RSS

Column: wil de échte journalist opstaan?

16 nov

papegaaiDe Hilversumse papegaaien die geregisseerd en betaald worden door de psychopathische pinokkio’s zouden toch onderhand een keer van hun stokjes moeten donderen van schaamte. Datgene wat ze uit de grote ruif blijven vreten om na te kunnen kwetteren wat ze als hapklare (jokke-)brokken wordt aangeleverd, zal uiteindelijk als gif door hun aderen stromen. Ze sleuren namelijk de hele bevolking mee in het verderf, maar het schijnt ze niet te deren. Beroepsdeformatie is ook in de journalistiek blijkbaar nog steeds een rendabele wisselkoers.

Journalistiek is de discipline van het verzamelen, controleren, rapporteren en analyseren van het nieuws meldt Wikipedia, dat overigens ook al meerdere malen een zeer onbetrouwbare bron is gebleken, want deze wordt bijgehouden en gecontroleerd door de schaduwregering. Verzamelen betekent heden ten dage ‘aangeleverd krijgen’ in de vorm van story packages. Controleren is er niet bij (mits bij de bron die die ‘brokken’ aanlevert). Rapporteren betekent ‘voorlezen’ of ‘overtypen’ en analyseren is blijkbaar wel erg ingewikkeld voor het gemiddelde reptielenbrein.

Hoe kan het zo ver zijn gekomen dat wakkere nadenkende en voelende mensen van goede wil, met het hart dus op de juiste plaats, het werk van journalisten zijn gaan overnemen? Zonder daarvoor ook maar één cent te krijgen –sterker nog, je bezegelt jezelf altijd stante pede met het ‘armoede-etiket’ vergezeld door het stigma ‘gestoord’ en derhalve een isolement- slechts om de mensheid en de wereld verder te behoeden voor het eeuwenlange leed, oorlogen, armoede en extreme excessen die totaal overbodig en exorbitant misvormd zijn in de natuur, binnen en buiten ons. We weten het onderhand: Fools rule the world! Met dank aan Judith Jobse en haar band Déva Dyne. Een song die hen ook hun platencontract heeft gekost om bovengenoemde reden, maar gelukkig lieten ze het niet daarom afweten. Ik herhaal het nog maar eens.

Is er op zijn minst één journalist die zijn handen niet langer meer in onschuld wil wassen, maar die de handen in plaats daarvan uit de mouwen steekt en ze niet langer wenst te bevuilen?blog-kijkje-in-de-spiegel

Ja jij daar, die zich journalist of verslaggever durft te noemen en daarvoor een behoorlijk riant salaris ontvangt; durf jij jezelf echt in de spiegel aan te kijken en deze vragen aan jezelf te stellen? In plaats van het na te laten vragen te stellen over alles wat je op je bureau geserveerd krijgt? Vragen die zo ontzettend voor de hand liggen en die je vanzelfsprekend vanuit empathie voor je medemens en de slachtoffers -die ze steeds openlijker en met eigen bewijzen gaan stellen-zou moeten beantwoorden, zoals ex-NOS journaal redacteur Janneke Monshouwer? Enig idee wie alle persburo’s in de wereld bezit en uit welke bron jij tapt?

Wanneer je een hart bezit zul je jezelf in de spiegel rood zien kleuren tot achter je oren en zoiets moet je uiteraard eerst verwerken; dat noemen we transformatie en dat kost tijd! Maar wanneer je eenmaal die krachtbron, die verantwoordelijkheid en gevoel voor de ander in zich draagt, hebt ontdekt, kun je oprijzen middenin het bolwerk van corruptie en mind-control en de werkelijke definitie van journalistiek gaan naleven en uitvoeren. Verzamelen, controleren, rapporteren en analyseren van het nieuws. Overtuig daarna je collega’s van het feit dat ze het spoor door geld, hebzucht en gemakzuchtigheid volledig bijster zijn geraakt en vorm een blok. Jullie zullen in de meerderheid zijn tegenover die kleine psychopathische elites die in de politiek en het bankwezen rondlopen en alle macht naar zich toe hebben getrokken, wereldwijd definitief sinds 1996. En je redt iedere dag duizenden mensenlevens in plaats van doden te veroorzaken door laakbaar gedrag door te ontkennen, te vermijden en gedreven door pure gemakzucht en daarmee je financiële zekerheidsstatus van ‘talking head’ te beschermen.

Er komt een dag dat je in je hemd staat en die ligt niet zo ver meer weg. Besef dat je dan niet meer weet hoe je verder moet met je leven. Je zou weleens hetzelfde opgejaagde wild kunnen worden wat nu degenen van goede wil, de gestigmatiseerde en verketterde vrijwillige verslaggevers en onderzoekers uit deze samenleving, op dit moment nog schijnen te zijn. Maar daar kun je je tegen wapenen. Heel simpel: met waarheid en rechtvaardigheid; een krachtbron waar niets tegenop kan.

Niet de waarheid en de rechtvaardigheid die de regerende elite aan je oplegt, maar de waarheid die van binnen zit, in je hart en in je ziel en die is onmiskenbaar, NOOIT inwisselbaar of te koop voor geld! Geld betekent niets, je neemt het niet mee na je fysieke dood, het is niets meer of minder dan een onderdrukkingsmiddel van een stel psychopaten die zichzelf rijkelijk hebben voortgeplant in de afgelopen decennia. Je zou dat toch écht moeten weten als je jezelf journalist noemt.

crisis actrice

Boston, Sandy Hook en nu dook deze crisis-acteur weer op in Frankrijk

Anderzijds: blijf ze maar gerust dienen, blijf trots dat je een adept bent. Strijk iedere maand je geld op –dat uit het niets wordt gecreëerd- en besef dat je deel uitmaakt van de gruwelijkheden die zich iedere dag in de wereld en in je naaste omgeving afspelen. Als je dat werkelijk met volle overtuiging doet, ben je de titel van ‘journalist’ volgens de definitie niet waard en het geld dat je voor dit onsmakelijke werk krijgt, maakt je tot een huurling van hetzelfde kaliber als de crisis-acteurs die het vuile veldwerk opknappen. Waar was jouw onderzoeksdrift toen je verslag deed van de gruwelijke beschietingen op een kind in Syrië, terwijl dat volledig in scene is gezet, gefilmd op Malta en gesubsidieerd is door de Noorse overheid? Waarom ga je niet op zoek naar deze afgebeelde actrice om te vragen hoeveel ze hiermee verdient? Oh help, shame, shame, shame!

Ik heb een groot respect voor alle vrijwilligers, de collega’s van de zogeheten ‘alternatieve media’, die willens en wetens geïsoleerd worden in de samenleving en toch doorgaan met het stellen van kritische vragen op voor de hand liggende verzinsels; die al hun vrije tijd opgeven om te zoeken naar de waarheid die steeds meer vanuit de bevolking komt door (helaas weliswaar zeer gezondheidsbedreigende) mobiele apparatuur en door dappere klokkenluiders die vaak, ondanks hun professor-titel en welverdiende sporen, hun aanzien direct verliezen maar zich daardoor niet uit het veld laten slaan. Zoals het onlangs vertaalde werk van Professor C. Gøtzsche die op staat tegen ‘de dodelijke criminele misdaad’ van de farmaceutische industrie.  Ze zijn een voorbeeld en dito boegbeeld voor velen die nog moeten gaan volgen, dus ik stel maar weer eens een dringende vraag…

Wil de échte journalist alsjeblieft opstaan?

© Irma Schiffers

(zie ook deel 2: wil de echte journalist opstaan)

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘humanity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bron wordt gerespecteerd.

 
 

Tags: , , , , ,

54 Reacties op “Column: wil de échte journalist opstaan?

 1. phpstolle

  november 16, 2015 at 10:48 pm

  Ik weet niet wat ik moet zeggen, woorden schieten mij tekort,
  ik zit hier met een bord vol toetsen..
  Het voelt alsof dit, jouw schrijven, uit mijn hart komt..
  RESPECT!

  Like

   
  • bernadette

   november 17, 2015 at 10:23 am

   ZE , kletsen uit hun nek .
   Al maar kwetteren in je oren ,
   I don’t believe you

   Like

    
   • Irma Schiffers

    november 17, 2015 at 10:32 am

    Geweldig leuk! En als deze ‘vogel’ al nieuws brengt komt het recht uit het hart ;-)

    Like

     
    • only you

     november 17, 2015 at 7:20 pm

     Kinderen en dieren zijn tenminste niet zo uitgerekend?

     Like

      
 2. Veronica

  november 16, 2015 at 10:56 pm

  Irma, hier past maar een reactie….. SUPER!!!
  Wie de schoen past trekt hem aan.
  Blij dat je weer op dreef bent.

  Like

   
 3. Joren de waal

  november 16, 2015 at 11:17 pm

  Na al die jaren dat ik me verbaasde,me afvroeg waarom ik in godsnaam geboren was in een Poppenkast.

  al die twijfels ,hoe kun je iets voelen als waarheid als al de mensen om je heen het wegredeneren met uitspraken van; Ik sta met beide benen op de grond” ..

  Maar wat je helder voelt kan niets anders zijn dan dat wat er werkelijk gaande is.

  Nu ben ik inmiddels 52 en ik weet nu dat ik in een poppenkast leef.

  En ik blijf trouw aan mijn waarheid en ben blij te ontdekken dat er meer mensen zijn die echt wel weten wat er allemaal gaande is…

  Ik zou de wereld niet weten te veranderen.

  ik maak me vaak zorgen,lig er soms wakker van, maar ik denk, nee ik voel dat de ware verandering ligt in het bewust worden van de mensen .

  Ik zie zelfs een link, een verband tussen innerlijk wakker worden en de wereld om me heen.

  ach ja ,nu eerst een schultenbrau…

  Like

   
 4. Irma Schiffers

  november 17, 2015 at 12:44 am

  Hier is er zo eentje over Parijs…

  Like

   
 5. Veronica

  november 17, 2015 at 1:56 am

  First of all, the fact that thousands of witnesses all carrying video phones were unable to record the events of that day alone proves it was just a massive propaganda event, NSA and other sources agree. In addition, all 8 security camera feeds to the areas where the supposed massacres took place had been shut off, implying high level cooperation from the French security police, CIA sources say.

  Next, let us look at what has resulted from this event. France has implemented martial law and closed its borders. This is classic Gladio strategy whereby a manufactured terror incident is used to implement a military government.

  Lees hier verder: http://geopolitics.co/vital-issues/ben-fulford/paris-psy-ops-is-part-of-ongoing-moves-towards-world-government/

  Like

   
 6. Peter Vereecke

  november 17, 2015 at 3:13 am

  Dag Irma,

  Na het lezen van jouw stuk moest ik denken aan Jeanne d’ Arc : de vrouw die door haar innerlijke roepstem gedreven wordt om op te staan en ‘iets’ te doen. Je hebt een geweldige pen en slaat nagels met koppen.

  Punt is natuurlijk : hoe raken we doorheen de matrix, waarin quasi iedereen op zovele manieren gehouden wordt ?

  Als ik kijk naar mezelf : eerst begon ik mij ‘raar’ te voelen, allerlei soorten vragen te stellen, me niet meer goed voelen. Ik werd ‘wakker’, maar dat heeft nog meerdere jaren geduurd.

  En dan ga je geleidelijk meer en meer op zoek naar de echte waarheid, dan wordt het moeilijker om nog in illusie en bedrog te leven, dan begin je ook ‘iets’ te doen .

  Ik kan het echt niet beter verwoorden dan Leonard Cohen :

  Ring the bells, that still can ring
  Forget your perfect offering
  There is a crack in everything
  That’s how the light gets in

  Alle goeds voor jou et ‘bon courage’ !

  Peter Vereecke

  Like

   
 7. Loes

  november 17, 2015 at 9:05 am

  Hallo Irma. Dank voor de berichten die je steeds stuurt en waardoor we steeds weer gedwongen worden om met een afstand alles te proberen te overzien. Het zien vd film Wag the dog uit 1997 heeft mij destijds zo verwonderd met afschuw, hoe alles ge- en misbruikt wordt om het gelijk te halen en te manipuleren dat ik sindsdien “de waarheid” probeer te ontdekken door dichter bij mezelf te blijven ipv de grote media te volgen. Dat we daar ook weer met andere ogen naar kunnen/ moeten kijken in perspectief. Ook jouw bericht sterkt mij meer dan de meeste kranten en tv programma’s, die helaas grotendeels voor de kijkcijfers gaan. Waardoor ik geen enkel slachtoffer minder zie, maar me wel verbaas hoe snel iedereen hier iets over weet te vertellen in een tv programma als zijnde dè autoriteit. Door te vertrouwen op mensen die ons ook andere kanten leert zien, hoop/vertrouw ik dat deze groep zal blijven toenemen tot we serieus genomen zullen worden, om samen op te staan.

  Like

   
 8. Annie Nendels

  november 17, 2015 at 10:10 am

  Hallo Irma

  Toen ik jou schrijven las dacht ik gelijk aan de dagelijkse gedachte die ik dagelijks binnen krijg via http://www.dagelijksegedachte.net , namelijk

  Als je met de stroom meegaat, sta je zelf stil.

  Joris Linssen, Henk Verkaart

  Hartegroet Annie Nendels

  Like

   
 9. Veronica

  november 17, 2015 at 10:14 am

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=10020:joodse-eigenaren-verkopen-bataclan-theater-op-11-september&catid=20:het-complot&Itemid=33
  “Op de bewuste vrijdag van de aanslagen werd de Joodse gemeenschap door veiligheidsexperts ingelicht dat er een grootscheepse terroristische aanval op komst was. Dit is meegedeeld door Jonathan-Simon Sellem, een freelance journalist en tevens vertegenwoordiger van Franse burgers in Israël.”
  en
  “Net zoals vlak voor de schietpartij bij Charlie Hebdo het bedrijf in december 2014 werd gekocht door de Rothschild familie, is ook bij het Bataclan theater sprake van een vreemde transactie. Ook rond de twee WTC gebouwen van 9/11 speelde van alles net voor de aanslagen destijds, zoals een mega verzekering die werd afgesloten op de panden.
  Het theater is 40 jaar lang in handen geweest van twee Joodse broers. Echter, op 11 september 2015 wordt het gebouw door de twee broers, Pascal en Joel Laloux, verkocht aan een onbekend iemand.” …..
  “De broers hebben geen centje pijn want zij zullen de hoofdprijs hebben ontvangen voor het theater. Joel is na de verkoop dan ook onmiddellijk naar Israël geëmigreerd.”

  Like

   
  • Irma Schiffers

   november 17, 2015 at 11:26 am

   Dit zijn dus zaken die de journalisten uit de mainstream media zouden moeten achterhalen en daar verslag van doen, maar helaas….

   Like

    
 10. Ilse

  november 17, 2015 at 10:24 am

  Applaus Irma. Recht uit het hart!!!❤️

  Like

   
 11. ezra70

  november 17, 2015 at 10:37 am

  Dank Irma dat je het durft te zeggen. Je bent nog sterker geworden dan je al was.

  Like

   
 12. jante

  november 17, 2015 at 10:41 am

  Fijn dat je terug bent…….en scherp op de snee!
  Iemand met het journalistieke hart op de juiste plaats, met een voorhamer om 5 duimers op koppen te slaan, die ik mateloos respecteer als onderzoeks journalist is de Belgische Willy Van Damme. Een van de beste, zo niet de beste! Breng daar ook maar eens een bezoekje beste/lieve mensen.
  https://willyvandamme.wordpress.com/

  Like

   
 13. Sophietje

  november 17, 2015 at 12:15 pm

  Helemaal top deze oproep aan het geweten!

  Ook de burger zelf kan veel doen om het te ver-spoedigen en dat is schrijf de politiek aan.
  Wanneer ze weer iets erdoor willen drukken tegen de zin van het volk, laat het ze dan weten.
  Laat ze weten dat we wakker zijn!
  Schrijf omroepen aan , als ze gelogen hebben, schrijf kranten aan dat u hun leugens niet meer accepteert.
  Tijd om het goede weer te laten winnen.

  Mensen roepen altijd, ja maar iemand zal toch wel iets doen??
  Wij zijn allemaal een iemand, die iets zouden moeten doen.

  Like

   
  • bernadette

   november 17, 2015 at 3:29 pm

   O.A Gesubsidieerde Rutger Castricum wil niet graag zijn baantje kwijt .
   Kijk hier naar zijn hypocriete gedrag ;

   Like

    
   • Sophietje

    november 17, 2015 at 4:05 pm

    heel goed, gewoon vragen: HE… jij…wat ben je nou eigenlijk… aan het doen?

    :-P
    simpel en doeltreffend

    :-)

    Like

     
 14. groet@kpnplanet.nl

  november 17, 2015 at 1:02 pm

  Irma, Dank je wel voor je uitdaging van de slaafse hoernalisten en de pluim voor de nieuwe media journalisten. Hieronder een link van een weergave van het strategisch plan door Stefan Molyneux. Voor mij herkenbaar. Wellicht voor jou ook. The Handbook of Human Ownership – A Manual for New Tax Farmers https://www.youtube.com/watch?v=k67_imEHTPE Het blijft belangrijk om de systematiek van de geleidelijk aan steeds verder doorgedrukte onderdrukking op te sporen en te communiceren. Groet, Jan Ligthart

  Like

   
 15. modilanto

  november 17, 2015 at 4:08 pm

  Dit is op modilanto herblogden reageerde:
  Zeker is dat het nog lang zal duren voordat de Orwelliaanse wereld zijn masker moet laten vallen.

  Like

   
 16. nestorcappaert

  november 17, 2015 at 5:05 pm

  Jij bent nog sterker geworden, Irma, en dat bewonder ik. Maar wie empathie heeft en op de waarheid wijst, wordt soms harteloosheid verweten. Ook onze empathie wordt gedirigeerd. Wordt een verdronken jongetje getoond om sympathie te wekken en je durft vermelden dat tussen die vluchtelingen mogelijk strijders schuilgaan, dan ben je gevoelloos. Worden er daarna aanslagen gepleegd en wordt opgeroepen om de tricolore in je facebook te plaatsen; dan mag je er niet op wijzen dat er ook aanslagen plaats vinden in Irak, Afghanistan of Syrië, zonder de bjbehorende vlaggen te plaatsen. Een selektieve sympathie waar ik niet verplicht wenst te worden om aan mee te doen. In beide gevallen oogsten ze angst en sympathie, terwijl ze zelf de veroorzakers zijn. Als een kudde blijven mensen bochten van 180° nemen, zonder in te zien dat alles gebeurt om hun privacy en vrijheid in te perken. Ze blijven voor het merendeel geloven dat alles wat de overheid doet, voor hun eigen veiligheid en bestwil is. Een pluim voor jouw moed. Je bent een grotere doorzetter dan ikzelf. Mogelijk ben ik ontgoocheld omdat ik weinig verandering zie op het gebied van de kinderhandel. Dat lijkt grotendeels stilgevallen.

  Like

   
 17. boudineke

  november 18, 2015 at 8:02 am

  MUST HEAR !!! Luisteren en DOORGEVEN!!!

  Ken OKeefe Press TV Commentary – Paris False Flag – Nov 14, 2015

  Like

   
  • Irma Schiffers

   november 18, 2015 at 2:57 pm

   Ik heb ‘m inmiddels vertaald, nu nog ondertitelen. Komt eraan. Net als dat RT-verhaal. Ook al vertaald. Alleen even geduld want ik heb mijn bed nog niet gezien en het is alweer licht… ;-)

   Like

    
 18. jolo

  november 18, 2015 at 12:31 pm

  ben je eerlijk als journalist, dan kom je veel valkuilen op je levensweg tegen?

  Like

   
 19. albertien54

  november 18, 2015 at 2:45 pm

  Lieve Irma,

  Je bent weer helemaal in top vorm en hartelijk dank voor jouw recht uit je hart geschreven artikel. Toch is het voor de ontwaakte mens soms lastig om met de niet ontwaakten om te gaan, ik kan me soms heel alleen voelen in hetgeen er allemaal plaatsvindt. Hoe kan het dat ik alle dingen wel zie en een ander niet? Men zegt nog steeds dat het wel goed zal komen, The Golden Age is coming:).
  Wordt zelfs bespot door mijn dochter, dat doet zeer, dat ik moet ophouden met die complotsites te geloven en dat ze er moe van wordt met het geven van informatie. Au, doet pijn hoor, zo je dochter te horen, terwijl ik zo graag wil dat ze wakker wordt, dat ze naar het grotere plaatje durft te kijken, maar dingen onderzoeken..ho maar, alles wordt meteen in de hoek gezet van complotdenker. Herkennen jullie je hierin, dat je je soms zo alleen voelt staan, dat je dergelijke zaken alleen nog maar met de ontwaakte mens kunt bespreken? Hoe lang moet het dan nog duren dat men wil kijken wat er achter de schermen gebeurd, nog steeds geloven van die misselijke propagandamachine van NPO en consorten vertelt, de hoerjournalisten, ik noem ze inmiddels de landverraders, hoe kan iemand nog zo de leugen in stand houden, krijgen ze dan nooit last van hun geweten, is het dik betaalde salaris zo belangrijk dat je daarmee over lijken kunt gaan? Bah, ik ben een oprecht mens en ga voor waarheid, zelfs je familie vind je al gestoord, complotdenker. Dat doet heel veel pijn!
  Lieve Irma, schrijf maar verder,zo helder, zo vanuit het hart geschreven, ik val er soms stil van…

  Een verdrietige ontwaakt mens en moeder

  Like

   
  • Irma Schiffers

   november 18, 2015 at 3:11 pm

   Ja Albertien, de weg is heel eenzaam. Dat geldt absoluut voor iedereen. Maar er is blijkbaar een reden dat we verspreid zitten en het test je behoorlijk in je eigen kracht en dus bevestigt het telkens weer je ‘innerlijk weten’. Uiteindelijk krijgen we het gelijk aan onze kant, maar daar moet het ‘helaas’ niet om gaan; ik zou het liefst willen dat ik ongelijk had met dit hele verhaal. Maar helaas, de wereld zit zo idioot in elkaar en wij zullen zelf als geen ander begrijpen dat het zeer moeilijk te verteren is. En ja, dan vraag je je soms wel af waarom je met zo’n ‘helder weten’ geboren bent… Aan de andere kant; dáárom! Iemand moet het doen en we staan niet alleen.
   Sterkte en houd vol, de verandering komt en de waarheid zal voor de meesten met een enorme schok zijn, als bij een quantumsprong!

   Liefs, Irma

   Like

    
   • bernadette

    november 18, 2015 at 3:30 pm

    Hier ook tijdens ,, De DuurzameTroonrede 2014 ,, van Marjan Minnesma ,
    wat moeten en kunnen mensen nog geloven over hoe het dan wel zou moeten gaan ?

    Door wie wordt zij gesponsord ?

    Tja , waarheen loopt de weg , die WIJ moeten gaan ( Mieke Telkamp )

    Like

     
   • albertien54

    november 18, 2015 at 5:55 pm

    Ja Irma, dat klopt helemaal, vraag me wel eens af waarom ik hier op dit moment geboren ben, kost me nu best wel veel energie om me overeind te houden. Ik verwacht/voel dat er nog pittige tijden gaan komen en overweeg zelfs om straks uit Europa te gaan. Ik voel dat het steeds onveiliger gaat worden en voorzie grote burgeroorlogen, staat van beleg zal overal komen, Frankrijk is staat van beleg al afgekondigd, 3 maanden en langer….. Zo zal Europa worden ingesloten en dan gaat het los, er is een plan, een agenda, de eindtijden, die worden nu heel snel uitgerold. Vond nog veel nieuwe feiten op de site van http://www.redefindinggod.com, toen werden zaken me nog veel duidelijker, alles past precies op deze tijdlijn, ook volgens de brief van Albert Pike, Nostradamus, Edgar Cacey en nog meer zieners. Die WO3 zal er echt gaan komen, is al gestart in MO, raar dat Poetin nu ineens samenwerkt met Obama, de anti-christ, omdat hij dezelfde meesters dient als de rest van de kliek. Ik ben niet zo positief meer over de toekomst van de mensheid en planeet. Helaas zijn er te weinig nog wakker en zullen wellicht te laat wakker worden, maar dan is het helaas al te laat…..Ik voel veel onrust in mijn lijf, maar goed, ik kan het niet veranderen, dus probeer mensen wat wakker te kloppen, velen zitten daar niet op te wachten, is een directe aanval op hun huisje-boompje-biertje, daar klampen velen zich aan vast, materie en baan is belangrijkste, ze komen nog van een koude kermis thuis als de economieën in elkaar zullen storten.
    Maar goed, blijf mooi je artikelen schrijven, het is een gekkenhuis, die matrix, deze gevangenisplaneet.

    Liefs Albertien

    Like

     
    • bernadette

     november 18, 2015 at 6:42 pm

     Lieve Albertien ,
     Vergeet niet dat WIJ met velen zijn.

     Laat je niet inwendig bang , onrustig of verdrietig maken .
     De wereld speelt zich af in ons hoofd . ( gedachten ) Externe gedachten.
     Probeer thuis te komen in JE-ZELF . ( Je hart)
     Is niet gemakkelijk , weet ik , maar we worden afgeleidt
     Probeer de rust in jezelf terug te vinden ,
     b.v door meditatie .
     Heb je er wel eens bij stil gestaan , Wie jou beademt ?

     http://www.nieuwetijdskind.com/adem-wie-ademt-mij/

     Dick de Ruiter begeleidt je in een korte meditatie , waar je wellicht baat bij hebt.

     Hier zo ook Lou Martin hier;

     Wees niet bevreesd Albertien .

     You are blessed , en geniet van je dochter en je leven . :)
     Daar heb je recht op .

     Like

      
   • albertien54

    november 18, 2015 at 10:40 pm

    Ja Irma, ik ben het helemaal met je eens, soms twijfel ik wel eens aan mezelf, misschien heb ik het wel niet bij het juiste eind, ben ik een complotdenker, word ik gek in mijn hoofd. Die onbewuste mensen hebben het op dit moment toch wat gemakkelijker, door hun onwetenheid of het bewust niet willen weten van de waarheid, maar ik kan nooit meer terug, nooit meer!
    Ik ben hoog sensitief en ik weet/voel van binnen wat waarheid is, vervelend dat de ander het (nog) niet wil zien, ja misschien wordt een shock als de verandering zal komen, dan maar heel snel graag:).
    Liefs, Albertien

    Like

     
  • Johanna

   november 19, 2015 at 10:26 pm

   @Albertien, wat je schrijft is heel herkenbaar. Ook ik ben zo´n moeder, ontwaakt met een spoor van tranen, die zijn nu droog en op…ga mijn pad en in de praktijk betekent het dat ik met weinigen omga, aftast wie ik kan vertrouwen, wie innerlijk begrip heeft, wie echt is en de rest om me heen moet ik dulden. Er komt een eind aan, spoedig. Alle hypocretie, wegkijken, ontkenning en bagatelliseren is in het laatste stadium. Volhouden. Misschien kan of wil niet iedereen wakker worden, ben hierop voorbereid. Het is de vrijheid van ieder bewustzijn. Er is een Kracht die ons begeleid, die geaccepteerd kan worden of afgewezen.We hebben of hadden de vrijheid te kiezen voor het “brede of het smalle pad” en ja, het smalle pad is zwaar en misschien niet voor iedereen, het brede pad is wat velen verkiezen. Er gebeurt veel wat we niet zien, we weten dat omdat we het voelen. Niet alleen is hier de duisternis, ook het Licht strijdt voor een gigantische taak en heeft vooral in deze tijd onze steun hierbij zo nodig: een open bewustzijn, een verbinding. We mogen een werktuig zijn voor het Licht. Er zijn dingen die we van binnenuit voelen, die geen woorden behoeven. Soms brengen woorden meer verwarring. Volharding! Liefs!

   Like

    
   • albertien54

    november 20, 2015 at 12:31 am

    Hallo Johanna,

    Dank voor je bericht, wat een herkenning weer! Toch denk ik niet dat het goed komt met deze planeet en mensheid. Heb je het artikel gelezen van Martijn Vrijland, over een eventuele biochemische oorlog van Isis? Dit was mij ook al lang bekend, maar Martin plaatst daar nu een artikel over.
    Ik voorzie toch dat de profetieën van de eindtijden in vervulling zullen gaan, georkestreerd door de elite.
    Ik herken ook jou voorzichtigheid in omgang met mensen, aftasten, ook onder de ontwaakten zijn er grote verschillen, het Licht is zeker aan het strijden, denk dat het erg druk is in de kosmos, maar wij weten niet wat het echte Goddelijke Plan is. Vooralsnog zie ik geen toekomst meer op deze planeet, moeder aarde is totaal verwoest, leeggezogen en geplunderd, ontbossing, vervuilde oceanen (Fukushima lekt nog steeds), uitsterven van diersoorten, chemtrails en noem maar op. Hoe zou je deze planeet nu nog kunnen herstellen? Je kunt het nieuwe ook niet bouwen op een ruïne en de verhalen over opstijging van deze planeet naar 5D bestaat echt niet!
    Vanuit de white time healing, doorgegeven door de Zweedse dame Chanie West, is de nieuwe aarde al klaar, google haar naam maar eens, kom je op haar site en beschrijft ze (als buitenaardse vrouw) de nieuwe aarde, 2,79 x groter dan deze, een frisse planeet, met prachtige natuur, vele eilanden, kleinere oceanen en zeeën. De nieuwe aarde kunnen we nog niet zien, ze ligt in een hogere dimensie.
    Ik heb haar 2 prachtige boeken gelezen, deze zijn overigens niet verkrijgbaar in de boekwinkel en zoals zij haar reizen beschrijft naar andere planeten, haar thuisplaneet, is het niet te vergelijken hoe wij leven en omgaan met deze planeet in 3D, naar mijn gevoel kan er in deze dimensie ook geen stijging meer komen in bewustzijnsgroei,dat is wat anders dan ontwaking hè? Dit kan niet meer omdat dit niet mogelijk is in deze lage 3D dimensie.
    We zullen moeten afwachten hoe alles zich gaat ontvouwen, maar er staat ons wel iets groots en moois te wachten voor de toekomst. Maar dat grotere verandering aan zitten te komen, is me wel duidelijk.
    Ik was van plan om te vluchten naar het buitenland, maar heb dat inmiddels maar laten varen, vluchten vanuit angst heeft geen zin, ik ben waakzaam en voor de rest hebben wij het niet in de hand, de schepper zal uiteindelijk beslissen hoe het grote plan zich gaat ontvouwen.
    Mocht je privé nog eens willen contacten, kun je mijn mailadres wel opvragen bij Irma, ok?
    Liefs, Albertina

    Like

     
 20. Bernhard Schat

  november 18, 2015 at 4:01 pm

  Bernhard Schat
  16 november 2015 om 17:31
  Opgenomen ?

  Bij het artikel ‘schytzofrenie bestaat niet’ van 23 April 2015 door Robin de Boer heb in een x-aantal blogjes gezet .
  Let op de datums en data in verband met die aardbeving in Nepal en de door mij verwachtte storm in Nederland 13 november .
  De berichtjes zijn weliswaar niet helemaal compleet, maar het is wel opmerkelijk dat ik op 1 blogsite zowel die aardbeving in Nepal als wel het donderse gebliksem en het bliksemse gedonder van 13 november j.l. voor was.
  zo ook met : 26 december kerst tsunami Atjeh als mede met L’Aquilla Italië aardbeving April 2009.
  Deze 2 zijn vooraf opgenomen in de diverse rapportages van psychologen en psychiaters in en om en nabij Zuidlaren en Groningen.
  Ter verificatie :
  Voor die tsunami , v/d Bent en o.a. Pals Verlinde psychologen werkzaam op de K.K.P. te Groningen.
  en voor de L’Aquilla aardbeving de rapportages van sociaal werkers e.a. van [nota bene!] Het A-huis in Groningen eind 2008, begin 2009 .
  Alsmede had ik zowel in India als in Groningen o.a. ;
  ~ Bam met kerst 2003,
  ~ Kasjmir aardbeving
  ~ Haïti aardbeving 12-1-10,
  ~ Japan tsunami,
  ~ Kleddernat in Kedarnarth , India juni 2013 , en vele anderen al ver van te voren aangekondigd .
  Vorig jaar hadden we een donder en bliksem concert van meer dan een jaar, op gezette tijden en speciale datums .
  Dit had ik ook nog up-ge-date op Want to know….
  Dit soort feitelijke gebeurtenissen , door mij ver van te voren aangekondigd , laten geen twijfel bestaan rondom het al of niet bestaan van GOD.
  GOD bestaat gewoon en dat willen de wetenschappers niet toegeven ook al weten ze in Groningen inmiddels wel beter.
  Dat is sinds 2001 duidelijk geworden middels aardbevingen , tsunami’s , vulkanen , donder en bliksem in en uitslagen en de verlossingen per 10.000 in het geheim.
  Dit laatste ter voorbereiding van de dag des oordeels in het verschiet .
  Om de huidige wereld leiders , die voor ons bijna allemaal hebben afgedaan te vervangen door de door ons verkozen [gewone] mensen voor het vormen van een nieuwe wereld raad die onder leiding van GOD ,zijn Profeten en Engelen de mensheid tot in de eeuwigheid zal gaan besturen.

  Waarschijnlijk gezien hun praktijken in het verleden hebben de wetenschappers en wereld leiders daar gewoon geen zin in….

  Ook kan hier uit worden opgemaakt dat satanisten , pedofielen , mind controlers , social en politial engineers op de korte termijn [voor 2020] een probleempje te wachtten staat .
  Verder heb ik nog een dringend verzoek aan de heren psychologen om hun diagnoses zowel wetenschappelijk als medisch, juridisch en technisch te bewijzen !
  Dit laatste gezien de veroordelingen die hieruit kunnen voortvloeien.

  Ohm namo narai !
  Bedankt en tot ziens ..

  Sri Sri Magnitude .
  AardbevingsGroninger ,
  donder en bliksem predikant .

  Like

   
  • albertien54

   november 18, 2015 at 10:26 pm

   Bedankt voor je lieve woorden, uiteraard zijn wij met velen, toch voelt het een eenzame weg, een weg die zo oneindig lang lijkt om nog te gaan.
   Uiteraard speelt er heel veel af in mijn hoofd, het lijkt soms wel oorlog in mijn hoofd en ik heb al veel angstscenario’s gedroomd en iets in mijn innerlijk weten zegt me om toch weg te gaan uit Europa,met of zonder dochter, die mag later altijd komen.
   Maar om die stap te zetten is een hele lastige, uiteindelijk moet ik de knoop doorhakken en dat zijn processen in je hoofd. Ik spreek er met enkelen over die ook plannen hebben met vertrek naar het buitenland, om alle schepen achter je te verbranden is niet gemakkelijk en dus twijfel nog steeds….gek toch, het gevoel dat ik soms verscheurd wordt, twijfel, onzekerheid, angst en het verlangen naar de rust en ruimte van een zonnig land, zon, de bruisende golven van de zee, warme mensen, waar nog een toekomst mogelijk is om op te bouwen, wonen, werken, dat is dan zeer aantrekkelijk om te gaan, naar dat land…

   Ik heb genoten van de meditatie, een mooi rustmoment voor dat volle hoofd met prikkels, misschien moet ik mijn dagelijkse meditatie weer eens gaan oppakken.
   Bedankt en you are blessed too!!

   Like

    
   • bernadette

    november 19, 2015 at 11:27 am

    Albertien , jij hoeft niet te vluchten , naar geen enkel ander land.
    Het Nazi regiem regeert over alle werelddelen.
    (Het heeft met het planetaire planetenstelsel te maken in ons Universum )
    Awaking into the Light .
    Nu jij ook ontwaakt bent , is de 2de innerlijke stap naar binnen in jezelf.
    Dus blijf jezelf niet almaar martelen met die almaar negatieve zeurende
    onophoudelijke gedachten stroom , die jou gemoedsrust proberen te verstoren (saboteren )
    Want WIJ zijn NIET onze gedachten.
    Het bewustzijn (leven) zit in je hart , ziel/ adem
    De kunst is om ; Iedere keer als jij jezelf betrapt op negatieve gedachten , jezelf weer terug te roepen in het positieve bewust leven op dit moment van NU.
    Want het verleden bestaat niet meer (Je kunt je er niet meer in begeven )
    De toekomst bestaat ook nog niet . ( Die proberen wij positief in te vullen met gedachten )
    Dus bewust leven in het NU zijn. ( In dat bewust-zijn bestaat geen angst (Danger )
    Try to be happy as you are . ( Hou van JE- ZELF)
    En probeer weer te genieten van de momenten met mensen om je heen ,
    en weerspiegel jou eigen Liefde met jou naasten . Thats it , albertien .

    Hier gaat Lou Martin meteen van stof , met zijn ogen dicht .
    Neem the support die hij jou kan bieden , 15 minuutjes met gesloten ogen.

    Like

     
 21. bernadette

  november 18, 2015 at 6:54 pm

  Albertina ,ik heb opgemerkt dat de meditatie video hierboven van Dick de Ruiter niet werkt.
  Ik zal het nog eenmaal hier proberen ;

  Like

   
  • bernadette

   november 18, 2015 at 7:00 pm

   Oeps . alweer niet.
   Last try …zal toch wel lukken .
   Er zijn zoveel opnames van Dick de Ruiter op you Tube te vinden ,
   zoek ze maar op . welke bij jou past , hier alvast 2 ervan

   Like

    
 22. phpstolle

  november 20, 2015 at 10:59 am

  Kijk Irma, hoe het AD afgeslacht wordt op dit bericht.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4190279/2015/11/19/Complotdenkers-zijn-vaak-echte-sekteleidertjes.dhtml?show=react
  Hier hun FB pagina, als je wat scrolt rond 15 uur terug na deze post, je kan je ogen niet geloven, hun FB artikel wordt gefulmineerd.
  https://www.facebook.com/AD.NL/
  Rest nog dit leuk stukje profetieën . . . want er is niets bedekt dat niet ontdekt zal worden, en verborgen dat niet bekend zal worden. Mattheüs 10:26 :

  Like

   
  • Irma Schiffers

   november 21, 2015 at 12:39 am

   En zo is het. Alles komt in een razend tempo naar boven en niets blijft ‘verhuld’. Spannende tijden! ;-)

   Geliked door 1 persoon

    
 23. Pastoor Geudens

  december 31, 2015 at 9:18 am

  Dit is op Website 2012-2019 de Grote Verdrukking herblogden reageerde:
  door © Irma Schiffers.
  Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘humanity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bron wordt gerespecteerd.
  >>> https://irmaschiffers2014.wordpress.com/2015/11/16/column-wil-de-echte-journalist-opstaan/

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: