RSS

Nederland zegt ja tegen gekweekte embryo’s en plofkippen!

28 mei
Embryo in lab

© Cathal McNaughton / Reuters

Met onze regering -zowel de huidige als de voorgaande- kunnen de Nederlandse waarden, ja ja de ethiek, nu echt regelrecht naar de afvalverwerking. Het is tenenkrommend en misselijkmakend!  Menselijke embryo’s mogen -zo werd vrijdag bekend gemaakt- in ons land  in een laboratorium gekweekt worden voor onderzoek. Weer een stapje dichter bij het transhumanisme waar ik onlangs uitgebreid over schreef, terwijl niemand het door schijnt te hebben. Alle multinationals en ‘foute wetenschappers’ krijgen een volledig mandaat en áls er al instituten zijn die ze moeten controleren blijken ze meestal zo corrupt te zijn als een gemiddeld maffiakartel. Dus wat er verder gebeurt met die kunstmatig gekweekte wezens zal nooit iemand te weten komen.

En dan de plofkippen waar we als volk zo sterk tegen hebben gestreden, die komen nu letterlijk via de achterdeur die wagenwijd plofkipopenstaat tussen Veenendaal en Oekraïne opnieuw op ons bord terecht. Misschien kunnen we, als we klaar zijn met kijken naar ‘Goede tijden, slechte tijden’ en het propagandistische NOS-journaal nu toch echt maar eens gaan nadenken of we onze ‘kippige vriendjes’ kunnen gaan helpen door ze niet meer te consumeren, maar ze in plaats daarvan levend te respecteren als vrije mede-wezens!

Knoeien met menselijke embryo’s

RT schrijft in een artikel: Nederland gaat menselijke embryo’s kweken voor onderzoek

De Nederlandse regering zal laboratoria toestaan dat menselijke embryo’s mogen worden gekweekt en gebruikt kunnen worden voor onderzoek op een beperkt aantal gebieden, zo werd vrijdag bekend gemaakt. De huidige wetenschappers moeten een beroep doen op een beperkt aanbod van overgebleven embryo’s van ivf-patiënten.

“Het verbod op het kweken van embryo’s heeft onderzoek belemmerd dat zou kunnen helpen bij de behandeling van ziekten aan de korte tot middellange termijn”, aldus de regering in een verklaring, daarmee deze ethisch omstreden verschuiving rechtvaardigend.

Bij de kweek zouden nog steeds strenge voorwaarden worden toegepast, aldus de verklaring. Dergelijke embryo’s kunnen alleen worden gebruikt in onderzoek met betrekking tot “onvruchtbaarheid, kunstmatige voortplantingstechnieken en erfelijke of aangeboren aandoeningen.”

De nieuwe regelgeving zou de zogeheten ’14-dagen regel’ niet wijzigen, welke vereist dat de menselijke embryo uiterlijk twee weken na de bevruchting in het lab moet worden vernietigd.
De regel, ontworpen om een debat te voorkomen over wanneer een embryo moet worden beschouwd als een mens in plaats van een ‘weefselmonster’, geldt in een groot aantal landen, maar was tot voor kort buitensporig, omdat er geen technologie bestond om een menselijk embryo zo lang in vitro levensvatbaar te houden.

Maar een nieuwe techniek die door de Amerikaanse en Britse onderzoekers is beschreven in een artikel dat eerder deze maand werd gepubliceerd, maakt dat nu mogelijk gezien het praktische belang ten opzichte van de ethische overweging.

Een soortgelijke beleidswijziging vond plaats in Engeland dit jaar, toen dat land de eerste onderzoekslicentie verstrekte voor genetisch gemodificeerde menselijke embryo’s.

Chinese onderzoekers hebben gemeld dat zij het genoom van menselijke embryo’s vorig jaar hadden gewijzigd, waardoor er een verhit debat ontstond in de wetenschappelijke gemeenschap. Critici zeiden dat de bewerkingsprocedure die ze hanteerden, heeft gefaald om alle embryo’s te beïnvloeden en bij een aantal neven-mutaties hebben veroorzaakt.

 

 

Nederland als protestlandDat Nederland een land is dat zeer sterk betrokken is bij de foute agenda van de NWO is bij velen bekend, gezien onze historische achtergrond, maar als bevolking zijn we net zo schuldig omdat we ons hier in slaap laten sussen of ons willen laten pamperen. Soms lijkt het erop of deze hele generatie genetisch gemuteerd is, alsof Monsanto zelfs de zaadproductie van de mannelijke bevolking al volledig heeft opgekocht en aangetast met onder andere glyphosate in het bier, waardoor het bewustzijn op de allerlaagste frequentie existeert.

Neder-land, ‘laag-land’, lage frequentie… Wie zal het zeggen als je ziet waar we allemaal aan blootgesteld worden en zijn?

Plofkippen

Over plofkippen hebben we ons wel redelijk druk gemaakt en dat zou dan ook niet meer mogen. Vanaf 2015 was de plofkip verboden in de supermarkten.  Maar nu komen ze helemaal terug vanuit Oekraïne. Het is werkelijk niet te geloven! Een artikel in de Volkskrant meldt op 27 mei: Oekraïense ‘plofkipfabriek’ strijkt neer in Veenendaal.  Lees hier dit hele artikel maar even, van radio-collega Jeroen.

Nog niet zo lang geleden stonden we massaal in een stemhokje het Nee-vakje in te kleuren tijdens het referendum voor of tegen het associatieverdrag met Oekraïne. Dit had onder andere te maken met onze weerstand en afschuw tegen plofkippen. En waar staan we nu? Machteloos langs de zijlijn of gaan we nu echt eens opstaan tegen het EU-beleid en onze eigen regering om ze te dwingen datgene te doen waar WIJ ze voor betalen?

Toute nation a le gouvernement qu’elle mérite, ofwel ‘elk volk heeft de regering die het verdient’. Ik voel me zó vaak niet ‘het volk’ dat ik me regelmatig afvraag of ik alleen maar ‘denk’ dat ik ‘mens’ ben. Misschien ben ik, net als de figuren die menen ons te moeten regeren, ook wel gewoon een (plof)kippig wezen met de herseninhoud van een Amerikaanse hamburger!

Shame on me, shame on us!

 

© Irma Schiffers

 

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 
26 reacties

Geplaatst door op mei 28, 2016 in agenda 21, Politiek, Wetenschap

 

Tags: , , , , , , ,

26 Reacties op “Nederland zegt ja tegen gekweekte embryo’s en plofkippen!

 1. Joke

  mei 28, 2016 at 5:16 pm

  Onbegrijpelijk Irma, dat de Nederlandse overheid dit goedkeurt met onze belastingcenten. Ik begrijp er werkelijk niets meer van. Ik dacht altijd als ik stem,(met de Eu, maar ook voor een bepaalde partij) dat ik iets te zeggen heb. Ben ik dan zo naief? Welk deel van de Nederlandse overheid keurt dit goed? Soms denk ik wel eens dat ik beter verhuizen kan.
  Er staat bij mij een UMTS mast in de straat, wat ik daar allemaal al niet tegen gedaan heb. Ja mevrouwtje de straling is onder de wettelijke norm. Terwijl de norm in Duitsland en Belgie veel lager is. (dus eerder niet toelaatbaar).
  Inderdaad Neder-land, lage frequentie, zo had ik het nog nooit bekeken. Gelukkig zie ik in mijn omgeving steeds meer stemmen opgaan van mensen die zich organiseren en het niet meer pikken. Daar houd ik me dan maar aan vast. Joke

  Geliked door 1 persoon

   
  • Irma Schiffers

   mei 28, 2016 at 5:19 pm

   Ja Joke, als we de illusie doorprikken doet dat heel pijn, maar leven in de waarheid is uiteindelijk krachtiger en daar moeten velen helaas nog aan… En dan nog: als dat nog lukt op tijd!

   Iemand schreef op Twitter naar aanleiding van dit artikel: Wordt dit Mengele in het kwadraat? Daar kun je waarschijnlijk zomaar ja op zeggen vrees ik.

   Like

    
  • robvdz

   mei 29, 2016 at 11:59 am

   Het is in het licht van deze tijd volledig begrijpelijk en heel erg voorspelbaar. Ook de toekomst laat een prognose toe gebaseerd op de verschijnselen die we nu zien.
   Dit tijdsgewricht heeft kennelijk alle kenmerken die we herkennen uit de jaren dertig.
   Toen werd de wereld bevuild door de dodelijke deken van het wereldwijde fascisme en nu zien we dat weer terug. Een gezond lichaam is goed opgewassen tegen ziekteaanvallen maar het sociale lichaam de mensheid is ziek en biedt alle ruimte voor parasieten. Een zwak lichaam, lees onbewust onzelfverzekerd-zonder zelfrespect, is een magneet voor ALLES wat het lichaam, de mens wil vernietigen.
   Daarvan maakt dit artikel ook duidelijk melding!
   Dien ten gevolge is er ook niets wat aan de meest verschrikkelijke fantasieën kan ontspruiten wat niet uitgevoerd wordt en in de nabije toekomst uitgevoerd zal worden.
   Tenzij de voorwaarden veranderen en het lichaam des volks zich ontdoet van deze vorm van gangreen.
   Blijven doorgaan op de huidige weg is zeker een cul de sac.
   Blijven stemmen op voorliggende ‘goedgekeurde politiek partijen’ is zelfbeschadiging.
   Doen wat er gezegd wordt, eveneens.
   Ook het erkennen van autoriteiten is ook deel van dezelfde ziekte.

   Like

    
 2. robvdz

  mei 28, 2016 at 6:57 pm

  Iedere post mortale autopsie zal aantonen dat bij heel veel nederlanders één vitaal onderdeel stuctureel ontbreekt en dat is een ruggegraat!
  Totaal NIET aanwezig.
  Zelfs de Duitsers in de 2e WO waren vol lof over de dociele houding van de vernedrlanders en hoe gemakkelijk het was om joden op te pakken terwijl het verzet minimaal was.
  Wij hebben een totaal verkeerd zelfbeeld. En dat we als europees volk ons hebben laten verjagen naar het laatste gareel, de lage, lees modderlanden die vaak onder water staan, komt omdat we verschrikkelijke losers zijn. Dat laten we aan alle kanten zien zelfs al door collectief het boetekleed aan te trekken m.b.t. het scheepvaart verleden waarbij de elite de eigenlijke goorlappen waren die slaven hebben gebruikt en misbruikt. En dat datzelfde zooitje ons nog steeds naar believen uitknijpt.
  God wat een dom volk!
  Vandaag meegedaan aan de TTIP demo in A’dam. Als je dan in je buurt probeert uit te leggen wat voor ’n smeerlapperij dat is, lopen ze weg want voetbal begint zo!!!

  Like

   
 3. Milou Voorst

  mei 28, 2016 at 11:59 pm

  Duidelijk, Nederland heeft een ‘Bilderberg’ regering. PvdA, D66, CDA, VVD zijn Bilderberg partijen, De schaduwpartij, het Koningshuis is ook Bilderberg. De media idem dito. En dat met die embryo’s – het wordt goed geheim gehouden dat dat BOOMING BUSINESS is.
  Rutte’s grote vriend, hij noemt het sujet ‘filantroop’, een voorbeeld voor de wereld – nou dat sujet is marktleider – ja, in de embryo handel.

  Nigeria levert het meest aan de wereldmarkt voor embryo-tissue.
  Nederland, ja,ja, Handel über alles. Onze pluimvee sector op het altaar van de agressieve Oekraïense Fabrieks Farms geofferd.
  Met de nepvluchtelingen offert onze ‘Bilderberg’ – wat fascisten zijn- regering ons aan de rassenleer van Coudenhove Kalgeri (Prijs naar Merkel), en ‘Goldman Sachs’ Sutherland (VN’s Migration Council tsaar).
  Zo veel is onze regering vertegenwoordiger van de kiezers. NUL, als het er op aan komt. Verkiezingen houden ze voor de ILLUSIE van democratie. Stemt u verkeerd, dan ‘voeren wij het niet uit’, hahaha (VVD – zwendelaar Zalm).

  ff off topic; toch iedereen ontgaat dat. Terzake: let m.n. op EU apparatsjiks Mogherine (Europees leger en ‘veiligheid’ (lees Big Brother), alsmede deportaties – onder drogredenen – van nepvluchtelingen naar EU – Ethiopie wordt door haar nu ook nog leeggehaald), en mw. Spinelli..
  Surf het web, en je krijgt zo vlot een inzicht in de makabere tsunami van ngo’s, EU-bolwerken, denktanks, universiteiten die opgetuigd zijn om reklame voor de import van nepvluchtelingen te maken, moslims bij voorkeur.
  Die mw. Mogherini (ex?-communist, Brookings Institute (denk aan Timmermans en ‘cyprusblauwdruk Dijss), fellow Germam Marshall Plan Foundation, etc., etc.)

  Kortom het is geënt op rassenleer, racistisch, leugenachtig en frauduleus; door fascisten gedragen.
  Verspreid dit; er zijn teveel zaken die worden verzwegen in deze oorlog, op alle fronten, tegen de (burgers van de) EU.
  http://wn.com/dyncorp_exposed_for_the_trafficking_of_women_and_children (dyncorp – een vehikel van Bill Gates, de heilige ‘filantroop’, nov. 2014 hartelijk ontvangen door ‘Remia’ Rutte, en de Kamercommissie ontwikkelingshulp . . . .
  http://www.traffickingproject.org/2008/03/organ-trafficking-fast-expanding-black.html
  Indrukwekkend interview met medisch personeel dat tegen hun wens werd ingezet voor de logistieke kant van de handel in orgaan tissue:

  Hier banden tussen Dyncore Corp Cerbarus (oorlogsaannemer), en het Pentagon in deze handel:

  TTIP wordt uiteraard daar zeer toegejuicht, belobbyd; vandaar de geheimhouding – tot 30 jaar na tekenen. Schippers kunnen we al heel lang betrappen op voorkeur voor Big Farma, Obamacare; doodsoorzaak no. 1 anno nu.
  Komt natuurlijk – tegelijk – ook naar beneden getrapt worden door ‘Rockefeller’s’ VN; ‘Agenda 2030’, 17 duivelse doelen die voor 2030 door onze strot geduwd gaan worden.
  Reken maar dat ‘Obamacare’, gedwongen vaccinaties, medicatie, e.d. door de WHO gaan worden opgelegd. We hebben Schippers de zoveelste fabel van de WHO, als dat Zika werkelijk de oorzaak zijn van al die misgeboorten; die fabel heeft ze ook nog niet willen doorprikken. Schippers is al lang een gevaar voor de volksgezondheid, voor de mensheid zelfs.
  Dus, zo zit dat – en nu kon ik hier uiteraard nog niet volledig zijn. Mensen, ga er ajb. mee aan de slag.

  o, wacht. nog 1 ding voor ik ’t vergeet. Die Mogherini is al ver gevorderd met haar associatieverdrag met ….. GEORGIË. (Oekrainse maffia in het kwadraat). Nederlanders zijn al gaar gekookt, 99,9%. ’t zou werkelijk een uitweg zijn, 5 voor 12, wanneer de Britten globalist Cameron in het stof lagen bijten; en Brexit voor ons de weg wijst.

  Like

   
 4. Pastoor Geudens

  mei 29, 2016 at 12:21 am

  Dit is op bid 24 uur herblogd.

  Like

   
 5. Cale

  mei 29, 2016 at 8:48 am

  Is het niet schokkend dat we dit embryo verhaal uit het Russische nieuws moeten krijgen? Rusland, onze aartsvijand waarmee we bijna in oorlog zijn als we de Navo moeten geloven. Stelletje gevaarlijk gekken daar in Brussel.
  Ik ben benieuwd wie de werknemers in die gore kippenfabriek in Venendaal zullen worden? Tijdelijke “seizoen” arbeiders uit de Oekraine waarvan het “seizoen” van onbepaalde duur is? Ik heb me een tijdje geleden laten vertellen dat gemeentes die BSNummers uitgeven voor seizoen arbeiders het heel druk hebben. Is dit wellicht een onderzoekje waard?
  De Nederlandse bevolking wordt steeds vaker op een groteske manier belazerd door hun eigen overheid. Maar ja, iedereen is bang voor zijn baantje en we kijken daarom maar liever voetbal zoals dit goede artikel het zo kenmerkend schetst.

  Like

   
  • Dominique

   mei 29, 2016 at 2:43 pm

   vreselijk dit alles, is er dan niemand die een geweten heeft van onze politieke partijen (behalve SP)? Deze mensen hebben toch ook kinderen of kleinkinderen, ze snappen toch wel dat dit hun toekomst ook vernietigt?

   Like

    
   • Cale

    mei 29, 2016 at 4:15 pm

    Nee, helaas, het kan de meeste politici (ogenschijnlijk) geen flikker schelen. Maar ondertussen bekruipt ze natuurlijk wel een onbestendig gevoel. Dat wordt opgelost door met eensgezinden stug te blijven volhouden dat het allemaal goed is en dat hun kinderen heel begripvol zullen zijn. Wellicht geloven die kinderen dat, ook onder invloed van wat ze op school geleerd wordt. Totdat die kinderen ouder worden en ziek worden van vergiftigd voedsel, medicijnen vol troep, luchtverontreiniging en de ziekenzorg niet meer kunnen betalen. Totdat hun “goedmens” ouders op latere leeftijd geen fatsoenlijke bejaarden zorg meer kunnen krijgen. Totdat ze steeds meer gedwongen worden zich aan te passen aan een dominante cultuur die niets met hun westerse cultuur te maken heeft. Geen gemengde feestjes meer, niet meer naar het zwembad samen met je vriend of vriendin, steeds groter wordende stadsdelen moeten ontwijken om problemen te voorkomen.
    Misschien dan pas gaan die kinderen zich realiseren dat er iets niet klopt met de politiek-maatschappelijke erfenis die ze van hun ouders hebben meegekregen…
    Het is een heel negatieve kijk, ik geef het toe, maar met wat er momenteel gaande is, gaat het helemaal verkeerd met onze maatschappij en ik denk dat vooral de politiek hiervoor verantwoordelijk is.

    Like

     
 6. Dirk van Haaren

  mei 29, 2016 at 12:54 pm

  Demonen maken steeds meer de dienst uit en het stemvolk biedt hun die mogelijkheid. Het zit ook in hun namen Vereniging Van Demonen, Demonen’66, Centrum Demonische Activiteiten en Partij Van Demonische Alliantie. Weet waar u op stemt.

  Like

   
 7. modilanto

  mei 29, 2016 at 5:31 pm

  Dit is op modilanto herblogden reageerde:
  Ben ik het mee eens !

  Like

   
 8. Kijktip

  mei 29, 2016 at 11:19 pm

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: