RSS

Update & Nieuws en propaganda; mind-control

28 feb

kind noEen titel die eigenlijk over twee onderwerpen gaat, dus ik heb ze even gescheiden gepubliceerd zoals je onderaan het artikel kunt zien. In het vorige artikel van 26 februari kwam het onderwerp ‘pedofilie in de top’ ook aan bod en naar aanleiding van de moord op opperrechter Scalia en de vermeende betrokkenheid bij het pedofilie-netwerk, maakte ik een zijsprong naar de Nederlandse Baybasin/Demmink zaak. In de afgelopen dagen kwam er nog meer naar buiten via onder andere James Corbett waarin namen als Jeffrey Epstein, de Clintons, Prins Andrew (allemaal al eerder genoemd in zijn vorige documentaire die ik destijds heb vertaald en ondertiteld), maar ook Donald Trump genoemd worden. Die beerput gaat steeds meer stinken maar daar begint nu echt de deksel vanaf te springen. Zie hier zijn videoverslag van gisteren. (Engels).

Vervolgens schreef Gordon Duff gisteren een update met betrekking tot dit onderwerp over Scalia; hij zou inderdaad betrokken zijn bij een wereldwijd netwerk, tot in Europa (o.a. België en Nederland) aan toe. Ronduit walgelijke praktijken! Het verbaast mij niets als hier de wereldwijde cirkel rond gaat komen, omdat het allemaal met elkaar te maken heeft. Zie hier deze update. (Engels)

Ook plaatste ik een update bij het stukje over de Baybaşin/Demmink- zaak en die moet toch eindelijk zeker onder de aandacht gebracht worden bij het Nederlandse volk. De interviewer Jan Roos van PowNed (Geen Stijl) sprak onlangs met advocaat Adèle van der Plas en het is werkelijk schokkend wat daarin naar boven komt over het ministerie van Justitie. De strijd die deze dappere Van der Plas al jaren voert tegen de overheid is van een schandalig kaliber, waar we allemaal tegen in opstand zouden moeten komen. Kijk alsjeblieft zelf even naar dat interview en trek je eigen conclusie.

Dan kom ik op het tweede onderwerp, naar aanleiding van herhaaldelijke vragen op welke manieren hersenspoeling, een vorm van mind control, plaatsvindt. We hebben er vaak geen idee van hoe subtiel dat gebeurt en dan vooral in ‘taal’ en manieren van uitdrukken. Dat wordt juist heel bewust ingezet en als je er niet opmerkzaam op bent, bouw je op die manier overtuigingen op die feitelijk heel ver van ons innerlijk vandaan staan. Daarom blijf ik altijd zeggen dat je zelf moet onderzoeken en voelen hoe iets resoneert. Om eens te beschrijven hoe dat principe werkt en wordt gebruikt in het nieuws heb ik daar een apart artikel aan gewijd voor degenen die daarin geïnteresseerd zijn. Als je het namelijk weet, kun je op zijn minst zelf bepalen of je je daardoor wilt laten leiden of beter, ‘misleiden’ en dat is en blijft een basisrecht van de mens.

nieuws en propaganda artikel

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 
13 reacties

Geplaatst door op februari 28, 2016 in Kindermisbruik, propaganda, Psychologie

 

Tags: , , , , , , , ,

13 Reacties op “Update & Nieuws en propaganda; mind-control

 1. ezra70

  februari 28, 2016 at 10:58 pm

  Dank je Irma om dit te vertellen.

  Gordon Duff vertelde over het Belgische koningshuis en ik heb verteld dat ook het Nederlandse koningshuis erbij betrokken is.
  Een andere Nederlander antwoorde daarop dat ze moesten zoeken naar de rolodex zaak.
  http://www.veteranstoday.com/2016/02/26/utah-pedophile-bust-911-truther-energy-guru/

  Wereldwijd worden mensen wakker.

  Katherine Frisk is daar ook een columniste en die neemt geen blad voor haar mond. Ze is een Zuid-Afrikaanse en refereert in haar columns ook naar het Nederlandse koningshuis.

  http://www.veteranstoday.com/author/frisk/

  http://www.veteranstoday.com/2016/01/22/is-vitol-buying-oil-from-isis/

  Like

   
 2. Cale

  februari 29, 2016 at 12:06 am

  Er is nu ook een propaganda oorlog aan het ontstaan tussen de “onafhankelijke media”:
  James Corbett en Sybel Edmunds gaan in onderstaand interview tekeer tegen RT en Paul Craig Roberts, die ik overigens hoog acht, mede omdat hij een zeer hardwerkende gepensioneerde academicus is met een ongelooflijke werk ervaring, die wel verzoekt om een donatie voor kosten die zijn website met zich meebrengt maar verder financieel onafhankelijk is. Dit laatste lijkt me belangrijk omdat Corbett en Edmunds (zij heeft zojuist “Newsbud” opgericht en is naarstig op zoek naar sponsors) niet financieel onafhankelijk zijn. Overigens moet Gordon Duff, die ik graag mag lezen, ook niet veel hebben van “concurrenten” en steekt dat dan ook niet onder stoel of bank. Enfin ik weet het ook niet precies maar dat de strijd om het alternatieve-nieuws-bestaan niet altijd netjes wordt uitgevochten blijkt maar weer eens. Het is precies wat Irma schrijft; je moet het voor jezelf uitmaken en niets voor zoete koek aannemen. http://www.paulcraigroberts.org/2015/12/23/presstitute-ranks-expand/

  Like

   
  • Irma Schiffers

   februari 29, 2016 at 12:37 am

   Ja Cale, ik word moe van die ‘onverdraagzaamheid’ naar elkaar. We zijn allemaal met hetzelfde doel bezig, belangeloos met alle gevolgen van dien, en waarom ga je elkaar bekritiseren of aanvallen. Alles wordt toegedekt, was altijd zwaar geheim, en dus is het voor iedereen onmogelijk om álles te kunnen weten en overzien. Dus waarom elkaar op bepaalde zaken aanvallen, zolang we alleen maar zoeken naar een manier om de wereld en haar bevolking weer op orde te krijgen. Laten we in hemelsnaam elkaar ondersteunen in die zoektocht en onze acties in plaats van gaan aanvallen…!

   Like

    
   • Jos

    februari 29, 2016 at 12:05 pm

    Ja Irma, Together is always Better,

    Groet,
    Jos.

    Like

     
   • gert

    februari 29, 2016 at 6:33 pm

    De “Westerse Wereld” wordt nog steeds beheerst door de maffia; Ze zien er keurig uit en lachen heel vriendelijk maar het zijn meedogenloze mensen. Dat is al meer dan 100 jaar gaande. Het naar anderen wijzen is een goede manier om de aandacht van jezelf af te halen. Als je weet dat er de afgelopen honderd jaar heel veel “gecoordineerde” oorlogen en onrust zijn veroorzaakt en je wil een beetje begrijpen dat wat er nu met Rusland gebeurt (zware sancties waardoor slechte economie) in het verleden ook gebeurt is met andere landen (waaronder Duitsland) dan zou je toch een keer moeten gaan zien dat de verkeerde mensen nog steeds aan de macht zijn en er ALLES aan doen om te zorgen dat ze “onzichtbaar” blijven. In de media kopen ze gewoon alles op, immers als je de media kan beinvloeden heb je het overgrote deel van het Volk (als schapen) die volgen, die stellen ook geen vragen.
    De maffia is aan de macht maar als je het wil bewijzen en ook kan bewijzen, want bewijzen zijn er tegenwoordig in overvloed, dan is de maffia nog altijd diegene die jou je “werkruimte” verschaft; En dat betekent dat alles vanaf het begin gedoemd is te mislukken. Hallooo, ze hebben er 100 jaar over gedaan om iedereen op de zogenaamde beslissersfuncties zo te manipuleren, door middel van hebzucht, chantage, bedreiging, omkoping of andere pressiemiddelen dat die mensen precies doen wat er door “hogerhand” (heeft echt niets met God te maken) wordt opgedragen. De situatie is heel erg, veel erger dan de meesten van u zich kunnen voorstellen.
    Een ludiek voorbeeld: Het huis staat in de fik, overal rook en veel vuur; In de woonkamer zit nog een of ander mens want de tv doet het nog en het wil goeie tijden, slechte tijden eerst afkijken. Ieder mens zal zich kunnen realiseren dat die mens dat misschien niet gaat overleven en zou in die situatie zo snel mogelijk uit de brandende huis rennen. Maar de huidige mens niet: We weten dat er oorlog is…(EN DAT IS HEEL ERG) maar het overgrote deel van de bevolking heeft het geaccepteerd en wil er niet eens over praten. (Terwijl ze -godsklere- wel over andere ver in het verleden plaatsgevonden oorlogen willen praten) (met het vingertje naar anderen wijzen). De huidige mens is geconditioneerd om alles maar goed te vinden OF om explosief te reageren in stresssituaties. Allebei even dom maar een vooropgezet plan wat prima schijnt te werken in het voordeel van de maffia. Er zijn tientallen , misschien wel honderden voorbeelden aan te wijzen die een normaal mens heel erg vreemd zou vinden en toch zijn er maar heel weinig die er werkelijk zichzelf mee bezig willen houden. Nu hou ik op maar wilde Irma nog wel danken dat ze zich blijft inzetten om de vuiligheid te blijven “openbaar maken”. Verder wil ik hierbij Janneke Monshouwer bedanken voor het eerste deel en ik zit met smart op de rest te wachten. Ik wist bijna alles al maar het is een hele verademing als je het daadwerkelijk zwart op wit ziet staan.

    Like

     
 3. onlyyou

  februari 29, 2016 at 4:39 pm

  Als de vrijheid strijders mekaar maar niet de haren vliegen, anders lijkt het wel maffia?

  Like

   
 4. Akky van der Veer

  maart 3, 2016 at 1:45 pm

  Irma, wat een mooi interview op Finding Voices radio, dinsdagavond. Heb het vanochtend herbeluisterd, want het staat al in het archief. Alles wat je zegt is me uit het hart gegrepen. O ja, en wat je zegt over de Baybasin/Demmink-zaak, vergeet daarbij de Marianne Vaatstra-zaak niet: ook een stinkende beerput, waarbij een onschuldig iemand is opgeofferd om het deksel maar op de doofpot van het Ministerie van Vuiligheid en Justitie te houden! Ik hoop zo dat je gelijk krijgt met je visioen: dat op een gegeven moment alles in één keer komt bovendrijven!

  Like

   
 5. yvonne

  maart 4, 2016 at 2:53 pm

  Wilde je ook nog even complimenteren Irma, idd een geweldig gesprek! Heb er met plezier een tweede keer naar geluisterd, dank je wel!

  Like

   
 6. bernadette

  maart 6, 2016 at 6:57 pm

  Hey …Irma ..Aquarius Woman ,
  Ja ,ook ik ben een Waterman vrouwtje .
  Ik was vanmorgen pas in de gelegenheid om het Radio Realiteitsgesprek tussen jou en
  Desiree Röver te beluisteren.
  2 Dappere vrouwen die alles duidelijk belichten , in een goed uiteengelegd gesprek.
  Je vertelde vanuit je innerlijke o.a , dat je soms door tegenwerkingen er soms het gevoel bij hebt dat je er alleen voor staat, en ja..ook Desiree herkende dat gevoel maar al te goed.
  Maar geloof me , er zijn velen mannelijke teams onderwijl bezig , om ook hun dapper inzet daarbij aan te leveren op allerlei fronten , op een non violence wijze .

  Ook ik , en ik denk de meesten die ook zowat overval van op de hoogte zijn ,
  dus ook o.a op deze site ,zullen op hun eigen unieke wijze bijdragen aan een betere en liefdevolle
  interactie met elkaar , ieder op zijn eigen manier.
  We zijn Samen met ons allen… onderweg met jullie Irma .
  Ik wil ook Desiree bedanken voor haar jaren lange intensieve speurwerk ,
  en ook Dr. Hans Moolenburgh ….en vele die ik even niet bij naam noem , maar ook achter de schermen bezig zijn , en dat zijn er velen, dat weet jij ook Irma.
  En ja, we gaan door Irma , we hebben helemaal niets te verliezen ,en we zijn zéker niet bang.

  Liefs , Bernadette

  Like

   
  • bernadette

   maart 7, 2016 at 1:53 pm

   http://www.healingsoundmovement.com/hsm-tv.html

   Even terug naar de spontane Live interviews op het Beursplein – Amsterdam Oktober 2011.
   Ze zijn nu heden nog steeds actueel ,
   Onderling geven wij mensen onze innerlijke boodschappen naar elkaar toe toch nog steeds door.
   Mooi dit ;

   Like

    

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: