RSS

Dappere militairen keren rug naar Jade Helm

22 jul

KevinOperatie Jade Helm is een week geleden begonnen en wordt in 7 Amerikaanse staten uitgevoerd. Het is een ‘scary’ operatie die ongeveer afloopt als de VN -die hier uiteraard ook weer bij betrokken zijn- hun ‘Sustainable Development’ agenda (lees: agenda 21) willen uitrollen zoals eerder aangekondigd. Dat is in september en daar waarschuwde ik al eerder voor in een ander artikel.

De ‘staat van beleg’ of Martial Law die door een zogenaamde grootscheepse oefening met de naam Jade Helm moet worden ingevoerd kan dan naadloos overgaan in de New World Order. De pers wordt geweerd, maar de alternatieve media zit er gelukkig bovenop!

Dat dit psychopatenfeestje uiteindelijk echt niet door zal gaan, hebben deze ‘organisatoren’ nog niet helemaal door. Ze staan als het ware op ons te schieten met een AK 47 terwijl ze slechts water uit hun geweerloop zien komen. Ze schieten met een koude douche en wat je uitzendt keert zich tegen je; een boemerang die steeds meer aan snelheid wint vandaag de dag. Poor bastards!

De scheuring in hun mindcontrol-programma’s en in de gelederen van de gechipte en dus op afstand bestuurbare soldaten die op dit moment als testmateriaal dienen (zie het artikel van gisteren) begint al te komen. Kevin en mariniers Steven, Brandon en Philip geven de brui eraan en besluiten niet meer mee te doen aan een operatie die volgens hen niet deugt.

Enkele uitspraken van deze dappere mannen: :

Philip: ‘Wanneer ik een order krijg dat ik in de huizen van mensen moet binnendringen om hun wapens in beslag te nemen, dan weiger ik dat’.

Kevin:
‘ik stap eruit. Ik ga geen orders uitvoeren die niet grondwettelijk zijn.
En ja, ik kan er nu uitgeschopt worden voor wat ik nu doe, maar het is het waard, voor mijzelf en voor het Amerikaanse volk. Het draait hier niet om mij..’

Kevin: ‘Jade Helm is eigenlijk al in ontwikkeling vanaf de jaren zestig, sinds de overheid heeft gepland om Martial Law (Staat van Beleg) in te voeren in andere landen, terwijl blijkt uit een aantal documenten dat het om Marshall Law gaat in de Verenigde Staten en dat is onder druk van de VN’.
Reporter: en waar zitten we op dit moment?
Kevin: Officieel is dit al ingegaan op 4 juli…

Ja ja, 4 juli al! Independance day of Onafhankelijkheidsdag! Laten we hopen dat er snel meerdere schapen over de dam gaan nu, voordat er nog iets vreselijks gaat gebeuren daar. Ik voel op de een of andere manier toch dat dit in één grote sabotage of coup gaat eindigen, waarbij we nog weleens verrast kunnen worden als we kunnen zien ‘wie’ de wapens moeten inleveren.

Zie hier de video (helaas door tijdgebrek niet kunnen ondertitelen, maar hopelijk goed te verstaan)

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘humanity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits het auteursrecht en de bronvermeldingen worden gerespecteerd.

 
7 reacties

Geplaatst door op juli 22, 2015 in agenda 21, False Flags, Microchips, VN

 

Tags: , , ,

7 Reacties op “Dappere militairen keren rug naar Jade Helm

 1. Pastoor Geudens

  juli 22, 2015 at 2:40 pm

   
 2. Veronica

  juli 22, 2015 at 3:29 pm

  Fantastisch. Laten er meer komen zodat hun stem wordt gehoord en ze door hun aantal worden beschermd tegen repercussies.

  Like

   
 3. fleurtjuh50

  juli 22, 2015 at 8:36 pm

  Over represaille denk ik dan maar even niet maar vind het dapper van deze mannen en goed voorbeeld doet goed volgen……hoop ik dan maar.
  Geen idee of deze mannen het verschil kunnen maken, maar als de eerste schapen over de dam zijn hoop ik toch echt dat het meerderen (manschappen) tot nadenken stemt.

  Like

   
 4. tedsdam

  juli 23, 2015 at 10:09 am

  Het zou sieren als ”onze jongens” ook dit voorbeeld zouden volgen.
  Respect voor deze gasten wetende wat voor straf er op deserteren staat in the good old usa.

  Like

   
 5. Pastoor Geudens

  juli 24, 2015 at 9:15 am

   
  • Irma Schiffers

   juli 24, 2015 at 3:41 pm

   Hartelijk dank weer voor deze tip. Geen gezellige video’s. Degenen die dit doen… weinig mens…! Ongelooflijk ziek dit allemaal, maar de boodschap is helder: ga niet in de emotie (angst of woede) en blijf erbuiten en erboven staan. Houdt contact met die hoge bron die in jezelf zit. Anderzijds is de intel die mijn kant op komt (en waar ik voor vertaal; die prachtige verzetsgroep uit alle gelederen) optimistisch, omdat Jade Helm niet gaat uitpakken zoals ze dat voor ogen hebben. Dit is op een oude tijdlijn gecreëerd en die bestaat feitelijk al niet meer. De psychopathische organisatoren krijgen een verrassing binnenkort. September blijft dé maand waar we ons op moeten focussen en niet met en vanuit angst, maar vanuit liefde. Wat zorgelijk is, vind ik, is dat het collectieve bewustzijn omhoog moet om het met elkaar neer te zetten, en daar valt nog wel wat werk te doen. Dus dat doen we dan ook maar, nietwaar? Samen… Met elkaar! ;-)

   Hartelijke groetjes!

   Geliked door 1 persoon

    
 6. Johan Bosman (werktuigkundige)

  juli 28, 2015 at 8:02 am

  Het loslaten van de goudstandaard heeft niet alleen de koers van het goud geperveteerd (zo is het “papiergoud” een typisch product van deze loslating) maar ook alle andere financiële markten. Met als actueel hoogtepunt de 360 miljard aan bijeengeroofd gemeenschapsgeld voor “hulp aan de Grieken”. Waarmee steeds de rente op de Griekse staatsleningen is betaald. En die we nu terugvinden op de beurzen en in de casino’s van Monte Carlo en Nice. Want er zijn niet alleen arme werklozen maar ook rijke werklozen.

  De onvermijdelijke economische en financiële collaps -oktober 1929 ligt opnieuw vóór ons- zal ook het einde van de huidige crisis inluiden. Dus uiteindelijk een goed moment om overnieuw te beginnen opleveren. Deze door criminele bankiers en hun miezerige vazallen in de politiek opzettelijk veroorzaakte crisis moet eerst nog zo lang als mogelijk duren. Eérst nog even de zakken vullen!

  Mietjes kopen papiergoud, mannen kopen fysiek goud.

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: