RSS

Parijs, nu weer het centrum van de macht?

14 nov

aanslagen parijs‘Hang in there’!  Eén van de laatste zinnen van mijn vorige artikel.

En ik schreef eveneens in dat artikel van slechts vijf dagen geleden:

“We hebben elkaar nodig om het proces van de grote verandering te ondersteunen en onder andere de media -die onze visie dag na dag via ‘mind-control’, inkleurt, manipuleert en indoctrineert met valse propaganda- hebben die ommezwaai nog niet gemaakt. Het is alleen onbegrijpelijk dat er nog steeds zoveel ‘onnozele zielen’ zijn die de TV nog dagelijks aan hebben staan en zich (willen) laten manipuleren en misleiden, sommigen tegen beter weten in!”

En ik herhaal dat nu maar weer eens met KLEM! Helaas zijn er excessen nodig om ons tot ontwaken te dwingen en om te gaan beseffen dat we zelf zeer krachtig, scheppend en verantwoordelijk genoeg zijn om de verandering ten goede in te zetten die inherent is aan dit nieuwe tijdperk.
Parijs, de aanslag op 13/11 (vrijdag de 13e).  De perfecte aanleiding om

 • angst aan te wakkeren, zodat de ‘overheden’ (opnieuw) volledig mandaat krijgen om er door te drukken wat ze ook maar willen
 • vreemdelingenhaat aan te wakkeren (conquer and divide, ofwel in Nederlands: verdeel en heers)
 • de keurig geplande ‘geregisseerde’ (en gefinancierde) vluchtelingenstroom te laten escaleren (zie vorig artikel)
 • wetten en regels door te drukken in de ‘oorlog tegen het terrorisme’ (terreurgroepen gefinancierd en getraind door o.a. VS die in het oosten worden neergeslagen door Rusland)
 • grenzen weer te sluiten, dus vrijheidsbeperking
 • controle te vergroten (ook al wordt ALLES al afgeluisterd en opgeslagen)
 • winst te maken voor de heersende elite/banken tijdens de de ineenstortende economie; etc etc etc.

bla bla bla bla bla….

Blijf helder en nuchter denken en vooral voelen. Ga niet in die angst en haatzaaierij mee. Doe de TV uit of kijk er op zijn minst naar als naar een slecht geregisseerd theaterstuk van het tragikomische genre en  ‘connect the dots’.  Continu! (Zie één van mijn vele vorige artikelen daarover, waarin onthuld wordt dat crisisacteurs worden betaald door overheden!)

Zoek de alternatieve bronnen op het internet, ook al schijnt dat gisterenavond her en der storingen te hebben gegeven; ik zou me kunnen voorstellen dat dat veroorzaakt wordt door de enorme boost die het internet krijgt omdat steeds meer mensen zich bewust worden van de ‘matrix’ en dus op zoek gaan naar het ‘echte nieuws’ wat momenteel nog enigszins vrij op het internet te vinden is.

Hieronder een aantal artikelen die je kunt lezen en je zelf op weg helpen naar eigen onderzoek. Ik schrijf dit in een rap tempo tussendoor, dus ik zal nog even snel een paar van de vele links opzoeken die je verder kunt bekijken. Kijk ook regelmatig via het menu hierboven op ‘heb jij een link’ want daar wordt ook veel gepost, terwijl je zelf ook daar kunt posten als je weer aanvullende feiten tegenkomt.handen ineenslaan

Mijn boodschap voor dit moment is: laat je alsjeblieft niet misleiden en niet bang of gek maken. Dit zijn de donkere tijden en ik blijf dat herhalen: dit is nodig voor de grote omslag tot bewustwording die vanzelfsprekend voor heel veel mensen ongelooflijk pijn doet. Heb daar alsjeblieft ook begrip voor. Immers, wie wil er zijn leven lang belazerd worden en daar dan ineens mee geconfronteerd worden? Laten we elkaar daarin tot steun zijn!

John Darvall, BBC-journalist schrijft in een blog, kort na de dood van zijn dochter, dat hij zich schaamt journalist te zijn. Nederlands artikel van gisteren op Want to know:  Geloof niets van wat je leest of hoort…

Lang Leve Europa! schreef onlangs al een artikel over psychopaat George Soros die de vluchtelingenstroom financierde.

Paul Craig Roberts (EN)  Another Paris False Flag
The Matrix extends its reach
De vragen die je moet stellen: was dit een valse vlag?  (Engelstalig op Washingtonsblog)
Achter de samenleving: Is Parijs het meest recente slachtoffer van een valse vlag aanval?
Another French False Flag van Veterans Today

De correspondent voor de Franse televisie van het Witte Huis in Washington meldde zowaar een saillant detail op de mainstream media dat er voorafgaand aan deze ‘aanslagen’ een ontmoeting had plaatsgevonden tussen de CIA, de MI6 en de Mossad. Ook dat moet je te denken geven; het is telkens weer dezelfde ‘club’, die overigens opvallend weinig creativiteit bezit bij het uitvoeren van hun morbide acties.

Nogmaals, ogen en oren open, verstand op scherp, maar vooral: denk met je ‘hart’ en hang in there!

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘humanity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bron wordt gerespecteerd.

 
47 reacties

Geplaatst door op november 14, 2015 in False Flags, Paul Craig Roberts

 

Tags: , , , , ,

47 Reacties op “Parijs, nu weer het centrum van de macht?

 1. John

  november 14, 2015 at 7:33 pm

  Maar er is ook goed nieuws. Peter Salocher geeft ons alvast een voorproefje. Als dit klopt, en ik denk het zo is, blijft er geen steen op de andere.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   november 14, 2015 at 7:37 pm

   Dat er geen steen op de andere blijft, staat als een paal boven water! ;-)

   Like

    
  • Wa

   november 15, 2015 at 12:20 pm

   Is deze video privébezit? Of kan ik hem ‘ergens’ downloaden? Van youtube bijv? Dank voor de tip trouwens! <3

   Like

    
   • Irma Schiffers

    november 21, 2015 at 2:18 am

    @Wa, via 4Kvideo downloader kun je alle video’s snel binnenhalen en op je eigen you tube kanaal of server zetten.

    Like

     
 2. Jan Ligthart

  november 14, 2015 at 8:36 pm

  Hoi Irma, dank je wel, goed dat je weer van je kunt laten horen dus heel goed van jou.

  Ik heb gisteravond een goede vriend verteld om 21 uur dat we nog een heftige roller coaster periode tegemoet gaan.

  Na een wandeling in het bos thuisgekomen bleek iedereen aan de treurbuis gekluisterd met het nieuws dat er vele aanslagen in de hexogonale te Parijs waren opgetreden inclusief een aantal bomexplosies dichtbij het Stade de France te Saint Denis.

  Waarom wederom Frankrijk werd er gevraagd de afgelopen 24 uur?

  Het zhombie-nieuwsprogramma op TV herhaalde constant de zhombie statements, want ze hadden weinig nieuws in combinatie met dat ze kennelijk bestaan om de zhombie statements te herhalen. Een van die statements was continu herhaald: geen enkel spoor van de daders/schutters.

  Beangstigend toch?!!!

  Prachtig toch? Geen enkel spoor van de daders. Vanochtend bleken ze zich bijna allemaal zelf opgeblazen te hebben. Prima toch?@@#$%^&. Of ze werden doodgeschoten in Bataclan. Ook zeer handig.

  Duizend mensen volgens de website van Le Monde vanochtend waren op de een of andere manier in contact gekomen met de zogenaamde terroristen. Iedereen loopt en fietst en autorijdt tegenwoordig met een smartphone dus ik vraag me af waar dan de foto’s en filmpjes zijn vanuit al die duizenden mensen richting die schutters / terroristen.

  Gisteravond was het dodental in de orde van dertig. Vanochtend in de kwaliteitskranten niet veel hoger en op de website van LeMonde vanochtend vroeg 120 doden.

  De speech van President Hollande doet sterk denken aan de speech van Bush na de aanslag op de tweeling torens.

  Het zou mij niet verbazen, dat er nu een systematisch plan in werking is gebracht om de war on terror op Europees grondgebied een nieuwe impuls te geven.

  De terror komt van Syrie, dus het zou mij ook niet verbazen als de oproep van CDA circus-artiest Tweede Kamer Buma om nu dan grondtroepen in Syrie in te gaan zetten om de vluchtelingenstromen in te dammen en Assad een lesje te leren eindelijk werkelijkheid gaan worden.

  Het zou mij eveneens niet verbazen als de NAVO/NATO alles op alles gaat zetten om eindelijk met alle militaire middelen oorlog te gaan zoeken met Putin via het definitief van de kaart vegen van Syrie.

  Opvallend ook, dat de Franse media en president Hollande vrijwel onmiddellijk de tegenstander identificeren die deze aanslagen op zijn geweten heeft, namelijk IS. Er is nog geen onderzoek gedaan. De flarden van de bomgordelterroristen rondom het Stade de France moeten nog minutieus bij elkaar geraapt worden door de forensische experts, maar Hollande en de Franse media hebben al hun conclusie op basis van nihil bewijs getrokken.

  Kortom:

  Business as usual.

  Het volk is Europees wijd angst aangejaagd en zal schreeuwen danwel dankbaar aanvaarden de oplossingen die zullen worden aangereikt door de superultraelites achter de schermen die uitsluitend die oplossingen in hun kwaliteit zullen aanreiken die hun global power agenda dienen.

  Zie bijv. global research

  http://www.globalresearch.ca/the-paris-terrorist-attacks-911-french-style-le-11-septembre-a-la-francaise/5488896

  Sterkte toegewenst wij allen en tot nader.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   november 14, 2015 at 8:48 pm

   Ja Jan, en zo is het. Hoe krijgen we dit aan het verstand van allen?

   Like

    
   • gert

    november 16, 2015 at 1:57 pm

    dat vraag ik me ook nog steeds af maar als ik zo naar buiten kijk en de dagelijkse gang met wegkijkers voorbij zie komen heb ik er een hard hoofd in.

    Like

     
 3. Simon

  november 14, 2015 at 8:47 pm

   
 4. Veronica

  november 15, 2015 at 1:24 am

  Wikipedia has Full Coverage of Paris Massacre Less than Two Hours after the Event. Steve Beckow.
  (Thanks to the reader who identified the IP address (82.45.236.70) as belonging to a block of addresses assigned to VirginMedia Consumer Broadband UK.)
  The massacre in Paris is reported to have occurred at 21:16 CET.
  By 23:06 Wikipedia had an article up that is extremely detailed, containing statements from a former French President and a complete outline of events at several locations, matters that the press I read had not by then reported. It piqued my interest that an article would be up on Wikipedia within two hours of the event happening. So I went there.
  Lees hier verder: http://goldenageofgaia.com/2015/11/14/wikipedia-full-coverage-paris-massacre-less-two-hours-event/
  Nog wat stukjes eruit:
  – By the time I got myself organized here, I saw that the earliest versions of the article had just been erased from Wikipedia’s change record. Everything before 00:00 was erased from the record, preventing access to the originals of the story. That aroused my suspicions immediately.
  – The 23:18 version includes discussions of the hostage-taking, complete with an approximate number of hostages involved (60), as well as detailed accounts of events at several locations. It even has a detailed bibliography. How could your average Wikipedia author have done this incredible piece of work and in less than two hours? Obviously this was not your average Wikipedia author.
  – On closer inspection, after this article was initially written, I’ve found a comment so implausible that it closed the case for me. In the 23:06 version is this comment:
  “In a televised statement at approximately 23:58, French President François Hollande declared a state of emergency and closing of borders for the whole of France.[7]”
  How could the writer report what President Hollande did at 23:58, as if it’s a fait accompli, when he’s writing at 23:06, before it happened? Does this not remind us of the BBC reporting the fall of Building 7 with Building 7 still in the background?
  – “Someone who escaped the attack told a journalist that the attackers mentioned Syria and that there were five or six attackers.”
  How did this writer gain access in less than two hours to “someone who escaped the attack” while listening to radio broadcasts, reading as many articles as he says he did, and writing such a detailed piece? This statement is for me not probable. The work that this comment does is that it introduces a second element to the storyline: association with Syria.
  – One element that was dropped from the 23:18 version, that is present in the 23:06 version, (2) is the statement: “The terrorists shouted ‘Allahu Akbar’ and ‘This is for Syria.’” I’m not sure why they dropped this item. Surely it was a clincher, but they did.

  Like

   
 5. loveulongtime2

  november 15, 2015 at 8:09 am

  Hoi Irma,

  Laatste nieuws.

  Je weet dat het allemaal om de kankerverwekkende petrodollar gaat. Misschien heb je het diesel volkswagen schandaal gevolgd. Diesel moet wereldwijd vervangen worden door de loodvrije benzine wereldwijd omdat het verouderde, maar minder giftige technologie is. De reden daarvan is dat de katalysator van de benzine auto koolstof nanobuisjes produceert die de pijnappelklier in de hersenen inkapselen. De pijnappelklier is het orgaan dat ook wel het derde oog wordt genoemd. Met dit derde oog kunnen we aanhaken op het electrische universum waar Tesla en dus ook Keshe aan werkt. Ik weet dat dit klopt omdat bij mij alle functies van de hypothalamus verstoord worden door de loodvrije benzine uitstoot. Deze carbon nanotubes zijn giftiger dan asbest.

  http://www.sciencerecorder.com/news/2015/10/22/carbon-nanotubes-found-lung-cells-asthma-patients/

  Like

   
 6. loveulongtime2

  november 15, 2015 at 8:13 am

  Hier een demonstratie van de power die de mensheid bezit en die de elite niet wil dat wij bezitten. Doordat zij wel deze krachten bezitten kunnen ze ons overheersen. Als wijzelf deze krachten gaan ontwikkelen zoals waarschijnlijk ook de Maja’s en de oude Egyptenaren konden, dan is het spel van de elite uitgespeeld. Dan kunnen we met elkaar communiceren zonder het internet, dan komt de harmonie weer terug. Dit is ook precies wat het alziend oog op de dollar bill vertegenwoordigd:

  Like

   
  • only you

   november 15, 2015 at 2:58 pm

   Heb zelf ook zoiets ontwikkeld, maar niet zo manifest als dat meisje!
   Via mijn reuk vermogen weet ik paddestoelen en kruiden te traceren!
   Is een begin en latent aanwezig!

   Like

    
 7. All Wei

  november 15, 2015 at 12:13 pm

  Beste Irma; Heel goed om te zien dat u na een periode van lange afwezigheid door zware persoonlijke omstandigheden weer publiceert.

  Wat mij opviel in de beelden van de extra ochtendjournaals op onze Nationale Propaganda Omroep, was een beeld van de verslaggever die konding deed van de gebeurtenissen, hij in zo’n typische franse straat was geplaatst, waar allemaal grote voertuigen stonden geparkeerd, dat waren personenbussen zover ik kon zien.
  En laat nu net de laatste, achterste wagen, die als het ware met zijn kont naar de camera toestond, een grote affiche achter op het raam te hebben. Het leek reclame voor iets(?), met daarop een persoon (details kon in zo snel niet goed bekijken) en de letters OCCUPIED!!!! Toevallig>>>??? Toch…………??

  (later online gezocht of ik iets van een film of een commercial kon vinden met deze titel, maar met de combinatie ‘Paris +OCCUPIED’ strandde ik vooral in de links naar WO II.

  Groet AW

  Like

   
 8. mike art

  november 15, 2015 at 12:22 pm

  Beste Irma!!

  Dank voor uw recente publicaties. Zeer scherp en accuraat. Helaas zijn dit Duistere Tijden.

  Het Eind laat zich raden, of misschien liever niet??

  Reeds 7 tot 10 jaar geleden heb ik een serie schilderijen gemaakt om uiting te geven aan mij toenmalige visie en gevoelens. Nu lijkt het bijna wel of dit een profetische boodschap was??

  In deze reactie zend ik u, 1 afbeelding van een werk mee.

  Indien u interesse heeft om meer werken te zien, dan verneem ik dat gaarne van u!!

  Veel Wijsheid en Bezieling en Doorgaan met het verspreiden van de Waarheid achter onze Matrix!!

  Vriendelijke groet

  Alois Weinmann

  ________________________________

  Like

   
 9. boudineke

  november 15, 2015 at 12:24 pm

  Irma, er werd weer eens een “oefening” gehouden! Steeds het zelfde patroon: 9/11, Londen metro bommen, Charlie Hebdo en nu dus dit:

  DEEP STATE PARIS MASSACRE EXPOSED

  ISIS Warned Of A Canadian Attack Soon To Come

  Like

   
  • nestorcappaert

   november 15, 2015 at 5:46 pm

   Dat het in scene gezet is, voel je onmiddellijk. Het is enkel de vraag: een hoax (niet echt) of een false vlag (echte slachtoffers, maar in andermans schoenen geschoven) ? Een geplande oefenng, een zelfmoordterrorist die zichzelf opblaast (zelfs 8) en weer een “ijzersterk” paspoort bezit dat gevonden wordt (zonder in duizend stukjes te zijn door de bommengordels) en nog diezelfde avond identieke lasershows in Parijs, Brussel, Berlijn, Londen,…. wijst in de richting van totaal nep en gepland. Men is ook vruchteloos aan het wachten op beelden uit een zaal waarin 1000 fans voor een groot deel opnamen aan het maken zijn tijdens de hele show en dus moeten er beelden zijn van het gebeuren, waarin het binnendringen van de aanvallers en het begin van het schieten te zien is. Ik kan me niet voorstellen dat overlevenden die dergelijke beelden bezitten, deze niet op sociale media plaatsen. Het is nog vroeg, maar ik denk dat het vruchteloos wachten zal blijven. En zoals steeds hebben veiligheidsdiensten het niet kunnen voorkomen, maar weten een half uur later al te vertellen welke bevolkingsgroep ons nu weer angst moet aanjagen. En de klassieker: geen levend gearresteerde daders. Altijd handig, want doden (echt of onecht) kunnen niet praten en krijgen ook geen proces. Het wordt vermoeiend en eentonig. Ik hoop dat een hoax is, dan zijn er tenminste geen onschuldige slachtoffers gevallen bij hun oorlogsspelletjes.

   Like

    
 10. boudineke

  november 15, 2015 at 12:42 pm

  What Preceded The Islamic State Attacks In France
  By Moon Of Alabama

  http://www.informationclearinghouse.info/article43419.htm

  Some Observations About the Carnage in Paris
  By As’ad AbuKhalil

  http://www.informationclearinghouse.info/article43418.htm

  A Battle With No Front
  By Gilad Atzmon

  http://www.informationclearinghouse.info/article43414.htm

  En het gebruikelijke paspoort dat onbeschadigd werd gevonden in de puinhopen van 9/11, in de auto van de Charlie Hebdo killers en nu weer:
  Syrian Passport Found on Paris Attacker’s Body Belonged To Refugee

  http://www.informationclearinghouse.info/article43411.htm

  Dit gaat vervelen! Steeds hetzelfde patroon! En nog steeds trapt de meute er in! Kunnen de CIA en de Mossad nu niet eens wat nieuws verzinnen? VREDE bij voorbeeld… Maar die gedachte komt kennelijk nog steeds niet bij hen op!

  Like

   
 11. boudineke

  november 15, 2015 at 5:10 pm

  De aanslagen in Parijs op vrijdagavond, werden gevolgd door een “vredesconferentie” over Syrië op zaterdag. Qui bono?

  Diplomats set plan for political change in Syria
  http://bigstory.ap.org/article/f507339b48ad4411ab76225fe2d51ff2/syria-talks-begin-vienna-under-pall-paris-attacks

  Quote: As the meeting wrapped up, U.N. Secretary-General Ban Ki-moon urged ministers “to move beyond their differences on Syria.” French Foreign Minister Laurent Fabius said the attacks in Paris made it all the more necessary for the international community to find a common approach in Syria and terrorism, sentiments echoed by the foreign ministers of Germany, Jordan and Saudi Arabia.

  Like

   
 12. Rood

  november 15, 2015 at 6:54 pm

  Een heldere analyse van Bernie Suarez, het lezen waard:

  http://www.activistpost.com/2015/11/is-isis-now-the-lifeline-of-the-new-world-order.html

  Like

   
 13. boudineke

  november 15, 2015 at 7:14 pm

  Heb ook even wat Kleintje Muurkrant

  Charlie, the sequel

  zaterdag 14 november 2015
  Al iets te melden? Weinig. Een ding is opvallend. Net als bij de vorige kees in januari van dit jaar is er een Belgische link. Bij Charlie en de koshershop was er sprake van wapenleveranties vanuit België (1). En dat zou ook nu zomaar kunnen. Vooral ook omdat een getuige van de schietpartij bij café Carillon heeft verklaard, dat een van de auto’s waarmee de IS-schutters arriveerden een Belgische nummerplaat droeg. Dun ijs misschien, maar waar kan je in onze omgeving makkelijker wapentuig aanschaffen dan bij onze zuiderburen? Stay tuned.

  (1) Zie aflevering 1 van de serie “Charlie en de gladiolen” dd. 9 oktober 2015. !

  Charlie, the sequel (2)

  zondag 15 november 2015
  En jawel. Een copycat. In de voetsporen van New York, Londen en Oslo. Op 11/13 hielden de Franse veiligheidsdiensten anti-terreuroefeningen. Met als extraatje een scherpere controle van de grenzen. Een paar uur voordat in Parijs de Kalashnikovs hun Nijvelse lied zongen en drie malloten zichzelf met veel lawaai demonteerden. Conclusies? Die mag u zelf trekken. Stay tuned.

  Charlie, the sequel (3)

  zondag 15 november 2015
  Wat een mazzel toch. Bij het residu van een van de bomezels bij het Stade de France lag Allah zij geprezen een paspoort. Een Syrisch paspoort. Dus waar kwam die ezel vandaan? Uit Syrië. En Allah zij nogmaals geprezen: IS claimde verantwoordelijkheid voor het bloedbad. Een bébé kan de was doen. Dus wat gaan we nu met zijn allen doen? IS een NATO-poepie laten ruiken. Anders gaat straks Poetin met de gladiolen strijken en alleen al uit p.r.-oogpunt is dat niet wenselijk.
  Dat paspoort is trouwens geheel in lijn met de traditie die is ingezet bij 9/11. Alle paspoorten van het Flying Circuspersoneel werden na de voorstelling teruggevonden. Ma petite chère que voulez-vous plus. Een ander voorbeeld van deze goddelijke voorzienigheid was de vondst van een Jemenitische ID-kaart na de aanslag op Charlie Hebdo. Was van een van overvallers. Lag op de voorbank van de vluchtauto. En dus was toen Al Qaida de sjaak, want die was toen al een tijdje in de clinch met onze Saudische bondgenoten in de volkstuintjes achter Aden. 1 + 1 = 2 nietwaar. Morgen gaan bij ons alle vlaggen halfstok. Nou maar hopen dat er geen valse bij zit. Stay tuned.

  Meer hoeft men niet te zeggen, maar neem een abonnement! Kort, maar krachtig!

  http://www.stelling.nl/kleintje/actueel.html

  Like

   
 14. boudineke

  november 15, 2015 at 8:23 pm

  Syria – President Bashar al-Assad on Paris Attacks (Interview) | English Subtitles

  Like

   
 15. boudineke

  november 15, 2015 at 8:30 pm

  Syrian President Condemns Paris Attacks

  In Syrië is dit dagelijkse praktijk! Daar gaan de terroristen gewoon hun gang. Gesteund door onze eigen regeringen. Maar als ze naar Europa komen, wordt iedereen BANG!!!

  Like

   
 16. boudineke

  november 16, 2015 at 6:24 am

  Vlak na de aanslagen in Parijs brak er een grote brand uit in het tentenkamp bij Calais. Onduidelijk of er verband is, maar toeval bestaat niet!

  RAW: Calais ‘Jungle’ refugee camp on fire as Paris rocked by fatal attacks

  Like

   
 17. boudineke

  november 16, 2015 at 8:41 am

  Military Escalation in the Middle East: “France Strikes Back” against the Islamic State, Bombs Syria in Retribution for Paris Terrorist Attacks, Deploys Naval Power

  By Prof Michel Chossudovsky
  Global Research, November 16, 2015

  http://www.globalresearch.ca/military-escalation-in-the-middle-east-france-strikes-back-against-the-islamic-state-bombs-syria-in-retribution-for-paris-terrorist-attacks-deploys-naval-power/5489332

  Like

   
 18. Rood

  november 16, 2015 at 10:10 am

  Misschien dit om 12.00 uitzenden op nationale televisie?

  Like

   
 19. Rood

  november 16, 2015 at 11:11 am

  Je zou je bijna schuldig gaan voelen dat je onderstaand artikel leest maar dit ziet er toch inderdaad niet uit als een crime scene? En waar blijven de you tube filmpjes van de vermeende slachting? Bij de concerten waar ik altijd heen ga staan veel mensen met hun mobieltje omhoog.

  http://nodisinfo.com/graphic-death-picture-french-concert-hall-staged-fake/

  Like

   
 20. boudineke

  november 16, 2015 at 1:14 pm

  Frankrijk is nu Raqqa aan het bestoken met illegale bombardementen. Dat mag niet, maar zolang de massa nog “rouwt” over de doden in Parijs, zal er in Frankrijk geen bezwaar zijn tegen het verwoesten van een Syrische stad. Per slot gaat het tegen ISIS.
  Als het Syrische leger die stad straks bevrijdt, staat er lekker niets meer overeind. Net als toen met Kobani, die Koerdische grensstad. Veroverd door ISIS en bevrijd door Amerikaanse bombardementen. Dan mogen de vluchtelingen terugkeren naar hun totaal verwoeste huizen!
  In Raqqa staat een olieraffinaderij. Dat zal dan wel het eerste doelwit zijn van de Fransen!

  France strikes ISIL positions in Syrian town of Raqqah

  Like

   
 21. boudineke

  november 16, 2015 at 1:18 pm

  Irma, nog even dit: Ik ben blij dat je er weer bent! Op dit moment wil ik op BOUblog aandacht schenken aan mijn boeken, want mijn trilogie is voltooid. En dan gebeurt er dit! Dan gaat mijn aandacht toch weer uit naar de terreur-politiek. Bij jou kan ik nu mijn ei kwijt, dan zeurt het niet. En mijn reactie helemaal onderaan kan wel weg. Met dank voor het modereren! :-)

  Like

   
  • Irma Schiffers

   november 23, 2015 at 2:17 am

   Sorry zag het pas laat. Moet veel zaken ook ‘verdelen’ hier.. Je hebt groot gelijk. Je boeken zijn belangrijk en het is juist prima als je toch zaken kwijt wilt om dat hier te doen. Ik las een tijdje terug ergens (op een overduidelijk ‘mainstream-platform’) dat Irma en Boudine hetzelfde was. Een soort pact, en ‘die horen bij elkaar’. :-) Ik vond het erg komisch moet ik zeggen, want die conclusie had iemand blijkbaar voor zichzelf getrokken. Succes met je boeken!

   Like

    
 22. nestorcappaert

  november 16, 2015 at 5:10 pm

  Ik hoop uit de grond van mijn hart dat het verhaal van Jim Stone over dat Mexicaans meisje dat in Parijs was, niet klopt. Anders wordt het zo gruwelijk, dat geen mens het zou willen geloven. Het wordt zo stilaan een onmogelijk opdracht om mensen te doen nadenken.

  Like

   
 23. Sophietje

  november 16, 2015 at 5:15 pm

  ABSOLUTE PROOF PARIS ATTACK WAS A STAGED EVENT

  Like

   
 24. Sophietje

  november 16, 2015 at 7:00 pm

  amerikaanse dochter van amerikaanse verslaggever was erbij

  “heraldo reveras daughter was inside that concert hall”..

  of was ze nou bij het voetbal??

  Like

   
 25. Sophietje

  november 17, 2015 at 7:19 pm

  Like

   
 26. Sophietje

  november 17, 2015 at 7:27 pm

  Like

   
 27. boudineke

  november 18, 2015 at 7:59 am

  Ken OKeefe Press TV Commentary – Paris False Flag – Nov 14, 2015

  Like

   
  • Simon

   november 22, 2015 at 8:54 pm

   Dank je Irma, voor het vertalen van dit interview en dank je Boudineke, voor het posten.

   Like

    

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: