RSS

We spelen de hoofdrol in een science (non-)fiction film

26 feb

game of chessHet nieuws en briefings uit de hele wereld dendert dagelijks mijn mailbox binnen; de huidige stand: 1747 mails om te lezen. Ja, dat is een dagtaak en soms laat ik dat aantal nog oplopen door er even ‘diagonaal’ doorheen te gaan en het even een dag rustig aan te doen. Als je het spel door hebt is het ronduit lachwekkend, maar de zichtbare consequenties zijn bizar. We laten het allemaal maar gebeuren en er lijkt ook maar geen einde aan te komen. Toch is het absoluut de ‘eindstrijd’ die het nieuwe tijdperk zal inluiden dat zich zal manifesteren in de komende jaren. Geef de strijd dus alsjeblieft niet op en werk gestaag door aan je individuele zelfbevrijding uit het web van leugens, opgelegde gedragsnormen en deceptie.

Er gebeuren namelijk nog steeds hele mooie, baanbrekende dingen die we niet altijd zien omdat de mainstream media de allerlaatste kanalen zullen zijn die moeten worden ‘overgenomen’ omdat ze uit zichzelf niet opgeven, net als de politici. Juiste informatie is van levensbelang terwijl juist die misleidende bronnen deze hele cirkel van waanzin in stand houden. Ik ga even door het nieuws wat vooral in het oog springt.

Velen hebben waarschijnlijk wel iets gelezen over de moord op opperrechter Scalia van the Supreme Court. Dat hij vermoord is, is wel heel duidelijk, aangetroffen in bed met een kussen op zijn hoofd. Hij is heel snel gebalsemd dus een onderzoek kon er niet meer worden uitgevoerd. Een scenario dat we ook al kennen van heel veel andere zaken die het daglicht niet verdragen en als er weer iemand uit de weg geruimd moet worden. Er wordt gezegd dat hij gevaarlijk zou zijn vanwege het tegenhouden van een aantal drastische maatregelen waarvan Obama op het punt zou staan die in te voeren. Hoe dan ook, ook hij was lid van een van de geheime genootschappen, dus verre van deugdelijk. De Washington Post (mainstream) schrijft in een artikel van 24 februari dat Scalia in het gezelschap was van leden van het geheime genootschap ‘the elite hunters’. Hij was een van hooggeplaatste leden van het exclusieve broederschap voor jagers en vissers; de Internationale Orde van St. Hubertus, een Oostenrijkse maatschappij die dateert van de jaren 1600.

Een ander artikel van Gordon Duff van Veterans Today meldt dat Scalia een grote speler was in de pedofielen-ring. Als lid van een secret society zal dat ook weer niemand verbazen. Die zijn eveneens wereldwijd actief, maar ook daarvoor geldt dat ze opgerold zullen gaan worden en hopelijk nu heel spoedig.

Ik maak met dit onderwerp even een zijsprongetje naar ons eigen land wat de pedofilie betreft. Ook Nederland telt 70.000 slachtoffers per jaar. Er was in januari een hoorzitting over seksueel misbruik van kinderen, waar onder andere ook -gelukkig- waaheidszoeker Pieter Omtzigt van het CDA deel aan heeft. Die hoorzitting kun je hier bekijken.

Onlangs heeft We Are Change een interview gehouden met advocaat Adèle van der Plas die meldt dat de Baybaşin/Demmink- zaak een “zaak van nationaal belang” is. Ook zij zit niet stil en zet zich daar nog altijd volledig voor in, terwijl er aan alle kanten bewijzen zijn en wordt toegegeven dat Baybaşin volkomen onterecht vast zit. Waarom wordt het dan niet recht gezet en welke belangen spelen hier? Wat doet de ‘Commissie Stiekem’ in Den Haag? Met andere woorden ‘wie dekt wie af?’ Zie hier dat recente interview met Adèle van der Plas. En om een antwoord daarop te kunnen formuleren is het zeker raadzaam om ook even deze video met reacties op de hoorzitting te bekijken (14’00) met aan het woord  Bart van Well, die een anonieme beschermde kroongetuige was in de Rolodexzaak en kroongetuige is in de Demminkzaak. Tevens grondlegger en ambassadeur van Get Well Foundation. Hij neemt hierin geen blad voor de mond!

UPDATE 27 februari 2016: zie ook dit recente interview van Jan Roos (PowNed) met Adele van der Plas

*Zie ook eventueel deze eerdere artikelen:
Nog meer doofpotten van seksueel misbruik open
Of dit artikel, met onderaan o.a. een video met de schreeuw om de waarheid van Russell Burton

De oorlog om olie (en dus de oorlogen van de multinationals die de schaduwregering vormen) is ook nog steeds in volle gang. De prijzen van olievaten dalen -wat je bij de benzinepomp direct kunt zien- en de dollar wordt stilaan om zeep geholpen. De VS (lees de FED) is al langer failliet, ook al melden de propagandakanalen (de mainstream-spreekbuis) het tegenovergestelde. De wereldwijde verzetsbeweging is bezig om de olie- en drugstransporten van de overheden lam te leggen en dat leidt uiteraard weer tot isis tattoodreigingen vanuit de belanghebbenden in het midden-oosten en het westen. Ook de door het westen getrainde en bewapende ISIS-strijders worden platgelegd door met name Russische bombardementen en dat levert uiteraard weer een gevaar op voor o.a. het westen die daar weer veel belangen heeft liggen. Het goede nieuws is dat de New World Order de oorlog in Syrië in werkelijkheid aan het verliezen is.  Ondertussen horen we in een recent interview met Ir. Mehran Keshe (24’00”) dat er koortsachtig is en wordt gewerkt aan schone en vrije energie en een en ander zal gedemonstreerd worden tijdens een conferentie die gehouden wordt op 21 en 22 april a.s. Van echte oplossingen in de medische wereld tot de opschoning van het verontreinigde milieu; het wordt de nieuwe (nabije) toekomst.

Dan hebben we nog het idiote circus rond de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Jeb Bush is afgehaakt nadat hij meende zijn broer George Bush erbij te moeten halen  om zich te verdedigen tegen de aanvallen van presidentskandidaat Donald Trump. Naïef of gewoon ronduit ‘stupid’. Een typisch geval van ‘beiden’ wat mij betreft. Trump vertrouw ik overigens ook voor geen cent, dus ik laat me niet misleiden door zijn uitspraken dat hij openheid van zaken gaat geven over de inside-job van 9/11 ‘nádat’ hij verkozen is. Als hij echt een recht-door-zee-man zou zijn, had hij dat al lang gedaan. Zijn naam doet hem eer aan wat dat betreft: Trump = ‘Troef’. Waarom troeven achterhouden als je oprecht eerlijkheid en openheid wil betrachten naar de bevolking? Er is bovendien na Kennedy niemand meer in geslaagd om onder het mind-control programma van de ‘dark ones’ uit te komen. Hetzelfde geldt voor de criminele Hillary Clinton. Ondanks het feit dat de één na de andere aanklacht voor misdaden tegen de mensheid, seksueel misbruik (van haar en haar echtgenoot) haar om de oren vliegt en de bewijzen door hackers zijn verzameld, blijft ze campagne voeren en loopt ze te roeptoeteren dat ze alles zal onderzoeken en vrijgeven met betrekking tot de geheime ‘UFO’-projecten en area 51, eveneens nádat ze verkozen is tot president. Dit gaat ze waarschijnlijk zitten prevelen ‘behind bars’, terwijl er niemand meer naar haar zal luisteren. Het  heeft even tijd nodig, maar blijf ondertussen scherp in je eigen intuïtie!

Dan nog even een ander recent nieuwsfeit in het kader van mijn vorige artikel over de misdaad van de farmaceutische industrie en hun exorbitante boetes die ze ‘gewoon betalen’ als zijnde verliespost onder het kopje PR:  Johnson & Johnson moet een schadevergoeding van 72 miljoen dollar betalen aan de nabestaanden van Jacqueline Fox. Het middel Johnson’s babypoeder is gevaarlijk en Shower to Shower zou eierstokkanker veroorzaken. Volgens de advocaat van de familie weet het bedrijf al sinds 1979 dat deze producten schadelijk zijn en ze logen tegen consumenten en regelgevende instanties.

En wil je zelf ook in actie komen voor onze gezondheid, teken dan nog even snel deze petitie van Foodwatch tegen het omstreden onkruidbestrijdingsmiddel glyfosaat, het actieve bestanddeel van Monsanto’s Roundup dat kanker zou veroorzaken. Begin maart neemt de Europese Commissie een besluit of het middel nog eens tien jaar mag worden toegelaten.

Dit is maar een kleine greep uit de nieuwsfeiten, dus blijf zelf zeker ook onderzoek doen. Er wordt in werkelijkheid achter de schermen hard gewerkt aan het opruimen van het corrupte misdaadsyndicaat in de wereldwijde politiek en het positieve is, dat alles steeds meer ‘in your face’ gebeurt, zodat steeds meer mensen wakker worden uit de hypnose waar we eeuwen in hebben verkeerd en gaan zien dat het systeem echt tot op het bot verrot is. Laat je niet meeslepen door de propaganda, maar focus je if you re amazedin deze fase op je eigen transformatie om het leven te gaan leven zoals dat voor jou overeenstemt met je gevoel. Ik voel en wéét nog steeds dat de modder die naar boven komt straks het stevige fundament gaat worden van de samenleving zoals die ooit bedoeld was, zonder verdeeldheid en achterdocht naar de ander. Dit is alleen een lastig stuk waar we doorheen moeten en we kunnen nog wat problemen verwachten, ook met betrekking tot de financiële reset die aanstaande is.

In de gekte die in de wereld gaande is houd ik mezelf dan ook volkomen kalm, vandaar dat het wat rustiger is op dit blog. Maar dat is het zeker niet aan het front, al kunnen we niet eens meer zeggen waar het ‘front’ zich bevindt. Het wemelt van de corrupte ‘fronten’ waar we tegen moeten strijden; te beginnen bij onze eigen politieke arena in Den Haag, de EU, Syrië, Oekraïne, Turkije, Israël en ga zo maar door. Dreiging met nucleaire wapens hier en daar, wapengekletter overal. En dan ook nog transgene muggen die ons in ons eigen huis ‘zouden kunnen’ bedreigen! Laat je dus niet meer meesleuren in dat weerzinwekkende spel en bedenk alsjeblieft dat échte intelligentie zich in je hart bevindt en nergens anders. En dat is nou precies hetgeen wat deze machtswellustige, oorlogszuchtige figuren volkomen missen!

Vraag jezelf dan dus echt maar eens af of er één goede reden is waarom je juist hen de macht over jouw leven zou moeten geven…

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen worden gerepubliceerd, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 

 

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

27 Reacties op “We spelen de hoofdrol in een science (non-)fiction film

 1. ezra70

  februari 26, 2016 at 8:25 pm

  Dank je Irma voor weer een artikel naar mijn hart. Ik lees regelmatig dat mensen afhaken omdat het allemaal negatief is wat verteld wordt. Maar je kan er ook anders naar kijken. Er zijn nog columnisten die al meer dan 30 jaar onderzoek doen naar de misstanden in de wereld. Daar aan kan je je vast houden.

  Je noemde al Veterans Today

  Zie ook onderstaande links:

  http://journal-neo.org/
  https://www.corbettreport.com/
  http://www.informationclearinghouse.info/
  http://www.globalresearch.ca/

  Like

   
 2. phpstolle

  februari 26, 2016 at 9:27 pm

  Weer een toppertje. Zo breng ik mijn dag door, heel wat artikelen mails, en artikelen napluizen.
  Als je de geroeptoeter van politici leest, ze worden steeds dommer en zelfs gevaarlijk voor hun “integriteit”, maar dat schijnt niet zo schadelijk te zijn in de geopolitiek, want ze praten vanuit een wanhopig achtergrond in stoere bewoordingen.
  Dat jij er kalm onder blijft, dat ken ik ook, want het is een theater in feite, real life zo voor je patser.
  Want waarom je in negativiteit storten als je ziet hoe benauwd de elite het nu heeft?
  Elke dag krijgen ze klappen, het houdt niet meer op. Hoewel ze erg gevaarlijk blijven, want een rat in het nauw maakt rare sprongen.
  Misschien ken je deze al, een vrij nieuwe nieuws verspreider vanuit Donbass. https://dninews.com/
  Ze zijn ook met andere buiten Oekraïne zaken bezig.
  Wie wil nog TV?
  Oh ja, enkele weken terug las ik, van Fulford geloof ik,dat het chemtrails programma gaat stoppen, enkele dagen later, zag ik strak blauwe hemel boven Rotterdam, sinds twee weken zie ik geen een van de dagelijkse vier toestellen vliegen, en het weer voelt normaal aan!Het zal niet waar zijn, ik ben benieuwd of het over heel NL ook zo is.
  Hij beweerde dat ze er geen heil meer in zien, daar het geen verwachte resultaten opleverde, en de fondsen aan het opdrogen zijn. En Fulford was altijd erg zuinig betreffend chemtrails.
  Tot de volgende.

  Like

   
  • Henny Ketelaar

   februari 27, 2016 at 11:12 am

   Wat betreft de chemtrails: ik hoop voor jou dat het stopt. Wij wonen sinds september 2014 in Auvergne, Midden-Frankrijk en wij waren gelukkig om i.t.t. Nederland hier meestal prachtige staalblauwe lucht te zien en te genieten ! Maar het lijkt er recenter op is dat ze dit nieuwe jaar de hemel regelmatig stevig aan het dichtsmeren zijn. Echt erg! Hopelijk behoort het bij hun wanhopige eindspel.
   Verder Irma, een dikke zoen voor jouw prachtige arbeid !!!

   Geliked door 1 persoon

    
  • bernadette

   februari 27, 2016 at 12:08 pm

   Hier melding ; Op deze zaterdag morgen ..blauwe lucht met een stralend zonnetje.
   Helaas menige sproei vliegtuigen gesignaleerd , kris kras over Brabant .
   Binnen 4 uren ziet de lucht er hier nu wit beneveld uit dankzij de chemtrails .
   Het zonnetje komt er amper doorheen.

   Geliked door 1 persoon

    
   • bernadette

    februari 27, 2016 at 12:29 pm

    Irma , tell me where you learned the magic
    I can’t tell the bottom from the top

    Lieve Liefde in Love for all.

    Like

     
   • TruthSeeker

    februari 27, 2016 at 1:07 pm

    Hier in de omgeving van Haarlem Amsterdam is het anders een prachtig strakke blauwe lucht, ik weet, en heb het zelf waargenomen, dat men bepaalde delen van de hemel sproeit met name het zuid oosten van de hemel en dit doen ze dan op bepaalde heldere dagen wel en op andere heldere dagen dan weer niet, het is net of we “iets” niet mogen zien…maar wat zou dat dan moeten zijn….???

    Like

     
   • phpstolle

    februari 27, 2016 at 1:14 pm

    Helaas klopt dat Bernadette. Na mijn bericht heb ik navraag gedaan in Chemtrails Benelux, ik zag niet boven Rotterdam, de vliegtuigen hebben een andere locatie, en de wind blaast de poeder verder van ons vandaan, dus het blijft mooi weer hier, maar dat is schijn.
    Er was pas een NAVO conferentie in Den Haag, als er zulke activiteiten zijn, wordt er niet gesproeid.

    Like

     
    • bernadette

     februari 27, 2016 at 2:26 pm

     Het is nu rond 2uur in de middag , en ze zijn hier nog steeds rijkelijk aan het sproeien.
     Van links naar rechts kruisen de piloten elkaars sproei routes .

     Mijn persoonlijke situatie ?
     Ik kan bijna niet meer lopen , van de dagelijkse pijnen in m’n enkels , knieën , polsen, ellebogen,
     schouders, helse spierpijnen in mijn armen.
     Deze aandoeningen gingen zich opspelen zo’n 5 jaren geleden .
     Terwijl ik Biologisch voedsel tot mij neem en alle E nummers vermijd.
     En alleen maar diverse kruiden thee drink.
     Of ik dit fenomeen te danken heb aan de chemische zware metalen sproei douches ,
     waar wij aan blootgesteld worden weet ik niet . Maar om mij heen zijn hier vele mensen ziek ,
     zo ook vele kleine kinderen met allerlei aandoeningen , allergieën .

     Voelen jullie jezelf nog energiek , healthy , kiplekker ?
     Of hebben jullie ook lichamelijke klachten ?

     Geliked door 1 persoon

      
     • phpstolle

      februari 27, 2016 at 3:13 pm

      Zie onderaan mijn nieuw bericht, ik denk dat ik niet op jou heb geantwoord per ongeluk. Of toch wel, want het vermeldt niets.

      Like

       
  • yvonne

   februari 28, 2016 at 6:22 pm

   In zeeland zijn er nog steeds elke dag 5 vliegtuigen met chemtrails te zien en de afgelopen week heb ik slechts 4 dagen gezien met de echte blauwe lucht. Maar de vliegtuigen sproeien nog steeds hoor. Kijk eens naar de straten? het ligt er vol met lichtblauwe vlekken ook in je tuin, dus woonwijken alsof er verfpotten zijn geleegd. De meeste dagen zitten we in een grijze bol , geen wolk te zien ,maar een grauwe massa. De regendruppels die vroeger allemaal even groot waren zijn nu plakkerig en oneven. Je voelt het als een pets op je hoofd. Daarna mag je meteen douchen want je hoofd gaat jeuken… dan nog de eeuwig tranende ogen , zogenaamd de pollen? hele jaar door? en jeukende oren die lopen leeg elke dag weer.
   Vreemd dat als je binnen in his bent je nergens last van hebt, maar meteen als je buiten komt wel.
   En er worden ineens 25.000 bomen omver gehaald in zeeland. Ze zijn ineens hol en dood?
   Bomen gaan eeuwenlang mee.
   Elke dag 5 vliegtuigen 24 uur per dag is niet de normale rit van een vliegtuig, die gaat van punt A naar B. In de zomer hebben de gewone vliegtuigen dit spoor van chemtrails niet dus er wordt gelogen. .KIJK OMHOOG… en je ziet dat het helemaal niet gestopt is…

   Geliked door 1 persoon

    
   • Sophietje

    februari 28, 2016 at 9:16 pm

    Hier ook vandaag, begint weer met een kruis trekken en baf dikke krijtlagen hoor..
    Ik herken me in de gezondheidsklachten. “Grieperig” als je naar buiten bent geweest na het strepen. keelpijn klieren Ook voorhoofdsholte ontsteking die niet meer weg wil, blijvend aan de neusspray.

    Van de week sneeuwde het bij 7 graden…
    Vroeger was ik blij met slagregen dan waren de ramen weer schoon op de flat van drie hoog, nu zit er een lading plaksel op inderdaad..

    ik ben het meer dan zat dat geëxperimenteer over onze gezondheid heen!

    Kijk alleen al naar de gevolgen van gebrek aan zonlicht voor de voedselvoorziening wat aaneengesloten zon nodig heeft voor de oogst maar ook voor onze gezondheid, vitamine d gebrek wat ontstaat door gebrek aan zonlicht.

    http://www.gezondheidsnet.nl/vitamines-en-mineralen/heb-ik-een-vitamine-d-tekort

    Ik wil het natuurlijke weer terug!

    Like

     
   • bernadette

    februari 29, 2016 at 12:37 pm

    In o.a Amerika worden de mensen ook dagelijks besproeid als kakkerlakken .
    Na de 2de wereldoorlog zijn ze daar mee begonnen , dus al ruim zo’n 50 jaren ,
    de laatste 9 jaren zijn ze het in hoog tempo aan het opvoeren ,
    deze stille dodelijke 3de wereld oorlog .
    Het grootste disaster voor al het leven op deze planeet.
    Zie hier wat vorig jaar al gedocumenteerd werd , en nog gaat men er steeds mee door.

    Like

     
    • bernadette

     februari 29, 2016 at 1:40 pm

     Hier nog wat meer info;

     Like

      
 3. Dweep

  februari 26, 2016 at 10:51 pm

  Trump heeft in het verleden veel geld aan campagnes van de Democraten (lees Clintons) gedoneerd voor de verschillende campagnes. Hij is nu een verdeel en heers taktiek bezig om straks een Republiekijnse partij in chaos voor de verkiezingen te laten vallen.
  Dan is het pluche vor Hillary?

  Like

   
  • phpstolle

   februari 27, 2016 at 3:10 pm

   Ja, ik voel me best goed, behalve dat ik sinds drie jaar mijn griepjes en verkoudheden wat langer duren, maar ik detox veel erbij.
   Met een groot glas goed warm water een geperste citroen erin en 1/3 theelepel backsoda, bicarbonaat dus, geen backpoeder! Dat nog voor je thee of koffie in de ochtend, op je nuchtere maag..
   Ook koriander of peterselie in grote hoeveelheden, een handvol bijvoorbeeld, en heel vaak een volle theelepel of dessertlepel van elk, cayenne peper met zwarte peper gecombineerd of kurkuma met zwart peper gecombineerd en door mijn eten NA het koken dooreengemengd. Detoxen op zware metalen moet je zoeken op betrouwbare internet sites.
   Een klassieke homeopaat kan ook veel doen. Maar echt een serieuze homeopaat. Niet een zgn kant en klare oplossingen type. Een die bewust is van deze shit chemtrails.
   Ik ben 62, en nogal fit en jeugdig, denk aan alzheimer door de metalen zo als vooral aluminium. Je krijgt er ook lichte depressies van, let goed op je gemoed. Veel transpireren is ook erg goed. En gezuiverd water. Liefst uit een betrouwbare ondergrondse bron. Ga NIET buiten sporten!
   Filteren door luchtfilters heeft weinig of helemaal geen zin met nano deeltjes, die gaan dwars door je huid heen ook, ook door je kleding, de filters zijn veel te grof voor zulk poeder.
   Je huis met luchtzuiverende planten bevolken, want die filteren en houden de zooi in hun cellen, ook het branden van kaarsen in zoutstenen of een zout lamp,, of verhit houden van Himalaya zout op je kachel of radiator voor de ozon of ionen verbindingen,ozon of ionen (ik weet ff niet welk, maar de goede zit erin hoe dan ook) plakt zich aan nano stoffen en haalt ze omlaag. Ook zijn er luchverversers die op ion of ozon-ionen afgesteld zijn, zelfs een apparaatje die geen lucht blaast, ionisator dacht ik. En men zegt dat orgonite of orgone (google het) ook zuivert, zulks kan je zelf maken, alsook het goedkoopste witte azijn sproeien in de lucht met een plantenpompje op zijn fijnste nevel. Ik merk met azijn dat de lucht beter wordt, soms adem ik een azijnwolkje in, mijn longen gaan open!. Azijn maakt mineralen kapot.het zijn mineralen in de vorm van oxides, zeker aluminium en barium, maar laatst las ik dat ze ook vliegas van de elektriciteit centrale ovens erbij doen, dus een mengelmoes van zware metalen, puur gif. radioactieve deeltjes zullen er ook tussen zitten beweert men, en ik geloof het zomaar, want psychopathie heerst.
   Het omkeren van je mindset, mits “onder angst” of frustraties verkerend helpt enorm bij, lach ze uit terwijl je aan het detoxen bent. Positieve agressie en assertiviteit. Lach de hele New World Order uit in feite, ze zijn aan het stuiptrekken tegenwoordig, ze verliezen aan alle kanten. Wij winnen!
   Strekte. :)

   Like

    
 4. Pipa

  februari 27, 2016 at 7:37 am

  Dit is op kristallijnenpoortblog herblogd.

  Like

   
 5. Gea Schepers

  februari 27, 2016 at 4:49 pm

  Hi Irma, dankjewel voor deze positieve bijdrage in deze roerige tijden, precies wat een mens nodig heeft!

  Ik hoorde trouwens een aantal jaren geleden al dat er geruchten zijn dat Hillary Clinton de volgende president gaat worden. Zij wordt er al jarenlang voor klaargestoomd door de elite. Ben benieuwd.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   februari 27, 2016 at 5:44 pm

   Dank je wel. En ja natuurlijk, allemaal leden van Skull & Bones. Zo werkt het inderdaad.

   Like

    
 6. Cale

  februari 28, 2016 at 11:21 am

  Dag Irma, dank voor dit heldere artikel! De zaak Demminck/Justitie kan niet vaak genoeg aan de kaak gesteld worden. Deze beerput is nog dicht maar stinkt al flink.
  Keshe, ik volg hem al een paar jaar en ik moet bekennen dat ik hem wat verwarrend vind. Zijn ideen klinken goed, zeer goed zelfs. Vrije energie, betere gezondheids technieken, enz. Maar toch. In zijn Spaceship program/universiteit kunnen mensen zonder enige vooropleiding opgeleid worden tot vrije energie specialisten? Bij zijn vrije plasma energieopwekkers worden op internet heel wat kritische vragen gesteld. Er zijn zelfs technici die beweren dat die plasma reactor helemaal niet werkt. Eind vorig jaar zouden er volgens een wat vage presentatie door Keshe heftige aardbevingen plaatsvinden die gedeelten van Noord- en Midden Amerika zouden gaan verwoesten – zie youtube. Nu heeft hij een seminar georganiseerd in Dubai in april op dat energie verslindende “Palm eiland”. Aldus zijn website. Entree kaartje kost slechts 500 euro. Het motto is: “one Planet, one Nation, one Race”. Dit klinkt toch wel erg NWO? Ik weet niet goed wat ik van deze man moet denken.

  Like

   
  • Sophietje

   februari 28, 2016 at 1:12 pm

   Ik denk wat jij denkt..

   “one Planet, one Nation, one Race”.

   Dat is helemaal NWO.

   Like

    
 7. Dirk van Haaren

  februari 28, 2016 at 2:25 pm

  Geen rechtstaat maar een chantage staat. Geen publieke omroep maar een staatsomroep en dan het lef hebben andere landen de maat te nemen. In mijn beleving heet dat hypocriet, dus zeer onbetrouwbaar en ja dat zien we dagelijks.

  Like

   
 8. nan

  februari 28, 2016 at 2:48 pm

  hoi
  Ik wil reageren op het hoorzitting de eerste ronde.Ik heb het nu 2x bekeken.Ik mag de mevr de Hoope niet van het OM zij zegt naar twee dingen verantwoordelijk voor te zijn maar de derde noemt zij niet en dat is: de verantwoordelijkheid naar de bevolking/de burgers toe. Zij houd veel dingen onder de pet. Zij weet veel dingen niet en is niet bekend amehoela.De heer Witte was duidellijk en helder.Dan de tweede ronde: In 1980 was al bekend maar werdt pas in 1986??? strafbaar En dan in iets anderes in 2000 pas strafbaar en daarna nog iets later pas in 2011 door Mervr Dettemeijer uitgelegd.Waar zijn al die mensen nou mee bezig. Hoeveel miljoenen zijn er al uitgegeven aan onderzoeken?? En moet blijkbaar weer onderzoeken gedaan worden, terwij er al zoveel bekend is.Het is een grote klucht. Zij houden erkaar lekker aan het werk maar er gebeurd niets. Diegene die wel willen lopen tegen een gigantiese betonnen wal op en daarna een betonnen muur. Het is werkelijk niet te geloven.Bedankt voor het delen van jouw blog .En voor de rest ben ik met Irma eens, in deze gekte kalm blijven en uitzoeken van wat je wel wilt en voelt.En je macht niet weg laten nemen. En aldoende leer ik.
  Vriendelijke groet nan

  Like

   
 9. Elles

  februari 28, 2016 at 3:14 pm

  Simpelweg, hartelijk dank Irma voor je zoveelste bijdrage, wat een lef, tomeloze energie en passie

  Like

   
 10. Ilse

  februari 28, 2016 at 5:59 pm

  Ik hoor mezelf iedere dag zeggen ” zooitje” . Bedankt maar weer lieve Irma.

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: