RSS

GrEXIT, EuXIT of (S)EXIT

08 jul

Grexit of EuxitHet lijkt hier wel om de X-factor te gaan en misschien is dat wel zo, dus ik klim maar weer eens even in de ‘pen’. De sleutel naar de deur van de toekomst zit namelijk voor iedereen in de X, in de ‘ex‘ en in de exit!

Als we gezamenlijk de uitgang nemen doemt er automatisch een nieuwe ingang voor je neus op ook al zien we die nog niet, maar dat is juist goed, want de ingang die we willen nemen als we de uitgang hebben durven verlaten, mogen we zelf uitkiezen. En dat is gelukkig niet voor iedereen hetzelfde krappe poortje naar authenticiteit en autonomie, maar het wordt daarachter wel gezellig met gelijkgestemden.

Ja, Griekenland lijkt echt op een GrEXIT af te stevenen. En wie volgt? Het wordt in ieder geval nooit Nexit, want de Hollandse ‘politieke Pinokkio’s‘ blijven zitten, ook al zitten ze nog maar in hun eentje aan de Brusselse vergadertafel. Maar het lijkt er echt wel op of er een grotere groep mensen wereldwijd wakker geworden is, want de Grieken geven hier een mooi voorbeeld. Banken dicht, een en al malaise, maar de malaise waar ze ingesleurd zijn (net als wij allemaal, ongevraagd en vooral ondemocratisch verkwanseld aan een groep bureaucratische technocraten die zich zonder bonnen te overleggen naast een riant salaris  blauw declareren met € 4299,- per maand en € 300,- voor een dag aanwezigheid) willen ze achter zich laten. Je moet immers eerst iets tot de grond afbreken om een nieuw fundament te kunnen leggen dat steviger staat dan de rammelende ruïnes waar we ons nu in bevinden en die aardig bevattelijk zijn geworden voor de lichtste onweersbui.

Daarnaast kijk ik meer dan ooit met argusogen naar de vermeende coup die hier wordt gepleegd; het gaat mij allemaal iets te snel en te soepel zodat je direct kunt zien dat het ook hier om het psychologische principe probleem-reactie-oplossing gaat. Alleen in het middelste deel speelt het volk een rol. De overige twee ‘toestanden’ worden gecreëerd door de machthebbers, zodat ze door kunnen naar de volgende ronde van vrijheids-beperking en -beroving. Asociaal kunnen we het niet eens meer noemen; als je de grondwet erbij pakt heet dit allemaal dood-ordinair ‘crimineel’.

In het AD lezen we dat de Verenigde Staten willen dat Griekenland in de eurozone blijft; het Witte Huis liet maandag weten dat Griekse en Europese leiders tot een compromis moeten komen. De konijnen die geacht werden in de Europese hoed verstopt te zitten vallen hier spontaan van het dak: wat willen zij en wat ‘móeten’ we van Amerika? Oh, wacht even. Blijf het grote plaatje zien! Het konijn is nu in een aap veranderd en die rolt hier even uit de mouw. Vladimir Putin heeft Griekenland na de grote Oxi-golf wederom een aanbod gedaan!

Op de site van het Kremlin lezen we: Op initiatief van Griekenland had Vladimir Putin een telefonische conversatie met de premier van Griekenland, Alexis Tsipras. Putin en Tsipras spraken over de resultaten van een Grieks referendum over de internationale krediet-condities om financiële hulp te bieden aan Athene en ze bespraken diverse zaken die te maken hebben met de verdere ontwikkeling van bilaterale samenwerking. Putin bood zijn support aan voor de Griekse bevolking teneinde de huidige moeilijkheden het hoofd te bieden.

NulandDus Amerika stuurde daarom al eerder nog even een giftige slang met de naam Victoria Nuland naar Griekenland.  Ze is de scriptschrijver en regisseur van het fascistische drama in Oekraïne. Ken je haar nog van deze uitgelekte (NL ondertitelde) video (o.a. van Fuck the EU)? Mevrouw is assistent secretary of ‘Snake’ for European and Eurasian affairs en ook waarschijnlijk één van de gegadigden op het lijstje van arrestaties straks, in navolging van die andere Bush, Wolfowitz, Rumsfeld, Cheney en consorten-kliek waar een rechtszaak tegen aangespannen is voor hun oorlogsmisdaden.

Ze gaat het waarschijnlijk nog een keer proberen (‘fuck the EU’), want ze kwam ineens uit Amerika glibberen om het VS standpunt te poneren dat de EU crisis gevaarlijk kan zijn voor de geopolitieke situatie. Griekenland kon namelijk weleens in de ontvankelijke handen vallen van Rusland, terwijl haar Oekraïne scenario ook al geen oscar-nominaties heeft gekregen. En de VS is al maanden failliet, dus die hebben alleen nog maar een grote oorlog nodig om geld in het laadje te krijgen en de depopulatie te realiseren. En daar gaat ‘Griekenland natuurlijk nu niet ineens een stokje voor steken’. Paul Craig Roberts heeft waarschijnlijk toch gelijk dat er een ernstige doodsbedreiging is afgegeven aan Tsipras, want dat kan dan weleens de reden zijn dat hij Putin’s aanbod eerder heeft genegeerd. Nuland heeft ertussen gezeten en dat terwijl de EU vaak over haar spreekt als the undiplomatic diplomat.  Maar in het slangenverblijf is het nu eenmaal altijd oppassen geblazen. Enfin, we gaan afwachten of de Grexit de eerste steen van het domino-spel blijkt te zijn. Want dan kunnen we het gaan hebben over de ruïnes van de EuXIT.

Nog beter kunnen we ons eigenlijk niet laten afleiden zodat de doofpotten van de ‘seks-shit’ gesloten blijven. Die moeten nu echt hoognodig open in navolging van de UK. Dan is alles wat hierboven geschreven staat ook ineens niet meer van belang want dat is een zeer ernstig en uitermate walgelijk wereldwijd probleem. Bovendien hebben we dan nog maar weinig van die geldverslindende bolwerken over en kunnen we echt opnieuw gaan beginnen. Het is toch werkelijk een grof schandaal dat die criminaliteit niet aangepakt schijnt te kunnen worden.  Want dat de Trias Politica blijkbaar in ons land ook al lang geleden is bezwekenchild abuse door het grote geld begint wel enigszins duidelijk te worden. Politici mogen tegenwoordig alles doen met mensenlevens en met onze ‘kinderen’ zonder dat ze überhaupt vervolgd kunnen worden, sterker nog: als het zover komt betaalt de overheid, lees WIJ, de advocaatkosten van 144.000 euro.

In Engeland was afgelopen week een ‘London survivors of abuse’-Rally, met o.a. toespraken van vroegere slachtoffers, want daar komt eindelijk steeds meer rottigheid naar boven tot in de hoogste politieke en ‘Royal-kringen’ toe (NL) Ook dat zal een domino-effect gaan geven dat zijn weerga niet kent. In een artikel van 3 juli jl. van Enigma TV kun je alle informatie daarover vinden. Ik herinner me dat ik vorig jaar nog ergens schreef dat het een gotspe is dat Cameron met zijn kilo’s boter op zijn hoofd probeert een wet erdoor te krijgen om mensen die 9/11 als een inside job in het openbaar naar voren brengen, gelijk te stellen met ISIS terroristen of als lid van de Ku Klux Clan. Zeer, zeer gestoord gedrag! Komt de waarheid te dichtbij?  In Engeland zijn de mensen nu razend (zie de zeer emotionele speech van een inmiddels volwassen slachtoffer hieronder van 8’34”) vanwege dit zeer ernstige vergrijp waar de mainstream media niet over willen berichten, en ze zijn dus terecht razend. De wereld is ‘zum kotzen’. Daar moet een halt aan worden toegeroepen en wel onmiddellijk wat mij betreft!

Grexit, EuXIT of (s)EXIT. Wat heeft de prioriteit. Jij mag het zeggen!


© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘humanity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bronnen en het auteursrecht worden gerespecteerd.

 
37 reacties

Geplaatst door op juli 8, 2015 in Eurozone, Geopolitiek, Griekenland

 

Tags: , , , , , , , , ,

37 Reacties op “GrEXIT, EuXIT of (S)EXIT

 1. Euro-nee

  juli 8, 2015 at 4:33 am

  Hi, Irma

  Een goede samenvatting van bijna alle ellende de laatste tijd.

  Zoals je weet heb ik het momenteel druk met een paar FB pagina’s, verschillende talen.
  Maar ik heb een kleine opmerking tegen bijna iedereen die het leest die niet tot je vaste groep hoort.

  Ook de politiek is zodanig verdeeld dat we nu 5 of 6 partijen nodig hebben om tot een beslissing te komen. En iedereen wil gelijk zijn naam op een etiket hebben, ik merk dat ook op FB, een groep voor de rechten van Palestina, een voor de Oekraïne en een voor het Oosten van de Oekraïne, een voor Syrië, enz, enz. Maar het kenmerkende probleem is dat iedereen vecht voor zijn eigen straatje.

  Terwijl, als we even nadenken, het probleem allemaal is ontstaan door dezelfde personen.

  De Bilderberg clan en soortgenoten. Waarom of waardoor is de mens het vermogen kwijtgeraakt om samen te werken? 1 % heeft het geld en 9% zijn Hielenlikkers. Blijft nog 90% over, als die 90% nou eens inziet dat bijna alle problemen een kenmerkende factor hebben. Ik gebruik dit slechts als voorbeeld. Maandag gaan ze staken bij appie voor een betere CAO, dinsdag bij keten 2, woensdag bij keten 3 en donderdag bij keten 4, vrijdag moet alles schoongemaakt worden voor het weekend.

  Het volk geeft zelf zijn macht weg door niet samen te werken.

  5 politieke partijen zetten een handtekening voor een verdrag, er is geen akkoord.

  Nu is het de vraag, welk mes is scherper. Het mes dat Brussel bij de Grieken op de strot zet, of het mes dat de Grieken bij Brussel op de strot zet.

  Deze boodschap is zeker niet aan jou gericht of je vaste groep lezers. Maar ik bemerk dit probleem in de hele samenleving. Iedereen loopt te klagen over de regering, EU of Bilderberg clan. ‘Maar ik doe mijn mond alleen open als het gaat over mijn straatje en ik vecht alleen, als het binnen de 50 meter van mijn voordeur komt’.

  Bijna iedereen wil sociaal gedrag, maar bijna niemand is het meer tegen mensen in een andere straat. Als iedereen die loopt te klagen nou eens in zou zien dat we een kenmerkend probleem hebben. Dan sta je 1000 keer sterker.

  Iedere dag wanneer ik FB open, krijg ik weer dezelfde vraag. Wat ben je aan het doen ?
  Het beste antwoord zou zijn, CIDI en NSA lastig vallen.

  Mijn naam is anders op vele accounts dus ook FB.
  Maar een groep staat volledig open, een die ik gisteren ben begonnen. Omdat ik het zat ben dat politici die mee hebben geholpen aan het probleem van Griekenland nu zeggen eigen schuld, terwijl dat niet waar is. En eigenlijk wederom actie dit en dat. Maar samenwerking zit er niet bij.

  Ik ben ervan overtuigd dat 100 miljoen mensen in Europa, de hele economie en politiek op zijn kop kunnen zetten, mits we het dezelfde dag aanvangen.

  Ik plaats deze keer slechts een link, iedereen is welkom in die groep en kan leden toevoegen.

  Deels voor Griekenland en voor de echte democratie in Europa.
  https://www.facebook.com/groups/385268465006094/

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juli 8, 2015 at 5:03 am

   en voor de rest van de wereld, want die horen er ook bij (plaag je even wat, kun jij wel van me hebben toch?) ;-) Je bent goed bezig, want inderdaad zit daar het hele probleem. Wegkijken, je eigen ding blijven doen, je niet verbinden met anderen… Terwijl dat probleem door dezelfde groep die we bekritiseren (achter de schermen) gecreëerd is door bewuste mind-control die ze dag in-dag uit op de mensheid loslaten via vaccinaties, voedsel, chemtrails, hersenspoeling via de media, etc. Dus je kunt het wat dat betreft mensen niet aanrekenen als ze uit angst handelen. Denk dat we daarom ook maar bezig blijven met de boodschapper zijn; geen fijne taak, maar hoogst noodzakelijk! Het zal op een gegeven moment door moeten gaan dringen bij een groot aantal mensen…

   Like

    
  • Lightheart

   juli 8, 2015 at 4:51 pm

   Dit is een aantal spijkers op zijn kop, divided we will lose, united we will stand firm and will survive of zoiets.

   De individualisering, emancipatie en arbeidsparticipatie van man en vrouw o.a. hebben hun vruchten afgeworpen voor de powers that be. Let wel, ik ben geen tegenstander van vrouwen die deelnemen aan het arbeidsproces, echter, de grote lijn moet je ook blijven zien, nl., dat er bepaalde nadelen aan verbonden zijn, dat nu man en vrouw noodzakelijk zijn om een hypotheek of een huurhuis bijvoorbeeld betaalbaar te houden.

   Bijna iedereen is – noodgedwongen vaak – hoofdzakelijk bezig met een strijd om te overleven, valt dan ook niet gemakkelijk zo ver te krijgen om eens aan wat actie deel te nemen. Anderen zijn te bang om door acties op te vallen. Veel mensen willen zich nu echt eindelijk eens “ontspannen” na gedane stressvolle arbeid dus hebben ff geen tijd en puf meer om ……………… Enzovoorts.

   Kijk naar de huisartsen die actie hebben gevoerd TEGEN mevrouw Schippers de Minister die voor Volksgezondheid zou moeten zorgen.

   http://www.hetroermoetom.nu/

   7.881 huisartsen van de 11.381 huisartsen hebben de petitie getekend naast meer dan 18.000 sympathisanten.

   Het zijn geen grote getallen, maar de huisartsen spelen wel een zeer belangrijke rol in de gezondheidszorg. Zij voeren actie en zij zien in die 8/11e meerderheid welk een wanprestatie de bestuurderen in Den Haag plegen als het gaat om het uitblijven van een serieuze, inhoudelijke reactie op hun terechte grieven.

   Moge andere beroepsgroepen zoals bijvoorbeeld de Politie-mensen volgen.

   Opgave dus: bedenk manieren om al die mensen in die aparte straatjes beter met elkaar te laten samenwerken.

   Persoonlijk vind ik de Burgerinitiatief-wetgeving een goede actie-richting. Niet dat het wat oplevert als burgerinitiatief ONSGELD of EU-Burgerinitiatief hun wensen hebben gedeponeerd bij de Tweede Kamer en Minister, maar wel, dat het oplevert, dat tienduizenden en liefst honderdduizenden mensen die gemotiveerd hebben getekend zich gaan realiseren hoe metterdaad het speeltuin-volkje in speeltuin-Den Haag de gemotiveerde burger COMPLEET AAN ZIJN LAARS LAPT MET ALLE UITSTEL EN SMOEZENTRUUKS DIE HOREN BIJ DE REPRESENTATIEVE DEMOCRATIE.

   Hoe meer mensen dat systematische negeren ervaren, hoe meer mensen mogelijk op zoek gaan naar andere manieren om de maatschappij te verbeteren juist buiten Den Haag om, want zij hebben al te duidelijk ervaren, dat ook zij er niet toe doen voor Den Haag.

   Kortom, wat wakkert wakker wordend Nederland nog meer aan, dat lijkt mij de vraag.

   Like

    
 2. Paul

  juli 8, 2015 at 7:59 am

  Verdeel en heers, van zodra men dat echt door gaat krijgen is het afgelopen ook, probleempje creeren hier en dan nog eentje daar en huppa, geslaagd, een ieder heeft dan zelf iets zonder het grote plaatje te zien…

  Griekenland, oekraine, Midden-Oosten, Afrika, het heeft allemaal met elkaar te maken…

  Like

   
 3. jeanine hoefnagels

  juli 8, 2015 at 8:46 am

  het heeft inderdaad allemaal met elkaar te maken. Het zijn een paar “mensen” aan de top van de smerige pyramide die de wereld in een wurggreep hebben. Ik ben 3 maanden in Zuid Afrika geweest en daar zie je hetzelfde scenario als hier: het land wordt langzaam maar zeker op de knieen gedwongen door er een uiterst corrupte president neer te zetten die bovendien zo stom is als het bekende achterwerk. MAAR, met name de zwarte Afrikanen zijn zeer creatief en vooral NIET BANG.

  Like

   
 4. tedsdam

  juli 8, 2015 at 8:48 am

  wow echt een hele emotionele toespraak zeg rillingen lopen over mijn lijf.Ik heb zo een gevoel dat het in Engeland een keer helemaal los gaat dit kan gewoon niet meer

  Like

   
 5. Ilse Lichthart

  juli 8, 2015 at 9:50 am

  O Irma ik begin maar net met je laatste post te lezen en ik lach me een kriek om je. In veel dingen herken ik mezelf in je, maar goed ik ga nu verder met Lezen. Bij deze bedankt voor al je vertalingen en het delen. Ik blijf je volgen. Veel liefs en een fijne dag. Ilse

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juli 8, 2015 at 10:50 am

   Dank je, Ilse. Er moet ook gelachen kunnen worden nog, bij al deze bittere, bittere ellende!

   Like

    
 6. Sophietje

  juli 8, 2015 at 12:36 pm

  Ik moet zeggen, hier: http://kingworldnews.com/paul-craig-roberts-warns-greek-government-may-be-assassinated-in-this-crisis-if-they-pivot-east-to-stop-world-war-iii/
  had ik nog niet bij stilgestaan..
  zou idd kunnen if you leave the eu you’re dead..

  maar dr in blijven kost een heel volk zn kop..
  misschien moeten wij nu massaal gaan zeggen wat Nuland zei?

  F*ck the EU!
  Een eu wat zo dwangmatig bezig is kunnen wij als europeanen niet gebruiken is dan mijn gedachte.

  Like

   
 7. theyknew

  juli 8, 2015 at 2:55 pm

  @Irma,

  Ken jij de onderstaand tekst en door wie het geschreven is?

  My Ph.D. dissertation chairman, who became a high Pentagon official assigned to wind down the Vietnam war, in answer to my question about how Washington gets Europeans to always do what Washington wants replied:

  “Money, we give them money.” “Foreign aid?” I asked. “No, we give the European political leaders bagfuls of money. They are for sale, We bought them. They report to us.”

  Like

   
 8. Dirk van Haaren

  juli 8, 2015 at 3:27 pm

  De katholieke vakbondsman Jan Mertens was één van de architecten van de FNV. Hij betoogde in 1968 in een beroemd geworden toespraak dat de Nederlandse economie gedomineerd wordt door een ‘old boys network’ van ongeveer tweehonderd man. In de jaren ’90 verscheen het boek “Atlas van de macht”. Waarin de verwevenheid tussen politiek, besturen, vakbond en bedrijfsleven wordt belicht. Denk hierbij aan de oud vakbondbestuurders Roolvink (CNV) en Wim Kok (FNV) Ja, die bedoel ik van de PVDA de salon socialist die samen met VVD en D66 Nederland heeft verkwanselt voor een paar zilverlingen.

  Zij waren en zijn de nieuwe oligarchie nu verworden tot de plutocratie* en tot heden gaat dit nog steeds op niet alleen in Nederland maar dit “old boys network” vindt overal plaats. Dus ook in Griekenland. De vraag is waarom moet de gewone man bezuinigen en blijven de rijken buiten schot en hoe dit te doorbreken? Demonstratie schijnen geen invloed meer te hebben. De meeste rijken blijven doen waar ze goed in zijn: verzamelen. In Nederland loopt men zich niet warm voor meer gerechtigheid/solidariteit. Democratie is niet iets vrijblijvends het vraagt ook inzet, belangstelling en betrokkenheid. De stem moet gehoord worden daar waar het hoort en dat gebeurt niet of onvoldoende. De oligarchen/plutogarchen beseffen dit, zien het gebeuren en dan ligt een volledige tirannie op de loer. Kijk naar de nieuwe wetgeving per 1 juli in Spanje van de Partido Popular. ( bron: de lange mars)

  Ik denk hierbij vaak aan de spreuk van van Randwijk op het oorlogsmonument op het 2e Weteringsplantsoen tegenover van het toenmalige gebouw van Milieu Defensie “Een volk dat voor tirannen zwicht, verliest meer dan lijf en goed dan dooft het licht”.

  (Zeer)Groot deel van bevolking kijkt weg wil zijn eigen gecreëerde “veilige” denkbeelden en ideeën vasthouden en wil de feiten niet of onvoldoende onder ogen zien omdat dat te confronterend is, pijn doet en dan misschien in actie moet komen.

  Ter bescherming van hun zelf hebben de plutogarchen de democratie toegestaan zodat zij, de voor hun belangrijke, politici en media kunnen gebruiken om het volk stil te houden. Kijk naar de verrechtsing in de westerse wereld ten gunste van de plutogarchen. Want hoe is het mogelijk dat iemand uit de Goldman Sachs groep hoofd wordt van de ECB. De bank die een van de grootste veroorzakers is van de 2008 crisis en die er het beste is uitgesprongen. Waarom wordt een Onno Ruding niet vervolgt voor oplichting terwijl hij 2010 bij Pauw en Witteman heeft toegegeven dat hij “niet anders kon” dan zijn medewerking verlenen aan de rommelhypotheken ten tijde van zijn functie bij de Citybank. Kijk ook eens naar de ministers van financiën in Griekenland en Italië ten tijde van de schuldenopbouw. Kwamen zij ook niet bij Goldman Sachs vandaan?? Rutte laat zich adviseren door Victor van Halberstadt vertegenwoordiger van Goldman Sachs ( 12 feb 2012. Gewoon-nieuws.nl).Waarom worden de bestuurders en commissarissen met buitensporige declaraties niet bestraft, Waarom krijgen wanbestuurders nog bonussen mee i.p.v. een aanhouding voor wanbeleid. Als een bijstandsmoeder 2 keer een brood steelt voor haar kinderen staat ze gelijk te boek als een draaideur crimineel. Hoezo geen klasse justitie. Stof zoek stof en tuig wordt door tuig beschermd.

  * Pluto staat voor de dood/vernietiging maar ook voor transformatie

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juli 8, 2015 at 3:38 pm

   @Dirk, het woord klasse justitie ken ik al uit mijn jeugd. Mijn moeder gebruikte het vaak, herinner ik mij goed. Maar ze gaan echt enorm op hun gezicht; dat is een ding dat zeker is, er wordt zoveel gewerkt op de achtergrond :-) En Pluto ken ik, die staat bij mij op een lastige plek, dus heel veel (jonge) overledenen in mijn leven gehad (eerste levenshelft gelukkig achter me gelaten!) Fijne planeet (qua diepgang en transformatie), maar als ie op een verkeerde plek staat of ineens een tijdje in je achtste huis kun je beter maar even iets leuks gaan doen… ;-)

   Like

    
   • Dirk van Haaren

    juli 8, 2015 at 4:17 pm

    Pluto in het achtste huis maak ik waarschijnlijk niet meer mee. in mijn horoscoop staat hij in 4 graden leeuw negende huis. Wel 86 graden van mijn ascendant in schorpioen.

    Like

     
    • Irma Schiffers

     juli 8, 2015 at 4:32 pm

     Nee, dat ga je zeker niet meer meemaken in dit leven. Pluto is traaaaaaaag en staat nu al een flink aantal jaren in Steenbok. Arme ‘bokjes’ die worden binnenste buiten gekeerd en moeten volledig transformeren en daar houden zij helemaal niet van…. ;-) (traditioneel van wetten en regeltjes en die gaan nu juist allemaal wegvallen)

     Like

      
 9. Dirk van Haaren

  juli 8, 2015 at 3:55 pm

  De beste leiders in de wereld zijn de beste dienaars.
  Je kunt geen dienaar zijn met een ego.
  Nick Voichick.

  Like

   
 10. Irma Schiffers

  juli 8, 2015 at 4:13 pm

  Deze link komt van Sophietje onder ‘heb jij een link’ en zet ik hier ook maar even neer. Goeie kerel, die Nigel Farage, konden we helaas alleen niet op stemmen in onze zogenaamde ‘democratische EU’ https://youtu.be/94UcyJnRcGU

  Like

   
  • nan

   juli 8, 2015 at 8:14 pm

   Hoi
   Wat een spel. Ik val ondertussen niet meer van mijn stoel. Al hoe wel ik een tijdje terug wel het gevoel had dat de tapijt onder mijn vandaan werd getrokken.Maar sta weer en zit weer. En ik wacht af wat betreft Griekenland en brussel en vs en ook de russen. Maar mijn ietsie angst is hoe de mensen prive en daarbuiten met elkaar om gaan ook na betreft de event. We hebben commentaar naar de (het afluisteren van de politiek en personen). Maar de mensen beseffen niet dat ze het tegenwoordig zelf doen met de allerei soorten van descam (auto),mobiels en de rest van wat er allemaal bestaat naar wat zij naar buiten brengen (media).Ik zag gisteren een stukje op geen stijl site, over mensen op terras, dat werd geflimd?????Door een iemand, die denkt dat het mag. De reacties en acties van op het terras. Wonderbaarlijk.En dat wordt gebruikt terwijl die site zegt er tegen te zijn??.En nu Site privacy nieuws van vanavond. Even een foto van jouw infectie heen en weer (door dokters) op What’s app. Mag een arts dat?Nee in mijn ogen niet, via de openbare sociale media. Die nu misbruikt word. En ook niet via hun eed of wat dan ook wat het inhoud.Wel in de goede zins te woord en gebruik voor de mensheid.Om van elkaar te leren. Maar zover zijn we nog niet. Wij mensen hebben nog al wat te leren van het oude nieuwe gevoel van de afgelopen tijd, met alle technologie van nu.Elkaar te leren begrijpen
   Vriendelijke groet nan

   Like

    
 11. joshua

  juli 8, 2015 at 9:45 pm

  Denk dat Griekenland een afleiding is . Het moment om het TTIP geruisloos er door te drukken lijkt bewust gekozen . Uiteraard naast al het sportgebeuren en evenementen die op dit moment plaats vinden . Wij kunnen dus er van uitgaan dat “Griekenland” na as zondag gewoon weer hun Miljarden krijgen . Men wil immers de Grieken binnen de EU houden . Wij zijn er weer ingetrapt . Het ontslag van Varouvakis dient dus in een ander licht te worden gezien daar Syriza financ. wordt gesteund door George Soros . Niet alles is wat het lijkt . Blijkt maar weer .

  Like

   
 12. joshua

  juli 8, 2015 at 10:24 pm

  Vladimir Putin’s United Russia Part heeft een eigen ‘hetero’ vlag onthuld. Dit als antwoord op het stijgend aantal regenboogvlaggen in de wereld.

  http://www.gayokay.nl/2015/07/08/rusland-komt-met-eigen-hetero-vlag/

  Mooie vlag als antwoordt op het regenboog van het Witte Huis . Ik heb niets tegen homo’s ( heb zelf een zoon die homo is ) , maar de propaganda’s middels het organiseren van grote festiviteiten als de gay parade vind ik storend en grenzen overschrijdend voor de ontwikkeling van kinderen . Daarom chapeau voor deze actie van Putin . Verder goed van jou Irma voor het aanhalen van de ‘London survivors of abuse’-Rally. De wakkeren onder ons weten maar al te goed dat dit van Portugal tot Ned ook aan de gang is maar dit wordt stil gehouden door onze politieke kaste en MSM . Het onderzoek van Wijlen Maarten van Traa kwam te dicht bij de waarheid en moest dus voorgoed van het toneel verdwijnen . Maar de beerput gaat open . Daar is geen twijfel mogelijk . Verdachten in de UK zullen zich mekaar gaan veraden om hun eigen huid te redden .

  Like

   
 13. Tonny

  juli 8, 2015 at 10:49 pm

  Pluto is traaaaaaaag en staat nu al een flink aantal jaren in Steenbok. Arme ‘bokjes’ die worden binnenste buiten gekeerd en moeten volledig transformeren en daar houden zij helemaal niet van…. ;-) (traditioneel van wetten en regeltjes en die gaan nu juist allemaal wegvallen)
  —————————————————————————-

  reactie hierop van een bokje
  Jammer, Heb het heel zwaar. Kan juist wel wat hulp en steun gebruiken. Heb de zorg voor mijn 80 jarige moeder, gemeente die mij in een 32 urig traject willen stoppen ( Heb schroefjes leren tellen op de sociale werkplaats) heb (jong volwassen)kinderen die zwaar misbruikt zijn door katholieke ex schoonfamilie en hun vader (zegt genoeg toch???) En voel de hele wereld op mijn schouders, al het verdriet van mensen en dieren. Maar de plantjes en bloemen krijgen water van mij en ik probeer mijn laatse wens van mijn moeder te vervullen, thuis wonen met pgb, bijna onmogelijke taak!!!! Mijn kinderen schoppen tegen mij aan, mijn kleinkinderen mag ik niet zien. Ben inderdaad conservatief en wil alles volgens wet aan voldoen. Maar reken maar dat de bokjes doorzetten daar waar het eigenlijk als mens onmogelijk is. Ben 56 jaar heb het idee dat ik ouderen en jongeren moet helpen terwijl ik van gemeente (oa jette kleinsma ed) tot mijn 67 (??) moet solliciteren en werken(???). Ben er idd klaar mee. Grote schuld boven mijn hoofd door huurtoeslag. Nu zorgovereenkomst bij mijn moeder, kon niet anders, gemeente veegde mijn zorg voor mij moeder van tafel. Niet meer verzekerd voor ww, ziekte arb,ong. ed (zorgovereenkomstfamilie) maar mijn moeder verdient goede zorg, heeft altijd klaargestaan voor iedereen en mijn broers doen niks (hebben goede baan). Mijn lieve broertje is met 12 jaar overleden, in coma geraakt toen hij 6 maandjes oud was, FOUTJE vaccin DKTP!!!!!! Weer zoiets dus! In coma geraakt en meervoudig lichamelijk en geestelijk gehandicapt!!! 12 jaar oud geworden! Ik was 20 jaar toen hij overleed. Mijn moeder stond er alleen voor met mijn broetje en 3 pubers.
  Laat maar allemaal…..doe wat ik kan en hoop werkelijk op verandering maar die bokjes zijn er altijd geweest wet of geen wet.. maar voel me werkelijk heeeeel erg alleen.

  liefs, tonny

  Like

   
 14. joshua

  juli 9, 2015 at 12:07 am

  Belangen verstrengelingen :
  VVD, D66 en Guy Verhofstadt werken samen met Moldavische maffiabankier om Grexit te stoppen en TTIP te pushen

  http://925.nl/archief/2015/07/08/vvd-d66-en-guy-verhofstadt-werken-samen-met-moldavische-maffiabankier-om-grexit-te-stoppen-en-ttip-te-pushen-3/

  Like

   
 15. Veronica

  juli 9, 2015 at 1:51 am

  Joshua: ja, ik wilde net ook deze link plaatsen, maar ik zie dat jij hem al hebt gezet. De moeite waard om te lezen als je tenminste de stank van deze beerput kunt verdragen! Corruptie? Hoezo???

  Like

   
 16. JM

  juli 9, 2015 at 11:55 pm

  Weet niet of het wel lukt om de mensen wakker te schudden. Was laatst nog in Nederland en daar werd ik niet vrolijk van. Iedereen is bezig met zijn eigen eilandje. Mensen willen niet in opstand komen. Ze accepteren hoe de zaken gaan als zij maar niet direct de dupe van worden.

  Like

   
 17. Dirk van Haaren

  juli 10, 2015 at 2:43 pm

  Ga eens naar http://www.925.nl en scrol er eens doorheen en vindt dit bericht.
  VVD, D66 en Guy Verhofstadt werken samen met Moldavische maffiabankier om Grexit te stoppen en TTIP te pushen (3).

  Like

   
  • jeanine hoefnagels

   juli 11, 2015 at 11:40 am

   Belgische steden beginnen zichZELF TTIP VRIJ te verklaren: zie Co-CREATING OUR FUTURE ON PLANET EARTH. Wij doen het zélf, hebben we die graaiers niet voor nodig.

   Like

    
 18. joshua

  juli 10, 2015 at 3:13 pm

  Bezuinigingsvoorstellen van de Griekse regering . Voorstel op een paar details zo goed als zeker door de maffia institutie aangenomen .

  http://www.standaard.be/cnt/dmf20150710_01771253

  Ik had niets anders verwacht . Hoop dat het Griekse volk nu echt alle straten gaan bezetten en men echt van bil gaan .

  Like

   
 19. Dirk van Haaren

  juli 10, 2015 at 3:19 pm

  Het volgende naar de Kamerfractie en media gemaild. Wellicht om op deze manier e.e.a. meer onder de aandacht te krijgen.

  aan VVD, D66, CDA, Christenunie, Partij, 50plus, SGP, SP, fractie, Groenlinks, Persberichten, info, infolijn, publieksservice, PVV

  Geachte fractieleden,

  Wat hiervan te denken:

  Ga eens naar http://www.925.nl en scrol er eens doorheen en vindt bijv. dit bericht.
  VVD, D66 en Guy Verhofstadt werken samen met Moldavische maffiabankier om Grexit te stoppen en TTIP te pushen (3).

  Moeten zij niet het voorbeeld geven in fatsoenlijkheid en wat te denken van dit gegeven. Denken zij hiermee het volk te helpen? In mijn beleving worden hier de grote Multi Nationals in de kaart gespeeld en de democratie en soevereiniteit steeds verder te niet gedaan.

  Zie ook het onderstaande:

  foto van foodwatch Nederland. betreft CDA, D66 en VVD

  foodwatch Nederland

  Het Europees Parlement heeft helaas vandaag niet voor de democratie gekozen. Zie onder welke partijen vóór ISDS stemden en het financiële gewin van bedrijven boven democratie en burgers stelde.

  Het was beter geweest als er helemaal geen resolutie was gekomen, dan de boterzachte resolutie waarmee het Europees Parlement vandaag heeft ingestemd. Deze resolutie geeft de Europese Commissie groen licht voor riskante ingrepen op onze democratie en rechtsstaat. Het Europese Parlement zal de belangrijkste kritiekpunten op TTIP gewoon accepteren. Via Regulatory Cooperation zullen bedrijven direct invloed krijgen op nieuwe regelgeving. Ook ISDS, waarmee bedrijven via parallele rechtsprocessen onze nationale overheden kunnen aanklagen, blijft onderdeel van TTIP. Dit is een slecht teken voor Europa en doet afbreuk aan onze democratie. Europarlementariërs hebben vandaag feitelijk ingestemd met een afzwakking van hun eigen rechten om deel te nemen aan het politieke proces. Dit betekent ook een afzwakking van de rechten van Europese burgers en consumenten.

  Willen we TTIP van tafel? Dan zullen we nóg harder moeten vechten!

  Het zijn werkelijk schandalige ontwikkelingen. Een democratie onwaardig.

  Like

   
 20. joshua

  juli 10, 2015 at 4:19 pm

  Vanaf heden zijn wij allemaal Grieken .

  http://www.burgercomite-eu.nl/de-eu-is-niet-voor-burgers/

  Like

   
  • joshua

   juli 11, 2015 at 3:08 pm

   Irma , je gaat het nog druk krijgen . Alles gaat in sneltrein vaart . Het is stil mbt Oekraine , en MH17 .
   Wordt tijd dat je ook hier je aandacht op gaat richten . Je weet alles zo goed te duiden en te verwoorden in een voor velen begrijpelijke taal en volgorde . Kunnen andere bloggers , waar het vaak chaotisch aan toe gaat , een voorbeeld aan nemen . Jij houdt het tenminste overzichtelijk . Chapeau !!!

   Like

    
 21. Karin Polderman

  juli 14, 2015 at 8:32 pm

  Irma, je inzichten zijn scherp en je zit er bovenop. We zijn roependen in de bekende woestijn.
  Om mij heen, niemand die z’n smartphone ervoor even onberoerd wil laten, bwvs.
  Griekenland, velen weten dat het hun eigen schuld is. Hard zijn. Stumpers, schulden oplossen met meer schulden heeft nog nooit gewerkt. Toch stelt niemand in de Kamer Rutte, of Dijsselbloem 1 kritische vraag.

  John Perkins, met insider kennis, is er mee naar buiten gekomen: Griekenland heeft bezoek gekregen van de ‘Economic Hitmen’, de Economische terroristen.

  De Kamer wíl het gewoon niet toegeven: opzettelijk heft de Kamer ons eigen land op, opzettelijk werkt het mee aan de overgang van de EUSSR naar de UNSSR.

  We kennen onze eigen geschiedenis niet. We dreigen die in dommigheid te herhalen!:
  ‘Het Europese Project”:
  “Joseph Retinger, ex-fascist die een Britse agent werd. Op verzoek van MI6 {Britse geheime dienst}, stichtte hij de European League for Economic Cooperation waar hij secretaris-generaal van werd. Uit dien hoofde is hij de vader van de euro.
  Nadien animeerde hij de Europese beweging en creëerde de Bilderberg Club.”

  “De archieven zijn echter voortaan voor iedereen toegankelijk.
  Ze tonen dat in 1946 Winston Churchill en Harry Truman besloten het Europese continent in tweeën te delen: aan de ene kant hun vazallen, en aan de andere de USSR met de hunne”

  “Aan de Britse MI6 en de Amerikaanse CIA werd toen opgedragen
  het eerste « Europese Congres » te organiseren in Den Haag in mei 1948
  Het ging er niets meer of minder om het « project van een federaal Europa » (opgesteld voor de Kanselier Adolf Hitler door Walter Hallstein —toekomstige president van de Europese commissie— ) te doen herrijzen zich daarbij baserend op de retoriek van Coudenhove-Kalergi.”

  “de « federalisten » die het nazi project van een federale Staat wensten te realiseren onder de autoriteit van een ongekozen administratie.”

  “Walter Hallstein, hoge Duitse functionaris, stelde Hitlers’ project op voor een federaal Europa. Het ging hier om het liquideren van de Europese Staten, en de bevolkingen te federeren naar etniciteit, rondom het arische Reich.
  Het geheel zou worden onderworpen aan een ongekozen autoriteit, onder toezicht van Berlijn.
  Bij de bevrijding voerde hij zijn project met de hulp van de Angelsaksen uit en werd in 1958 de 1e president van de Europese commissie.”

  M.i. een rake typering van het einde van de democratie die aanstaande is:
  Het Griekse referendum heeft een scheidingslijn doen verschijnen tussen aan de ene kant de Europese elites die hun leven steeds gemakkelijker vinden en zonder voorbehoud het « Europese project » ondersteunen en,
  aan de andere kant de werkende klassen die er onder lijden en het verwerpen;

  Tenslotte, over de kwade bedoelingen met de EU, nog dit:
  Jean-Claude Juncker, was verontwaardigd over het Griekse referendum wat hij als « verraad » heeft bestempeld.
  M. Juncker was gedwongen ontslag van zijn functies als Eerste minister van Luxemburg te nemen, nadat zijn lidmaatschap van het spionnen netwerk Gladio van de Atlantische alliantie was komen vast te staan.
  Een jaar later werd hij president van de Europese commissie.
  http://www.voltairenet.org/article188082.html

  Wat volgde op de fraude door Mario Draghi, en voorafging aan de ‘redding’ van Griekenland.
  De stil gehouden militaire coup op 31 oktober 2011:
  “Each international aid plan has coincided with useless and expensive weapons ordered by the Greek army from Germany, France or the United States.”

  an order for 400 U.S. M1 Abrams tanks and 20 amphibians AA7VA1.
  This follows a pattern similar to the one witnessed in 2003 when European subsidies for the modernization of Polish agriculture were diverted to buy U.S.-made F-16’s for deployment in the Pentagon’s Iraqi adventure.
  It should be noted that the sale of the F-16’s to Poland had been brokered by a U.S. law firm headed by Christine Lagarde,
  who has since been appointed IMF Managing Director and who, in this capacity and for the current contract, has become the benefactress of both the Greek General Staff and the US military industry.
  http://www.voltairenet.org/article171826.html

  De EU is al begonnen met de volgende uitbreidingen:
  the Riga summit of the Eastern Partnership,
  a joint initiative of the EU and its Eastern European partners:
  Armenia, Azerbaijan, Belarus, Georgia, the Republic of Moldova and Ukraine

  Tenslotte, over de aanval op de EU die nu op alle fronten – tegelijk – los gaat:
  De grootste NAVO oefening ooit, van 28 sept. a.s. tot 6 nov., in Italië, Spanje en Portugal.
  the “Trident Juncture 2015”
  More than 35,000 troops, 200 aircraft, and 50 warships.
  En er gaat ook wel eens wat fout, rampzalig fout – letterlijk én figuurlijk:
  http://www.zeit.de/news/2015-07/11/verteidigung-bild-us-armee-setzte-anthrax-bei-uebungen-in-deutschland-ein-11100014

  De opmaat voor de geweldadige onderwerping van N-Afrika en de Sahel, alsmede Rusland:
  Supreme Commander Gen. Breedlove clarified this by announcing that “the members of NATO will play a big role in North Africa, the Sahel and sub-Saharan Africa.”
  “On its eastern flank,
  NATO continues to increase its military pressure on Russia.”
  http://www.voltairenet.org/article187924.html

  NATO Is Turning Into A Global Army To Protect The Oligarchs!

  Ze zijn heel wat van plan dan. Ziet er beslist niet goed uit. We moeten het nu van de daken schreeuwen. Onvergeeflijk dat zo’n 2de Kamer, nu ons land van alle kanten wordt aangevallen, toch doodleuk 2 maanden met zomerreces is.
  Uitzonderlijke situatie, falen is geen optie; die gasten moeten teruggeroepen worden – en zich de volgende dag melden. Net zo lang blijven waken voor Nederland, tot het gevaar is afgewend. Ze worden er dik zat voor betaald. Het is nu zwemmen, of verzuipen.

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: