RSS

Independance day of speeltuin van de politici

05 jul

speeltuinHet is veel te heet om naar de speeltuin te gaan. Maar dat is eigenlijk ook helemaal niet nodig, want daar bevinden we ons al in. Schuif maar gewoon met een ventilator op je hoofd achter de PC en scan even door de diverse nieuwsberichten heen, dan aanschouw je direct alle kinderen in de speeltuin die het met hun zwaartekracht tegen elkaar proberen op te nemen op de wip, instabiel van links naar rechts zwaaiend op de schommel en draaiend als een ‘drol in de pispot’ in de draaimolen, die we niet voor niets ook wel ‘de mallemolen’ noemen.

Het zijn de ‘kinderen’ die ons regeren, dames en heren. Die onze wetten bepalen, onze vrijheden afnemen, ons vergiftigen via hun poppenspelers achter de coulissen die dankzij de door narcistische ambitie gedreven acteurs op het fel verlichte podium in de schaduw kunnen blijven, die onze ‘mind’ controleren en diefstal plegen als het gaat om onze welverdiende inkomsten en basisrechten. En steeds meer mensen roepen ‘ja maar ik heb dat zooitje niet gekozen’ en dan rijst de vraag: hoe komen ze daar, want ze zitten er wel namens ‘ons’?

Griekenland gaat vandaag naar de stembus om te bepalen of ze in het Brusselse abattoir willen worden geslacht of dat ze liever in hun eigen land in de chaos van armoede hun uitgestelde ondergang beleven, want daar komt het bout gesteld zo ongeveer op neer. De tijd dringt voor een reddingsactie vanuit de bevolking zelf, want de leiders zijn alleen maar bezig met ruzie maken om allerlei dubieuze belangen te verdedigen in hun eigen speeltuin. Varoufakis roept dat er een nieuw goed voorstel ligt en Dijsselbloem zegt dat ie dat uit zijn duim zuigt, van dat kaliber dus…

EU pinokkio

De Brusselse Pinokkio-fabriek

Elke dag komen er een paar mails binnen waaien dat Yanis Varoufakis weer een blog heeft geplaatst. Hij zit morgen niet meer in de regering als men ‘Ja’ stemt. Aan welke kant van de ‘wip-wap’ hij zich bevindt is in deze bewust gecreëerde chaos blijkbaar onmogelijk nog te bepalen. Wie namelijk de mistige politieke vergaderzalen betreedt wandelt er even later vanzelf als Pinokkio weer uit en begint al snel te wennen aan de touwtjes die daar door onzichtbare zelfgeschapen ´Goden´ aan hun ledematen zijn vastgeknoopt. En zoals we weten kunnen we Pinokkio nooit vertrouwen.

Terwijl Griekenland voor een reusachtig probleem staat, of er nu vandaag ja of nee wordt gestemd in het referendum, het land zit echt diep in de problemen en het doet er blijkbaar niets meer toe of de bevolking daarvan de dupe wordt. De inhumane oppressieve agenda’s worden tegenwoordig wel erg openlijk getoond. Ze zijn in de top overal echt gewoon voor zichzelf begonnen, wat eigenlijk geen nieuws is, maar tegenwoordig gebeurt dat schaamteloos in de openheid.  Snoeiharde openlijke anti-democratische politiek wordt er bedreven en het begint zo onderhand zowel een hachelijke als een belachelijke situatie te worden. De VS en hun EU vazallen zijn momenteel de grootste vijand en bedreiging geworden van de mensheid. Misschien moeten we de ‘onafhankelijkheidsdag’ die ze in de VS vieren vandaag ook maar hier invoeren. Onafhankelijk worden van de overheden. Was er niet nog een andere datum uit de geschiedenis, ook op de  ‘4e’ van de maand die we ieder jaar nog steeds moeten herdenken? We zijn nadien lekker opgeschoten, vind je niet?

We kijken uiteraard naar Griekenland, maar in de VS is afgelopen maandag ook een faillissement uitgeroepen: Gouverneur Alejandro Garcia Padilla heeft afgelopen maandag aangekondigd dat het eiland Puerto Rico failliet is en ook al is de schuld van Puerto Rico 300 miljard minder dan de Griekse schuld, het is een afspiegeling van de Griekse situatie; ze kunnen geen kant meer op. Klaar, over en uit. Dat wordt net zo’n spookstad als Detroit waarschijnlijk, dat eens het hoofdkwartier was van Ford, General Motors en Chrysler, maar ook onder andere de bakermat was van de Motown muziek.

Volgens mij zijn we getuige van de laatste stuiptrekkingen van een vleesgeworden Moloch welke snel afstevent op een financiële ondergang en die degenen die zich aan de laatste geldproducerende strohalmen vasthouden in totale paniek gaat brengen.

Blijf in de observatie-modus kijken naar de speeltuin, zittend op de steen der wijzen, en geloof niets meer van wat je leest, want volgens mij zijn er een paar extra blikken met desinformanten open getrokken. Houd je focus op je eigen nieuwe toekomst, want er zijn niet alleen schapen, maar ook wolven in schaapskleren bezig in dit transformatieproces, terwijl we ook te maken hebben met een flink aantal mollen die zichzelf in schapenwol hebben gehuld en die ’s nachts ondergronds hun werk doen. Het is een tijd van verrassingen!

Maar alles goed en wel, over geld wil ik het eigenlijk helemaal niet hebben, dat heeft zijn allesverwoestende werk al gedaan en was het ooit een ruilmiddel, het is verworden tot een non-scrupuleus controlemiddel van een stel criminelen en volgens mij duurt het niet lang meer Monopolievoordat ze met hun monopolie-geld hotels gaan zitten kopen op de Kalverstraat en de Barteljorisstraat.  Maar wel achter tralies. Want eerst krijgen ze nog een ‘kans’:  Ga niet door start, ga direct naar de gevangenis!

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘humanity’ en mogen gerepubliceerd worden mits het auteursrecht en de bronnen worden gerespecteerd.

 
53 reacties

Geplaatst door op juli 5, 2015 in Column, EU, Eurozone, Griekenland, Opinie

 

Tags: , , , , , , , ,

53 Reacties op “Independance day of speeltuin van de politici

 1. Paul

  juli 5, 2015 at 8:04 am

  het is dan wel weer apart dat dit referendum juist op deze datum van vandaag gehouden word…

  Like

   
 2. Pastoor Geudens

  juli 5, 2015 at 8:23 am

  Hoi Irma, op zondag mensen gek maken met een referendum… daar kan geen zegen op liggen!

  Like

   
 3. Pastoor Geudens

  juli 5, 2015 at 8:23 am

  Dit is op 2012-2019: de grote verdrukking herblogd.

  Like

   
 4. Harry

  juli 5, 2015 at 8:33 am

  Heb jij een idee Irma, hoe het anders moet met z’n zes miljarden? Ik ff niet helaas.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juli 5, 2015 at 8:47 am

   Er is plaats genoeg voor die zes miljard, voedsel, water, energie, zonder enig probleem ook niet voor het milieu. Er wordt momenteel van alles geproduceerd aan technologie voor schone energie, weliswaar achter de schermen want er zijn er al een paar voor vermoord. We moeten van die ene groep hybride figuren af en dat gaat ook echt wel gebeuren want daar wordt zeer hard aan gewerkt. Als alleen Rothschild (een van de ergste bloedlijnen in hun soort) zijn vermogen verdeelt heeft ieder mens op aarde 70 miljoen. Ik wil er niet eens één tiende van hebben, maar ik bedoel maar…. Die reset komt eraan. Fasten your seatbelts :-)

   Like

    
   • Annelies Jelgerhuis (@bloomlifeevents)

    juli 5, 2015 at 11:15 am

    Kan niet wachten en durf bijna niet te hopen….

    Like

     
   • Sophietje

    juli 5, 2015 at 12:22 pm

    Psies 6 miljard is no problemo, zelfs 11 of 14 miljard niet we produceren nu al het dubbele..

    en hoe meer mensen hoe meer vreugd omdat we elkaar versterken.
    Degene die roepen dat er mensen teveel zijn komen uit de verkeerde trompet, nl die van eugenics en de elite die eigenlijk de wereld voor zichzelf wil..
    Laat de feiten voor zich spreken.

    https://overpopulationisamyth.com/
    https://overpopulationisamyth.com/content/episode-4-poverty-where-we-all-started

    Like

     
   • Sophietje

    juli 5, 2015 at 1:00 pm

    ik zou een tiende niet eens op kunnen krijgen.. en helemaal denkende hoe zij aan die nullen gekomen zijn.. brrrr

    Like

     
   • Math

    juli 19, 2015 at 5:19 pm

    Als we allemaal 70 miljoen zouden hebben, wie gaat dan de afwas doen??? De huidige techniek is in staat om ieder mens een waardig bestaan te geven. En de natuur kan zich dan binnen 100 jaar volledig herstellen. Irma ik vind U een moedige en eerlijke vrouw ( onderzoeker ) en bericht alleen over feiten en informatie die U kunt onderbouwen. Sterkte verder en geniet eens af toe van het leven dat verdiend U wel.

    Like

     
 5. Johan Bosman (werktuigkundige)

  juli 5, 2015 at 9:14 am

  Geld is één van de grootste uitvindingen van de mens. Daar kunnen we het allemaal wel over eens zijn. Maar ordinaire hebzucht en criminaliteit hebben ons “wettig betaalmiddel” (we zijn gedwongen het ons aangeboden geld te gebruiken) geperveteerd: ons geld is ziek. Het heeft geen enkele onderliggende waarde, er zit rente op en het kan zich economie-ontwrichtend ophopen. Alle financiële markten -zelfs de goudkoers- zijn verziekt. Geld is nog slechts een geloof. En hoe krachtig dit geloof is daar kom je wel achter als je monopolie speelt met Euro-biljetten en ziet wat er dan met de menselijke verhoudingen gebeurd. Ik ben er vast van overtuigd dat alle stront die bankiers en politici over ons uitstorten zijn oorzaak vindt in de volstrekte afwezigheid van kwaliteit van ons geld. Gezond geld is een prima ruilmiddel en kan zelfs geen criminele bankiers en criminele politici als tussenhandelaren gebruiken.

  Like

   
  • Sophietje

   juli 5, 2015 at 12:28 pm

   eens , ik blijf stellen geld kan maken en breken al naar gelang de mentaliteit van de mens die het bezit en inzet.
   Het is op zich een prima ruilmiddel.
   En bankiers tja.. arresteren zeg ik we weten ondertussen hoe het systeem is opgezet om schulden te creëren. Dat is dus kwade opzet.

   Ijsland heeft laten zien wat je ermee kan. ;-)

   Like

    
 6. Harry

  juli 5, 2015 at 9:30 am

  Gisteravond heb ik één glas zeer slechte rode wijn gedronken. Mijn gehele binnenwerk is hierdoor beneveld. Alle cortexen inclusief de hersenstam. Is er desondanks iemand hier aanwezig die voor mij aannemelijk kan maken langs welke de macht en de middelen dáár terecht komen waar ze thuis horen?

  Like

   
  • Harry

   juli 5, 2015 at 9:48 am

   …langs welke weg natuurlijk.. hè die wijn heeft zijn werk goed gedaan..

   Like

    
   • Irma Schiffers

    juli 5, 2015 at 10:28 pm

    Ik hoop dat die ‘nare’ wijn uit je cortexen verdwenen is :-) Wij natuurlijk vriend, wij, het volk, met wat hulp vanuit alle goede hoeken (en die komt echt). We zijn zó ontzettend in de meerderheid, en er is echt al aardig wat paniek in die gelederen; we worden té wakker!

    Like

     
 7. Dick

  juli 5, 2015 at 10:21 am

  Hoe het ook verloopt…was Griekenland niet de eerste “democratie ” ?
  Tonen ze vandaag ook weer aan dmv een referendum. Hoewel daarna het ” spel ” nog niet gespeeld is. Menig westerse ” democratie ” kan daar een voorbeeld aan nemen. NEE.. hadden ze de uitslagen verkiezingen of refendums ivm ontstaan Europa gevolgd ….NEE..dan had Europa zoals dat nu is….helemaal niet bestaan.
  Overigens…Ijsland heeft destijds de banken om laten vallen en de directeuren bestraft…
  Hoor je in de msm niks meer over..betekent dus dat het daar blijkbaar goed gaat.

  Like

   
 8. lungpaard@online.nl

  juli 5, 2015 at 11:06 am

  Ha Irma,

  ik heb gisteren weer de loftrompet tegen je broer ( mijn buurman ) geblazen want wát schrijf je en vertaal je toch fantastische artikelen. Klasse, en Chapeau voor al je inspanning. Ik kan het over het algemeen eens zijn met de artikelen na het grondige onderzoek wat je altijd pleegt! Klasse en Chapeau voor al je inspanning. Groeten Marga

  Like

   
 9. Breinbrouwsels

  juli 5, 2015 at 11:24 am

  Sorry @Dick maar in het oude Griekenland was democratie heel wat anders dan wat ze er hier van hebben gemaakt. Maar er zijn wel raakvlakken. Zo komt het van ta dèmos en dat is vrouwelijk omdat de leden allemaal manachtigen waren, net als hier, die als blijk van hun politieke geaardheid een roze zakdoek droegen en een handtasje. Tijdens hun vergaderingen stonden ze op een stel bootjes met elkaars roze gekleurde klabbanoi in de hand vanwege het toen al opgang makende participatiegevoel. Vrouwen waren van deelname aan de democratie uitgesloten omdat die een veuls te serieuze kijk hadden op gewone dingen in de samenleving. Ook slaven en gewone hetero mannen die niet naakt ergens in een gymnasion stonden te flikflooien waren uitgesloten dus je hield alleen, net zoals nu, een klein groepje Poederpruiken over die elkaar in de hand hielden. Democratie is hier inderdaad zoals Irma dat schrijft een soort speeltuin of leuke kermis voor tegen de verveling van de Oude Poenscheppers. Net zoals oorlogje voeren en volksbegeren of stempartijtjes houden. Die Poederpruikjes (Hallo Willem, Rutte & Co) zijn trouwens ook gewoon slaafjes van de Oude Poenscheppers die er toen zelfs, bij dat naakte festijn in het gymnasion, al bij waren. En nog veel eerder.

  Like

   
  • Ben

   juli 5, 2015 at 1:35 pm

   Inderdaad, democratie in de zin van dat het volk regeert, bestaat helemaal niet, nooit, nergens.

   Like

    
  • Dick

   juli 5, 2015 at 4:41 pm

   Vandaar dat ik democratie ook tussen ”’…”’heb geschreven.

   Like

    
 10. Dik van Haaren

  juli 5, 2015 at 12:30 pm

  Bron Xandernieuws.nl
  Het IT-bedrijf Singular Logic telt morgen de stemmen van het cruciaal geachte referendum in Griekenland over het al of niet accepteren van de bezuinigings- en hervormingseisen van de Troika (EU, ECB, IMF). Het bedrijf levert ook alle hardware en software voor het hele stemproces.

  Singular Logic doet al 11 jaar dit werk in Griekenland, officieel in opdracht van de Griekse regering en gefinancierd door de EU. Maar vooral: met instemming van de VS, dus met medewerkers die rechtstreeks afkomstig zijn van de Amerikaanse geheime diensten.

  Singular Logic kwam in december 2014 in handen van het Amerikaanse ‘private equity’ en vastgoed investeringsfonds KKR (Kohlberg Kravis Roberts). In het management van KKR zit niemand minder dan David Petraeus, de vorige directeur van de CIA. Hij is tevens voorzitter van het KKR Global Institute, en geldt als belangrijke schakel met de beruchte ‘vampierinktvis bank’ Goldman Sachs (1) – juist, dezelfde bank die de Grieken met vervalste cijfers en fake statistieken de eurozone in fraudeerde.
  ______________________________________________________________________________

  En er ligt nog iets in de week in Griekenland. Mochten de Griekse banken in moeilijkheden komen dan moeten de spaarders er rekening mee houden dat er van het spaargeld boven de € 8000,= minimaal 30% van het spaar te goed wordt afgeschreven.

  Misdaad loont zeker als je de macht hebt het via wetgeving te legaliseren. Alleen deze sociale genocide plegers verschonen zich op grote via hun politieke butlers die zich laten misbruiken, denkend dat zij de dienst uitmaken. Denk maar even aan de 200 van Mertens

  Like

   
  • Sophietje

   juli 5, 2015 at 12:56 pm

   :-Z
   Weet wel op een chat was iemand die veel mensen kent in Griekenland en zei dat veel mensen oxi gaan stemmen dat zou nee betekenen.
   ik hoop dat het eerlijk gaat maar ik kreeg ineens een flasback van deze video in mijn hoofd van een aantal jaren geleden.. ( niet dat john kerry zo’n beste keus was )

   Like

    
  • Irma Schiffers

   juli 5, 2015 at 2:52 pm

   Ja Dirk, dit is heel erg eng. Zoals bij alle verkiezingen, alles wordt verkwanseld en gemanipuleerd met fraude van degenen die de verkiezingen mogelijk maken en begeleiden. We weten nu al de uitkomst. Het is één smerig spel. Ik heb nooit gedacht dat ik mijn ‘democratische recht’ (stemmen) niet zou gebruiken, maar ik stem niet meer. Het heeft geen enkele zin.

   Like

    
   • Dik van Haaren

    juli 5, 2015 at 4:52 pm

    Irma, ik begrijp je gevoel dat stemmen geen zin heeft. Tot heden stem ik nog steeds. Na een jarenlang lidmaatschap bij de PPR en later GroenLinks nu bij de SP. Voor de PPR in een aantal platforms actief geweest en ik vond dat in die tijd constructief. Ook het actief zijn in de vakbond en daar deel te nemen aan werkgroepen hebben m.i. geen windeieren achtergelaten. Nu zijn dat soort van platforms er volgens mij niet meer en dat is jammer. Bij GroenLinks begin 2000 nog iets geprobeerd op te zetten dat sneuvelde. Duidelijke reden werd niet gegeven anders dan geen kans o.i.d. Probeer tot heden wel alle politieke partijen te benaderen als mij iets dwars zit en als je lid bent heeft dat in sommige gevallen soms wel een pré. Wel heb ik het gevoel dat men liever een andere kant op wil kijken omdat feitelijkheden pijn doen aan hun “veilige” ideeën en gedachtegoed. Ook de media heeft boter ter grote van een Unileverberg op hun hoofd. Zo gauw ministeries aan journalisten geld betalen, zijn het voor mij geen journalisten meer, maar vazallen van een sociale genocide organisatie. Deze journalisten kunnen m.i. nooit meer een objectief beeld geven van cruciale feitenlijkheden en daardoor voor mij onbetrouwbaar zijn in hun berichtgeving hoe leuk en aannemelijk dan ook. Hoe het schip gekeerd zou kunnen worden is mij tot heden niet duidelijk. Maar de gedachte van we zien het wel, dus na mij de zondvloed, zover ben ik nog niet.

    Like

     
    • Irma Schiffers

     juli 5, 2015 at 10:36 pm

     En ik begrijp jou heel goed. Ik heb jarenlang verbaasd uitgeroepen wanneer iemand niet of nooit ging stemmen dat ze hun basisrecht liepen te verkwanselen. Maar Dirk, het is eigenlijk dus meer in en in droevig dat ik het voel als een vernedering om me te moeten verplaatsen naar een stemlokaal terwijl ik ‘wéét’ dat de hele kolerezooi (sorry, ik ben daar heel boos om eigenlijk!) gewoon ‘ge-bribed’ en ‘ge-rigged’ wordt. Ze weten al heel lang wie wanneer op welke plek moet komen, ver vóór de verkiezingen; politiek is verkocht aan die schaduwfiguren. En wie daar niet aan meedoet kan een bombardement en een troepenmacht op zijn bodem verwachten. Ik vind het echt niet goed dat ik een hokje sta in te kleuren terwijl ik weet dat we vierkant worden uitgelachen. Is dat ego? Misschien…. Ik noem het tegenwoordig ‘gezond verstand’. Neemt niet weg dat het, zodra dat zooitje weg is, dat ik uiteraard weer ga stemmen, al betwijfel ik sterk of dat nog opgaat, want het hele politieke stelsel gaat veranderen, maar dat terzijde. :-)

     Like

      
 11. Nexus

  juli 5, 2015 at 1:47 pm

  Het wordt steeds duidelijker dat Varoufakis een Soros soldaat is en bewust aangestuurd heeft op dit referendum. Volgens de laatste berichten had Putin hulp aangeboden als Griekenland uit de EU zou stappen maar dit zou geweigerd zijn door Varoufakis.

  Vanaf het begin gaven lezers bij ons dit aan en vanaf het begin heb ik dat altijd in mijn achterhoofd gehouden. Maar de werkelijke vraag is wat gaan de Grieken doen nadat dit bekend zal worden? Want dit zal ergens gaan lekken.

  Het hele financiële gebeuren interesseert mij niet, wat de mensen doen is belangrijk. Als dit referendum daadwerkelijk een kunstgreep van de elite is dan zal dit snel terug slaan in hun eigen gezicht. Er is maar één eerlijk scenario voor de mensen van Griekenland en dat is het scenario dat de IJslanders gevolgd hebben. De bankiers en politici die de rechten verkwanseld hebben aanpakken en berechten. Daar is het uiteindelijke wachten op.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juli 5, 2015 at 1:54 pm

   Ja Nexus, en dat gaat ook gebeuren. En ja, dit slaat absoluut op hen terug, maar de schokgolven zullen groot zijn over de onthullingen en ontmaskeringen… Mij bevreemdde het sowieso dat ze het aanbod van Rusland niet hebben aangenomen, daar ben ik in mezelf gaan twijfelen. Ben stiekem ook wel benieuwd hoe PCR (Paul Craig Roberts) daarop gaat reageren. We gaan nog veel gekke dingen meemaken ;-)

   Like

    
   • Sophietje

    juli 5, 2015 at 2:24 pm

    Niet twijfelen aan je zelf ze zijn nu eenmaal meesters in het manipulatie spel, je hebt die stap teruggenomen en die ene link geplaatst, DAT was je onderbewuste. ;-) TRUST it always.

    Geef alleen nooit BLIND vertrouwen aan een politieke partij..

    Like

     
  • Sophietje

   juli 5, 2015 at 2:21 pm

   Blij dit te lezen

   Vanaf het begin gaven lezers bij ons dit aan en vanaf het begin heb ik dat altijd in mijn achterhoofd gehouden”

   We houden elkaar wakker bij elk nieuwe info die vrij komt hoe moeilijk te verkroppen soms ook.

   United we stand, Nexus…

   Like

    
 12. Oog

  juli 5, 2015 at 1:57 pm

  Haha, terwijl de beslissing over chaos of verdere slavernij , gemanipuleerd wordt “beslist” in Griekenland , staat de MSM bol van de Tour de France (IN UTRECHT NOTA BENE haha).

  Wat je zegt, Irma, gewoon op een steen gaan zitten kijken naar de speeltuin. Het is wonderbaarlijk.

  Like

   
 13. Oog

  juli 5, 2015 at 2:00 pm

  Een filmpje met zeer veel waarheid (44 sec):

  Like

   
 14. Lightheart

  juli 5, 2015 at 7:15 pm

  Irma, je hebt een mooi beeld neergezet, een speeltuin is het daar op bestuurlijk niveau voor leugenaars. Mij boeit vandaag een ding.

  Gaat Oxi (grieks voor ‘nee’) winnen?

  Als Oxi wint dan heeft zeker een rol gespeeld, dat de Centrale Bankiers en Bankiers hebben besloten om de Grieken nog meer in het nauw te drijven prive door het dagelijks op te nemen bedrag afgelopen week te maximeren to 60 euro.

  Een duidelijker manifestatie van de ALMACHT en Perfiditeit van deze Molochs kan ik me zo snel niet voorstellen, maar vooral ook een sterkere provocatie van de Griekse gezonde gevoelens van nationale trots en onafhankelijkheid door dat geteisem dat deze Molochs bestuurt.

  Varoufakis zegt vandaag in zijn email, dat het Referendum de Grieken en Europa weer hoop heeft gegeven. Helemaal mee eens, de hoop komt weer een heel klein beetje bij mij op, dat er ooit binnenkort nog eens regeringen komen die het Griekse voorbeeld volgen en Referenda uitschrijven over de cruciale kwesties inclusief het Verdrag van Lissabon. Het volgende Referendum in Griekenland wordt al genoemd. Dictatoren 66 leider Pechtold heeft al geroepen, dat hij het Griekse Referendum afkeurt. Het ware gezicht van Pechtold de zegevierder lijkt mij nu wel definitief geopenbaard.

  Varoufakis wordt door een Europese circus- en speeltuinartiest een Narcist genoemd en dan spreek ik de wens uit dat de Europese speeltuin-Altruisten en lakeien a la Diesselboooom, Schultz, Merkel, Holland, Juncker en wie niet al op die schommels aan het schommelen zijn, hun Waterloo zullen vinden, te beginnen in Griekenland op 5 juli 2015.

  Like

   
  • Sophietje

   juli 5, 2015 at 8:41 pm

   Een ding: Varoufakis wenst een fiscale unie, wat dat aan gaat schuift hij wel aan bij de eurofielen kennelijk. .
   Hij wenst dus meer europa in plaats van minder.

   telling tot nu toe 60 procent OXI =nee toppers zijn het

   Like

    
  • Irma Schiffers

   juli 5, 2015 at 10:38 pm

   Altruïsten? Hahahahahaha, ze weten niet eens hoe ze dat moeten schrijven! Maar over Waterloo gesproken; ze weten wel wie Napoleon is! De uitvinder van de cognac (die ze zuipen van onze centen!!)

   Ik word melig, heb je het door? ;-)

   Like

    
 15. Lightheart

  juli 5, 2015 at 11:12 pm

  Zondagavond 5 juli 2015, wellicht een historisch Europees democratisch moment. Om even voor 22 uur op de website van het Nederlandse NOS-journaal staat: “Tweederde van de uitgebrachte stemmen geteld, meer dan 60 procent NEE en minder dan 40 procent JA!!!!!!”,
  Dit potentieel geweldige feit wordt in het eigenlijke NOS-tien-uur-journaal bijna volledig overwoekerd door pseudo-deskundig gezwets van talking heads die proberen met hun speeltuin-meningkjes dit brisante feit te doen ondersneeuwen.
  Kortom, het zit eraan te komen, dat Varoufakis en Tsipras het Griekse volk danwel de Griekse bereidwillige stemmers achter zich hebben gekregen onder uitermate zware en ongunstige omstandigheden en continue valse tegenpropaganda van de grootmachten inclusief de massamedia en de afperspraktijken via de ATM’S van de Banken, wellicht de grootste strategische blunder van de BANKIERS/BANKSTERS. Wellicht dat er een volk is dat uit angst het hazenpad kiest, maar de Grieken zijn er des te kwaaier om geworden zo vermoed ik. Ik geen cash meer uit de geldautomaat dan jullie banken geen cent rente meer van ons Grieken!! Dat zou wel eens het sentiment kunnen zijn geworden aangewakkerd door deze stupiditeit.
  Varoufakis is een rasonderhandelaar en natuurlijk wil hij van alles wat de Europese Unie wil zoals uitgedrukt door de diverse ongekozen BOBO’S met steeds langere neuzen uit de Europese Speeltuin, natuurlijk toont hij interesse voor een wellicht fiscale UNIE, echter, als je dan zijn voorwaarden hoort dan zou je toch moeten begrijpen, dat hij op een NETTE manier een middelvinger laat zien en stuurt op slechts de enige hoofdlijn die ertoe doet, nl. wat wil na raadpleging het Griekse volk met EU versus onze voorstellen.
  Natuurlijk wil Varoufakis samenwerking in Europa, dat willen we allemaal, alleen niet aangestuurd door een feitelijke tyrannie met de schaamlap van de nationale parlementen en nationale minister-presidenten en vakministers die gezamenlijk geen ballen hebben en niks klaar krijgen behalve de lakei uit te hangen richting de hogere machten in Washington DC, London City, Vaticaan, Basel, Jeruzalem en noem alle zetelsteden van de 100 belangrijkste globale banken maar op.
  Wil het Griekse volk een programma om het volk en de economie vooruit te helpen of wil het Griekse volk continu per dag, per week, per maand, per kwartaal, per jaar steeds meer uitgeperst worden door de nationale en internationale Banken en het Centrale Bankensysteem, waarbij tegelijkertijd onder leiding van het IMF de grote uitverkoop van elke Griekse asset stelselmatig zal worden ingezet, gecombineerd met privatisering van ELKE primaire en secundaire levensbehoefte, zodanig, dat de armoede in de Griekse samenleving en onder alle mensen, ook degenen die meer dan 3000 euro per maand verdienen tot en met 10.000 euro per maand, onvermijdelijk steeds verder en vergaander zal toenemen.
  Ik hoop van harte, dat de Grieken op deze ingeslagen weg zullen voortgaan, ondanks de ongetwijfeld nog grote hobbels en tegenslagen die zij tegen zullen komen.
  Beter arm, maar zelfstandig met eigen Drachme, dan compleet qua soevereiniteit, democratisch zelfbeschikkingsrecht, economie en persoonlijk inkomen verdergaand uitgekleed en geplunderd worden door het ondemocratische Brusselse Bestuurlijk-Bureaucratische Speeltuintje in combinatie met UNELECTED EU-bestuur, UNELECTED ECB, UNELECTED EU-commission, UNELECTED IMF en natuurlijk de vaste kliek en claque van globaal plunderende Banken die nooit mogen omvallen aangezien wetten de plundering van burgers en Midden- en Klein bedrijven bevorderen ten behoeve van de delging van astronomische tekorten ten gevolge van fantastische derivaten dankzij diezelfde politici met steeds langere neuzen et cetera.
  Zevenhonderdduizend miljard schijnt wereldwijd uit te staan aan derivaten. Zeventig duizend miljard schijnt het wereldwijde Bruto Nationale Product te zijn van alle landen bij elkaar opgeteld. De mogelijkheden en argumenten om eindeloos verder te bezuinigen, te plunderen, te privatiseren, te roven en te verarmen en lokale economien en industrieen te vernietigen zijn onuitputtelijk, tenzij burgers en bedrijven op gaan staan en ongehoorzaam worden.
  Zoals Minister van Economische Zaken Laurens Jan Brinkhorst van Dictatoren 66 indertijd zei: als we geen lid van Europa worden dan zal in ons land het licht uitgaan.
  Nou, Meneer Brinkshorst U heeft gelijk gekregen met dat licht dat uitgaat, echter met 1 verschil: dat licht gaat langzaam uit als we niet oppassen in ons land, juist, omdat we lid zijn geworden van die slechte droom die indertijd door de NAZI Walter Halstein, voormalig chef van het juridische en economische planbureau van Herr Adolf Hitler, in zijn fundamenten is ontworpen. Walter Halstein was de eerste Eurocommissaris avant la lettre direct na de Tweede Wereldoorlog.

  Voor wie meer wil weten over een grote lijn in de geschiedenis vanaf circa 1900: zie

  http://www4.dr-rath-foundation.org/uk/

  “The Nazi roots of the Brussels EU”

  De Europese Unie is niet meer of minder dan de voortzetting van de industriele belangen achter het Derde Rijk, waarbij alles in dienst staat van de Big Global Corporations Interests en de functie van bestuur en bureaucratie niet meer is dan het organiseren van een speeltuin als leugenachtig democratisch vijgeblad voor het naakte tyrannieke fysiek daarachter.

  http://www.rense.com/general26/dutch.htm
  How The Bush Family Made Its
  Fortune From The Nazis
  The Dutch Connection
  By Attorney John Loftus

  Klik om toegang te krijgen tot manning.pdf

  Een boek van Paul Manning in pdf file getiteld: “Martin Bormann, Nazi in exile”
  Gaat onder meer over de continuiteit die dankzij Bormann’s genie kon worden gerealiseerd waar ook ter wereld aan de industriele activiteiten van de industriele belangen die Hitler aan de macht hadden gebracht en die dankzij de oorlogsinspanningen hun macht en vermogens hebben kunnen doen uitbreiden.

  Wie dit materiaal bestudeert zou zomaar eens tot de conclusie kunnen komen, dat het niet landen of nationaliteiten of regios of machtsblokken zijn die via hun politieke leiders de gebeurtenissen op aarde bepalen, maar totaal onbekende, machtige personen die industriele conglomeraten op listige wijze compleet weten te controleren en te sturen in een onverzadigbare zucht naar totale, globale, fascistische macht.

  Like

   
  • gert

   juli 6, 2015 at 10:51 am

   toch even commentaar…..
   Beste Lightheart, je ziet het helemaal goed maar je mist iets. Voordat Hitler geboren was waren de boeven al de baas. Ook Hitler zag dat die boeven bezig waren en wilde dat toch anders doen. Hij verzamelde een groep mensen die net als in het huidige Griekenland hun best deden om goed te onderzoeken wat er aan de hand was en wat eraan gedaan kon worden. De “Nazi’s” kwamen met hele goede ideeen welke de macht van de boeven kon inperken. Ook toen zagen de boeven oorlog als middel en Hitler zal gedacht hebben : als jullie oorlog willen kunnen jullie dat krijgen; Hij werd uitgelokt. Helaas moest hitler het onderspit delven en ALLE voor de boeven voordelige ideeen werden scrupuleloos overgenomen (gestolen). Verder werden alle goede ideeen van Hitler verzwegen net zoals ze dat met de goede ideeen van Kennedy hebben gedaan. Probeer in de toekomst te kijken naar wat iemand voor het Volk doet en wie wat voor vriendjes doet en je ziet meteen het verschil. Probeer jezelf ook niet door indoctrinatie te laten beinvloeden want ALLES wat je leest en ziet over het verleden is door de boeven zo gepresenteerd. Verder moet je in het achterhoofd houden dat de boeven al meer dan duizend jaar bezig zijn om steeds weer opnieuw oorlog te creeeren, dus als er ergens oorlog komt en je kijkt GOED naar de omstandigheden zal je zien dat het toch elke keer weer de boeven zijn die er achterzitten.

   Like

    
   • Lightheart

    juli 6, 2015 at 12:01 pm

    Gert,

    Dank je wel voor je commentaar. Dank voor interessante aanvulling.

    Echter, je niet laten beinvloeden door desinformatie is heden ten dage een onmogelijkheid, laat staan proberen je niet laten beinvloeden door desinformatie over wat er in het verleden feitelijk georganiseerd is door welke vanuit de schaduw opererende Mandarijnen.
    Er zit niks anders op dan jezelf continu te corrigeren na nieuw opgedane feitenkennis.

    De overwinnaar schrijft de geschiedenisboeken en Generaal Eisenhower zei zelf al aan het hoofd van de geallieerde strijdkrachten na de capitulatie door de Nazis, dat hij niet kwam als bevrijder, maar als veroveraar.

    Dat hebben o.a. de Duitse Prisoners of War geweten. Op zijn bevel zijn ze in kampen samengebracht zonder eten, drinken, sanitaire voorzieningen met circa anderhalf miljoen in die kampen gestorven Duitse soldaten tot gevolg.

    Welke krachten zorgen ervoor, dat dit type feiten buiten de geschiedenis-herhaal-indoctrinaties gehouden wordt?

    Het hele EU-verhaal inclusief de Griekse tussentragedie valt strategisch met documenten heel goed te onderbouwen als een logisch strategisch gevolg van de globale machtswellustige facties in en rond Washington DC. Een van de doelen was en is nog steeds vernietiging van een diversiteit aan Europese culturen en Duitse/Europese economische macht, waar deze facties altijd bang voor zijn geweest tot op de dag van vandaag.

    Had je de links al doorgenomen? Staan zeker al een paar onbekend gehouden “bekende” boeven in die de politieke speeltuinen hebben georganiseerd en gedirigeerd.

    Like

     
  • Irma Schiffers

   juli 6, 2015 at 5:01 pm

   Mijn beste ‘licht van hart’; ik wil je overigens nog even zeggen dat ik gisterenavond laat (of was het vannacht) een paar keer heel erg hardop heb zitten lachen om dit lange, interessante stuk; geweldig hoe je dat beschrijft. Het maakte mijn hart inderdaad weer even lichter! ;-)

   Like

    
 16. Johan Bosman

  juli 6, 2015 at 6:12 am

  Heel goed stuk Lightheart, zo staan de zaken er precies voor! En het was diezelfde Laurens Jan Brinkhorst die vond dat je het nederlandse volk helemaal niet moest betrekken bij de vraag over al dan geen toetreding tot de EU. Want “Nederlanders waren daar te dom voor” volgens Brinkhorst.

  Like

   
 17. Johan Bosman

  juli 6, 2015 at 7:41 am

  En inderdaad: we zijn op 5 mei 1945 nergens van bevrijd. Tijdens de Neurenberger processen zijn een paar Patsy’s berecht maar het overgrote deel van het NAZI-geboefte was van harte welkom in de VS. Op bevrijdingsdag viert de echte Hollander dus in feite de nieuwe Amerikaanse bezetting. Oud-premier Ruud Lubbers gaf nog onlangs toe dat we wel degelijk Amerikaanse kernwapens op Nederlandse bodem hebben waarover ons kabinet niets te beslissen heeft. Een krachtiger signaal waar de Nederlandse souvereiniteit in werkelijkheid ligt is niet mogelijk. Hoe onze “volksvertegenwoordigers” dit land democratisch denken te kunnen besturen terwijl het niet eens souverein is…..

  Organisatiecrimineel Mark Rutte: “We moeten onze Amerikaanse vrienden van de NATO helpen.”

  Ga in godnaam niet meer stemmen mensen. Geef organisatiecriminelen geen enkele bevoegdheid!

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juli 6, 2015 at 5:52 pm

   Als er niemand meer zou gaan stemmen, krijgen we een hele grappige situatie. Zie je die verkiezings-uitslagen bij Staatsomroep NOS al voor je met al die beteuterde gezichten? Ze zullen vanwege het afschuwelijke fenomeen gezichtsverlies ineens wel storing hebben bij de omroepen die dagen duurt…. :-)

   Like

    
 18. Ben

  juli 6, 2015 at 11:51 am

  Duitsland/Europa is een bananenrepubliek:

  Geef dat gewoon toe.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juli 6, 2015 at 5:54 pm

   (y) of zoals Lightheart het noemt ‘een mandarijnen-republiek’; hoe dan ook dus ‘vrucht’baar (voor de elite)

   Like

    
 19. Lightheart

  juli 6, 2015 at 12:59 pm

  Maandagochtend 6 juli lijkt het vast te staan, dat de Grieken met een behoorlijke meerderheid NEE hebben gestemd tegen het dwangpakket van de Dieselbooms cum suis van de Europese Dwang-Unie.

  Ik laat niet de cognac, maar de champagne nog even in de fles, want deze tussentragedie kan heel goed gebruikt worden door de Mandarijnen om een versnelde invoering van de Politieke Unie af te dwingen die vervolgens doorgezet kan gaan worden naar een fluwelen omzetting van die Politieke Unie naar een feitelijke opheffing van de zeggenschap van alle Europese parlementen tegelijkertijd met de oprichting van de Dictatoriaal geregeerde Europese Unie van Sowjet Socialistische Republieken met het Europese Parlement als de Doema zoals die functioneerde in de tijd van Jeltsin bijvoorbeeld.

  Jaap van Duyn, voormalig beleggingsbaas van ROBECO ROTTERDAM, gaf dat onlangs al aan in de Financiele Telegrap of de NRC, wil ik vanaf zijn, dat het gemodder zal blijven zolang er op Europees niveau geen Politieke Unie wordt gerealiseerd.

  Argumenten te over met de schade ten gevolge van deze Griekse tussentragedie. We moeten een herhaling voorkomen zullen de speeltuin-bevolkers roepen. We moeten de overige Europese landen qua economische en financiele en fiscale politiek nog beter vanuit Brussel besturen. We moeten het tot op heden toegepaste overlegmodel gaan moderniseren, zodat sneller kan worden gehandeld in het belang van alle Europese landen, enzovoorts enzovoorts, we moeten nu definitief voorkomen, dat Duitsland nog oorlog zal kunnen voeren in Europa, we moeten vanuit het centrale Europese niveau veel slagvaardiger op kunnen treden in de immigrantencrisis, tegen het toenemende terrorisme in het bijzonder van de jihadisten, in de Oekraine-crisis, we moeten verdere versterking invoeren van het Europese financiele systeem, de BOBO-pseudo-argumenten zullen als een diarrhee de komende tijd over ons uitgestort worden, we moeten buffers aanbrengen, zodat Banken hun vermogensposities kunnen versterken en de betrouwbaarheid van het Bancaire systeem verder kan worden verbeterd, we moeten een beroep doen op alle burgers, spaarders, obligatiehouders, aandeelhouders, belastingbetalers om een effectieve Bail-in van een aantal Banken te kunnen realiseren enzovoorts enzovoorts enzovoorts.

  Het Griekse resultaat is natuurlijk een prachtige crisis en die KAN natuurlijk gebruikt gaan worden om iets dergelijks als hiervoor geschetst in een voor de EU heel hoog tempo te realiseren.

  Toch even heel strategisch en kritisch blijven kijken naar het spel dat Yanis Varoufakis en Tsipras hebben gespeeld. Toch even advocaat van de duivel blijven spelen en bezien in hoeverre Varoufakis en Tsipras zich niet hebben laten gebruiken danwel zelfs zichzelf hebben ingezet om deze Griekse crisis tot een hoogtepunt te brengen, zodat deze Griekse crisis gebruikt kan worden in het welbekende schema: wij creeren een groot probleem, de bevolking schreeuwt om een oplossing en wij gaan precies die oplossing aanbieden die onze op verdere onderdrukking gerichte strategische belangen ongezien en onbegrepen door de massa helemaal ondersteunen.

  Zie in dit verband bijvoorbeeld William Engdahl’s analyse.

  http://journal-neo.org/2015/07/03/what-stinks-about-varoufakis-and-the-whole-greek-mess/

  http://williamengdahl.com/

  Als tegenwicht dan weer de vraag welke integriteit van Varoufakis is af te lezen in de stukken op zijn eigen website. Zie voor zijn recente evaluatie van het OXI/NEE de volgende link:

  http://yanisvaroufakis.eu/2015/07/06/our-no-is-a-majestic-big-yes-to-a-democratic-rational-europe/

  Engdahl heeft voor mij zonder meer een punt, echter, Varoufakis geniet bij mij het voordeel van de twijfel.

  Welke speeltuin-bevolker heeft in zo een cruciale kwestie in welk Europees land het volk de expliciete kans gegeven om een oordeel te geven via een Referendum. Alleen dat al beschouw ik als een belangrijke, positieve, historische stap.
  Wat eruit gepeurd gaat worden door de continu malende “boeven”-krachten, ja dat staat vandaag ff in de sterren geschreven.

  En dan hebben we het nog even helemaal niet over de zich verder uitbreidende oorlogsmacht in Oost-Europese landen, de samenwerking van de Nederlandse regering met het fascistische regime in Kiew, Odessa en zo nog wat van die supra-nationale criminele handelingen die door zogenaamde volksvertegenwoordigers en regeringen met onze zwijgende instemming gewoon worden voortgezet.

  Terugkomend op de aanleiding van de Griekse crisis, onaanvaardbaar toenemende Staatstekorten en uitblijven van betalingen door de Griekse Staat aan de ECB/ IMF/EU/Duitsland ENZOVOORTS.
  Het is een koud kunstje voor de “boeven” om dit Griekse scenario voor elk Europees land op touw te zetten.

  Stel je even een scenario voor, dat Nederland de komende jaren rigoreus wordt uitgekleed om de Zuid-Europese Staten bij te springen via bijvoorbeeld het supranationale criminele Instituut van het European Stability Mechanism, dat elke dag de Nederlandse Regering opdracht kan geven zonder enige uitleg of verantwoording om een willekeurig gewenst bedrag van tig miljard binnen 7 dagen over te boeken naar Brusselssssst. Een verdrag dat stiekum door de Tweede Kamer is goedgekeurd nog voordat de bevolkingen er via de massa-hersenspoelfuncties van op de hoogte werden gebracht.

  Stel je voor, dat op dat moment op een zeker punt in het scenario wordt voorgesteld, dat wij onze ernstig toegenomen kredietposities bij het IMF niet meer kunnen aflossen aldaar en vervolgens stelt het IMF voor, dat UITVERKOOP zal worden gehouden van belangrijke concessies in de Lage Landen en wel concessies die dan net zo gaan worden uitgevaardigd als dat met olie- en gasvoorkomens in ons land gaat.

  Wat hebben wij dan in de aanbieding om aan de ons listig opgedrongen verplichtingen te voldoen? Ik denk even hardop, kan het mishebben hoor, het blijft koffiedik kijken. Inspiratie kan elders in de wereld ( van het IMF ) volop gevonden worden:

  1. verkoop van drinkwaterconcessies aan globaal opererende drinkwaterbedrijven die in staat zijn om een veel betere kwaliteit water te produceren tegen veel lagere kosten zo zal worden gezegd;

  2. verkoop van belangrijke natuurgebieden zoals bijv. de Duinstreken en de Veluwe, waarbij toegang tot deze natuur voor burgers verder zal worden ingeperkt om de kwaliteit van de natuur aldaar verder te verbeteren. Staatsbosbeheer heeft onlangs alvast een beginnetje gemaakt. Het noodlijdende Staatsbosbeheer zal straks onder een buitenlandse investeerder als nooit tevoren gaan floreren samen met de in concessie genomen nederlandse natuur

  3. verkoop van de Waddeneilanden aan een ogenschijnlijk nobele NGO die er vervolgens mee gaat doen wat de NGO goeddunkt dankzij een parlement dat de andere kant op kijkt.

  4. verkoop van concessies om te fracken in de ondergrond van Nederland die zeer geschikt blijkt voor fracking van schaliegas ———- de grootste bedroggrap van de laatste jaren, maar ja, als je nergens verstand van hebt en je nergens in verdiept als Kamerlid dan vind je van alles een goed idee na gesprek met de juiste lobbyisten en negatie van geruchten vanuit de burgerij.

  5. Verkoop van Schiphol als faciliteit en terrein, waarbij Schiphol meteen kan worden doorontwikkeld tot belangrijke militair-strategische Hub voor de Nato-lees Amerikaanse strijdkrachten in het licht van de toenemende koude-oorlogs-spanningen met het Rusland van Putin. Onder o.a. Gerlach Cerfontaine, president-directeur van Schiphol BV was daarmee al begonnen om op deze ontwikkeling te anticiperen. Wat een knappe bol met vooruitziende blik was die Cerfontaine toch, niet dan?!!

  Wie biedt er mee en meer?!!

  Er zijn vast nog veel meer manieren om van dat eigenwijze Nederlandje een veel winstgevender kolonie te maken. De verbouwing is sinds de millenium-overgang op gang aan het komen, de uitverkoop tijdens de maatschappelijke verbouwing gaat door, maar zal de komende jaren pas echt op stoom komen.

  Like

   
 20. Irma Schiffers

  juli 6, 2015 at 3:21 pm

  Wat een prachtige bijdragen hierboven allemaal! :-)

  Het gaat inderdaad altijd om het zeer psychologische manipulatieve (Nazionistische) ‘mindfuck’-spelletje van pinokkio’s in de speeltuin dat door het volk wordt gefinancierd vanuit hun slavenwerk: probleem-reactie-oplossing – problem-reaction-solution.
  Het gaat om het grote plaatje en als je dat ziet en doorhebt kun je fantastisch met informatie/desinformatie en ‘mindfucks’ omgaan, alsmede zien wie er in dat spel betrokken is. Soms ‘zwabberend’, soms heel gericht en doelmatig, maar in het laatste geval kun je gerust gaan spreken van psychopaten en/of narcisten. Die kennen geen democratie, het hart ontbreekt, komt niet meer goed ook (helaas), en dan is de rede ook ver te zoeken. En de laatste groep is na 1996 op alle plaatsen in de wereld terechtgekomen waar ze invloed kunnen uitoefenen. M.a.w. de wereld is gekaapt. Was inderdaad al duizenden jaren zo met die griezelige bloedlijnen, maar wat ‘eronder’ zit voert uit en zoniet, pang!

  Dit hele spel van Griekenland en de EU (laten we bijvoorbeeld landen als Spanje en Italië ook niet vergeten!) is allemaal onderdeel van het grote plan dat in september wordt gepresenteerd. De één-wereld-regering, NWO, de werelddictatuur van agenda 21. Dat kun je overal op het internet terugvinden en daar doen de hybride monsters als Rothschild en Rockefeller niet geheimzinnig over. Blijf gefocust op september a.s; we zitten nu in de reactiefase van problem-reaction-solution.

  Even mijn vrouwelijke intuïtie erop loslaten als het mag (ben niet blond, maar wel vrouw en een heel klein ‘beetje’ heldervoelend haha): er is paniek onder de schaduwnazi’s en hun agenda wordt (voor mij persoonlijk) steeds moeilijker voorspelbaar; ze handelen ongeveer in het moment nu.
  Maar……! Dat is heel positief voor de mensheid. Ze gaan dit spel niet doorzetten. Het houdt op, hun weg is doodlopend, en de pinokkio-fabriek gaat zich steeds meer verdelen. Er lopen figuren tussen die helemaal niet blij zijn met die lange neus, maar iedereen zit erin verstrikt.
  Het mag vreemd klinken en je hoeft het echt van mij niet aan te nemen, maar alles is terug te voeren op hun satanisme en het kindermisbruik. De hele wereld zit in de greep van chantage. Er zijn er zo verschrikkelijk veel bij betrokken uit de hoge kringen, (let maar op want we gaan het meemaken) dat de politieke banden internationaal allemaal met elkaar verweven zijn. Waar de één om gaat vallen, gaat de rest mee. Het is nu in Engeland tot in de hoogste top in onderzoek (Cameron en zijn broer, Blair, Thatcher etc. zie mijn vorige artikel) Het gebeurt niet alleen in Engeland, maar wereldwijd. Drugs, seks, satanisme, allemaal gekocht door de schaduw die de wereld regeert. Het enige wat de pinokkio’s moeten doen is hun plan steeds meer naar voren brengen en implementeren in de politiek (TTIP, TTP en ‘Sustainable Development’ van de VN; de dekmantel-naam voor agenda 21 in september a.s. met de paus). Ook zij krijgen nog een lastige tijd tot september, waar Rusland ook een flinke rol in speelt ;-)

  Dus, zoals ik al schreef: Blijf in de observatie-modus kijken naar de speeltuin, zittend op de steen der wijzen, en geloof niets meer van wat je leest, en houdt je focus op de -nabije- toekomst gericht. Dan kun je soms bijna echt genieten van wat ze doen, wat ze zeggen en kun je meteen voorspellen wat hun volgende stap zal zijn. En dan kun je uiteindelijk zelf een lange neus ‘trekken’ naar die kindjes, die in wezen zelf slachtoffer zijn van dit idiote spel waardoor we hopelijk uitkomen op een stuk mededogen naar de ‘verloren geraakte medemens’. We krijgen nog een spannende tweede helft van 2015!

  Like

   
 21. Irma Schiffers

  juli 6, 2015 at 4:13 pm

  Varoufakis stapt op… Blijf observeren! http://yanisvaroufakis.eu/2015/07/06/minister-no-more/

  Like

   
  • Sophietje

   juli 6, 2015 at 8:50 pm

   ja apart he.. maaar kleine voetnoot, in de comments staat wel dat Varoufakis “the man behind the plan blijft “, dus verdwijnt eigenlijk alleen achter de schermen…

   Like

    

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: