RSS

Democratie en Bilderberg: contradictio in terminis

22 apr

Bilderberg 2016Het geheime, zelfs geniepige achterkamertjes-festijn komt er weer aan in juni. Degenen die werkelijk de wereldwijde politieke agenda vaststellen en uitvoeren gaan weer zitten samenzweren en dit keer in Dresden in Duitsland. Volgens Luke Rudkowski van We Are Change, een jaarlijks terugkerende ongenode gast, is er dit keer geen agenda. De beveiliging wordt steeds strenger en alle democratische principes sneuvelen op de deurmat.

Ze gaan blijkbaar dit jaar alleen maar op kosten van ons -de belastingbetaler- zitten borrelen om de kaviaar weg te spoelen. Rudkowski plaatste alvast een video met de vooraankondiging van de bijeenkomst dit jaar (7’49”, NL ondertiteld)

Zoals je in deze video kunt zien heeft hij het ook over ‘the Dutch Diederik Samsom’ die in 2014 aanwezig was bij de vergadering. Daar zijn ook nog wat andere beelden van, terwijl hij het publiek desgevraagd uitlegt dat de overbevolking een probleem is dat de politiek moet oplossen. Die kun je hier terugvinden in het artikel uit dat jaar.

Het is meestal niet moeilijk om de ‘geheime agenda’ vol met snode en nietsontziende plannen te achterhalen in de maanden die erop volgen; ze worden namelijk schaamteloos geïmplementeerd en uitgerold en tegenwoordig steeds meer ‘in your face’. Je moet onderhand je nek wel verrekken, zo niet breken, om het niet te (willen) kunnen zien. Zo was er vorig jaar een bijeenkomst met vooral mensen uit de high-tech branche. Kijk nog maar eens naar deze Nederlands ondertitelde video (10’27”) en lees daarna het vervolg daarop waar we nu middenin zitten: op de snelweg naar Transhumanisme.

In een recent artikel van Ad Broere, getiteld ‘Bilderberg, waarom die geheimzinnigheid’, kunnen we het volgende lezen:

Op maandag 30 mei 2011 interviewde de Russische journalist Peter Odintsov een Zwitserse bankier in Moskou. De bankier verklaarde in het interview dat hij betrokken is geweest bij een directe betaling in contanten aan een professionele huurmoordenaar, die was ingehuurd om de president van een derde wereldland te vermoorden.

[…] Er passeren enorme bedragen voor transacties met een illegaal, ongecontroleerd en voor de belastingdiensten onzichtbaar karakter door het Zwitserse banksysteem. De transacties worden buiten de boeken om uitgevoerd door Engelssprekend en niet op de loonlijst voorkomend ‘veiligheidspersoneel’. Deze mensen voeren de dagelijkse zaken van het geheime Bilderberg netwerk uit. De Zwitserse overheid weet van deze transacties uitgevoerd door de grote banken, maar staat er machteloos tegenover. […]

Het is ronduit stuitend wat je daar allemaal leest, ook al zal het voor velen niet nieuw zijn. Desondanks is de enige manier om deze ellende die als een vleesgeworden duivel over de aarde rond waart, te stoppen volgens deze onthullende ‘bron’:

“Desondanks blijft de enige en beste aanpak om de waarheid te vertellen en hun duistere praktijken aan het licht brengen. Als wij ze niet afstoppen, dan zijn we binnenkort hun slaven”.

 

Dit was in 2011.  Het is nu 2016.  Ik zou iedereen sterk willen aanraden om dit artikel op de site van Ad helemaal te lezen en hetsamen-maken-we-licht -maar weer eens- door te geven aan iedereen die horen wil, (dus ik bedoel hiermee niet de verslaggevers van één vandaag en minister Bussemaker) zodat we er steeds meer licht op laten schijnen. Duisternis kan niet tegen licht omdat het dan niet meer bestaat en juist die duisternis is de enige reden DAT ze nog steeds bestaan.

Als je nog meer belangrijke informatie wilt vergaren over het bizarre fenomeen ‘Transhumanisme’ dat achter de Bilderberg-agenda schuilgaat, ga dan op 9 mei a.s. naar de TU Delft, Aula Congrescentrum, Mekelweg 5, 2628 CC Delft voor een lezing van Marcel Messing over dit onderwerp. De Toegang is gratis, maar wees er op tijd want vol is vol.

Ondertussen houden we de Bilderbergers in de gaten, want helaas kan alleen de bevolking blijkbaar het tij gaan keren!

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 

 
15 reacties

Geplaatst door op april 22, 2016 in Geopolitiek, Politiek

 

Tags: , , , ,

15 Reacties op “Democratie en Bilderberg: contradictio in terminis

 1. Vincent Geerdink

  april 22, 2016 at 1:07 pm

  Shared ,Thx.Bst rgds V.

  Like

   
  • TheBacktoindia

   mei 20, 2016 at 10:04 pm

   vincent, ik heb op youtube gereageerd op een video waarin je spreekt over chemtrails etc. ik ben hoogstwaarshchijnlijk een targeted individual9electronic harassment/miccrowave.ik zoek mensen in nederland om eens mee te praten omdat het de laatste tijd een beetje de spuigaten uitloopt….
   backtoindia@mail.com…heb in het verleden geprobeerd met peter mooring te praten maar die nam me niet serieus…

   Like

    
  • TheBacktoindia

   mei 20, 2016 at 10:07 pm

   vincent, ik probeer mensen te vinden om mee te praten over aanval op mijn persoontje ..microwave en electronic harassment..heb in het verleden geprobeerd via peter mooring maar dit is mislukt, hij nam het niet serieus…aangezien ik zo stom was om gelijk mijn hele verhaal te vertellen beginnend bij een ongeluk in india wat niet helemaal goed viel schijnbaar vanwege t feit dat t allemaal nogal heftig is…Ik heb gereageerd onder een video op t internet waarin jij spreeekt maar vrees dat de site aan iemand anders toebehoort..

   Like

    
 2. jeanine hoefnagels

  april 22, 2016 at 1:12 pm

  maar eens even afwachten of het clubje nog wel bij elkaar komt want het volgende staat in een lange brief op de site : Co-creating our future on Planet Earth…..

  That these will be in preceded by a closing of the banks, that which will be called a bank
  holiday and that when the banks open again the dollar that was valued at one level will be
  much lower, having been devalued and that this will send shock waves through America and
  that there will be many collapses of many businesses and that many will find themselves in
  economic destitution and despair. That this can even happen as soon as May 2nd
  .

  Like

   
 3. onlyyou

  april 23, 2016 at 2:01 pm

  Zeg maar zo als dat dit hetzelfde is als Vloeken in de Kerk?

  Like

   
 4. Peer

  juni 3, 2016 at 9:05 am

  “Geen agenda” Haha! Was enigszins te verwachten… Het is vijf voor twaalf! (Ze weten geen raad) Het enige wat daar word besproken is de echte waarheid, het algemeen behouden van de tijdlijn!

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: