RSS

Zoektocht naar 9/11 Truth nog springlevend

13 sep

ad-coen-en-godertZaterdag 10 september jl. in de Jaarbeurshal stond alles in het teken van 9/11: bevrijding van bedrog, 15 jaar na dato. Zoals ik al schreef; nog steeds meer vragen dan antwoorden en er werden die dag heel veel vragen -opnieuw- beantwoord door diverse onderzoekers, deskundigen, wetenschappers, journalisten maar ook door de participatie vanuit het aanwezige publiek. De collega’s van We Are Change vertoonden onder andere een deel van de door hun gemaakte documentaire, die nu hier geheel te zien is.

Ook wij waren erbij en we hebben veel beeldmateriaal geschoten voor een verslag en een aantal interviews gehouden, o.a. met Guido Jonkers van Want To Know, waar nog aan wordt gewerkt. Links op de foto zie je Ad Broere in gesprek met Coen Vermeeren die daar niet alleen een zeer interessante verhandeling hield over de onmogelijkheid van instortende gebouwen doordat er vliegtuigen naar binnen ‘zouden zijn gevlogen’ (geheel geïllustreerd met video beelden), maar ook presenteerde hij zijn nieuwe boek ‘9/11 is gewoon een complot’.

Het feit dat er onder andere ook in Amerika op diverse plaatsen conferenties en symposia werden gehouden, zo ook een tweedaagse conferentie, wil zeggen dat de zoektocht naar de waarheid nog steeds springlevend is. Het is op zich al een schandaal dat we de 15e verjaardag van deze wereldschokkende gebeurtenis voorbij zagen trekken, terwijl aan de -onmogelijke- officiële versie nog steeds wordt vastgehouden, met onze hartelijke ‘dank’ aan de mainstream media!

Overigens was er een correspondent van het AD en het NRC aanwezig, die het nodige hebben geschreven over de dag. Zeer opvallend is dat het AD -terwijl zij normaliter negatief en fel uithalen naar ‘complot-denkers‘- nu zelfs in een artikel melding maken van het feit dat Jane Standley van de BBC live verslag deed van het ingestorte WTC 7, terwijl het nog fier rechtop stond op de achtergrond en pas twintig minuten later zonder enige aanleiding in zeven seconden naar beneden kwam en tot stof werd. De video waar ze naar verwijzen staat hier (met NL ondertiteling, duurt 3’06”).  Het AD schrijft zowaar.

BBC-verslaggeefster Jane Standley berichtte die dag live vanuit New York en meldde de kijkers dat WTC 7 zojuist was ingestort, ruim twintig minuten voordat het ook daadwerkelijk gebeurde. Terwijl ze het nieuws vertelt, staat het gebouw op de achtergrond nog duidelijk overeind.

noraly-beyer

Noraly Beyer

Verder schrijft het AD onder andere:

En de gewone journalistiek? Die laat dat verhaal uit angst voor het eigen hachje liggen, analyseert het panel onder leiding van voormalig NOS-presentatrice Noraly Beyer. Maar wat maakt het uit? Sociale media en kritische burgers nemen de mediarol volgens Maria van Boekelen (‘burgerjournalist’ bij We Are Change) inmiddels over. Iets wat Beyer tot hilariteit van de zaal beaamt: ,,Over tien jaar kijkt niemand meer het NOS Journaal.”

 

Ook opvallend is dat het NRC linkt naar bovengenoemde documentaire van We Are Change en een interview hield met een van de makers, Gijs Verbeek. De alternatieve media haalt hiermee de mainstream pers eens op een andere manier. Wie weet komt er ooit nog een kruisbestuiving tussen nieuwsgierige journalisten uit de mainstream en de kritische onderzoekers van de alternatieve pers.

Ondertussen werken wij zelf gestaag door aan Coöperatie De Vrije Media, zodat we meer projecten kunnen aanvangen en uitvoeren, op onderzoek uit kunnen gaan met hopelijk een steeds groter groeiend team. Ad Broere heeft hier een artikel over geschreven:

Logo De Vrije MediaBinnenkort gaat de Coöperatie De Vrije Media u.a. beginnen met te doen waarvoor ze is bedoeld. In eerste instantie nog bescheiden, met informatieve en professionele interviews en artikelen. Gaandeweg, als de financiële armslag groter wordt, waartoe de leden ons in staat stellen, zal De Vrije Media steeds beter en steeds nadrukkelijker zijn rol gaan spelen, door internationaal correspondenten, journalisten en onderzoekers in te schakelen die ertoe bijdragen dat alles wat wordt gepubliceerd in beeld, geluid en op schrift informatief, goed onderbouwd, professioneel, feitelijk en onthullend zal zijn. Het congres in Utrecht op 10 september heeft onderstreept waarom Coöperatie De Vrije Media u.a. een uiterst belangrijke functie zal gaan vervullen.   Lees verder

 

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 
52 reacties

Geplaatst door op september 13, 2016 in 9/11

 

Tags: , , , , , ,

52 Reacties op “Zoektocht naar 9/11 Truth nog springlevend

 1. Antje Calmes-Jager

  september 13, 2016 at 5:32 pm

  Het is goed dat jullie nog wat voorzichtig zijn met de berichtgeving want veel mensen zouden de volledige waarheid niet aankunnen, ook al kun je, als je wilt, het overal vinden op het internet.

  Like

   
  • bernadette

   september 13, 2016 at 5:54 pm

   In USA …worden de mensen vanzelf wel wakker.
   Als je dan eenmaal wakker, gewoon de waarheid wil tonen dan…
   Dan maar de cel in ?

   Like

    
  • math

   september 14, 2016 at 9:42 am

   Het is zo slecht gesteld met de Nederlandse algemene ontwikkeling en intelligentie , dat ze de waarheid niet kunnen interpreteren ( te weinig kennis, kennis is macht ) en begrijpen. Vraag om je heen eens aan vrienden of ze kennis hebben van : nano-techniek , biometrisch paspoort (chip), transhumanisme, geopolitiek, de N.a.v.o., V.n. etc……..

   Like

    
   • bernadette

    september 14, 2016 at 10:40 am

    Ja.. math

    Als men er niet voor open staat, of om innerlijke redenen het gewoonweg niet kan verwerken,
    door eerder opgelopen trauma’s door opvoeding e.d , dan ontstaan er psychische blokkades.
    Mensen die geconfronteerd worden met almaar negatief nieuws , gaan kiezen in hun dagen
    gewoon positief proberen verder te leven .Velen gaan mediteren.. sommige nemen n’ Blowtje .
    Men zegt dan ; het is wat het is….
    het gaat zoals het gaat …wat komt dat komt.

    Dus zoek voor jezelf een manier om het leven toch aangenaam te maken
    .En ook genieten in gezelschap met vrienden, familie , dieren, de natuur
    elkaar gewoon tot steun zijn in alles wat zich aandient.
    En…Humor is de zwemgordel des Levens :)

    time will tell

    Like

     
    • math

     september 14, 2016 at 12:01 pm

     Ja….Bernadette ,

     Ik heb een aangenaam leven , ga iedere dag met mijn hond wandelen in een klein natuurgebied in mijn stad. Ik heb een te zeer bewogen leven achter de rug om nog negatief te zijn. En ben me ervan bewust dat het leren kennen van “de waarheid” je juist kan verlossen van de schuldgevoelens die ons door kerk en de macht is ingeprent. En ja je hebt gelijk dat je eenmaal gevormd en gevoed wordt door de omgeving waarin je word opgevoed en onderricht krijgt. Het bekende gezegde “als je voor een dubbeltje word geboren, zal je nooit een kwartje worden”, spreek voor zich.

     Like

      
     • bernadette

      september 14, 2016 at 1:10 pm

      Wat mooi math ..
      Fijn met je hond ( je metgezel) de natuur verkennen en daar wat mentale rust te verkrijgen.
      En ja..de waarheid zit in je kloppende Hart , resoneer daar maar mee in oprechtheid met jezelf,
      en ook weer naar je medemensen toe.

      Het oude gezegde ; als je voor een dubbeltje geboren wordt , zal je nooit een kwartje worden,
      is een indoctrinatie spreuk , jammer genoeg begint men dat op den duur te geloven van zichzelf.

      wij mensen zijn allemaal gelijk ,
      vanaf Baby geboren (Kleurtje zegt NIETS) met ieder zijn unieke talenten.
      De waarde daarvan is zoveel meer…en waardevol om je leven daarmee plezierig te bekleden,
      en dat van anderen waar je , je levenspad mee deelt .

      Een EGO geconditioneerd status leven levert niets op – dat is echt een leeg bestaan.
      Als deze zo-genaamde hoog opgeleide Nyenrode Business Universiteit hebben doorlopen,
      en daar hun leven verder op inrichten met elleboog werk richting politiek / bedrijfsleven,
      die komen vroeg of laat toch tot het besef , dat de natuur ze roept.
      Wij mensen kunnen niet leven zonder de natuur.
      De natuur wél zonder de mensheid.

      Terug naar de Bron des levens , waar we allemaal vandaan komen én door ontstaan zijn,
      in gelijkheid met de Biologische natuur .

      Je doet het goed,, math …twijfel nooit aan jezelf , ook al hebben mensen in het verleden ,
      geprobeerd je down naar beneden te halen met hun EGO manipulatie tactieken. (Harteloos)

      Een hart van goud ….je hart volgen… een hart hebben voor al wat leeft
      maakt je innerlijk gelukkig én DAT is wat telt .

      Mee eens math :)

      Like

       
      • math

       september 14, 2016 at 2:48 pm

       Precies mijn manier van denken . Voor mij is het Universum de hogere macht , de aarde en zijn natuur mijn “geloofsboek” om van te leren en te genieten. en het water mijn “profeet”. Daarom heb ik respect voor het universum, de aarde en ons levensbloed het water.
       En ik zeg altijd maar zo: De balans van je geweten heb jezelf in de hand . Wens U veel goeds en kracht,

       Like

        
 2. Jenny Le Large-Groothuijzen

  september 13, 2016 at 5:42 pm

  Gisteren heb ik namens de stichting een mail naar jullie verstuurd. Wanneer kunnen we elkaar spreken?

  Like

   
 3. loveulongtime2

  september 13, 2016 at 6:56 pm

  Nog steeds wil niemand het zien of horen. Hillary’s hersenen en longen zijn zwaar aangetast. Je valt n.l. niet flauw van een longontsteking. Je valt flauw door langdurige hersen, zenuwgestel en long beschadiging door magnetische nanoparticles. Haar lichaam zit zo te zien van onder tot boven vol met giftig nano. Ik weet dat de elite zichzelf altijd zeer goed beschermd tegen nano met de beste filters in hun autos, vliegtuigen, huizen en vergaderzalen. Maar waarschijnlijk omdat ze het laatste jaar veel in de openlucht en in openbare gelegenheden moet verblijven zien we daar nu de gevolgen van. Ik heb dezelfde ervaring als ik mijn cleanroom verlaat en in ernstig vervuilde lucht terecht kom dan komt dat keihard aan.

  Like

   
 4. nan

  september 13, 2016 at 7:21 pm

  Wederom mijn dank voor jullie energie en volharding er van, om het open en in openbaarheid te houden voor de waarheid. Mooi om te lezen dat 2 andere kranten er ook bericht aan geven.
  Warme groet nan

  Like

   
 5. Treowd

  september 13, 2016 at 7:33 pm

  Weet even niet waar ik dit kan posten, maar dit zijn getuigen verklaringen van de eerste minuten, het zijn getuigen die spreken van 1 militair toestel met een grijzige kleur met een logo erop maar er waren geen passagiersraampjes te bemerken. Op/bij de posting staat 2011 maar dat heeft slechts betrekkiing op de plaatsing volgens mij

  It Was A Military Plane..

  Like

   
  • bernadette

   september 13, 2016 at 9:32 pm

   Even terug naar ons Nederig Landje.

   Er is nog veel werk aan de winkel …waar de schijnwerpers opgezet moeten worden.
   Een Coöperatie zoals De Vrije Media kan alles aan het daglicht brengen,
   waar je oren van gaan flapperen.
   Mensen worden echt opzettelijk aan hun lot overgelaten , zie hier het verhaal van
   ir. Ruud Rietveld …waar de UWV en het rechtsapparaat zoal toe in staat zijn.
   Wat is nog humanisch …

   Like

    
   • bernadette

    september 13, 2016 at 10:11 pm

     
   • yvonne

    september 14, 2016 at 5:54 pm

    @bernadette
    Hoeveel is er van waar?
    Kijk even goed naar meneer zijn handen en welk gebaar hij hier maakt.
    Een gebaar die een gewoon burger niet maakt

    Like

     
    • bernadette

     september 14, 2016 at 8:17 pm

     @Yvonne .
     Misschien heb je nog niet echt de gelegenheid gehad
     om je in Meneer Ruud van Rietveld, (van het filmpje hierboven )zijn priveleven te verdiepen
     De ellende en missére waar hij en zijn gezin in verkeren / verkeerden.
     Wat hij er voor moet doen om zijn recht terug te halen..

     Hij kan een beetje Hyperactief overkomen , door zijn medicijnen gebruik en de stress situatie
     waar hij dagelijks mee van doen heeft.
     Hij reageert wat opstandig , maar we kunnen het begrijpen.
     Mijn over-buurman maakt ook van die soms drukke handgebaren naar mensen toe
     als hij wat vlug iets uit wil leggen.
     Dit zijn beslist geen Bashar goeroe vinger tekens , van Ruud Rietveld
     en ook niet van mijn over-buurman :)

     Zie hieronder in deze opnames wat Ruud Rietveld aan het bevechten is met de Rechtbanken

     Like

      
 6. Cale

  september 14, 2016 at 1:09 pm

  Misschien zal 911 toch nog iets goeds voortbrengen, heel misschien. In haar boek en presentaties vraagt Dr. Judy Wood zich af; waar zijn die gigantisch grote Twin towers gebleven? Zij beredeneert dat het voor 95% opgaan in stof van die gebouwen niet door explosieven is veroorzaakt maar door een vorm van vrije energie. Beetje gecompliceerd verhaal maar heel interessant. Ze neemt waar (en laat foto’s zien) dat op dag van de aanslag er auto’s maar voor de helft door brand zijn aangetast, van de andere helft glanst de lak nog. Al dat papier uit de torens naar beneden dwarrelend zonder verbrand te zijn. Hoe kan dat? vraagt zij zich af en is op zoek naar het antwoord gegaan. Ik heb geen idee of dit op deze site al eerder is behandelt maar ik kwam het onlangs tegen en was erg onder de indruk. De presentatie is te vinden op deze site.
  http://langleveeuropa.nl/2016/09/dr-judy-wood-hoe-911-betekent-dat-vrije-energie-bestaat/#more-35006

  Like

   
  • bernadette

   september 14, 2016 at 1:21 pm

   Ja..Cale

   Veel ontwakende mensen gaan zich van alles afvragen / wat is waar / niet waar.

   Ook o.a Rob Brekel ;

   Like

    
  • yvonne

   september 14, 2016 at 6:00 pm

   @Cale
   Zoals de gebouwen zijn ineen gestort kan alleen met een IMPLOSIE.
   Gebouwen worden op deze manier gecontroleerd naar beneden gehaald….is precies berekend.
   En op deze wijze beschadigd het geen andere gebouwen ed.
   In usa heet control demolition.

   Het is dus niet mogelijk dat dit door een vliegtuig zou komen.
   In de Bijlmer hadden we de EL-AL Dat gebouw kwam toch ook niet zo naar beneden , sterker nog het kwam helemaal niet naar beneden.

   De twin towers waren speciale gebouwen en gebouwd tegen vliegtuiginslagen

   Like

    
   • Sophietje

    september 14, 2016 at 7:22 pm

    Lieve Yvonne ik kan je de judy woods link aanbevelen. Ook ik was onder de indruk, ik ga voor die versie.

    Like

     
    • yvonne

     september 14, 2016 at 7:52 pm

     @Sophietje

     Ik zet hem erbij dan kan iedereen het zelf beslissen
     Het is altijd goed om alles naast elkaar te zien en te horen en niet op 1 ding af te gaan

     Like

      
     • Sophietje

      september 14, 2016 at 8:48 pm

      Helemaal mee eens, hoe moeten we anders tot de absolute waarheid komen. Dankjewel.

      Like

       
  • Sophietje

   september 14, 2016 at 7:25 pm

   Cale ik heb het op ons theekransje gezet, maar is kennelijk voorbij gegaan zonder dat het bemerkt werd haha.
   Imo de enige verklaring voor het verpulveren! Vreemd dat de media hier geen aandacht aan besteedde…

   Like

    
   • Cale

    september 15, 2016 at 10:57 am

    @Sophietje, Ha je herinnert me nog…
    Ik ben slechts bezorgd en zeker niet volmaakt en daarom gebruik ik wel eens een onhandige uitdrukking. Maar wat betreft de media niet reageren op de theorie van Dr. Judy Wood?
    Bang voor de waarheid wellicht. Bang voor de baas. Bang voor de hypotheek. Bang voor de blauwe envelop. Ga zo maar door. Nog een stapje verder en men wordt bang voor het leven in het algemeen. De kabal heeft het goed voor elkaar. Angst heerst overal en neemt toe…

    Like

     
 7. Ilse

  september 14, 2016 at 1:13 pm

  Wie vanuit het zuivere hart naar antwoord zoekt zal die op de juiste plek, op de juiste tijd,
  aangereikt krijgen.

  Like

   
  • bernadette

   september 14, 2016 at 1:25 pm

   Wouuww Ilse …die is krachtig …en Prachtig :)

   Like

    
 8. Pastoor Geudens

  september 14, 2016 at 4:23 pm

  Dit is op bid 24 uur herblogd.

  Like

   
 9. yvonne

  september 14, 2016 at 6:13 pm


  hele documentaire in nederlands….gaat ook over het derde gebouw wat instortte en nooit geraakt is door een vliegtuig

  Like

   
 10. yvonne

  september 14, 2016 at 6:22 pm

  Als je bovenstaande film heb gezien …denk dan ook even aan de zogenaamde migrantenshow die in de EU wordt opgevoerd…Elke aanslag is hetzelfde ineens werkt er niks meer.
  Is de leiding hierover 0,0 weigeren de grenzen te sluiten en de inlichtingendiensten falen ineens allemaal.

  Zijn ze hier uit op een andere 9/11

  Like

   
 11. yvonne

  september 14, 2016 at 8:39 pm

  waren er wel vliegtuigen?

  Like

   
  • Treowd

   september 14, 2016 at 9:53 pm

   Die vraag is al vaker gesteld Yvonne , mijn vraag daarop terug is kan men het geluid van een naderend vliegtuig wat zeer laag vliegt uitsluiten? Juist vanwege de vele getuigen.. Mijn gedachte is mogelijk maar 1 en daarna is men in een shocktoestand en dan in de chaos zou een tweede niet nodig kunnen zijn. Maar dat is slechts een theorie, vliegtuigen of geen dat neemt de crime op zich niet weg… De misdaad staat vast hoe dan ook! De gevolgen ook en dat wereldwijd !

   Like

    
   • yvonne

    september 15, 2016 at 5:19 pm

    @Treowd
    Weet je treowd we hebben te maken met HOLLYWOOD die kunnen van alles op je scherm zetten.
    Zoals ik ook al aangaf over die richart quest die ineens verdwijnt op tv en elders terugkomt…net als in starwars.

    En dan nog de you-tube films over clinton ..zelfde film maar de hekken andersom.
    Zo word je in de maling genomen…dus je kan wat je op tv ook ziet niet meer voor waar aanmerken.
    Ook de zogenoemden getuigen niet in alle valse vlaggen zijn die al onderuit gehaald.
    Zijn het acteurd ed. ze worden ervoor betaald

    Like

     
    • Treowd

     september 15, 2016 at 6:09 pm

     Dat lijkt me een beetje alles op een hoop gooien Yvonne , het is niet erg overtuigend en logisch dat te denken. Dat men van allerlei lui opgetrommelt heeft en op die wijze bepaalde zaken heeft willen ondersneeuwen dat lijkt me een meer logische verklaring te zijn.
     Ben zeker niet overtuigt dat alle getuigen verklaringen opgezet zullen zijn, lees de emoties en bekijk de spontaniteit in de filmpjes, dat lijkt mij een beter filter te zijn. De brandweerlieden die over het horen van explosies spreken behoren ook tot oprechte getuigen voor mij.

     Like

      
     • yvonne

      september 15, 2016 at 7:03 pm

      @Treowd
      Alles was al van tevoren geregeld….Er is veel geld en goud mee gemoeid en dan nog de agenda om andere landen illegaal aan te vallen. En wetten tegen het volk in te voeren
      Deze lui zijn nietsontziend En gaan letterlijk over lijken.

      Je denkt toch zeker niet dat dit zomaar ineens gebeurde. en ja er zullen inderdaad wat mensen tussen zitten die de waarheid vertelde , weet je ook meteen waarom er na 9/11 nog meer mensen stierven

      Ik geloof niet in een laser ed. maar wel degelijk in bommen die geplaatst waren in de torens
      Deze torens waren gebouwd om te blijven staan na impact vliegtuig of andere ramp.

      Geen enkel gebouw ter wereld is zo ingestort alleen deze 3 gebouwen.
      En waar zijn de vliegtuigen gebleven …er is niks gevonden ook geen zwarte dozen.
      Zelfs van degeen die het niet haalde en in het witte huis terecht moest komen.
      Een gat in de grond , geen bloed, geen lichamen, geen vliegtuig te bekennen

      In het pentagon ook niet,
      Bekijk alle filmpjes en leg het naast elkaar neer

      Like

       
      • Treowd

       september 15, 2016 at 7:30 pm

       Ik heb voldoende onderzoek gedaan beste Yvonne, je haalt er van allerlei beweringen bij die ik niet heb aangevoerd en tevens beaam je wat ik wel al aangaf.

       en ja er zullen inderdaad wat mensen tussen zitten die de waarheid vertelde

       Hetgeen wat je nog meer aanhaalt staat niet ter discussie in deze, omdat ik dat ook niet aanhaal in mijn eerdere reactie/argument. Van al die zaken kan men genoeg op de hoogte zijn er is genoeg materiaal te vinden. Je kunt niet simpelweg alle getuigenverklaringen op een hoop gooien omdat alles van te voren is opgezet, de spontantiteit van het leven in het moment laat ook een waarheid zien die men liever wenst te verbergen…

       Like

        
       • bernadette

        september 15, 2016 at 8:56 pm

        Het Brein zal altijd proberen.. álles proberen samen te vatten ,
        en daar een conclusie uit proberen te halen van ; Ja..zo klopt het wel.
        Dat een ieder zijn eigen denkversie daar bij creëert , kan zomaar verschillen
        met die van je Buurman bijv.. of al je collega’s op je werkvloer ,
        of de mensen massa van het land.

        Conclusie die we daarbij kunnen trekken ;
        We zullen nooit geheel de waarheid kunnen achterhalen , Hoe het allemaal precies gegaan is,
        van A.B.C geheel compleet naar Z concerning het 9 / 11 event.

        Zo ook het MH 17 Mistery / of de verdwijning van het vliegtuig 370 .
        En alle andere wereldnieuws raadsels , zoals de verborgen stad Atlantis onder water.

        Het is en blijft het verleden , waar we ons nooit meer in kunnen begeven.
        Dus wat maakt het NU allemaal nog uit wat er gebeurde …
        het is in ieder (en élk geval is) omgeven met leugens die nooit in het geheel ontrafeld
        zullen kunnen worden.
        Dus zet je verstand maar niet meer in z’n achteruit…maar in z’n Vrij :)

        http://i2.wp.com/www.tijdgeest-magazine.nl/wp-content/uploads/2016/09/Pawel.jpg?resize=208%2C300

        Like

         
        • Treowd

         september 15, 2016 at 9:04 pm

         Natuurlijk heeft iedereen zijn of haar eigen perceptie maar daar gaat het in deze niet echt over
         dat is terug te lezen in de reacties. :-)

         Like

          
         • bernadette

          september 15, 2016 at 9:17 pm

          Treowd my boy :)

          Deze perceptie van Leven ,
          die spreekt ons toch het meeste aan…en is de mooiste Droom voor ons allen ..

          Like

           
          • Treowd

           september 15, 2016 at 9:42 pm

           Ja hoor dat kan het zeker weer worden beste Bernadette a wonderful world :-) er is nog wel wat werk te doen..

           Like

            
 12. yvonne

  september 14, 2016 at 8:42 pm

  Ik wil even vertellen wat ik van de week waarnam op CNN
  richard quest met zijn onderwerp star wars.
  gewoon op tv werd hij weg gebeamd beam me op scotty.
  Dit gebeurde nogmaals van zijn stoel naar een bord

  Hollywood kan je alles laten zien op tv wat je maar wilt……en ook in videoos

  Like

   
 13. yvonne

  september 14, 2016 at 8:48 pm


  Hier een video met verschillende nieuwszenders.
  mensen die als getuige optreden melden allemaal een explosie maar geen vliegtuigen

  Like

   
  • Treowd

   september 14, 2016 at 10:01 pm

   Ik begrijp waar je op doelt maar in de eerste video waren het getuigen ter plaatse in de eerste minuten, en eigenlijk is er van alles mogelijk dat ben ik wel met je eens , toch spontaniteit is iets waar de focus op moet liggen , leugenaars zijn niet zo spontaan die moeten denken over wat ze brengen. Verder maakt het ook niet echt heel veel meer uit of er wel of geen vliegtuigen waren de misdaad is begaan..

   Like

    
 14. yvonne

  september 14, 2016 at 9:08 pm

  operatie northwood deze was afgewezen, ging over Cuba
  Maar als je goed oplet komt dit erin voor.
  Er verdwijnt een vliegtuig waar later een drone van gemaakt word.

  Weten wij nog de MH370?
  Alleen kan deze nu gebruikt gaan worden en misschien wel onder project GLADIO

  Like

   
 15. yvonne

  september 14, 2016 at 9:17 pm

  Ik zit te denken aan?

  Een vliegtuig die in een energiecentrale komt BELGIE..nederland
  We hebben niks anders gehoord dat er aanvallen zijn op de centrales etc etc.
  Iets anders is er eigenlijk niet . om een grote valse vlag neer te zetten
  En natuurlijk zijn de migrantjes degeen die het deden. De syriers ….Die helemaal niet massaal hier zijn.. maar ze wel de schuld gaan geven samen met rusland

  Like

   
 16. ikke

  september 15, 2016 at 8:00 am

  Als je de menign wilt horen van meer dan 1000 bouwkundige professionals dan is dit een aanrader:

  Hier hun website met PDF’s:
  http://www1.ae911truth.org/
  http://www1.ae911truth.org/en/evidence.html#Technical_Articles

  Like

   
 17. yvonne

  september 16, 2016 at 10:36 pm

  Hier komen getuigen aan het woord.
  Gebouw 7 werd neergehaald en de brandweer was op de hoogte.
  Mensen moesten achter een streep gaan staan want dat 3e gebouw zou naar beneden gehaald worden.

  Like

   
  • bernadette

   september 17, 2016 at 4:26 pm

   Gerardje Hulsman rijdt rond door zijn dorp,
   met een groen Heineken krat voor op zijn fiets ,

   Like

    

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: