RSS

Bill Cooper over VS, schaduwregering, Area 51 en meer

28 jul
engelse vlag

EN

Willam-CooperRecentelijk kwam het buitenaardsen-thema weer eens in het (mainstream-) nieuws zoals op 23 juli op RT-news en in de Engelse ‘metro’ stond te lezen op 6 juli ‘Government to release Britain’s UFO ‘X-Files’ – which could prove aliens exist’.  Het begint er echt naar uit te zien dat er binnenkort veel informatie vrijgegeven gaat worden en dan heb ik het nog maar niet over de documenten van Edward Snowden die nu nog ´on hold´ staan. Hij werkte voor de NSA en die is, zoals je verderop kunt horen hier zeer nauw bij betrokken. Het lijkt heel ver van ons bed en dus verwerpen we al snel dit soort informatie.

Onlangs verwees ik al naar een bewaard gebleven video van William ‘Bill Cooper’, en nu heb ik deze ondertiteld in de afgelopen dagen. Veronica en ik hebben deze vertaald omdat deze informatie ons belangrijk genoeg lijkt om dit nu te delen en er gewoon eens met een open mind ernaar te luisteren. Zoals Cooper onder andere zei:  Er ligt een ongelooflijke macht in kennis, er is ook een ongelooflijke macht in geheimhouding. Neem die geheimhouding weg, zorg ervoor dat u bent geïnformeerd.

Cooper zei ook aan het einde van zijn lezing dat hij een enorme opluchting voelde dat hij deze informatie naar buiten had gebracht en dat het hem niet uitmaakte wat er daarna met hem zou gebeuren. Hij wist waarschijnlijk al dat hij dood geschoten zou worden, hetgeen helaas ook zo is gegaan. Hij was 58 jaar toen dat gebeurde voor zijn eigen huis.

Alien EBE

Hij stond vanzelfsprekend bekend als een zogeheten Amerikaanse conspiracy theorist, was een radioman en auteur en werd het meest bekend om zijn boek uit 1991 ´Behold a Pale Horse´, waarin hij waarschuwt voor diverse wereldwijde complotten en sommige betreffen de buitenaardsen, voor de meesten wel bekend uit het nog altijd zeer geheime gebied Area 51.
Hij werkte voor de Marine, had dienst in Vietnam waar hij twee medailles voor kreeg. Hij diende bij de luchtmacht, ook bij de inlichtingendienst tot 1975.
Hij komt met feiten, data en documenten en vertelt over Truman, Kennedy, Eisenhower, Area 51 waar Eisenhower ook niet mocht komen, over de gevangen genomen alien EBE die uiteindelijk in gevangenschap is gestorven, en hoe Eisenhower met alle goede bedoelingen een zeer cruciale fout maakte door zijn studiegenoot Rockefeller te vragen om het probleem rond de geheimhouding van buitenaardsen en de UFO-crash bij Roswell te helpen oplossen. Daarmee gaf hij de macht van de Amerikaanse politiek en alle presidenten definitief uit handen aan de schaduwregering en hij noemt dat een zeer gevaarlijke ontwikkeling. Kennedy wilde deze informatie vrijgeven en ook zijn lot kennen we. Zie ook dit artikel in de Engelse mainstream ´Mail Online´ uit 2012 over Eisenhower en de buitenaardsen volgens een bron van het Pentagon.

Daar zijn we inmiddels zelf met velen ook al achter dat we ons in een zeer gevaarlijke fase bevinden. Als je dit serieus durft te nemen, valt alles waar we nu mee te maken hebben op z´n plek. Ergens tijdens de lezing wordt een vrouw heel boos als hij over het project op Mars vertelt: ze kan en wil het niet geloven. Cooper zegt op dat moment dat hij beseft dat het zeer ´disturbing information´ is, maar dat hij de plicht voelt om het toch naar buiten te brengen. Cooper eindigt op deze video met deze woorden:

Het maakt mij niet uit wat u van mij denkt, het maakt mij niet uit hoe u mij noemt, het maakt mij wel uit wat u doet met deze informatie, want het is belangrijk voor ons overleven als soort.
Het is belangrijk voor onze planeet, het is belangrijk voor de wereld. Wat met mij gebeurt is niet van belang, en ik wist dat toen ik hiermee begon.
Gedurende de laatste 17 jaar wist ik dat ik dit op enig moment moest zeggen.
Of ik dat nu wilde of niet, of ik nu bang was of niet.Nu ben ik hier, en nu is het gebeurd. En ik voel een overweldigende opluchting.
U heeft nu de informatie, u kunt erom lachen, u kunt het in de prullenbak gooien.
U kunt mijn huis afbranden als u dat wilt.
Maar ik vertel u nu, uw toekomst, de toekomst van uw kinderen, de toekomst van uw kleinkinderen, hangt af van wat u doet met deze informatie.
Uw eigen regering verkoopt drugs aan uw kinderen, en het lijkt u niet uit te maken.
Uw eigen regering heeft de macht van de mensen weggegeven, en het lijkt u niet uit te maken.
Er is een apathie die rondwaart in dit land die dodelijk is.

Of er wel of niet buitenaardsen zijn.
Wij zijn werkelijk nu op dit moment een natie van schapen, en, dames en heren, ik verzeker u dat schapen altijd
naar de slachtbank worden geleid.
Maar het hoeft niet zo te zijn. Er ligt een ongelooflijke macht in kennis, er is ook een ongelooflijke macht in geheimhouding.
Neem die geheimhouding weg, zorg ervoor dat u bent geïnformeerd,
en u kunt dingen veranderen, u kunt stoppen om met elkaar te vechten.
Dank u!

Kijk zelf maar en zoek eventueel verder naar informatie, zoals hij zelf telkens adviseert. En trek daarmee je eigen conclusie. Zoals het overigens hoort te zijn in de media. Een ongeïnformeerd mens kan nooit een eigen mening vormen en loopt voor hij het weet in de massa schapen mee naar de slachtbank!

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘humanity’ en mogen worden gerepubliceerd, mits de bronnen en het auteursrecht wordt gerespecteerd.

 
19 reacties

Geplaatst door op juli 28, 2015 in UFO's

 

Tags: , , , , ,

19 Reacties op “Bill Cooper over VS, schaduwregering, Area 51 en meer

 1. Veronica

  juli 28, 2015 at 4:24 pm

  Als je meer wilt lezen van wat Bill Cooper heeft gepubliceerd, op deze website staan veel naar het Nederlands vertaalde artikelen http://hetuurvandewaarheid.info/william-bill-cooper/ (met dank aan Nestor voor de link)

  Like

   
 2. tedsdam

  juli 28, 2015 at 5:57 pm

  Wederom een docu waar men toch echt lering uit moet trekken.
  Echt overweldigend en bedankt voor de vertaling Irma!
  En wat een dappere man zeg die de hoofdprijs helaas heeft moeten betalen.

  Like

   
 3. Euro-nee

  juli 29, 2015 at 3:18 am

  Hi Irma en anderen.

  Tijdje afwezig geweest, druk bezig met vele zaken. In de Nederlandse pers is het nog vrij stil en het zal steeds stiller worden. een andere web logger zal zijn berichten stoppen omdat hij bedreigt wordt. Gewoon iemand die kritisch is over MH-17. In de internationale pers is het chaos. Propaganda, antipropaganda. Bijna niet weer te volgen of het is verdraait vermoeiend.

  Vanuit de overheid, Niet onze. Komen er berichten naar buiten die jarenlang werden tegen gesproken. Is het nu waarheid, of probeert de MSM ons te verwarren. De logica is soms ver weg. Simpel voorbeeld. NATO steunt de Koerden met wapens te leveren, maar het steunt ook aanvallen van Turkije op de Koerden. Wat voor spel zit er achter alles. Ik heb een vermoeden, maar probeer een positieve verklaring te vinden. Die wordt steeds moeilijker te vinden, met vreemde politiek en media.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juli 29, 2015 at 1:31 pm

   Ja jongen, hier idem dito, ik neem niet zomaar alles over of aan… Ik zoek momenteel naar artikelen die aantonen danwel onderschrijven wat ik voel en van binnen meen te weten. En dan kom je vaak in dit soort video’s terecht die vijftien jaar oud zijn of nog ouder en vaak van bedreigde of al vermoorde bronnen afkomen. Het Griekenland verhaal is net zo vaag (qua regering/politiek) en toch voel ik daar een enorme ondergrondse beweging. Even ja-knikken en samen met de wereldwijde alliantie ineens met een ander plan uit de hoge hoed komen… Wat naar buiten komt via mainstream en sommige blogs moet je met al je intuitie en voelhorens lezen. Veel desinfo inderdaad, dus blijf op je qui vive!

   Like

    
  • Sophietje

   augustus 5, 2015 at 6:01 pm

   Fijn je weer te lezen , miste de aanwezigheid al.

   Like

    
 4. JM

  juli 29, 2015 at 10:22 am

  Vol aandacht het filmpje bekeken. Worden dingen nu duidelijker voor mij. Wist wel al over schaduw regering. Zie alleen nog geen link tussen het bestaan van aliens en depopulatie van de aarde.
  Wie is nu het gevaar? De NWO of de aliens?

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juli 29, 2015 at 1:26 pm

   De NWO staat volledig onder regie van de Grey Aliens, zelfs Kissinger, een van de grote (grootste) smeerlappen is in handen van en onderdeel van hen. Netanyahu, de Bushes, maar op alle ‘levels’ wordt daar aan gewerkt voor een positieve uitkomst. Bush Sr had onlangs zijn nek gebroken, wallstreet lag een aantal uren plat, er zijn honderd duizenden documenten gehackt van alle medewerkers op het Witte Huis, satanisme en pedofilie in de elitekringen die naar buiten komt, etc. dat soort berichten moet je in de gaten houden. Die zijn geweldig! ;-)

   Like

    
   • E

    augustus 7, 2015 at 7:05 pm

    Het spijt me erg: dit is een heel ernstig averechtse reactie van een verder heel goed bedoelend mens. Met alles wat er gaande is, voorál met de hypergesophisticeerde geheieme technologie al sinds decennia, is het duidelijk voor iedereen die enigsins ontwikkeld is dat heel de\e spiri-beweeging uitgebuit en gebruikt wordt door een uiterst nuchtere (neemt het wrsch. gebruik van hard drugs niet weg, – is alleen gemakkelijker te verbergen en ontkennen als je respectabel bent op hard papier) zeer realpolitisch agerende überclass (een klasse van psychopaten als u het mij vraagt, maar het enge is dat zij mom per definitie de regels kunnen voorschrijven, dus ook die voor ‘geestelijke afwijkendheid’ etc).
    Ik kan dat oordeel onderbouwen. Ik heb daartoe al 1 keer de nodige links gegeven. Dach’u da ik dat nog ging herhalen. No way. Niet uit slechtigheid of ‘negativiteit’, nee. De mens is op zijn best een ‘buigend ried’. maar dat ried is kennelijk in de loop der eeuwen zo geknakt en gebogen, verknipt en verdraaid etc geraakt, en iig ben ik er in de loop der jaren zzo genadeloos tegen aan geknald, dat het keihard, onbuigzaam en daardoor tegelijk ongelooflijk breekbaar is geworden. Iig tegen míjn ‘schoppen’net als tegen de minste vorm van rationaliteit en redelijkheid, – met alle heftige reacties van dien.
    Als u dus ergens last mocht krijgen, weet u waar het e.v. aan ken leggen. Het is zelfs zo erg dat ik voortaan niet meer scchroom U uit te dagen om te antwoorden op de vraag why I should care a fucking shit over wat er met u kan gebeuren en reeds gebeurt nav alle zaken die ik in mijn teksten ter sprake breng (en die dus ook hier op een verdraaide- net als op zzoveel andere alto-sites- manier aan bod komen). Het is zeker niet uw phony spiritualiteit die dat gaat kunnen klaarspelen. Dat lijkt beledigend, maar is het niet. Het is een speciaal soort realisme. Vergelijk het met de terechte maar zeer beleefde kritiek die een ziende kan hebben op een blinde die pretendeert van de schoonheid der wereld te kunnen genieten enkel door een roze bril op te zetten, – en daar e.v ‘schitterende’ vertogen over houdt.
    gegroet en succes hier iedereen van goede wil.
    Uw dienaar (‘ho doulos sou’).
    E

    Like

     
 5. jodokus

  juli 29, 2015 at 11:22 am

  In het leven is het motto: ‘ Eten en/of gegeten worden!’

  Like

   
  • nestorcappaert

   juli 30, 2015 at 3:21 pm

   Daarin verschillen de meeste mensen van de dieren. Onbeschadigde kinderen blijven hun empathie behouden, als ze volwassen worden. Het is machtsmisbruik dat hen traumatiseert, of het nu door oorlogen of door fysiek, psychisch of seksueel misbruik veroorzaakt wordt, maakt weinig uit. Die trauma’s worden al eeuwenlang gecultiveerd door een beperkte elite; omdat ze weten dat trauma’s meervoudige persoonlijkheden opleveren, die hun eigen trauma’s doorgeven aan de volgende generatie. De voornaamste persoonlijkheid is een soort schone schijn entiteit, die geschapen wordt om in de bestaande wereld te kunnen overleven. Daarom is het zo moeilijk om mensen bewust te maken. Je kunt enkel proberen om onderliggende “alters” te bereiken en te doen ontwaken. Maar de meesten geven er de voorkeur aan met hun trauma-rugzak verder door het leven te gaan. Dat is in de huidige tijd het minst moeilijke, met de stroom meedrijven.

   Like

    
 6. Joren

  augustus 5, 2015 at 1:31 am

  The wall on which the prophets wrote
  Is cracking at the seams
  Upon the instruments of death
  The sunlight brightly gleams
  When every man is torn apart
  With nightmares and with dreams,
  Will no one lay the laurel wreath
  When silence drowns the screams

  Confusion will be my epitaph
  As I crawl a cracked and broken path
  If we make it we can all sit back and laugh,
  But I fear tomorrow I’ll be crying,
  Yes I fear tomorrow I’ll be crying
  Yes I fear tomorrow I’ll be crying

  Between the iron gates of fate,
  The seeds of time were sown,
  And watered by the deeds of those
  Who know and who are known;
  Knowledge is a deadly friend
  When no one sets the rules
  The fate of all mankind I see
  Is in the hands of fools

  The wall on which the prophets wrote
  Is cracking at the seams
  Upon the instruments of death
  The sunlight brightly gleams
  When every man is torn apart
  With nightmares and with dreams,
  Will no one lay the laurel wreath
  When silence drowns the screams

  Confusion will be my epitaph
  As I crawl a cracked and broken path
  If we make it we can all sit back and laugh,
  But I fear tomorrow I’ll be crying,
  Yes I fear tomorrow I’ll be crying

  Het is een beste tekst zo zie ik ineens,

  Er komen veel mensen die weten en voelen wat er speelt nu op je mooie site Irma en terecht.
  We beseffen goed wat er gaande is al snappen we vast niet alles,maar de strekking is hetzelfde.
  Ik hou van de aarde en huil om de aarde.

  Ik ga weer terug de kosmos in en in liefde huil ik om de verloren liefde op aarde.
  Joren

  Like

   
 7. Jozef Aerts

  augustus 8, 2015 at 12:34 pm

  Beste Irma! We kennen elkaar via pc nog niet lang, maar sta even stil, en voel intens met je mee! En wens dat je snel door die voor jou en omgeving moeilijke tijd, door zal komen. Irma, de strijd die we aanbinden tegen alle kwaad op deze Aardse kloot, is niet voor niets, en laat wel degelijk zijn sporen na bij ons en medemens! De strijd is intens, en denk voor onze eigen gezondheid nadelig! Maar we komen er samen wel door! Irma! Weet niet dat je dit kent!, maar er bestaat zo iets als een universele bescherming voor gehele gezondheid! MMS is de naam, gebracht en ontwikkeld door Jim Humble, is heel simple maar intense behandeling met enkel druppeltjes per dag voel je de meeste slechte zaken uit je lichaam voorgoed verdwijnen zonder bijwerkingen! http://jimhumble.is/ Het helpt vele problemen van de regionale geneeskunde, en zijn duivelse praktijken naar onbestaande!

  Irma! Omdat ik zo ver van jou woon en je blog mij zo bij ligt, vind ik dit weg waarop ik jou oprecht kan steunen en bijdragen, jou en je naasten snel door die negatieve periode kan loodsen! IK hoop dat dit kan bijdragen, om terug naar normale leven terug te keren! Irma ik wens jou het allerbeste en tot zo!

  Sterkte,

  Jozef

  Like

   
 8. els de rebel

  mei 21, 2019 at 1:07 pm

  adrenochrome

  Like

   
 9. Sophietje

  mei 24, 2019 at 5:22 pm

  Joren,
  Voor jou heb ik drie kaarsjes aangestoken. Het spijt mij dat ik dit zo laat lees..
  Het is een geestelijke spirituele strijd, we leven in de echo ervan, de strijd hebben we al gewonnen..
  Jouw volgende keer zal het je tonen in alle liefde. Of misschien wel nu!
  Al het goeds voor jou… ♡♡♡

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: