RSS

Tweede referendum? Brexit leidt tot verval EU, zegt Soros

26 jun

Grote verdeeldheid: voor-en tegenstanders van Brexit

Er is veel rumoer in de wereld vanwege Brexit en nu al begint het aloude liedje zichzelf te herhalen dat er een tweede referendum over moet worden gehouden. Argumenten zijn onder andere:

 • de ‘Brexit-stemmers’ zullen over een paar jaar spijt hebben en anders willen stemmen vanwege de financiële malaise
 • er is een petitie over het internet gegaan voor een hernieuwd referendum met bijna 1,5 miljoen handtekeningen
 • volgens de initiatiefnemers moet bij zo’n referendum driekwart van de kiesgerechtigden stemmen en minimaal 60% halen, in dit geval was de opkomst ‘maar’ 71%
 • Veel Brexit-stemmers zouden al spijt hebben

brexit-800x500We konden al verwachten dat de elite, die al vanaf de tweede wereldoorlog hebben bekokstoofd dat op weg naar de NWO er één Europa moet komen, omdat dat gemakkelijker te besturen is door de bankiers dan allerlei soevereine landen, het hier niet bij zou laten zitten. Op de Bilderberg-bijeenkomst stond Brexit hoog op de agenda. Maar men slaapt lekker door en lijkt niet te zien welk groot gevaar er voor de mensheid dreigt. Het contante geld is langzaam maar zeker al overal aan het verdwijnen -ook een heel gevaarlijke ontwikkeling die ons laatste stukje vrijheid af zal nemen- en vervolgens kun je alleen nog maar alles via de ‘banksters’, lees ‘de gangsters’ regelen. Volledig traceerbaar en alleen met een microchip kun je straks nog aan je boodschappen komen. Dus massaal aan ‘De Florijn’ zou ik zeggen, gratis, voordelig, volledig rentevrij lenen en alles gaat buiten de banken om! Een geldsysteem van de mensen zelf.

De ‘powers that be’ steken hun plannen niet onder stoelen of banken, maar aangezien de corrupte mainstream media dit niet aan je neus gaat hangen, is het blijkbaar ook voor de schapen nog steeds niet waar.

Dat er een financiële crisis komt weten we al langer. Met of zonder Brexit, maar nu hebben de machthebbers een stok om mee te slaan. Tevens is het een mooie gelegenheid om de rest van Europa te waarschuwen: dit is wat er gebeurt als je eruit wilt stappen. Er wordt door een kleine groep weer flink verdiend aan de val van the Pound; die speculeren erop los.

De Volkskrant doet met het zaaien van angst een duit in het zakje door George Soros te citeren, die we kennen als een zeer gevaarlijke Rothschild-bankier en o.a. als de ‘sluwe vos’ die achter de vluchtelingencrisis zit:

George Soros: Brexit leidt tot verval EU

[:…]De Britse keuze om de Europese Unie te verlaten leidt tot een onomkeerbaar verval van de EU. Dat heeft de financiële investeerder en filantroop George Soros zaterdag gezegd. Hij is er bovendien van overtuigd dat de uitkomst van het referendum het land zal beschadigen, maar dat men uiteindelijk zal inzien dat een Brexit de verkeerde keuze is.

‘De economie van Groot-Brittannië zal er uiteindelijk onder lijden. De Britten kunnen dat al op korte termijn gaan voelen’, aldus de miljardair van Joods-Hongaarse afkomst in zijn column op de financiële website Project Syndicate.

Soros verwierf in 1992 wereldfaam toen hij het Verenigd Koninkrijk dwong de koppeling van het pond aan andere Europese munten los te laten. Met de speculatie op een waardedaling van het pond verdiende de belegger een fortuin.[…]

Het is te hopen dat de Britten nu door durven te zetten en dat de bevolking in de andere Europese landen ook op de barricades gaan, tenslotte luidt het spreekwoord ‘als er één schaap over de dam is…’.

Uit een eerder artikel van de Sunday Express, die de Nederlandse Telegraaf citeerde na een onderzoek onder de lezers, bleek dat 9 van de 10 Nederlanders een referendum wil over Nexit.

Eén vandaag interviewde Thierry Baudet van de partij ‘Forum voor Democratie’, een fel voorstander van een Nexit en Forum-voor-democratie-2015-Thierry-Baudet-screenshot-777x437initiatiefnemer van het referendum over de handelsovereenkomst met Oekraïne. Hij zegt o.a. in dit interview over de EU en de onmogelijkheid om deze te hervormen:

[… wat je krijgt daar (in de Europese Unie, red.) is een machtsvacuüm, dat is een oude truc natuurlijk, ‘verdeel en heers’, waardoor de technocraten het uiteindelijk voor het zeggen hebben. Dat is ook de grondslag geweest van de EU. De EU is ontwikkeld om democratische politiek onmogelijk te maken. Dat is de hele filosofie ervan…]

De interviewer merkt op dat het ‘eigenlijk best wel handig is om zonder paspoort te kunnen reizen’. Mijn hemel, hier hebben we het ultieme non-argument van de diepste slapers. Om te beginnen mag je zonder paspoort niet eens de deur uit en ten tweede ben je met die chip die in je paspoort zit volledig traceerbaar, altijd en overal. Althans diegenen die hun paspoort nog niet in de magnetron hebben gelegd om die chip uit te schakelen. Bovendien zou zoiets geen reden hoeven zijn om je volledige vrijheid op te geven en je over te leveren aan de autocraten. Zie hier dat hele interview.

The biggest secretEn dan hebben we ook nog David Icke -ex-BBC verslaggever, tegenwoordig auteur- die in zijn vele boeken en zijn lezingen sinds 1990 alles letterlijk heeft beschreven wat er nu volop aan het gebeuren is, alsmede wat het einddoel is. Zijn waarschuwingen zijn niet van de lucht en blijken ook steeds vaker terecht, waardoor zijn lezingen in de hele wereld steeds meer worden bezocht waardoor hij niet alleen het Wembley-stadion volledig uitverkocht wist te krijgen.

Zo is één van zijn vele boeken The Biggest Secret’ de moeite van het lezen waard. Daar staat alles in beschreven wat er gebeurt en hoe dat hele plan tot stand is gekomen. Zelf is hij een Brit en hij is uiteraard een groot pleiter voor een Brexit en in zijn wekelijkse video vertelt hij nu hoe blij hij is met deze overwinning, maar vooral geeft hij aan dat dit pas een eerste stap is die nog veel moed en doorzettingsvermogen zal vragen. Ook schetst hij de vervolgstappen van de elite en zoals hierboven beschreven staat is dat inderdaad ook nu alweer het scenario dat zich aan het ontvouwen is. Ik heb deze video vertaald en ondertiteld omdat het zeker de moeite waard is om zijn visie hierover te horen.
De video duurt 28 minuten.

(Zet de ondertiteling desnoods even aan onder het beeld als deze niet vanzelf verschijnt).

 

Zie ook deze artikelen:
Freelance investigate reporter John Rappoport over Brexit (Engelstalig, maar heel verhelderend)
Artikel van collega Guido op Want-to-know: ‘Zo gek is die Brexit toch niet, Mark Rutte?’
En dit op Xandernieuws: Soros: Wanordelijke desintegratie EU onomkeerbaar, leiders zijn burgers vergeten
Op De Lange Mars van Rob Vellekoop: 10 redenen voor Nexit
Xandernieuws: Geheim document in handen van Die Welt: Berlijn bang dat Nederland en 4 andere landen ook uit EU stappen

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 
61 reacties

Geplaatst door op juni 26, 2016 in Uncategorized

 

61 Reacties op “Tweede referendum? Brexit leidt tot verval EU, zegt Soros

 1. yvonne

  juni 26, 2016 at 5:40 am

  Like

   
  • Ytske

   juni 27, 2016 at 11:38 pm

   fantastisch artikel, Irma, mijn dank hiervoor en voor je vertaling van Icke’s prachtige betoog. Let’s go for a NEXIT.

   Like

    
 2. yvonne

  juni 26, 2016 at 5:43 am

  180% draai van Obama
  Nadat hij eerst in de Uk opriep om te blijven en dat ze onderin kwamen te zitten voor de handel.

  Hij maakt afspraken met Cameron?
  Deze man zou het zo goed voor hebben met great britain , dus verliest ie en stapt meteen op?

  Like

   
 3. Eddy

  juni 26, 2016 at 8:32 am

  De “onzichtbare hand” zal een Brexit niet accepteren! Er zal een geweldige vertraging van jaren ontstaan bij de reorganisatie en het verlaten van de EU door Groot-Brittannië. Angst zal gevoed worden door die “onzichtbare hand”. De tegenwerking van Schotland en Noord-Ierland en de wens om bij de EU te blijven zal ook z’n uitwerking hebben.

  Net zoals na het referendum over het handelsverdrag met Oekraïne zal vertraging de grootste hindernis zijn. Juncker heeft ooit eens woorden gesproken in de trend van “We gaan rustig door tot er geen weg meer terug is”.

  Er wordt weliswaar gesproken over “snel afhandelen”, maar dat kunnen we vergeten. Vertragen, vertragen en nog eens vertragen. Net als bij het MH-17 gebeuren. Vertragen en slijtage van de gevoelens.

  Tegenstanders van de EU moeten wel héél stevig in hun schoenen staan om vol te houden.

  Dus….. ik ben iets minder optimistisch dan David Icke. Ik hoop echter dat het anders zal lopen.

  Thierry Baudet als president!

  Like

   
 4. Pipa

  juni 26, 2016 at 8:54 am

  Dit is op kristallijnenpoortblog herblogd.

  Like

   
 5. bari1951

  juni 26, 2016 at 10:08 am

  Dit is op Kattukse Vrienden voor Israël herblogd.

  Like

   
 6. yvonne

  juni 26, 2016 at 10:19 am

  Weten we griekenland nog?
  Referendum tegen de troijka de bezuinigingen?
  De verkiezingen werden groot gebracht via CNN Cipras won.
  Varouvakis? die niet uit de eu wou, maar meer democratie?
  Die nou heelde eu rondzwerft om zijn verhaaltje te doen, en de britten verteld in de EU te blijven?
  OPGELEID in de USA.

  Grieken massaal Nee tegen de bezuinigingen werd ook groot gebracht door CNN.
  Cipras verraadt zijn eigen volk en er zijn nog hardere bezuinigingen gekomen.
  Wraak van de Elite. Zodat ze niet meer durven nee te stemmen.
  waarom allemaal op CNN?
  Griekenland was een voorbeeld voor de rest.

  Cyprus en de blauwdruk banken

  Ook referendum die is vervalst voor onafhankelijkheid van de schotten werd groot gebracht op CNN
  Zie de You- tube filmpjes hierover.
  Hier zagen we het kamp wat onafhankelijk wou geen miljoenen handtekeningen ophalen voor een nieuwe ronde

  Schotland die al meteen riep , als het een brexit word komt er meteen weer een referendum.

  De britten werden aan alle kanten bedreigd, net als toen in griekenland.
  De wraak van de elite is deze.
  Zogenaamd zouden ze geen wraak willen, maar we weten beter.

  Schotland is financiel heel belangrijk voor de Britten.
  samen in de EU mochten ze niet winnen, nu omdat de Britten het lef hebben gehad zich te verzetten en het vervalsen mislukt is, mogen de schotten ineens wel onafhankelijk worden.
  Daarna komen ze met die zogenaamde miljoenen handtekeningen voor een nieuw referendum.
  En met vervalsingen word dit een blijven in de EU.
  Maar omdat de schotten nu onafhankelijk zijn, hebben de britten weinig inkomsten en zal er zwaar bezuinigd worden.

  Zo zal het gaan vermoed ik.

  Het zo toch een bak zijn als ook met de schotten er iets anders uitkomt dan ze willen.
  De eerste ronde was zwaar vervalst met stelen van stemmen .
  Maar toen zaten ze allemaal nog in de EU.

  Nu zijn de schotten niet zo dom, zoals de elite steeds ook over andere volken zegt.
  Er is nu namelijk nogmaals gefraudeerd en wel dat de schotten massaal in de eu willen blijven.

  er kan nu wel eens gestemd worden om bij de britten te blijven, want die hebben uit de EU gestemd en is dit een kans voor de schotten.

  Waarom is het IMF- Obama en Juncker ineens zo vlot, om ze er zo snel mogelijk uit te laten uit de EU, zonder al te veel problemen?
  Nee het word precies contra.

  In nog geen twee dagen na de brexit zouden ineens miljoenen mensen opspelen om in dit gedrocht te willen blijven. Onderdrukt worden? Armoe lijden? Geen toekomst?

  Nos zei 1 miljoen
  Rtl zei anderhalf miljoen
  Diutsland zei 2 miljoen
  CNN had het al over 2,5 miljoen
  Zelfde als bij alle valse vlaggen de cijfers kloppen niet

  Deze houden ze achter de hand voor een nieuw referendum, voor als de schotten weer eens verkeerd stemmen.

  Toch gaat die elite het verliezen, de britten pikken dit nooit.
  Waarom denk je dat er steeds iets gebeurt met een politica ofzo?
  Puur voor nog meer politiebescherming voor dit crapuul.
  Ze zijn bang, en vrezen het volk
  En terecht , en het duurt nu niet lang meer, ik vrees dat er lantaarnpalen te weinig zijn.

  Ook Obama is bang, Hij krijgt in de USA niet voor elkaar wat ie wil.
  Niet voor niets hoor die beveiliging van Obama met zijn auto the beast en de Eu. de bilderberg en ook in nederland het kabinet.

  Ze willen de britten breken.
  Wat ik al eerder zei , het was nu niet de goede tijd voor eruit.
  Ze lopen zeker 8 jaar achter op schema, Obama wou dat snel inhalen.
  Maar het lukt niet, ze zijn overal aan het verliezen.

  De Britten en de Grieken of welk land dan ook, het gaat niet lukken.

  ze hebben de meest pientere koppen bijelkaar , die alles moeten regelen.
  Voorbeeld
  Goldman sachs bank Derivaten en swaps.
  deze zijn zodanig gemaakt dat niemand dit snapt of begrijpt. en dat is precies de bedoeling geweest.
  Om op deze wijze landen bankroet te trekken.
  maar ook dat is niet gelukt, ze worden voor rechters getrokken die ze nu veroordeeld voor misleiding ed.

  De meest hele hoogbegaafde lui hebben een probleem.
  Ze kunnen namelijk niet meer simpel denken, en daarom loopt alles fout.
  Zo simpel is het

  Like

   
 7. nan

  juni 26, 2016 at 10:45 am

  Hoi
  Dat is snelle vertaal werk van je irma bedankt. Wat een chaos, zo idioot.Toen de referendum gehouden werd, golden gewoon de regels die er al waren. Anders kunnen we alles wel op nieuw doen. En Cameron had aan gegeven de uitslag te acsepteren.Maar nu is hij weg en ligt de weg weer open. Dus ze kunnen doen wat zij willen

  Like

   
 8. Marcel Voor Nl

  juni 26, 2016 at 11:12 am

  Dank je wel Irma,dat je dit allemaal belangeloos met ons deelt,je bent een inspiratiebron voor velen.

  Like

   
 9. bernadette

  juni 26, 2016 at 1:02 pm

   
 10. Dweep

  juni 26, 2016 at 1:52 pm

  Uit chaos zal de NWO opstaan…. Nu dacht ik, en denken de meeste dit middels de volgende financiele crisis en of vluchtelinge stromen zal opstaan, maar als nu de Brexit, Nexit, sloxit, franxit en andere uitreed shit zou ontstaan? We denken dat regeringen doof zijn voor, brexit referendum, ons associatie referendum of een ander anti-EU referendum..
  Het was mooi bedoeld, maar na de EEG ( economische samenwerking) en grenzen die verdr open gingen is de EU echt een stap te ver.

  Like

   
 11. Dirk van Haaren

  juni 26, 2016 at 3:08 pm

  Geachte heer Rutte en Koenders,
  Brexit is een feit, althans wat betreft het stemgedrag. Ja en dat was toch even schrikken de hele zaak in rep en roer. Verbazing alom.

  Gisteren 25 juni in Nieuwsuur 6 Ministers van Buitenlandse Zaken waaronder de heer Koenders die, na ik aanneem namens het Kabinet, sprak.
  Ook na uitlatingen van de diverse Euro parlementariërs mag blijken dat zij zich aardig geschoffeerd voelden. Spierballen taal was niet van de lucht. Voor mij een zielige vertoning van volwassenen door hun kinderachtig gedrag met op de grond stampen en schreeuwen.
  Zo van, wij krijgen onze zin niet en nu gaan we het hun zo moeilijk mogelijk maken.

  Een nederig excuus aan de bevolking van het VK had meer op zijn plaats geweest.

  Maar ja, bij de Firma Hoogmoed, Arrogantie en de minachting voor het volk is nederigheid een uitgewiste eigenschap.

  De blindheid door zelfoverschatting is een blokkade voor enige zelfbezinning en van reflectie bij deze Ministers en Brussel niets te merken. Als een arrogante wals walst men in Brussel over elke vorm van democratie. De laatste, voor mij bekend, is de wijze hoe men omgaat met de pensioenen. In mijn ogen een schandelijke vertoning, die neigt naar het legaliseren van onteigening van de pensioengelden, waar nu zo langzamerhand ieder een mening en voorstel over heeft. Niet met de belanghebbende gesproken wel over hun. Een schande en dat is zacht uitgedrukt.

  Als dit zo blijft doorgaan en er personen zijn in Brussel met de volgende uitspraken en degene die dit faciliteren acht u de toko in Brussel dan nog geloofwaardig?

  Juncker in de frontlinies
  In een artikel van Der Spiegel uit 1999 beschreef Juncker eens zijn visie op hoe de Europese worst gemaakt wordt. ‘We beslissen iets,’ legde Juncker uit. ‘Dan maken we het bekend, we wachten een tijdje om te zien wat er gebeurt. Wanneer er geen geschreeuw komt en geen opstand, omdat de meeste mensen toch geen idee hebben van wat er is besloten, dan gaan we door – stap voor stap tot er geen weg meer terug is.

  En wat te denken van deze:

  Of zijn minachtende woorden, toen het Lissabon-akkoord getekend moest gaan worden, maar het nog niet zeker was, of álle EU-leden achter dit verdrag stonden:

  “If it’s a ‘Yes’, we will say ‘on we go’, and if it’s a ‘No’ we will say ‘we continue’.”
  “Britain is different. Of course there will be transfers of sovereignty.
  But would I be intelligent to draw the attention of public opinion to this fact?”
  “When the going gets though, you have to lie”
  “I am for secret, dark debates” (21 04 2011 EU-Observer)

  Wat u van deze uitspraken vindt is mij duidelijk. Het is geaccepteerd dat deze figuur deze functie mocht en heeft betrokken. Hoeveel van dit soort van figuren lopen er nog meer rond in de politiek?

  Het volk is niet tegen Europa maar wel tegen dat zieke Brussel en de politici dat achter hun blijven staan zonder een enkele daad te stellen. Ik denk dat bij hun ook het geld telt. Nigel Farage heeft een daad gesteld die bij de rest van de politici compleet ontbreekt. Pappen en nathouden.

  Zie uw reactie, ondanks alles, met vriendelijke groeten tegemoet.

  Dirk van Haaren

  Like

   
 12. noel demeulenaere

  juni 26, 2016 at 4:05 pm

  het is allemaal erg dat mensen zich zo laten misleiden ,door de media . het wordt van de ene dag op de andere dag erger .op de duur gaat het al vergaan in burgeroorlogen .het is uitzichtsloos

  Like

   
 13. Irma Schiffers

  juni 26, 2016 at 4:07 pm

  De Volkskrant, eveneens spreekbuis van de elite: je kunt vanuit alle landen ondertekenen en zelfs meerdere keren met hetzelfde IP-adres http://www.volkskrant.nl/buitenland/hele-wereld-ondertekent-britse-petitie-voor-nieuw-brexit-referendum~a4327847/
  Het tegenoffensief is in volle gang!

  Like

   
 14. Dropfrans

  juni 26, 2016 at 5:00 pm

  De heer Heine Wind heeft een andere kijk op de Brexit,waar ik ook wel ‘in kan komen’…

  http://wp.me/p3Qy8f-wa

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juni 26, 2016 at 5:06 pm

   Verbaast mij helemaal niet. Er zit een groot plan achter. Wat voor mij overeind staat is dat de bevolking door dit gebeuren wakker wordt en wel degelijk een stem gaat laten horen, zij het dat het verdeeldheid geeft. Alles waar nu over gediscussieerd en geschreven wordt draagt bij aan het vormen van een eigen mening en derhalve (hopelijk) naar een zoektocht om de werkelijke geschiedenis en de hand erachter te gaan ontdekken. Het proces van ontwaken is nu echt wel in gang gezet.

   Like

    
 15. yvonne

  juni 26, 2016 at 5:26 pm

  Ik had gelijk toen ik meteen zei dat de brexit NU niet de bedoeling was.
  Kijk eens naar de kaarten?

  Londen en twee andere grote steden waar labour zit hadden moeten winnen Bremain.
  Schotland daar was geen 1 puntje blauw.
  Zogenaamd had iedereen blijven gestemd, dat is godsonmogelijk.

  Van rompuy vroegere eigen benoemde sul Eu op tv.
  Die vertelde dat Nederland 15 miljoen mensen heeft en geen 17 miljoen zoals ons via de media wordt verteld.

  Dat het kabinet PVDA en VVD maar 25% steun heeft .
  Dat frankrijk hollande maar 14% steun heeft.

  Schotland -londen en twee andere grote steden hadden de doorslag moeten geven.
  Dan nog even over H.A.A.R.P
  Ook dit is fout gelopen, het was namelijk londen zelf die werd getroffen door dit ding en Nederland.
  De tennisballen van hagel.
  Londen stond onder water en 7 stembureaus waren uitgeschakeld voor kort riepen ze.
  Dus je stad staat onder water ook je huis, maar ze gingen allemaal stemmen
  voor Bremain? 75%

  Deze vraag werd gesteld door de BBC, of het kwam door het slechte weer in londen?

  Dijselbloem op tv degeen die vanwege de migranten brexit hebben gestemd zijn RASSISTEN.
  Ze zijn pisst off.

  De Eu de 6 landen die ervoor verantwoordelijk zijn hebben al een top gehouden, de rest mocht later meedoen.
  Nu ineens hebben ze het erover dat het iets anders moet.
  Je kunt er op rekenen dat ze de spelregels veranderen om het onmogelijk te maken om uit te stappen.
  Een volgende clausule in het verdrag van Lissabon?

  Maar de regels die ze burgers opleggen gelden niet voor een kabinetsverkiezing of zelfs die van de EU?

  Die worden met nog minder % neergezet dan wat we de afgelopen tijd hebben gezien in de referendums.

  Met 2 maten meten, maar ze gaan ten onder aan hun eigen regels.

  Iedereen heeft zijn masker laten vallen al een poosje.
  USA maakt de dienst uit en Merkel voert ze als kapitein uit.
  Hopelijk heeft iedereen dit door.
  De EU is een PROJECT. en wij zijn de proefdieren

  Like

   
 16. yvonne

  juni 26, 2016 at 5:46 pm

  Ja irma er zit een groot plan onder, waaronder een derde wereldoorlog en Britannia als veilige haven. (dit gaat nu niet meer door)
  In de 2e oorlog waren ze dat namelijk ook al. koningshuizen zijn daar veilig. en de ander elite.

  In het boek Nostradamus (handboek elite) staat exact beschreven wat ze doen.
  Nostradamus was in de middeleeuwen een ziener voor de koning (vrijmetselaar)
  Zijn rijmpjes slaan nergens op, maar worden nu gebruikt om hem onsterfbaar te maken.

  De rijmpjes worden geinterpreteerd net als de bijbel trouwens.
  Nostradamus gebruikte hallucinerende middelen om zo aan zijn visie te komen.

  De elite denkt het te weten, maar weten het gewoon niet.
  Ze doen dan allerlei zwarte magie , om te winnen, denk ook aan de numerologie.

  Alleen dit werkt de laatste tijd niet meer zo ,maar de duivel liegt tegen iedereen he.

  In het boek Nostradamus staat heel duidelijk dit.
  EU SUPERSTAAT.. de oorlogen die ze gaan voeren tegen elkander. en als enige zouden de britten uit de eu stappen, en niet meer meedoen aan de oorlogen.
  Dan komt er wereldwijd voedsel tekort /nood maar alleen de Britten hebben genoeg om volk te voeden en ze doen niet meer mee aan oorlogen.

  Voor de brexit werden er steeds verhaaltjes verteld voor het slapen gaan.
  De koningin zou voor brexit zijn, maar ze mag zich politiek niet uiten hahahahahaha.

  Dit werd naar buiten gebracht omdat alles op brexit stond, en het koningshuis ingedekt moet worden net als in nederland.
  Ze hebben zogenaamd niks te zeggen?
  Waarom moet er dan een eed gezworen worden voor de koning Alexander?

  nee ze hebben alles te zeggen, het is in opdracht van deze lui.
  Alexander was net nog in een EU een speech gaan houden, o die heeft toch niks te zeggen?
  En zo belazeren ze de mensen.

  De volkeren keren zich ook niet naar andere rassen, maar tegen de eigen regeringen en de EU.
  Ook dat is al goed fout gelopen.
  Net als Monsanto die overal voor een rechter word getrokken door de boeren en verliest.
  net als de shell die zich steeds moet terug trekken (Nigeria -Alaska) en grote boetes moet betalen voor het vervilen van andermans land.

  Dan zijn de banken ook al aan de beurt,
  En de vaccinatieprogramma”s en de farmaceuten.
  Mensen zijn wakker en ook over de chemtrails.

  Dan liggen de chinezen -rusland- brazillie en nog wat landen dwars.
  Alles wat ze aanpakken veranderd in dunne stront en vliegt door hun vingers, ze kunnen het nie vast houden.

  Like

   
 17. yvonne

  juni 26, 2016 at 6:00 pm

  Er schijnt een Engels overheidsdocument te zijn dat heet The Process of withdrawing from the European Union, waarin in detail wordt ingegaan op het inmiddels beruchte en nog nooit gebruikte artikel 50 uit het verdrag van Lissabon over de uittreding van een land uit de EU.

  In dat 28 pagina tellende document wordt klaarblijkelijk gestipuleerd dat zowel Noord Ierland en Schotland het recht van veto hebben voor wat betreft een uittreding.

  Like

   
 18. yvonne

  juni 26, 2016 at 6:19 pm

  Voorheen EEG-landen komen bijeen om te praten over toekomst EU na Brexit

  Duitsland en Frankrijk willen graag nog meer EU

  de post online

  Like

   
 19. yvonne

  juni 26, 2016 at 6:25 pm

  Like

   
 20. yvonne

  juni 26, 2016 at 6:38 pm

  Wat is de EU toch geweldig!

  Een Britse meerderheid wil uit de EU, er is nergens in de EU nog een meerderheid te vinden voor het asielbeleid van de EU, recent was op Eenvandaag een enquete waarin ook een meerderheid (54%) van NL voor een nexit-referendum was, een NLse meerderheid was tegen de EU-grondwet en Superstaat, verarming, bezuinigingen en lastenverzwaringen (austerity) door het eurobeleid overal waar je kijkt, onlangs nog in een direct referendum een NL meerderheid tegen uitbreiding van de EU door associatie met de Oekraine…

  Onlangs hoefde Frankrijk zich ook niet meer te houden aan EU-wetten, Griekenland werd voor diezelfde regels trouwens door de EU onder de voet gelopen, grenzen werden onlangs gesloten, grote stromen vluchtelingen worden binnengehaald conform EU-beleid waar de bevolking nooit inspraak over heeft gehad en miljoenen en miljoen handtekeningen en vele demonstraties tegen de EU handelsverdragen TTIP en CETA terwijl CETA heel waarschijnlijk reeds van start is en komende week Rutte ook zijn zegen geeft voor TTIP.

  Maar ook de censuur op Faceboek twitter en You-tube gaan het verliezen.
  Waarom?
  Heel simpel, we hebben al zoveel migranten op moeten nemen al tig jaren lang.
  We hebben een multiculturele samenleving. men is met elkander getrouwd en samen kinderen.

  dat betekend meteen dat dat we internet niet nodig hebben om te weten wat de EU in alle landen flikt.
  Er is immers nog telefoon. En brieven en mondeling contact tussen de volkeren.
  Ze kunnen alles wel aan banden leggen, maar ze kunnen dit niet meer stoppen.

  De grote fout die ze ooit hebben gemaakt

  Like

   
 21. yvonne

  juni 26, 2016 at 6:54 pm

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/4327862/2016/06/26/Chaos-bij-Labour-veel-steun-voor-nieuw-referendum.dhtml

  een paar reacties

  Sijtze Reurich
  De website The Conservative Treehouse heeft een analyse uitgevoerd op de ondertekenaars van de petitie. 70 procent woont buiten het Verenigd Koninkrijk. Overigens doet de petitie mij wel heel erg denken aan de schaker die de regels van het schaken wil veranderen nadat hij een wedstrijd verloren heeft.

  eurealist
  Inmiddels 40.000 aanmeldingen uit Vaticaanstad. Niet serieus te nemen, deze couppoging van de slechtste verliezers aller tijden. Brexit is here to stay!

  harmen timmerman
  Dat lijkt me leuk! In maart 2017 hebben we verkiezingen en als de uitslag mij niet aan staat, wil ik nieuwe!

  Like

   
 22. yvonne

  juni 26, 2016 at 7:00 pm

  http://www.volkskrant.nl/buitenland/hele-wereld-ondertekent-britse-petitie-voor-nieuw-brexit-referendum~a4327847/

  Zo hebben al 29.115 ‘inwoners’ van Vaticaanstad hun handtekening gezet, hoewel het ministaatje maar 800 inwoners telt.

  Like

   
 23. yvonne

  juni 26, 2016 at 7:19 pm

  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/06/26/nach-brexit-banken-beginnen-mit-dem-abzug-aus-london/

  De banken gaan weg uit londen zegt duitsland.
  op de bbc werd heel wat anders gezegt.
  Dus wraak gaat door.
  Net als in belgie die roept dat de bank Dexia voor miljarden verliest door de brexit.
  Een grove leugen ook, Dexia wat al onderuit en met belastinggeld overeind gehouden,daarna weer hetzelfde gedoe, de bank moest weer gered worden, ze waren woest op tv.
  Nu ineens komt het door de brexit.

  Like

   
 24. yvonne

  juni 26, 2016 at 7:32 pm

  ‘Cameron gaat artikel 50 dinsdag niet activeren’

  Cameron zou artikel 50 dinsdag op de Europese top nog niet activeren, zo heeft ‘een EU-bron’ verklaard aan VRT-journalist Rob Heirbaut.

  Like

   
 25. yvonne

  juni 26, 2016 at 7:34 pm

  7 leden schaduwkabinet stappen op

  Intussen zijn al 7 leden van het Britse schaduwkabinet opgestapt.
  knack nieuws

  Like

   
 26. yvonne

  juni 26, 2016 at 7:41 pm

  John Kerry to fly to London TOMORROW to reassure Britons of US-UK ‘special relationship’

  Usa komt even de boel regelen.
  UK is zo speciaal he?waar heb ik dat eerder gehoord, was nederland ook al niet zo speciaal en 1 van de grootste vrinden van USA?

  Like

   
  • Eddy

   juni 27, 2016 at 8:36 am

   John Kerry heeft een sterke relatie met “de onzichtbare hand”. Dus…. hij komt het inderdaad even “regelen”!!!

   Like

    
 27. yvonne

  juni 26, 2016 at 7:44 pm

  John Kerry to fly to London TOMORROW to reassure Britons of US-UK ‘special relationship’

  LEES VOORAL HELEMAAL ONDERIN PAGINA DE REACTIES

  Like

   
 28. Athur Meerdervoort

  juni 27, 2016 at 5:37 pm

  Dit is oorlog van de globalisten tegen de burgers van de EU. WOIII is al gaande, met stille wapens.
  Nu deze oorlog zo hevig woedt gaan/blijven de Kamerleden toch niet nog 2 maanden op zomerreces?!!

  De globalisen zijn ‘des duivels’. ngo voor social engeneering AVAAZ: “not falter now – this is one battle on a larger tapestry”, “We must make Brexit a call to arms for our movement,
  a spark that reignites our passion to defend and renew the project of human peace and unity”,
  the world we all dream of. (daarmee bedoelen ze de dystopian EU-TTIP!!! – de retoriek van alles omdraaien. Facebook/Twitter zombies bewerken ze met een hoog ‘Flower Power’ gehalte.):
  https://secure.avaaz.org/en/love_will_win/?bVUQNcb&v=78405&cl=10283825295&_checksum=2846f857b39e4910e17bc9e5693cf1064115cb7f01fd10acac0494a1d98af437

  Wilde koersbewegingen direct na de moord? op Jo Cox. Ook pond/dollar manipulatie.
  Interessant curriculum. Oxford, nep-ngo’s m.n. Oxfam, Bill&Melinda Gates Foundation – wapens voor toedekken van oorlogsmisdaden, en demoniseren van regeringsleiders van landen die op de ‘wish-list’ worden geplaatst.
  Is gezien in een speed boat op de Thames met ‘remain’ vlag . . .

  De globalisten zijn nu echt dolle honden.
  Meer (staats-)terreuraanslagen is te verwachten. Ze zullen het wijten aan ‘Brexit’, gebruiken voor de roep om paramiltairen op straat, rampoefeningen cq. valse vlaggen. Als we ze niet stoppen, doen ze met de EU hetzelde als met Libie, Irak, de Balkan, Afghanistan en Oekraïne. Balkanisering!!

  We moeten dit echt stoppen, deze zomer – anders gaan we er aan! TTIP gaat niet over handel; maar over totalitaire macht:
  legaliseren ecocide, oorlogsmisdaden, witwassen, beurszwendel, farma-crimes – doden met pillen, prikken en residuen in voedsel en drinkwater.
  http://www.sagaciousnewsnetwork.com/the-fabian-society-a-blueprint-for-the-new-world-order/
  http://conservativerefocus.com/blogs/index.php/NWO/2016/04/23/weather-channel-founder-warns-obama
  https://www.theguardian.com/technology/2015/jun/09/deepmind-artificial-intelligence-tool-humans-control
  http://conservativerefocus.com/blogs/index.php/NWO/human-engineered-and-rockefeller-patented zika-virus
  https://www.amazon.com/Transcendence-Disinformation-Encyclopedia-Transhumanism-Singularity/dp/1938875095/ref=pd_sim_14_4?ie=UTF8&dpID=51Fx0jmYVRL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL320_SR214%2C320_&psc=1&refRID=7XAMDDM90SZKHNJRA989

  http://conservativerefocus.com/blogs/index.php/NWO/human-engineered-and-rockefeller-patented

  Zwijgen blijven is instemmen. Deze zomervakantie thuisblijven en de vrijheden en rechten waar onze (groot-)ouders voor hebben gevochten/zijn gestorven niet laten afpakken.
  Irma, misschien biedt dit jou 1 bouwstenen dit hap-klaar voor meer mensen samen te vatten. Ik mis die vaardigheden.

  Like

   
  • bertmaathuis

   juni 30, 2016 at 1:34 am

   http://www.wanttoknow.nl/overige/avaaz-wie-is-oprichter-ricken-patel/comment-page-4/#comments

   Maar duidelijk is dat AVAAZ een dubbele agenda heeft. George Soros, multi-miljardair en marionettenspeler achter het wereldtoneel, is de grote financier van AVAAZ, waar Soros natuurlijk zijn eigen ‘idealen’ meer wil verwezenlijken.. Wat dat zijn..? Wat dacht je van een wereldwijde Zionistische overheersing..?
   Patel heeft de volgende werkgevers al op zijn CV staan:

   De ‘International Crises Group’ welke door George Soros e.a is opgericht; hier werkte Patel als ‘Conflictanalyst’,
   The Rockefeller Foundation,
   The Simons Foundation,
   The Bill & Melinda Gates Stichting
   Het ‘International Center for Transitional Justice’ Dit is een NGO, een zg. non-gouvernementele organisatie, onder de vleugels van de VS-overheid, dat kantoor houdt in New York. Deze werd in 2001 opgericht en wil gruweldaden en het schenden van mensenrechten voor het internationale hof brengen.

   Like

    
 29. nan

  juni 27, 2016 at 8:40 pm

  Hallo irma
  Je zei in de (afgelopen zondag) Finding Voices Radio om 9 uur, elke zondagavond en woensdag avond. Dat er e.v.t een tweede laag in/onder zit.In het politieke/ Brexit, voor jouw gevoel.Ik in mijn idee had de indruk dat je dat negatief bedoelde. Of dat terecht is weet ik niet.Ik had het niet gevraagd via chat.Ik zelf verbaas mij over het feit dat sommige mensen nog steeds leven. Daar bedoel ik mee David Wilcock, Cobra,David Icke, Benjamin Fulford en meerdere anderen die op hun manier hun waarheid naar buiten proberen te brengen met respect voor diegene die over zijn gegaan. Naar mijn idee is dat een soort bovenlaag die ze toelaten. Net zoals ene geloof en ander geloof. Die zij gecreëerd hebben, en e,v,t daar gebruik van maken. Kan het e.v.t zo zijn dat zij het (de tweede laag)Een soort controle laag (in mijn denken) het positief kunnen bedoelen? Om de mensheid te leren er bestaat meer dan hemel en aarde?Om hun te laten ontdekken? Sommige hebben op hun manier er ervaring mee, maar anderen totaal niet. Er zijn energie golven, ik op mijn manier weet dat zij er zijn, maar wat ik er mee doe is een andere verhaal of het goede verhaal wie zal het zeggen? Is jouw gevoel controle laag op controle laag om het verder te misbruiken? En hoe, als dat zo is, hoe komen wij er achter dat er een tweede laag er is? En hoe kunnen wij dat (ik op mijn manier) verwijderen en oplossen.
  Hartelijke groet nan

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juni 27, 2016 at 9:11 pm

   Hoi Nan, wat ik daarmee bedoel is dat er ‘lagen’ zijn die uitvoeren en niet overzien wat er speelt, dus nog steeds hun werk doen, zonder het grote plaatje te zien. De infiltratie is vrij compleet, door figuren die bij de Freemasons, illuminati en geheime genootschappen zitten, dus overal zijn deze aanwezig, bij elk instituut, de media, overheid etc. Die zijn op de hoogte, maar er zijn zeker ook politici die echt met een ideaalbeeld van een EU zijn geïndoctrineerd, net zoals vele wetenschappers van alle gebieden. Ze ‘denken’ dat het goed is, en dat de informatie ‘waar’ is die ze krijgen toegespeeld. Dat bedoel ik persoonlijk met ‘lagen’. Met andere woorden, sommigen die niet te vertrouwen zijn, hebben geen slechte intentie, en ik zoek altijd bij iedereen naar de werkelijke intentie. Dat is momenteel lastig. Maar zodra ik geen 100% vertrouwen in iemand heb, is dat voor mij een alarmbel. Het is bij vertrouwen alles of niets. 98% vertrouwen is geen vertrouwen, want waar zit dit twee procent dan en ik kan absoluut NIET tegen dubbele agenda’s, ik ga voor, en houd van transparantie, authenticiteit, eerlijkheid. En dat is momenteel ver te zoeken overal….

   Like

    
   • Hoop maakt z'n eigen magie

    juni 28, 2016 at 11:33 am

    Hoi Irma, persoonlijk heb ik het gevoel dat het beter gaat worden. Nu is het inderdaad heel zwaar, maar ik denk dat mensen waarbij de intentie niet kwaadwillend is,en alleen geindoctrineerd, de loyaliteit toch niet bij het kwade ligt uiteindelijk. Misschien duurt het een tijdje voordat ze het doorhebben, maar uiteindelijk willen de meeste mensen vredig en prettig leven, denk ik. Maar momenteel is het nog oppassen inderdaad. Op de lange termijn heb ik goede hoop, vanwege de helende (Aquariutijdperk) energieen die momenteel gaande zijn. Niemand ontkomt eraan. Het is nu nog even uitzitten. Bedankt voor al het goede werk dat je doet.

    Like

     
 30. phpstolle

  juni 28, 2016 at 12:28 am

  Het schijnt een hoax te zijn? Nou ja, dat kan ook disinfo zijn. http://www.oye.news/news/psychological/propaganda/petition-2nd-referendum-fake/

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juni 28, 2016 at 12:30 am

   Dan kan zomaar. De Volkskrant had er al vreemde zaken uitgelicht die allemaal niet kloppen bij zo’n petitie. Ongetwijfeld disinfo

   Geliked door 1 persoon

    
 31. fomidabele

  juni 28, 2016 at 11:56 am

  Nu moet de Britten bungelen maar hoe lang, wordt daar door de elite mee gespeculeerd?
  Schijnt een vorm van vermaak te zijn van de NWO?
  Hoop maar dat er op een vreedzame wijze gekozen gaat worden en dat alle mensen in hun waarden gerespecteerd worden

  Like

   
 32. yvonne

  juni 28, 2016 at 5:59 pm

  Like

   
 33. yvonne

  juni 28, 2016 at 6:11 pm

  https://ejbron.wordpress.com/2016/06/27/brexit-leave-stemmers-hebben-het-gewoon-niet-goed-begrepen-aldus-nrc-en-nieuwsuur/

  sterker nog zelfs op CNN liegen ze erop los. de leave stemmers zouden nu spijt hebben van hun leave stem en het willen veranderen in remain.

  continu hoor je dit op alle zenders en ook dat het steeds de laagopgeleide zijn de ouderen en dat ze te dom zijn om het te begrijpen.
  Te zot voor woorden wat die eurofielen uit de bek laten vallen.
  Maar als je goed kijkt wat die eurofielen ooit hebben gehad als opleiding, zoals PECHTOLD
  een veilingmeester die bepaalde uitspraken in de mond neemt en ook de rest, hebben ze zelf namelijk helemaal de achtergrond niet om te funcioneren in de EU , en in de zogenaamde topbanen elke ronde.
  Telkens word ons voorgehouden dat deze lui grof betaald moeten worden vanwege hun kennis .

  Voorbeeld Wouter Bos komt op financien (nooit een opleiding in genoten). word minister.
  Dan word hij ineens topman in de zorg en komt op tv als EXPERT.
  Ook hier heeft hij geen kaas van gegeten en al helemaal geen opleiding genoten.
  Dus elke burger zou op deze positie kunnen gaan zitten.

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: