RSS

Politiek steeds potsierlijker; wanneer gaat het roer om?

03 mei

kaartenhuis-van-dollars-op-witte-achtergrond-45166486Het is niet eens meer de vraag óf de boel instort, het gaat er vooral om wannéér het gebeurt. We mogen blij zijn dat er steeds meer naar boven komt drijven vanuit de zompige, stinkende moerassen van de gevestigde orde. Anders geformuleerd: uit de poel des verderfs. De Volkskrant kopt vandaag:  PvdA, CDA en VVD in geldnood door ledenverlies. Hoe zou dat nu toch komen?
Feit is dat ze ongetwijfeld via de staatsmedia alvast -zoals te doen gebruikelijk- een voorzetje geven om dat geldnood-probleem door ons te laten oplossen. Immers, omdat wij weglopen van die partijen moeten wij er ook voor zorgen dat ze kunnen blijven volgens de Hegeliaanse dialectische logica in de politieke arena. Regeren is vooruitzien, nietwaar?

Het is overal in de wereld goed mis in de politiek en dat is het al decennia lang voor wie dat echt nog niet weet. Wat er allemaal naar boven komt drijven kan mind-blowing zijn als je er geen idee van hebt hoe diep de greppels onder het zichtbare moeras precies zijn. Dieper dan een gemiddeld konijnenhol! Zo zijn ook de Panama toilet-papers als een vuurpijl de lucht in geschoten terwijl ie zeiknat was, dus die kwam met een lullig boogje als een voetzoeker per kerende post retour om iemand in z’n voet te schieten. We gaan het meemaken. Geopolitiek auteur F. William Engdahl schrijft op 1 mei in New Eastern Outlook “Panama Papers – Sheep-Dipped CIA Dirty Ops” en vervolgt “het stinkt erger dan een overdaad aan stinkdieren die op de 4e juli (onafhankelijkheidsdag) in Texas een picknick komen opluisteren.” En het stinkt dus echt niet alleen in Texas. Wat stinkt moeten we opruimen, toch?

Ook staat in New Eastern Outlook te lezen dat Washington 70 miljard dollar aan belastinggeld van de bevolking heeft gespendeerd om de helpende strijdkrachten in Afghanistan (Afghanistan National Security Forces, de ANSF) te trainen en uit te rusten. En nu lopen ze over naar de Taliban. De Syrische rebellen, ook getraind door de VS, geven hun uitrusting gewoon weg aan het Al-Nusra front, dat sterk gelinkt is aan Al-Qaeda. Bravo Washington met jullie ranzige agenda!

Op 2 mei publiceert Zero Hedge: ‘Opnieuw een complottheorie bevestigd: de Europese Centrale Bank ontdekt grootschalige handel op gelekte voorkennis. Gisteren publiceerde het ECB een onderzoek waarmee op aanzienlijke schaal handel met Woody alu hoedjevoorkennis wordt aangetroffen bij 7 van de 21 Amerikaanse corporaties die zich op de macro-economische markt bewegen. In dit onderzoek zijn de handelspatronen bestudeerd vanaf januari 2008 tot maart 2014 en er wordt vastgesteld  dat “de prijzen ongeveer 30 minuten vóór de bekendmakingen in de juiste richting beginnen te bewegen. Tyler Durden schrijft: ‘dit is chronisch misbruik van voorkennis en tot voor kort zouden de gecontroleerde media zo’n bewering meedogenloos bespotten en afdoen als een complottheorie van een alu-hoedjes website’. Maar nu is dit dus door de ECB bevestigd en als een nieuw monster uit het moeras gekropen. We kunnen onze aluminium hoedjes nu onderhand wel afzetten. Ik maak er zilveren balletjes van zodat de katten er leuk mee kunnen spelen…

Bij Benjamin Fulford wordt het echt interessant!  Paus Francis zou moeten aftreden vanwege zijn vriendschap met de voormalig Argentijnse dictator Jorge Videla en zijn betrokkenheid bij de smerige Argentijnse oorlog. Dit zou te maken kunnen hebben met het feit dat Vice President Joe Biden een poging deed de Paus over te halen om niet langer de belaagde President Dilma Rousseff te steunen. Verder schrijft Fulford dat het erop lijkt dat de Nazi’s van de Khazarian maffia willen vluchten naar hun Zuid-Amerikaanse verblijven voordat er teveel Amerikanen wakker worden en de misdaden gaan zien die ze hebben gepleegd tegen de bevolking. Maar dat gaat ze niet meer lukken.

Een ander feit waaruit zou blijken dat het niet goed gaat met de Nazi-factie zou zijn dat Gerhard Schindler, President van de Federale Veiligheidsdienst (BND) ontslagen is, volgens CIA-bronnen omdat hij de controle over de Panama Papers zou zijn verloren, terwijl het advocatenkantoor Mossack Fonseca bezit zou zijn van de BND. Verwacht zou kunnen worden dat de volgende data dump over senior ‘Duitsers’ gaat alsmede over de Bush-clan. Dat gaat dan voor mij persoonlijk de geschiedenis in als ‘Schindlers List’. ;-)

Tussen neus en lippen door voegt hij eraan toe dat het grote publiek nu zelfs uiteindelijk verteld gaat worden dat Angela Merkel de dochter is van Adolf Hitler. Goedemorgen! Zou dit al langer rondwarende ‘gerucht’ dan toch echt waar zijn?  Zelf kijk ik echt nergens meer van op.

kissingerOh ja, Kissinger zou dood zijn, dat gerucht hoopt Fulford nog na te kunnen trekken. Maar dat is nou niet bepaald iets waar we ook maar een uur slechter door zouden slapen. En dan zou het in juni aanstaande de eerste Bilderberg vergadering vanaf 1954 worden waar hij niet zelf bij aanwezig is. Wat een gemis!

Het is een grote corrupte rotzooi in de wereld. Ergens deep down the rabbithole, in de diepste diepten van het konijnenhol, ligt die berg.

De Bilderberg… Kijk (nog) maar eens naar deze documentaire van Alex Jones, volledig Nederlands ondertiteld. Hij duurt 2 uur en 20 minuten, maar als je sterke zenuwen hebt en jezelf belooft dat je daarna iets leuks gaat doen is het toch waarschijnlijk de moeite waard om eens te zien waar alles wat er om ons heen gebeurt vandaan komt en hoe daar onder het moeras de eindjes aan elkaar kunnen worden geknoopt!

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd worden mits de bronnen worden gerespecteerd.

 
73 reacties

Geplaatst door op mei 3, 2016 in Panama Papers, Politiek

 

Tags: , , , , , , , , , ,

73 Reacties op “Politiek steeds potsierlijker; wanneer gaat het roer om?

 1. Veronica

  mei 3, 2016 at 4:40 pm

  Even afgezien van het serieuze aspect van jouw bericht (want het is echt om te huilen)….. aan de positieve kant; ik geniet telkens weer van jouw spelen met woorden. Wat schrijf je toch fantastisch! En ik ben trots op mijn alu hoedje; ik ga hem met voorjaarsbloemen versieren!
  Gisteravond weer met gekromde tenen gekeken naar Pauw met “Bertus Bolknak” zoals wij hem noemen (je weet wel die VVD-er met zijn bolle volgegeten wangen die op het plein in de Oekraïne met zijn eveneens corrupte Belgische maatje de EU stond te verkwanselen). Dat hij zelf niet in huilen uitbreekt bij het verkondigen van zoveel onzin over de ‘oprechte bedoelingen’ mbt de TTIP! Arjan Lubach moet maar gauw dat door Ploumen bij hem in de uitzending ondertekende contract over de TTIP breed gaan verspreiden; zo kan iedereen zien hoe wij constant worden voorgelogen, en dat ze zich er zelfs niet voor schamen om hun leugens publiekelijk van hun handtekening te voorzien, voor wat die tegenwoordig dan nog waard is. Als wij valselijk onze handtekening zetten eindigt dat in gerechtelijke procedures, maar tegenwoordig meten wij met twee maten, toch???

  Like

   
  • Irma Schiffers

   mei 3, 2016 at 4:45 pm

   Dus toch maar voor het referendum tekenen… Al heeft het waarschijnlijk net zo veel effect als bij het Oekraïne referendum. Het is ‘iets’ vanuit de bevolking en dat kunnen we niet vaak genoeg doen in dit kritieke moment! Overigens dank voor je compliment. We moeten ergens altijd positief blijven als we afdalen in de rabbit-hole ;-)
   https://ttip-referendum.nl/

   Like

    
   • robvdz

    mei 3, 2016 at 6:53 pm

    We zouden juist moeten inzien dat er hoe dan ook een reactie vanuit het volk komt ook al bestaat er geen toestemming. Wie zou er dan in ’s hemelsnaam toestemming moeten hebben om uberhaubt ergens over af te stemmen? Welke autoriteiten zijn er dan? Is er een politiek waar wij rekening mee moeten houden vooral als we zien dat die groep die zich de gekozen volksvertegenwoordiging noemt niet de hoogste besluitvormingsinstantie is. Het is toch geen gek idee om tot de conclusie te komen dat de huidige bestuurskaders niet meer werken en afgelost moeten worden door een beweging die op een andere manier tot stand is gekomen dan de parlementaire lariefarie die zichtbaar een instrument is van de grote corporaties. Als het toch zo is dat ieder mens verworden is tot corporatie, vanaf het moment van inschrijving door papa vlak na de geboorte, dan hoeven we toch ook niet verplicht zaken te doen meet de corporatie die zich overheid noemt?

    Like

     
    • Irma Schiffers

     mei 3, 2016 at 8:39 pm

     Tja Rob, je hebt dus helemaal gelijk, maar we werken blijkbaar nog steeds aan traject 1 :-( Ik had al langer gehoopt verder te zijn, maar het eerste traject -het wakker schudden van de inmiddels slapende menigte- duurt nu al heel erg veel jaren helaas!

     Like

      
     • robvdz

      mei 3, 2016 at 9:03 pm

      Het wakker maken lijkt steeds meer op trekken aan een dood paard.
      Tijd voor een evolutionaire tweedeling in de samenleving. Al die remparachutes van je reet afsnijden en met de zielsverwanten een co-existentie vormen. (deze groep zit al jaren uit te kijken naar een kans om eindelijk eens te beginnen aan een 21e eeuw volgens een model wat meer riekt naar een algemeen welbevinden voor mens en dier en natuur in ’t algemeen. En daar hoort een nwo agenda van divers formaat zeker niet bij.

      Like

       
      • Irma Schiffers

       mei 3, 2016 at 9:05 pm

       Inderdaad zitten we op die grens ja. Ik heb er ook mee te maken. Loslaten en nieuwe mensen meenemen… Niet leuk!

       Like

        
       • Jan

        mei 10, 2016 at 12:01 pm

        Irma / Rob Er is m.i. ook een meelezende groep die steeds groter wordt en andere sites volgen.
        Los van de uitkomst van, is, het oekraine referendum een bemoedigende gebeurtenis qua beleving onder ontevreden Nederlanders. 10 jaar terug waren er niet zoveel mensen te motiveren geweest voor deze stembusgang schat ik in. Ik kom uit een groot gezin. En vlak voor 6 april heb ik op een verjaardag waar zeker 30 mensen waren gepeild wie tegen het verdrag waren. Er was er slechts 1 voor. En meer dan de helft is zeker gaan stemmen. Het dode paard is wellicht van Troje en komt langzaam tot leven.

        Like

         
        • robvdz

         mei 10, 2016 at 7:25 pm

         En nu maar vurig hopen dat de Engelsen massaal hun reet gaan afvegen aan dat Brusselse tuig!!!!!!

         Like

          
  • phpstolle

   mei 3, 2016 at 8:39 pm

   Over de TTIP-CETA gesproken, kijk wat Colombia nu meemaakt. De TPP is hetzelfde. Maar voor de ‘Pacific’ zone bedoeld. Zie hoe ze snel de macht over de wereld graaien. Ik vraag me af, hoe komt dat Afrika geen pact heeft? http://delangemars.nl/2016/04/22/colombia-door-vrijhandelsverdrag-aangeklaagd-voor-miljarden-dollars/

   Like

    
 2. fleurtjuh50

  mei 3, 2016 at 7:29 pm

  Zoals Veronica al schreef….ik zit ook met kromme tenen naar Bertus *chloorkip* te kijken. Wat ’n volgevreten, arrogante kwal is die vent! Ik word al opgefokt als ik alleen z’n gezicht zie, maar soms moet je toch tv kijken om te weten wat voor (on)wijsheden er verteld worden…..vreselijk.
  Altijd als ik die man zie is het enige wat ik zie….iemand van de padvinderij met z’n knuistje in de lucht destijds in de Oekraïne. Het had totaal geen uitstraling en kracht….stond daar echt als ’n trieste dombo en vooral zielig figuur die iets van ’n order uitvoert……en geen idee heeft waar het over gaat.

  Fulford volg ik wel maar is vaak oud nieuws, dat is het probleem als je veel leest. Zijn standpunt over de Paus vind ik nogal verwarrend, voor mij persoonlijk niet want ben er klaar mee, maar ik vind zijn standpunt nog weleens vreemd…..alsof het Vaticaan goede bedoelingen zou kunnen hebben…terwijl zowat alles op aarde eigendom van het Vaticaan is.

  Ik reageer weinig maar lees absoluut alles wat je schrijft….ten eerste omdat ik de inhoud belangrijk vind….daarnaast weet je het heel leuk te brengen:)

  Dat Angela Merkel de dochter van Hitler zou zijn is iets van ’n publiek geheim…voor mensen die lezen over historie. Ben ook benieuwd…
  Mocht Kissinger toch in levende lijve aanwezig zijn…is het misschien wel ’n kloon….van ’n kloon….van ’n kloon…want hij zou immers al wat jaren dood zijn volgens verhalen.
  De eerste kloon maken schijnt nog wel te gaan maar ’n kloon van ’n kloon maken schijnt steeds moeilijker te worden want dan vindt er toch steeds meer verlies plaats van het oorspronkelijke.
  Wat ’n wereld en wat ’n tijd waarin wij leven….

  Like

   
  • ezra70

   mei 4, 2016 at 3:27 pm

   Misschien kunnen deze 2 video’s ietsje meer duidelijkheid geven over A. Merkel (Hitler) en H. Kohl (Cohen)

   Wer ist “Helmut Kohl” wirklich..!?

   Angela Merkel ist Jüdin

   Zoals meestal is de waarheid ver te zoeken en moet er diep gegraven worden. Voor mij staat althans vast wie Merkel is.

   Like

    
 3. Cale

  mei 3, 2016 at 7:49 pm

  Goed artikel. De kabal zal ten onder gaan, geen twijfel. En dan? Wie neemt het over? De Chinezen? Die hebben half Amerika al opgekocht. Wells Fargo bank blijft overeind door onroerend goed op te kopen voor de Chinezen, Goldman Sachs hoofd kantoor in New York is in Chinese handen. Enorm veel bedrijven, land en onroerend goed zijn opgekocht door Chinezen in Europa, de grootste haven van Griekenland, Pireus, is Chinees eigendom hetzelfde geldt voor Australie, Afrika en Zuid Amerika. Ik ken de chinezen een beetje, ik heb er jaren gewerkt. Prima mensen maar ze hebben een geheel andere conceptie wat betreft het leven. Democratie bestaat niet in hun vocabulair. Al die protest schrijvers en kunstenaars zijn, denk ik, een vinding van het westen. En ik heb mijn twijfels of ze werkelijk westerse waarden gaan verdedigen. Dus de vraag is, wie in het westen durft het aan om de leiding te nemen? Want dat moet gebeuren. Wilders? Ik heb mijn twijfels. Misschien de AfD in Duitsland, daar zitten echte intellectuelen maar hebben die genoeg ballen? Echt iets om over na te denken.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   mei 3, 2016 at 8:44 pm

   Absoluut iets om over na te denken. Feitelijk…
   Feitelijk… Als we echt ontwaken alles te horen krijgen wat we moeten gaan horen, hebben we geen ‘regering’ meer nodig. Maar dan moet wel de bezem door het psychopatenhok heen ;-)

   Like

    
   • Cale

    mei 3, 2016 at 11:55 pm

    Tja, dat zou mooi zijn terug naar het paradijs. Je hebt dan maar een boze slang en een lekkere appel nodig om de boel weer op zijn kop te zetten. Nee, er wordt veel gesproken en geschreven over het huidige “kwaad” en dat dit kwaad ten val zal komen. Ik zou echt niet weten wie er dan instapt om de leiding te nemen, want al geloof je in een soort van Ubuntu samenleving, en dat doe ik, dan nog zal eerst de chaos tot rust moeten keren en daar heb je een sterke hand en een goed en eerlijk stel hersens voor nodig, denk ik. Misschien de WDS?

    Like

     
    • robvdz

     mei 4, 2016 at 12:12 am

     Je hebt mensen vergelijkbaar met, laten we zeggen groep 3 en mensen die aan het laatste semester zitten van groep 8. Van de mensen uit groep 8 mag je verwachten dat die capaciteiten hebben de mensen uit groep 3 te onderwijzen. Die kans nemen zij niet omdat het schoolsysteem dat belet door te zeggen dat de leiding alles in handen heeft. Daardoor loopt iedereen als een quasi machteloze leek rond tussen al die andere groepen en is veroordeeld zich in te houden tot de vervolgscholing die mensen veroordeeld tot een nieuwe hiërarchie.
     Ik kom dan terug op het nu, door te stellen dat geen enkel systeem het huidige bewustzijn mag onderwerpen aan machtsspelletjes. Dus het wachten is op het moment dat men gaat inzien dat er helemaal geen legitieme autoriteit is waaronder men dan ‘mag’ ressorteren.
     Het huidige besturingssysteem is dermate verrot dat men dat echt mag en zelfs moet betwijfelen.
     Er zit onder de bevolking genoeg bestuurskundig vermogen om desnoods morgen het schip de goede of in ieder geval een betere koers te geven.
     Het enige wat we moeten overwinnen is de zeer effectieve verdeel en heers tactiek welke die bestaande vazallen van de verborgen hand al jaren met succes beheersen.
     TV is daar een perfect middel bij.

     Like

      
    • jaapbronkhorst

     mei 10, 2016 at 1:00 pm

     Wat als Michael Tellinger in augustus in Zuid Afrika een lokale verkiezing wint en daar zijn Ubuntu droom kan verwezenlijken? Wellicht dat er dan een domino-effect plaatsvindt? Zoals hij ook vertelt in de presentatie?:

     Wat als ergens in Europa dit zou kunnen gebeuren? Wat zou dat betekenen voor onze toekomst? Ik mag dromen toch? ……

     Like

      
     • robvdz

      mei 10, 2016 at 7:36 pm

      Ubuntu Ok maar dan zonder Tellinger. In Waterval-Boven hoeft hij zich niet meer te vertonen. Heeft een hele bijzondere relatie met geld. Geen roddel. Ik heb deze informatie van mensen die er zijn geweest en weten waar ze het over hebben.

      Like

       
      • jaapbronkhorst

       mei 10, 2016 at 7:50 pm

       Oke. Ik ken hem alleen van het filmpje, maar ik vind hem vrij oprecht klinken (gevoel). Los van hoe de man is, het grote idee wat hij hier lanceert zou toch kunnen werken? En als het werkt zoals hij stelt zou dan niet binnen de kortste keren een olievlek werking hiervan uitgaan? Net zoals hij ook dit stelt? Wat zou bijvoorbeeld in NL een bottleneck kunnen zijn? Stel dat je hier een burgemeester en een gemeente (de mensen/bewoners dus) zo gek zou kunnen krijgen? Zou het concept kunnen werken? Of zie ik dan dingen over het hoofd (los van de bedreiging door de gevestigde orde want die zie ik ook wel). Ik ken de Ubuntu gedachte nog niet echt zo lang, maar het idee spreekt me wel aan.

       Like

        
       • robvdz

        mei 10, 2016 at 8:00 pm

        Wat zou de tegenwerking kunnen zijn? Nou heel simpel de politieke hoeren dus.
        Kijk hierna aub., http://2df37.r.a.d.sendibm1.com/9anoetocvf.html
        Wanneer de gezamenlijke politiek houding zo is samen te vatten dat allang niet meer de hoogste bestuursinstantie zijn maar slechts de verkoopafdeling van een schijn democratie en hand en span diensten verrichten voor de grote corporaties waaronder de banken dus vallen, is het trekken aan een dood paard. Blijven stemmen op gangbare partijen is de dood in de pot.
        Niks Ubuntu dus.

        Like

         
  • robvdz

   mei 3, 2016 at 8:45 pm

   Van alle sociale experimenten is althans voor de Chinezen hun model succesvol. Eerst heeft Mao 72 miljoen mensen de dood in gejaagd en daarmee een enorme zuivering toegepast.
   Enfin het ideale model voor de grote corporaties met hardwerkende slaven die zich als mieren gedragen. Maar dan moet het westerse deel van de wereld eerst het communistisch/ socialistische systeem leren accepteren met een flinke dosis milieu fascisme.
   De huichelachtige strijd tegen het ultra kapitalisme zal een van de hefbomen zijn om dichterbij die agenda te komen terwijl, hoe kan het ook anders, het ultra kapitalisme in verdekte gedaante nooit zal verdwijnen.
   Oppassen geblazen!

   Like

    
 4. nan

  mei 3, 2016 at 8:12 pm

  Hoi
  Ik heb de video gezien en beluisterd. Lange zit. Je schrijft het is meer de vraag waneer het omvalt…Dat het omgaat vallen is bekend, maar hoe gaat het daarna. Ik hoop de we deze politieke figuren naar ……. kunnen sturen. Maar wat dan en hoe dan.? en e.v.t wie dan, wie neemt het daarna over.Rob Geelen die wilde toch ook e.v.t een politieke partij op richten? Altans niet hij zelf geloof ik als de/een hoodfdpersoon..En hoe willen we dat dan vorm geven? Wat wil/ik de bevolking daarna. Weer zoveel politieke partijen?Ik persoonlijk niet. Gaan we dan via referendum mee beslissen? Hoeveel macht hebben de NS/Prorail dan nog om hun eigen zin door te drijven (als voor beeld)? Hoe zit het dan met de huurhuizen/hypotheken die in buitelands bezit zijn. De energie machten/leveranseers. Hoe willen wij/ik het daarna vorm geven.Heeft iemand al een idee daar over? Ik ben daar heel benieuwd naar hoe dat zal gaan uitpakken. Bedankt voor de video.
  Vriendelijke groet nan

  Like

   
  • robvdz

   mei 3, 2016 at 8:31 pm

   Er bestaat in Nederland een beweging die zich Vrede en Recht noemt en al enige tijd bestaat.
   Zij noemen zich schoonmakers en dat zijn zij ook en maak daar zelf ook deel van uit.
   De bedoeling is om dit land zowel politiek als beleidsmatig schoon te maken.
   Daarvoor komt de kracht niet alleen vanuit de beweging maar vooral vanuit het volk.
   We zijn zo groot of zo klein als we zelf willen.
   Of we de komende verkiezingen al verkiesbaar zijn is nog niet duidelijk want democratie kost geld; 11.500 euri.
   We waren al actief tijdens het oekraine referendum en hebben 36 steden bezocht waarvan filmpjes te zien zijn op: http://www.vrede-recht.nl
   ‘something is cooking’!

   Like

    
   • Irma Schiffers

    mei 3, 2016 at 8:44 pm

    Jullie doen goed werk! Ik vind het niet vreemd dat de genoemde partijen in dit artikel leeglopen!

    Like

     
 5. JoostB

  mei 3, 2016 at 9:15 pm

  Ondertussen gaat het sproeien van c trails boven 020 e.o. gewoon door, horen we niets meer over fijnstof of schadelijke effecten van zendmasten – er zijn er nogal wat in mijn directe omgeving en mag wat mij betreft de msm/staatsmedia propagendamachine op zwart gezet worden. De zorg, middenstand/klasse en pensioenfondsen worden bewust gesloopt, rente staat op nul, en menselijke influx plus islamisering van west europa gaat gewoon door. Ik ben bang dat Wilders ons niet gaat redden.
  Het is denk ik geen toeval dat op mijn werk tapwater via Brita filterautomaten wordt verstrekt.
  Misschien is beginnen met preppen niet eens zo een gek idee.

  Like

   
 6. Veronica

  mei 3, 2016 at 10:02 pm

  Laatst liep ik al wandelend met mijn hond een sprookje aan mijzelf te vertellen…
  Het begon met een Aarde die van ons allemaal was, wij mochten er allemaal op leven en gebruik maken van de vruchten die de Aarde ons geeft. De mensen woonden in groepjes en zorgden met elkaar voor voedsel voor de gemeenschap, en zij zorgden voor elkaar. Er was geen leider maar men ging naar de wijzen voor advies.
  Maar toen…. toen kwam er iemand die zei dat dit stuk land waar het voedsel op stond van hem/haar was en dat de gemeenschap moest betalen om er gebruik van te mogen maken. De mensen moesten nu veel harder gaan werken omdat er nu ook aan de ‘grondeigenaar’ betaald moest worden en zij hadden daardoor geen tijd meer om voor elkaar te zorgen. Er ontstonden ruzies en er moest een ‘leider’ komen om de gemeenschap in toom te houden.
  En zo is de ellende begonnen!
  Als wij nou eens terug zouden kunnen naar dat allereerste begin…. zou dat niet fantastisch zijn!

  Like

   
 7. J.G. Bosman (werktuigkundige)

  mei 4, 2016 at 1:11 am

  De kaarten liggen nu toch echt op tafel: criminele bankiers maken geperveteerd geld en hun even criminele handlangers in de politiek brengen dit geperveteerde geld als wettig betaalmiddel in omloop. En juist dat geld is onze echte onderdrukker. Immers: als geld niet alleen een ruilmiddel is maar ook ongelimiteerd een doel op zich kan zijn dan kunnen mensen met veel geld er ALLES mee aansturen: de media, de politie, het leger, staatspropaganda, justitie, etc. etc. Dit in omloop houden van “ziek” geld is trouwens ook de enige taak van politici, het door hen opgedrongen geloof in politieke partijen en stemmen (en geloof me: u heeft echt niets te kiezen!) is slechts voor de Bühne.

  Een land moet natuurlijk niet geregeerd worden door misdadigers maar moet bestuurd worden door vakmensen uit de wereld van de economie en filosofie. Als we daarbij over een wettig betaalmiddel kunnen beschikken dat er zorg voor draagt dat we er niet toe verplicht zijn om de economie en het geld te dienen maar -precies andersom- dat de economie en het geld òns dient dan zijn we er. Niet meer gaan stemmen dus. Al was het alleen maar omdat een hond die vals is een spuitje krijgt en een politicus die vals is een knokploeg krijgt. Denk daar maar eens goed over na!

  Stemmen is tegenwoordig een anti-democratische daad. Niet meer doen dus.

  Like

   
 8. J.G. Bosman (werktuigkundige)

  mei 4, 2016 at 1:25 am

  Ondertussen neemt de bevolking van Zwickau hartelijk afscheid van Bundesjustizminister Heiko Maas:

  Like

   
 9. Madeloes

  mei 4, 2016 at 6:41 pm

  dank je wel Irma voor je info. Het roer gaat om. Daar is geen twijfel over mogelijk. Het is super om te zien zien dat steeds meer mensen ‘wakker’ worden en het ‘netwerk’ gevonden hebben om de info die dagelijks over ons heen wordt ” gesproeid’ te checken. Hopelijk gaat iedereen breder kijken en volgt zijn eigen hartenergie in plaats van alleen in het denken te blijven steken zodat alles wat wij waarnemen een andere waarde energie krijgt en zo helpt om een menselijke wereld te creëren waarin iedereen zijn eigen plekje kan vinden. Heerlijk om te zien dat je merkt dat mensen uit hun schulp durven kruipen om hun mening te geven wat hen nu raakt omdat men zich er nu bewust van is wat er speelt. Dat het ‘heet’ onder de voeten wordt van o.a. de royals in nederland zie eens welke reizen ze hebben gemaakt de afgelopen maand en ontvangsten, niet alleen zij, er worden overuren gevlogen over de hele wereld door de VIP’s. Het is jammer dat heel velen meegaan in het spel wat door hen gespeeld wordt maar waarschijnlijk geen andere mogelijkheid zien. Gelukkig komt hier nu heel veel van in de openbaarheid en worden ze op de voet gevolgd met alle gevolgen van dien. Wij zijn allen één en de aarde behoort aan alles en iedereen. Er zijn gelukkig zoveel invloeden van buitenaf die ons stimuleren om door te gaan op de door ons ingeslagen weg. Dus als wij allen alert zijn en blijven en zijn wie we werkelijk zijn zal 2016 een droomjaar worden met vele veranderingen zowel innerlijk als de wereldse zaken om ons heen. Dus als we onze stem laten horen en onze info delen zijn wij in staat om de veranderingen die ik maar ik denk velen met mij in staat om deze omstandigheden waar we nu in leven ten goede te keren.

  liefs Madeloes

  misschien de moeite waard i.v.m. kissinger
  http://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/brice-taylor-thanks-for-the-memories-10

  Like

   
 10. jeanine hoefnagels

  mei 4, 2016 at 11:10 pm

  Deze video is helaas niet beschikbaar in jouw land omdat deze muziek kan bevatten van SME, waarvoor we nog geen gebruiksvoorwaarden hebben afgesproken met GEMA.

  Bovenstaande melding krijg ik, ik woon in Duitsland……..Is er een andere wijze om deze docu te zien???

  Like

   
   • bernadette

    mei 5, 2016 at 9:18 am

     
    • bernadette

     mei 5, 2016 at 11:38 am

     Voor de kinderoortjes het Sprookje ,,De Rattenvanger van Hamelen ”

     Like

      
     • bernadette

      mei 5, 2016 at 1:58 pm

      Om ons lichaam te beschermen tegen schadelijke toxische zware metalen door o.a Chemtrails,

      Onze Lever ( Catalisator / filtersysteem ) zuivert o.a ons bloed en scheidt ureum af naar de blaas /urine…dit ureum stofje plassen wij uit en verdwijnt richting toilet , en dat ureum stofje is eigenlijk heel belangrijk , en voedzaam , helend voor de bloedcirculatie in het menselijk lichaam , voor dieren én planten. Voor onze planten en groenten op akkers is ureum ook heel voedzaam.

      In Urine van o.a koeien en varkens , de stal mest die de boeren graag weer op de akkers uitrijden
      met gierwagens om de mineraalrijke voedingstoffen weer terug te geven aan moeder aarde.
      (Tja , dat is al járenlang verboden ) Waarom eigenlijk ? Ze mogen het zo minimaal mogelijk nog maar in de bodem injecteren , en verder alles met kunst-mest ”voeden” . Waarom eigenlijk ?

      Voor velen zal het drinken van hun eigen urine wat banaal klinken.
      Maar als je jezelf er in gaat verdiepen zoals Coen van der Kroon daar over geschreven heeft in
      zijn boek ; De gouden Fontein. Is je eigen urine drinken zo gek nog niet.
      En ook hier wat meer uitleg erover.

      http://www.voedingisgezondheid.nl/Nieren_urinetherapie.html

      Like

       
       • bernadette

        mei 5, 2016 at 6:27 pm

        Duidelijk dit ;

        Elise49
        5 mei 2016 om 15:44

        Kort gezegd: Een mens moet op de eerste plaats met zijn hart(liefde voor elk mens) denken en niet met zijn hoofd. Het systeem, waarin wij leven is op de eerste plaats bedacht met het hoofd.(rekenkundig/macht). Het systeem/deze dimensie, waarin je met je hart denkt/voelt is oneindig. Het alleen met hoofd denken(rekenkundig) niet. Die systemen vallen nu in elkaar, omdat de keuzes/rekenkundig al vast gelegd zijn. Er is dus geen ruimte om het te veranderen. Aan te passen op het leven zelf.
        We zitten in 2 dimensies. 1. het leven.(element hout) 2. pc/data/technologie, die al het leven en objecten heeft gecodeerd. .(oerijzer) 2 neemt 1 over. Alle mensen verliezen hun vrijheid/macht/bezit als 2 helemaal afgerond is. Tenzij er nu ruimte komt om buiten de regels/systeem om aan echte duurzaamheid/zelfvoorziening te kunnen gaan werken. Terug naar de basis. Geborgenheid via menselijke warmte/verbinding. Vormen van macht zijn daar niet blij mee, want dan krijg je als gewoon mens meer vrijheid/macht. 99% behoort onder het gewone volk. Wat zijn die vormen van macht nu aan het doen? Via het systeem zijn ze op alle vlakken aan beheersing aan het doen. Waterbeheersing, sociale beheersing, voedselbeheersing, klimaatbeheersing enz.(de zogenaamde hoogopgeleiden zonder eerst menselijk te voelen/inzicht zijn de puppets van dit macht systeem) De echte natuurwetten/los van wetenschap/technologie zullen dit nooit pikken, want die trekt alles altijd in balans. Er komt dus een moment dat 1 en 2 samen tot een nulpunt zullen komen.(geeft veel ellende). Daarna komt er weer een nieuw tijdperk. Zelf vind ik de bosjes mensen in een oerwoud(indianen) of bv. de Aboriginal de rijkste(vrijheid/1 met natuur) de slimste mensen op deze aarde. Mensen die dus bescheiden zijn.
        Ik ben laagopgeleid en heb in mijn leven vaak meegemaakt, dat mensen mij een stuk onbenul/nietsnut enz. vinden. Had daar best moeite mee(zorgde meer voor een ander dat die verder kon en dat gaf mij een goed gevoel/levenskracht), maar nu ik weet dat zij ook aan de beurt komen, geeft mij dat een rustig/rechtvaardig gevoel. Ook al weet ik, dat ik ook mee ga naar dat nulpunt.
        Er is veel geschreven over dit fenomeen.(geschiedenis/oudheid/mythologie/geloven). De darkride/odyssee. De slechtste mensen(egoïsten/materialisten/corrupte enz.) worden opgelost en de goede mogen terug komen. Dit lijkt zweverig qua wetenschap, maar ik geloof erin. Waarom? Omdat de Aboriginals/indianen dit al eeuwen weten/door vertellen. De dag van de afrekening/des oordeels kan zich nu elk moment voltrekken.(dat 1(element hout)en 2(element ijzer) samenkomen tot het nulpunt). Besef dat de elementen aarde/water/zon de machtigste elementen(drie eenheid) zijn, omdat die er eerder waren dan element hout en oerijzer.(technologie)
        Als je beseft dat werkelijk alles in verbinding staat, dan kun je dit pas begrijpen. Dus als iets niet goed aanvoelt vanuit het huidig systeem, moet je het niet doen. Die keuze heb je. Moet je jezelf wel opofferen. Niet bang zijn voor de gevolgen. Of zeg sorry, dat je het begrijpt, maar dat je er zelf weinig aan kunt doen, omdat je de macht niet hebt om het te veranderen. Maar zeg nooit dat het systeem juist is bij ongelijkheid/buiten de boot vallen enz., want dan geef je de ander het gevoel dat die er niet mag zijn. Op zoiets word je nl. ook afgerekend.
        De indianen zeggen over deze tijd dat vrouwen en kinderen het meeste de dupe ervan zullen worden. Als je nu goed om je heen kijkt of goed luistert naar mensen/of zelf ervaart(contradixie), dan is die tijd nu al bezig.

        Back to a Happy planet ;

        Like

         
        • robvdz

         mei 5, 2016 at 10:08 pm

         Bernadette,

         Je hebt een mooie lange litanie geschreven met veel mantra’s die ik herken uit een ver verleden maar waarvan ik inmiddels afstand heb genomen vanwege de achterhaaldheid, excuser le mot.
         Maar wat ik enorm met je deel is het besef dat een aanzienlijk deel van de mensheid lijdt onder een kwalijke ziekte. Zoals je weet maakt een lichaam een ziekte omdat het wil communiceren en kan de ziekte alleen doen verschijnen wanneer de juiste voorwaarden aanwezig zijn.
         Op dit moment in de tijd lijden veel mensen aan een ziekte welke direct afkomstig is van de maatschappelijke kanker die steeds meer weg vreet van de oorspronkelijke vitaliteit van de mens als familie.
         Er moet een kwade genius bestaan die ten behoeve van eigen voordeel handig gebruik maakt van de zwakten van de mens. Kortom, wij dienen als mensheid op te krassen. Ze willen de hele tent alleen voor hunzelf. En de Machiavelliaanse constructie laat zien dat alles wat genoeg geld (energie) opbrengt, als eerste moet verdwijnen. Zie de afbraak van de samenleving gebaseerd op solidariteit. In het begin hadden mensen nog een pijnsensatie als er weer gesneden werd en kwamen in protest, nu laten ze zich uit alle kanten in de poepert nemen en doen niets meer.

         Maar ik wil je een verhaal vertellen wat volgens mij hout snijdt.

         Beeld je de tijd in waarvan men beweert dat we nog met een bot door de neus en gehuld in een berenvel de toendra’s afstroopten met een knuppel als wapen. Dat zal heel heel ver terug misschien wel zo zijn geweest maar ik stel mij voor dat werkelijkheid heel anders ligt.
         Ik schat dat ruim 3000 vChr. al een redelijk ontwikkeld stelsel moet zijn geweest van het en der verspreidde clans en groepen van verschillende etnische afkomst die ieder een eigen territorium bewoonden met eigen manier van bouwen, kleden, voedsel verbouwen en bereiden, gedomesticeerde dieren bezaten en een eigen muziekkltuur, kunstzinnige uitingen en spiritualiteit hadden. In die zin vergelijkbaar met de mensen waarvan er ongeveer 16 miljoen zijn uitgemoord en daarna verguist in een fascistisch land wat zich nu de VS en Canada noemt.
         Er is in de loop naar het jaar 0 een kolonisatie geweest van met name de Romeinden die op zeer gewelddadige wijze geplunderd en gemoord heeft in die gebieden. Bijna op dezelfde wijze als waarmee de Indianen ‘getracteerd’zijn op de ‘superieure kultuur’. Het was slikken of stikken.
         Een enorme kulturele schok heeft dit teweeg gebracht waarbij de eigen waarden voor een groot deel werden vernietigd. Het belangrijkste is dat de sociale orde qua man/vrouw verhouding is veranderd volgens Romeins model.
         Nu was er sprake van een Romeinse noordgrens, de limes. Deze lag ongeveer waar de Neder Rijn nu ligt. Daarboven was het woest. De Vale ouwe ofwel de Veluwe. Zand, heidevelden schrale grond en dus niet veel te halen voor de veroveraars.
         Wel was een gebied rond het huidige Apeldoorn wat gerekend kon worden als het Ruhrgebied van die periode omdat er ijzeroer werd gevonden en verwerkt.
         De Romeinen hadden een nooit aflatende aan ijzer en zolang hier maar in gehandeld kon worden, lieten ze die woestelingen maar met rust.
         Dat was een zegen voor die groep want er bestond namelijk een Matriarchaat als bestuursvorm.
         Mannen waren weliswaar de krijgers en jagers maar waren nier De Baas. Zij waren dienstbaar aan het matriarchaat en vrouwen hadden de bevoegdheid om bijv. recht te spreken.
         Stel je het systeem voor van de Minankabou op midden-Sumatra.
         Waarom de vrouw die status had heeft alles te maken met de band en de kennis die ze destijds hadden van de natuur als trouwe bondgenoot. De vrouw met haar baarmoeder kon leven voortbrengen en daarmee de evenknie van de natuur. Men WIST van de torroidale structuur van de Aarde en dat heel veel voortkomt uit de bolvorm. Vandaar ook dat het symbool van de wijze deernen de appel was. Vergelijkbaar met de rijksappel uit andere tijden. De deerne met de appel is later verbasterd tot Apeldoorn.
         Het matrichaat is een zeer onderschatte maar zeer belangrijke maatschappijvorm. Beslist niet te verwarren met het feminisme wat een tegenreactionaire verwarring is veroorzaakt door de vernietiging van oorspronkelijke sociale structuren.
         Ze waren beslist niet achterlijk destijds en de algemene gnosis was enorm en een op een te vergelijken met de oude culturen elders op de wereld.
         Na de Romeinen kwamen de ‘mannen van god’ en maakten korte metten met ieder natuurgeloof en vervingen de oude kennis door een satanisch Vaticaanse versie van de grootste leugen aller tijden..
         Toen kwamen de Noormannen en na deze verstoringen was er paus Innocentius die ondanks zijn naam de inquisitie uitvond. Wederom was noordwest europa ondergedompeld onder een eeuwenlange gesel van repressie en bittere angst voor de meest verschrikkelijke dood.
         In de loop van twee duizend jaar is de allerlaatste herinnering van wat we ooit waren grondig weggevaagd, tot op de dag van vandaag. Voor de meesten althans!
         Hieruit valt naar mijn idee ook te verklaren dat het diepe diepe trauma er de oorzaak van is geweest dat de kolonisten die naar de nieuwe wereld vertrokken zo moeiteloos de volken konden afslachten en verdrijven waarvan zij in een ver verleden zelf ook deel van hadden uitgemaakt zei het in een ander continent. Moeder slaat kind, kind slaat haar kind weer als volwassene enz… Op trauma gebaseerde gedachte controle.
         In de jaren zestig is men gaan shoppen in het oosten om te zien wat daar nog voor bruikbaars te ontdekken viel qua spiritualiteit. Van yoga tot meditatie en dreamcatchers, jords uit Mongolie, noem maar op, terwijl… wij dat vroeger hier gewoon ook hadden! Maar dan wel op maat gesneden volgens het bloed en bodem model. Oh ja, de nazi’s hebben nog even flink de smet gelegd op het laatste restje Germanisme.
         Je ziet het, het Patriarchaat heeft de linker hersenhelft verklaard tot heerser over alles.
         En daar is het goed fout gegaan.

         Like

          
  • poortwachtermonitor

   mei 5, 2016 at 8:54 pm

   Nou jeanine stuur mij een mailtje en dan krijg jij van mij de docu via Wetransfer toegestuurd, vrijheidsgroet! leo

   Like

    
 11. Syl

  mei 6, 2016 at 6:39 pm

  Hoi Irma, je bent toch wel steeds leuker gaan schrijven :)
  Maaruh Alex Jones, vertrouw ik trouwens ook voor geen meter,.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   mei 6, 2016 at 6:43 pm

   Ik niet zozeer voor geen meter, maar zeker geen 100% ;-) Toch vind ik deze documentaire goed vanwege geschiedenis-feiten en de mensen die erin voorkomen zijn zeker goed bezig. Zoals Daniel Estulin die o.a. in de EU-meeting alles over de Bilderberg en het gevaar uiteen heeft gezet. https://www.youtube.com/watch?v=PmhiGy2VPmc

   Like

    
 12. Madeloes

  mei 6, 2016 at 8:16 pm

  update neil keenan

  Like

   
 13. Madeloes

  mei 6, 2016 at 8:17 pm

  http://neilkeenan.com/ daar istie :)

  Like

   
 14. onlyyou

  mei 7, 2016 at 2:09 pm

  De chemtrails waren op een zeker moment duidelijk zichtbaar, lijkt wel dat ze het weer ervoor uit kiezen, mooi strakke blauwe lucht, die op de middag in een keer wazig wordt?

  Like

   
 15. Jacart van Wieringen

  mei 7, 2016 at 8:26 pm

  Ik ben benieuwd of iemand de uitzending over de waarheid! achter de ramp met de MH17 op 3 mei j.l op de BBC heeft gezien. Ik was niet in de gelegenheid en het is voor niet UKers niet mogelijk om het programma terug te zien. Hoewel ik dat dolgraag zou willen.

  Like

   
 16. madeloes

  mei 8, 2016 at 6:41 pm

  last update neil keenan. Fingers cross :)))

  http://neilkeenan.com/

  Like

   
  • bernadette

   mei 8, 2016 at 7:44 pm

   Nuit Debout – Amsterdam
   6 mei om 6:41 ·

   Parijs, 6 mei.

   Ervaringen van Nuit Debout, vanaf Place de la République, te Parijs.

   Wat gebeurt er in Parijs? De media leert ons niet al te veel. En ook maar een klein gedeelte van de Franse media, ja zelfs van de Franse bevolking, houdt zich bezig met Nuit Debout. Bij dezen enkele eerste woorden van onze kant, vooral op basis van ervaringen gisteren.

   Nuit Debout Parijs, 5 mei. ’s Middags schijnt de zon nogal fel. Place de la République is niet bezet; we organiseren er dingen, met zo min mogelijk materiaal, met zo veel mogelijk energie. Wat doet men hier op dit plein? De hele dag door komen mensen af en aan. Voor een kort bezoek, om een krant te lezen, om te snuffelen, om muziek of andere kunst te maken, om te praten, om iets op te zetten, om mee te doen in discussies en commissies, of om zelf acties te organiseren. Overdag zijn er honderden mensen, ’s avonds meer dan duizend. ’s Avonds vanaf 18.00 houdt men een grote vergadering. Hoewel versterkte discussies maar tot 22.00 meer plaats zouden mogen hebben op het plein, loopt de grote vergadering deze avond door tot middernacht.

   Waarover heeft men het? Zeer belangrijk blijven de discussies over democratie, over arbeid, over “het systeem” (kapitalisme, “de planetaire sociale oorlog”) en het verzet daartegen door mobilisering, door te bezetten of staken. Er is veel discussie over politiegeweld, en of we pacifistisch moeten blijven. Immers, veel groepen die de afgelopen maand deelnamen aan het verzet tegen de hervorming van de arbeidswet zijn getroffen door de uitbundige inzet van politie, geweld en traangas. Dit politiegeweld wordt veelal gerechtvaardigd door de noodtoestand die in Frankrijk sinds 20 november 2015 in stand wordt gehouden. De paradox van het moment: op 18 mei houdt de politie een staking tegen geweld tegen de politie.

   Elk overzicht dat de situatie meent te kunnen samenvatten met het bovenstaande is verre van volledig. Nuit Debout is vooral een springplank voor allerlei constructieve, positieve, concrete initiatieven. Dankzij het werk van de commissies vinden de meeste activiteiten elke dag weer plaats. Men spreekt in groepjes over Europa, over feminisme, over seksualiteit, over racisme. Nuit Debout probeert zich uit te breiden naar de banlieues, de buitenwijken van Parijs. Men probeert vluchtelingen en daklozen te helpen. Ecologische discussies gaan niet alleen over milieuproblemen, maar ook over antispecisme, de vraag hoe we kunnen stoppen de mens boven andere dieren en dingen te plaatsen. Alles bij elkaar klinkt het wellicht nogal divers en ingewikkeld, maar in werkelijkheid blijft ‘t allemaal erg praktisch. Vooral tijdens de grote vergadering komt er een stortvloed aan antwoorden voorbij op de vraag: wat kunnen we direct veranderen in onze alledaagse levens, hoe kunnen we elkaar ook maar een klein beetje helpen?

   Dit weekend organiseert de internationale commissie een aanvullend programma. We zullen mensen van over de hele wereld ontmoeten. De Franse taal zal even worden aangevuld met Engels, Italiaans en Spaans. In het weekend zullen we een internationale discussie organiseren, elkaars ervaringen en perspectieven uitwisselen. Ook treffen we voorbereidingen voor 15 mei, voor Global Debout, de wereldwijde versie van Nuit Debout.

   Binnenkort weer meer!

   P.S.: voor een bijbehorende korte audiovisuele impressie, zie de video die we vanochtend plaatsten!

   Like

    
   • bernadette

    mei 8, 2016 at 7:45 pm

    Like

     
    • bernadette

     mei 8, 2016 at 7:55 pm

     Nuit Debout – Amsterdam heeft zijn/haar evenement gedeeld.
     3 mei om 3:34 ·

     Op 31 maart 2016 vormde Nuit Debout in Frankrijk een nieuwe verzetsbeweging, tegen de elite en gevestigde orde, tegen de neoliberale ideologie, en tegen het fascisme. Na maanden van protest tegen de arbeidswet ging men over tot het bezetten Place de la République. Nuit Debout gaf deze publieke ruimte vrij, om zo een nieuwe omgeving te creëren waar iedereen – zelfs de “zwaksten” in onze samenlevingen – zich uit kan drukken. Een plek waar men in staat is ideeën uit te wisselen, en waar men als collectief laat zien dat we de “hervormingen” van de elite niet nodig hebben om te werken aan alternatieve levensmogelijkheden. Hoe kunnen we onze verschillende protestbewegingen verenigen en ons toewijden aan één grote progressieve strijd? Hoe kunnen we ons collectief verzetten en een nieuwe publieke sfeer creëren?

     Op zondag 15 mei zal Nuit Debout wereldwijd plaatsvinden. Nuit Debout heeft zich inmiddels verspreid in heel Nederland, in heel Europa, en zelfs in Noord en Zuid Amerika.

     In Amsterdam komen we op 15 mei bijeen om 20.00 op de Dam. Iedereen is welkom! Verdiep je in het internationale verzet, wees creatief, schrijf een manifest, maak video of muziek, teken of schilder, kom met initiatieven! Maar vooral: nodig mensen uit, deel het evenement!

     https://www.facebook.com/NuitDeboutAmsterdam/

     Like

      
 17. Elles

  mei 11, 2016 at 8:32 pm

  http://wakkeremensen.blogspot.nl/2016/05/overweldigende-aankondiging-de-cabal.html

  Regelmatig kom je video’s en links tegen met de kreet dat de cabal al gevallen is, dat Hilary binnenkort gevangen genomen gaat worden generaal Duford Obama zal vervangen. Berust dat op waarheid?

  Like

   
 18. Frits

  juni 30, 2016 at 8:35 pm

  http://vibweb.nl/ voor meer over politiek (en studenten)

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: