RSS

Brexit: ‘We hebben gevochten tegen leugens, corruptie en misleiding’

24 jun

BrexitHet was me het nachtje wel met het Brexit referendum en dan de uitslagen die verrassend anders bleken te zijn dan alle polls, inclusief de exit-polls. Het Brexit-kamp begon op voorsprong, maar toen ineens Schotland met overweldigende aantallen ‘Remain’-stemmen binnen kwam raakte het Brexit-kamp op achterstand. Maar dat veranderde omdat er een aantal grote steden toch voor een vertrek hadden gekozen. Het was de moeite waard om er de hele nacht voor op te blijven en Sky-news op internet live te volgen want het is echt definitief BREXIT!  51,8% ‘Leave’ om 48,2% ‘Remain’.  De opkomst was ongekend hoog, 72,1%. Het Britse volk heeft gesproken.

 

Farage: “Laat 23 juni de geschiedenis ingaan als onze onafhankelijkheidsdag”.

Nigel Farage van UKIP, groot voorstander van BREXIT eiste midden in de nacht de overwinning al op (NL ondertiteld).

 

Hoe het nu verder gaat moeten we afwachten. Er was paniek op de beurs, de Britse Pond stortte in en er waren ook veel speculaties en opmerkingen dat Cameron niet kan aanblijven.

Komt er nu ook een Nexit?

Nigel Farage zegt voor de Nederlandse camera’s: “Opiniepeiling in Nederland laat zien dat een meerderheid ook daar voor één_europa_toen_en_nuvertrek uit de EU is.”

Premier Rutte noemt de uitslag van het referendum teleurstellend. “De Britten moeten nu aangeven wat ze willen. Het lijkt mij onomkeerbaar, maar je weet nooit wat er gebeurt.” Rutte erkent dat ook in Nederland onvrede leeft over de EU. “Die onvrede leeft ook bij mij, maar samenwerking in de EU is voor een handelsland als Nederland, ook voor onze veiligheid en welvaart, van levensbelang,” aldus de NOS.

We weten hoe referenda in ons land het doen en omdat onze arrogante en ondemocratische Rutte liet weten dat hij totally, totally, totally tegen referenda over multilaterale overeenkomsten is, hoeven we niet te verwachten dat hij ook zo’n referendum uitschrijft. Of hij moet ineens wel heel erg dringend verlegen zitten om pleepapier…

 

 

Zie ook het artikel van Paul Craig Roberts over het BREXIT-referendum. En nog een vervolg-artikel van hem met zijn laatste analyse: “de Britse bevolking denkt dat ze eruit zijn maar Washington en de Britse overheid en media dienen Washington en zullen ervoor zorgen dat ze niet kunnen vertrekken.”

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 
58 reacties

Geplaatst door op juni 24, 2016 in EU

 

Tags: , , , , ,

58 Reacties op “Brexit: ‘We hebben gevochten tegen leugens, corruptie en misleiding’

 1. Ilse

  juni 24, 2016 at 8:35 am

  De vlag kan uit Irma, nu wij nog!

  Like

   
  • J Elswijk

   oktober 28, 2016 at 2:46 pm

   De vissers zijn ongerust wordt verteld, ik geloof hier niets van, want de Nederlandse visser hebben bijna allemaal een firma in Engeland dus een postbus firma, dus legaal Engels, verder gaat het goed met Engeland de import stijgt en de export stijgt dankzij de lage pon, ook het toerisme zit in de lift, wanneer gaat de NEXIT beginnen wij als grootste afdrager van geld aan de geldwolf Europe Franrijk is zoals altijd een wanbetaler, laat iedere staat zijn eigen boontjes doppen.

   Like

    
 2. Peter

  juni 24, 2016 at 8:52 am

  Kantjeboord. Een keerpunt in de EU-geschiedenis. Wie eerst: Nexit of Frexit. Hoe eerder hoe beter, zodat we aan en goede samenwerking zonder dictatuur kunnen gaan werken. Met VEEL meer aandacht voor democratie en de ‘gewone mens’. Komt het toch nog goed met ons welzijn?!
  (Met complimenten voor Irma voor alles wat ze doet voor het goede doel!)

  Like

   
 3. Corrie

  juni 24, 2016 at 9:06 am

  Samenwerken, ja! Maar niet via een stalen kabel die EU heet en dwingt. Maar uit respect , vrije keuze en oprecht handelen.

  Like

   
 4. Pipa

  juni 24, 2016 at 9:13 am

  Dit is op kristallijnenpoortblog herblogd.

  Like

   
 5. Peter

  juni 24, 2016 at 9:33 am

  Ik blijf het allemaal maar een moeilijk verhaal vinden. Samen sta je altijd sterker maar hoe krijg je meer eensgezindheid? Hoe maken we een nieuw levensstelsel waarin welzijn voor iedereen te beleven is. Geld Geld Daar draait het om. Ik denk dat Europa zich eerst maar eens los moet weken van het onderhandse bemoeizuchtige Amerika en NSA praktijken. Die zal ons nog harder in het verderf doen storten.

  Irma bedankt

  grt,

  Like

   
 6. Dirk van Haaren

  juni 24, 2016 at 11:14 am

  Heb vanochtend enige reacties op de radio gehoord van de diverse pol.partijen Halbe Zijlstra, Buma, Klaver en de tweet van Pechtold. Ik vraag me af of ze het wel begrijpen. Volgens mij willen ze dat niet of ze kunnen dat niet. Het volk is niet tegen het volk van Europa Maar tegen de steeds grotere bemoeienis van, in mijn ogen, corrupte en zich zelf verrijkende Brussel en hun incompetentie om de macht van de ECB te breken. Een ECB die gedomineerd wordt door de Goldman-Sachs vazal Draghi. Het VK heeft de vinger gelegd op een ernstig ziek Brussel. Gesteld kan worden dat Brussel tegen het volk is.

  Like

   
 7. jolo

  juni 24, 2016 at 11:43 am

  Ben in feite tegenstander van EU!
  Denk eerder dat de Britten hiermee opzettelijk aan meegedaan hebben?
  In samenwerking met NWO en VS, zogenaamd exit tegen houden, puur om speculatief op de beurzen te handelen?

  Like

   
  • bernadette

   juni 24, 2016 at 12:01 pm

   Een ieder fungeert met z’n antenne weer anders vanuit de ether ;

   http://www.beyondthematrix.nl/2016/06/24/het-brexit-kamp-wint-overwinning-op-het-pro-eu-kamp/

   Like

    
  • Locke

   juni 24, 2016 at 3:46 pm

   Fijn dat er meer nadenkende mensen zijn. Juist gezien. Britten zijn tegen EU, maar er nog hiet uit.

   Like

    
  • Debje

   juni 25, 2016 at 3:37 pm

   Dat gevoel heb ik dus ook,ze hebben zoveel macht ze laten dat echt niet zomaar wegnemen

   Like

    
   • robvdz

    juni 25, 2016 at 4:23 pm

    Dus dan hadden ze in die kanker EU moeten blijven?
    Wat zouden wij moeten doen dan?

    Like

     
    • Irma Schiffers

     juni 25, 2016 at 4:28 pm

     Precies, de slachtoffer- of martelaarsrol moeten we niet gaan spelen nu, dat is pas echt gevaarlijk

     Like

      
     • robvdz

      juni 25, 2016 at 5:35 pm

      Een Nexit poll gaat hier hoe dan ook komen. Daar is het momentum helemaal rijp voor.
      Dat is ook de grootste nachtmerrie voor het Rutte construct en dat laat ie merken.
      Wat we wel moeten gaan inzien dat er een ander tijdperk aanbreekt wat veel meer vraagt van de mens die rijp is voor een 21e eeuw met hele andere maatschappij vormen.
      Het grote, ”laat die lui in Den Haag maar de boel bestieren”, is dan wel voorbij.
      Wat dat werkt niet. Dat hebben we in de afgelopen 100 jaar wel gemerkt.
      Men zal zich moeten gaan organiseren en de dagelijkse omgeving op alle terreinen zelf gaan vormgeven en besturen.
      EU eruit en dan het land weer overgeven aan het zittende tuig is natuurlijk zo contraproductief als maar zijn kan.
      Het mooiste wat we kunnen beleven dat wanneer er een volksafstemming komt over de EU, dat alle partijen zich gaan scharen achter de EU! Wanneer het volk zegt eruit! Dan hebben de partijen eveneens in één klap hun intrinsieke mandaat verloren en zijn we de facto van die rommel af.
      Directe democratie heeft dat dan bepaald middels de stemming per internet en weg met die honderden wauwelaars.
      Dan komt natuurlijk het echte werk waarbij alleen nog dienend leiderschap is verlangd en het land moet worden verdeeld in zelfregulerende regio’s die gaan samenwerken met andere regio’s.
      Iedere etnische groep krijgt danhun eigen vaardigheden en mogelijkheden te optimaliseren en er is geen top-down bestuur meer. Dat hoorde bij de 20e en het begin van de 21e eeuw is passé.
      Is er sprake van het ware begin van het Waterman tijdperk?

      Like

       
   • robvdz

    juni 25, 2016 at 9:01 pm

    Je ziet bijna hetzelfde beeld als destijds in geval Das dritte Reich van A.H. Ze beelden zich in onoverwinnelijk te zijn., Deutschland gewinnt am jedem Front.
    Toen kwam de eerste goeie klap bij Stalingrad en vanaf dat punt was het alleen maar terugtrekken geblazen. En in 1945 was het voorbij met,’Ein vereintes Europa unter Deutsche Fuhrung’.
    Deze kentering is een noodzakelijke steun voor alle onderdrukte Europeanen die NOOIT hebben kunnen kiezen.

    Like

     
    • Nika

     juli 4, 2016 at 10:58 pm

     Ik lach je iig uit Robvdz….wie populisten achteraan loopt zou nog eens van een koude kermis thuis kunnen komen. Ook hier weer een reactie die niet echt van intelligentie getuigd, want klopt zo niet en klinkt haatdragend ergens.

     Jammer dat Irma censureert. Wat beviel je niet?

     Like

      
 8. bari1951

  juni 24, 2016 at 12:15 pm

  Dit is op Kattukse Vrienden voor Israël herblogd.

  Like

   
 9. corrie

  juni 24, 2016 at 1:06 pm

  als ik die kwal van een Rutte zie staan wordt ik al misselijk , nee Nederland gaat niet meer massaal de straat op . Dan Frankrijk zou wel mee willen doen met demonstraties , maar helaas leven wij in een dictatuur en Politiestaat lang leve de Eu iedereen arm en naar de voedselbank , volgens die lachebek is er geen armoede in Nederland , wij betalen de eliteclub (bilderbergmannentjes) zie de kale van de pvda ook roeptoeteren , ik weet niet over welke economie ze het hebben de wereld is allang failliet een grote luchtbel en de nederlanse propagandaomroep heeft altijd gelijk !!!!!!!!!!!!!!probeer al jaren mensen duidelijk te maken wat er eigenlijk aan de hand is , maar eigenlijk vinden ze mij maar irritant , dan roep ik maar , je komt er nog wel achter , ik heb niet veel te verliezen wordt al jaren uitgekleed door die maffiosa dat politiek genoemd wordt , zelfs een sp waar ik lid van was , heb ik opgezegd want ook die club blijft de verhaaltjes maar geloven , doe er niet meer aan mee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

   
 10. Eliz.

  juni 24, 2016 at 2:52 pm

  Hoop doet leven. Maar belachelijk is het dat wordt gesuggereerd dat lager opgeleiden voor een “Brexit” waren en de hoger opgeleiden voor “Remain”. Als dat zo is dan bestaat er dus een enorme kloof. Eerder denk ik dat de “remain” stemmers het voor het geld doen. Zie de Schotten. Velen voor “blijven” ,want logisch er gaat enorm veel EU (plattelandsontwikkeling)subsidies naar de Schotten. bv €700.000 voor een (nieuwe)whiskey distilleerderij of te denken aan het “Highlands & Islands ERDF” wat ruim 100 Miljoen geeft voor Business Innovation en groei of het European Structural Funds welke loopt tot 2020. Natuurlijk onze belasting centen. Nu snel een Nexit!

  Like

   
 11. Gerrit

  juni 24, 2016 at 2:54 pm

  Bij deze uitslag kunnen zeer grote vraagtekens gezet worden. De laatste verkiezingen werden steevast vervalst. Er is hier zelfs een officieel onderzoek naar gaande. En nu zouden alle polls het op het laatste moment mis hebban? Onwaarschijnlijk.
  Nee hoor, er is helemaal geen reden voor de britten om de vlag uit te hangen, tenzij het een zwarte is. Het gevolg van deze uitslag is dat nu de fascisten als Boris Johnson en Farage aan de macht komen. De smeerlap en Hitler-aanhanger Farage heeft vanmorgen al aangekondigd dat hij de NHS wil aanpakken.
  Schotland wil een nieuw referendum voor onafhankelijkheid, net als Noord Ierland. Beide landen hebben gestemd om in de EU te blijven.
  Cameron wordt bedankt voor zijn blufpoker.

  Like

   
 12. Dr.Snuggles

  juni 24, 2016 at 5:17 pm

  Dit is op De Vuist van Nederland herblogden reageerde:
  en zo waar

  Like

   
 13. jhon

  juni 24, 2016 at 5:19 pm

  De megalomane ambtenaren hebben de founding fathers van de EU verraden een gemiste kans de Britten vluchten i.p.v. de strijd aan te gaan !
  http://www.nieuwsblad.be
  Attributiebeginsel – Hoofdinhoud
  Volgens dit beginsel mag de Europese Unie (EU) alleen regels maken en optreden op grond van bevoegdheden die de lidstaten aan de EU hebben toegekend. Alle andere bevoegdheden behoren toe aan de lidstaten zelf. Met het attributiebeginsel moet zowel bij het interne als het internationale optreden van de EU rekening gehouden worden. Het attributiebeginsel is vastgelegd in artikel 2 van het Verdrag betreffende de werking van de Europese Unie.
  Het attributiebeginsel kent drie bevoegdheidstypes:

  de exclusieve bevoegdheden: alleen de Europese Unie is op deze gebieden gemachtigd om wetten te maken

  de gedeelde bevoegdheden: zowel de Europese Unie als de lidstaten mogen op deze gebieden wetten maken.

  de gebieden waarin de lidstaten bevoegd blijven, maar waarin de Europese Unie de lidstaten mag aanvullen door ondersteunend of coördinerend op te treden
  Met het Verdrag van Lissabon is de verdeling van de bevoegdheden tussen de Unie en de lidstaten duidelijker geworden. Het verdrag legde naast het subsidariteits- en het proportionaliteitsbeginsel ook het attributiebeginsel vast. Deze drie beginselen bepalen hoever de invloed van de EU zich uitstrekt. Ook maakt het beginsel deel uit van de manier waarop de Unie om moet gaan met de bevoegdheden die de burgers van Europa aan de EU hebben toegekend. Dit heet ook wel ‘Europese Governance

  Like

   
 14. yvonne

  juni 24, 2016 at 6:06 pm

  Ook ik heb de hele nacht voor de tv gezeten, wat viel mij op?
  Al uren voordat er bekend werd gemaakt dat het een brexit was, ging de pond al onderuit???

  Als dit gebeurd na een brexit, maar het gebeurde op een moment dat het zogenaamd nog niet duidelijk was.
  Na de brexit werd OBAMA gebeld?????
  Cameron neemt ontslag

  Die ongekozen Eu geeft aan gewoon door te gaan.
  De britten zouden brexit gestemd hebben vooral over de migratie, zegt NOS daar zakt je broek toch van af.

  Like

   
 15. nan

  juni 24, 2016 at 6:16 pm

  Ben net thuis. Vanmorgen kon ik de radio nog horen, maar s’middags niet meer.Ik werkte buiten.En het was al weer ook uit mijn hoofd. Nu thuis en direct comp aangezet en ja hoor lang leve irma e-mail. Yoepie Brexit, ik wens ze sterkte en hoop dat het ook wat inhoud. En dat er wat gaat veranderen. Nu de rest nog. Eerst alles open breken/losmaken.Van alle landen. Hoop wel dat de gevestigde orde politiek er ook echt wat mee gaat doen. Voor mijn samen werken prima maar niet op deze manier die er was i.v.m draaideur/achterkamertjes/leugens/dictatuur/het ene land wel en de ander land niet. Via valse voorwensels het toch doordrukken en wetten overschrijden enz. Ik ben nu benieuwd wat Rutte nu doet i.v.m Oekraine, die hij op de lange baan schuift. Openheid en laat het volk kiezen met samenwerken. Het is/wordt nog steeds een kwestie van lange adem.We/ zij zijn er nog niet. Ik hoop ook dat de overdracht van onze (Nederland) pensioen hierdoor op de lange baan wordt geschoven.
  Vriendelijke groet nan

  Like

   
 16. yvonne

  juni 24, 2016 at 6:18 pm

  Deze brexit was NU niet de bedoeling hoor.
  Op CNN komen ze met een landkaart en krijgt corbyn de schuld dat hij in een paar steden zijn best niet heeft gedaan voor de remain?
  Waar zijn het volk dan nog voor nodig om te stemmen?

  Wilders wil een nexit referendum.
  SP Roemer ook, maar dan alleen als stemmen om in de EU te blijven met minder macht.

  De rest van de volksverraders VVD – CDA- Pvda enz enz zijn TEGEN

  Like

   
 17. yvonne

  juni 24, 2016 at 6:34 pm

  Hallo allemaal.
  hebben jullie nu na de brexit ook ineens een mooie blauwe hemel?
  Hier in zeeland wel? en wat nog belangrijker is, ik heb vandaag eens geen 5 vliegtuigjes zien sproeien

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juni 24, 2016 at 6:46 pm

   Niet te snel blij worden. Spoedoverleg over plan B kan ervoor zorgen dat er wellicht even niet gevlogen wordt. ;-)

   Like

    
 18. yvonne

  juni 24, 2016 at 6:54 pm

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/26078894/__Facebookend_NL_pro-Brexit__.html

  Irma op de linken staat een filmpje van farage, is die nu al geblokt door YOU-TUBE?

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juni 24, 2016 at 6:57 pm

   Nee hoor Yvonne, als ik hierboven in het artikel op ‘play’ klik, gaat de video gewoon spelen.

   Like

    
 19. yvonne

  juni 24, 2016 at 7:10 pm

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26078435/__Actie_voor_nieuw_referendum_over_Brexit__.html

  Ze willen weer hetzelfde uitvreten als wat ze steeds hebben gedaan, steeds overnieuw stemmen net zolang tot de stem ja word.
  Ik zei het toch? Het was NU niet de bedoeling dat ze eruit gaan.

  Welke leugens werden steeds gebruikt?
  Griekenland zou niet zo maar uit de EU kunnen. exit was niet mogelijk (mits dat de EU je eruit trapt, want schijnbaar kon dat wel)

  In Het Lissabon verdrag is een clausule opgenomen voor een uittreden Eu die 2 jaar gaat duren.
  Hier in nederland hebben ze het over 10 jaar?

  De britten zouden de 1e zijn die er uit gaan? Is ook een leugen want voor dat ze de clausule hadden toegevoegd is groenland er gewoon uit gegaan.

  Lees het verdrag en zie dat elk land er gewoon uit kan als ze dat willen.

  Maar als de Bilderberg en USA niet wil dat je er uit gaat, worden dit soort dingen verzonnen.

  Nu laten ze alleen de lui op tv zien die voor blijven zijn, zogenaamd een kater?
  En is de helft voor blijven , dus dit kan niet net een paar procent die eruit wil. gut waar kennen we dit van.
  Hadden we hier in nederland met de referendum oekraine niet exact hetzelfde?
  En gaan ze nu weer komen met MEER EU.
  ook dat gebeurt elke ronde.

  reken maar op veel valse aanslagen in engeland, zogenaamd zijn ze niet meer beschermt zonder de Eu.
  Ze zullen zwaar gestraft gaan worden als voorbeeld voor ons.
  Trap er niet in

  Like

   
 20. yvonne

  juni 24, 2016 at 7:37 pm

  De standaard.

  De Britten kan volgend jaar nog voorzitter worden van de EU

  Van onze man in Londen

  Mark, Luke en Christopher zien er wat verwaaid uit. Ze hebben dan ook de hele nacht de Brexit gevierd. Ze maken deel uit van Universities for Britain.

  Hun voornaamste reden om voor een exit te gaan? Het hoge, ondemocratische gehalte van Europa. Of ze door de Londenaars niet met nek worden aangekeken? ‘Neen, we krijgen schouderklopjes, maar vooral van de gewone mensen.’

  Uit onderzoek van EenVandaag blijkt dat maar liefst 54 procent van de Nederlanders voorstander is van het organiseren van een ‘Nexit’-referendum.

  ‘Dit is niet het einde van Europa. We moeten vastberaden voortgaan met 27.’ Zo betoogt de Belgische eurocommissaris Marianne Thyssen na de keuze van het Britse volk om de Europese Unie te verlaten. Wel moeten zowel Europese beleidsmakers als nationale politici zich afvragen of ze wel voldoende de Europese meerwaarde verdedigen. ‘We moeten af van die zondebokcultuur. Want Europa, dat zijn wij allemaal.’ DE POLITIEKE KASTE GAAT GEWOON DOOR.

  De Franse ex-president Nicolas Sarkozy vraagt om een nieuw Europees verdrag, nu de Britten voor de Brexit hebben gestemd. Hij pleit voor sterkere controles aan de Europese buitengrenzen en het voorlopige einde van de uitbreiding van de Europese Unie

  Radio 1
  ✔ ‎@radio1be

  Als we doof blijven voor weeffouten in de EU zal de #brexit een kettingreactie veroorzaken” @GeertNoels #studiolondon

  4:27 PM – 24 Jun 2016

  Like

   
 21. yvonne

  juni 24, 2016 at 7:43 pm

  Nu op CNN Obama komt met een toespraak op tv over de BREXIT

  Trump had al gereageerd dat Obama zich hier ongepast heeft mee bemoeit, en als die dat niet had gedaan zou de brimain meer hebben gewonnen.
  Er is een harde klap uitgedeeld. Er is paniek (eindelijk)

  De nieuwe NWO staat op klappen, want ook in Amerika loopt het precies zoals het in de EU loopt.

  Like

   
 22. yvonne

  juni 24, 2016 at 7:49 pm

  Jean-Claude Juncker, voorzitter van de Europese Commissie, heeft duidelijk laten verstaan dat er geen heronderhandeling mogelijk is van het Britse lidmaatschap van de Europese Unie. Met andere woorden, ‘out is out’.

  Maar ondertussen is het blijf kamp al een petitie begonnen voor een nieuwe referendum?

  Like

   
 23. yvonne

  juni 24, 2016 at 8:01 pm

  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/06/24/merkel-und-hollande-wollen-den-zerfall-der-eu-verhindern/

  Hollande die weigert al maanden om naar zijn eigen volk te luisteren, en nu gauw wat willen veranderen?

  Like

   
 24. yvonne

  juni 24, 2016 at 8:24 pm

  @12 Soevereiniteit overdragen aan een buitenlandse mogelijkheid is landverraad en dat maakt Rutte en al zijn voorgangers dus landverraders, en daar staat de doodstraf op in Nederland
  @11 Politici falen daar al 30 jaar in dus tijd voor “ondeskundige”

  Like

   
 25. robvdz

  juni 24, 2016 at 9:22 pm

  Iederen ontzettend gefeliciteerd dat de kentering nu eindelijk bereikt is.
  De Engelsen hebben in het verleden de Romeinen, Fransen en niet te vergeten de Duitsers eruit geflikkert en nu het EU tuig!! England will never surrender!!!
  Er gaat hoe dan ook een nexit komen.
  Natuurlijk gaat dat niet ‘goedgekeurd’worden want het schorem wil nooit van hun plek als spreek buis van de NWO en de graaiers binnen dat kamp.
  We hebben geen toestemming nodig van het rapaille om uit te spreken wat wij willen.
  Als het overgrote deel van de NL bevolking ook hun land terug wil dan is dat zo.
  Negeren van de bevolking doen ze al jaren dus zullen ze dat dan ook gaan doen.
  Maar wat dat als een paal boven water zal staan is dat wij hebben gesproken.
  En dat zullen we ook doen, met of zonder politieke smeerlappen want de door hun opgetuigde nep democratie is sowieso een wassen neus.
  Vrede&Recht gaat zich hier 100% voor inzetten en daar hoort o.a. ook de legalisatie voor de toepassing van mediweed bij omdat wij zelf wel kunnen uitmaken welk plantje w in de mond steken.
  Onafhankelijkheid is wat wij a priori uitroepen voor een volk wat al veel te lang is geminacht door leugenaars en zakkenvullers.
  Laten we eindelijk eens beginnen aan onze 21e eeuw. Ons geboorterecht!
  Engeland bedankt, jullie zullen niet alleen staan, wij komen er aan!

  Like

   
 26. Lauri Fransen

  juni 25, 2016 at 12:01 pm

  Irma, deze video kwam ik tegen over de motieven van de Cabal i.v.m. de EU. Ik kan het niet helemaal verstaan. Is dit iets voor jou om van ondertiteling te voorzien?https://www.youtube.com/watch?v=JTJXzOg06W0

  Like

   
 27. yvonne

  juni 25, 2016 at 5:32 pm

  PANIEK IN DE EU

  1dag na de brexit 100.000 handtekeningen voor nieuw referendum in de EU blijven.

  Nu de 2e dag meld NOS 1 miljoen handtekeningen voor de EU.

  Gaat wel erg snel he met die handtekeningen, erg ongeloofwaardig dus.

  EErst meld 1 vandaag 54 % nederland is VOOR NEXIT,
  Nu 2 dagen na de Brexit zouden we ineens voor in de EU kiezen.

  Ze zijn als de dood.

  Duitse krant meld dat er nu nog 5 landen uitwillen waaronder frankrijk en nederlend oosterijk finland en Hongarije staat in DE WELT

  Like

   
  • robvdz

   juni 25, 2016 at 8:23 pm

   Ja ja hoor, de Onvolprezen NOS is alweer volop de propaganda machine aan het doorsmeren en proefdraaien. Nu brengen ze volop het gejammer in beeld van de ‘in’ stemmers.
   Dit als proloogje van wat de nederlanders dienen te gaan denken, zoals ze dat al jaren gewend zijn te doen.
   VIES VIES VIES is die Nederlandse Omroep Stichting, de spreekbuis van de NWO-Bilderbergclub.

   Like

    
 28. yvonne

  juni 25, 2016 at 6:18 pm

  Like

   
 29. Sophietje

  juni 25, 2016 at 9:42 pm

  http://www.zerohedge.com/news/2016-06-25/not-so-fast-scotland-and-northern-ireland-may-have-brexit-veto-rights

  en

  Mark Blyth, professor of Political Economy at Brown University, talks with ‎AthensLive about the #Brexit vote and the ramifications on the ‎UK and across ‎Europe.

  Like

   
 30. Johan Bosman (werktuigkundige)

  juni 26, 2016 at 4:20 am

  Mijn vrouw en ikzelf hebben -gealarmeerd door het despotische politieke en monetaire beleid van de EU- reeds jaren geleden ons geperveteerde “wettige” (we mogen geen ander gebruiken) betaalmiddel ingeruild voor echt geld. Ik heb als kleine ondernemer namelijk altijd geld in reserve moeten houden om willekeurig welke bewerkingsmachine dan ook ook te kunnen aanschaffen. Dit is heel belangrijk in de werktuigbouw want op een machine kun je nu eenmaal werk aannemen en je wilt natuurlijk geen zaken doen met een bank.

  Die keuze heeft ons in de nacht waarin de beslissing over de Brexit viel slapend 4000 Euro opgeleverd.

  Het kan dus wel degelijk!

  Like

   
 31. yvonne

  juni 26, 2016 at 5:28 am

  Like

   
 32. yvonne

  juni 26, 2016 at 5:36 am


  Er word nu net gedaan alsof de brexit de beurzen heeft laten crashen, maar is dat wel zo?

  de beurzen staan al vet in de min aan het begin van het jaar 2016 januari
  Ze waren al aan het crashen dus.
  iemand bij de BBC zei dit gelukkig op tv en vroeg meteen even wat de beurs van japan ermee te maken heeft.

  De beurzen in USA-EU-China_ en ook Saoedi arabie stonden al op een ver minpunt.
  Na de brexit zijn er alleen maar geluiden te horen wat dit voor de handel betekend de GLOBALISTEN

  Nog steeds gaat het niet over de burgers

  Like

   
  • Sophietje

   juni 26, 2016 at 2:49 pm

   “Er word nu net gedaan alsof de brexit de beurzen heeft laten crashen, maar is dat wel zo?

   de beurzen staan al vet in de min aan het begin van het jaar 2016 januari
   Ze waren al aan het crashen dus.”

   Jup. altijd een tweede plan..laat nooit een goede crisis liggen.
   De beurzen waren idd al slecht, en gingen slecht de dag VOOR het referendum..( ? ) en als dat al iets wil vertellen is dat speculeren inderdaad niet meer is dan dat: speculeren.
   De EU lobbypuppets riepen al een tijd wat het kost om uit de euro te stappen en nu maken ze het even waar voor ons. Zo van zie je nu wat JULLIE gedaan hebben.. in de hoop dat andere landen geen exit meer aandurven. Tja geen crisis kan het uiteenvallen nog stoppen hoor.. Wat ze ook gaan proberen. Ze hebben laten zien wat ze waard zijn en dat was verarming op alle vlakken met uitzondering van hun eigen positie en pensioen.
   Leuk geprobeerd en nu terug naar normaal. EXIT. Dan kunnen we nog wat maken van de verschroeide aarde die ze hebben achtergelaten.

   HUP!

   Like

    
 33. DonQuijotte

  juni 26, 2016 at 6:13 pm

  Dank voor al je inzet @Irma. Laten we ons doel van een vrije mensheid in het oog houden. Ik ben zo blij dat er mensen als jij zijn!

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: