RSS

Wat zou het allemaal toch veel beter kunnen

30 nov
engelse vlag

ENG

 

Geloof niet alles wat je denktAlles wat je leest, en dat geldt ook zeker hier, moet je in overweging nemen omdat we zelf zeer bewuste, voelende en denkende wezens zijn; althans de grote meerderheid -99%- onder ons in de wereld. We gebruiken over het algemeen maar een heel klein deel van onze ‘hersencapaciteit’ en daarnaast beschikken we over een nog veel groter bewustzijn in de on’zicht’bare wereld die om ons heen is. Een innerlijk ‘weten’ dat alle herinneringen heeft opgeslagen uit de geschiedenis van de mensheid. Maar bezig zijnde (beter gezegd ‘bezig gehouden wordend) met allerhande dagelijkse zaken, die ons alleen maar zorgen baren, hebben we geen oog of oor meer voor die ‘herinneringen’ en dus voor ons ‘hogere bewustzijn’. Daar gaat het nu allemaal juist over.

De meesten die hier komen weten dat we met allerlei ‘duistere technieken’ in onwetendheid worden gehouden; door giftige voeding zoals GMO’s en kankerverwekkende stoffen, vaccinaties, medicatie, chemtrails, geldzaken (= lagere energie) en (dus) mind-control. We worden bestookt met angst-zaaiende informatie en dat houdt ons laag in onze frequentie van onze gedachten. Tja, daar kunnen we de wereld inderdaad niet mee ‘redden’.

Al wat er geschreven wordt in de alternatieve media heeft te maken met een ‘dieper weten achter het ‘ondiepe weten’ wat we voorgeschoteld krijgen om ons in die lage ‘angst-frequentie’ te houden. We geven daarmee onze eigen kracht en verantwoordelijkheid volledig weg aan anderen die voor ons denken en zaken oplossen. Helaas is het tegendeel waar; kijk maar gewoon om je heen in de wereld. Wat wordt er opgelost? Het wordt alleen maar steeds gruwelijker en barbaarser; volkeren worden tegen elkaar opgezet, religies worden uitgespeeld om haat te ‘moeten’ voelen jegens onze medemens, oorlogen overal, landen die elkaar bedreigen met nucleaire wapens en op een lager, alledaags niveau vooral ‘geldzorgen creëren’ zodat we elkaar te lijf gaan of zelf uit het leven stappen. En dat terwijl alles er in overvloed is voor iedereen in de wereld.

David WilcockHet laatste artikel, de vier delen die ik heb vertaald uit het artikel van David Wilcock, sluit aan bij wat de meesten van ons hier voelen. Er komt steeds meer naar boven, er blijft niets meer verborgen en daar wordt bewust ook naar toe gewerkt door een grote groep mensen, wereldwijd, die we de ‘alliantie’ noemen. Veel zaken waar David het over heeft in die artikelen zijn bij de meeste lezers al bekend; ik heb er al vele artikelen aan gewijd en ze staan allemaal hier in het archief. Wat er beschreven is, zijn allemaal onderdelen van een groter geheel, want uiteindelijk, als je naar de top van de piramide kijkt, komt daar alles samen. Alle details, alle gruwelijkheden, alle oorlogen, valse vlag-operaties, financiële crises, Big Pharma, voedselvoorziening, etc.  En als je eenmaal dat ‘grote plaatje’ ziet kun je alles begrijpen wat je vandaag de dag om je heen ziet gebeuren, maar je kunt het dan ook relativeren en in de juiste context plaatsen.

Velen van ons worden aangevallen, in grote en in kleine kring. En toch is er iets dat maakt dat je blijft staan omdat je wéét… Zo wordt ook Wilcock aangevallen, die ook met de dood is bedreigd en zich moet laten beschermen. Ja, er zijn heel veel disinfo-agenten en trollen actief op het internet. Sommigen zijn echt nauwelijks als zodanig te herkennen. Ik kan alleen maar zeggen: het enige wat je daarbij ten dienste kan staan is je eigen intuïtie en je eigen innerlijk ‘weten’. Bedenk dat die capaciteit, waarover wij allemaal beschikken, alleen maar functioneert als je niet in een lagere frequentie zit (zoals angst of woede, lees: je ego), daar weet ik alles van vanuit mijn jarenlange ervaring als intuïtief coach. Ik kan alleen maar mijn werk doen als ik me niet in die gemoedstoestanden bevind.

Dus, probeer te blijven voelen, probeer uit die angst te blijven door het grote plaatje te blijven zien; probeer uit de details te blijventruth want die vallen vanzelf op hun plek als je naar de top van de piramide blijft kijken die de wereld in zijn greep heeft. Dan is het echt een heel simpel concept, waaruit alles ‘voortvloeit’.

Het feit dat, zoals Wilcock schrijft, er nu een ‘nieuw’ TV-programma wordt uitgezonden, met topfiguren uit de militaire en inlichtingen -organisaties (die deel uitmaken van de alliantie) waarin de sporen van Hitler na zijn ‘zogenaamde dood’ worden nagegaan- met behulp van 700 gedeclassificeerde FBI-documenten is inderdaad een ‘voorbode’ van de onthullingen die we gaan krijgen in de komende tijd. Hitler leefde verder in Argentinië en wist zijn gedachtengoed te infiltreren in o.a. het militair industrieel complex. De gevolgen daarvan kunnen we vandaag de dag zelf zien en ervaren. Je kunt die uitzendingen ook online terugkijken via de link die hij opgeeft.

TruthRest ons nog geduld op te brengen voor een enorm proces als dit; een ontwakingsproces dat onomkeerbaar is en zich in volle vaart aan het voltrekken is. Lees jezelf bij en neem op wat voor jou als de waarheid voelt. Verwerp het andere, parkeer het desnoods tot je meer inzicht hebt, maar blijf vooral ‘open-minded’ voor álles wat je ziet, hoort en leest. Pas als je ervan uitgaat dat niets meer ‘vreemd’ is wat je hoort, leest of ziet of gaat horen, lezen of zien, ben je klaar voor de ultieme waarheid.

Laten we samen bouwen aan een wereld die bevrijd is van oorlogen, geweld, haat en veronachtzaming van deze dierbare planeet en dus van een machtselite die zeer onzuivere bedoelingen heeft, omdat, zoals Wilcock beschrijft in deel 4, ze […’werkelijk denken dat de rest van de mensheid slechter is dan zij’…] en […hen is geleerd dat ze door dit proces van ‘ontmaskering’ heen moeten gaan..] en […daarna zullen terugkeren als goden..] en niet gespeend van enige humor schrijft hij over het terechtstaan van deze machtselite […De eerste reflexmatige reactie zal zijn dat we ze willen zien lijden met zoveel mogelijk martelingen en pijn….] maar, en hij vervolgt …[dit moet gebeuren met een eerlijk proces, niet in een of andere kangoeroe-rechtbank waar massa’s daders een snel oordeel krijgen en geëxecuteerd worden door een vuurpeloton..]. Dan doen wij hetzelfde als wat zij doen en dat is iets wat wij diep in ons hart eigenlijk niemand aan zouden willen doen.

Ach ja, dus degenen die de mensheid misleiden en ‘mishandelen’ met behulp van al het ‘gestolen’ geld, zijn zelf ook op een bizar dwaalspoor geraakt en ze zitten in de greep van hun eigen maffia-systeem.

quote-liefde-faalt-nooitWanneer overtuigingen zo sterk onze ‘drijfveer en onze dagelijkse acties’ bepalen, waarom zouden we dan niet voor iets beters kiezen en onze innerlijke overtuigingen stante pede bijstellen en ombuigen naar wie we werkelijk zijn:  ‘grote (multidimensionale) liefdevolle wezens, met pure intuïtie en een vitaal kloppend hart’. Dan ziet de wereld er volkomen anders uit, en dat is wat we in de periode die voor ons ligt gaan zien!

 

(PS: ik heb ervoor gekozen om de laatste artikelen, die een vertaling aankondigen van een ‘volgend vertaald hoofdstuk’ weg te halen, omdat alle delen nu in het vorige artikel onder elkaar staan, sorry voor het ongemak voor de ‘delers’ van die berichten).

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 

 
13 reacties

Geplaatst door op november 30, 2015 in Bewustwording

 

Tags: , , , , ,

13 Reacties op “Wat zou het allemaal toch veel beter kunnen

 1. Ludwig Lotz

  november 30, 2015 at 3:28 pm

  Geachte Irma Schiffers,

  Dank dank dank voor deze bemoedigende mail met dit artikel.. Komt voor mij gelegen omdat het soms ook aan je veiligheids gevoel tornt. Dank ook voor je ‘doorgaan’…

  Mvrgr. Ludwig Lotz

  Like

   
 2. dineke dankbaar

  november 30, 2015 at 5:02 pm

  Hoi Irma, helaas deel 4 vind hij niet… Een 404! greetz
  Dineke Dankbaar

  Like

   
  • dineke dankbaar

   november 30, 2015 at 5:03 pm

   Excuus te snel gereageerd!

   Like

    
  • Irma Schiffers

   november 30, 2015 at 5:04 pm

   Jawel, de links naar alle artikelen staan in het vorige artikel onderaan, en de link die daar weer naar verwijst staat in het laatste artikel. De overige losse ‘aankondigingen’ heb ik weg gehaald om het overzichtelijker te maken. ;-)

   Like

    
 3. jeanine hoefnagels

  november 30, 2015 at 5:04 pm

  alweer heel erg bedankt, irma. Ik onderging vandaag zo een aanval en was even uit het lood. Dankzij jouw bericht heb ik mijn kracht weer terug.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   november 30, 2015 at 5:05 pm

   :-) Houd het vast!

   Like

    
   • jeanine hoefnagels

    november 30, 2015 at 5:22 pm

    het gaat steeds beter……mede dankzij jouw grootse werk. Ik heb van kinds af aan geweten dat ik in een foute film zat. Moest er alleen hélemaal doorheen en mijn angst overwinnen. Dat heb ik gedaan, heeft me veel gekost maar maakt me een gelukkiger MENS…. DAT is waarom ik in deze tijd ben terug gekomen.

    Like

     
    • bernadette

     november 30, 2015 at 5:37 pm

     Jeanine ,,
     Ja , een foute film, maar wij gaan gewoon die bioscoop verlaten met ons allen .
     Wij hoeven ons écht geen zorgen te maken , want we leven in het Nu .
     So’don’t worry be happy

     Paul Smit geeft hier ook wat helderheid over ;

     http://www.a-dvaita.nl/paulsmit.htm

     En hij maakte een interview met zijn vader

     Like

      
 4. Nooitgedacht

  november 30, 2015 at 9:13 pm

  Dag Jeanine, Irma e.a.,

  Die foute film was niets meer dan een pre-view van de juiste film……
  Dus ook een juiste film.
  Tis nou eenmaal vallen en opstaan, deze reis op ruimteschip Aarde…
  Alles is juist.

  Stay Human.

  Like

   
 5. nan

  december 1, 2015 at 8:24 pm

  Hallo
  Ik lees de berichten (de vertaalde) van Benjamin Fulford, David Wilcock,Cobra. Benjamin Fulford is naar mijn menig enige tijd terug qua tekst taal iets veranderd. Cobra ook en van David Wilcock lees ik weinig. Ik laat deze teksten in het midden. Ook de oproep van Cobra van de afgelopen meditatie, was mijn toch iets dwingend. Mijn eigen ik gevoel.. Cobra tekst van: Ten derde, een Canadees team heeft een project ontwikkeld voor het lanceren van een “crowdfunded”sataliet die zal zoeken naar buitenaardsevoertuigen. Hee wat bedoel je Cobra we waren /zijn toch een onder deel ervan qua DNA De Engelse tekst heb ik niet ondezocht/bekeken qua inhoud..Inmiddels heb ik qua gemeente volgens hun een klein tijdje te maken met op vang van vluchtelingen in een sportclomplecs. Ik zal het mee maken.
  nan

  Like

   
 6. onlyyou

  december 2, 2015 at 4:25 pm

  Laten we hopen, dat de wereld tot inzicht komt, alle geforceerde pogingen hiertoe leiden echter tot deceptie?
  Met jouw hulp kunnen de mensen dit een plaats plek Geven!

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: