RSS

Journalist Arnold Karskens: “NOS slechtste journalistieke programma”

26 apr

Arnold KarskensZe zijn er nog steeds en niet alleen in de alternatieve media: journalisten met de juiste samenstelling in hun bloed dat ze door de aderen jaagt; het waarheidselixer is er niet uitgefilterd ondanks alle dagelijkse mind control- en gifaanvallen op de menselijke soort die moet leiden tot transhumanisme.

We hebben, zoals alle lezers onderhand wel weten in ons buurland Udo Ulfkotte met zijn boek Gekaufte Journalisten, vanuit eigen land Janneke Monshouwer met Ander Nieuws, nu ook wekelijks te horen in ons radioprogramma ‘Gewoon Nieuws’ op de zondagavond en nu treedt ook Arnold Karskens naar buiten met zijn nieuwe boek ‘Journalist te koop’ en zijn eigen nieuwskrant ‘The Karskens Times‘; Arnold Karskens, journalist van het volk. Wow! Gaan we het nog meemaken dat de wijzers van de klok van -inmiddels het kritieke- één voor twaalf naar tien voor twaalf gedraaid kan worden, terwijl we schijtziek worden van de rammelende doofpotten?

Arnold Karskens is 61 jaar en een zeer bekende Nederlandse oorlogsverslaggever die zich 13 jaar geleden midden in de Golfoorlog bevond en als enige achterbleef op een hotelkamer terwijl het geweld om hem heen nietsontziend was. Zijn toekomst reikte niet verder dan elke volgende seconde. Hij bleef er toch alleen achter om zijn werk te doen. In 2008 ontving hij de Mensenrechtenonderscheiding: de Clara Meijer-Wichmann Penning. Hij werkte als freelance verslaggever voor VPRO-radio, voor de Nieuwe Revu, Powned, dagblad De Pers en The Post Online en schreef een tiental boeken, o.a. over de geschiedenis van de Nederlandse oorlogsverslaggeving. Nu brengt hij niet alleen zijn nieuwe website in de lucht als ‘journalist van het volk’ maar ook verschijnt zijn nieuwe boek ‘Journalist te koop – Hoe corrupt zijn onze media. Vanaf 27 april te koop bij uitgeverij Querido.

In een interview in de Volkskrant noemt Karskens zichzelf de beste oorlogsverslaggever van Nederland:

‘In dit kleinburgerlijke land mag je dat niet zeggen, maar het is wel zo. Niemand anders heeft 35 jaar lang oorlogen verslagen en er zo veel over gepubliceerd. Ik heb nooit embedded gewerkt, niet aan de leiband van het leger gelopen. Als je dat wel doet, raak je afhankelijk en kun je moeilijk alleen op pad. Het is ook principieel fout je te laten censureren door de organisatie die je moet controleren.’

Als u de beste bent, waarom werkt u dan niet bij de NOS, RTL of een krant?

‘Ik betwijfel of dat wel de beste media zijn. Internet wordt steeds belangrijker, daar benoemen ze problemen scherper’ […]Arnold Karskens

[…]Bij de NOS zouden ze toch zeggen: doe niet te lullig tegen het leger, anders mag RTL volgende keer mee. Misschien kan ik alleen zo goed zijn omdat ik vrij ben. Waarschijnlijk ben ik ook te recalcitrant. Ik ben geen fantastische schrijver, geen fantastische fotograaf, maar wel een kei in doorzetten.'[…]

‘Het NOS Journaal is, afgewogen tegen het budget, het slechtste journalistieke programma. Ver beneden de maat. Ze zijn doorgeefluik voor nieuws uit Den Haag, Brussel en Washington. Veel NOS’ers worden later voorlichter, ze likken zich in bij de macht. Niets ten nadele van sommige correspondenten, maar de redactie is niet goed. Daar zijn ze meer ambtenaar dan journalist’.

Als er nog een paar van deze journalisten en verslaggevers bijkomen die zich uit de gecontroleerde en propagandistische mainstream ‘crap’ weten te worstelen ontstaat er wellicht nog eens een hele nieuwe krant en/of omroep, waar Janneke en ondergetekende al heel lang van dromen als ex-omroep(enden). Met artikelen en radio zijn we inmiddels al flink bezig, video/TV komt eraan. Laten er alsjeblieft nog meer journalisten volgen die de waarheid onderzoeken, misschien kunnen we dan toch de genadeloze klappen van de machtselite voor de grote schaap-gedweeë meute nog op tijd naar het voetlicht brengen voordat ze de laatste grote klap uitdelen!

Zie hier een eerder interview van Jan Roos met Arnold Karskens: ‘gesprek op niveau’:

 

 

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd worden mits de bronnen worden gerespecteerd.

 

Tags: , , , , , , , ,

25 Reacties op “Journalist Arnold Karskens: “NOS slechtste journalistieke programma”

 1. Gerrit Tienkamp

  april 26, 2016 at 2:07 pm

  Dat is algemeen bekend.

  Like

   
 2. ezra70

  april 26, 2016 at 2:35 pm

  Dank je Irma! We hopen nog veel van hem te horen. Ik vond hem altijd al boeiend om te horen.
  De wereld is goed in beweging. We blijven optimistisch. Dat is de beste frequentie.

  Like

   
 3. guidowanttoknow

  april 26, 2016 at 2:35 pm

  Ik geloof in Karskens, maar als ie nou zijn eigen vooringenomenheid ook kan laten varen, komt ie daarmee imo een stuk verder.
  Misschien eerst maar eens uit de POWNED-studio wegblijven..?? Wat een infantiele uitzendingen vind ik dat zeg.. Doet de mans geloofwaardigheid geen goed imo.

  Like

   
  • bernadette

   april 26, 2016 at 4:08 pm

   Doet de geloofwaardigheid van de man geen goed , nee.
   Wat doen we hier mee ?

   Like

    
   • onlyyou

    april 28, 2016 at 2:47 pm

    Komt eerlijk over en neemt geen reserves!
    Dat hij net als ik een stikhekel aan de VS heeft, waar de angst voor terreur de bakermat gelegd is, steekt hij evenmin onder tafel!

    Like

     
  • Veronica

   april 26, 2016 at 4:53 pm

   Je kunt het ook andersom benaderen; dankzij zijn aanwezigheid bij dat programma hebben ze af en toe nog wat te wetenswaardigs te melden. Verder is het programma voornamelijk irritant geschreeuw en gekijf.

   Like

    
 4. Dropfrans

  april 26, 2016 at 2:56 pm

  De beste man is ook voorzitter van één of andere groep tegen oorlogsmisdaden…Ik heb hem nog nooit één letter over het Kloningshuis zien schrijven,of over Shell…Misschien heeft’ie dat wél gedaan nadat ik The Post Online een jaar geleden ‘in de vullisbak’ geflikkerd heb,dan bij deze mijn excuses…

  Like

   
 5. Pepijn71

  april 26, 2016 at 5:50 pm

  Waarom wordt Arnold Karskens zo de lucht ingeprezen? ze beginnen het interview met Isis, Charlie Hebdo de dreiging van Islamitisch geweld ,dus het officiele nos verhaal. Terwijl we allemaal weten dat er velen scenario’s zijn, zelfs hier beschreven op dit blog.
  Waren ze erbij?
  Vergeet niet dat de beste manier om je tegenstanders te bestrijden is door de oppositie zelf aan te sturen.

  Like

   
 6. ezra70

  april 26, 2016 at 10:09 pm

  Misschien moet ik toch mijn mening herzien. Soms lijkt het goed maar achteraf toch niet.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   april 26, 2016 at 10:47 pm

   Zoveel mensen, zoveel meningen. Dat maakt ons uniek. Ik wil eerst zijn boek lezen en dan kan ik mijn mening vormen denk ik dan maar. Zolang het doel maar blijft dat we op zoek blijven naar de waarheid, onze waarheid en niet datgene wat ons wordt voorgeschoteld door hebzuchtige figuren die alleen maar voor eigen gewin gaan.

   Like

    
   • ezra70

    april 26, 2016 at 11:19 pm

    Ja, Irma dat is zo. Als je voor het eerst in aanraking komt met de echte waarheid, komt er van alles op je pad. Na 4 jaar dagelijks lezen en schiften maak je missers. Dat hoort er bij. De waarheid schift zichzelf denk ik dan maar. Er komen nieuwe mensen op je pad en oude vallen af. Je krijgt steeds meer inzicht in hetgeen je voor ogen krijgt. Maar dat is ook goed. Dat is juist de keuze die we moeten en kunnen maken. Daardoor blijf je nadenken. Ook door valse informatie wordt je wijs. Je leert daardoor.

    Like

     
    • Irma Schiffers

     april 26, 2016 at 11:29 pm

     Veel journalisten uit de MSM die zoeken naar de waarheid, zoeken ook naar ‘bewijzen’ en die zijn -behoudens zoeken op het internet- door de duistere macht achter de schermen nauwelijks traceerbaar. Je zult zelf moeten gaan puzzelen en dat is precies wat de alternatieve media doet. Iedereen wordt inderdaad op zijn eigen tempo ‘wakker’, maar buiten dat: het is véél wat er te onderzoeken en te onthullen valt ;-)

     Like

      
     • bernadette

      april 27, 2016 at 9:43 am

      Jammer dat o.a ook Martin Vrijland geen vrije baan krijgt in
      ,,wat boekjes,,open doen in het openbaar.

      Maar okay..time will tell.

      Ondertussen is het Franse volk ook van alles op de hoogte, en in Hannover , België komen de mensen bij elkaar om het roer om te draaien van een financiële economie naar een menselijke economie . Zij geven niet op en zijn nu al 6 weken mooi bezig.
      De Griekse minister Yanis Varoufakis bracht het Franse volk vorige week een bezoekje ;

      Zo’n 7 uren geleden hebben Niut Debout activisten een groot Frans theater bemachtigt ,
      zodat men daar onderling verder kunnen vergaderen voor goede toekomstige perspectieven.

      In ons Nederlandje zitten de meeste mensen nog binnen.

      Like

       
      • bernadette

       april 27, 2016 at 10:18 am

       Hier geeft Yanis Varoufakis wat meer uitleg;

       Like

        
 7. ezra70

  april 27, 2016 at 11:48 am

  De waarheid komt met rasse schreden naar ons toe.

  Een gedeelte uit het document:

  One thing is clear, Germany is underwriting ISIS with billions in aid, some cash, much of it military equipment, funneled through Turkey.
  It is also clear that Germany, or that Merkel and the DVD, which we will be getting to in a minute, are at the heart of the coup that overthrew the government of Poland, and are up to their necks in preparing the Kiev junta for a broader war as well.

  Germany is importing busloads of Ukrainian “tourists”, who are filling off-season tourist hotels near NATO military training centers. British “handlers” from CIA contractors drop them off, while they hide “in plain sight,” with military haircuts, horribly out of shape physiques, and seen doing morning calisthenics while tourists look on aghast.

  This new and quite sad Wehrmacht of Merkel’s surrogate army-in-training removes any credibility in the story Germany has leaked to anyone willing to listen, that Turkey is blackmailing Germany by threatening to use their Munich-based intelligence networks to slaughter German school children.

  This also brings into question another point, one also sinister, and not so farfetched. Is it Merkel’s “DVD” Germany – and not Belgium – that is the real home to European terrorism?

  NEO – US is Entering the Panic Mode
  http://www.veteranstoday.com/2016/04/26/neo-us-is-entering-the-panic-mode/

  By Gordon Duff, Senior Editor on April 26, 2016

  Like

   
  • bernadette

   april 27, 2016 at 1:51 pm

   Ja..ezra70 ..De waarheid zit in ons allen innerlijke hart.

   Frau Merkel en politiek kunnen vertrekken.

   Hier ruim 90.000 mensen ook bijeen in Hannover / Holland doet er ook aan mee.
   Opname 23 april ;

   Like

    
 8. boudineke

  april 27, 2016 at 1:36 pm

  Beste Irma, ik lees vaak mee, maar ik reageer niet vaak. Bij deze off topic een bedankje voor al het goede werk! Een muziekje voor jou. Enjoy! :-)

  Like

   
 9. bernadette

  april 27, 2016 at 4:01 pm

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: