RSS

2016 in met onderzoeksjournalist Ole Dammegård: Parijs valse vlag

01 jan

engelse vlag
Ole Dammegard-1Een heel mooi 2016 voor iedereen op deze planeet!
Maar dat wordt het niet, niet vanzelf…
We moeten het er namelijk zelf van maken, samen, want zo werkt het. Niets ‘wordt’ immers vanzelf! We zijn oneindig creërend en scheppend met ons enorm grote bewustzijn, dus we gaan het gewoon doen!
Ergo: een heel mooi 2016 voor iedereen op deze planeet!

Waar ik het jaar heel graag mee wil beginnen is het wegnemen van angst, waarmee we onze verantwoordelijkheid weggeven aan anderen. En wel aan die anderen -helaas psychopaten- die eveneens een hele andere, zeer harteloze agenda erop na houden die ze alsmaar proberen uit te rollen. Ik kan en mag zeggen: zonder succes! Dat is het goede nieuws.

Dankzij een steeds groter wordende groep bewuste en ontwakende mensen, saboteren we die griezelige, sinistere agenda. Er is veel goed nieuws dat her en der verschijnt, maar ik heb door alle omstandigheden nog geen kans gezien om dat in een artikel te verwerken. Echter, het jaar is maar één dag oud, dus je kunt nog veel van mij verwachten. Daarnaast krijg ik steeds meer ideeën binnen die telkens meer vorm krijgen want we gaan uitbreiden, expanderen en ook dat moeten we samen doen. Daar laat ik echt van horen gedurende dit jaar. Stil zitten doe ik dus niet.

En dat heb ik de afgelopen week ook niet gedaan. Ik heb me drie dagen (en nachten) weer achter de computer verschanst om een lang, maar wat mij betreft zeer belangrijk interview met Ole Dammegård te vertalen, die de meesten van jullie wel kennen van eerdere (vertaalde) artikelen; hij is onderzoeksjournalist die zich al dertig jaar volledig inzet voor het ontmaskeren en onderzoeken van False Flags, in het Nederlands: valse vlag-operaties.

Datgene wat ik al eerder in een eigen artikel schreef vrij snel na de aanslagen in Parijs, heeft hij onderzocht en hij komt nu metParijs valse vlag keiharde feiten. Hoe kan het zijn dat de toespraak van Hollande al 52 minuten voor de aanslagen bekend kon worden? Hoe kan een tweet twee dagen eerder al melden dat het dodenaantal in Parijs al opgelopen was tot 120? Dank aan Ole. Dit interview -zo vind ik- moet voor IEDEREEN toegankelijk zijn. Het neemt namelijk de angst weg -ook wel fear mongering en dus angst zaaien genoemd- die moet leiden naar het uitrollen van die sinistere agenda; de nieuwe wereldorde (NWO).

tweet pz bookdZodra wij uit de angst blijven, het grote plaatje gaan zien, zelf kunnen gaan analyseren, logisch nadenken en via intuïtie gaan voelen, is die agenda van tafel. In kleine stukjes in de kliko verdwenen. Daar is het jaar 2016 een grote ondersteuning bij. Het vorige artikel over klokkenluidende ex-NOS journaalmedewerker Janneke Monshouwer wordt nog steeds gelukkig erg veel gedeeld en draagt daar ook enorm toe bij. Laten we hopen dat er nog meer moedige mensen opstaan om die taak op zich te nemen.

Dus met klem verzoek ik: neem de tijd (één uur en 48 minuten lang, maar je kunt het ook in delen beluisteren) om deze inmiddels door mij ondertitelde video/audio tot je door te laten dringen en deel dit zoveel mogelijk. Het is niet alleen zeer zinvolle informatie maar bevat ook een prachtige boodschap voor de nabije toekomst.

2016… een heel mooi jaar voor iedereen op deze planeet.
Omdat we het zelf gaan neerzetten!

(Zet eventueel de ondertiteling zelf aan rechtsonder in het beeld)

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 
31 reacties

Geplaatst door op januari 1, 2016 in agenda 21, Media, Ole Dammegard, Politiek, propaganda

 

Tags: , , , , , ,

31 Reacties op “2016 in met onderzoeksjournalist Ole Dammegård: Parijs valse vlag

 1. jeanine hoefnagels

  januari 1, 2016 at 10:05 pm

  hallo irma, ik heb inmiddels het boek (deel 1)van janneke monshouwer bijna uit en het overweldigende gevoel is mededogen met al die mensen die er in geluisd zijn. Ze moeten nu slapeloze nachten hebben. Wat ik ze moeilijk kan vergeven is dat ze hun mond niet hebben opengedaan ofschoon ik me kan voorstellen dat ze vrezen voor hun leven en dat van hun geliefden. Ik weet niet hoe dapper IK zou zijn. Het is zó ongelooflijk walgelijk dat je het je nauwelijks kunt voorstellen. Ik ben nu 66 jaar en hoop het mee te maken dat al deze waanzin verdwijnt en dat we ons AARDS PARADIJS terug krijgen.

  Like

   
  • Fia

   januari 2, 2016 at 4:15 pm

   Ja inderdaad Jeanine, je zegt het helemaal zoals ik dat voel!

   Like

    
  • Simon

   januari 2, 2016 at 7:07 pm

   Jeanine, allereerst de beste wensen. Ik vrees dat wij het niet meer zullen meemaken, dat AARDS PARADIJS hier. .
   De lust naar geld en macht is onweerstaanbaar en ettert voort als een ziekte waartegen geen medicijn bestaat. En het ergste is dat onze kinderen en kleinkinderen hier mee opgroeien en denken dat het zo hoort!!! Wij volwassenen kijken er voor weg. Dat is de beste manier om er zo min mogelijk last van te hebben. Hoe kan het ook anders? Nederlanders zitten immers tot over hun oren vast aan hun hypotheek en leasecontracten en zijn op die manier slaven/speelballen geworden van hun overheid! Ik vrees dat Paulus Heeren gelijk heeft met zijn reactie hieronder. Terugtrekken, afstand nemen en ons focussen op onze eigen innerlijke krachten. Zodra het kan zal ik op zoek gaan naar een goede plek hiervoor.

   Misschien ken je het al maar mocht dat niet het geval zijn dan adviseer ik je (als je het boek van J. Monshouwer uit hebt) om ‘Eindeloos Bewustzijn’ van cardioloog Pim van Lommel eens te lezen. Sinds ik dit boek heb gelezen ben ik niet meer bang voor de dood. Want het paradijs bestaat wel degelijk.Maar niet op deze planeet. Daar is gerechtigheid en daar zullen we eindelijk ongrijpbaar zijn voor al die zieke geesten!

   Like

    
   • Anaclara

    januari 3, 2016 at 10:22 am

    We zijn juist op deze planeet om ons licht hier te laten schijnen en zo in veelvoud terug te brengen, volgens mij… Laat je dus niet ontmoedigen door al die zieke geesten maar verenig je met de gezonde en creëer tegen beter weten in het paradijs op aarde!

    Like

     
    • Simon

     januari 3, 2016 at 11:41 pm

     Bedankt voor je bemoedigende woorden Anaclara. Ik zal ze met me meedragen.

     Like

      
   • Joha

    januari 5, 2016 at 11:29 pm

    Beste Simon, wat fijn hier een soort soulmate tegen te komen zo kort in het nieuwe jaar! Feliz Año voor jou en voor iedereen die hier leest! Ik denk en voel er hetzelfde over als jij en ofschoon ik het boek van Pim van Lommel niet gelezen heb -zou ik wel willen maar ik woon niet in NL en boeken en verzendkosten zijn voor mij in euros erg duur- heb ik geen angst voor de dood en ik verlang ook erg naar het Paradijs, waar we nooit meer lastig gevallen zullen worden en in een nieuwe staat van zijn verder gaan in evolutie, in pure harmonie, vrede en eenheid. En ik heb ook het gevoel dat het ware Paradijs, de echte originele schepping, elders is en niet hier op deze planeet. Misschien reist daarheen ons bewustzijn als de tijd gekomen is. Ik verheug me hier erg op en niemand kan mij die vreugde en dat diepe gevoel van binnen ontnemen! Ik ben het ook met je eens dat innerlijke voorbereiding heel belangrijk is en afstand nemen en relativeren een deel is van die voorbereiding…adios! en het ga je goed!

    Like

     
    • Simon

     januari 7, 2016 at 12:41 am

     Feliz Año Joha! Ik zou je het boek van Pim graag opsturen maar jij hebt het niet nodig gehad om tot dezelfde conclusie/overtuiging te komen. Mogelijk de plek waar ons terug te trekken voor die innerlijke voorbereiding uiteindelijk ons eigen lichaam. Onze geest als het ware loskoppelen van het fysieke, het tastbare, het hier en nu, en naar een andere dimensie reizen. En om ons, zoals Anaclara eerder schreef, in het hier en nu vooral met gezonde geesten te verenigen.
     Misschien moet ik toch eens gaan mediteren. Jij ook alle goeds Joha!

     Like

      
  • ewald guiaux

   maart 23, 2016 at 10:02 pm

   ha die love Jeanine… voel me ook begaan.. en ben nu 73 en 3x opa…. voor mij gevonden op mijn manier het aards paradijs .. de metafoor voor en soepel en ontspannen lijf… in bv de brug achterover.. of de spagaat… enz…. ik geniet mijn zijn als de energie van kinderen maar nu met bewustzijn…. hartsknuffels . ewald

   Like

    
 2. ezra70

  januari 1, 2016 at 10:18 pm

  Dank Irma voor het vele werk dat je weer verricht hebt. Ik zal het delen!

  Like

   
 3. douwebeerda

  januari 1, 2016 at 10:21 pm

  Hallo Irma,

  Dank voor dit artikel en heel fijn om zo feitelijk de valse vlag van Parijs helemaal gedemonteerd te zien worden. Om dat een beetje breder te trekken, ben je bekend met Het Patroon van Tirannie? Dat omschrijft heel mooi welk patroon psychopaten keer op keer weer gebruiken om zo de vrije wil en de vrijheid van mensen om hun eigen keuzes te maken te onderdrukken en te vernietigen. Als mensen eenmaal goed bekend zijn met dit patroon zullen ze het op vele plaatsen in de maatschappij herkennen en zijn ze er grotendeels immuun voor.

  Het is onder meer te vinden op: http://achterdesamenleving.nl/het-patroon-van-tirannie/#.VobtYBXhCUk En komt uit het boek Het Einde van al het Kwaad van Jeremy Locke wat is overgezet naar het Nederlands en nu als PDF bestand vrij beschikbaar is gemaakt voor iedereen die het wil lezen.

  Nogmaals dank voor al je goede werk en ik hoop dat het Patroon van Tirannie mensen grootschalig immuun kan maken voor de methodes die psychopaten gebruiken.

  Like

   
 4. Paulus Heeren

  januari 1, 2016 at 10:26 pm

  Beste Irma, ik zend je vanaf mijn (niet nederlandse) locatie ook de beste wensen voor 2016 maar ik ben in de laatste weken van2015 tot de conclusie gekomen dat het niet goed is om op een soortgelijke wijze door te gaan met het verdiepen in en het verspreiden van informatie over al deze slechte omstandigheden waarin Nederland, Europa, de mensheid at large en de wereld zelf momenteel verkeerd. Ik zal mij nog meer terugtrekken, nog meer afstand nemen van nieuws en informatie en me primair richten op het versterken van mijn eigen innerlijke krachten — that’s it.

  Op een bepaalde manier is de strijd al gestreden, staat de internet bol van informatie voor diegenen die nog niet helemaal wakker zijn en een catch-up moeten doen. Voor degenen die wel enig idee hebben wat er gaande is, is het nu hoogste tijd om jezelf in bescherming te nemen en op geheel andere voet dit pad van verlichting te vervolgen.

  Ik ben mede tot deze conclusie gekomen na het leven van diverse artikelen uit de pen van Bernhard Guenther (Duitser die in de USA woont en in het engels publiceert – en het zijn doorgaans longreads!) met hier een aanrader:

  http://veilofreality.com/2015/04/25/individuality-embodiment-and-the-anchoring-of-a-higher-frequency/

  Voor mij – intiutief – de juiste opstelling om dit nieuwe jaar in te gaan. Misschien voor jou en de lezers van dit blog (nog) niet. Ik plaats deze reactie enkel voor diegenen die wel voelen dat de overload teveel wordt, de informatie je emotioneel uit balans brengt, het te vaak als vechten tegen de bierkaait aanvoelt en er te weinig het gevoel van ‘bliss’ in de dag is. Het kan anders en het mag ook anders want dat is het fantastische van het punt waar we nu zijn aangekomen; a point of no return; de bal rolt en is niet meer te stoppen laat staan te keren. Denk nu vooral aan je eigen welzijn, want daarmede dien je ook het collectief!

  Like

   
  • boumchiboum

   januari 3, 2016 at 10:49 am

   Ik herken me wel in bovenstaande en tevens de besten wensen voor 2016!

   Like

    
 5. onlyyou

  januari 2, 2016 at 3:52 pm

  Irma gezond 16 Gewenst!
  Dat was een heftig relaas over Parijs?

  Like

   
 6. nan

  januari 2, 2016 at 5:28 pm

  Wonderbaarlijk dit interview. Ten eerste, ik lees of zie geen tv op nieuws gebied. En zoek ik het ook niet op via you tube of andere media kanalen. Maar het verbijstert mij dat de schaduw regering dezelfde tactiek gebruikt, elke keer wat naar buiten gebracht word door de media. Hebben zij niet geleerd van de vorige keer/of hun eerste keer. Wat daarna naar buiten kwam op media ondertussen. Met alle hypes daarna. Ook van de altenatieve media, die ik wel lees en soms gewoon in het midden laat. Ik weet niet wat de waarheid is. Het is ondertussen gotspe, het spel zoals de media ons doet geloven, terwijl onze eigen gevoelens(echte gevoelens medegevoel) niet zo in elkaar zit. En soms terecht goed zit. Maar uitgespeeld wordt
  nan

  Like

   
 7. Sophietje

  januari 2, 2016 at 6:38 pm

  Ja zo lekker nuchter en zo duidelijk! Onbegrijpelijk dat de massa er niet doorheen prikt he?
  hier het “hart” waar Ole over praat:

  Like

   
 8. Noel Demeulenaere

  januari 2, 2016 at 7:59 pm

  hallo Irma , hopelijk voor jouw een beter jaar dan het vorige , zeker op emotioneel vlak ,en dat je in 2016nog meer mag achterhalen wat de waarheid is ; en wij van onze kant nog meer geintresseerd worden in wat je ons deelt ……………maar op voorhand reeds bedankt voor je gedane en nog te delen werk

  Like

   
  • bernadette

   januari 3, 2016 at 5:30 pm

   2016, Irma ,

   Een heel mooi 2016 voor iedereen op deze planeet!
   Maar dat wordt het natuurlijk niet vanzelf…
   We moeten het er namelijk zelf van maken, samen, want zo werkt het. Niets ‘wordt’ immers vanzelf! We zijn oneindig creërend en scheppend met ons enorm grote bewustzijn, dus we gaan het gewoon doen!

   Daar zeggen we natuurlijk met ons allen JA tegen in vreugde en harmonie met ons innerlijke zelf ,
   én met al onze medemensen .

   Hier een mooi interview met André Rozendaal die ook aardig bezig is
   deze boodschap dagelijks door te geven .
   We behoeven zijn boek niet te kopen , want hij is al duidelijk in dit gesprek ;

   Like

    
 9. Treowd

  januari 3, 2016 at 7:38 pm

  Truth-year = Treowd – jaar ;-)
  Prima aansluitend op dit artikel is volgende youtubevideo

  Like

   
 10. Nolly Kozijn

  januari 3, 2016 at 8:51 pm

  Onderstaande regels zijn via mij op amensamen.punt.nl geschreven. Hierbij geef ik ze even aan u door.

  luce musshe op 03-01-2016 20:29

  Beste Irma

  Dank voor het delen en vertalen van wat deze moedige man doet ;onvoorstelbaar ;maar ja er is zo moeilijk over te praten

  mensen zijn op dat gebied nog injeslapen ;hopelijk worden ze wakker op tijd ;ik weet al veel omdat ik vele jaren Thama dagen gevolgd heb bij MARCEL MESSING ,je zal die wel kennen denk ik ?

  Veel mod met je mooie werk.

  Hartelijk Luce Mussche

  Like

   
 11. anda642

  januari 3, 2016 at 10:38 pm

  Dit is op Mijn Nederlandse Blog as Andalightoflove herblogden reageerde:
  Paris Attacks , een georkestreerd gebeurtenis = Ole Dammegard vertaald in het NL

  Like

   
 12. Willy ter Berg

  januari 4, 2016 at 9:35 am

  Hallo Irma,
  Bedankt voor al je goede artikelen. Ik was helemaal verbaasd over het bericht dat Bellingcat nu heeft ontdekt…etc. en dat alle media dit maar weer klakkeloos overnemen. Gegoogeld op Bellingcat kwam ik dit artikel tegen bij The Post online, geschreven door Wierd Duk, wat mijn argwaan bevestigde, deze man wordt hoogstwaarschijnlijk gesponsord door CIA en aanverwanten, hoe is het in godsnaam mogelijk dat zo iemand anders alle media met onzin weet te winnen????Mogelijk heb je er wat aan, ik wilde het in ieder geval melden aan je,
  hartegroet, Willy ter Berg http://www.dewitteroos-nu.vpweb.nl
  Bellingcat deels ontmaskerd, Der Spiegel schrijft mea culpa
  Nu alleen de Nederlandse media nog

  Like

   
 13. Sophietje

  januari 4, 2016 at 4:16 pm

  This is for those who don’t understand and also most importantly,
  don’t believe in False Flag Terrorism and Hoaxes on a global scale. They are done for a reason..TO BRING SOMETHING IN…please enjoy this short video edit on a possible scenario in the future. It is not to spread fear, it is to wake people up and search for truth of the lies we are being fed..

  Like

   
 14. tedsdam

  januari 7, 2016 at 10:53 am

  Irma bedankt voor de vertaling ik hoop dat alles goed met je gaat!En wat legt Ole dit op een bescheiden rustige manier allemaal uit echt een topper deze held!

  Like

   
 15. math

  januari 9, 2016 at 10:22 am

  Ole Dammergard legt het beheerst en rustig uit. Waar ik maar niks over hoor in de alternatieve media is over Daniel Ganser ( zwitsers historicus). Deze man geeft lezingen over geo-politie(k) en de rol van de Nato of Navo op het wereldtoneel.

  Like

   
  • Simon

   januari 9, 2016 at 11:27 pm

   Ik kende Daniel Ganser een beetje vanwege de documentaire ‘Ustica, tragedia nei cieli’ de vliegramp van een burgertoestel die op 27 juni 1980 boven Ustica plaatsvond en waarvan de daders nog steeds niet veroordeeld zijn. Ik wist niet dat deze man op zo’n grote schaal zulke interessante lezingen geeft. Ik zet de link van Ganser over de NATO er maar gelijk bij:

   Bedankt dus voor je reactie Math.

   Like

    
 16. math

  januari 10, 2016 at 10:02 am

  Daniel Ganser verdiend wat mij betreft de Nobelprijs voor vrede en mensenrechten. ( Irma de nobelprijs voor vrije onafhankelijke journalistiek)

  Like

   
 17. math

  januari 10, 2016 at 10:28 am

  Problem, reaction solution . We kennen de 5 w’s. Wie,wat,wanneer, waar, en waarom . en probleem . reactie, oplossing, TOEPASSING EN PROFITEURS.

  Like

   
 18. Johan Bosman (werktuigkundige)

  januari 12, 2016 at 3:55 am

  We weten inmiddels dat wat politici zeggen volstrekt onbelangrijk is. Wat wèl belangrijk is: wat wordt door hen doodgezwegen. Zoals: waar komt die vluchtelingenstroom nu eigenlijk vandaan? En zijn het wel vluchtelingen? Wie drukt en verspreidt de gladde folders waardoor ze allemaal naar Europa komen?

  Hier de zeer alarmerende resultaten van een zorgvuldig duits onderzoek:

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: