RSS

De nevelen van geheimhouding trekken langzaam op

17 jan

engelse vlag

Awhaleness

Schilderij ‘Awhaleness’ dat ik maakte in 2013

De ellende die in de wereld gaande is en over ons wordt uitgestort lijkt maar geen einde te kennen. Het gevolg is dat we ons mogelijk willen of gaan wegdraaien ervan. Dat roept nog meer ‘lethargie’ en passiviteit op. En dat is jammer, want de handen moeten nu uit de mouwen, terwijl er steeds meer onthullend nieuws komt en zaken ontmaskerd worden, zelfs mondjesmaat in de mainstream media. En die onthullingen zullen steeds sneller gaan en voor velen die deze mainstream willens en wetens nog voor waar aannemen zal dat als een schok komen. We lezen allemaal over die trieste gebeurtenissen van de potvissen die aanspoelen en op een vreselijke manier de dood vinden; vele speculaties over de oorzaak en we hebben daar allemaal wel ideeën over. Dat er iets moet veranderen is wel heel erg duidelijk en die boodschap schilderde ik intuïtief in 2013 al nadat ik mijn bed werd uitgejaagd door zo’n prachtig dier omdat het een dringende waarschuwing wilde geven. Helaas is er verdrietig genoeg niets veranderd. En daarom moeten we blijven staan, in actie komen en elkaar daarbij gaan ondersteunen. Daarover heeft Ken O’Keefe ook weer een fantastische video-boodschap neergezet en die heb ik vertaald en ondertiteld. Wat mij betreft wordt die boodschap wereldwijd flink verspreid.

Terwijl de vluchtelingenstroom leidt tot chaos en verdeeldheid en dat was ook precies het plan van George Soros, nadat hij refugees-of-yarmouckhandboeken liet uitgeven voor de vluchtelingen met informatie waar ze heen moeten gaan, hoe ze daar moeten komen en wat ze kunnen eisen, komen er steeds meer spanningen in de Europese politiek en onder de bevolking. Soros geeft onder druk overigens toe dat hij deze golf bewust heeft gecreëerd. Alles om Europa te destabiliseren, wat het uit zichzelf al doet, maar uiteraard moet dit leiden tot een machtsovername van de nieuwe wereldorde-kliek. In Duitsland ontstaat al oproer en ook Zweden krijgt er blijkbaar mee te maken. Getuige alle berichten over aanrandingen en verkrachtingen, waarvan ik heel sterk voel dat er opnieuw veel informatie niet klopt en dat het om het zoveelste geval van angst en vooral haat zaaien gaat. ‘Als die derde wereldoorlog niet lukt, dan proberen we op deze manier de bevolking tegen elkaar op te zetten’. Maar volgens mij zijn het de laatste stuiptrekkingen van een slang die zichzelf in de staart bijt. Dus blijf daarbij uit de buurt!

stop monsantoMaar er gebeurt meer wat we niet te zien krijgen via de gecontroleerde media. Zo moet Monsanto, nadat het gelukkig enorme verliezen leidt, op 12 oktober a.s. tribunaal van wetenschappers in Den Haag omdat ze aangeklaagd worden voor ecocide, het aanbrengen van schade aan het milieu en de volksgezondheid. Dit tribunaal zal tot 16 oktober duren.

(UPDATE: ik kreeg een mail van een oplettende lezer -waarvoor dank- die meldde dat het geen ‘rechtzaak’ betreft, ook al kan en zal dit daarvoor een goede voorbereiding zijn. Desinformatie sluipt overal rond op het internet, en dit was daar een voorbeeld van; goed lezen en vooral goed blijven voelen in deze chaotische tijd, want we zijn tenslotte alleen maar op zoek naar de échte waarheid).

Bovendien heeft Vladimir Putin Monsanto en GMO-producten al in de ban gedaan. De Russische Minister of Agriculture Nikolai Fyodorov zegt dat Rusland een GMO-vrij land moet blijven. Tijdens een vergadering stelde hij dat de overheid niet van plan is hun burgers te vergiftigen. Ondertussen zijn wetenschappers bezig, volgens The Guardian om de gevaren van GMO’s te onderzoeken en de hiermee in verband staande grote bijensterfte. Overigens weten de meeste eerlijke en klokkenluidende wetenschappers dit al lang- maar het komt hier en daar nu wel in het ‘nieuws’.

Er is zoveel te melden wat ik allemaal lees en sommige feiten halen elkaar zo snel in dat ik soms onmogelijk dat nieuws in een artikel kan vervatten. Ondertussen heb ik veelvuldig contact met Janneke Monshouwer en we gaan een mooie samenwerking aan, daarover later meer en nu heeft Janneke ook voor Gewoon-nieuws een artikel geschreven over terrorisme en de achtergrond daarvan, zeker de moeite waard om te lezen.

Zie hier de boodschap van Ken O’Keefe: de cynicus is de beste vriend van de tiran! Als we stoppen met cynisch te zijn en ons hoofd af te wenden kunnen we er werkelijk iets aan doen, luister maar even naar hem (7’30”) (Zet eventueel de ondertiteling aan rechtsonder). (7’30”)

 

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bronnen worden vermeld.

 
14 reacties

Geplaatst door op januari 17, 2016 in Dieren, Politiek

 

Tags: , , , , ,

14 Reacties op “De nevelen van geheimhouding trekken langzaam op

 1. Pipa

  januari 17, 2016 at 7:36 pm

  Dit is op kristallijnenpoortblog herblogd.

  Like

   
 2. boumchiboum

  januari 17, 2016 at 7:39 pm

  Fantastisch weer Irma! Ik ga het zoveel mogelijk verspreiden!!!

  Like

   
 3. Ilse

  januari 17, 2016 at 8:33 pm

  Fijn Irma dat jij en Janneke Monshouwer gaan samenwerken. Alles wordt steeds duidelijker.

  Like

   
 4. Johan Bosman (werktuigkundige)

  januari 18, 2016 at 9:16 am

  Prima artikel want de heimelijke samenwerking (collusie) tussen bankiers, politici en de media -de werkelijke vijanden van het volk!- komen steeds meer open en bloot op tafel te liggen. Uit een duits onderzoek kwamen ook de motieven voor de organisatie van de vluchtelingenstroom naar voren: er zijn namelijk vele tientallen miljarden nodig voor de opvang van deze vluchtelingen. Het blijkt één van de vele methodes te zijn waarlangs de EU-landen worden uitgeplunderd: financiële en humanitaire hulp aan deze mensen in hun land van herkomst zou immers veel goedkoper zijn!

  Like

   
 5. Nelis

  januari 18, 2016 at 10:33 am

  Er moet veel geheimzinnigs worden onthuld. Maar om de gewelddadige islamitische veroveringstocht toe te schrijven aan westerse regimes ontkent volledig de misdadige aard van de islam-ideologie. ISIS, al-Qaida en al die andere terreurgroepen doen hun werk met de koran in de hand. En Europa krijgt nu horden middeleeuwers over zich heen, wat niets heeft te maken met westers kolonialisme, maar alles met de veroveringszucht van moslims die alle ‘ongelovige honden’ moeten vernietigen – Mohammed heeft de opdracht gegeven.

  Like

   
  • metalsa

   maart 6, 2016 at 12:41 pm

   Idioot. Wij hebben niet de opdracht om alle ongelovige honden af te maken, wij moeten ze juist beschermen. Wel mogen wij vijanden van de mensheid afmaken. Mensen
   zoals jij die bewust mensen tegen elkaar opzet en leugens verspreiden, mogen wel afgemaakt worden.

   Like

    
 6. Treowd

  januari 18, 2016 at 10:37 am

  Bepaalde rechtzaken en mogelijk ook referenda maar ook het vluchtelingen ‘probleem’ kunnen ook gebruikt worden om een aangeleerd hulpeloosheids gevoel te triggeren (learned helplessness) waardoor mensen passief worden en waardoor men gaat denken dat men op geen enkele wijze macht heeft op bepaalde situaties.
  Dat is een psychologische val en het zou mensen kunnen triggeren om zelfs depressief te worden.

  Studies of helplessness in people show changes in biological markers that usually indicate increased arousal, consistent with increased fear or anxiety.

  Men heeft dit natuurlijk uitgebreid uitgetest en bestudeerd en het werkt door in mensen door stress uit te lokken en angst aan te wakkeren. Het zijn juist deze mechanismen die er voor zorgen dat verdere uitgelokte chaos ook de intermenselijke relaties op scherp kunnen zetten, het is een deel van het vooropgezet plan zoals ook beschreven in het artikel, het past allemaal in het verdeel en heers plaatje.

  Het beste medicijn tegen aangeleerde hulpeloosheid ben je zelf!

  http://blogs.sap.nl/geef-aangeleerde-hulpeloosheid-geen-kans/

  Like

   
 7. Johan Bosman (werktuigkundige)

  januari 21, 2016 at 8:18 am

  Hier zien we hoe onze bijzonder dom lachende minister-president Mark Rutte zijn eerste harde lessen over democratie krijgt van Nigel Farage:

  Like

   
  • Irma Schiffers

   januari 21, 2016 at 9:18 am

   Er zit geen greintje ‘gevoel’ in die man, dus het komt niet eens binnen… En Farage is een meester in zijn debatten!

   Like

    
 8. Skidoo Sjakie

  januari 22, 2016 at 8:28 am

  Leuk om eens iets positiefs te lezen over deze zaken.
  Wladimir Poetin heeft een arrestatiebevel uitgevaardigd voor George Soros, want die was ook in Rusland bezig met zijn destructieve propaganda. Mocht hij gearresteerd worden, ik hoop dat deze moedige Russen zijn achterban ook te pakken krijgen.

  Maar er is nog een erg lange weg te gaan.
  Mensen die menen dat ze wakker zijn die ik tegen kom op feestboek, zijn bijna nog dieper in slaap dan mensen die de MSM volgen. Antisemitisme, humanisme, socialisme, onterechte dialectiek, welke natuurlijk geleerd worden door het onderwijs, maar toch wel aardig wat onderzoek vergen om te genezen. En dan een jeugd, die volledig gestuurd wordt door de propaganda in het Nederlands onderwijs. Mensen die minder gestudeerd hebben zijn vaak opener voor de waarheid dan mensen met meer studies, want het onderwijs is nog veel corrupter dan de media.

  Humanisme is het grootste probleem.
  Dit het volk wijs maken, dat gelukt door de leugens over Desiderius Erasmus.
  Zonder Bijbel is het volk kansloos. Islam wordt geïmporteerd om te helpen de Bijbels in ons land te vernietigen, dus ik verwacht zeker een burgeroorlog in Europa. De hoeveelheid mensen die helpen de Bijbel te vernietigen, dat zijn alle humanisten, fascist of communist is hetzelfde wat dat betreft, dat is een erg grote meerderheid.

  Hoe positief men ontwikkelingen ook wil interpreteren, ik las dat in December vorig jaar er een record aanwezigheid was bij de papenmissen voor de kerstening mis in Haarlem. Het Joris Demmink verhaal wordt vooral gedragen door het Katholiek Nieuwsblad, dus mensen die denken dat Joris Demmink verhalen met wakker zijn te maken heeft, die zijn dieper in slaap dan voorheen.
  Hitler was een Rooms Katholiek, net als de andere antisemieten, en de Demmink zaak promotors.
  Zelfs de Jood Micha Kat koos de zijde tegen Israël, Micha is zo dus een Nazi in een modern jasje.

  Wat er dan nog positief is, dat weet ik eigenlijk niet.
  Rusland is terecht de held, want Russische Orthodoxie verdedigd zich tegen het papisme.
  Holland niet. Veel Hollanders geloven alle propaganda, en reageren hypocriet op vermelden van de waarheid over de roomse antichrist.

  Gay Pride optochten in Amsterdam, homohuwelijk, de vijanden van G-d geloven niet in de vernietiging van Sodom en Gomorrah door zwavel en vuur. Maar het is wel bewezen.

  Like

   
 9. tedsdam

  januari 22, 2016 at 12:00 pm

  Alleen dat kleine geniepig lachje aan het eind …….Wordt wel met de maand minder misschien voelt hij nu echt een keer de donkere wolken die boven zijn hoofd samen komen hangen…..Ceausescu had het ook niet door toendertijd met zijn vrouw .Daar denk ik steeds meer aan als ik naar deze toekomsige bajesklant kijk.

  Like

   
 10. adje

  januari 26, 2016 at 8:58 pm

  Ik krijg een beetje rare bijsmaak van deze man. Hij wil wel heel graag dat wij een one world citizen gevoel krijgen. Nee, ik sla hem over. Komt mij iets te veel controlled opposition over…

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: