RSS

Mind control: Big Pharma, illuminati en wat kun jij er tegen doen

16 apr

vaccinesDit artikel gaat over -zoals ik het zie- één van de belangrijkste thema’s en al helemaal van dit moment. Wij van de alternatieve media waarschuwen uiteraard al veel langer via allerlei artikelen en nieuwsfeiten voor de situatie waar we ons in bevinden, maar zoals vele lezers hier beseffen, begint het een kritiek punt te naderen. Daarom heb ik het nodige vertaald uit het Engels en ik zou oprecht wensen dat ‘iedereen‘ dit zou lezen om te begrijpen waar we mee te maken hebben en vooral ‘hoe’ we dat kunnen doorbreken. Alleen dán is het snel gebeurd met de club duistere machthebbers die de hele wereld in hun greep hebben.

Hoe verbaasd was ik dan vanmorgen ook dat het NRC in NRC-next (mainstream media) een artikel heeft gewijd aan het gevaar van een mogelijk “opkomend fascisme 2.0”, in verband met het installeren, o.a. in Amsterdam, van ‘slimme lantarenpalen’, die kunnen afluisteren en zelfs uiteraard gedrag kunnen manipuleren en beïnvloeden. Hetgeen overigens nu al gebeurt met smartphones, billboards, kleuren, etc.  Zie het artikel hier op de Finding Voices Radio-site. Morgenavond (zondag tussen 21.00 – 23,00 uur) gaan we het daar uitgebreid over hebben met o.a. Janneke Monshouwer.

Hoe mind control werkt heb ik al vele malen beschreven, zoals onlangs in het artikel over transhumanisme waar ik -als je doorleest- ook weer naar verwijs. Dus dat laat ik nu even achterwege.

Dat Big Pharma hieraan fors meewerkt met o.a. vaccinaties is ook onderhand genoegzaam bekend. Onlangs schreef Guido van Want-to-know er een artikel over.

Een schokkende bekentenis door de redacteur van een van ’s werelds meest gerespecteerde medische tijdschriften, The Lancet, is bijna helemaal genegeerd door de mainstream media. Hoofdredacteur Dr. Richard Horton van dit tijdschrift, heeft niet lang geleden de verklaring gepubliceerd dat een ontstellende hoeveelheid medisch onderzoek op zijn best gezegd, zéér onbetrouwbaar is, zo niet compleet bedrog… Tja en dat wordt dan niet massaal door de massa-media gezien als een revolutionair artikel uit een gerenommeerd medisch-wetenschappelijk tijdschrift.

Zie hier het hele artikel op Want-to-know.

Afgelopen vrijdag werd ik opgeschrikt door een bericht in de Leeuwarder Courant dat er twaalfduizend kinderen in Friesland vaccins-drawingworden gevaccineerd met de DTP en BMR-prik als herhaling van hun eerdere vaccinaties. Mijn hemel, ik was er helemaal beroerd van. Er wordt zoveel bewijsmateriaal verdoezeld en zelfs filmacteur Robert de Niro is onlangs ‘bedreigd’ door de farmaceutische industrie dat hij zijn film ‘Vaxxed’ moest terugtrekken van het Tribeca filmfestival. Deze documentaire toont aan dat er wel degelijk een link is tussen de BMR-prik en autisme, iets wat de farmaceutische industrie al heel lang weet en ze hebben zelfs schadevergoedingen moeten betalen aan ouders die hun kind direct na de vaccinatie op slag zagen veranderen en autistisch zagen worden. Wie oh wie uit het medische werkveld gaan hier iets aan doen en werkelijk onderzoek plegen naar dit soort vergrijpen?

Onlangs schreef James Corbett een artikel over Johnson & Johnson en hun kankerverwekkende baby-talkpoeder (waar asbest in zit) en waar ze van op de hoogte waren zoals bleek uit een interne memo. In 1997 huurden ze een consultant in om dit onderzoek te evalueren en ze ontvingen een vernietigende memo van hem.

James Corbett schrijft hierover in zijn artikel (Everything Is Super Swell At Johnson & Johnson, Folks! (Just Don’t Mention The Baby Powder Cancer):

En ja, hier is de brief uit 1997 van die externe consultant die J & J inhuurde om hun talk/kanker onderzoek te evalueren. Het rapport dat uithaalt naar dit onderzoek en aantoont hoe er consistent wordt geprobeerd om het risico op eierstok-kanker door talkpoeder te verminderen en toe te dekken. Maar kijk naar de zonnige kant! Johnson & Johnson heeft toen de formaldehyde uit hun shampoos gehaald toen dat kankerverwekkend bleek te zijn. Maar ze hebben geen plannen om dat met talkpoeder te doen! Op dit moment! 

Hoeveel boetes ze in de afgelopen jaren hebben betaald aan allerlei soorten medische schade, met een totaal van meer dan vijf miljard in de afgelopen drie jaar mag de pret niet drukken!

mindcontrolWhatever, alles wordt uit de kast getrokken om de bevolking te manipuleren en te indoctrineren, zoniet te programmeren. En juist hierover gaan we het hebben in ‘Gewoon-nieuws Radio’ zondagavond en ook daarom heb ik een lang -maar zeker belangrijk en noodzakelijk- artikel vertaald en geschreven wat hopelijk vele (en liefst álle) ogen doet openen.

Lees alsjeblieft dat artikel (inclusief twee korte video’s die ik heb vertaald en ondertiteld) door op de link te klikken: Het begrijpen van Mind control

Ik zou zeggen, goed lezen en vooral delen. Het kan veel mensen helpen om uit de machtsgreep te komen die nu steeds strakker wordt aangetrokken en dat is niet de samenleving zoals we die willen en zoals deze ooit bedoeld was.

© Irma Schiffers

 

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van hue-manity en mogen gerepubliceerd worden mits de bronnen worden gerespecteerd.

 
40 reacties

Geplaatst door op april 16, 2016 in Big Pharma, cabal

 

Tags: , , , , , , ,

40 Reacties op “Mind control: Big Pharma, illuminati en wat kun jij er tegen doen

 1. bernadette

  april 16, 2016 at 8:18 pm

  Ga lekker naar buiten , naar de zee , de natuur in , wat fietsen , wat extra wandelingetjes maken met de hond , zoek onderling contact met mensen, speel met kinderen, geef aandacht aan de dieren , creëer je eigen moestuintje , wees zelf kind, doe wat creatiefs wat spontaan in je op komt , in ons hart zit de goddelijke liefdes vonk ,leef van uit je hart , van harte.
  Houd die frequentie hoog de ether in , juist nu…
  Thats it …
  So , …Don’t worry be happy

  Groot beeld aanbevolen ;

  Like

   
 2. robvdz

  april 16, 2016 at 9:02 pm

  Wat een nog steeds onvoldoende onderkend thema is en zeker een van de pilaren van de één Wereld Agenda, is de taal. Als je ziet met welke gretige geilheid men iedere gelegenheid te neemt om de taal van de overheerser na te kakelen is dat tenenkrommend. De moedertaal is vooral bij de jeugd al flink bij de prullenbak gezet of in het oudheidkundig museum.
  Ik doel dus op het (amerikaanse)-Engels.
  Ik sta steeds versteld van de mensen die tot in de finesses weten wat de mechanismen zijn van de illuminati maar even vergeten hoeveel van die rommel al is doorgedrongen in het dagelijkse taalgebruik. En vaak ook zonder enige reden omdat er makkelijk eigentalige woorden voor zijn.

  Like

   
 3. noel demeulenaere

  april 16, 2016 at 11:19 pm

  inderdaad zoals Bernadette schrijft heb ik ook zo een gevoel , soms zou ik graag weer spelen met alles wat me omringt en zo ver van de fucking maatschappij blijven
  ja aan alles meedoen wat de maatschappij vooropstelt is moordend , trachten je eigen leven wat te leiden

  Like

   
 4. Lourens ten Have

  april 17, 2016 at 5:24 am

  Hoe belangrijk de alternatieve media zijn bewijst het volgende.Men gaat nu in het onderwijs uitleggen dat complottheorieën gebaseerd zijn op een verkeerde denkwijze en niet op feiten.Zie uitzending Een Vandaag 16-04 Groet Carla ten Have

  Like

   
  • robvdz

   april 17, 2016 at 9:10 pm

   Mooi, ze krijgen nu langzaam last van tegenspraak!
   Mijn generatie hebben ze vol kunnen lullen met bullshit zonder dat er andere geluiden te horen waren. Dat is nu voorbij dankzij internet. Het mooiste wat ze kunnen doen is verbieden, dan is de beer helemaal los. Dan laten ze zien dat het complot echt is.

   Like

    
 5. FCT

  april 17, 2016 at 10:32 am

  De machthebbers doen er alles aan om bewustwording te onderdrukken. Het idee dat mensen niet alles klakkeloos aannemen is hun een doorn in het oog, en worden al snel tot complotdenker gereduceerd. Maar men heeft er iets op bedacht!
  https://eenvandaag.atavist.com/complotten

  Like

   
 6. Pipa

  april 17, 2016 at 12:13 pm

  Dit is op kristallijnenpoortblog herblogd.

  Like

   
 7. Veronica

  april 17, 2016 at 4:30 pm

  Robert de Niro heeft nu ook uitgesproken dat hij denkt dat er een link is: http://prepareforchange.net/2016/04/15/robert-de-niro-there-is-a-link-between-vaccines-and-autism/
  Kennelijk heeft hij de pressie die op hem was gelegd doorbroken, mooi zo. Goed voorbeeld voor iedereen om zich niet de mond te laten snoeren.
  En ja, ik heb mij ook groen en geel geërgerd aan dat betweterige gewauwel op Eenvandaag. Met een minzaam en geringschattend lachje zeggen dat we vooral de complotdenkers serieus moeten nemen, maar dat we tegelijkertijd moeten denken dat ze dwaas zijn om dit soort dingen te geloven. Want, zo zeggen ze, afwijzing versterkt de weerstand. Wat is het toch een zieke maatschappij!

  Like

   
  • bernadette

   april 17, 2016 at 4:59 pm

   Ach , Veronica .. o.a het Eenvandaag (programma) is ook Mindfuck.
   Het beste is dat men niet naar zulke indoctrinerende uitzendingen te kijken ,
   die zenden signalen uit naar het gezonde menselijke Brein ,
   wat je dan ook geen goed innerlijk gevoel geeft, dat men moet gaan denken dat we in een verziekte maatschappij leven. Het woord maatschappij heeft geen betekenis .
   Wij mensen zijn één-bewustwording één levensenergie in ons natuurlijke bestaan.
   Als mensen eenmaal tot het besef gekomen zijn , dat het Egomasker af mag ,
   dat ons mede door het onderwijs, media, tv , artificial is aangemeten.
   En in hun innerlijke well being terug zijn beland , zien zij het ware gezicht van de schijnwereld
   in de kunstmatige gecreëerde organisaties zoals de politiek en o.a ook op tv , enz…

   Like

    
   • bernadette

    april 17, 2016 at 6:49 pm

    Hier nog zo iets..

    Ik krijg nu zo om de 2 dagen een herinnering op mijn PC.
    Windows 10 downloaden .

    1 maand geleden was het nog ; U kunt nu gratis downloaden / miljoenen gingen u al voor.
    Nu …willen ze het voor je gaan plannen ?

    Upgraden naar Windows 10
    Wordt aanbevolen door microsoft.
    We willen uw update graag plannen voor Woensdag 20 april 23.00 uur.

    Wat hebben ze toch gráág dat je Windows 10 binnen komt / installeert.
    Kunnen ze nog intensiever je data verkeer bijhouden én opslaan.

    Like

     
    • ezra70

     april 17, 2016 at 8:41 pm

     Hier is maar één ding op te zeggen. Download NOOIT de updates van Microsoft. Ze zijn totaal overbodig. Gewoon een goede beveiliging op je computer is genoeg. Ik doe dat al jaren niet en het systeem werkt perfect.

     Ook die melding kunt je van je pc afkrijgen. Dat kan je doen als volgt:

     http://www.computeridee.nl/nieuws/verwijder-de-melding-om-windows-10-gratis-te-reserveren/

     Windows 10 zit vol met spyware is zo traag als de pest en je internetconnectie vreet 20% van zijn capaciteit weg.

     Like

      
     • bernadette

      april 17, 2016 at 9:21 pm

      Dank je wel..ezra70.
      Hopelijk ben je.. hiermee vele mensen op de site , mee van dienst geweest.

      Lief van je .. :)

      Like

       
      • ezra70

       april 17, 2016 at 9:36 pm

       Daar zijn we toch voor? Samen moeten we het doen. Vaak visualiseer ik me dat we niet in deze wereld leven maar in een prachtige wereld van de toekomst. Als ik buiten loop met de kinderen en honden en zie de dieren in de dierenweide en de prachtige omgeving dan is het net alsof ik in een schilderij loop. Dat helpt om weer verder te onderzoeken wat er op ons af komt.

       Ik lees veel. Meestal 10 uur per dag en maak daarvan een kroniek. Ik verzamel engelse artikelen van de beste journalisten en zet die in een document. Ook met nederlandse artikelen doe ik dat. Alleen zijn er momenteel niet zo veel sites als deze van Irma (DANK!) die iets nieuws te vertellen hebben. Ik stuur die dan ’s avonds naar mijn vrienden. Ze hebben minder tijd als ik en kunnen op die manier toch lezen wat belangrijk is.

       Like

        
       • bernadette

        april 17, 2016 at 10:15 pm

        ezra70..
        Heb je jezelf al in Nuit Debout ketting reactie van mensen op straat verdiept ?

        Kijk eens hier in Spanje – Madrid ./ Vrede en Recht

        Deze massale Happening laten ze natuurlijk niet op het NOS journaal zien.
        Want dan gaat er hier in Nederland niemand meer naar zijn werk.
        En lopen hier binnen een paar dagen alle mensen op straat.
        Het zou prachtig zijn , als op 27 april ,,Koningsdag ermee overschaduwt wordt .

        Like

         
        • ezra70

         april 17, 2016 at 10:58 pm

         Dank voor de links. Geweldig. Krijg ze hier maar eens van hun stoel af…

         Like

          
         • bernadette

          april 18, 2016 at 10:56 am

          De tijd van verandering is Nu.

          Probeer zoveel mogelijk deze mooie gelegenheid te benutten om mensen in verbinding
          te brengen met elkaar.
          Voel je geroepen om je missie hier op aarde met ons allen te gaan vervullen voor een leefbaar bestaan in Vrede en Harmonie met elkaar .

          Deze happening wordt mede door Rob Vellekoop hier in Nederland gecoördineerd .

          https://www.facebook.com/NuitDeboutAmsterdam/

          Like

           
   • bernadette

    april 17, 2016 at 10:30 pm

    Over mindfuck -hypnose technieken in TV programma’s ;

    Martin Vrijland zegt:
    17 april 2016 om 13:06

    Wat misschien veel belangrijker is om te vermelden, is dat NLP technieken vooral gebaseerd zijn op technieken waarbij het niet gaat om de genoemde argumenten, maar waarbij bewuste denkprocessen omzeild worden en het onderbewustzijn van de kijker geprogrammeerd wordt.
    Je moet dan denken aan bijvoorbeeld gezichtsuitdrukkingen in combinatie met verankerende woorden, maar ook bijvoorbeeld een wegwuivende armbeweging op het moment dat je ‘complottheorieën’ zegt.
    Het gaat dus totaal niet om de argumentatie, maar vooral om het vasthouden van uw aandacht. Sterker nog: non argumenten kunnen u dusdanig afleiden, dat u even niet oplette en ondertussen in uw onderbewustzijn geprogrammeerd wordt.
    Dat is precies de reden dat de Fransman aan het begin van het filmpje zo overdreven gebruik maakt van handbewegingen. Let u dus vooral op de lichaamstaal; daarin liggen de hypnose technieken verscholen. Ook de camera verplaatsing en het wisselen van beelden of het plaatsen van beelden op de achtergrond, zijn bedoeld om een hypnose/programmeringseffect te realiseren.

    Kijk in dit voorbeeld hoe deze professor keihard onderuit gehaald wordt, maar vooral hoe de NLP technieken de kijker moeten programmeren:

    Like

     
    • ezra70

     april 17, 2016 at 11:00 pm

     Ha, Kevin Barrett. Heb groot respect voor hem. Trouwens voor de meesten van Veterans Today.

     Like

      
     • bernadette

      april 18, 2016 at 12:17 pm

      Poeh…!!

      Wat maakt die Bashar nou voor rare handgebaren ..op het filmpje ,, 2.24 naar 3.08
      om een boodschapje in ons onderbewustzijn te planten ??

      Like

       
      • bernadette

       april 18, 2016 at 2:48 pm

       Zet trouwens het geluid maar even uit ,van het bovenstaande filmpje van Bashar ,
       als je dat safer vind.

       Like

        
      • ezra70

       april 18, 2016 at 2:50 pm

       Dit soort mensen moet je wantrouwen. Het zijn allemaal poppetjes die er voor betaald worden.
       Ik houd me liever bij mensen die al jaren bewezen hebben dat ze niet liegen. Dat zijn de onafhankelijke journalisten

       Ik houd zo wie zo niet van schreeuwende mensen. Als je iets te vertellen hebt kan je dat gewoon zeggen. Pak de juiste woorden op het juiste moment. Het zijn de mensen in je directe omgeving die je al langere tijd kennen en weten dat je niet liegt en maak daar een praatje mee als dat uitkomt.
       Ik noem dat zaadjes planten. Je komt vaak de juiste mensen tegen als je er voor open stelt.

       Dit weekend heb ik een prachtige film bekeken van Mehran Keshe.

       Het zou de toekomst van onze aarde kunnen redden.

       Like

        
       • robvdz

        april 18, 2016 at 3:05 pm

        Vergeet ook hem. Hij zit echt helemaal op het verkeerde paard.
        De dingen die hij voorstelt die moet maken doen andere zaken als bedacht en niks met energie.

        Like

         
        • ezra70

         april 18, 2016 at 4:17 pm

         Mijn vraag aan jou is en dat is niet lelijk bedoeld, heb jij verstand van deze theorie?

         Like

          
         • robvdz

          april 18, 2016 at 6:46 pm

          In alle bescheidenheid mag daar wel vanuit gaan en ook de mening van collega´s die al jaren op dit gebied zoekende zijn, zijn klaar met deze man. Ik heb zijn boeken gelezen, geprobeerd althans want ik kan er geen ballen van draaien. Kan net zo goed aan mij liggen.
          Maar er heeft er alle schijn van dat er een andere agenda meedraait waar mensen a.h.w. door gehypnotiseerd raken vreemd genoeg. Dat is de grootste aanklacht naast dat de energievoordelen wel heel erg ver weg zijn. En maar blijven doorzemelen over intentie en of je nou links of rechtsom moet wikkelen. Nee, helaas het verloopt net zoals de hoax met de QEG.

          Like

           
          • ezra70

           april 18, 2016 at 8:52 pm

           Ik vroeg om wetenschappelijk bewijs dat het niets is.

           Like

            
 8. onlyyou

  april 18, 2016 at 3:46 pm

  En zoals gewoonlijk doen ze hun plas en alles bleef bij wat het was?

  Like

   
  • bernadette

   april 18, 2016 at 6:04 pm

   Wat bedoel je precies met , zoals gewoonlijk doen ze hun plas en alles bleef bij wat het was ?
   Als je bedoelt ..dat we met ons allen van het Slavencontract af moeten ;

   http://ommekeer-nederland.nl/slavernij-in-nederland/

   Daar kan jij , only you natuurlijk ook de keuze in hebben om met ons allen daar uit te komen.
   Hier zie je , dat mensen natuurlijk allemaal moeten plassen.,
   maar ze laten het zeker niet bij wat het was ..en is .
   Kijk eens wat er nu gaande is ;

   Mensen uit alle landen gaan nu de straten op .

   Hier in Nederland komt het langzaam op gang …
   dus we kunnen er met ons allen verandering in brengen .

   Dus als je wil..meldt je maar aan en join the club , en voel je er welkom bij :)

   https://www.facebook.com/NuitDeboutAmsterdam/

   Like

    
 9. bernadette

  april 19, 2016 at 10:34 am

  Irma…
  Wat wordt je site toch veel bekeken .
  Gisteren morgen op 617.218
  Nu op dit moment 618.963
  ——————————————–
  1745 lezers per dag.?

  Wouww

  Like

   
 10. jolo

  april 19, 2016 at 2:40 pm

  Met wat die multinationals de laatste 15j voor elkaar gekregen hebben, heeft de gewone bevolking dit almaar als peperkoek geslikt, zonder dat er werkelijk iets (occupy?) van de grond komt?

  Like

   
 11. Sophietje

  april 19, 2016 at 3:53 pm

  http://www.zengardner.com/61936-2/

  In this video Luke Rudkowski interviews Mark Passio, researcher of the occult about today’s current population control program that is being used against the people. Mark gave a four hour talk on this subject at the Free Your Mind conference so this is only a synapsious of all the information he presented. We also talked about Marks past with the church of Satan, leaving the church and learning his expertise on the subject of the occult.

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: