RSS

Persoonlijke noot: waarheid schokkend of openhartig?

01 jul

TruthIs de waarheid schokkend of openhartig? Een vraag die me al heel lang ‘plaagt’. Het antwoord is: beide. Zonder twijfel!

Wat je hier leest is een gevolg van een steen op mijn maag die eruit wil; een heel persoonlijk bericht. Sla het gerust over tot een volgend artikel, of lees het en vindt er vooral het jouwe van alsjeblieft!

Waarschijnlijk ken je dat gevoel wel, dat je met iets rondloopt en voelt dat het gehoord of gezien wil worden.
Dat je er iets mee moet doen maar je weet nog niet wat. Ik noem het, zoals altijd met al mijn artikelen, ‘broeden’.
Er broeit iets en het gaat eruit komen, maar ik weet nog niet hoe. En ineens is het er.
Al vaker schreef ik dat ik weinig slaap, tot soms helemaal niet en dat is al jaren zo.
En als ik dan toch even rust of half in slaap ben, word ik als het ware aan het werk gestuurd; dat voelt niet naar of dwingend op een irritante manier; het voelt als een zachte maar onmiskenbare stevige aansporing om aan het werk te gaan en een artikel te fabriceren. Het onderwerp dient zich vanzelf aan. En op die momenten gaat het ook als het ware vanzelf. Het ontstaat gewoon, en als ik het terug lees doe ik dat net zo als de bezoeker van dit blog. Ja, op mijn eigen blog!

Dat broeden is nu al even aan de gang. Het maakt me onrustig, letterlijk bijna duizelig en soms misselijk, zeker in de afgelopen dagen. Vandaar mijn laatste artikelen, zoals ‘Zand in de ogen gestrooid‘ en het bijbehorende vertaalde artikel van Zen Gardner. Ook hij zit waar ik zit momenteel, net als vele anderen die ‘wakker zijn’, ook al zijn we jarenlang in het verdomhoekje gegooid als complotters, paranoïde geesteszieken en zielige figuren. We kunnen er niet meer omheen draaien, want er gaat heel erg veel naar buiten komen en dat gaat nu niet lang meer duren. Ik wéét dat al heel lang, ik voel dat al heel lang, maar juist omdat je dat zo goed aanvoelt, voel je ook aan wat dat met onze medemensen doet en gaat doen. Gelukkig voelen we ons dan ook steenverantwoordelijk voor onze medemens waardoor je niet alles roept wat je ‘weet’. Is dat een zonde? Voor sommigen wel, het wordt me wel verweten, maar gelukkig voor vele anderen juist een ‘gave’.  Maar dat neemt niet weg dat die steen die op je maag ligt wel steeds zwaarder wordt. En nu gaat deze verpulveren, bij iedereen die deze bij zich draagt. Stukje bij beetje komt die zware kost naar buiten en dat tempo is nu opgeschroefd, want we moeten de ommezwaai in deze tweede helft van het jaar gaan maken; samen, met elkaar; een onrustige rit.

De waarheid is vaak moeilijk te verteren (dat heb je nu eenmaal met een ‘steen’) en daarom lopen we er graag voor weg. Ons brein is een heel mooi mechanisme, een soort supercomputer. Als iets niet te verteren is, en die gradatie ligt voor iedereen op een zeer persoonlijk niveau, gaat er als het ware een ‘klepje’ dicht. Kijk maar eens naar een overlijden of een schokkende gebeurtenis in je eigen situatie. Je kunt het eerst niet bevatten, niet geloven; daarna komt het besef, ontkenning soms als het teveel is, dan woede en onbegrip, machteloosheid, vaak gevolgd door een intens verdriet. Dat verdriet komt omdat je ten volle beseft en gaat ervaren wat er gebeurd is, dankzij dat intelligente brein dat het ‘klepje’ stukje bij beetje open zet. Een heel natuurlijk proces. En juist dat verdriet zorgt voor ‘verwerking’. En dat gaat, dankzij onze supercomputer, ons prachtige -multidimensionale-  brein volledig vanzelf en in fasen die ‘jij persoonlijk’ aan kunt.

Wat nu, als alles wat je echt niet kunt ‘bedenken’ met een normaal functionerend verstand, ineens tegelijk naar buiten komt? De zaken zoals ik hier vaak heb beschreven en zelfs nog veel meer onwaarschijnlijke en zelfs afschrikwekkende onmenselijke feiten die ik zeer bewust heb vermeden. Want wie vangt dat op? Het kan leiden tot onbeheersbare razernij, onomkeerbare depressie met alle gevolgen van dien, dissociatie, maar ook tot psychosen. Dit laatste is overigens één van de gebruikte argumenten (drogredenen!) die autoriteiten aanwenden om zaken geheim te houden. ‘De schapen kunnen het niet aan’, terwijl ze zichzelf daarmee een alibi verschaffen om te mogen blijven doen wat ze doen. Lijdend onder een ziekelijk gevoel van arrogantie (hybris: hoogmoed) zijn ze verloren en volledig verstrikt geraakt in een verdraaide geschiedenis en schrijven daar hun eigen ‘bijbel’ (letterlijk), maar ook zijn ze verdwaald in hun eigen alles verwoestende schaakspel. We hebben het hier over psychopaten, die lid zijn van zeer geheime occulte genootschappen; 13 bloedlijnen. Ik ga daar zelf nu verder niet op in, maar ik heb even op Google gezocht naar een vrij helder artikel daarover voor degenen die daar geen weet van hebben en die daar meer over willen weten. Lees dit artikel maar eens.

assistEchter, die verwoesting van hun ‘spel’ is aanstaande en daarom is het zaak dat zoveel mogelijk mensen gedwongen worden om stapje voor stapje van deze onverkwikkelijke informatie te absorberen. Omdat de tijd dringt kan het bijna niet meer stapsgewijs, dus er ligt een taak voor velen om de alerte en invoelende ‘boodschapper’ te blijven; met een enorm groot gevoel van vergeving en de innerlijke drang tot het ondersteunen van anderen. Men noemt deze groep ‘lichtwerkers’, maar dat woord is al helemaal een trigger voor de meeste mensen; je bent dan een ‘zwever’ die het verdient om in eenzaamheid te leven. Lastig, niet?

Mijn persoonlijke worsteling is dat ik wellicht voor mezelf moet gaan constateren dat ik ‘blij moet zijn’ met het feit dat ik zo lang, letterlijk mijn hele leven, de tijd heb gekregen om alles stap voor stap te ontdekken, aan te voelen en van binnenuit ‘aangestuurd’ te zijn door een diep innerlijk weten. Ook ik heb vaak momenten gehad -en ook weleens beschreven in artikelen-  dat ik van deze planeet weg wilde. Eenzaam, verketterd en genegeerd door de mensen die je zo echt lief hebt; de meeste lezers van dit blog zullen het herkennen. Maar nu weet ik waarom die worsteling moest plaatsvinden. Ik moest erover gaan schrijven, nadat ik in moest zien dat het niet een situatie is waarin we moeten wegzinken, als in een soort onomkeerbaar feit. En om anderen daarin aan te kunnen voelen; en uiteindelijk boven je eigen gevoelens van frustratie en onbegrip uit te stijgen.  Het is een situatie die ons kan helpen onze eigen kracht terug te vinden en om die verandering teweeg te gaan brengen.

Er zijn een paar onderwerpen waar ik bewust niet over heb geschreven, ze dus zelfs bewust heb vermeden. Dat is de satanische pedofilie in de hoogste kringen en het onderwerp met betrekking tot de exopolitiek; ofwel buitenaards leven. En niet vanwege het feit dat ik nog meer verketterd zou worden, geloof me maar op mijn woord want dat went echt op den duur, maar vanwege het feit dat ik aanvoelde dat het ‘too far beyond our belief system’ zou zijn. Men haakt af, gelooft niets meer van datgene waar ik normaal over schrijf; aardse ‘bewijsbare’ zaken die al moeilijk genoeg zijn om te ‘verteren’. Maar ooit schreef ik eerder en voorzichtig, ik meen vooral in reacties onder een ander artikel op dit blog, dat we wel heel erg ‘self-centered’ (egocentrisch) zijn als we denken dat we de enige zijn in dit universum met al die sterrenstelsels en al die planeten binnen ons relatief kleine zonnestelsel. Los van het feit dat er heel veel wetenschappers en hooggeplaatste figuren informatie daarover naar buiten hebben gebracht, alleen de meesten zijn vermoord. Hun materiaal is echter nog wel vindbaar op het internet. En zelfs in de mainstream gaan ze nu -door paniek gedreven-  mondjesmaat zaken daarover loslaten. Het zal alleen niet op de manier gaan zoals zij dat willen, maar dat terzijde. Alleen de mensen uit mijn directe omgeving kennen mijn theorieën daarover en ook de conclusies die ik vaak in die context trek naar aanleiding van het ‘dagelijkse’ nieuws. Zoiets wordt vanzelf een steen op de maag, want ik voel het te willen en te moeten delen omdat iedereen -niemand uitgezonderd-  het recht heeft om het te weten en derhalve om het te verwerken, stukje bij beetje. En het is tijd, want het komt toch allemaal naar buiten binnenkort.

En hier zit ik dan. Telkens de vraag herhalend waar ik nu toch over moet schrijven, omdat er teveel gebeurt. Waarschijnlijk haken er nu al mensen af en dat is goed. Neem tot je wat je wilt weten, wat voor jou waar is, tot waar je wilt gaan, tot waar het genoeg is. En kom al dan niet terug als de informatiestroom op gang komt, om terug te lezen wat ik hier al die tijd probeer te vertellen. Het is een archief geworden, net als al die andere collega’s uit de alternatieve media inmiddels een zeer verrijkend archief hebben aangelegd. Ik gun iedereen die mooie wereld die er écht aan zit te komen. Maar we moeten wel nog even door een lastig stuk heen en hoe meer we dat samen doen, hoe gemakkelijker het zal zijn. En dat is de reden waarom je informatie moet kunnen krijgen die nu willens en wetens wordt afgeschermd en daarom wil ik daaraan bijdragen.

Over de pedofilie: letterlijk een onverteerbaar stuk. Alles wat ik er al die tijd over lees of krijg toegestuurd is zo ‘disgusting’ en child ab‘disturbing’ dat ik het vaak niet eens helemaal af kan lezen. Ik haak af, moet zelfs soms letterlijk overgeven omdat mijn maag het niet meer kan verdragen. Onlangs waagde ik me, dankzij een aantal artikelen in de mainstream media en vooral dankzij mijn Engelse ‘collega’ James Corbett van ‘The Corbett Report’  aan een tweetal artikelen daarover. En daarom heb ik die video van James Corbett vertaald en ondertiteld. Maar met grote moeite, want ik heb er verschillende keren afstand van moeten nemen voordat ik überhaupt door kon gaan met die vertaling. En als je nagaat dat het maar een topje van de ijsberg is, begrijp je vanzelf dat de overige informatie die nog veel verder reikt, ook voor mij tot veel innerlijke stress en ambivalentie leidt. Maar ik vrees dat het binnenkort allemaal tegelijk naar buiten gaat komen; de mainstream media zal op slag veranderen omdat ze -waarschijnlijk gedwongen- de berichtgeving daarover moeten gaan vrijgeven. Ik schrijf dit met een hele, hele diepe zucht!

Het gaat hier namelijk over satanisch seksueel kindermisbruik in de letterlijke zin van het woord, in alle kringen waar we het waarschijnlijk niet van verwachten. Zoals je hebt kunnen lezen in één van mijn laatste artikelen over het grootscheepse onderzoek dat momenteel in de UK plaatsvindt, gaat het over ruim 1400 hooggeplaatste personen en instellingen die erbij betrokken zijn. Ook heb ik een tijdje geleden samen met Gewoon-nieuws gezocht naar artikelen die te maken hebben met een video die op het internet verscheen over twee kindjes, een broertje en een zusje, die uit de school waren geklapt -zeer confronterend en openlijk alles benoemend- over de afschuwelijke satanische seksrituelen die onder andere op hun school in Engeland plaatsvinden op gezette tijden en vaste dagen in de week. Het is zo’n vreselijke gruwelijke horror-story dat het door veel mensen, zeer begrijpelijk-  werd afgedaan als fantasie. Ook wij werden verketterd door dit aan de kaak te stellen. Alle links, foto’s en de video werden uit het artikel weggehaald. Door wie? Vul het zelf maar in, niet door ons.

We zijn inmiddels een stukje verder in de tijd en de zaak is -gelukkig- opgepakt door goedwillende functionarissen en instanties. Ook dat is een lastig verhaal: wie is erbij betrokken en wie is er koortsachtig bezig met ‘cover ups’? Wie is van goede zin en goede wil en zorgt ervoor dat de onderste steen boven komt in deze in en in corrupte wereld? Mijn advies: blijf met jezelf in contact in alle lagen die je in jezelf kunt vinden en laat je intuïtie spreken, waar het innerlijk weten huist. Gisterenavond las ik dit artikel, (het bevat zeer storende informatie!) met de aanklacht en al en het gaat over deze twee kindjes. Hoe het met ze gaat? Helaas weten we dat nog niet, vertelt hun moeder. Alle maagkrampen daarover ten spijt. Ik wil het melden ter voorbereiding op wat komen gaat, maar ga het alsjeblieft niet helemaal lezen en bekijken als je het niet aan kunt. Ik ben ook halverwege afgehaakt, maar het is goed om het te weten en het alvast een plek te geven. Details zijn alleen maar relevant voor de rechtspraak; we hebben genoeg aan ons hoofd en we hoeven niet nog meer afgeleid te worden door onaanvaardbare details in relatie tot onze eigen innerlijke ‘normen en waarden’. Er wordt aan gewerkt op de hoogste niveaus, neem dat echt maar van me aan. Zo heeft de hackersgroep Anonymus al heel veel documenten met belastend bewijsmateriaal geconfisqueerd.

RigelDan over exopolitiek: ik kan daar ontelbare links over neerzetten. O.a. dit recente artikel met veel links van de collega’s van Lang Leve Europa! In 2011 schreef o.a. de Telegraaf dat de NSA na een jarenlange rechtszaak één document heeft moeten prijsgeven over contact met buitenaardsen (en dat is ‘zeer’ summiere en onderdrukte informatie).  Onlangs, op 22 juni, verscheen daarover ook iets in de mainstream media (BBC) en dat heeft te maken met het feit dat de ‘autoriteiten’ het nu zelf willen gaan vrijgeven onder druk van o.a. Rusland (die al langer dreigt met vrijgegeven van informatie over de SSP, -Secret Space Programs- maar ook vanuit de RM (Resistance Movement). Weet dat Kennedy daarover informatie wilde vrijgeven en dat zijn laatste speech daarover spoedig leidde tot zijn dood.. Zijn hele speech en de documenten daaromtrent kun je hier lezen in het Engels, en hier veel informatie in het Nederlands in het artikel op Want to Know.

Ook veel informatie hierover staat op deze pagina (Engels) en sowieso is de site van Dr. Boylan interessant om de echte geschiedenis te lezen. En Paul Hellyer, voormalig minister van defensie in Canada, heeft het onder andere in zijn noodoproep in de video die ik had vertaald en ondertiteld  over de verdraaide informatie over Roswell, Area 51 en buitenaardsen.

Daarnaast, als je nog niet bent afgehaakt, kun je misschien deze video eens bekijken van William (Bill) Cooper die, zoals uiteindelijk bleek, ook zijn leven heeft gegeven door een speech te houden met alle geheime informatie en deze video is bewaard gebleven. Ook hij werd achterna gezeten, bedreigd en uiteindelijk dood geschoten. Het beeld is niet goed, maar zijn speech is goed te volgen.

In Nederland hebben we onder andere Martijn van Staveren die onlangs is gestart samen met de collega’s van Earth Matters met een serie programma’s waarmee ze proberen in deze tijd dit omstreden en onderdrukte onderwerp bespreekbaar te maken. Zie hier deel 1 op video.

NiburuEen paar jaar geleden maakte ik in de oneindige toestroom van intuïtieve energie veel schilderijen die ik op het moment zelf vaak nog niet kon begrijpen of interpreteren. Eén van die ingrijpende schilderijen was deze, die ik gemakshalve maar even Niburu noemde. De andere twee schilders uit mijn collectief waren evenals ik verrast en ik vertelde dat dit schijnbaar, maar duidelijk iets uit de ‘toekomst’ was. We constateerden dat er een soort UFO was verschenen die zijn lichten duidelijk op Amerika heeft gericht. Er is ook een soort basis op aanwezig (midden in de ruimte?) waar duidelijk door mensen vervaardigde ‘structuren’ (gebouwen) staan. Het voelde enerzijds bedreigend, met name voor de VS, anderzijds erg verlossend. Als ik intussen zo lees wat ik hier heb beschreven, ook al is het nog maar een klein deel ervan, denk ik dat dit schilderij nu zo’n beetje tot leven gaat komen. Voor mij zijn het geen zaken die ik zomaar aan de kant schuif, al laat ik het gelukkig wel rusten, maar ik voel de impact van de boodschap wel altijd heel duidelijk aan in dit soort situaties.

Wanneer je dit leest en er dus nog bij bent: welkom in de wondere wereld achter die schamele 5% (of is het nog minder?) aan informatie die we krijgen voorgeschoteld. Nogmaals, je mag de hele inhoud van dit artikel verwerpen, maar ik stel het erg op prijs wanneer je het daarbij laat en niet gaat (ver)oordelen. Ieder mens heeft recht op zijn/haar eigen ontwikkeling en op de keuze om aan te nemen wat hem of haar past in de levensvisie. Ik meen deze informatie toch te moeten brengen zodat het enigszins te behappen valt wanneer de informatiestroom te overweldigend gaat worden. Voor dit moment wil ik het in ieder geval hierbij laten, daarbij rekening houdend met degenen die niets gevolgd hebben van hetgeen ik de afgelopen jaren allemaal geschreven heb.

Laat je niet gek maken, zoek je eigen informatie waarvan je voelt dat het klopt en weet dat we in een gigantische verandering zitten met betrekking tot zowel het financiële stelsel als de manier waarop we als samenleving met elkaar omgaan. Een voorbereid mens telt voor twee en je kunt onder dit artikel reacties delen met anderen wat je hiervan weet, wilt weten of wilt verwerpen. Houd het respectvol alsjeblieft. We zitten allemaal in dezelfde ‘matrix’ en mijn grootste wens is en blijft dat we er samen uitbreken en daarbij elkaar ondersteunen in plaats van afbreken of negeren. Daar heeft immers de mensheid al lang genoeg onder geleden.

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘humanity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bron en het auteursrecht wordt gerespecteerd.

 
98 reacties

Geplaatst door op juli 1, 2015 in Exopolitiek, Kindermisbruik, Maatschappij

 

Tags: , , , , ,

98 Reacties op “Persoonlijke noot: waarheid schokkend of openhartig?

 1. carin

  juli 1, 2015 at 11:09 pm

  lieve Irma,
  dank je wel voor het delen, ik vind je ontzettend dapper!
  Je staat niet alleen, want we zijn met velen en er wordt voor ons gezorgd

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juli 1, 2015 at 11:43 pm

   Dank je, Carin. Dat blijkt dat we uiteindelijk toch niet alleen staan.

   Like

    
  • albertien54

   juli 2, 2015 at 8:43 pm

   Dag lieve Irma,

   Wat een herkenning in jouw verhaal, dapper hoor om zo je hart te durven laten spreken en ja het is voor de ontwaakte mens erg lastig om nu op deze planeet rond te banjeren. Het gevoel hebben van en….wat nu dan? Gisteravond kreeg ik een enorme huilbui, zoveel spanningen in mijn systeem, onbegrepen voelen, altijd maar me weer aanpassen aan de 3d-praatjes van mensen waar ik niet zoveel meer mee heb, waar gaat het soms over??? maar ze slapen nog steeds, laat wel eens wat los, maar ik voel dat het gewoon niet binnenkomt en krijg dan allemaal van die vragen, het grotere plaatje wordt niet begrepen en ze zien niet dat ze in een volkomen slavernijsysteem leven en werken.

   Toch voorvoel ik ook dat er de tweede helft van dit jaar er veel zal plaatsvinden op deze aardbol en kreeg een bevestiging van het nieuwste boek wat ik gisteravond las van Jaap Hiddinga, over de aanstaande transformatie, die al even een blik mocht werpen op de nieuwe aarde en hoe dat proces dan ongeveer gaat verlopen, ook de gevoelens die mensen nu hebben, een soort van leegte, de energie is uit alles en dat klopt met hoe deze aarde zich nu voelt.Ze is ook een levend wezen met een ziel en heeft veel verdriet nu. Ik kreeg zo’n gevoel van herkenning bij het lezen van dit boek en kreeg weer een huilbui, zo van, zie je nu wel, dit klopt en daarom voel ik me nu zoals ik me voel!

   Jij schildert planeet Nibiru en ja ik denk dat we straks hier ook mee te maken krijgen, de signalen zijn overal in de wereld en velen fotograferen deze twee zon, die nog steeds wordt geblokt door al die vreselijke chemtrails.
   Tijdens mijn zware burnout in 2013, liggend op een strand, kreeg ik de 2e zon te zien tijdens een zonsondergang. Er ging een schok door me heen, vorig jaar kreeg ik hierover een visioen en afgelopen mei was het alweer raak, een vriend van mij heeft ook al 2 visoenen gehad van de komst van Nibiru,
   Bij het zien van deze 2e zon gaf het blijkbaar een herkenning, een herkenning van de ziel, misschien had ik dit tijdens het oude Atlantis ooit eerder mee gemaakt?? Ik schijn daar een leven te hebben gehad, aldus iemand die me dat kon bevestigen..
   Daarnaast laat NASA nu deze planeet ook vrij zien op Google sky, voorheen was deze geblokt,
   Marshall Masters heeft weer een nieuwe you tube film gemaakt over de komst van deze planeet en was weer een eye opener. We kunnen er denk ik niet meer om heen, verwachtingen zijn eind van dit jaar of maart/april 2016, maar hij zal komen als een dief in de nacht, niemand weet de dag of uur.
   Er zal toch iets moeten gebeuren als we straks echt bevrijd willen worden uit deze vreselijk matrix die onze planeet al duizenden jaar in gevangenis houdt.
   Ik raad je aan om het boek te lezen van Jaap Hiddinga en ook Zacharia Sitchin, de 12e planeet, is een echte aanrader.

   Dit is zo’n beetje hoe ik het allemaal voel, maar we moeten ons licht toch maar wat hoog houden, is ook belangrijk voor de slapende mensen om ons heen, ze krijgen toch van wat onze energie mee hoor.
   Ga lekker door met schrijven zo van uit je hart, je ziet hoe de commentaren zijn, velen herkennen zich in deze gevoelens, ook wel fijn om te weten dat ik niet de enigste ben en niet gek of gestoord ben, denk soms van wel…., maar het is soms te bizar voor woorden wat er allemaal nu aan het licht komen en nog mag komen en dat zullen nog gruwelijke dingen zijn, vermoed ik….

   Nu nog genieten van het mooie weer, fietsen, wandelen, naar het strand om even de geest weer leeg te maken!

   Succes verder Irma!

   Like

    
   • Irma Schiffers

    juli 2, 2015 at 8:51 pm

    Ooit begon ik dit blog om mensen bij elkaar te brengen; door te reageren kun je dingen delen en gelijkgestemden vinden die allemaal dezelfde klacht hebben: niet meer begrepen worden en anderen niet meer begrijpen… Een zeer eenzaam proces. Via ‘Heb jij een link;’ is dat een beetje gaan lopen. Men kan daar nieuwsfeiten kwijt die men tegenkomt. Die weer gelezen worden, en soms wordt erop gereageerd. Het kan een podium zijn om je hart te luchten. Dat had ik voor ogen, informeren, wakker schudden, maar ook delen waar dat vaak in het dagelijks leven niet kan. Ik denk, als ik zo naar de reacties kijk, dat dat nu een beetje gelukt is. We zijn niet alleen en hoewel ik nooit iets met het internet had (was er laat bij) is het wel de manier om onze stem te laten horen en ‘gehoord te worden’. Houd je licht hoog, hoe moeilijk soms, maar daar zit toch de sleutel en straks zijn wij waarschijnlijk degenen die het hoofd koel kunnen houden om anderen bij te staan. <3

    Like

     
   • dalternative

    augustus 8, 2015 at 11:44 am

    Beste Albertien,

    Je omschrijft het precies hoe ik het voel!
    Ik heb onderhand het gevoel van onmacht, van ik doe zo mijn best om mensen wakker en bewust te maken. Wil zo graag dat ze de waarheid beseffen, maar het is als roepen in de woestijn.
    Mensen zijn dom, zodanig gebrainwasht dat ze weigeren om te luisteren.
    En al helemaal als je ze wilt waarschuwen voor Niburu.
    Ik kan gewoonweg niet begrijpen dat mensen niet eenvoudig de moeite nemen om zichzelf even daarin te verdiepen.
    Kan er moedeloos van worden.
    Als je wat meer over niburu te weten wilt komen en wanneer we dit verwachten kunnen, kijk dan ook even op lovelightvalley.com. Hier wordt het heel goed uitgelegd.
    Kan alleen maar hopen dat er meer mensen wakker zijn dan ik vermoed.
    Heb zelf het gevoel dat ik niet echt verschil heb kunnen maken helaas. En zou ook niet weten hoe daar verandering in te kunnen brengen. Wat me ontzettend frustreert.

    Veel wijsheid gewenst,

    Myrn

    Like

     
 2. grenzeloosblog

  juli 1, 2015 at 11:13 pm

  Heel veel herkenning. Liefdevolle omhelzing. Je bent niet alleen. Zeker voor diegenen onder ons die wakker geworden zijn is er geen ommekeer meer. Dit kreeg ik een tijd geleden door. En het wil er ook uit. “Het kan nu gezegd.
  Heel weinig van wat het lijkt is bestemd voor jullie opening.
  Vele vele generaties lang zijn jullie blootgesteld aan een wereld vol bedrog.
  En we begrijpen dat dit niet leuk voelt.
  Jullie kregen allemaal op een of andere manier de prikkel, de opdracht om aan dit bedrog mee te doen. Bedrog naar elkaar en naar jezelf.
  Nu zijn jullie een punt aangekomen ten volle te ervaren hoe het voelt om door en door bedrogen te worden en totaal niet meer te weten wat echt is.
  Meer en meer gaan jullie dit nu in vlug tempo inzien.
  Wanneer je op dit punt komt kan je deze schijnwereld niet meer verdragen.
  Dat is wat er staat te gebeuren..
  Wat zich nu afspeelt is een onthulling van alle grote leugens die jullie zijn verteld.
  Jullie zullen herkennen wat jullie is over gebracht en niet met de waarheid overeen komt.
  In eerste instantie zullen menigen onder jullie dit als een uiterlijke en innerlijke ramp ervaren.
  Vrijwel alles wat jullie al die generaties met jullie meedragen kan worden weggevaagd.
  Dit voelt aan als een diepe diepe terleurstellende verwarring die echter eenmaal doorleeft als fundamenteel bevrijdend aanvoelt..
  Hoe jullie hierop gaan reageren hangt af van welk gevoel bij jullie hierop zal uitgekozen worden om verder te gaan. Die vrijheid blijven jullie hoe dan ook behouden.
  Vanuit onze eigen ervaring, omdat we dit ook hebben mee gemaakt, kunnen we jullie wel adviseren.
  Hoewel jullie door een diepe ontnuchtering zullen gaan hopen wij dat jullie niet op een agressieve manier datgene gaan veroordelen die jullie dit hebben aangedaan.
  Deze oorzaken in mensen via andere volkeren hebben hun ding gedaan; Vanuit hun aard zijn ze op meerdere vlakken onoverwinnelijk. Ze beoordelen en bestrijden met middelen en ethiek die jullie eigenlijk van hun zijn bijgebracht biedt geen uitweg en zal jullie kansen die nu klaar liggen in tijd uitgedrukt ver vooruit doen uitstellen.
  Het is zo dat jullie op vrijwel alle gebieden die jullie je maar kunt voorstellen werd belet om je leven in eigen handen te nemen. Jullie werden afhankelijk gemaakt van een systeem dat niets anders wil dan het zo houden. Op economisch, religieus, sociaal vlak werden de inhouden hiervan zo ontworpen dat ze afhankelijkheid bestendigen. Dit werd zo ontworpen omdat de processen die hierbij vrijkomen voor hun essentieel voedsel regenereert.
  Ga ervan uit dat alles waarvan wordt beweerd dat het belangrijk is, wezenlijk maar één doel had en dat is generatie van energie.
  Het is belangrijk om dit te zien, vooral voor jullie kinderen. Die zijn hier om dit te veranderen en om te voorkomen dat dit door blijft gaan. Daarom is het belangrijk niet meer door te geven wat en op de manier zo het jullie werd bezorgd. Jullie zijn en blijven kwetsbaar door de overdracht van liefde en waardering. Hiervan werd essentieel gebruik gemaakt om jullie af te houden van wezenlijke verandering. Jullie kinderen worden geboren met een onschuldig weten bestemd voor jullie opening. Men is hiervan op de hoogte en zal In spoed tempo er alles aan proberen te doen om hun weten te verwarren;
  Ook al staan jullie huidige informatie overdracht systemen vol met aanwijzigen. Toch zal er een neiging blijven bestaan te geloven dat het onvoorstelbaar is dat jullie dagelijks worden gemanipuleerd en bewust ziek worden gemaakt.
  Weet dat er nog veel meer gebeurt dan jullie je ook maar kunt voorstellen.
  Weet ook dat men tot het uiterste zal gaan om onze aanwezigheid te ontkennen en vervolgens in een kwaad daglicht te stellen.
  We hebben inzage in plannen voor een opgezette (fake) ‘invasie’.
  Weet dat ook dit een -ultieme- daad kan worden om jullie gecontroleerde afhankelijkheid te behouden.
  Wij en anderen zullen niet op de voorgrond verschijnen. Het hoort aan jullie zelf de opening voor volledige autonomie te verwerven. Dit hoort zo te zijn en daar hebben wij ons aan te houden.
  Technisch, moreel en inzichtelijk ligt jullie blauwdruk voor neerzetting hiervoor nu klaar. Indien jullie hiervoor kiezen zal
  datgene en diegenen die jullie hiervan afhouden dan op een gegeven moment vanzelf verdwijnen omdat ze hier dan geen voedingsbodem meer hebben voor hun bestaan.
  Van de Blauwe Mensen. Nacht van 21-22 mei.

  XXHans.

  Like

   
 3. grenzeloosblog

  juli 1, 2015 at 11:21 pm

  ach ja, “Heel weinig van wat het lijkt is bestemd voor jullie opening” belangrijk woordje vergeten : heel weinig van wat het lijkt is NIET bestemd voor jullie opening xx

  Like

   
 4. Paulus Heeren

  juli 1, 2015 at 11:21 pm

  Heel erg herkenbaar, Irma. Ik weet dat je ook de huidige gang van zaken vanuit een astrologisch perspectief bekijkt, dus je zult hier zeker de invloed herkennen van de huidige Venus/Jupiter conjunction in het teken Leeuw. Echter vanaf midden September wordt het vierkant Saturnus-Neptunis actief en daarover kreeg ik net een interessante (engelstalige) beschouwing van geschreven door astrologe Ruth Hadikin. Ik heb hieruit een paragraaf genomen en die vertaald naar het nederlands.

  “Saturnus roept ons op om – als nooit eerder tevoren – diep autentiek te zijn, terwijl Neptunis ons oproept naar ons hoogste licht. In deze Saturnus-Neptunis constellatie hebben een katalist met de potentie ons te lanceren naar ons hoogste autentieke licht. Ons werkelijke licht!
  Saturnus is in Boogschutter; Saturnus is onder andere de heerser over de structuur van de geest, terwijl de hoogste octaaf van de Boogschutter de mensheid tot een hoger niveau tracht te brengen door het naar buiten brengen van waarheid en wijsheid. Er is dus een sterke kracht hier gaande om de stuctuur van ons geest te wijzigen, over onze oude beperkingen, en nu richtend op het Licht. Neptunis is sterk in Vissen; het teken van Universele Liefde. Dus als we kijken over de grenzen van fantasie, glamour, illusie en denkbeeldigheid, dan ontdekken we de waarheid van collectief bewustzijn, als in “Higher Love”. Er is geen betere planeet dan Saturnus om ons te helpen leren zien wat echt is, wat is illusie, wat is denkbeeldig en Liefde is Echt.”

  In de onmacht en frustratie die velen momenteel voelen, hoop ik echter dat er voor ons als collectief toch een goede kans ligt om Licht te laten schijnen wat te lang geen Licht heeft gezien. Maar inderdaad het vergt veel inzet, doorzettingsvermogen en soms een heel sterke maag.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juli 1, 2015 at 11:27 pm

   Dat moet inderdaad niet moeilijk zijn voor watermannen en steenbokken (met beide tekens die Saturnus als ‘heerser’ hebben en dus navenant die invloed voelen) ;-) En die sterke maag hoort daar volgens mij ook bij, alhoewel…

   Dank je hartelijk voor je reactie.

   Like

    
  • Irma Schiffers

   juli 2, 2015 at 12:42 am

   Het is dus trouwens geen ‘toeval’ dat ze midden september die agenda 21 (NWO) erdoor proberen te drukken. Wat ik ervan begrepen heb, werkt de cabal ook met data en astrologische tendensen. Fantastisch dat we daar licht op kunnen laten schijnen!

   Like

    
 5. Annelies Jelgerhuis

  juli 1, 2015 at 11:22 pm

  Lieve Irma,

  Ik begrijp wat je schrijft. Maar het kan mij niet snel genoeg gaan. Maar wat zijn er nog veel slapende zielen. Jouw artikel maakt me juist blij omdat ik de indruk krijg dat het sneller gaat dan ik dacht. Ik hoop het! Ik hoop van ganser harte mee te maken dat de slechterikken onderuit gaan!

  Liefs,
  Annelies

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juli 1, 2015 at 11:42 pm

   Ik begrijp je. Geduld is iets wat we hebben moeten leren, evenals de aanvallen van de omgeving. Maar het maakt sterk, en ze gaan onderuit. Iedere dag lees ik meer zaken die zich aan het oplossen zijn. Veel, teveel om over te kunnen schrijven met maar 24 uur in een dag…

   Like

    
 6. phpstolle

  juli 1, 2015 at 11:36 pm

  Lieve Lichtwezen.
  Ik kreeg het ‘twee handen op een buik’ gevoel hiermee. Ook beide onderwerpen laat ik heel vaak links liggen. De pedofilie vanwege het smerige gruwelijk helse inhoud, en de exopolitiek die vol met rare gladiolen zit, duidelijk “New Age” narcisten.Virtuele sekte leiders.
  Ja, net als velen zag ik ook een UFO ooit, mijn moeder ook eens in Lima Peru. Ze bestaan gewoon.
  Wie is betrouwbaar in zulk info?
  Ik “lees” wolken, ik was ooit zeeman. Zo zag ik de UFO, best groot en laag vliegend net onder de prachtige loodgrijze lage wolkendek in een rechte lijn, vliegend van de Maasvlakte richting Antwerpen, ik bevond me in Ouddorp toen. Het was een perfecte cirkel en liet geen turbulenties zien aan de rand van zijn als wolk gecamoufleerde buik, vliegend in een constante snelheid. Mijn logica verklaarde het camouflage als een camera projectie van de wolk net boven het toestel. Alsof zijn buik een flatscreen zou zijn. Toen was digitale fotografie niet te betalen, jammer.
  Daarom laten infrarood foto’s ze wel zien, terwijl het oog ze niet waarneemt in veel voorbeelden.
  En met deze bescheiden gave van wolken”lezen” heb ik het met rare vogels, shills en trolls vermoedelijk, te kampen als ik het over chemtrails heb in de kranten berichten waar ik soms briesend en woest op reageer. Dat zal aan mijn ‘temperamento latino” liggen, hahaha.(mijn moeder was Nederlandse en vader Peruaan)
  Maar lieve Irma, laat je niet kisten door het hopeloze, dat is al behoorlijk aan het veranderen.
  Helaas gaan er ook heel veel onschuldigen sneuvelen als de cabal in zijn laatste stuiptrekkingen tekeer gaat.
  Maar wij zijn hier bewust van ons lot geïncarneerd. Wij zijn “Het Offer”, iedereen. En dat dien je met liefde te accepteren. Niet dat het lijden zo leuk is hoor. Maar jij hebt je steentje bij gedragen, zie het als een hoeksteentje, of sier-hoeksteen zo als die van Hildo Krop, een wijs uiltje?
  Hou je sterk,je pad is verlicht, vertrouw erop.
  Pablo

  Like

   
  • phpstolle

   juli 1, 2015 at 11:39 pm

   Trouwens wat een fantastische schilderij! Mooi! Heftig.

   Like

    
  • Irma Schiffers

   juli 1, 2015 at 11:39 pm

   Dank je wel, lief van je! We blijven staan, zonder vuur en zwaard en gaan ze te lijf met licht en liefde ;-)

   Like

    
 7. Wonderen Wereld

  juli 1, 2015 at 11:40 pm

  Hoi Irma,
  Ik las net jouw artikel dat je plaatste.

  Ik doe al jaren onderzoek naar tijdlijnen en hoe dat in elkaar steekt. Ik merk dat ik nu heel snel aan het teruglopen ben, door steeds weer te decoderen, updates op te vragen en activaties te ontvangen.
  Ik zit nu het werk te doen wat ik in mijn eerste tijdslijnleven (weet ook niet hoe ik het anders moet benoemen) deed en dus nu weer doe. Je zou mij kunnen benoemen als Lemuriaan. Werken met Licht en Telepathie is mijn ding. Ook mijn hele leven uiteraard al gedaan, maar daar kom je later pas achter.
  In ieder geval, ik weet nog wat er gebeurde voor ik op aarde belandde. Ik reisde toentertijd altijd planeten af.. alles in pais en vree.. uitwisselingen van van alles en alles op goede voet met andere bewoners in diverse stelsels. Ik woonde op een enorm starship met vele anderen. Veel mensen heb ik in het hier en nu leren kennen in de loop der jaren. Die mensen die zich ook bezig houden met dit soort dingen.

  In ieder geval was het zo dat ik altijd patrouille deed in 1 van de voorste kleinere ruimtevoertuigen om het grote schip heen. Er was nooit wat aan de hand, maar het ging ook niet om dat soort dingen, het ging er om dat we wel eens dingen in de ruimte tegen kwamen waar omheen gelaveerd moest worden. Verder bezochten we dus andere schepen, planeten.. iedereen was bij iedereen welkom. We konden allemaal, dus ook van andere planeten, vormen aannemen zodat we bij elkaar konden komen en er energetisch geen last van hadden.. ivm andere etherische sferen. Not a problem at all.
  Tot het moment dat er dus iets kwam dat binnendrong in deze vredige situatie. Ik weet nog dat leden van ons grote moederschip zo nieuwsgierig waren dat ze ‘overliepen’. Er was een verleiding, een aantrekkingskracht van dat andere wat niet ok was. De meesten van ons begrepen dit en probeerden de anderen er van te overtuigen dat het niet ok was, maar dit ging dus niet. Ze gingen overstag. Daarmee brak de hel los, want die andere soort waren dus de vernietigers.. vanmorgen kwam bij mij binnen dat dit lieden van Nibiru waren.. en dat hiermee dus de Star Wars is begonnen.. indringers vanuit een verborgen stelsel.

  Nou zit ik dus dicht bij die tijdlijn van dat eerste tijdlijnleven en Niburu wordt gezien.. wat betekent dit? Gaan zij die er vandaan kwamen daar weer naar toe? Nemen ze de benen? Of gebeurt weer dat wat toen ook was? Wat mij betreft vertrekt de hele klotezooi uiteraard. Doei en nooit weer terug komen.
  Betekent dat dan ook dat wij weer vrij kunnen reizen tussen de planeten? Ik weet dat dat kan, betekent het dat wij de mensen op aarde kunnen steunen met schoonmaken van de planeet? Want dat kunnen wij, ik ben druk bezig met mensen om onze gaves op te diepen vanuit ons multidimensionale stuk.. daarbij heb ik gewoon te maken met mensen die oorspronkelijk van andere planeten komen en we bundelen onze krachten, leren van elkaar.. net zoals ooit.. Of zijn dit herinneringen die we toebedeeld krijgen, projecties van buitenaf.. soms weet ik het ook niet. Wat krijg ik te zien, van wie komt dat. En toch.. in alle tijdslijnen ben ik de bijpassende mensen tegen gekomen.. in real life hier. Dus sja.

  Ik wilde toch even schrijven. En ja, ik voel ook heel sterk dat er iets aan komt.. en dat dat heel lastig wordt al met al, omdat het bewustzijn voor velen niet genoeg ontwikkeld is.
  Aan de andere kant heb ik vorige week gevoeld dat er meer bewustzijnsvelden open gaan, tijdslijnfrequenties komen op 1 lijn en daarom raakt alles dus weer terug naar het beginpunt. Het niburupunt, het star wars punt. Deze info is vrij gegeven in die velden die open zijn en die bereikbaar zijn voor die mensen die een hoger bewustzijn hebben. Zij kunnen dit versterken.

  Dan nog een idioot ding.. ik kreeg bijna een week geleden opdracht, en niet zomaar opdracht, vanuit een heel diep weten ook erg ok… dat ik samen met iemand die ik ken de energie van de Sumerische kleitabletten moest gaan vrijgeven in die bewustzijnsvelden.. beveiligde velden overigens.. ik heb wel tig keer getwijfeld, maar toch diegene gevraagd wiens naam ik doorkreeg en we zijn er samen naar gaan kijken.

  We zagen dat wij samen in een tijdslijn met ‘mensen’ van andere planeten de Sumerische kleitabletten in veiligheid stelden. Ik zag ook dat ik in die tijdslijn later hierom ben mishandeld, later misbruikt ook met mijn gaven, en nog later vermoord. Ik heb het verhaal van de kleitabletten opgeschreven en er waren een paar mensen die me daar over schreven in een pb.. ze wisten waar ik het over had en zij waren er bij geweest.. ja dan val ik zowat van mn stoel af, maar ze kwamen met info die ik helemaal begreep en we zaten dan ook met die paar mensenmet de haren recht overeind en te shaken zowat. Ik bedoel.. is ie maf of ie is maf?

  In ieder geval .. kort daarop is degene die mij hielp de info van de kleitabletten in de velden in te brengen, daarna begonnen met chemtrail onderzoek.. in de zin van hoe lossen we dat op. Ik was zelf al begonnen met vortexen neerzetten en deze te laten wervelen en dat heeft soms echt effect.. er zijn er ook die dit doen met gedachtenkracht, gewoon liefde, of andere manieren.. er zijn dus mensen bezig met hun gaven te herontdekken en dan op een veel hoger niveau dan ooit.. Healingwerk deden we allemaal al, maar het begint nu in sneller tempo andere vormen te krijgen.

  Zelf ben ik een tijd geleden events op fb begonnen die ook steeds meer die richting opgaan, want ik herinnerde me wat ik ook al weer kon doen en gewoon wil doen, omdat het nodig is.
  Dus aan deze kant van het verhaal zijn er ook duidelijk ontwikkelingen.. we komen echt op het punt dat we in het midden komen zeg maar. Letterlijk tussen hemel en aarde en ik weet dat ik al heel lang zeg dat ik de hemel op de aarde wil brengen.. vrijheid, gelijkheid .. eigenlijk zoals het altijd was op planetair en stellair niveau.. bevrijding van de aarde, omdat wij hier te gast zijn. Eigenlijk.
  Vandaag deden we met een groep ook een event, activatie dingen.. en we kwamen bij een tijdslijnemissie.. ik had geen benul wat ik doorkreeg, maar het ging dus idd om het bij elkaar komen van de tijdslijnen op 1 punt. Waardoor daarna dit weer uitgestoten zou worden.. betekent eenheidsbewustzijn wordt duidelijk. Vrijheid is daar en vooral rust kwam er daardoor.

  Like

   
 8. ezra70

  juli 1, 2015 at 11:46 pm

  Lieve Irma hartelijk dank voor het delen van je gevoelens. Hetgeen ik van Preston James begrepen heb is dat er een secret space war aan de gang is.
  http://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/alien_secretspacewar.htm

  Ik kan niet anders concluderen dat mijn gevoelens aardig synchroon lopen met die van jou. Als je het aan mensen vertelt vinden ze dat je niet spoort. Op mijn leeftijd vind ik dat geen probleem en doe gewoon wat ik denk dat ik moet doen.

  Af en toe wordt je best ontmoedigd maar dan lees je weer artikelen, zoals deze van jou, dat je de moed krijgt om toch je eigen weg te vervolgen.

  Eens komt de waarheid toch uit.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juli 1, 2015 at 11:50 pm

   Klopt, die is aan de gang. En juist die groep van veteranen uit de ‘intel-hoek’ zijn bezig als onderdeel van de RM en geven informatie vrij, steeds meer en meer gaat er komen. Ik heb nog een ander blog voor als ‘the event’ plaatsvindt, waarin ik samen met Veronica alle artikelen vertaal die er steeds meer worden vrijgegeven. Ja, ik kom echt tijd te kort, want vannacht weer de vertaling van de wekelijkse video van Kaypacha samen met mijn collega Bob via Skype (voor een derde blog).

   Houd de moed erin, lieve Ezra, we zitten op een keerpunt, een climax en ik hoop dat er heel veel mensen voor die tijd wakker zijn geschud. We blijven ons best doen daarvoor, toch?

   Like

    
   • ezra70

    juli 2, 2015 at 12:05 am

    Zéker Irma, Houd ook in gedachten dat je met je gedachten ook enorme krachten in beweging kunt zetten. Uiteraard de goede kant op. Alles bestaat uit frequenties. Ken je de site van Bradley Loves?
    https://bradleyloves.wordpress.com/ Daar kan je ook veel informatie vinden.

    Like

     
 9. Veronica

  juli 1, 2015 at 11:56 pm

  Dat is precies waar ik ook al zo vaak aan denk (en vrees) : de enorme schok die door de onbewuste mensen zal gaan als zij onder ogen moeten gaan zien hoe zij zijn gemanipuleerd, voorgelogen, bedrogen. Dat zij gaan beseffen dat alles waar zij zich zo voor hebben ingezet is gebaseerd op leugens en machtsmisbruik. Dat wellicht hun geliefden hun leven hebben gegeven in de illusie dat zij streden om de mensheid te helpen maar dat nu blijkt hoe gruwelijk zij zijn misleid.
  En ik vind het heel verdrietig dat al diegenen die zich echt inzetten om deze prachtige planeet en haar bewoners te redden niet eens worden gezien voor wat ze doen; dat het gros van de mensheid niet eens bereid is ook maar iets te gaan onderzoeken en door blijft gaan met de ontkenning totdat ze er echt niet meer omheen kunnen. De schok, frustratie, woede, verbittering zal enorm zijn. En juist dan moeten we met zijn allen in staat zijn om in liefde en vergeving te reageren, want als we ons laten meesleuren in de negatieve emoties en roepen om wraak, zijn we geen haar beter dan degenen die ons dit hebben aangedaan.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juli 2, 2015 at 12:23 am

   Ja juist daarom… dat diepe diepe dal van eenzaamheid.. maar het heeft me wel gemaakt tot wie ik nu ben; ik heb blijkbaar ‘niemand nodig’ omdat ik het noodgedwongen allemaal in mezelf heb moeten zoeken en het verlangen om het te delen met iemand die je zo na staat heb ik uiteindelijk kunnen parkeren. Ik blijf geloven in het goede en begrijp heel goed waarom anderen zo doen. Ja verdrietig, praat me er niet van; ik denk soms dat ik zelf de waddenzee had vol gehuild als die al niet gevuld was met de zilte tranen van de aarde. Maar het is zoals het is, en daar gaan we maar het beste van maken en dat is in potentie heel erg mooi! :-)

   Like

    
 10. Veronica

  juli 2, 2015 at 12:23 am

  In de door Irma en mij vertaalde artikelen op dit blog wordt precies uit de doeken gedaan hoe wij zijn gemanipuleerd en onbewust gehouden. En er staat beschreven wat we kunnen doen om dit te stoppen en de macht weer in eigen hand te nemen.

  Like

   
 11. Joke Overbeeke

  juli 2, 2015 at 1:34 am

  Irma, ik bewonder je moed om steeds meer te durven weten en dat met ons te delen in jouw tijd, je kunde en met jouw integriteit! Blijf staan achter jouw eigen levensopdracht, weet dat dat je weg en kwaliteit is! Knuffel van mij…

  Like

   
 12. Jeanine Hoefnagels

  juli 2, 2015 at 9:16 am

  Lieve irma, Beter dan jij kan ik niet verwoorden waar ook ik in zit. Heel veel dank daarvoor. Het helpt heel erg de eenzame momenten te overwinnen. Ik voel heel erg de onrust die er in de lucht hangt: een aanwijzing voor de grote veranderingen die op komst zijn. jeanine hoefnagels.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juli 2, 2015 at 9:19 am

   Dank je Jeanine, je bent niet de enige die die onrust voelt, dat hoor ik vaker momenteel. Ook daar broedt iets, behoudens de financiële crash waar we op aflopen. En graag gedaan uiteraard! ;-)

   Like

    
 13. Petra

  juli 2, 2015 at 9:34 am

  Hoi Irma, graag wil ik je danken dat je deze steen hebt willen blootleggen, ik volg je al een aardig poosje en nu denk ik, gelukkig al een poosje want inderdaad is het fijn dat het stapje voor stapje kan binnen komen ( het gaat al zo snel), dank je wel dat je jezelf zo kwetsbaar wilt opstellen, ik herken mezelf met name in het stuk eenzaamheid en voel me dan weer gesteund dat er meer mensen zijn die dit ervaren. Dank je wel Irma voor je vele slaaploze nachten waarin je hard aan het werk bent voor ons, dikke knuffel van Petra

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juli 2, 2015 at 1:11 pm

   Het is duidelijk dat die steen gelegd moest worden. En sommige onderwerpen wil ik het liefst vermijden omdat het té ver bij de meesten vandaan ligt, maar dan krijg je zo’n soort schop onder de gat. Duidelijk dat het toch doelen dient. We kunnen echt niet meer blijven weglopen. Dank voor je reactie en ooit ga ik een keer op vakantie en dan slapen en een beetje luieren misschien ;-)

   Like

    
   • Veronica

    juli 2, 2015 at 7:52 pm

    Ik heb een steen verlegd in een rivier op aarde.
    Nu weet ik dat ik nooit zal zijn vergeten, ik leverde bewijs van mijn bestaan.
    Omdat, door het verleggen van die ene steen, de stroom nooit meer dezelfde weg kan gaan.

    Bram Vermeulen, de steen
    http://www.youtube.com/watch?v=7OrE1VSMKcM

    Lieve Irma, dit lied is jou op het lijf geschreven!
    Dank je wel.

    Like

     
   • Annelies Jelgerhuis

    juli 4, 2015 at 12:45 pm

    Je mag altijd op vakantie in mijn huisje in Tunesie! Heerlijk rustig daar ondanks wat er nu gaande is!
    Bij hele lieve mensen die op je passen. Het internet ie er redelijk langzaam dus luieren kun je! Laat maar weten of je dat wilt. X

    Like

     
    • Irma Schiffers

     juli 5, 2015 at 7:57 am

     Dank je wel, Annelies. Heel lief, voorlopig gaat dat echt nog even niet, want ik heb hier nog wat verantwoordelijkheden die ik niet kan overdragen, maar mijn tijd komt, daar ben ik zeker van! X

     Like

      
 14. Paul

  juli 2, 2015 at 9:39 am

  Herkenbaar wat je schrijft en ondanks dat we soms wel denken alleen te zijn, zijn we met velen, dat is trouwens precies wat de elite zo angstig maakt, ze hebben geen grip op ons JUIST omdat we schrijven, delen vanuit de anonimiteit, betrekkelijk gezien dan…

  Juist dat is ook onze kracht trouwens, je ziet veel dat de zwakte juist de kracht is, kijk maar om je heen, ik schrijf veel over de meer wereldse dingen, vertel wat ik zie aan mijn omgeving en heb het al jaren over, “de grote knal” die gaat komen en ik heb sterk het gevoel dat die zeer dichtbij is ook, denk zomaar dat Griekenland hierin een grote rol kan betekenen of beter, zal betekenen, als zij de opgelegde maatregelen af gaan wijzen kan het zomaar zijn dat het hele financiele stelsel als een kaartenhuis in mekaar dondert, zal eerst wat paniek geven maar dan kunnen we wel van daaruit iets geheel anders neerzetten, iets wat ons allemaal past en recht doet aan iedereen ipv aan een selecte groep…

  Zodra dit is gebeurt zal naar mijn idee de rest als vanzelf volgen, immers, de “druk” om te zwijgen is dan ineens weg, de machtsmiddelen zijn dan opgelost als het ware…

  Komt goed dierbaren, komt goed…

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juli 2, 2015 at 1:13 pm

   Het is typerend dat veel mensen dat voelen, die ‘knal’ terwijl nog veel meer mensen op die weg lopen die niet meer bestaat. Dat is het beeld wat ik er telkens bij krijg. Ze hebben geen idee dat die weg doodloopt en eigenlijk niet meer bestaat. Vreemde situatie….

   Like

    
 15. Joren

  juli 2, 2015 at 12:00 pm

  Van voor mijn 7e levensjaar kan ik me niks herinneren en gezien hoe ik me voelde in dit leven vermoed ik dat er veel gebeurd is wat mijn geest simpelweg geblokkeerd heeft uit veiligheids overwegingen.
  Nooit kon ik snappen het regime op school,de manier waarop mensen met elkaar omgingen en gaan.
  Opgegroeid met nul houvast aan de mensen om me heen die in mijn beleving in een kompleet andere wereld leefden kon ik enkel nog rust en vertrouwen vinden in het innerlijke,wat je gemakshalve het goddelijke zou kunnen noemen.
  Nu, bijna 52 jaar kom ik steeds dichterbij die innerlijke rust die zich intuitief ontwikkeld ,samen met het denken, en zeker niet door het denken.
  Ik ben geboren omdat mijn ouders de status ‘ouder’ iets belangrijks vonden.
  Meerdere mensen vertelde me dat hun kind/kinderen hun een ‘doel’ in het leven geven.
  Ik kan dit begrijpen,maar vanuit mijn persoonlijke beleving worstelde ik hiermee omdat ik zelf er heilig van overtuigd ben dat je het beste voor je kind wil en met de beste wil van de wereld kon ik absoluut geen reden bedenken waarom het leven op deze aarde zo die nu is ingericht een fijne plek zou zijn voor de kinderen die ik zou hebben kunnen verwekken .
  Als kind besloot ik dat ik mijn intuitie moest volgen en ik heb gemerkt dat sinds mijn geboorte tot nu er 2 keer zoveel mensen op aarde zijn .
  Dus zonder mijn ‘ inspanningen’ is de overbevolking ook gelukt.
  Heel veel mensen kunnen geen ‘ goede ouder’ zijn,en wat mijn visie anders maakt is dat ik dat al van mezelf weet.
  Ik ben ervan overtuigd dat miljoenen kinderen op aarde worden gezet om de ‘verkeerde redenen’.
  Als dus je basis in dit leven al ‘verkeerd’ begint dan is dat alsof je een huis bouwt op drijfzand.
  Mijn ‘bevrijding’ ligt in het ‘niet vluchten in het denken’.
  Ik lees veel,zie veel van wat er allemaal verrot is in deze wereld en wat me elke dag nog doet verrassen,me doet lachen, me doet loslaten is het vermogen van de mens om altijd terug te gaan naar het ‘goddelijke’.
  Ik voel de pijn,de onzekerheid van het leven in deze tijd waarin zoveel dingen ‘op scherp’ staan en hoe fragiel de zogenaamde rust en stabiliteit op de aarde in deze moderne tijd is.
  Ik zie de leugens op tv en hoe de mensen om me heen er met open ogen in geloven.
  Het denken is voor velen verheven boven de intuitie.
  En dat is raar eigenlijk want je hebt als mens alle mogelijkheden om het denken en de intuitie allebei als een geschenk en werktuig te gebruiken om wat meer inzicht te krijgen in wat er allemaal zou kunnen veranderen om het gewoon voor iedereen veel leuker te maken op deze planeet.
  En het kan pas echt leuk zijn als het voor iedereen leuk is,want leuk ten koste van andere wezens is nooit echt leuk.
  dat is nep leuk.

  It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.

  Jiddu Krishnamurti

  Misschien is het doel in het leven je hart te volgen en zodoende verander je misschien een klein beetje in de funderingen van deze maatschappij ,maar ik ben er eigenlijk van overtuigd dat er
  eerst weer een enorme knal gaat komen, maar echt weten doe ik niks.

  Like

   
 16. bernadette van de warrenburg

  juli 2, 2015 at 12:04 pm

  Ja..hier nog een ,,wakker zieltje van Licht,, Irma

  We zitten met ons allen te laag in onze frequentie naar de ether toe .
  Om onze Hart vibraties op hoger niveau te verkrijgen moeten we op z’n minst op 432 HZ komen
  Speel deze muziek tonen af , in je auto , of tijdens dagelijkse huishoudelijke bezigheden ;

  https://www.youtube.com/watch?v=qj0bAPY3tcA

  Een mooie Lady genaamd Teal Swan kan ons begeleiden
  ( Er zijn vele opnames van haar op You Tube te vinden )
  Hier alvast 1 ervan ;

  https://www.youtube.com/watch?v=LB3ScXPVi0M

  Dan hebben we ook nog Ralph Smart die een bijna doods ( ervaring ) beleeft heeft , en ons
  ook dagelijks begeleid in zijn talloze filmpjes ;

  https://www.youtube.com/watch?v=os0Bytbk5Kg

  Dan hebben we ook nog Hyacintha Kraidy ( Spreekt Nederlands ) die ons ook wil begeleiden:

  https://www.youtube.com/watch?v=wpqcXfhCskc

  Hier in 4 delen legt zij ons op een mooie positieve wijze uit , hoe te overleven in deze tijd ;

  https://www.youtube.com/watch?v=DWR5hw2DX9A

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juli 2, 2015 at 1:17 pm

   De frequentie kan omhoog als je zelf eerst constateert dat deze te laag is. De ‘zombie-status’ waarin we iedere dag automatisch doorgaan met het oude leven, met oude patronen is voor velen blijkbaar bevredigender dan in een heel nieuw leven stappen, dus ik vrees dat dat oude leven eerst in één klap moet veranderen of verdwijnen… Gewoon maar doorgaan met je werk, totdat… ;-)

   Like

    
 17. Cormaël Lia

  juli 2, 2015 at 12:22 pm

  Aha jij bent één van de Event dames! Ook ik ben al heel lang op de hoogte van heel veel vieze dingen in de wereld, krijg door velen het etiket complottist opgeplakt, en dan zeg ik maar steeds, ‘nee ik ben geen complottist ik ben een realist!’

  De meeste mensen hebben de ogen niet open en draaien maar in het systeem mee dat ze voorgeschoteld krijgen (sheeple) zonder vragen te stellen of zaken op te merken die ‘out of the ordinary’ zijn.

  Dus wat jij hier beschrijft, totaal herkenbaar! Maar vooral doorgaan met je goede werk Irma, blijf werken aan het ontwaken van de mensheid. Doe ik ook, wel op kleinere schaal dan jij, maar alle beetjes helpen!

  Heb een fijne dag!

  Like

   
 18. Willem

  juli 2, 2015 at 1:04 pm

  Het was in de 1960er jaren dat ik ergens in Afrika aan de weet kwam dat vliegmachines van de Verenigde Naties wapens smokkelden. Ik was jong en naïef, dat kon toch niet! Als ik dat deelde werd ik voor gek verklaard. Later ontdekte ik wat David Icke zegt: “niets is wat het lijkt”. Veel van dat kon ik niet delen met anderen, ik werd weer voor gek verklaard. Dit betreft dan zaken die dagelijks gebeuren en door iedereen kan worden waargenomen. Echter, de meesten willen op geen enkele manier meer kennis daarvan nemen. Ik vermoed dat het ze uit hun comfort zone haalt. Zalig zijn zij die niet geloven, dat is immers toch makkelijk.
  Dan ontdekte ik dat er nog veel meer gaande was, (het ging stapje voor stapje), onder andere over zaken waarover u schrijft en nu dit artikel. Praat je er over met anderen, voorzichtig, dan is daar in de meeste gevallen een ijzig niet reageren en het gek verklaren.
  Enkele weken geleden liet ik in een gezelschap vallen dat ik voelde dat er iets stond te gebeuren, grote verandering. het reageren was over het algemeen, zeg dat toch niet, je maakt mij bang.

  Daarom ben ik blij dat u uw artikelen schrijft en vooral nu deze laatste. Het is zo herkenbaar. Ik hoop dat er steeds weer iemand daardoor een beetje gaat accepteren.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juli 2, 2015 at 1:25 pm

   Dan weet je dus ook al heel lang dat zaken niet kloppen. Uit al die reacties blijkt telkens weer dat we tegen muren oplopen. Maar ook die muren gaan scheurtjes vertonen… En die angst, heel herkenbaar!

   Like

    
  • Paul

   juli 2, 2015 at 2:07 pm

   natuurlijk zitten daar wapens in, zaai verdeeldheid en steel dat continent leeg, verzamel de rijkdommen en laat het volk barsten, om dan nog een beetje goede wil te tonen tuigen we “ontwikkelingshulp” op!!!

   Like

    
 19. Hydra

  juli 2, 2015 at 1:27 pm

  Wat een opluchting om jouw verhaal te lezen Irma. Ik word af en toe gek van al die energie die zich aan het opbouwen is. En down van de situatie waar onze wereld op dit ogenblik in verkeert. Het steunt mij persoonlijk om te lezen dat het keerpunt nabij is. Ook ik heb zo vaak heimwee gehad en was dit alles zat. Maar jouw verhaal en de feedback die je krijgt zijn zo ontzettend belangrijk voor al diegenen die wakker zijn. Het spijt mij dat je zo weinig kunt slapen maar o… wat zijn jouw artikelen belangrijk.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juli 2, 2015 at 1:32 pm

   :-) Dank je, ik ga gewoon door op de energiestroom. En het aantal reacties verbaast me wel, maar dus des te mooier dat het gedeeld kan worden!

   Like

    
 20. John

  juli 2, 2015 at 2:22 pm

  Lieve Irma,

  Dank voor het delen, ik ben er blij mee.

  Mijn steentje? Persoonlijk geloof ik dat er een dubbele ontwakening aan de gang is. Ten eerste het ‘menselijke’ ontwaken, de andere het innerlijke ontwaken. De eerste gaat gepaard met woede, frustratie, angst en onmacht. Zien dat we geheel onbewust zijn beduveld. De tweede vorm van ontwakening een meer en meer ontwikkelend gevoel van te zijn aangekomen in de essentie van het leven. Zelf ervaren dat alles perfect is, precies zoals het nu is. Dat wil niet zeggen dat alles goed is, integendeel. Maar wel een bedoeling heeft, ook al weten we niet precies wat het is. Zoals zo vaak geldt dan dat we God dan niet in ons aangezicht meemaken, maar hem/haar op de rug kijken. Ik denk dan ook dat het universum een steunsysteem is. Alles en iedereen steunt ons. Als we dat ontdekken komen we in een gevoel van overvloed. Als we vanuit dat gevoel leven, geven we bewust een bijdrage aan het morfogenetische veld.
  Het ‘systeem’ daarentegen waarin we nu getuige van zijn, maakt heel sterk gebruik van het afgescheiden denken en handelen. Ik hier, jij daar. Het is haar taak om ons hierin te gijzelen. Kijk naar de promotie van ‘brood en spelen’. Je noemde het zelf al, we gaan van toernooi naar wedstrijd, naar evenement. Van popster naar wereld voetballer….
  Als we ons vrijmaken van deze illusie komen we in onze kracht. Een kracht waarvan het ‘systeem’ ons wil afhouden. Daar is ‘ze’ de hele dag mee bezig. Kijk naar de MSM.
  Naar mijn idee is het werken aan ‘bewustzijn’ de poort naar werkelijke transitie. Meer nog dan aan het werken aan ‘de waarheid’, wat deze ook moge zijn. Iedereen kan zich nu op de hoogte stellen waar we zijn aangekomen. Of niet.
  Ik moet onwillekeurig denken aan Lenny Bruce, The Thruth. https://www.youtube.com/watch?v=DYlCfRiOEhM
  Ik wens allen veel steun en wijsheid.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juli 2, 2015 at 2:59 pm

   Het is absoluut een verdeel en heers-politiek, alles afgescheiden, bewust zodat je maar eenzijdig bezig gehouden wordt. Maar daar trappen we mooi niet in ;-) Dat bericht waar ik naar verwijs van gisteren waarin openlijk staat dat de sporen regelrecht naar Cameron (en zijn broer, de advocaat) leiden, dan begrijp je dus echt niet dat hij daar nog één uur mag zitten. Hoezo verdeel en heers in de wereld… Onvoorstelbaar!

   Like

    
 21. jacart108

  juli 2, 2015 at 4:16 pm

  Lieve Irma! Ik ben heel dankbaar dat je ons als lezers van je blog, zoveel moeite doet om ons op velerlei manieren wakker te maken met wat er werkelijk in de wereld gebeurd en je ons daarom in een andere vorm van bewustzijn brengt en wil brengen. Hoewel ik reeds een twintig-tal jaren bezig was, in spiritueel opzicht, mijn bewustzijn te verhogen, had ik vijf jaar geleden nog weinig van Niburu gehoord, dat als alternatieve media reeds geruime tijd op internet aanwezig was. Sindsdien is in het alternatieve, meer waarheidlievende, nieuwscircuit en -netwerk heel veel veranderd. Dat al deze media tot doel hebben de mensen wakker te schudden en hun bewustzijn te verruimen en op zoek te gaan naar de waarheid is gedurende de laatste jaren vrij goed gelukt, inclusief mijn vrouw en ik. Toch lijkt het nog te weinig te zijn. Het heeft echter tijd nodig om zich verder te ontwikkelen. Wat ik om mij heen hoor is dat nog veel mensen zich achter het ” Ga maar lekker slapen; wij (de overheid) waken over u” nieuws wegdromen.

  Lieve Irma, je blog heb ik met veel interesse gelezen, maar maak daaruit ook op dat wellicht vaak (te) veel hooi op de vork neemt en ik maak mij en misschien velen met mij bezorgd dat je gezondheid er onder gaat lijden en dat zo erg jammer zijn. Mede doordat wij veel van je houden en dankbaar zijn voor hetgeen je voor de mensheid doet, is het misschien een goede zaak dat je het iets rustiger aandoet. Persoonlijk weet ik wat een burn-out is en dat wensen wij je geen van allen toe. TAKE CARE Irma. Moge God je werk voor de mensheid zegenen.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juli 2, 2015 at 8:32 pm

   Dank je en ik weet wat je zegt: got the message. ;-) Ik let erop en ga dat steeds beter doen! Jullie zijn hartverwarmend en vergis je niet in de drijfkracht daarvan!

   Like

    
 22. nestorcappaert

  juli 2, 2015 at 4:36 pm

  Moedig artikel, Irma, want ik weet dat je bepaalde onderwerpen liever uit de weg gaat. Ik niet, dat weet je al een hele tijd, want uiteindelijk als je de waarheid zoekt, kun je er niet om heen. Je zegt wel dat het voor de meeste mensen “ver weg “is, maar ik denk eerder “verdrongen”. Jouw artikel kan inderdaad “triggers” opleveren, maar je kan mensen niet bewust en wakker maken, zonder te triggeren. Het is deel van het healingsproces. Ik bewonder jouw energie, want zelf ben ik tijdelijk afgehaakt omwille van het isolement. En die financiële ineenstorting is misschien wel noodzakelijk om tot een andere samenleving te komen. Je weet dat ik voor een geldloze samenleving ben, maar een onvoorwaardelijk basisinkomen zou al veel goedmaken en het aantal ziektes en depressies doen afnemen. Succes nog; nog enkele maanden hoop ik en dan zal ook de ommekeer nog veel tijd vragen.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juli 2, 2015 at 8:34 pm

   Triggers zijn zeker goed; maar ik heb veel nieuwe lezers en ik kan me voorstellen dat je afhaakt als je zoiets leest en onder je deken terug kruipt, of passend in dit geval ‘onder je steen’, en dat baart me dan wel enigszins zorgen. Maar Nestor, Kus! ;-)

   Like

    
 23. Joda

  juli 2, 2015 at 10:21 pm

  Wat een mooie en goede reacties lees ik. Irma je inspireert velen met de drie blogs. Mijn ervaring is verandering vindt plaats, niet alleen in mijzelf maar ook om mijn heen in mensen, in omstandigheden … ook al lijkt de wereld turbulent en donker. Ik zie heel veel mooie dingen gebeuren …. En veel mensen, ook de niet-lichtwerkers, ervaren deze positieve energie. Die neemt zeker toe. Voor allen: sta in je kracht, vertrouw en leef in licht in liefde. Hartegroet van Joda.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juli 3, 2015 at 2:45 am

   Er zit zeker progressie in, Joda. We moeten gewoon iedere dag voorbereid zijn, is mijn gevoel. En dat zijn er blijkbaar toch velen! Hartegroet terug.

   Like

    
 24. Roel. 68

  juli 2, 2015 at 10:47 pm

  Lieve Irma,
  Volg al je berichten en heb veel herkenning,ook ik wordt voor complot denker
  e.d. versleten, ook door dierbare personen voor mij,
  maar ik blijf lezen en onderzoeken sinds ik het boek de Boogyman van Peter Stuivenberg ,
  wat mij wakker schudde, had gelezen .
  Volg ook met veel interesse de site, Pateo.nl van Johan Oldenkamp,
  Het maakt mij blij dat ik niet alleen sta,maar soms erg eenzaam omdat je geen
  gespreks partner hebt,de meeste gesprekken met je naasten vindt ik doelloos,
  De meesten vinden telefoon (Facebook ) en W.A het belangrijkst,
  Zelf volg ik al jaren geen T.V programma en krant meer, voor mijn innerlijke rust,
  maar nogmaals ben ik blij dat er velen met mij zijn die WETEN!!!
  Irma voor jou veel dank, voor je vele werk en veel liefde en geluk toegewenst.

  Roel.
  ,

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juli 3, 2015 at 2:44 am

   Roel, dank je wel, ik wens jou hetzelfde. En nee, je staat dus niet alleen. We zitten – en wellicht om een hele goede reden – overal verspreid; dat maakt het niet gemakkelijker, dat klopt. En geen dank :-)

   Like

    
 25. nestorcappaert

  juli 3, 2015 at 2:34 am

  Een lieve reactie van jou, Irma, maar dat is niet de oorzaak dat ik onder mijn steen kruip. Hoe meer ik geïsoleerd wordt, hoe minder medewerking dat ik geneigd ben om te verlenen. Ik leg me niet neer bij die eenzaamheid. Door mij te isoleren en te beschadigen, heeft nog nooit iemand me van gedachten doen veranderen. Ik ben nog al eigenwijs en hou niet van tegenwerking. Een samenleving bouwt men “samen” op. Zolang ik alleen zit, kan ik mijn batterijen niet opladen en val ik stil. Ik heb geen echte nood aan “on line” contact, want dat is niet echt. Ik moet mensen in de ogen kunnen zien om te weten in welke toestand dat ze zijn. Ik weet immers dat heel veel mensen uit meerdere persoonlijkheden bestaan en zich verschillend kunnen gedragen. Maar de ogen zijn de spiegels van de ziel. Moet je maar eens kijken naar de ogen van politici na een verkiezingsoverwinning, dan staan ze helder. Wanneer ze iets zeggen dat hun opgelegd is onder mind control, staan ze troebel zoals echte zombies. En anonieme hackers die niet eens de moed hebben om zich kenbaar te maken, kunnen mijn mails doen verdwijnen, mijn berichten wijzigen en mij belette, om via internet contact te maken; maar op die wijze gaan zij me niet terug aan de slag krijgen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om mij. Hoe meer ik geïsoleerd wordt, hoe meer ik tegenspartel. Jij daarentegen, doet dan nog meer inspanningen. Ik bewonder dat wel, maar heb geen nood om hetzelfde te doen. Ik heb me als kind ook steeds geërgerd aan onzichtbare krachten die van alles eisen van een mens. Dergelijke godheden moest ik niet van weten. Dus wacht ik af, tot ik me opnieuw goed voel en dat kan alleen met gezelschap. Ook in het rusthuis werd ik tegengewerkt en ben ik nu voor de tweede keer gestopt. Jij kiest jouw weg en ik de mijne. Het stoort me niet, wanneer je me koppig noemt. Als men me nodig heeft, zal er toch uit een ander vaatje moeten getapt worden. Ik hou niet van chantage en manipulatie. Dat hebben we al duizenden jaren gehad. Veel liefs voor jou, Irma, maar ik sluit me aan bij Jacar108. Ook ik heb je in het verleden al gezegd, dat je ook voor jezelf moet zorgen. Niemand is er bij gebaat dat je instort. Kusjes en groetjes.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juli 3, 2015 at 2:40 am

   Ik bedoelde ook zeker niet jou, alsof jij onder een steen zou kruipen. Ik bedoelde eigenlijk de vele lezers die hier vanwege een onderwerp voorbij waaien ;-) Zeg maar, ter verduidelijking waarom ik zo voorzichtig ben met bepaalde informatie. Ik weet dat zich hier een vaste lezerskring ophoudt, maar er komen dagelijks nieuwe mensen voorbij die bijvoorbeeld op ‘chemtrails’ afkomen. Ik kan me daarbij iets voorstellen dat ze daarna onder een steen verdwijnen als ze dit soort dingen lezen… :-)

   Like

    
 26. nestorcappaert

  juli 3, 2015 at 11:14 am

  Dat is de reden waarom zovelen niet wakker of bewust kunnen worden. In onze streken zijn zovelen in hun jeugd beschadigd geworden, dat ze liever niet willen weten. Dit jaar zijn hier drie oorlogen “gevierd” (?): de oorlog van Napoleon (Waterloo) en de beide wereldoorlogen. En al duizenden jaren gaan oorlogen gepaard met trauma’s en verkrachting. Elk slachtoffer is een mogelijke dader die het misbruikprobleem van generatie op generatie kan doorgeven. Zolang mensen bereidt blijven om oorlogen te voeren tegen andere mensen die ze nooit gezien hebben, maar waarvan iemand hen wijsmaakt dat het een vijand is; zolang blijven er nieuwe slachtoffers bijkomen. Want men laat zijn eigen gezin in de steek voor een lange tijd, wat een probleem geeft voor de eigen behoeften, men gaat iemand doden die jou nooit iets misdaan heeft (idem aan de andere zijde) en dan vallen er naast jou vrienden als dodelijk slachtoffer (bijkomen d trauma); geen wonder dat men volledig verward tot vreselijke zaken overgaat, ongeacht of men als bevrijder of bezetter een grondgebied verovert. Helaas komen dergelijke feiten niet in de geschiedenisboeken. Oorlogshelden worden verheerlijkt. Oorlogen worden gevierd. Hoe cynisch eigenlijk. Steek mensen in een uniform en geef ze macht over andere mensen; en ze worden iemand anders, vergeten vaak dat ze mens zijn en willen hun macht tonen en gebruiken (veelal misbruiken). En eens ze opnieuw mens (burger) geworden zijn, willen ze niet graag herinnerd worden, aan wat die geüniformeerde andere persoonlijkheid op zijn geweten heeft. Zonder “triggers” kunnen ze niet ontwaken, dus ik blijf mijn mening zeggen, ook al is het een ongemakkelijke waarheid. Dat is het lot van klokkenluiders: ook al wil je niemand kwetsen, toch maakt ook de waarheid vertellen wonden. Waarheid kan kwetsen, maar het is de enige mogelijkheid om te bevrijden. Het maakt je niet altijd geliefd en dat is vaak de reden voor het isolement en de eenzaamheid. Pas na het ontwaken, beseft men wat jij wel voor hen betekend hebt. De waarheid vertellen is niet echt een dankbare job. Het zijn voorlopig nog altijd de leugenaars en bedriegers die het voor het zeggen hebben. Meer en meer mensen doorzien het wel, maar weten niet hoe het op te lossen. Men voelt zich machteloos en beseft niet de macht van het getal. Zonder medewerkers valt het systeem vanzelf in elkaar. Zonder soldaten heeft men geen leger. Dat is wat Oekraïne momenteel ondervindt. En huurlingen moeten betaald worden. Die zijn nooit zo gemotiveerd als mensen die have en goed en hun eigen gezin verdedigen. Het komt wel goed, maar het duurt allemaal zo lang. En elke dag komen er slachtoffers bij. Dat maakt geduld tonen zo moeilijk. Tot later, Irma.

  Like

   
  • gert

   juli 3, 2015 at 2:33 pm

   Beste nestorcappaert, het zouden zo mijn woorden kunnen zijn, helemaal mee eens. Geduld tonen is een schone zaak maar als je beseft dat de oorzaak van alle ellende al meer dan duizend jaar voortkruipt dan zou het fijn zijn als we NU er een puntje achter gaan zetten. Helaas zal dat nog wel enige tijd gaan duren omdat de “beslissers” allemaal naar pijpen dansen. Dat is een extreem nauwkeurig werkje waar ze een pluim voor verdienen maar zeer afkeurenswaardig omdat het Volk er het slachtoffer van is.

   Like

    
  • Irma Schiffers

   juli 3, 2015 at 8:58 pm

   Geduld gaat zeker gepaard met veel pijn! Tot later, ;-)

   Like

    
 27. Johan Bosman (werktuigkundige)

  juli 3, 2015 at 11:36 am

  Dat er veel meer leven in het heelal aanwezig moet zijn dan alleen op de aarde dat staat inmiddels wel buiten kijf. Maar we zullen helaas nog wel “even” op kontakt met gene zijde moeten wachten gezien de enorme en mogelijk voorgoed onoverbrugbare afstanden in het heelal. De dichtstbijzijnde ster (Alfa centauri) staat op een afstand van ruim vier lichtjaar. Dat is 300.000 km per seconde en dat dan meer dan vier jaren lang. Als we daarbij bedenken dat een eventueel uitgezonden signaal door een ontwikkelde beschaving vanaf die dichtsbijstaande ster een bolvormig golffront heeft en de uitgezonden energie dus kwadratisch met de afstand zal afnemen dan lijkt kontakt voorgoed uitgesloten. En dat is jammer want hoe grappig zou zo’n ontmoeting wel niet kunnen zijn. Stel je voor: mensachtige gedaanten bezoeken de aarde. Ze komen echter van een planeet met de dubbele zwaartekracht en hebben daarom heel dikke olifantenbenen. En dan roepen ze ook nog naar elkaar: “Hee, waar gaan die mooie benen naar toe?”

  Overigens ben ik er van overtuigd -en ik denk wel mèt Irma- dat we samen op deze wereld zijn.

  Like

   
  • gert

   juli 3, 2015 at 2:49 pm

   Beste Johan, ons heelal is heel erg groot, we weten eigenlijk nog niet hoe groot. Doordat alles beweegt kunnen we berekeningen uitvoeren. Ons Heelal is 1 van 10 triljoen heelallen. Er zijn ontelbare levensvatbare planeten (als aarde). De mens “bestaat” 10.000 jaar en heeft een omlooptijd van 23.000 jaar. Honderdduizend jaar geleden kunnen er “aliens” een bezoek gebracht hebben en informatie hebben achtergelaten in piramidevormige constructies. De piramides in egypte hebben erosieschade aan de voeten en dat betekent dat de voet/basis langere tijd onder water moet hebben gestaan. De conserverende werking van de driehoekige piramide kan je met een glas melk zelf testen, (het luistert wel heel erg nauw). Er zijn nog veel meer zaken die verwondering oproepen maar zolang de Mens onder het juk van de Kwaden leeft zal ook daarover tijdens ons leven geen uitsluitsel komen.

   Like

    
   • Irma Schiffers

    juli 3, 2015 at 9:04 pm

    We zijn nog niet weg, Gert. Dat uitsluitsel komt echt tijdens ons leven, geloof het maar. Maar ik ben het zo met je eens dat dat geduld van ons -zoals je hierboven aan Nestor schrijft- enorm, echt enorm op de proef wordt gesteld. Zeker als je zoveel voelt van wat anderen wordt aangedaan. Maar jeetje, wat hebben we dan toch al veel geleerd, want zo is het ook maar net. We groeien en worden met de dag sterker, getuige het feit dat we hier allemaal nog zo in het leven staan!

    Like

     
  • Irma Schiffers

   juli 3, 2015 at 9:01 pm

   Ja Johan, er is veel meer gaande en erger nog (en ergerlijker ook!) is dat er zoveel geavanceerde technologie is voor zowat alles wat we kennen, waarmee het lijden in één klap tot een einde komt, maar dat alles is in handen van de ‘cabal’, de sinistere club die de wereld heeft gekaapt en in quarantaine-status heeft gebracht. Ik ben ervan overtuigd dat we daar ‘vrij spoedig’ achter gaan komen. En dan zijn die afstanden ineens helemaal niet meer zo groot. We gaan ons echt nog verbazen… Daarom zeg ik, sta open voor alles, verwonder je over alles en dan sta je zo sterk als een huis. En we zijn zeker niet ‘alleen’ :-)

   Like

    
 28. robert mastenbroek

  juli 3, 2015 at 12:49 pm

  Lieve Irma,

  Ik voel een diepe verbondenheid. De artikelen die je schrijft en de info die je oppakt zijn vrijwel altijd de onderwerpen waar ik op hetzelfde moment mee bezig ben. Het lijkt soms wel telepathie. Mijn leven is in een stroomversnelling gekomen sinds ik slechts een half jaar geleden in het proces van bewustwording terecht ben gekomen. Ik heb een enorme drang om iedereen die op mijn pad komt, en dat zijn er vele, de oogkleppen af te laten doen. Inmiddels heb Ik “rust” gevonden nadat ik op het spoor ben gekomen van “de nieuwe boodschap van God” door Marshall Vian Summers. Nu kan ik de medemensen die ik spreek naast de nare feiten die bij bewustwording horen ook een hart onder de riem steken.
  Onverminderd iedereen attendeer ik op jouw fantastische blog welke een voorbeeld is van integriteit en invoelend vermogen.

  Warme hug,
  Robert

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juli 3, 2015 at 9:05 pm

   Robert, mooi wat je schrijft. Dank je wel. En fantastisch dat je ook de ‘draad’ hebt opgepakt en door blijft geven. Meer kun je niet doen en dat heeft een ongelooflijke impact! Hug terug! ;-)

   Like

    
 29. Gabriël Mathysen Gerst

  juli 3, 2015 at 2:17 pm

  Dank voor je ‘noot’! Er is nog veel te kraken!

  Like

   
 30. Dick

  juli 3, 2015 at 2:47 pm

  Tja….dat is inderdaad een hele openbaring….wat herkenbaar is… en ook veel op te zeggen…maar ik kan alleen maar zeggen…sterkte Irma met je altijd zeer goede scherpe artikelen..Je bent goed bezig

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juli 3, 2015 at 9:07 pm

   Dick, dank je wel voor je support. En er is veel op te zeggen. Feitelijk weten we relatief nog ‘niets’, maar alles wat we er wel over zeggen draagt bij tot het uiteindelijke ‘weten’ denk ik dan maar.

   Like

    
 31. modilanto

  juli 3, 2015 at 2:51 pm

  Dit is op modilanto herblogden reageerde:
  Om mensen bewust te maken….. want dit gaat langzaam, veelal is dit te weinig bekend. (complotdenken moet men niet zonder meer van zich afschuiven want men kan er geestelijk door groeien)

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juli 3, 2015 at 9:08 pm

   Ook helemaal waar!

   Like

    
  • Geuz

   juli 21, 2015 at 7:02 am

   Ik denk meer van, als je teveel weet over de complotten die men geheim zoekt te houden, loop je aanvankelijk het risico vermoord te worden door de plotters, om het complot verder geheim te houden.

   Dat je uitgescholden wordt door de mensen die deze complotten uitvoeren, het is om je monddood en ongeloofwaardig te maken. Als je ze aanvallen, dan is dat omdat je wint.
   Maar het kost wel tijd voordat meer mensen zich gaan realiseren dat je geen onzin verteld.

   15 jaar geleden waren er erg weinig van deze pagina’s, ik voel me trots op wat ik en anderen hebben bereikt na dit gelezen te hebben.

   Advies: Je moet niet accepteren dat je in een hoekje wordt gegooid met een scheldwoord.
   En wees niet bang dat je vermoord gaat worden voor dit artikel hier, ik weet en schreef meer dan 10 keer zoveel hier over. Ik schrijf dus ik leef. Zolang je niet als bedreiging wordt gezien, heb je weinig last, maar ze zullen wel trachten te voorkomen dat je een bedreiging wordt, dus wees op je hoede.

   Like

    
 32. Charissa

  juli 3, 2015 at 7:09 pm

  Lieve Irma, Ik ben er nog, sterker nog ik raak je nergens in jouw schrijven zoek, ik volg het helemaal en ben dankbaar voor al jouw schrijven, al jouw blogs. En dat je zo open en kwetsbaar durft te zijn. Ik lees het met veel gevoel van troost en begrip. Het gevoel van niet alleen hierin staan is zo troostend. De reacties van anderen op jouw blogs, we zijn niet alleen. En het troost mij te zien dat steeds meer mensen nu “wakker worden” en vragen gaan stellen. Ik heb jarenlang niets gesnapt van mijn bestaan op aarde en wilde hier niet zijn, had vreselijke heimwee en ben altijd als een vreemde bestempeld, want ik was gewoon anders, gevoelig, ik praatte met elfjes en engelen en dacht dat Spock mijn vader was haha (ja geboren met puntoren), maar nu ik voel dat ik hiervoor gekozen heb en dit geaccepteerd heb, komt er zoveel binnen en valt er zoveel op z’n plek en hou ik zo vreselijk veel van deze planeet en haar bewoners. Ik voel alleen wel de frustratie. Ik wil iets doen, ik voel mijn hele leven die drang al, ik weet alleen niet wat. Hierdoor heb ik niet echt een “carriere/loopbaan”, want het is het allemaal niet. Maar wat dan wel? De drang word met de dag groter. Ik weet dat het zijn, energetisch zijn op deze plek, eigenlijk al voldoende moet zijn, maar ik ben een doener en wil graag iets “aanpakken”. Ik weet alleen niet hoe. Ik weet alleen dat ik ook in de nacht hard aan het werk wordt gezet. Ik slaap dan wel en heel diep, maar rust hierdoor niet uit. Maar goed ik dwaal af. Ik ben iig zeer enthousiast over de nieuwe lezingenreeks van Martijn van Staveren en heb gelezen dat hij ook workshops gaat geven. Ik hoop mij hier met meer mensen te kunnen verbinden (likeminded) en ook handvaten te krijgen hoe praktisch iets te doen. Irma, je bent niet alleen, herkenbaar, dankbaar voor jouw prachtige werk, geef niet op, maar zorg goed voor jezelf. En deel wat je voelt dat gedeeld moet worden en loslaten wat anderen daar van vinden. Laat dat los. Dat doet er niet toe.
  Een heel fijn, zonnige en hoop weekend met veel rust en vrede, Charissa x

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juli 3, 2015 at 9:20 pm

   Charissa dank je wel. En ‘denken’ mag inderdaad nooit de leiding nemen, want daarom is er zoveel mis gegaan. Het staat ons ‘voelen en weten’ ten dienste, meer niet. Het eerste is tijdelijk (aards) en het tweede is oneindig en waar we al mee geboren worden.

   Dus denk alsjeblieft niet teveel na over wat je zou ‘moeten’ aanpakken. Energetisch (in die nachten) zet je al zoveel neer en van degenen die ‘energie’ kunnen ‘zien’ mag je echt aannemen dat dat een gigantische impact heeft. :-)
   Dus eigenlijk ‘doe’ je dan al van alles, maar omdat het vanzelf gaat kan het lijken of je niets ‘doet’.

   En loslaten wat anderen daarvan vinden is inderdaad een proces van groeien; zodra je gaat schrijven donder je in één klap in dat heftige proces! Wel blijft het feit, vind ik altijd maar weer, dat we door dat ‘verantwoordelijk zijn voor wat we zeggen’. Ik schreef eerder ergens onlangs in een reactie onder een artikel dat ik het niet allemaal maar neergooi en ‘je zoekt het maar uit wat het met je doet’, maar dat zal mijn therapeutische en coach-achtergrond ook wel gedeeltelijk zijn. Waar we niets aan kunnen doen is dat iemand iets hoort of leest (hier of elders), er iets van vindt, maar er mee rond blijft lopen en vooral uit angst niet wil uiten wat het met hem of haar doet. Die zijn we dan ‘kwijt’, maar ook dat moeten we dan maar loslaten, want het is de keuzevrijheid van de ander om het weg te stoppen en er niet op terug te durven of willen komen. Dat moeten we dus respecteren.

   Het is voor velen van ons alleen lastig (lees ik ook hier weer terug in de reacties) dat we vaak ‘voelen’ waar de ander zit, wat ie denkt en wat ie voelt. En daar kunnen we helaas niet op reageren, ook uit respect. En precies dáár zit de eenzaamheid. Want wie wil er nu telkens worden geconfronteerd met die ‘onuitgesproken’ gedachten en gevoelens terwijl er iets anders wordt gezegd. Persoonlijk sta ik dan altijd met een mond vol tanden dus om onszelf te beschermen kunnen we die contacten beter mijden. Zie daar de conclusie: eenzaamheid! :-)

   PS. Jij ‘praat’ of praatte met Engelen en Elfjes, ik met dieren… Wat we daarmee willen zeggen is dat jouw trilling (jouw persoonlijke energie-frequentie) is afgestemd op een andere energie-frequentie. Is dat raar? Welnee, het is een onderdeel van ons multidimensionale bewustzijn, net als bij uittredingen en meditaties. Je zit gewoon even in een ander energieveld. Ik zie regelmatig dingen zoals bijvoorbeeld een kat, waarvan iemand beweert dat ie die niet heeft. Even doorvragend (vroeger dacht ik dat ik gek was, nu weet ik dat ik gelijk heb) blijkt dat men die kat heeft gehad en dat deze overleden is, zoals ik die beschrijf. Toch zag ik ‘m echt in huis lopen bij die persoon en zeg dan: oh wat een leuke kat hebben jullie, om later te zeggen ‘wat een leuke kat HADDEN jullie… :-) Just Energy en morfogenetische velden (quantumveld).

   Like

    
  • Paul

   juli 4, 2015 at 11:13 am

   Heel herkenbaar Charissa, voel en ervaar het precies zo als jij hier neerzet…

   Like

    
 33. Linda Woudstra

  juli 4, 2015 at 2:50 pm

  Lieve Irma,
  Tot je dit artikel schreef had ik geen idee dat je inzichten of info achter hield. Fijn dat je het nu deelt want het blijkt dan toch elke keer weer dat mensen beter op de hoogte zijn dan je op het eerste zicht denkt! Mooi! We zijndus al met veel meer verlichte zielen dan we denken!!! Je ziet hier letterlijk hoe het werkt! Kom naar buiten met je waarheid en we weten elkaar plotseling te vinden. Gooi de angst de deur uit.
  Ik heb 4 jaar onderzoek gedaan naar pedofilie. Tot ik er ziek van werd van machteloosheid. Kinderen zijn handelswaar, chantage middelen om het systeem in plaats te houden. Ik heb diverse mensen gesproken die getuigen waren bij het politieonderzoek dat steeds weer in de doofpot wordt gestopt. Ik heb journalisten gesproken die het materiaal hebben gezien. Ik heb het zelf ook gezien en met getuigen gesproken die het zelf hebben meegemaakt. Gezien hoe deze mensen categorisch worden genegeerd en gek gemaakt. Kortom mensen het is allemaal waar. Ik zeg altijd dat mensen die dat niet willen zien, eigenlijk niet verkeerd bezig zijn, maar dat hun ziel het zich niet kan voorstellen. Voor mij een bewijs dat mensen in beginsel goed zijn. Zij zullen als de tijd daar is de juiste keus maken ook al weten ze nu nog niks. Daar moeten wij op vertrouwen!
  Ik heb bergen met links filmpjes die ik hier zou willen delen, maar ik laat het even bij deze http://youjointhefamily.blogspot.nl/p/david-wilcock.html
  Op de site kun je nog veel meer vinden! Ik deel heel veel,via FB het paard van troje daar gaat de info verspreiding al bijna met de snelheid van het licht. Vrees het medium dan ook niet maar gebruik het om mensen te bereiken die zich alleen en angstig voelen.
  Verder wil ik nog dit kwijt: tijd bestaat niet buiten de aarde, wij ontmoedigen elkaar met getallen en afstanden die onbereikbaar lijken. Het ligt allemaal binnen handbereik. Met ons derde oog tunene we er op in. Dat is waar Jezus het over had en wat we nu zien als een verhaal over mensen, terwijl het gaat over de energie bronnen in onszelf. Kijk op yt de lezingen van Bill Donaheu hij legt de bijbel tekst op een heel andere wijze uit!
  Namaste!

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juli 5, 2015 at 7:54 am

   Linda,, dank voor je reactie. Het is met dat kindermisbruik echt ten hemel schreiend, en al die baby-offers.. Maar die doofpotten staan wel te kraken. En Wilcock zit ook niet stil inderdaad en hetzelfde geldt voor de Veteranen (zoals je hieronder schrijft), de alliantie is ook veel groter dan we ´weten´). Neemt niet weg dat ik zie hoe mensen op de loop gaan nog, maar dat verandert volgens mij per dag door alle gebeurtenissen. We blijven doorgaan!

   Like

    
 34. Linda Woudstra

  juli 4, 2015 at 10:03 pm

   
 35. Paul

  juli 5, 2015 at 8:55 am

   
  • Irma Schiffers

   juli 5, 2015 at 9:02 am

   Dat is zeker! Alleen dit artikel is al van vorig jaar en het beangstigt mij dat het zolang duurt. Maar dat heeft natuurlijk alles te maken met het feit dat als ze iedereen oppakken die hierbij betrokken is, dat er nergens meer een regering zit en dat vereist een iets langere ‘voorbereiding’… Ernstig wel dat dit vandaag de dag gewoon doorgaat en ja, ieder kindje is één teveel!

   Like

    
 36. nan

  juli 5, 2015 at 6:27 pm

  W’hat’s on your mind?
  Off topic
  Het betreft mijn nichtje die is geestelijk en lichamelijk gehandicapt. Zijn er ouders die ook in die situatie zitten? Die op/bij Irma reageren? Ik vraag dit in verband met de verhoogde trillingen die er gaande zijn. Hoe reageren deze kinderen erop. Wellicht is er een site die er bestaat die daar over gaat of heeft die jullie weten. Ik wil wel hierbij schrijven dat ik zelf geloof in meer met mijn eigen ervaringen. Maar dat betreft niet mijn gezinsleden. Maar ik heb een vermoeden dat mijn nichtje meer ziet dan wij. Op haar manier, wat ik niet weet. Ieder kind is anders, dat weet ik, ongeacht hoe of wat. Mijn vraag is hebben deze kinderen meer last of hebben deze kinderen meer verrijking ervaring op hun manier, die er nu gaande is.Wat is de ervaring van de andere oudere tegenover deze mooie kinderen, en ook best wel onbegrijpelljkheid van deze kinderen, naar de ouders toe.
  Vriendelijke groet nan

  Like

   
 37. Irma Schiffers

  juli 6, 2015 at 5:29 pm

  Deze link hoort zeker hier thuis en werd door Nestor geplaatst onder ‘heb jij een link’. Ik neem ‘m dus ook even mee om die link onder dit artikel te plaatsen :-)
  https://enigmachannel.wordpress.com/2015/07/03/evidence-of-organized-pedophilia-and-child-trafficking-implicates-governments-media-churches-and-charities/

  Like

   
 38. nestorcappaert

  juli 8, 2015 at 8:38 pm

  Blijkbaar gebeurt het zelfs niet meer stiekum en verborgen, maar giet men in een wet dat men misbruik niet naar buiten mag brengen, bij onze tegenvoeters:
  http://tapnewswire.com/2015/07/australia-to-jail-child-abuse-whistleblowers/

  Like

   
 39. nestorcappaert

  juli 8, 2015 at 11:29 pm

  Een zeer interessante link over misbruik van eind vorig jaar:
  http://aanirfan.blogspot.be/2014/12/the-paedophile-next-door.html

  Like

   
 40. nestorcappaert

  juli 12, 2015 at 4:06 pm

  In alle landen wordt “nationale veiligheid” ingeroepen om doofpotten gesloten te houden. Er bestaat geen nationale veiligheid, als dit betekent dat kinderen niet veilig zijn.
  http://tapnewswire.com/2015/07/northern-ireland-authorities-refuse-to-reveal-details-of-paedophile-with-links-to-former-government-on-national-security-grounds/

  Like

   
 41. nestorcappaert

  juli 12, 2015 at 4:21 pm

  Universeel chantagemiddel om de top van de samenleving te kunnen bereiken. Daardoor zijn alle wereldproblemen in feite tot één enkel probleem te herleiden: stop kindermisbruik.
  http://tapnewswire.com/2015/07/eu-making-paedophilia-legal-across-europe-2/

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juli 15, 2015 at 11:38 am

   Helemaal met je eens, ik schreef het ook al eerder. Als dit wordt aangepakt zijn we een heel stuk verder, en zijn er velen buiten spel gezet!

   Like

    
 42. Geuz

  juli 21, 2015 at 6:52 am

  De waarheid is gewoon erg moeilijk te vinden.
  Alles moet je controleren wat er beweerd wordt.

  Of het schokkend is, dat is niet mijn ervaring toch. De waarheid over enkele zaken die je beschrijft, vond ik na controleren wat David Icke beweerde, waarbij ik tot de conclusie kwam dat hij ongelijk had. Buitenaardsen vond hij destijds een afdoende verklaring voor satanisme, zou kunnen, maar toen ik het controleerde, kwam ik er toch achter dat dit niet de juiste verklaring is. De juiste verklaring voor satanisme is een houding van daders, dat het doel de middelen heiligt. Ofwel, dat er een mogelijkheid is om heiligheid te bereiken door geboden te overtreden om het overtreden van geboden te verminderen. Ja, klinkt absurd, maar het is een technische zaak, wat dan weer verwarrend kan zijn vanwege het woord heiligheid. Laat ik het zo zeggen, als je een chronische pijn in je hand hebt die ongeneselijk is, kan je besluiten die hand van je lichaam te verwijderen om gezond te worden. Zo wordt dat satanisme opgezet, want de protestanten van de UK, Nederland en Zweden zijn hartstikke ketters, aldus de Katholieke leer, dus om die te doden is een heilig werk. Satanisme is daar voor het middel. Dit is hoe de inquisitie werkt. Als je gaat zoeken op dat wordt vind je veel uitstekende historische informatie over mensen die dit geloven.

  Dus ik zeg, het Katholicisme heeft het satanisme opgezet, inquisitie is daar de verklaring voor, de inquisitie is overgenomen in 1542 van de Dominicanen en Franciscanen door de Jezuïeten. De Jezuïeten hebben de macht over weeshuizen en internaten, vanuit daar, samen met spionage, kunnen dergelijke satanische sektes worden opgezet. Dus de werkelijke oorzaak van satanisme ligt nog een schil dieper dan het verschijnsel zelf. De Katholieken hebben ook het systeem van politie opgezet, dus de politie wordt gebruikt om deze sektes door de eeuwen heen te beschermen. Politie verzorgd de dekmantel en doodt alle aangiften er voor.

  Controleer maar wat ik zeg.
  Alles past in wat ik beschrijf.
  Dat is toch hartstikke leuk!
  Weten dat de illuminatie de Katholieken zijn, want Adam Weisshaupt was een Jezuïet.
  De waarheid is lol tof en lachen. Als je dat niet ervaart, moet je nog wat onderzoek doen. Want hoe dieper je alle zaken controleert, hoe leuker het wordt. Zie je niet hoe leuk het is om deze lieden doodsbang te zien als je ze op heterdaad betrapt? De Kardinaal, de Bisschoppen en Frans Timmermans met ze MH17 gezever. De Katholieken deden 9/11, wie het laatst lacht lacht het best.

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: