RSS

Ole Dammegård in Nederland: exposure of the dark

06 nov

engelse vlag

to-the-heart-of-questionWanneer gelijkgestemde zielen met dezelfde missie elkaar ontmoeten in deze tijd, voelt het als een explosie van emoties en goddelijke liefde!

Dus het was me het weekje wel, nadat Ole Dammegård (onlangs bekroond met de Praagse Vredesprijs 2016) door Peter Vereecke vanuit België naar mij werd gebracht (dank Peter!) en vijf intensieve dagen hier doorbracht; dagen met lange, lange interviews op video, hard werken, veel lachen maar ook een traan, en uiteraard, hoe kan het anders, met muziek. Gelijk aan de wereld waar we vandaag de dag in leven, maar een wereld die meer dan klaar is voor veranderingen die ten goede komen aan de mensheid, de planeet, en onze dierlijke vrienden. En dat is waar we naar streven.

skype-together-with-xanadu

Ole met Xanadu, een van mijn huisgenootjes

Wow!  Zoals ik al vaker heb beschreven, en nadat ik een interview met hem hield in mei jl.; Ole is een bevlogen onderzoeker en journalist voor ruim dertig jaar en hij heeft zoveel ‘valse vlag-operaties’, corruptie, fraude en andere mensonterende gedragingen blootgelegd van politici, bankiers, pedofielen en zogeheten ‘monsters’ die onder mind control staan, en veel van deze dingen kwamen aan het licht tijdens onze diepgaande conversaties met deze zeer bijzondere vriend. We spraken over false flags in vele landen, maar we hebben daarbij ook Nederland niet ontzien. En ja, veel hiervan is vastgelegd op video. Dus je kunt daarom ook veel van ons verwachten in de komende maanden. Het is het eerste grote project voor ons nieuwe mediabedrijf ‘De Vrije Media‘, een professionele onafhankelijke media-outlet in ons eigen land.

de-setTerwijl we ’s avonds bij elkaar zaten, lazen we een opmerkelijk artikel (met video) in de Telegraaf, één van de meest propagandistische kranten die we hier hebben nota bene: ze stelden dat we niet alles moeten geloven wat we zien in het nieuws (of lezen). Hoe bijzonder!  Ze toonden daarbij een video uit Irak, en daarop kun je zien dat er een auto explodeert door een bom en er liggen allerlei mensen op straat. Wanneer de Telegraaf de video terug spoelt, die gemaakt is door een bewakingscamera, zie je dat de auto explodeert en dat er niemand in de buurt is. Kort daarna zie je een stel (crisis-)acteurs verschijnen die op de grond gaan liggen en voor slachtoffer spelen. Het lijkt erop dat het is zoals Ole hierbij opmerkte: “there actually is a crack in the wall”, ofwel “er beginnen scheuren in de muur (van propaganda en leugens) te komen”.

godert-willem-ole-irma

V.l.n.r.: Godert, Irma, Willem, Ole

We zijn op een missie; een missie van vrede en waarheid en we zullen daarmee doorgaan!

Zaterdag is Ole vertrokken naar huis, en hij is zich nu aan het voorbereiden op zijn reis naar Dallas waar hij een van de hoofdsprekers zal zijn tijdens een conferentie over de moord op John F. Kennedy. Als je hem wilt ondersteunen, ga dan naar zijn website ‘Light on Conspiracies‘ voor een donatie. We werken allemaal voor niets als het om financiën gaat, maar we werken volledig ten bate van de mensheid. We hebben elkaar allemaal nodig en we hebben zeker jou daarbij nodig! Willem Felderhof, ook zo’n mooie ‘lichtstrijder’, kwam zaterdag ook nog langs en hij bracht Ole naar het vliegveld. Hartelijk dank, vriend!

Wanneer je wilt helpen, word dan alsjeblieft lid van coöperatie De Vrije Media. We hebben de support nodig om verder te kunnen gaan met ons onderzoek naar feiten, ole-dammegardzodat we (nationaal en internationaal) toegewijde journalisten als Ole kunnen ondersteunen om dit werk grondig te doen. We kunnen dat niet zonder jullie support dus als je jezelf afvraagt: ‘En wat kan ik doen’, conform het gelijknamige (inmiddels door mij in het Nederlands vertaalde) boek van Kim Kamala Ekman, is dit één van die dingen. Een andere is het aanleveren van journalistieke artikelen, op feiten gebaseerd.

De video’s en artikelen die om financiële middelen vragen zijn vrij te bekijken voor onze leden, en anders kun je deze bekijken door te betalen per ‘view’. We houden jullie daarvan op de hoogte.

Overigens, op 15 november a.s. staat er een interview gepland met David Icke en ik wil je uitnodigen om een vraag te stellen die je graag beantwoord wilt hebben door David. Ik zal mijn uiterste best doen om een aantal van die vragen aan hem te stellen.

Maar voor nu wil ik alleen maar zeggen “Dank je wel Ole, dat je hier was. We love you!”

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 

 
60 reacties

Geplaatst door op november 6, 2016 in False Flags, Ole Dammegard

 

Tags: , , , , , , ,

60 Reacties op “Ole Dammegård in Nederland: exposure of the dark

 1. jhon

  november 6, 2016 at 5:41 pm

   
 2. Jeanine Hoefnagels

  november 6, 2016 at 6:54 pm

  dankjewel irma. Echt heel fantastisch en ik verheug me op de “vruchten”van jullie samenwerking. Nog even een vraagje van vrouw-tot-vrouw: is ole in het echt ook zo’n stuk ?? Mooi van binnen EN van buiten??? Ik wacht in spanning in Portugal op het boek van kim. Hartegroet, jeanine;hoefnagels.

  Op 6 november 2016 16:05 schreef Irma Schiffers schrijft… (Dutch/English)

  Like

   
 3. yvonne

  november 6, 2016 at 8:35 pm

  Wanneer gelijkgestemde zielen met dezelfde missie elkaar ontmoeten in deze tijd, voelt het als een explosie van emoties en goddelijke liefde! Zo herkenbaar………..Goed om te zien en ben benieuwd!

  Mijn dank gaat uit naar jou en naar al die anderen die hun nek uitsteken………

  Like

   
 4. Gerrit

  november 7, 2016 at 8:23 am

  Een mooi vanuit je hart geschreven stukje Irma. Jij en Ole zien een hoop licht. Ik zie het helaas donkerder in. De machthebbers van de NWO hebben het weliswaar moeilijk en worden zelfs teruggedreven door een grote anti-kapitalistische beweging, maar dat zal helaas leiden tot nog grotere wanhoopspogingen om het verloren terrein terug te winnen. Als ik zie hoe het westerse fascisme een troepenmacht, met kernwapens!, opbouwt aan de Russische grens, houd ik mijn hart vast. En de VS denkt als altijd, lekker ver van mijn bed, dus maken ze de misrekening zich daar veilig te voelen.

  Like

   
 5. tedsdam

  november 7, 2016 at 11:04 am

  Ga door met jullie fantastische werk door fantastische en eerlijke mensen!

  Like

   
  • bernadette

   november 7, 2016 at 1:17 pm

   Like

    
   • bernadette

    november 7, 2016 at 2:22 pm

    Revolution on the streets of Londen

    Like

     
 6. bernadette

  november 7, 2016 at 3:08 pm

  Afgelopen zaterdag 5 November ; Als anonieme zielen de straten door Amsterdam .

  Like

   
 7. bernadette

  november 7, 2016 at 3:46 pm

  Al wat de mensen willen is , deze prison planet bevrijden van slaven dictatuur .
  Eindelijk …in vrede en harmonie zonder verzonnen opgelegde regels en wetten – onderdrukking.

  Like

   
  • bernadette

   november 7, 2016 at 4:13 pm

   Politie (mensen ) ….zij hebben schijnbaar niet door dat ze voor een (staats)bedrijf werken.
   Die betaald worden door ons opgehoest belasting (chantage ) slavengeld ,

   Like

    
 8. nan

  november 8, 2016 at 10:58 am

  Hoe bijzonder, dat het allemaal zo mooi is verlopen, je eerst grote klus voor DVM. En dat na alle tegenslagen. Grens overschreidend. En nu de zware/mooie taak om te ondertitelen en de video’s mooi te maken, aan jouw en Godert. Verwachtings vol klopt mijn hart.
  Warme groet nan
  Ps dank voor de artikel op DVM Hallary Cate

  Like

   
 9. bernadette

  november 19, 2016 at 5:54 pm

  Like

   
  • bernadette

   november 19, 2016 at 6:14 pm

   Alternatieve MEDIA Nederland

   Ze willen op sociale media het nieuws nog meer censureren.

   Het NOS meld onder de kop ‘Nep-nieuws op internet ook in Nederland potentieel gevaarlijk’ en dat steeds meer mensen online en sociale media lijken te vertrouwen als belangrijkste bron voor nieuws.

   De mainstream-media zoals het NOS zijn bang omdat mensen het ”nieuws” dat hen verspreiden wantrouwen en ze kijkers aan het verliezen zijn dus ze raken hun inkomen kwijt

   De mainstream-media hadden het er gisteren al over: Facebook en Twitter willen nep en valse berichten aan banden gaan leggen. Door het gebruik van slimme software die woorden herkend. Ik weet al op wat voor woorden ze deze software gaan instellen: 9/11, MH17, voedsel-industrie, E-nummers, big-pharma vaccinaties, doofpotten etc etc.

   Dit begint gevaarlijk te worden. Want wat is nu nep-nieuws? Wie bepaald dat? De huidige machtshebbers natuurlijk! Want zij willen koste wat kost voorkomen dat mensen kritische berichten over hen bekijken en verspreiden.

   Ze gaan alles straks censureren onder mom van nep-nieuws. Onze vrijheden worden steeds meer ingeperkt….Diegenen die daadwerkelijk nep-nieuws berichten verspreiden zijn de mainstream-media zoals het NOS.

   Als we straks geen juiste informatie meer kunnen verspreiden is het tijd om sociale media zoals Facebook te verlaten en over te gaan op andere tactieken om het volk wakker te schudden…

   Kennedy zij al eens:
   ”Zij die een vreedzame revolutie onmogelijk maken, maken een gewelddadige revolutie onvermijdelijk”

   DE MAINSTREAM-MEDIA MOET STOPPEN MET HUN LEUGENS EN PROPAGANDA!

   F*CK NOS!
   F*CK RTL!
   F*CK SBS!
   F*CK TELEGRAAF!
   F*CK AD!
   F*CK REUTERS!
   F*CK CNN!
   F*CK BBC!
   EN F*CK DE REST VAN DE MAINSTREAM-MEDIA!

   STOP DE CENSUUR EN DEEL DOOR!

   Like

    
   • bernadette

    november 19, 2016 at 6:15 pm

    Like

     
    • bernadette

     november 19, 2016 at 7:10 pm

     Het recht op Universele Vrijheid

     De vrije ontwikkeling van iemands identiteit is de sleutel tot het menselijke soort. De Staat dient een maatschappelijk kader te ontwikkelen waarin kinderen hun eigen identiteit kunnen ontdekken en ontplooien, gebaseerd op hun eigen persoonlijkheid, aanleg, talent, interesses, voorkeuren, smaak en natuur. Alle externe invloeden die erop uit zijn om de ontwikkeling van een kind geforceerde sturing te geven, moeten weggenomen worden. Mensen -álle mensen- horen vrij te zijn om zichzelf te zijn. Het is niet aan anderen, ouders, de overheid of oude tradities, om kinderen te vertellen wie ze moeten zijn. Het is ieders UNIVERSELE RECHT om zichzelf te zijn!

     Het is onmogelijk om in een vrije wereld te leven als het ontplooien van je eigen identiteit geen vrij proces is. Met name religies zijn erop uit om te zorgen dat niemand zichzelf vrij mag ontwikkelen. Joodse en Islamitische baby’s van acht dagen oud worden met een scherp mes voor het leven verminkt en op deze manier “gebrandmerkt” met het symbool van hun religie. Vrouwenbesnijdenis kan een levenslang trauma opleveren. Waar halen ouders en religieuze leiders het recht vandaan om kinderen op deze manier te mishandelen en ze een groot deel van hun latere seksuele genot te ontnemen!? Iedereen die voorstander is van ware vrijheid zou zich tegen deze barbaarse rituelen moeten verzetten, en met name overheden.

     De media maken ons wijs dat vrijheid en democratie hand in hand gaan. Talloze benefietconcerten worden jaarlijks en wereldwijd georganiseerd vóór de vrijheid, er worden demonstraties en fakkeltochten gelopen vóór de vrijheid. Allemaal hypocriete afleidingsmanoeuvres waarbij mensen zich blind staren op fysieke vrijheid, politieke vrijheid of vrijheid van meningsuiting. Maar waar het wérkelijk om zou moeten gaan, is de vrijheid om je eigen identiteit te scheppen; DAT is ware vrijheid.

     De natuurwetenschap wil dat de mens leert, de religie wil dat hij handelt. – Max Planck

     http://nederlandersunited.nl/?p=2081

     Like

      
     • Madeloes

      november 19, 2016 at 7:15 pm

      @bernadette

      waarheid als een koe zoals ze in nederland zeggen :) dank je wel voor deze link hopelijk lezen veel mensen/zielen dit :)

      Like

       
     • bernadette

      november 19, 2016 at 7:46 pm

      Het is een onmiskenbaar gegeven dat een selecte groep mensen, naar schatting zo’n 6000 tot 7000, zo ontzettend veel vermogen (en dus macht) bezitten, dat zij bijna letterlijk de wereld “bezitten”. Het is een gegeven dat vrijwel elke uithoek van onze planeet wordt geregeerd door een elite club. En waar zij nog geen macht hebben, zullen zij oorlogen inzetten om de regeringen van deze landen omver te werpen. Zie wat er de afgelopen decennia in het Midden-Oosten is gebeurd, wat er op dit moment in Syrië gebeurt en hoe langzaam naar een conflict of oorlog met Rusland wordt toegewerkt.

      Talloze complot-sites spreken over een New World Order (NWO), een Nieuwe Wereldorde -oftewel één globale machtsstructuur- die door deze elite zou worden nagestreefd. Het bizarre is, dat hier helemaal niets “nieuw” aan is. Deze elite, waar ook koningshuizen deel van uitmaken, onderdrukken de mensheid al honderden zo niet duizenden jaren. Daarom is het beter om over een Old World Order of een Oude Wereldorde te spreken. Zíj zijn direct verantwoordelijk voor de wrede, brute, egoïstische en hebzuchtige geschiedenis van onze wereld.

      Hun doel is simpel en al eeuwenlang hetzelfde: zoveel mogelijk geld, middelen (grondstoffen) en macht vergaren, zodat ze zichzelf en hun nakomelingen permanente macht toe te eigenen. In plaats van met elkaar te vechten om de heerschappij, werken ze samen omdat er genoeg “slaven” beschikbaar zijn voor elk van hen, zolang er maar niet teveel nieuwe personen worden toegelaten binnen hun elitaire “cirkel”.

      In zijn boek De Superklasse – het onzichtbare netwerk van een wereldwijde machtselite, beschrijft onderzoeksjournalist David Rothkopf hoe de wereld uiteindelijk door een groep van zo’n 6000 schatrijke elitaire “leden” wordt geregeerd.

      In een beknopte samenvatting van zijn boek lezen we: “Ze runnen onze regeringen, zitten in de machtscentra van de financiële wereld, de media en de wereldreligies en zelfs achter de schermen van criminele en terroristische organisaties. Zij vormen een wereldwijde superklasse en zij bepalen de geschiedenis. Het is maar een kleine elite, maar die is, in deze tijd van globalisering, rijker en machtiger dan ooit tevoren.”

      Enkele feiten:

      De wereld wordt bestuurd door een wereldwijde elite van zo’n 6.000 leden.
      94% van hen is mannelijk en de gemiddelde leeftijd is 60.
      2% van de wereldbevolking bezit 50% van de wereldwijde rijkdom.
      1.100 miljardairs bezitten twee keer zoveel rijkdom als de 2.5 miljard armste mensen.
      De 50 grootste financiële instituties beheersen een derde van de wereldwijde rijkdom.
      De 250 grootste corporaties genereren bijna een derde van het wereldwijde BBP (bruto binnenlands product).

      Merk op dat zijn boek al in 2008 is gepubliceerd, vóór het begin van de economische crisis, die de rijken uiteindelijk nóg rijker heeft gemaakt. Tussen 2008 en 2014 zijn er bovenop de 1100 miljardairs nog eens zo’n 600 miljardairs bijgekomen. Volgens Oxfam Novib beschikt momenteel 1% van de wereldbevolking over een vermogen dat groter is dan het vermogen van de rest van de wereldbevolking. De 80(!) rijkste mensen op aarde hebben samen meer vermogen dan de armste 3,5 miljard mensen. En dan zijn er nog steeds mensen die ontkennen dat er iets als een schatrijke elite bestaat?

      Vrijwel niemand die deel uitmaakt van deze elite -de Oude Wereldorde- is verkozen (en zij die wel verkozen zijn hebben het stemproces simpelweg omgekocht). Geen van hen hoeft verantwoordelijkheid af te leggen naar het volk. Slechts een enkeling gaat om met gewone mannen en vrouwen. Ze leven in exclusieve “gated communities” (met muren en poorten omgeven luxueuze woonwijken), ver weg van de burgers die ze besturen. Deze mensen hebben geen “vaderland” en vliegen vaak van kinds af aan al de wereld rond. Ze hebben huizen (of beter gezegd kastelen en villa’s) over de hele wereld en zien de wereld als hun eigendom.

      Ze gaan naar exclusieve privéscholen en universiteiten en worden ingewijd in geheime genootschappen en Vrijmetselaarsloges om daar andere leden van de Oude Wereldorde te ontmoeten. Het overgrote deel van hen heeft zijn rijkdom en status geërfd. Talent en verdienstelijkheid tellen niet voor hen; het gaat om het netwerk van je familie. “Hij/zij komt uit een GOEDE familie” is de code voor hun eigen soort. Als je niet uit een “goed” nest komt, vergeet het dan maar. Ondanks hun hebzucht, doen deze mensen zich vaak voor als bijzonder religieus. Zoals Lloyd Blankfein, de COA van Goldman Sachs zei: “Wij verrichten God’s werk.”

      Ze besturen vrijwel alles dat het waard is om bestuurd te worden en behandelen elk volk ter wereld met volkomen minachting. Alle burgers ter wereld zijn slechts loonslaven, werkrobotten, consumerende zombies, het “kanonnenvoer”, of overtollig gewicht dat overboord gegooid kan worden.

      De elite als geheel, zouden we kunnen onderverdelen in de volgende categorieën:

      De superrijken

      De politieke top

      De militaire top

      De politietop

      Mediamagnaten

      Religieuze leiders

      Bazen van inlichtingendiensten

      Topbankiers

      Topondernemers

      Super beroemdheden

      Leden van de Oude Wereldorde zijn onder andere:

      De adel, zoals de Koninklijke en aristocratische families van met name het Verenigd Koninkrijk en Nederland.

      Dynastieke families zoals Rockefeller, Rothschild, Astor, Bundy, Collins, Freeman, Reynolds, Van Duyn, Li, Bush, Onassis, Brzezinski, Kissinger, Kennedy, Murdoch, Ackermann, Russel, Trump, Buffet, Soros, McDonald, Merkel, Sarkozy, Bernanke, Greenspan, Gore, Clinton en niet te vergeten: de Oranjes.

      De volgende organisaties dienen de Oude Wereldorde: hedendaagse vrijmetselaars (op een handjevol uitzonderingen na die de waarden van de oorspronkelijke vrijmetselaars hoog hebben gehouden), de Priesthood of AMEN, de Brotherhood of the Shadows, Skull and Bones, de Bullingdon Club, de Thule Society, de Vril Society, Bohemian Grove, de Bilderberg Group, de Trilateral Commission, de Counsil on Foreign Relations, B’nai B’rith, UNO, en de NAVO. Er zijn nog vele andere – organisaties van marionetten en schoothondjes die door hun meesters worden gekocht en verkocht.

      Al deze organisaties, instanties en groepen gebruiken hun macht en invloed voor het manipuleren van de politiek, de economie, het onderwijs, de media en de wet. Ze sturen indirect onze psyche, zij sturen de publieke opinies en zorgen dat we hun “visie” of accepteren of zelfs toejuichen. Veel bovengenoemde namen vinden we ook weer terug op talloze complot-sites, maar het bestaan van deze organisaties is net zo levensecht als elke willekeurige Rotary of business club, maar dan voorbehouden aan de elitaire top.

      Volgens veel populaire complottheorieën wordt de (wereld)bevolking in het gareel gehouden door FEMA-kampen, RFID chip implantaten, het spuiten van gifstoffen in de lucht (chemtrails) en het decimeren van de wereldbevolking door middel van vaccinaties. Voor het bestaan van deze zaken zijn volgens veel mensen tal van aanwijzingen, maar zouden dit nou werkelijk de meest doeltreffende middelen zijn om een de voltallige wereldbevolking te manipuleren en onder de duim te houden? Of zijn er goedkopere, slimmere, elegantere en zelfs lucratieve methodes die ons blinde geloof aanspreken en onze trouw afdwingen? Want vergeet niet: de beste slaaf is degene die dénkt dat hij vrij is!

      De methodes die wél door de wereldwijde elite worden gebruikt om controle over het volk te houden zijn even voor de hand liggend als doeltreffend:

      1) Democratie

      2) Vrije markt kapitalisme

      3) Psychologie

      4) Junk food en TV (” brood en spelen” )

      5) Godsdienst

      6) Wetgeving

      7) Complottheorieën

      8) Het leger en de politie

      “Als verkiezingen iets veranderden, dan zouden ze verboden zijn!” – Tucholsky

      Wat de wereldwijde democratie betreft; voor diegenen die nog steeds van mening zijn dat verkiezingen enig nut hebben – droom maar lekker verder. We kunnen enkel een stem uitbrengen op kandidaten die geselecteerd zijn of soms zelfs opgeleid zijn door de elite. Neem Obama, en kijk eens naar zijn lijst van zakelijke sponsors waaronder Goldman Sachs. Zijn eerste stafchef was nota bene de zoon van een zionistische terrorist!

      Veel complottheorieën zijn bedacht en de wereld in geholpen door de elite zelf, om de mensen af te leiden en ze bezig te houden met betekenisloze, absurde onzin. In plaats van ten strijde te trekken tegen de wereldwijde elite, zijn vele bloggers geobsedeerd door gebeurtenissen die nooit zullen plaatsvinden. Ze verspillen hun tijd aan het eindeloos onderzoeken van chemtrails, de planeet Nibiru, 9/11 theorieën, UFO’s en de Illuminati. Deze mensen zullen nooit enig onderzoek doen naar Pythagoras, Plato, Leibniz of Hegel of andere denkers en filosofen die al eeuwen geleden oplossingen voor een betere wereld hebben aangedragen.

      Complottheorieën zijn opwindende verhalen, maar hebben meestal niets van doen met logica en rede. Dat wil niet zeggen dat niemand samenzweert – dat gebeurt wel degelijk – maar er is een duidelijk onderling verschil tussen complottheorieën die bijvoorbeeld wijzen op de manier waarop de elite de media manipuleert, en complottheorieën over pan-dimensionale, vorm-veranderende hagedismensen die een holle Aarde bevolken. Het eerste soort theorie is aannemelijk en rationeel, het laatsten zijn voor gestoorden en borderline psychoten..

      Het leger en de politie is de gewapende tak van de Oude Wereldorde, de knokploegen die de wil van de elite afdwingen. Alle soldaten en politieagenten zijn in zekere zin verraders en vijanden van het volk. Laten we hopen dat onze jongen en meiden in het blauw op tijd de juiste kant zullen kiezen, want ook hun toekomst en de toekomst van hun kinderen is net zo onzeker als de toekomst van ieder ander. Onder het mom van “wiens brood met eet wiens woord met spreekt”, zijn de meeste agenten slaafse volgelingen van de elite en van een ongekozen en ongetwijfeld corrupte Minister van Justitie. Zonder enige morele wroeging sluiten ze kruimeldieven op en laten de politieke criminelen in stropdassen vrij lopen.

      Hoeveel meer bewijzen wil men hebben dat niet het stemgerechtigde volk het voor het zeggen heeft, maar een ongekozen, ontoerekenbare en zelfs onschendbare groep mensen, met meer macht en geld dan alle andere wereldbewoners bij elkaar. En dat deze elite zich niet alleen in het buitenland bevindt, maar ook binnen onze eigen landsgrenzen, laat het boekwerk van Joost van Steenis duidelijk zien.

      In zijn boek De macht van het familiekapitaal geeft van onderzoeker Van Steenis een opsomming van 227 Nederlandse adellijke en superrijke families, die hun geld en invloed gebruiken om de politiek op alle mogelijke manieren te gebruiken en manipuleren om hun eigen agenda te verwezenlijken.

      Dit boek is gepubliceerd in 1980, lang voor de introductie van het internet en lang voor de verspreiding van allerlei populaire complottheorieën. In het slotbetoog van zijn boek schrijft Van Steenis:

      “Een beperkt aantal families en personen (die vaak onbekend zijn en waarvan de samenhang zeker onbekend is) hebben een ongebruikelijke en ongewenste grote macht in onze maatschappij. De maatschappelijke macht blijkt niet geconcentreerd te zijn in instellingen of maatschappelijke structuren maar liggen bij personen die deze structuren ten eigen voordele gebruiken en in stand houden.”

      We zouden massaal voor feit en waarheid moeten aannemen dat de huidige politiek volledig in de binnenzak van een machtige elite zit, die er alles aan zullen doen om hun positie tot in de verre toekomst te behouden. Het is klinkklare onzin om te stellen dat wij als burgers zélf verantwoordelijk zijn voor alles wat krom is in dit land, omdat we onze volksvertegenwoordigers zelf gekozen zouden hebben. Alle stemgerechtigde burgers in Nederland bij elkaar, kunnen níets aan deze situatie veranderen en hebben geen enkele invloed op onze toekomst, zolang zij blijven stemmen op gevestigde partijen als het CDA, VVD, PvdA of zelfs D66, GroenLinks of de PVV.

      Er is maar één manier om een vrije toekomst te garanderen, en dat is een massale ontwaking van het volk zodat zij gaan inzien wie de werkelijk vijand van het vrije volk is; de schatrijken van de aarde, de Oude Wereldorde.
      De Nieuwe Wereldorde zijn wij mensen …die de new world op orde gaan brengen ,
      met elkaar verbonden in vrede levend in een harmonieuze samenleving
      in alle wereldse delen op deze gehele planeet Moeder aarde .

      http://nederlandersunited.nl/?p=1961

      Like

       
      • Sophietje

       november 19, 2016 at 8:36 pm

       Bernadette heb je de link wel goed gelezen??
       Lees nou dit:
       Ze verspillen hun tijd aan het eindeloos onderzoeken van chemtrails, de planeet Nibiru, 9/11 theorieën, UFO’s en de Illuminati. Deze mensen zullen nooit enig onderzoek doen naar Pythagoras, Plato, Leibniz of Hegel of andere denkers en filosofen die al eeuwen geleden oplossingen voor een betere wereld hebben aangedragen.

       Plato was tegen democratie, vond men het gewone volk er te dom voor!

       Het is eigenlijk tegen complotters…

       Like

        
       • bernadette

        november 19, 2016 at 10:32 pm

        Democratie = De WAR Machine

        Like

         
        • bernadette

         november 20, 2016 at 1:11 pm

         Het mooi landschap Yoegoslavië , wat is daar eigenlijk allemaal gebeurt.

         Like

          
         • bernadette

          november 20, 2016 at 6:21 pm

          Like

           
          • bernadette

           november 21, 2016 at 11:55 am

           Like

            
        • Sophietje

         november 20, 2016 at 2:16 pm

         Bernadette…
         Democratie is een mooi systeem mits niet gekaapt door de multinationals en clubjes van Rome en committy 300tjes en secret societies en mensen die wegkijken en zich niet meer politiek engageren.
         Het is een gekaapt systeem, geen slecht systeem. Maak die vergissing niet.
         Het gekaapte systeem maakt mensen kapot, en wil graag chaos.

         Democratie op zich is geen war.

         Ik merk wel dat er enorm de best gedaan wordt om de mensen hun geest te kapen, men kijkt niet meer naar feiten, omstandigheden, geschiedenis en onderzoekt niet maar neemt klakkeloos aan en volgt kritiekloos alles wat in hun bevestiging past. Wie het hardste roept heeft gelijk… :/

         Hosea:

         “Mijn volk gaat te gronde door het gebrek aan kennis…”
         Ik voeg daar aan toe dat men ten ondergaat door toe te geven aan laag moraal.

         ;-)

         Rise above.

         Like

          
         • bernadette

          november 20, 2016 at 6:22 pm

          Like

           
         • bernadette

          november 21, 2016 at 10:43 am

          Like

           
          • bernadette

           november 21, 2016 at 8:48 pm

           Like

            
         • bernadette

          november 28, 2016 at 1:06 pm

          Ewald Engelen 2014 … Heden daags nog steeds relevant;

          Like

           
 10. bernadette

  november 20, 2016 at 6:26 pm

  Het roer kan om in Europa , dus ga je gang.

  http://euroradicalen.eu/contact.html

  Like

   
 11. bernadette

  november 27, 2016 at 10:30 pm

  Like

   
 12. bernadette

  november 27, 2016 at 10:32 pm

  Like

   
 13. bernadette

  november 27, 2016 at 10:49 pm

  Like

   
 14. Gerrit

  november 28, 2016 at 2:50 pm

  Kan die Bernadette niet haar eigen weblog beginnen a.u.b. Op die berg reacties van haar zit niemand te wachten. En als ik het in de spam doe gaan de reacties van anderen ook in de spam

  Like

   
 15. bernadette

  november 28, 2016 at 4:05 pm

  Dank je , Gerrit
  Voor je waardering :)
  Als jezelf ook enkele waardevolle informatie berichten hebt.
  Mag je die op deze site ook plaatsen.
  Dus voel je vrij :)

  Like

   
  • Gerrit

   november 28, 2016 at 5:01 pm

   Beste Bernadette, het is niet dat ik je bijdragen niet waardeer, er zitten zeer waardevolle reacties tussen, maar het is teveeeeel :) Het duurt bovendien steeds langer voordat mijn e-mail geopend is door al die filmpjes.
   Maaruhh.. ik heb zelf een weblog vol met zeer waardevolle :) berichten, http://gerritherders.blogspot.co.uk/, dus voel je vrij :)
   (Dit is niet hatelijk hoor, ik probeer het een beetje van de lichte kant te brengen. Sorry voor de verkeerde toon in mijn eerdere reactie).

   Like

    
   • bernadette

    november 28, 2016 at 8:17 pm

    @ Gerrit
    Nou ..jou weblog staat inderdaad vol waardevolle info .

    Ook o.a over de gang naar de rechters om daar eens de loep op te zetten.
    Die verplichte zorgverzekering die men allemaal behoort te betalen , (absurde premielasten)
    Met ook nog een veel te hoge eigen risico , apart erbij
    In België heb ik begrepen , betalen de Belgen zo’n 75,00 euro per jaar ? aan zorgverzekering.
    En de medicijnen prijzen zijn daar véél lager .

    Gerrit ,
    op deze site van Irma kun je trouwens ook op de rechtse balk , (in het midden )
    de linkjes aanklikken ,
    daar zetten o.a Yvonne , Sophietje , Madeloes , Treowd ook interessante info links op.

    Ik ga me zeker wat meer verdiepen in de berichten die op jou weblog te vinden zijn ,
    daar staan toch vele gegevens op die zeer de moeite waard zijn ,
    waar de lezers hier op de site ook zeker een open venster in kunnen zien.

    Bedankt Gerrit , voor het aantoonbaar stellen daarvan.

    Like

     
    • Gerrit

     november 29, 2016 at 7:48 pm

     Beste Bernadette, ik maakte wel een wat ontactische opmerking over je reacties, waarvan de vele filmpjes mijn PC erg vertragen, maar dat betekent niet dat je helemaal niet meer moet reageren hoor. Ik zeg dit omdat ik ook op het volgende onderwerp je naam niet meer tegen kom.

     Wat betref de Nederlandse rechters, de meesten zijn echt zo plat als een dubbeltje. Ik heb net de Centrale Raad van Beroep achter de rug. De rechtbank eerder nam niet eens de moeite om de zaak te bestuderen maar sprak gelijk na (of vooraf) de zitting vonnis. De CRvB dacht me zoet te houden door Zorginstituut te veroordelen mijn Eigen bijdragen voor de beide procedures terug te laten betalen, Ze denken zeker dat ik Gekke Gerritje ben.
     Ik heb ze de vraag voorgelegd of het verdrag ook geldt nu ik verplicht ben om dubbel te betalen, in Nederland en in de UK. Basisregel is immers dat je er niet op achteruit mag gaan.
     Dit argument en veel andere negeren ze hier gewoon. Hoeven ze er niet op te antwoorden ook. Het zijn echt Gangsters in Toga.

     Like

      

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: