RSS

Positief nieuws: Huis voor klokkenluiders een feit en meer…

07 mrt

houding_top_6_klokkenluiders_tegenacties_bron_collignonDe SP heeft een succes geboekt met het definitief instellen van een ´huis voor klokkenluiders´. Het is door de eerste kamer met unanieme stemmen. Dat vind ik dus goed nieuws!

Op 10 oktober 2014 schreef ik deze ´ietwat´ venijnige column ´Pauw en Timmermans´ waarin ik een aantal onverkwikkelijke zaken aan de kaak stelde maar ook een aantal gewenste toekomstperspectieven schetste, zoals onder andere een strenge controle van de farmaceutische industrie én het bouwen van het klokkenluidershuis van o.a. Mr. Pieter van Vollenhoven. Vreemd genoeg is de link naar dat TV-programma waarin hij destijds te gast was en daarvoor pleitte, letterlijk ‘pleite’, maar dan met 1 t.

Maar goed, we zijn nu anderhalf jaar verder en dat klokkenluidershuis komt er. Het moet nog worden ‘ingericht’ maar na de zomer kunnen mensen zich melden. Het zou daar weleens druk kunnen worden in deze bijzondere tijd van het bovendrijven van waarheden!

Als iemand terecht een misstand meldt, kan iemand niet meer worden ontslagen of op een andere manier worden benadeeld. Ook kan onafhankelijk onderzoek worden gedaan naar de misstanden en kunnen aanbevelingen worden gedaan om het probleem op te lossen. Dit is een historische dag: mensen die misstanden melden hoeven straks niet meer bang te zijn, mensen die misstanden veroorzaken komen daar straks niet meer mee weg.’

Maar ook de farmaceutische industrie ligt steeds meer onder vuur (klokkenluiders kunnen daarover nu ook gemakkelijker naar voren stappen) en daar hebben we ook genoeg artikelen over geschreven. Dat monster begint nu eveneens boven de grond te komen.

Editth-schippers-en-sander-spijker-768x638De journalistieke site Follow the Money heeft een onderzoek ingesteld naar de dubbelrol van minister Edith Schippers en de farmaceutische industrie via haar echtgenoot die tonnen verdient aan haar zorgbeleid. Hulde voor FTM.
(Zie ook het artikel op Want to know).

Follow The Money schrijft o.a. ook in het artikel:

Wekenlang probeerden we via allerlei wegen Sander Spijker vragen over zijn advieswerk voor te leggen, maar de echtgenoot van de minister weigert te reageren. Na het bellen met verschillende ex-collega’s van Spijker wordt de redactie van Follow the Money echter verrast met een telefoontje. Roelof Janssens, persvoorlichter van minister Edith Schippers, blijkt gemobiliseerd. Hij vertelt ons dat hij weet dat wij werken aan een artikel over de echtgenoot van de minister. De rechterhand van Schippers is geïnteresseerd in de inhoud van het artikel. Janssens laat doorschemeren niet blij te zijn met onze aandacht voor Spijker. ‘De man van de minister is geen publiek figuur. Hij wil gewoon op een eerlijke manier zijn brood verdienen en wij kunnen ons dan ook niet voorstellen dat hij iets verkeerds of onwettigs doet. Als ik het gevoel heb dat jullie een misstand op het spoor zijn dan had ik nooit gebeld, maar mijn indruk is dat jullie over de man schrijven omdat hij de echtgenoot van minister Schippers is.’

logo SPEr volgen schriftelijke vragen van het lid Leijten (SP) aan de minister-president over de berichtgeving over de echtgenoot van minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport:

Is met u besproken dat de echtgenoot van minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) consultancywerk ging doen in de zorgsector? Zo neen, had dit naar uw mening wel gemoeten? Zo ja, is toen ook gesproken over werkterreinen buiten het werkveld van de minister? (1)

Acht u het kwetsbaar dat de echtgenoot van minister van VWS als consultant adviseert hoe zo rendabel mogelijk gedeclareerd kan worden, terwijl de minister verantwoordelijk is voor het beperken van zorguitgaven? Kunt u uw antwoord toelichten?

Erkent u dat het voor een zorginstelling interessant is om voor een adviseur te kiezen die heel dichtbij de minister staat? Kunt u uw antwoord toelichten?

Denkt u dat het passend is dat de minister Kamervragen over het werk van haar man beantwoordt? (2) (3) (4)

Kunt u uitleggen waarom de perswoordvoerder van minister van VWS de journalist van het artikel heeft gebeld en heeft bevraagd over het schrijven en publiceren over het werk van de echtgenoot van de minister?

Hoe is de perswoordvoerder te weten gekomen dat de journalist met het artikel bezig was? Klopt het dat het ministerie op geen enkele wijze om commentaar is gevraagd?

Was de interventie van de perswoordvoerder in opdracht van de minister van VWS?

Hoe lang duurde het gesprek met de journalist?

Vindt u het de taak van een perswoordvoerders – in dienst van de Rijksoverheid – om mogelijke publicaties over echtgenoten van ministers te voorkomen? Op welke wijze is die taak in het belang van de overheid? Kunt u uw antwoord toelichtend?

Gaat u stappen ondernemen richting uw minister van VWS om elke schijn van belangenverstrengeling te voorkomen? Zo neen, waarom niet?animaatjes-mollen-54636

Tja, nu het ‘Huis voor klokkenluiders’ een feit is, mogen we hopen en er maar op vertrouwen dat ook daar geen ‘mollen’ of corrupte medewerkers zitting gaan nemen, maar dat zullen de alternatieve media zeker in de gaten houden. Tenslotte krijgen wij regelmatig mails over misstanden en dat zal in de toekomst niet anders zijn.

En voor geïnteresseerden; met ingang van aanstaande woensdag schuif ik als ‘duo-presentator’ aan bij Jeroen Ghuijs op Finding Voices Radio; een wekelijks programma tussen 21.00 – 23.00 uur. De luisteraars kunnen participeren in de chat aldaar en bijvoorbeeld vragen stellen aan de gasten die we gaan interviewen.

Whatever, zo druppelt er ook met enige regelmaat positief nieuws binnen. Waarvan akte!

 

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 

 

 

 
33 reacties

Geplaatst door op maart 7, 2016 in Politiek

 

Tags: , , , ,

33 Reacties op “Positief nieuws: Huis voor klokkenluiders een feit en meer…

 1. joepzander

  maart 7, 2016 at 5:24 pm

  Dag Irma,

  Op een of andere manier heb ik het gevoel dat dat klokkenhuis :-) niet gaat werken. Ooit dachten we dat Je gewoon naar de rechter kon stappen, ooit dachten we dat het aanstellen van een ombudsman zou helpen, ooit dachten we dat de zoveelste toezichthouder zou helpen. Ik geloof er niet meer zo in als het om echt belangrijke dingen gaat.

  Maar afin we zullen zien. Ik ga het zeker proberen.

  vriendelijke groet

  Like

   
  • Markus

   maart 7, 2016 at 7:16 pm

   Ben bang dat Joep en Jeanine gelijk gaan krijgen.
   Iedereen wordt in slaap gesust met new age bullshit, als dat deze generaties “verlicht” zouden zijn en dat er andere tijden zullen aanbreken? Denk het niet, onze voorouders wisten heel goed waar het om ging, zelfs zonder internet, en elke keer draait het op hetzelfde uit: ze zorgen voor oorlog en honger en klaar is kees. De polarisatie is al in volle gang en degene die daarvoor verantwoordelijk zijn, alsmede voor de puinhoop europa etc zitten er nog steeds allemaal en worden beschermd door politie, justitie en alle overige ambtenaren, incl militairen die ALLEMAAL door de burger worden betaald. Toen de tijd goed was konden we iets doen maar hebben niets gedaan en met een hongerige maag doet helemaal niemand iets, geloof mij maar.
   Maat ja, deze god he; http://gedachtenvoer.nl/page/geld-in-de-geschiedenis.html

   Like

    
   • Het looze vischertje

    maart 7, 2016 at 11:04 pm

    De meute is te dom, te afhankelijk, te laf en te gehersenspoeld om in opstand te komen tegen de psychopaten die hen al eeuwen onderdrukken.
    Klokkenluidershuis, ik denk t ook ja. Aan de onderdrukkers vragen of diegenen die hun wangedrag aan de kaak stellen een veilig onderkomen mogen hebben. Jawel hoor.
    Leuk bedacht, maar vergeet het maar lekker. Sorry.

    De enige keer in de bijbel dat Jezus agressief werd, is toen hij de geldwisselaars met een zweep de tempel uit joeg.
    En dat is nou precies wat moet gebeuren.

    Like

     
    • joepzander

     maart 11, 2016 at 2:40 pm

     Ha ja precies, dat had Jezus heel goed gezien. Ronald van Raak stelt eerst een soort Goelag archipel voor potentiële extremisten voor, wat natuurlijk nooit beperkt zal blijven tot potentiële jihadisten, wetten worden in algemenere termen geformuleerd en dan vallen de echte klokkenluiders zoals Jezus, met terugwerkende kracht, daar ook onder. En dan gaat hij zich op de borst kloppen voor dat klokkenhuisconstruct van hem. Ik heb inmiddels de SP tabee gezegd vanwege dit gevaarlijke gedoe.

     Like

      
  • albertien54

   maart 11, 2016 at 12:30 pm

   Dit gaat echt niet werken Irma, doorzie de leugen en lees het artikel van Mickey van Leeuwen geschreven op Beyond the Matrix:
   de Wet Huis voor Klokkenluiders echt alleen maar goed nieuws?
   Filed in MICKY VAN LEEUWEN, NIEUWS ANALYSES by Micky van Leeuwen on 10 maart 2016•
   We trappen weer in het spelletje van de elite, dank aan Ronald Raak, een puppet van de elite.
   Lees vervolgens het artikel op http://www.vrijspreker.nl

   Vrijdag, 11 Maart 2016
   Doorsturen Doorsturen Printen Printen
   “Dag van de grote afrekening”
   Via de samenwerking met Nachthemel: Eens komt de dag. De dag die de geschiedenisboekjes zal ingaan onder het hoofdstuk: “Dag van de grote afrekening”. En dit betreft dan de dag dat de Europese volkswoede zal exploderen. De dag dat alle opgekropte boosheid over een decennia durend verraad van de politieke links- extremistische elites in een onstuitbare eruptie van geweld zal ontaarden. En die dag komt, geen twijfel.

   De kleine ontwaakte groep lichtwerkers maakt een grote denkfout, te weinig ontwaakte zielen, zij zijn druk met hun eigen vertrouwde leventje en willen dit graag zo houden. De misleiding van het valse licht, met dank aan de new age kerk, een hersenspoeling door de duistere hoeden bedacht, met dank aan de vele valse channelingen, w.o. wakkeremensen. Het licht neemt niet toe, de duisternis wordt alsmaar groter.
   Een verandering zal komen door de komst van de rode planeet, een opschoning van de aarde en het bewustzijn openen, maar zal een grote schok geven voor hen die van niets (willen) weten, het bekende horen, zien en zwijgen.
   Nostradamus, openbaringen, Peter Deunov, Cacey, Damen, Gill Broussard, Bob Fletcher, Marshall Masters waarschuwen ons al geruime tijd.
   Tijd om realist te worden en zie hoe de wereld er op dit moment voorstaat.
   Ineenstorting van de wereldwijde economieën zal komen en betekent chaos.
   Dit is nog maar het begin van alle ellende die over ons zal komen, de tijd zal het ons leren en de hoogmoed van vele zielen zal ten val komen!

   Like

    
 2. jeanine hoefnagels

  maart 7, 2016 at 6:01 pm

  Ik hoop dat je ongelijk hebt, joep maar ik heb hetzelfde gevoel. Het héle systeem is ZO verrot dat ook hier ongetwijfeld weer “aanpassingen” zullen volgen. Zolang we worden geknecht door de ROTHSCHILDS en de MURDOCHS en al die andere reptielen denk ik dat er vooral heel veel DAPPERE mensen moeten opstaan die luid en duidelijk NEE zeggen: tot hier ben je gekomen en nu WEGWEZEN……

  Like

   
  • Irma Schiffers

   maart 7, 2016 at 6:05 pm

   En dat is ook het gevolg van dit soort zaken die aan de kaak gesteld worden (veel dappere mensen die opstaan). Vergis je niet in de kentering die wordt gemaakt, en het is niet verwonderlijk dat onder dit ‘regime’ met oude ‘banden’ met die -zoals je noemt- ‘reptielen’, Nederland een voortrekkersrol kan (en zal) gaan spelen in het terugeisen van de soevereiniteit. Dat zal me namelijk niets verbazen en daar kan dit zomaar een voorspel van zijn ;-)

   Like

    
   • jeanine hoefnagels

    maart 8, 2016 at 1:04 pm

    ik hóóp het zo irma, want ik ben het ZO spuugzat allemaal. Al die klagende mensen die zich als makke lammeren naar de slachtbank laten leiden. Die alleen maar bang zijn…..mijn god. Ik heb alles achter gelaten, weiger sinds 3 jaar mee te doen aan de diefstal en moord die “zorg”premie en belasting heet en betaal daar een prijs voor. Maar als IEDEREEN dat zou doen, was het leed snel geleden en zouden we kunnen gaan werken aan het AARDS PARADIJS dat deze planeet in werkelijkheid is……

    Like

     
   • onlyyou

    maart 8, 2016 at 3:11 pm

    Irma dit moet de schijn wekken, dat er ” werkelijk ” iets aan gedaan wordt?
    Die Raak vd sp zit , zolang hij in de 2de kamer kassierder van zich zelf is, mooipraterij te verkondigen?
    Via Dropbox hebben we ons gal toendertijd kunnen spugen, maar of hier iets aan gedaan is, is vlgs mij met de mantel der liefde bedekt! Niente nada!

    Like

     
   • albertien54

    maart 11, 2016 at 2:27 pm

    Irma, ook hier is door de valse licht profeten, zoals Jill Maasdijk van haar boek Lichtwerk in Nederland en haar blad Shield of Command, een vals scenario geschetst, zij noemt daarin een aantal landen die een belangrijke rol zullen gaan spelen in het “gouden tijdperk”, Nederland zou daar één van zijn, kijk nu eens hoe deze vuile eliteregering ons land in de uitverkoop zet, Rutte is de slaaf van Merkel en Erdogan, Nederland is één van de corruptste landen in de EU, Zweden staat op instorten, dankzij de islamisering en alle verschrikkelijke gebeurtenissen die deze regering heeft laten gebeuren, de onderwerping aan islam is inherent aan al het geweld wat plaatsvindt door asieleisers en alles wordt met de mantel der liefde bedekt.
    Nederland is het afvoerputje geworden van de Bildernbergclub en de Illimunati, met Rutte, Samsom en Pechtold als gehersenspoelde idioten tijdens deze geheimzinnige bijeenkomst, het koningshuis een groot pedofiel netwerk, schaamteloos hoe deze lieden zich ten koste van alles profiteren van het volk, die nog steeds braaf langs de kant staan te zwaaien met hun vlaggetje, ze lachen zich werkelijk rot op dat domme gepeupel, ze hebben schijt aan iedereen.
    Heb je wel gezien hoe het gezicht van Willem veranderde, tijdens zijn inauguratie als koning? Het leek wel alsof demonen bezit namen van zijn lichaam en geest en ik kan redelijk zien en voelen wie er van het licht zijn en dat is niet Willem en die Argentijnse trut die smerige zaakjes doet.
    Nee Nederland heeft en krijgt geen voortrekkersrol in het nieuwe tijdperk.

    Lees eens op EJBron, goede artikelen uit binnen- en buitenland, Joost Niemöller, Karskens en nog velen meer zoals ook Ulfkotte die regelmatig vertelt over de waanzin van de excessen die plaatsvinden in Europa, ja we graven ons eigen graf, met dank aan onze mede Nederlanders, die niet willen horen of zien en vervolgens maar angstvallig zwijgen. Het is werkelijk om te janken wat er momenteel gebeurt, de grootste boosdieners zijnde links roden en de rest van dit kabinet, alle partijen halen het grote paard van Troje binnen, maar het worden er meer en nog meer.
    Dit land krijgt waar het op heeft gestemd en ik verzeker je, het broeit in Nederland, dus de dag van de waarheid zal komen, ik vrees grote chaos en onrust, maar wie niet horen wil, zal straks moeten gaan voelen, sorry maar helaas…..

    Like

     
    • Irma Schiffers

     maart 11, 2016 at 3:36 pm

     Albertien, met je eens. De verandering komt, zoals we ook zeiden, niet uit de toplagen of de politiek. Vergis je niet in het potentieel van de mens; daar komt het vandaan en dan zal men voelen wie deel uitmaakt van die minderheid. Zeker zijn er grote groepen die zullen gaan voelen (omdat ze niet wakker willen worden), maar wie het meest gaat voelen zijn degenen die compleet verdwaald zijn en de macht willen vasthouden. Waarom? Er luistert niemand meer naar ze en ik vrees voor hen dat er een ander soort ‘recht’ komt, een recht dat ook recht spreekt ;-)

     Like

      
 3. nan

  maart 7, 2016 at 6:15 pm

  Hoi Irma
  Ik had de twee artikelen op ftm gelezen. Ik ben vooral nieuwsgierig wie in het klokkenhuis gaat zitten en wie of wat gaat bepalen ,dat iemand een klokkenluider is en de nader onderzoek . En hoe die klokkenhuis die mensen wil helpen cq e.v.t beschermen.Want volgens mijn moeten daar weer nieuwe wetten voor gemaakt worden. En dat kan in strijd zijn van de bestaande wetten. Aan de andere kant positief nieuws in de zin van, dit is de tijd dat alles boven komt drijven (misstanden).De kamer vragen, die wist ik nog niet.Wat ik daarin een beetje mis, is hun eigen standpunt erin. Maar het begin is er.
  @ joepzander,sterkte en suc6 verder. Je weet op jouw manier al een beetje meer van hoe daar de gang van zaken gaat.
  Groetjes nan

  Like

   
  • Irma Schiffers

   maart 7, 2016 at 6:19 pm

   Nan, het is een wet geworden, door de stemming in de Eerste Kamer, dus daar wordt aan gewerkt (inrichting etc.) En wij zijn er ook nog voor de vinger aan de pols, nietwaar? ;-)

   Like

    
 4. nan

  maart 7, 2016 at 6:27 pm

  En sorry Irma
  Jouw eigen positieve nieuws voor de duo presentatie die je gaat doen op de radio bij Finding Voices.. Gefeliciteerd en veel plezier en suc6.Mooi voor je
  Bij deze een kus nan

  Like

   
 5. yvonne

  maart 7, 2016 at 7:00 pm

  Prima ontwikkeling, duo-presentatie, en heb een verzoek om Ton Hofstede eens te interviewen, i.v.m. de zaak Baybasin. Baybasin is namelijk degene waar de hele Nederlandse overheid en Justitie hopelijk over uit gaat glijden. En goed ook! Ik hoop het mee te maken, vanuit Hongarije en dan gaat het K.H. mee…….helemaal prima.

  http://www.hethaagsecomplot.nl/20160305-decorated-lies.htm

  Like

   
 6. math

  maart 8, 2016 at 9:19 am

  Hoi Irma,

  Ben bang dat het klokkenluidershuis gecontroleerd word door A.i.v.d. en de C.i.a..

  Like

   
  • formidabele

   maart 8, 2016 at 4:08 pm

   dropbox voor droplullo’s?

   Like

    
 7. Jan Lightheart

  maart 8, 2016 at 12:03 pm

  Prachtig nieuws,

  Natuurlijk zal er van alles aan sabotage kunnen gaan plaatsvinden, ook van het klokkenluidersbeschermingsarrangement, maar ook aan dat arrangement kan weer gesleuteld worden in positieve richting, zodat meer klokkenluiders naar voren zullen gaan treden, omdat de bescherming stelselmatig wordt verbeterd.

  Weer een nieuw kanaal via hetwelk druk zal kunnen worden uitgeoefend in alle richtingen inclusief de massamedia. Ze zullen toch wel iets moeten schrijven over de klokkenluiders die in dat huis komen te zitten mag je verwachten.

  Natuurlijk komen er negatieve tegenkrachten die zich zullen verzetten tegen de positieve klokkenluiders tegen-krachten, echter,

  Je mag hopen en ook verwachten dat er straks in elke Gemeente, Provincie en op diverse plaatsen in het Rijk van de Koning, een toenemend aantal klokkenluiderswoningen zal moeten worden gebouwd. Dat kan niet anders met de vele wantoestanden in het land.

  Dat op zich zet dus weer vele mensen aan het denken, opent weer veler ogen voor de weggestopte schandalen, ambtelijk onder de pet gehouden informatie en zo verder.

  Tot slot ben ik groot voorstander van het instellen van een onafhankelijke, nationale republikeinse garde die elke klokkenluider en zijn gezin beschermt tegen moord-aanslagen vanuit de gevestigde belangen van Big Banksters, Big Pharma, Big Oil, Big Agro, Big Global Corporate evenals tegen de vele handlangers van in Nederland danwel andere Europese landen opererende geheime diensten, kortom, de instelling van de mogelijkheid om je als klokkenluider fysiek te laten beschermen door body-guards indien je dat wenst.

  Klein probleempje dat niet zo 1-2-3 is op te lossen. Bij voorkeur hoort die onafhankelijke republikeinse garde niet onder de verantwoordelijkheid te vallen van de Minister van Veiligheid en Justitie, want dan hebben we weer de situatie, dat de slager zijn eigen vlees keurt of beter nog in dat geval bewaakt, ophokt danwel in kennelijk Staatsnoodzakelijk geachte situaties afslacht.

  Wellicht wordt het tijd om meteen de gedachten eens te laten gaan over een nieuwe Staatsinrichting. Wordt het niet eens tijd voor een Volksraadpleging over een in te stellen onafhankelijke, landelijke volksraad, die onafhankelijk opereert van het Haagse circustheater, maar uiteraard wel voldoende budget krijgt voor zijn operatie van datzelfde theater?

  Nou dan kun je gaan specialiseren per beleidsterrein, dus een landelijke, onafhankelijke volksraad voor de belastingen, voor de financiering van de Overheid, voor ONS GELD, voor de absoluut NIET SPECULERENDE BETALINGSINSTELLING, voor de gezondheidszorg, voor defensie, voor onderwijs, enzovoorts enzovoorts.

  Zoals de huisartsen landelijk een goede actie gevoerd hebben onder de m.i. perfecte slogan:

  HET ROER MOET OM!!
  http://www.hetroermoetom.nu/

  Bijna 8000 van de 11.300 huisartsen hebben het manifest getekend.

  Zo een groot belanghebbenden-deel moet op vele terreinen kunnen worden gemobiliseerd, want de problemen en wantoestanden in het land lopen de spuigaten uit.

  We moeten dan wel met zijn allen op een goed georganiseerde manier uit onze stoelen komen die uitstijgt boven het signaleren via websites en weblogs, wat op zich ook heel belangrijk is .

  Like

   
 8. Jan Lightheart

  maart 8, 2016 at 2:19 pm

  Er is nog veel meer positief nieuws. Het staat alleen lang niet allemaal in de kranten en komt niet positief in het NOS-journaal, MAAR HET POSITIEVE NIEUWS IS ER WEL DEGELIJK.

  Yanis Varoufakis, de voormalige Griekse minister van financien lijkt prima op dreef bij de opbouw van een Europese democratische beweging, Democracy in Europe Movement, afgekort DIEM.

  Zie:

  http://yanisvaroufakis.eu/2016/03/08/europe-and-the-spectre-of-democracy-interviewed-by-michel-feher-part-3-diem25/

  het DIEM-manifest, DIEM staat voor Democracy in Europe Movement

  Doel: democratiseren van verschillende Europese Naties.

  http://diem25.org/

  Klik om toegang te krijgen tot diem25_english_long.pdf

  Like

   
 9. Irma Schiffers

  maart 8, 2016 at 3:34 pm

  Ik begrijp alle ‘behoudende’ reacties. We worden met alles belazerd dus ook dit kan geen zuivere koffie zijn. Ongetwijfeld zijn er voorwaarden aan het klokkenluiden verbonden, en die moeten we dan ook goed beschouwen voordat we er werkelijk mee komen.
  Voor mij voelt dit als een begin; dit is de ‘nabije’ toekomst en het lijkt een voorzet hierop. De macht zal worden losgekoppeld van de autonomie en soevereiniteit van de mens. Het zijn kleine stapjes, maar de grote stap wordt plotseling gezet.

  Zojuist het jaarartikel van Manuela van der Knaap geplaatst op Facebook. Lees maar en zie waar we in zitten en hoe alles wat we nu zien in het grote plaatje past! http://www.inzichten.com/artikelen/astrologie-artikelen/2016-van-wond-naar-meesterschap.html

  Like

   
 10. Simon

  maart 8, 2016 at 11:44 pm

  Waarom gaan we i.p.v. klokkenluiden niet gewoon massaal het Binnenhof bezetten of, beter nog, de Tweede Kamer bestormen en het hele zooitje op straat trappen?!

  Like

   
  • formidabele

   maart 9, 2016 at 11:32 am

   Dit kun je voorzichtiger uiten door te zeggen dat de 2de kamer hoognodig aan een voorjaarsbeurt toe is?

   Like

    
   • Irma Schiffers

    maart 9, 2016 at 11:38 am

    Beter ja, anders blijft het oorlog! ;-)

    Like

     
   • Simon

    maart 9, 2016 at 4:39 pm

    @Formidabele en Irma, ik snap jullie standpunt/boodschap. Oorlog moeten we absoluut niet hebben. Maar of je tegenwoordig met voorzichtigheid en diplomatie nog wat bereikt………?.

    Like

     
    • Irma Schiffers

     maart 9, 2016 at 5:22 pm

     Helemaal niets inderdaad. Diplomatie is overigens ook zo’n term: zitten altijd belangen achter. Maar ‘overmacht’ (de grote meerderheid) die ‘weigert nog langer te voldoen aan de corrupte regels en burocratie’ kan/gaat wel de doorslag geven. Dus informatie blijft het belangrijkste component, toch? En, ik begrijp je reactie heel goed. Ik ken ook enorme frustratie en woede, maar dat probeer ik dan ook op een andere (onschuldige) manier te koelen en meestal lukt dat! :-)

     Like

      
     • Simon

      maart 11, 2016 at 1:42 pm

      Ach Irma, inderdaad! In een opwelling van frustratie en woede zeg of schrijf je wel eens dingen die je (in mijn geval dan) wel degelijk zou willen maar uiteindelijk nooit in praktijk zult brengen. Het is ook absoluut niet mijn bedoeling om via jouw blog mensen op te roepen tot haat versus onze politici. hou me ten goede.

      Informatie: inderdaad een belangrijk component ja. Het is zoiets als de schenkel die de soep uiteindelijk krachtig en voedzaam moet maken. Maar soep dient te worden opgediend als ze nog heet is. En wat ik zie gebeuren is dat ze koud staat te worden in de borden. Uiteindelijk wordt ze, nauwelijks aangeraakt, terug gegoten in de (doof-)pot!. Informatie: de noten van een beroemd muziekstuk. De kunst van de dirigent en orkestleden is om het publiek met de klanken te roeren; ze er een boodschap mee door te geven. Maar in het concertgebouw wordt/is er geknoeid met de akoestiek en met de instrumenten. Het publiek pikt de klanken niet goed op. Erger nog! De dirigent wordt op weg naar huis zomaar van de weg gereden. En een groot deel van de orkestleden wordt plotseling ziek of ziet het opeens niet meer zitten vanwege een zware depressie!

      Ik vrees dat er binnen de kortste tijd tientallen verborgen camera’s om het klokkenluidershuis hangen; of drones die er langs de ramen vliegen. En op de deurmatten van de trouwe bezoekers regent het opeens verkeersboetes; of er volgen onverklaarbare bevelen tot huisdoorzoeking. Of er is wel een of andere met taarten gooiende milieuactivist, mentaal gestoorde zielenpoot uit Europa’s grootste havenstad of een doodgewone boer die even de weg kwijt was. Genoeg pionnetjes die kunnen worden ingezet om doortastende, dappere waarheidszoekers het zwijgen op te leggen. Helaas!

      Like

       
      • Simon

       maart 11, 2016 at 1:59 pm

       Even een kleine correctie om een nieuwe misvatting te voorkomen:

       “Het is ook absoluut niet mijn bedoeling om mensen op te roepen tot haat versus onze politici. En al helemaal niet via jouw blog”.

       Like

        
  • Sophietje

   maart 9, 2016 at 1:04 pm

    
 11. Treowd

  maart 10, 2016 at 1:53 pm

  Moet eigenlijk wat rust nemen zoals ook geadviseerd in volgend artikel , had een innerlijke vraag en ging op die vraag zoeken en kwam er bij de eerste aangeklinkte link bij uit, toeval ?
  Als u ook hevige shommilingen in uw energieveld ondervindt, kan dit artikel die gewaarwording wat nader verklaren, zeer positief, bijzondere tijden :-)

  New Moon ~ SuperMoon ~ Solar Eclipse in Pisces, March 8th, 2016
  http://www.crystalwind.ca/awaken-the-soul/higher-consciousness/awakening/new-moon-~-supermoon-~-solar-eclipse-in-pisces,-march-8th,-2016

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: