RSS

Belangrijk nieuws en de remote viewing beschouwd

04 sep

Simon Parkes met Kerry CassidyWe hebben met spanning gekeken naar het nieuws in vergelijking met hetgeen de remote viewers hebben waargenomen met betrekking tot een actuele gebeurtenis in de maand augustus. Nu de maand voorbij is, kunnen we terugzien op die waarnemingen. Er is schijnbaar ontzettend veel aan de hand, al krijgen we daar niets of nauwelijks iets van te horen of te zien -zoals overigens te verwachten valt- vanuit de mainstream media. Ik heb een aantal puzzelstukjes bij elkaar gezocht, via artikelen die mij vanuit diverse bronnen bereiken en het lijkt me verstandig om daar toch even notie van te nemen. Eerst even over de remote viewing, zie hiervoor ook het artikel van 14 augustus jl. Misschien is het interessant om dat achteraf nog eens te bekijken.

Daz Smith
Daz Smith vertelde dat hij kon waarnemen dat er een gebouw, en later zelfs meerdere als uit het niets begonnen te schudden en in elkaar zouden storten. Veel mensen in de straten, doden, gewonden en vermisten. Het zou ’s nachts gebeuren, midden in de rust en de stilte. Hij kon niet met zekerheid zeggen waar het zou plaatsvinden dus dat liet hij in het midden. Wat er werkelijk gebeurde is dat op woensdag 24 augustus om 3.36 uur (inderdaad midden in de nacht) bij een eerste aardbeving in midden Italië zo’n driekwart van Amatrice is weggevaagd. In Amatrice, Pescara del Tronto en Accumoli stortten heel veel huizen in. Om 4.33 uur volgde nog een zware beving in de provincie Perugia. Er zijn bijna driehonderd doden gevallen, vierhonderd gewonden en duizenden mensen zijn hun huis kwijt. Er zijn nog steeds vermisten en sommigen worden nog levend onder het puin vandaan gehaald. Nadien zijn er nog meer schokken geweest.

Dick Algire
Dick Algire ging nog een stap verder in en kwam met veel details. Zo meldde hij onder andere dat het een aanval vanuit de ruimte zou zijn, met een exotisch wapen, en hij tekende Obama die een toespraak hield op televisie voor de Amerikaanse bevolking. Ook hij sprak over gebouwen die in zouden storten en dat er een noodtoestand zou zijn waarbij vele doden zouden vallen. Hij tekende een ‘mushroom-cloud’ (paddestoel-wolk) tegen de horizon, al was het geen atoombom, zei hij. Dit leek in eerste instantie voor mij op een combinatie van twee gebeurtenissen, waarbij er één mogelijk verder in de toekomst ligt; iets wat we nog kunnen verwachten in Paddestoel wolkde oorlog die al veel langer gaande is tussen de kwaadwillende elites en de ‘good guys’ van de wereldwijde alliantie. Tijd is altijd vrij onmogelijk te voorspellen omdat het feitelijk niet bestaat, dus op zich is daar niets vreemds mee aan de hand.

Hoe vreemd het ook allemaal lijkt, op 1 september is er een explosie geweest op het Kennedy Space Center (de X-space) die zo’n wolk declaration obamainderdaad laat zien. Ook heeft Obama een toespraak gehouden waarin hij de ‘State of Emergency” met vijftien jaar verlengt. Het verbaast mij niets als er veel meer van dit soort gebeurtenissen zullen plaatsvinden in de komende periode en dat Dick Algire dat ook heeft opgepikt. We bevinden ons in rare tijden die extreme veranderingen zullen brengen. De spanningen lopen sterk op, daarover hieronder meer.

Princess Jeaneé
Princess heeft ook een aantal rake dingen gezegd: ze heeft het over gebouwen die dicht bij elkaar staan, hoge gebouwen in een stedelijk en druk bevolkt gebied. Een hele chaotische situatie, overal mensen, gebouwen die verschuiven en ze vraagt zich af of het een aanval betreft. Ze weet niet waar het is en dat frustreert haar. Wel beschrijft ze mensen die een getinte huid hebben, maar er zijn ook blanken bij en ze hoort meerdere talen spreken. Er vallen doden, veel witte, grijze stof- en rookwolken. Het was stil en ineens is er commotie. Het is donker, er is veel puin. Je ziet dat de chaos zich steeds meer zal verspreiden over meerdere gebouwen. Het lijkt erop dat ook zij heeft ingezoomd op de aardbevingen in Italië en er waren Spanjaarden, Roemenen en Britten bij betrokken. Andere nationaliteiten zijn nog vermist.

In het daarop volgende artikel van 23 augustus jl. schreef ik onder andere over de oproep van Angela Merkel aan de bevolking om voor tien dagen voedsel en tien dagen water in te slaan. In diezelfde week werd dezelfde oproep gedaan door Tsjechië en nu schijnt zowel de regering van Finland als van Noorwegen te willen dat alle burgers bewapend worden.

Er zijn een aantal vreemde dingen aan de hand die onder andere te maken hebben met Duitsland. Afgelopen maandag schreef Benjamin Fulford dat Duitsland een belangrijke zet heeft gedaan door te breken met de Khazarian Maffia en derhalve de bevolking heeft opgeroepen tot het aanschaffen van een noodvoorraad water en voedsel voor 10 dagen. Dat zouden CIA bronnen en MI6 bronnen hebben bevestigd. Om totalitair Khazarian leiderschap te verkrijgen werd er een grote false flag-operatie voorbereid voor een grote aanval in Duitsland vanuit de VS en Angela Merkel heeft daarop de boodschap af gegeven dat ze de strijd tegen hen zal aangaan en ze riep de bevolking op tot het inslaan van deze noodvoorraden. Inmiddels schijnt dat te zijn uitgebreid tot een noodrantsoen voor 14 dagen.

Een paar dagen geleden, op 1 september, gaf Simon Parkes een nog dringender boodschap af aan de bevolking van de VS en van Europa. Vorige week kondigde hij in deze video voor Duitsland aan dat er een poging tot moord is gedaan (assassination-attempt) op het leven van Angela Merkel, die ze nu graag uit de weg willen ruimen omdat ze niet de puppet is die ze wensen voor het doorvoeren van hun NWO-plannen via een derde wereldoorlog. Overigens is deze volop in voorbereiding maar ook daar zien we niets van in het nieuws en dat zullen we ook niet te zien krijgen. Reden temeer om zelf het alternatieve nieuws te blijven volgen en de mainstream berichten links te laten liggen. Simon Parkes vertelt in onderstaande video van 1 september wat er momenteel allemaal aan de hand is.

Deze video heb ik niet ondertiteld want dat zou me nu in alle drukte echt te veel tijd kosten. Wat ik wel heb gedaan, is de belangrijkste boodschappen in zijn eerste statements (zo’n 18 minuten) vertalen en deze heb ik uitgeschreven. Dus degenen die moeite hebben met de Engelse taal, kunnen het hier in het Nederlands -uitgeschreven- lezen, omdat de informatie belangrijk genoeg is om dit te verspreiden. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Hang in there en we houden het in de gaten!

(Video duurt 1 uur en 36 minuten)

 

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 
20 reacties

Geplaatst door op september 4, 2016 in New World Order, Politiek

 

Tags: , , , , , , , ,

20 Reacties op “Belangrijk nieuws en de remote viewing beschouwd

 1. Pastoor Geudens

  september 4, 2016 at 8:27 am

   
  • laure

   september 4, 2016 at 10:12 am

   WTF, Obama verlengt de state of emergency met vijftien (!) jaar? Really? Dat zou toch all over the need moeten zijn? Als er nu nog geen alarmbellen afgaan….

   Like

    
 2. nan

  september 4, 2016 at 12:32 pm

  Mijn dank voor stuk(je) vertalen.van de video
  Warme groet nan

  Like

   
 3. bari1951

  september 4, 2016 at 1:30 pm

  Dit is op Kattukse Vrienden voor Israël herblogd.

  Like

   
 4. Henny Ketelaar

  september 4, 2016 at 2:39 pm

  Beste Irma,

  Opnieuw dank je wel voor je enorme werk !!!! Ik geef het weer door. Het ga je goed.

  Lieve hartelijke groet,

  Henny Ketelaar

  Like

   
 5. Madeloes

  september 4, 2016 at 4:58 pm

  Irma dank je wel wééér!! voor je inzet om mensen te laten weten wat er werkelijk aan de hand is.
  De aardbevingen in Italy man made. Op seismology live kon je duidelijk volgen dat de depth impact
  meestal 10 m bedroeg. Time altijd met 6 erin. Berichtgeving slachtoffers altijd met een 7 erin verwerkt. Onze Orangerie :) ook druk bezig ‘queen’ naar Indonesië en Israel president naar Rutte en bij Alex op audientie. Een kat in het nauw :) beurskoersen worden opgedreven we zullen zien voor hoe lang nog. We houden de vinger aan onze eigen pols haha. Zonne energieën rijzen de pan uit. Astroligsche standen wonderfull. Wat een geweldige chaotische tijd om ons zelf bewust te maken wat er werkelijk toe doet en dat is liefde voor jezelf en voor alles wat is.
  Dikke knuffel

  Like

   
  • bernadette

   september 4, 2016 at 5:35 pm

   @ Madeloes
   Zo …IS ..HET ..maar net.
   Mooi..dat jij er ook zo in resoneert .
   Kan jij hier ook wat vaker wat plaatsen .?.want JIJ hebt het ook goed doorzien:)

   Love you to

   Like

    
   • Madeloes

    september 4, 2016 at 6:15 pm

    @bernadette
    it’s the timeline soms ben je hier soms ben je daar. Het is relevant om iederen te laten weten wat er speelt world wide zonder emoties daarbij. Zie het hele plaatje maar besef dat het om één ding gaat wat ‘gemeten’ wordt en dat is LIEFDE ALS EENHEID. Daarom die chaos op de world punten die op dit moment belangrijk zijn. Als de mensen/zielen dit gaan beseffen van welke religie of in opdracht van wie dan ook kan er een ‘upgrade’ plaatsvinden op deze planeet die wij ‘aarde’ noemen.
    Dank je wel dat jij daarbij met al je input aan werkt :) ! Als ik voel dat ik iets bij kan dragen zal ik het plaatsen ;)
    Liefs
    Madeloes

    Like

     
    • Madeloes

     september 4, 2016 at 7:36 pm

     en vergeten te vermelden dat religie ook ‘man made’ is ;) hope so dat mensen/zielen op deze planet zich daar in verdiepen om te onderzoeken waar hun religie vandaan komt en how it’s created

     Like

      
 6. Veronica

  september 6, 2016 at 3:01 pm

  Onder de link vind je de Nederlands ondertitelde video van Charlie Chaplin’s grootse speech uit de film “The Great Dictator”. Heel aangrijpend en nu nog krachtiger en relevanter dan ooit!
  De titel van de video: BOODSCHAP AAN DE MENSHEID
  https://eventnl.wordpress.com/2016/09/05/charlie-chaplins-speech-een-boodschap-aan-de-mensheid-video/

  Met zijn allen kunnen wij het verschil maken; doe mee met de Wekelijkse Ascentie Meditatie van Cobra. Elke zondagmiddag 4pm GMT (in Nl. is dit 18.00 uur). Voor de instructies, ga naar:
  https://eventnl.wordpress.com/2016/09/03/cobras-wekelijkse-ascentie-meditatie-video-3-september-2016/

  En vertel het verder zodat wij zoveel mogelijk mensen bereiken!

  Like

   
 7. Irma Schiffers

  september 7, 2016 at 4:20 pm

  En ook hier maar even extra attenderen: de omstreden (vanuit Big Pharma dan..) film VAXXED staat (nu nog) online te zien, voor zolang het duurt. Want ze zullen er weer veel geld tegenaan smijten om deze ook hier te bannen, maar het is een ‘must see https://www.youtube.com/watch?v=DIMEV6ButQw

  Like

   
  • bernadette

   september 7, 2016 at 8:34 pm

   Laat je gezond geboren Baby niet vaccineren.
   Het vaccinatie programma , wat het consultatie bureau de jonge ouders aanbied ,
   brengt bij hen geld in het laadje ondersteund door het RIVM.

   Het nog prille immuunsysteem … wordt massaal gebombardeerd met zware metalen,
   lichaamsvreemde eiwitten , en andere vreemde onnatuurlijke virussen ,
   die schade brengen aan zenuw neuronen in het nog niet volledige ontwikkelde hersenbreintje.

   Vele wakkere ouders vrijwaren hun kinderen van deze Toxische injecties.
   Gelukkig mag men hier in Nederland nog weigeren.
   Waak er dus voor , en licht jonge ouders in in je nabijheid / familie/ kennissen.
   Het kan veel kinderleed besparen , zo ook voor de ouders.

   https://vaccinvrij.nl/

   Like

    
 8. bernadette

  september 7, 2016 at 11:04 pm

  En ..stop nooit meer kauw-gom in je mond .
  Daar zit Aspartaam / Sorbitol en nog meerdere chemische stofjes in.
  Dus niet gunstig voor je Zenuw Neuronen op den duur.

  Maar ook voor de gevolgen van leed van onze mooie vogels .

  Like

   
  • bernadette

   september 7, 2016 at 11:13 pm

   En wees ook Lief voor je Hond.. en ook al is dat onder water .

   Like

    
   • bernadette

    september 11, 2016 at 6:55 pm

    Dinsdag 20 September ben je welkom ./ schrijf je er voor in ..als je wil :)

    “Alternatieve Prinjesdag; Op naar Nederland Welzijns- & Geluksland”,
    een proef met 12 miljoen volwassenen Nederlanders
    aan het onvoorwaardelijk basis inkomen (obi) en een begroting Nationaal Geluk.

    http://bewegingx.nl/Themadagen/Themadag-X-I/

    Like

     
 9. Pipa

  september 16, 2016 at 6:16 pm

  Dit is op kristallijnenpoortblog herblogd.

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: