RSS

Gek, gekker, gekko’s; reptielen en Witte Huis-bewoners

11 aug
Hillary Clinton

Hillary Clinton

De laatste tijd komen de woorden ‘gekte’, ‘gestoord’ en ‘madhouse’ nogal eens in mijn artikelen voor, maar ook in de interviews die ik onder andere hield met Ole Dammegård en Zen Gardner. En dat is beslist niet zonder reden, want dat is zo ongeveer de meest kernachtige beschrijving van de toestand waar de wereld zich in momenteel in bevindt.

Hoe moet je nieuws brengen uit een gesticht als dit, waar sociopaten en psychopaten zich in regeringen verschansen, nee ik bedoel ‘betaald en aangestuurd worden’ om die plaats in te nemen door een schaduwregering die nog veel gestoorder is dan Jack Nicholson in zijn rol in de film The Shining. De eenzaamheid die Nicholson in The Shining de das om doet op die top van de berg roept blijkbaar dezelfde eenzaamheid op in de top van de piramide met zo’n dreigend alziend oog van Satan, waar de psychopaten aan de touwtjes trekken.

Goed, ik kan het hebben over de reptillians, de reptoids van het Britse Koningshuis die af en toe aan het “shapeshiften” zijn en hun afkomst verraden -wat ik reeds op Facebook deed- waardoor Vladimir Putin de Queen-‘modder’ bijna van de trap liet donderen omdat hij weigerde haar reptielen-‘klauw’ beet te pakken, maar dat laat ik voor nu even rusten. Als je er zelf het nodige over wilt lezen, kun je dit artikel even raadplegen. Tenslotte heeft het Britse Koningshuis zelf eerder op hun officiële website verkondigd dat haar onderdanen haar van vorm hebben zien veranderen. Dat kun je in datzelfde artikel ook zien via een printscreen. En ze spraken daarbij de waarschijnlijk ijdele hoop uit dat ze nog steeds het respect en de liefde verdient zoals altijd; dat de bevolking het zou accepteren. En ach, waarom ook niet? Tuinen als Artis kunnen straks als bejaardenhuis fungeren en ze zijn vast blij om naast het hok van de koningspython een ander koningskoppel in het reptielenhuis bij te zetten. Bovendien zijn er genoeg mensen die leguanen als huisdier houden en ze ook nog leuk vinden. Dus met een kroontje op hun kop zijn ze waarschijnlijk nog schattiger.

Ik houd het voor nu maar even dichter bij de aarde, want het is allemaal al ingewikkeld genoeg voor de meeste mensen. Onze met een persoonlijkheidsstoornis behepte medemensen die het Witte Huis bewonen, vertegenwoordigen zo’n ‘dichter bij de aarde’-gekte. Hillary Clinton schijnt steeds vaker door de mand te vallen met haar gestoorde gedrag en het lijkt mij niet het slechtste scenario wanneer dat wereldwijd een beetje tot iedereen begint door te dringen voordat deze mevrouw zitting neemt op de stoel van de ‘machtigste persoon’ ter wereld. Het maakt wel degelijk uit wie er in allerlei landen bommen aan het gooien is, maar vooral ook de hoeveelheid bommen die gegooid gaan worden. En met Clinton zal dat alleen maar alles in het kwadraat betekenen. Dus het kan waarschijnlijk nóg slechter.

Clinton is niet gewoon in de war, omdat ze met een verspreking van afgelopen week Donald Trump haar ‘husband’ dreigde te trump_clintonsnoemen. Die verspreking kan namelijk misschien nog Freudiaans zijn, want Trump zou in het verleden de Clinton-campagne flink gefinancierd hebben. Nee, ze is compleet ‘insane’ ofwel krankzinnig, zo lijkt het. De vertaalde (en Nederlands ondertitelde) video onder dit artikel zal die conclusie niet zo moeilijk maken. Haar -medische- ‘handler’ loopt blijkbaar met medicatie in de aanslag om haar heen te dansen.

Waar gaat de wereld heen als we niet gezamenlijk gaan ingrijpen? Persoonlijk moet ik zeggen dat het mij regelmatig op de lachspieren werkt; ik houd van humor en ik kan een bezoekje aan een psychiatrische inrichting wel waarderen onder het mom van ‘wie lacht niet, die de mens beziet’. Maar als de muren van het gekkenhuis die zich rondom ons bevinden, ons daadwerkelijk gaan insluiten kan het een beetje benauwd worden, niet?

Yinta-close (2)Overigens woon ik samen met een zooitje shapeshifters; ze kunnen ineens een kromme hoge rug krijgen, scherpe klauwen, een staart als een fonkelende fakkel, ze blazen als vuurspuwende draken en hun reptielen-pupillen -en derhalve hun evolutionaire afstamming- zijn onmiskenbaar. Het zijn de koningen en koninginnen van het huis, mijn (s)katten. Het enige verschil is dat ze de mensheid niet in armoede, Trump kaartenhuisoorlog of het verderf storten; ze geven geen moer om het gecorrumpeerde geld en ze leven van liefde, gelijk hun eigenaar.

 

Laten we dus hopen, beter nog, ervan uitgaan dat de Amerikaanse politiek, de Fed, het Militair Industrial Complex snel-sneller-sneltst wordt ontmaskerd als de bron van vrijwel al het kwaad en dat de piramide van macht als een kaartenhuis in elkaar stort. Ook al is daar zelfs eventjes één trump (= troefkaart) voor nodig!

 

 

 

Hillary Clinton for president…?

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze website worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 
29 reacties

Geplaatst door op augustus 11, 2016 in Hillary Clinton, Politiek

 

Tags: , , , ,

29 Reacties op “Gek, gekker, gekko’s; reptielen en Witte Huis-bewoners

 1. Bilblêd

  augustus 11, 2016 at 8:23 pm

  Wat een afvalrace! :-O

  Like

   
  • bernadette

   augustus 12, 2016 at 11:17 am

   Like

    
   • bernadette

    augustus 12, 2016 at 12:44 pm

    David Icke hierboven had het in het laatste gedeelte van de opname over Bewustzijn dat zich ziet als in een film , de toeschouwer kijkt naar een projectiescherm .
    Hier op z’n Nederlands uitgelegd door Marco van Delft.
    Die menige uitleg filmpjes op you tube heeft staan.

    Energie in bewustzijn …Energie in beweging in alles wat leeft.

    Like

     
    • bernadette

     augustus 12, 2016 at 12:49 pm

     Als wij met een slijptol een slot openmaken, en de fiets vervolgens verkopen worden we aangeklaagd voor diefstal en heling.
     Maar trek je een blauwe jas aan van de gemeente dan mag het ineens wel?
     Als diender van de maatschappij zou je het goeie voorbeeld moeten geven, toch?
     Elk mens is verantwoordelijk voor zijn eigen daden ongeacht of het in opdracht van een ander gebeurt.

     Hier zien we energie in beweging die aangestuurd wordt door negatieve energie vanuit de overheid

     Like

      
 2. bernadette

  augustus 12, 2016 at 1:04 pm

  Vrij leven op deze planeet is een heerlijk bevrijdend gevoel.
  Ergens gewoon je tentje opslaan , wat picknicken met mensen in verbinding van samen zijn . Samen leven in harmonie .
  Energie in bewustzijn…energie in beweging.
  Goede positieve energie wordt tegen gehouden door negatieve energie ?
  Dat kan toch niet ?

  Like

   
  • bernadette

   augustus 12, 2016 at 2:11 pm

   Even je auto parkeren op deze planeet.

   Vitalifeiten was op 2015-04-18 in Arnhem om verslag te doen van event tegen pesten met free hugs.Toen we in Arnhem aan kwamen en een parkeer plaats hadden gevonden wilde we betalen maar het parkeer apparaat deed het niet .
   Parkeerbedrijf Arnhem heeft zijn zaken niet op orde en wil de burger daarvoor beboeten.
   Het houd niet op…. totdat je iets doet.

   Like

    
   • bernadette

    augustus 12, 2016 at 2:13 pm

    Like

     
    • bernadette

     augustus 12, 2016 at 2:14 pm

     Op 14 mei 2014 had Bram een helder verweer tegen het betalen van belasting. De wrakingskamer stemde toe voor het maken van opnames omdat deze anders gewraakt zou worden daar de mensen recht hebben op deze informatie. De staat der Nederlanden heeft een eenzijdig contract met de natuurlijke persoon, dmv de registratie in het GBA. Is dat geen slavernij?
     Het pleidooi kun je downloaden op http://www.vitalifeiten.nl.
     Het linkje kun je sturen naar de belastingdienst.

     Like

      
    • bernadette

     augustus 12, 2016 at 2:16 pm

     Op 14 mei 2014 had Bram een helder verweer tegen het betalen van belasting. De wrakingskamer stemde toe voor het maken van opnames omdat deze anders gewraakt zou worden daar de mensen recht hebben op deze informatie. De staat der Nederlanden heeft een eenzijdig contract met de natuurlijke persoon, dmv de registratie in het GBA. Is dat geen slavernij?
     Het pleidooi kun je downloaden op http://www.vitalifeiten.nl.
     Het linkje kun je sturen naar de belastingdienst.

     Like

      
 3. ezra70

  augustus 12, 2016 at 1:47 pm

  Als je werklijk niet meer weet wie er achter de hele sh*t zit heb je hier misschien iets aan:

  Ultra-secret Plot Behind Hillary Exposed: Yes, The Jesuits Will Be The Power Behind The Throne
  http://stateofthenation2012.com/?p=45781

  Why was Jesuit-educated Tim Kaine chosen and who does he really serve?

  “The Jesuits are a MILITARY organization, not a religious order. Their chief is a general of an army, not the mere father abbot of a monastery. And the aim of this organization is power – power in its most despotic exercise – absolute power, universal power, power to control the world by the volition of a single man [i.e., the Black Pope, the Superior General of the Jesuits]. Jesuitism is the most absolute of despotisms [sic] – and at the same time the greatest and most enormous of abuses…”
  — Napoleon I (aka Napoleon Bonaparte; 1769-1821; Emperor of the France)

  Very few people really understand the hidden world power structure.

  Many will tell you that the Jews run the world or that the Zionists control the planet. Others will say it Jewish Freemasons or Kabbalists who dictate from Tel Aviv.

  As the Chosen People, there’s no question that the Jews were ‘chosen’ to run Hollywood (they’re great comedians), the banking and investment industry (they were the first to charge interest), the medical and legal professions (they have golden hands and silver tongues), as well as a number of other important spheres of life.

  However, the leaders in each of these major arenas, which are used to control Western societies everywhere, suffer from extremely high visibility. Exposure is the first thing that real power-brokers and controller types avoid like the plague. Those who really control the earthly realm operate in utter secrecy. They always have and they always will since it is secrecy that is the very basis of their power and influence.

  Very few people really understand the hidden world power structure.

  Many will tell you that the Jews run the world or that the Zionists control the planet. Others will say it Jewish Freemasons or Kabbalists who dictate from Tel Aviv.

  As the Chosen People, there’s no question that the Jews were ‘chosen’ to run Hollywood (they’re great comedians), the banking and investment industry (they were the first to charge interest), the medical and legal professions (they have golden hands and silver tongues), as well as a number of other important spheres of life.

  However, the leaders in each of these major arenas, which are used to control Western societies everywhere, suffer from extremely high visibility. Exposure is the first thing that real power-brokers and controller types avoid like the plague. Those who really control the earthly realm operate in utter secrecy. They always have and they always will since it is secrecy that is the very basis of their power and influence.

  No one knows this fact of life on Earth better than the Society of Jesus, also known as the Jesuits and ‘Soldiers of God’. This Roman Catholic denomination was founded as a military organization and built around a classic pyramid of power hierarchy. The Jesuit General who resides at the very peak of the pinnacle of this pyramid enjoys absolute authority. However, he, too, is completely controlled by those who occupy a level of authority much higher than the lowly Jesuits…

  http://cosmicconvergence.org/?p=607
  http://themillenniumreport.com/2016/04/the-jesuits-are-a-military-religious-order-of-the-roman-catholic-church/

  Like

   
 4. ezra70

  augustus 12, 2016 at 1:49 pm

  En wat betreft zieke Hillary:

  Media lie about Hillary’s severe health condition
  https://jonrappoport.wordpress.com/2016/08/08/media-lie-about-hillarys-severe-health-condition/

  The rat poison problem

  by Jon Rappoport

  Like

   
 5. jolo

  augustus 12, 2016 at 2:25 pm

  Vanuit mijn jeugd vond ik de Amerikanen al een zeer apart volk, je telde alleen mee naargelang van de hoogte van je inkomen?
  Daarom moeten we daar op gepaste wijze afstand van nemen?

  Like

   
 6. ezra70

  augustus 12, 2016 at 3:40 pm

  @Jolo. Er lopen erg veel aardige Amerikanen rond. Je kan niet generaliseren. Bekijk de mens op zich dat is al een hele studie. Gisteren nog een paar erg aardige Amerikanen ongmoet hier op mijn vakantie. Ook veel Amerikanen weten precies hoe en wat. Het probleem is net als hier. Als je er over praat dan wordt je vaak voor gek versleten. Ik ben iemand die zich er niets van aan trekt maar veel mensen hebben vrienden en collegae en dan zijn ze hun vrieden en baan kwijt. En dat kan in deze tijd niet. Ook in Nederand lopen psychopaten rond. Kijk maar eens naar de geschiedenis van Nederland. Ik heb het niet over de 99% van de Nederlanders maar over de 1%.

  Like

   
 7. nan

  augustus 12, 2016 at 6:27 pm

  Hoi
  Ik kan maar een woord verzinnen en dat is wird/bizar. Hoe het zich uit bij haar. En bedankt voor (link rechts)One Step Back:de video’s op een rijtje van Ole Dammegard met de Nederlandse ondertiteling van jouw. Wat een werk. En je bent nog steeds bezig met vertalen. Hoop dat alles bij jouw goed gaat en ook met je vader.
  Warme groet nan

  Like

   
 8. bari1951

  augustus 13, 2016 at 9:57 am

  Dit is op Kattukse Vrienden voor Israël herblogd.

  Like

   
 9. robvdz

  augustus 13, 2016 at 11:15 am

   
  • bernadette

   augustus 13, 2016 at 12:24 pm

   Rob Vellekoop van delangemars.nl ;

   http://basisinkomenpartij.nl/?page_id=4146

   Like

    
   • bernadette

    augustus 13, 2016 at 12:26 pm

    Oeps , stuurde per ongeluk verkeerde link .
    Rob Vellekoop van delangemars / Vrede&Recht ;

    In 3 delen te bekijken ;

    Like

     
    • bernadette

     augustus 13, 2016 at 12:30 pm

     Robvdz,

     Inderdaad is de werkelijkheid anders dan de media ons wil laten geloven ,

     Like

      
 10. tedsdam

  augustus 13, 2016 at 1:53 pm

  Ja een fijn mens die Hillary………

  Like

   
 11. Sophietje

  augustus 14, 2016 at 5:28 pm

   
 12. Dweep

  augustus 15, 2016 at 11:30 am

  Ik blijf vemoeden dat Trump op de verkiezingsdag afhaakt en zijn steun aan Hillary geeft.
  Anders kan hij nooit in het verleden zoveel geld aan de campagnes van de Clintons uitgegeven hebben?

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: