3. nan

  juni 28, 2015 at 9:06 pm

  Dank je wel voor jouw antwoorden
  Mijn harte groet nan

  Like

   
 4. Johan Bosman (werktuigkundige)

  juni 29, 2015 at 4:52 am

  Die socialist (communist, liberaal, demokraat, christendemocraat)…..die heeft nooit bestaan. Criminele bankiers en hun graaiende vazallen in de politiek -onze “volksvertegenwoordigers”- hebben gewoon een spelletje met de mensen gespeeld. Dus lieve mensen: niet meer stemmen. En gooi je tv op straat want het 8-uur journaal is puur vergif!

  Wat ons allemaal verkocht wordt als “de bankencrisis” is in werkelijkheid een veel dieper ingrijpende systeemcrisis. Voor het eerst sinds heel lange tijd staat de mensheid opnieuw aan de vooravond van een nieuw tijdperk. Onze echte onderdrukker is het zieke geld dat we allemaal verplicht (wettig betaalmiddel) zijn te gebruiken. Geld is een van de beste uitvindingen van de mensheid. Daar is geen twijfel over. Maar het geld is geperveteerd: het geld zèlf is tot een imperium gemaakt. Door misdadigers van de ergste soort. En imperia leven altijd van militaire afpersing en gappen bij de buren.

  Gezond geld kan geen bankiers en politici als tussenhandelaren gebruiken. En daar komt de mensheid nu langzaam -maar hopelijk exponentiëel- achter.

  Like

   
 5. jodokus

  juni 30, 2015 at 11:36 am

  Dat is de taak van de politici juist blijven zand strooien KLaas Vaak?

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: